Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

csak is inter

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Arab közvetitést nézek.... most írtak egy összeállítást.... ott ez volt FURLAN :)
Még ők sem hiszik hogy nálunk van??
:)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

De útálom Miccolit, mindig szivat minket :evil:
Adriano92

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

1-1 :evil: Nagyon gyengék vagyunk.
mike

Militoooooooo ;) ;)
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Rájött a bíró, hogy hibázott a kezezésnél és nem adott 11-est, majd gyorsan helyrehozta :D :D
csak is inter

Már a kezezés 11 érdemelt volna,ezt a bírói tudja...azért adta a lerántást,amit lehet hogy kifele itéltek volna...
Miiiiiillllliiiiittttoooo vissza tért :)
1:2
csak is inter

2:2 áááá
RenciDavid

Bazzz 8 perc alatt 3 gól a második félidőben. 2-2... a védelmünk 0...
mike

2-2 :evil:
Picsába, a védelem katasztrófa, szaladgálunk össze vissza...
jdanika

Hozzászólás Szerző: jdanika »

Rém gyengék vagyunk, 2 félidőre valamit javultunk, de az első félidőbe nagyon látszott semmi elképzelés nincs a játékunkba, és kib.... sok hibával játszunk.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Szétszopatott, agyonforgatott, simán lefutott védelem, már meccs előtt ebben bíztak a Palermo fórumon hogy 3 védővel állunk majd ki....
Ez abban a pillanatban várható volt sztem, hogy vhogy aug. elején Gasperini közölte hogy ő ugyan 3 védős rendszert képzelt el. Ez nem okoskodás, hanem realitás, ép ésszel meg lehet mondani hogy lassúak a védőink ehhez a formációhoz, ebben gyors védők kellenének, gyors indulóval, a mieink sajnos pont nem ilyenek(ez nem baj, csak akkor talán....nem ez a formáció passzol a csapathoz).
Adjunk 5 meccset? Adjunk. Adjunk 10-et. Attól nem lesz gyorsabb sem Lucio, sem Samuel, sem Chivu....de még Ranocchia sem. Ez nem összeszokottség kérdése sztem, hanem egyszerűen nem ilyen játékosaink vannak, akik egy ilyen rendszerhez alkalmasak lennének. Egy gyors csapat ellen, mondjunk egy Lille-t, széjjel leszünk futva, és védünk lesz. És akkor még nem is egy angol, széljátékos csapattal kerültünk szembe.
mike

Mindegy szinte milyenek a védőink, SENKI sem játszik már 3 védővel, már Magyarországon sem, ahol azért tovább volt divatos mint nyugat európában.
Mikor meghallottam hogy Gasp ezt fogja nyomatni, felállt a hátamon a szőr :oops:
Persze lehet más is a probléma, de nincsenek jó érzéseim a 3 védős játékot illetően.
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Az nem a védőink hibája, h 2 normális passzt sem tudunk megcsinálni egymás után....persze a védelem is katasztrófa ezen kívül...
mike

Ennyi volt asszem : (
PellerG

Hátsó stabilitás és szervezettség felsőfokon
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

3 gól idegenben sosem rossz.Viszont a kapott 4.
Ugyanaz történt mint a szuperkupa döntőn..Egy ideig működött,aztán elfáradtunk a védekezésben és kaptunk 2 gólt gyorsan.
Voltak ma jó teljesítmények pl. Jonathan vagy Alvarez,de a csapat és Gasp kikapott.

Mindegy az vigasztal,hogy az első fordulókban (még ha ez most hivatalosan a második volt is) rendre nem szoktunk nyerni.
Bízom a szebb jövőben. ;)
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Most értem haza, csak az utolsó két gólt láttam. Az eredmény nem meglepő, bármennyire is fáj. Úgy nem lehet csapatot építeni, hogy 2x nem állunk fel ugyanúgy a felkészülési időszakban. Összeérhet ez, csak kérdés addigra mennyire leszünk az élmezőnytől... 3 rúgott góllal idegenben minimum nem szabad kikapni. Az meg, hogy Sneijder nem kezd... Inkább nem mondok semmit.

FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2011.09.11. 22:51-kor.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Szégyen egyszerűen az, hogy egy palermotol 4gólt kapunk. Sokan írták hogy gasperinivel nem lesz még 1 schalke meccs, jó itt csak 1gólal kaptunk ki de mi a rosszabb schalkétől 5 vagy palermotól 4, szerintem nagyon hasonló kategória. Lőttünk 3gólt, de ebből egyedül a 3ik gól volt, az ami értékelhető volt az egész meccsből. Volt még egy megpattant szerencsés gól, és egy tizenegyes, egyszerűn szégyen ez. Ami pedig bárki bármint mond a lehető legrosszabb, amiből minden hiba ered az a 3-4-3 felállás. Egyszerűen szörnyű, átrohant rajtunk egy palermo, mi lenne egy komoly csapat ellen belese gondolok. Lehet van csapat akinél müködik ez a fellálás, de fiatal gyors védőkel, nálunk pedig már jóval 30felett vannak a védőink. A tavaly benitez féle feltolt védelem se müködőtt, de most még feljebb játszik a védelem, lucio a meccs nagy részében a középályán volt. Gasperini azt mondta ha nem müködik a 3védős rendszer visszatudunk állni a 4védősre, az egész felkészülés alatt látszott ez, és itt is már az első 20percbe, erre mégse történt semmi. Gasperini továbbra is a védős rendszert erőltetti nagyon komoly bajok lesznek itt, nagyobb mint benitez idejébe. A másik meg sneijder posztja, az a másik nevetséges dolog, a világ egyik legjobb írányítója és szélső támadoként vagy középső középályásként játszik. Nagyon hamar visszakel állni gasperininek a jól müködő 4 védős és irányitós taktikára, ha pedig ez nem történik meg akkor jönnek majd szépen a 3-4 kapott gólok és vereségek. Reméljük gasperint tanul az esetből és vált.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

csodálatosan fantasztikus ez a 3-4-3, a 3 öreg védővel ezt nem lehet játszani, Sneijder balszélen nevetséges és az hogy nem kezdő, Pazzini percet nem kapott, ahogy Ranocchia sem. Obi az egyetlen akit volt értelme becserélni ebbe a felállásba Nagatiminél klasszisokkal jobb.
PellerG

Már leírtam a véleményemet, ami detto interfanéval!
Belekötni szerintem nem nagyon lehet, ezek tények.
Nevetséges, hogy egy Sneijder, akinek élmény nézni a szervező játékát, egyfelől szélen játszik, kivonva a játékból, rosszabb esetben meg nem fér be, és csere.
A nagyobb gondom az, és ezt már akkor is így gondoltam, amikor felmerült hogy az edzőnk lehet, és nem most okoskodom, hogy Gasperini edzőssége 80%-ában 3 védős rendszert játszatott. Tehát szép az, hogy majd ő átáll ha kell a 4-re, de kérdés mennyire vágja, mennyire van rendszere hozzá, és hogy Sneijdert végre a helyére teszi e. Szerintem Obi volt a nyár pozitív meglepetése, nem nagyon értem, miért Naga kezdett, ha már nem 4 védővel kezdtünk.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Hát ez botrány volt. :( A 3 rúgott gól az szép,ebből is látszik,hogy előre megvagyunk,tele van olyan játékosokkal a keret,akik eltudnak dönteni meccseket. De a védelem??? Illetve nem is a védelem,hanem a védekezés csapatként az elképesztő. Úgy jöttek át rajtunk a második félidőben,mint kés a vajon,folyamatosan létszámfölényben voltak a támadóik. Most kaptunk 4-et,de egy komolyabb csapat ellen kb.6-7. Ha nem változtat Gasperini a szerkezeten kb. a bl,el helyért fogunk küzdeni,nem a bajnoki címért.
Plusz eleve Obit kezdettem volna Nagatomo helyett,és Milito helyett is be kellett volna szerintem hozni Pazzot már félidőbe,mert gyengén játszott,attól függetlenül hogy bepattant róla egy labda,meg berúgott egy tizit,bár ez a legkisebb gond.
Ami megint Gasp hülyesége még, az pontosan megmutatkozott az utolsó gólnál,hogy Sneijdert nem a balszélen kell játszatni,hanem a csatárok mögött,onnan tud osztogatni,nem úgy ha tapossa az oldalvonalat.
Remélem átértékeli a dolgokat,mert Benitez sorsára fog jutni,csak még lehet a telet se éri meg,mert Benitez is csak a klub VB miatt maradt addig. Bár nem akarom már most ennyire temetni sem a csapatot,sem Gaspot,de az edzőmeccsek plusz ez alapján a meccs alapján nem sok jó néz ki nekünk.
Bocsi,ha hosszú voltam csak kicsit felment a pumpa (az 1. fordulóba :D ).
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Ez most 4 – 3 lett. Ebből lehet tanulni. Gasperini egy intelligens ember, ha valami nem megy majd, akkor változtatni fog legalábbis remélem. Nyilvánvaló, hogy nem ez volt az utolsó olyan meccs, ahol 3-4-3 a hadrend. Egy kicsit erőltessük, aztán ha nem jó, átállunk arra, ami megy!

Ami nekem is érdekes, az Sneijder és a posztja ebben a felállásban.
Lucio és néha Zanetti, olyan elől játszott, mintha középpályások lettek volna. Pedig ha jól tudom Ők voltak a védők!
Az utolsó cseréig remélte, hogy esetleg Pazzini jön és megment minket, mint januárban, de most nem.
Cambiasso lehozatalával az egyetlen olyan ember is elhagyta a pályát, aki lassítani tudta volna az ellenfelet.

Obi, Jonathan, Milito akik szerintem egész jól játszottak!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

hát azért Chuchu is ritka szar volt,voltak olyan megmozdulásai,mintha Pandevet,Chivut látnám összegyúrva.
Militot leküldeni? lőtt 2gólt,mezőnyjátéka feljavult a fordulóra.használhatóbb,mint Pazzo,a Herceget formába kell hozni.ebben a felállásban többet ér,mint Pazzini.
Zaratet jól megalázta azért.első negyedórában azért 1szer átértünk a Palermo térfelére?komolyan,mintha MU ellen játszott volna a ZTE... még 1 meccs és Gasp lemondhat a 3védős dologról.. de jobb lenne,ha nem kéne újra kikapni.
szezoneleji formát egy mákos góllal,nyeréssel,de egy szar meccsen x-léssel képzeltem.nem vereséggel,főleg nem 4kapott góllal. ha be is válna ez a rendszer,az nem 2meccs lesz.kb szart sem ért a felkészülés.vagy engedik ezt neki és hátrányba kerülünk..vagy.
remélem,hogy a scudetto a cél és nagyon nem lenne jó,ha 2edzővel nyomnánk le a szezont.
mondjuk mindenki úgy kezeli ezt az "iránytós,4védős" dolgot,mint titkos fegyver,amivel újra jók lehetünk.eltelt 1,5év,tudja e Gasp?mert a 2009es videók,José tanácsok diktafonról azért kevés lesz...
Obi,Alvarez jók voltak.
Nem írom le Gaspot,jó lenne ha scudettohoz segítené a csapatot,na meg 1.meccs,de több vereség nem fér bele.
(4nél több 0ponttal nem nyert még bajnokságot 1 csapat sem,ha jól tudom,1.elég korán meg van,majd november végén belefér újra 1 :) )
Forza Inter,Gasperini!
hvmetal

amúgy ehhez a 3-4-3hot Juhár "csak a Juve" Tomi jót mondott.mármint,hogy egyes játékosoknak sokkal többet kell dolgoznia.azért egy 30feletti kp-val,védelemmel ennek elég merész neki vágni.
RenciDavid

Örülhetünk hogy 4 kapott góllal megúsztuk. Gasperininek nem adok 10 fordulónál többet. Szinte biztos vagyok benne, hogy makacs lesz és nem fog változtatni. Arról meg nem is beszélve, hogy nem csak a felállással van a baj, hanem egyszerű passzokra is képtelen a csapat ami szintén az edző felelőssége. Talán rossz az edzésmódszer? Mesélték, hogy Gasp szarráhajtja a csapatait edzéseken és 2x annyit kell dolgozni mint másnál. Lehet, hogy a fáradtság okozza ezt a sok pontatlanságot.
Ha ezzel a felállással és játékkal bekapjuk a BL-be a Real/Barca/ManUtd/ManCity valamelyikét akkor simán túlszárnyaljuk majd a tavalyi Schalke elleni meccseken kapott gólok számát...
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Nem volt ez olyan rossz. Első 20 percet nem láttam, de utána volt nagyon sok biztató dolog. A védekezésen sokat kell javítani. Középpálya, csatársor egész jó volt. Jonathan, Obi, Alvarez, Forlan nagyon tetszett. Nem tudom mi olyan nagy probléma Sneijder pozíciójával, minden támadást ő indított el. Ronaldinho játszott annak idején a Barcában kb ezen a poszton. Sokat kell még csiszolni a csapaton, de személy szerint nekem (a bosszantó és kicsit szerencsétlen vereség ellenére) az a véleményem konkrétan e meccs után, h óriási potenciál van a csapatban. Gasperini jó lesz sztem. Annyi, h meg kell oldania a védekezést. Nekem tök minegy, h ezt 3 védős rendszerrel vagy 4el éri el..a lényeg, h működjön. Azért nem kéne ennyire eredményorientáltan elemezni ezt a meccset, mint ahogy sokan teszik. Könnyedén nyerhettük volna ezt a meccset akár mi is, csak most nem úgy alakult.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Jobban használható ebbe a szerkezetbe Milito,mint Pazzini?? :P
Hát ha van olyan felállás amibe igazán használható Pazzo,akkor az a 3 csatáros játék. Ki se kell mozdulnia a 16-oson kívülre,csak érkeznie a beadásokra. Mikor van mellette egy Forlan,meg Zarate, középpályán Stankovic,Snejder,mind olyan kreatív játékosok,hogy csak a befejezésekre kell koncentrálnia. Plusz a két szélső. A kombinatív játékba jobb Milito,viszont a kapu előtt Pazzini életveszély,csak persze meg kell játszani,el kell addig juttatni a labdát,de ebbe a felállásba ebbe neki van a legkisebb szerepe.
Én Militot játékát is szeretem (sőt) és nyilván ezen a meccsen se miatta kaptunk ki,hiszen rúgott 2 gólt,amit nem kell megmagyarázni. De hogy jobban használható ebbe a szerkezetbe, mint Pazzini,azért azt kétlem.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

:roll:

Túl elfogult vagyok ahhoz,hogy a megérzéseimet tippeljem.Meg lehet érteni a felháborodást.
Azért voltak nagyon szép részek a játékunkban.Én bizakodó vagyok ez egy meccs volt,van még hova fejlődni.Mostanában úgysem az volt a jellemző,hogy győzelemmel kezdünk(igaz az sem,hogy vereséggel).
Nem értettem a Zarate-Sneijder cserét,vagy nagyon nem tetszett Gasperininek amit csinált,vagy sérülés.De mondtam én,hogy nem a Deki-Sneijder pároson van a hangsúly,inkább a kérdés(bár számomra nem az)a Zarate-Sneijder páros.
Deki,Obi,Forlan,Jonathan jók voltak,Obi-ban nagy lehetőségek vannak,nagyon gyors,kibaszottul tetszett a játéka.Nagatomo 0,ahogy az egész hátvédsor EGYÜTT(össze-vissza szaladgáltak),mert külön-külön nem lehetne panasz,de ez csapatjáték,és ez a része nem ment ott hátul sokszor.Ami engem egyszer felidegesített a meccs alatt,az az volt,hogy így vagy úgy de 5 hátvéd volt a pályán,és nem tudták megfogni azt az aprócska Miccolit.Egyébként 104 éves volt a hátvédsorunk,a két 30as mellé azért én inkább egy gyorsabbat erőltetnék...Szóval a hátvédsor az ami nálam nagy fejlesztésekre szorul

Az az utolsó kapott gól...valahogy törvényszerű volt,hideg zuhany,de a düh mellé kisebb mosolyt csalt az arcomra,megmagyarázhatatlanul.

Messze még a vége...ha nagyon nem működik ez majd,Gasperini sem hülye nem kell annak nézni,tudja,hogy kell váltani,elég széles a taktikai repertoárja .8-10 meccs alatt kiderül,akkora már lényegesebb javulások kellenek.
De ahogy mondtam voltak szép részek a játékban...és volt egy nagyon rossz 2 perc....na meg 3-ból 1 megadott 11es.

Jó lesz ez.Bár lehet idővel majd az én véleményem is változik.

FORZA INTER
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.09.12. 08:26-kor.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Egy jó jelzőt próbáltam egész este keresni, hogy mi jellemez minket. Azt hiszem a kaotikus a legjobb. Voltak olyan játékosaink akik a másik posztján akartak érvényesülni. Cuchu olykor támadóként lépett elő. Lucio detto. Zanetti középhátvéd akart lenni. Forlanról fogalmam sem volt hogy mit akart egész meccsen, de szerintem neki sem. A pont az i-re Sneijder szerepe, amikor a pálya bal szélén játszott, olyankor a sírás kerülgetett, hogy mit keres Ő ott. Mihelyst beljebb húzódott egyből forintos labdákat osztogatott. Jonathan a kellemes meglepetés. 343 előre játékban működhet/működik, de a védelmet úgy szopatták ahogy akarták. A 4 kapott gól önmagáért beszél.
Ha a romától is kikapunk, ilyen játékkal...inkább nem gondolok bele.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nem ilyen szezonkezdetről álmodoztam,az bizonyos.A csapat igy első látszatra elég felemás.A legnagyobb gond az,hogy Mou. óta nincs szervezett védelmünk.Vannak próbálkozások,de azok rendre felsülnek,és az adott szezonnak rendre annyi.Nem értem,hogy ez a 3 védős felállás miért működne 30-35 éves védőkkel?Négy gólt kaptunk,és ez boritékolható a hasonló kaliberü ellenfelektől.Az erősebbekre már gondolni sem merek.Egyszóval ez igy ebben a formában nem müködik,vagy igazolni kellett volna erre a feladatra(ami már nem lehetséges)vagy változtatni kell ezen,de gyorsan,mert a lemaradás megint nagy lesz.
A 3 lőtt gól rendben van,de egy dologra muszály kitérnem,ez pedig Sneijder.Nem tudom felfogni,hogy a világ legjobb irányitója,hogy csücsülhet a padon?Ha meg beáll,kikerül a szélre.A támadójátékot egyértelmüen rá épiteném,vagy ha teljesen más az elképzelés,miért nem adták el jó pénzért.
Bosszus vagyok,mert nincs kész ez a csapat,bár vannak biztató jelek,de ebből még bármi kisülhet,pozitiv vagy negativ előjellel is.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Az a legrosszabb, hogy mindigis híresek voltunk a jó védekezésről, ennek ellenére amit tavaly óta látunk az valami botrány. Tegnap is milyen gólokat kaptunk már, nagyon szánalmas volt, rohangált mindenki össze vissza.
Támadójátékunk nem volt rossz Sneijder beállása után, csak a helyzeteket be kellene rúgni, második félidőben elég sok helyzetet tököltünk el. Meg a távoli lövéseink...hihetetlen menniyre fölé mellé lőttek mindig.
Jonathan tényleg jó volt, Obi is, és Alvarez is jól mozgott.
Zarate meg...szerencsétlennek nagyon nem ment, a Pandeves szintet sem érte el, mondjuk attól függetlenül elég megalázó valakit a 35. percben lecserélni.
Biztos leszünk ennél sokkal jobbak és tényleg nem kell temetni a csapatot 1 forduló után, de az tény a védekezést nagyon meg kell erősíteni mert ez így egy nagy nulla.... :cry:
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

A védekezésről nem írok semmit, mert önmagáért beszél. Ritkán kapunk olyan gólt, mint a Palermo második találata.

Viszont a támadójátékunkban nagy lehetőségeket láttam, ahogy emberfölénybe kerültünk a kp-n, átszaladtunk rajtuk, csak utána a kontrákkal szétszivattak.

Azért mondjatok még egy edzőt, aki Sneijdert a padra ülteti, majd a 35. percben becseréli Zarate helyére. :)

A kérdés, hogy a csapat fel tud-e nőni (??) a 3 védős rendszerhez, mert nagy volt a káosz nem csak hátul, az egész pályán összecsúsztak a posztok.

Gasperini ragaszkodni fog még egy ideig ehhez a taktikai felálláshoz, de talán azt kellene megértenie, hogy ennél a klubnál ezek a ki-ki meccsek nem férnek bele, mert nem a negyedik hely az elvárás.
kovacs5

Hozzászólás Szerző: kovacs5 »

3 védő, 4 kapott gól. Előző szezonban szintén a védelemmel voltak a gondok, pedig akkor a alapból 4 vedővel játszottunk. ezek után kiállni 3 védővel? remélem Gasperini nagyon hamar észhez tér, mert tényleg hatalmas lemaradás lessz. Mert hiába rugunk mi elöl 3at, ha hátul meg kapunk 4et.Jonathan,Obi,Ricky jól nyomták.Forlan még nem volt az igazi. 1 normális rúgása volt,abbol szerencsére gol lett.
hvmetal

attól sem kell csodát várni,ha átállunk a 4védős rendszerre,Cambiasso a védők előtt,Sneijder a csatárok mögött és mégis jöhetnek a gólok.érthető módon mindenki eredményt vár,gyorsan elfog fogyni a türelem.
3-4-3ellen rengeteg minden szól. főleg,hogy sok meccs kell,hogy elkezdjen működni.Ha pedig nem működik újra átállni más rendszerre,beletanulni... morál tönkremegy,Gasp meg repül. Becsülöm Gasperiniben,hogy saját csapatot akar,edző akar lenni,de azt szerintem nem csak én nem bírom,ha a keret bőven jó a scudettora,ehelyett bohócot csinálunk magunkból.Benitez,Leo,most Gasp is nem a kerethez alkalmazkodik,hanem a keretnek kell hozzájuk alkalmazkodni.
off: Gasperini csapatainak védekezése milyen volt? (0-5öt hagyjuk a Genoa ellen)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Azért az hogy Cuchu és Deki az első félidőt végig veszekedte, hogy kinek mi lenne a dolga, elég sok mindent elmond...nem tudják hogy mi a dolguk...Forlan szerencsétlen volt bal bekk, jobb bekk, irányító...csak csatár nem..jah de bocs az utolsó 5percben..mintha lőtt is volna egy gólt...
A középpályás védekezés szikráját sem láttam...ha nem Zanetti, Lucio, Samuel kezd hanem véletlenül Rano v Chivu lazán kaptunk volna egy 6ost...elég csak Zanetti-Abel 1 vs 1 esetére gondolni..Nem a védelemmel van a baj hanem a középpályával..simán lekontráznak minket..Jonathan és Nagatomo nem érnek vissza, ahogy Cambiasso se...
Jól látható hogy ha nincs Wes nincs kapocs a támadók és a középpálya között...
hvmetal

középpályás védekezés José távozása óta nincs.illetve olykor van,csak szar.
minőség pedig adott .3 ember,akiknek kulcsszerepe volt a triplázásban nem azt a szerepet kapja ami a csapat számára a legjobb lenne.simán nem lenne ekkora gond,hogy Zanettiék már lassúak. azért 1 az 1ben még mindig nehéz megverni őket. De így,hogy a kp felkínálja a területet..
Ranocchiával vmit kezdeni kell,nem véletlenül ő lett a legtehetségesebb olasz.szerencsétlennek már önbizalma nincs szerintem.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Sneijder szerintem azért nem volt kezdő, mert Gasp pihentetni akarta a BL-meccsre (Wes két válogatott mérkőzést is lenyomott az elmúlt 1 hétben). Viszont amikor beállt, miért a szélre kellett kitenni? Miután behúzódott középre, azonnal értékelhetőbben játszott. Egy dolog volt maximálisan előtérben a mérkőzés jelentős hányadában az Inter részéről. A káosz. Sürgősen helyre kell tenni a dolgokat és megszabni egy irányvonalat, aminek mentén megfelelő hatékonysággal lehet építeni a csapatot, szerintem.

FORZA INTER!!!
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

tényleg rossz volt nézni néha amit művelünk, de szerintem voltak pozitívumok is. Alvarez mindenképpen, Forlán és Jonathan is.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Injoc írta:Azért az hogy Cuchu és Deki az első félidőt végig veszekedte, hogy kinek mi lenne a dolga, elég sok mindent elmond...nem tudják hogy mi a dolguk...Forlan szerencsétlen volt bal bekk, jobb bekk, irányító...csak csatár nem..jah de bocs az utolsó 5percben..mintha lőtt is volna egy gólt...
A középpályás védekezés szikráját sem láttam...ha nem Zanetti, Lucio, Samuel kezd hanem véletlenül Rano v Chivu lazán kaptunk volna egy 6ost...elég csak Zanetti-Abel 1 vs 1 esetére gondolni..Nem a védelemmel van a baj hanem a középpályával..simán lekontráznak minket..Jonathan és Nagatomo nem érnek vissza, ahogy Cambiasso se...
Jól látható hogy ha nincs Wes nincs kapocs a támadók és a középpálya között...

Jók amiket írsz.Amennyiben a játékosok nincsenek a helyükön akkor az egyértelmű edzői hiba.Több olyan momentum volt amiből látszott,hogy a játékosaink jó képességűek(Jonathan,R.alvarez),de ebből a taktikai összevisszaságból ez nem jött ki. Nem azt mondom,hogy Gap rossz edző,de ezek szerint még kevés volt az idő.Nagy kérdés,hogy szerdán meglesz-e az első győzelmünk vele tétmeccsen.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Na igen,2-3 ember tudta hol a helye,de bízom abban,hogy ez változni fog.
Csak egy kis alátámasztás és érdekesség :

-"Az Inter 2000 óta nem veszített az "első" fordulóban – akkor a Reggina verte meg 2–1-re –, és 2004 márciusa óta nem kaptunk négy gólt egy bajnokin – akkor a Roma talált be a kapunkba négyszer."...Na igen,de azért a győzelem sem volt jellemző,ahogy mondtam.
-Dejan Stankovic tegnap ünnepelte 33. születésnapját, illetve 300. tétmérkőzését az Interben.És nem is volt annyira rossz.Még pár évet ugyanígy Deki.És Boldogat mindkettőnknek :)

„Mérges vagyok magamra. Jó mérkőzés volt, Miccoli szabadrúgásgólja után azonban csak idegeskedtem . Kerestem Miccolit, de a sorfal miatt nem láttam az alacsony támadót, nem láttam hol fut neki, ezért balra indultam, ám végül rossz kézzel nyúltam a labda felé.”
A negyedik gólnál ha egy lépéssel hátrébb álltam volna, meg tudtam volna fogni a lövést, sajnos nem így történt. Hogy durva vagyok-e magammal? Ha az Inter és a brazil válogatott kapusa vagy, kritikusnak kell lenned” – mondta Julio Cesar.

Gian Piero Gasperini, az Inter vezetőedzője a mérkőzés után kissé bosszúsan nyilatkozott, véleménye szerint csapata elfogadhatatlan hibákat követett el.
„Nagyobb figyelmet kell fordítanunk azokra a szituációkra, amikor a szögleteink után vezetnek ellentámadást, ugyanis ilyenkor a koncentráció hiánya mutatkozik. Meg kell tanulnunk, hogyan zárkózzunk fel egy-egy támadáshoz, mert ebben jelenleg nem vagyunk jók. Az első két gólt felállt védelem mellett kaptuk, ami szintén elfogadhatatlan, így ezeken a szituációkon javítanunk kell. A hibáktól eltekintve a mérkőzés végén jól játszottunk, és úgy tűnt, hogy nyerhetünk is, ám gyorsan kaptunk két gólt, ami megpecsételte a sorsunkat” – nyilatkozta Gasperini az összecsapás után.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Gyengén játszottunk, és az a gond, hogy az elkövetkező pár héten csak nehezebb meccseink lesznek.
A 3 rúgott gól nem hangzik rosszul, a probléma az, hogy még ennyi gól sem volt elég a pontszerzéshez. Ráadásul, ha megnézem, hogy miből szereztük a 3 találatot, (megpattant lövés, 11-es, és a végén az egyetlen olyan találat, amire azt mondom, hogy megérdemelt gól.), akkor igencsak elszomorodom.
Nem túlzok, ha azt mondom, 30-40 percig tisztességes helyzetünk nem volt, mivel a távoli, 4-5 méterrel a kapu mellé/fölé csapódó lövéseket nem tekintem annak. Ez szerintem még egy középcsapattól is elfogadhatatlan, nemhogy tőlünk.
A védekezés nagy 0. És lehet, azt mondani, hogy ez a 3 védős rendszer miatt van, mert valóban ez is közrejátszik. (főleg, ha a szélsők, --> a baloldalra volt leginkább jellemző, nem képesek visszazárni, ami elengedhetetlen ehhez a taktikához.) De, hogy még felállt védelemmel (lsd. 2. Palermo gól), se vagyunk képesek kivédekezni egy támadást, az nem Gasperini, hanem a védők hibája.

Amin muszáj lesz változtatni:
-Van 2-3 kiváló irányító játékosunk Sneijder, Coutinho (Alvarez). Ha szeretnénk félidőnként 2-3 értékelhető támadásnál többet látni, akkor használjuk őket.

-A 3-4-3 / Ha Gasp végre irányítóval játszana, akkor 3-4-1-2, védekezés terén, hogy hatékony legyen, komoly odafigyelést, koncentrációt igényel. Ezalatt értem, hogy:
a középső védők ne rohangáljanak össze-vissza a pályán, hanem tartsák a posztjukat.
a szélsők !mindig! zárjanak vissza az ellenfél támadásainál (ha kell a támadójáték rovására is).

-Ahogy a mester is mondta, a saját szögleteinknél, a kontrák elleni védekezés gyenge. Akkor jelöljön ki, 2 embert, aki hátulmarad ilyenkor, ill. 1-2-t, (pl. a 2 szélső), aki figyel arra, hogy egy sikertelen szögletnél időben vissza tudjon zárni.

-Passzokra gyúrjunk rá, mert elfogadhatatlan, hogy 2-3 passz után, már azt látom, hogy az ellenfél rohan a kapu felé labdástól.
________
Engem nem zavar a felállás, de, ha már ezt alkalmazzuk, akkor csináljuk, rendesen. Csatlakozom az előttem szólókhoz, Obi, Jonathan piros pont.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Becsmérlően tudok csak nyilatkozni a tegnapi meccsről.
Remélem Gasperini már elővette a bőröndjét. Ha nem változtat a felálláson nem éri meg a novembert. Ezzel a taktikával az első 6-ba sem lesz helyünk. Zanettit még sosem láttam ennyit szabálytalankodni amit a 3 védős rendszernek tudok be. Középpályás védekezés nem is volt ezért is rohantak le minket állandóan, a kevés védőnek esélye sem volt. Ebből jöttek a szabadrúgások amelyeknél JCesar rendre rosszul helyezkedett és várható volt, hogy 1 szélre tartó lövés beakad. Hiába van ott a sorfal nagyon elhelyezkedik az ellenkező oldalra. Utolsó 2 gólban egyértelműen benne volt a kapus. Sneijder középről adta a gólpasszát mert a szélen szart se ért a játéka. Ez így értelmetlen. Forlannak se volt meg a pozíciója, fel-alá futkosott szerelni és labdát felhozni. Támadó szerepe nem is nagyon volt. Blödség ez is. Zarate természetesen nem tud passzolni mivel sosem tanították meg neki. Ezért is egy önző állat.
A tegnapi taktika úgy szar ahogy van és a nagyobb csapatok ki fognak végezni mint tette azt a ManCity egy barátságos 0-3 alkalmával. Idén több gólt fogunk kapni mint a tavalyi szégyenletes 40. Hacsak Moratti ki nem bassza ezt a "nagy eredményeket elértem 3 védővel" edzőfélét.
Alig várom a hétközi BL (le)szereplést. Azt meg senki ne mondja, hogy nem volt ideje a csapatnak összeállni mert még így is később kezdődött a szezon. Az Inter és a Palermo is tudta mikor lesz a meccs. Ezt el tetszett baszni kedves Gasperini.
Szőrcsi

Hozzászólás Szerző: Szőrcsi »

Sziasztok!

Gyorsan leszögezném hogy edző vagyok és már nagyon régóta figyelem a fórumot de a tegnapi meccs verte ki a biztosítékot.(pedig már-már a Benítez érában is gondolkodtam hogy írok).Nem akarok belemenni hosszabb elemzésekbe, nagyon egyszerűen le tudom írni ,hogy miért kaptunk ki: Gasperini egy idióta.Lehet ezzel egyet meg nem egyet érteni és ezt tartom még akkor is ha innentől végigverjük Európát.Ha lesz rá érdeklődés akkor kifejtem a véleményem.
További szép estét!
hvmetal

Szőrcsi írta:Sziasztok!

Gyorsan leszögezném hogy edző vagyok és már nagyon régóta figyelem a fórumot de a tegnapi meccs verte ki a biztosítékot.(pedig már-már a Benítez érában is gondolkodtam hogy írok).Nem akarok belemenni hosszabb elemzésekbe, nagyon egyszerűen le tudom írni ,hogy miért kaptunk ki: Gasperini egy idióta.Lehet ezzel egyet meg nem egyet érteni és ezt tartom még akkor is ha innentől végigverjük Európát.Ha lesz rá érdeklődés akkor kifejtem a véleményem.
További szép estét!

engem érdekelne
(csak nem Várhidi Magneto Péterhez van szerencsénk? :D )
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

További szép estét!

Ha csak nem te vagy Bölöni László, vagy Kovács István reinkarnációja, köszi, nem kérünk belőle...miskolci edző idiótázza Gian Piero Gasperinit....nem gondolod, hogy nevetséges? :lol:

Aki egy meccs alapján leír egy edzőt, az ne mondja, hogy foci kultúrája van.
PellerG

Nagyon sok dolog van amit nem értek, pl:

-Cambiassot miért kellett kivenni abból a pozícióból, ahol aranylabdás szintet hozott?!
Közvetlenül a védők előtt szűrve 10-esre játszott rendre! Igaz ezt főképp Leo kezdte el, de Gasperini folytatja! Nem értem! Esküszöm, támadó kp-ás, már már balra kihúzódva, jóval feljebb tolva mint az említett fénykorában. Nem lehetett átmenni rajta/a kp-ánkon/, mindenki őt emelte ki az ellenfeleink közül.

-Sneijdernek a hülye is tudja hogy középen, szervező, labdaszerző és leosztó, irányító poszton van a helye, akkor miért nem ott játszatom, és miért erőltetek egy olyan formációt, amihez se szélsőim nincsenek, és őt így a padra teszem?! Akkor mi a fucknak tartottuk meg, akkor maradt volna kettejük közül Eto'o, széljátékhoz, de az hogy nem fér be a "bomba" taktikájába, így nevetséges az egész ügy.

-ha olyan védőim lennének, mint T.Silva, Hummels, Vertonghen-akik gyorsak, és labdabiztosak is, akkor elképzelhető hogy megpróbálnék egy 3-védős rendszert/még így is necces, mert egyik topcsapat SEM!! játssza már ezt, nem is értem komolyan mit szeretne ezzel Gaspapa. Védőink: 33 plusszosak, mellé a közel 2 méteres, ügyes de nem a fordulékonyságáról híres Ranocchia, és a hiába sokak által még mindig védett, de lassan minden egyes meccsen! nagyot hibázó lomha Chivu.

-még egy saját vélemény: szép gondolat, hogy majd átáll a 4 védős rendszerre, de kb akkor játszott 4-védővel, amikor már gázban volt a Genoánál, és közel volt a lapátrakerüléshez. Akkor visszavitte Mestot. De előtte is ez a 3-védős volt mindig is a taktikája. Tehát ha én Hamburgeres vagyok, akkor nem tudok 1 másik ablakon Gyroszos is lenni egyszerre :D

-Zanetti is megjegyezte a héten, hogy ez a belsőbekk poszt azért tényleg már neki sem annyira tetszik, pedig tudjuk ugye hogy bármit lehoz szó nélkül, most is hozzátette hogy ha ezt kéri tőle, akkor ez van, de mégis, középpályán hiába inkább romboló játékos, de nagyon hasznos.

-Szőrcsi írd le légyszi a véleményed, észrevételed, engem nagyon érdekel minden építő vélemény, nem csak a Gaspot védők, mert tavaly is volt gond, de akkor is (túl)sokan védték Benítezt, pedig ép ész szerint látható volt hogy ez vele nem fog menni.
hvmetal

Gabosska írta:

További szép estét!

Ha csak nem te vagy Bölöni László, vagy Kovács István reinkarnációja, köszi, nem kérünk belőle...miskolci edző idiótázza Gian Piero Gasperinit....nem gondolod, hogy nevetséges? :lol:

Aki egy meccs alapján leír egy edzőt, az ne mondja, hogy foci kultúrája van.

abban igaza van,hogy tegnap a mester miatt kaptunk ki.ő rontotta el már az elején.(Sneijderrel mennyivel jobb lett a játék.azt mondta Zarate még nem 100%os fizikailag,akkor meg Miért??
Az viszont hülyeség,hogy idióta,főleg akkor is,ha végig verjük Európát :D tőlem szatír is lehet,ha sikeres lesz a klub.
Vagy bejön a 3-4-3-ma(igen kétséges) vagy átáll Mourinhot utánozni.Szerintem lesz ennyire okos.
tudom amúgy,hogy a miskolcin van a hangsúly...
engem érdekelne amúgy Szörcsi
RenciDavid

hvmetal írta:

További szép estét!

engem érdekelne
(csak nem Várhidi Magneto Péterhez van szerencsénk? :D )

Ő a Fiorentina fórumon nyomja :D
Szőrcsi

Hozzászólás Szerző: Szőrcsi »

Gabosska: Lehet, hogy kicsit erősen fogalmaztam csak még erősen dolgozott bennem a düh a tegnapi meccs miatt ezért elnézést kívánok Gian Piero Gasperinitől valamint minden rajongójától és nem, nem vagyok sem Bölöni László sem pedig Kovács István reinkarnációja.Egyébként pedig nem értem hogy miért kell lenézni a miskolci edzőket?
hvmetal:Nem meccset fogok elemezni.( nem is tudnék azért ahhoz többször meg kellene nézni és elég volt egyszer is)És ugyan mindenki ért a focihoz így nem is óriási meccselemzéseket akarok írni(hasonló már van a főoldalon) de két nagy hibát kiemelnék Gasptól.Az egyik hogy Sneijder nem kezdett és mikor beállt akkor sem játszott a helyén.A másik pedig hogy egyáltalán nem volt középpályás védekezésünk és ez Cambiasso lecserélésével tovább súlyosbodott.Mourinhonál a középpályás védekezés volt az alap ezt egyenlőre ebben a 3-5-3ban nem látom.
Forza Inter!
Válasz küldése