Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Dris

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Dris »

Szőrcsi írta:Gabosska: Lehet, hogy kicsit erősen fogalmaztam csak még erősen dolgozott bennem a düh a tegnapi meccs miatt ezért elnézést kívánok Gian Piero Gasperinitől valamint minden rajongójától és nem, nem vagyok sem Bölöni László sem pedig Kovács István reinkarnációja.Egyébként pedig nem értem hogy miért kell lenézni a miskolci edzőket?
hvmetal:Nem meccset fogok elemezni.( nem is tudnék azért ahhoz többször meg kellene nézni és elég volt egyszer is)És ugyan mindenki ért a focihoz így nem is óriási meccselemzéseket akarok írni(hasonló már van a főoldalon) de két nagy hibát kiemelnék Gasptól.Az egyik hogy Sneijder nem kezdett és mikor beállt akkor sem játszott a helyén.A másik pedig hogy egyáltalán nem volt középpályás védekezésünk és ez Cambiasso lecserélésével tovább súlyosbodott.Mourinhonál a középpályás védekezés volt az alap ezt egyenlőre ebben a 3-5-3ban nem látom.
Forza Inter!

elnézést kérni szoktak nem kívánni.
3-5-3 ban pedig tizenketten lennének a pályán.azért én örülök hogy nem elemeztél részletesebben.
Szőrcsi

Hozzászólás Szerző: Szőrcsi »

Dris: Természetesen 3-5-2 akart lenni és köszönöm hogy Te is belémkötöttél :D Egy élmény volt ide írni :D
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Bombastico írta:Becsmérlően tudok csak nyilatkozni a tegnapi meccsről.
Remélem Gasperini már elővette a bőröndjét. Ha nem változtat a felálláson nem éri meg a novembert. Ezzel a taktikával az első 6-ba sem lesz helyünk. Zanettit még sosem láttam ennyit szabálytalankodni amit a 3 védős rendszernek tudok be. Középpályás védekezés nem is volt ezért is rohantak le minket állandóan, a kevés védőnek esélye sem volt. Ebből jöttek a szabadrúgások amelyeknél JCesar rendre rosszul helyezkedett és várható volt, hogy 1 szélre tartó lövés beakad. Hiába van ott a sorfal nagyon elhelyezkedik az ellenkező oldalra. Utolsó 2 gólban egyértelműen benne volt a kapus. Sneijder középről adta a gólpasszát mert a szélen szart se ért a játéka. Ez így értelmetlen. Forlannak se volt meg a pozíciója, fel-alá futkosott szerelni és labdát felhozni. Támadó szerepe nem is nagyon volt. Blödség ez is. Zarate természetesen nem tud passzolni mivel sosem tanították meg neki. Ezért is egy önző állat.
A tegnapi taktika úgy szar ahogy van és a nagyobb csapatok ki fognak végezni mint tette azt a ManCity egy barátságos 0-3 alkalmával. Idén több gólt fogunk kapni mint a tavalyi szégyenletes 40. Hacsak Moratti ki nem bassza ezt a "nagy eredményeket elértem 3 védővel" edzőfélét.
Alig várom a hétközi BL (le)szereplést. Azt meg senki ne mondja, hogy nem volt ideje a csapatnak összeállni mert még így is később kezdődött a szezon. Az Inter és a Palermo is tudta mikor lesz a meccs. Ezt el tetszett baszni kedves Gasperini.

Nem hiszem, hogy egy tétmeccs után ilyen messzemenő konzekvenciákat le lehet vonni. Gasperini nem egy debil. Egyébként meg Mourinho is szarul kezdett az első szezonjában, és pár meccs után dobhatta is ki a picsába a saját taktikáját. Gasperini is meg fogja lépni a szükséges változtatásokat ebben biztos vagyok..nem kell egy idióta gyökérnek nézni azért, mert nem nyert még 2 BL-t.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Srácok, ne baszogassátok már az új embert. Leírhatja ő is a véleményét, mint mindenki más. Egy elgépelésbe meg marha kicsinyes dolog belekötni.
dellarocco

Szőrcsi írta:Dris: Természetesen 3-5-2 akart lenni és köszönöm hogy Te is belémkötöttél :D Egy élmény volt ide írni :D

Ha az ember az olasz bajnokság egyik legfelkészültebb edzőjét leidiótázza, akkor érdemes 2x átolvasni a mondandóját mielőtt elküldi, különben könnyedén ilyen és hasonló kellemetlen szituációkban találhatja magát. ;)
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

dellarocco!
Senki nem debilezte Gasp-ot. Nem 1 tétmeccs alapján írom le őt hanem a komolyabbnak nevezhető előkészületi bukták és a genoa-val összegyűjtött zakói miatt ahonnan ugyebár nem önszántából távozott. Egyszerűen nem tartom Inter szintű edzőnek és ezt már a kinevezésénél is hangoztattam. Leonál lehet, hogy több, de Ferguson, Mourinho, Capello, Hiddink vagy akár Ancelotti magaslatokat még csak nem is súrolja.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Kikapott a csapat az első meccsen és máris gyilkolja (meg oltja Gaspot) egymást a fél fórum... Ez így helyes! ;)

FORZA INTER!!!
Adriano92

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

Gabosska írta:
Ha csak nem te vagy Bölöni László, vagy Kovács István reinkarnációja, köszi, nem kérünk belőle...miskolci edző idiótázza Gian Piero Gasperinit....nem gondolod, hogy nevetséges? :lol:

Aki egy meccs alapján leír egy edzőt, az ne mondja, hogy foci kultúrája van.

Egy miskolci edző nem érthet hozzá? :o Nem tudom mért kell lenézni valakit mert miskolci. :?
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

2 tétmeccs 2 vereség 6 kapott gól
branca és gasp 3 órás beszélgetésen vettek részt

mibe h köv meccsen 4 védővel kezdünk?
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

nem meccs elemzést vártam.valami olyasmit írtál,hogy szerinted idióta,ha sorba vernénk Európát akkor is ezt mondanád.legalábbis így jött le.írtad,hogy ha van rá igény kifejted Szörcsi. Ne vedd amúgy kötekedésnek.
Adriano,hagyd,egyszer majd eljön a Miskolciak ideje.Fogunk Mi még Inter mezben,elgázolt varjút enni!
f.szom,lehetne már szerda,van olyan izgalmas most,hogy mi lesz a csapattal,hogy megy 1-2meccs múlva a játék,milyen felállással,mint a Mercato.
Morattit nem kérdezték amúgy?
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Az oké hogy vannak páran akik Gasp pártiak meg vannak olyanok akik nem(mondjuk szerintem ilyen nincs is), én személy szerint bizakodo voltam vele kapcsolatban(fontos a mult idö).
Csak azt nem értem hogy valaki által a Serie A legjobb(mindegy hogy fogalmazott) edzője miért nem játszatja Sneijdert???? Ha meg igen akkor kiviszi a bal szélre??
Én ugy voltam Gasp al hogy majd meglátjuk és van annyira jo hogy nem erölteti a 3 védös játékot ha látja hogy nincs hozzá játékosa. Erre mit látok? 3 védös játék, Sneijder a padon, beszari kezdöcsapat, itt elsösorban a 2 középsö középpályásra gondolok, mintha nem is akartunk volna nyerni, hanem kihuzni döntetlenre(jobb esetben). Na és itt van a különbség egy Inter és egy Genoa között, nekünk nem elég egy döntetlen!! Ja és majd váltunk akár meccs közben is, sem állja meg a helyét, mert nem váltottunk egyáltalán. Azért nagy különbség van aközött hogy reagálok az ellenfél huzására, meg aközött hogy nekem kéne kitalálni valamit(bár a 3 védös taktika is kitalálás)!
Ha tényleg azt nyilatkozta hogy eddig nekem a 3 védös taktika jött be, ezért ragaszkodom hozzá, akkor nálam már megbukott!!!!! Egy edzönek mindig a meglévö kerethez kell tudnia alkalmazkodni, megnézni mi az erössége mi a gyengéje és lehetöleg az erösség felé vinni a csapatot, nem pedig egy olyat eröltetni ami ki tudja hová vezet.
Tudom hogy 1 meccsböl nem lehet messzemenö következtetést levonni, de nagyon félek tőle hogy ha folytatjuk a 3 védös rendszert kb 5 meccs mulva eluszik a scudetto. Az meg egyszerüen nevetséges hogy Sneijder nem játszik!!!!!!!!!!! Ezt még megmagyarázni sem lehet.
Ja az is elgondolkoztató volt, amikor az ellenfél bedobásánál Forlan hátrébb volt mint Jonathan. Egyszerüen senki nem tudta hogy mit is kezdjen ebben a rendszerben. Gondolom még gyerekkorukban sem játszottak ilyen rendszerben. Rohangáltak mint pok a falon, mutogattak miközben a Palermo játékosai löhettek volna kb 6-7 et.
Ha nem váltunk taktikát akkor Gaspnak annyi, rövid idön belül.
Reméljük van annyi esze hogy változtat(4 védö+Sneijder helye), és nem lesz olyan makacs mint volt Benitez.
Forza INTER!!!!!
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Adriano92 írta:
Gabosska írta:
Ha csak nem te vagy Bölöni László, vagy Kovács István reinkarnációja, köszi, nem kérünk belőle...miskolci edző idiótázza Gian Piero Gasperinit....nem gondolod, hogy nevetséges? :lol:

Aki egy meccs alapján leír egy edzőt, az ne mondja, hogy foci kultúrája van.

Egy miskolci edző nem érthet hozzá? :o Nem tudom mért kell lenézni valakit mert miskolci. :?

Nem a miskolcival van a baj. A focihoz egyikÜnk sem ért. Még egy Várhidi féle alak sem. Akkor már egy meccs után ne semmizzük ki és ne mondjuk meg, hogy mit hogyan kéne csnálni egy olyan edzőnek, akire Jose azt mondta, hogy nagy taktikus.

Ha a csapat nyer, mindenki veri a mellét, hogy Inteeer. Ha kikap, akkor a keret fele fogyatékos (előkerül Chivu, stb), az edző meg nem normális.

Véleménye mindenkinek lehet, de kijelenteni, hogy Gasperini nem normális, vak és leírni, hogy mit hogyan kéne csinálnia nevetséges. Azt, hogy a csapat milyen formában áll fel a pályára egy edző meg egy komoly szakmai stáb dönti el, amely mind szakképzett, nem kis tapasztalattal bíró emberekből áll. Ergo még Egervári se mondja, hogy Gasp nem normális, nemhogy egy olyan edző, akinek nincs jobb dolga, minthogy laikusokkal vitatkozzon egy fórumon :lol: :lol:
Mi, szurkolók a csapat ellen vagyunk (kéne legyünk) és nem ellene. Tehát: Gasp se nem vak, se nem hülye, hanem a világ egyik legnagyobb elméje, aki most kapott lehetőséget, hogy az élvonalban is varázsoljon és NEM fog vele visszaélni! A 3védős rendszer nem reménytelen, a szuperkupa első félidejében úgy mostuk vele a Milánt TARTALÉKOS kerettel, ahogyan talán még Mou idejében sem tettük. A csapatépítés több éves folyamat, mi meg azt tesszük. Ne egy forduló után írjátok már le az edzőt meg a filozófiáját.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Azért az az 1 tétmeccs inkább kettő, és igen, amikor Pekingben 343 volt a felállás a merdanak köze sem volt a meccshez. Azt megváltozott a felállás /asszem visszaálltunk 4 védőre/ ki is kaptunk. :roll:
dellarocco

Bombastico írta:dellarocco!
Senki nem debilezte Gasp-ot. Nem 1 tétmeccs alapján írom le őt hanem a komolyabbnak nevezhető előkészületi bukták és a genoa-val összegyűjtött zakói miatt ahonnan ugyebár nem önszántából távozott. Egyszerűen nem tartom Inter szintű edzőnek és ezt már a kinevezésénél is hangoztattam. Leonál lehet, hogy több, de Ferguson, Mourinho, Capello, Hiddink vagy akár Ancelotti magaslatokat még csak nem is súrolja.

Igen sajnos Alvarez sem egy Messi és Forlán se egy CRonaldo. Most erre futotta. De annak nincs értelme, hogy már alig várod, h beégjünk a BL-ben is. Mert akkor mi lesz, ha elküldik Gasperinit?! Hozhat a vezetőség a helyére egy még gyengébb kvalitású edzőt (max Ancelotti szabad, ha jól tudom, de gondolom nem véletlen nem ő érkezett a nyáron). Annak idején José is egy hasonlóan gyenge produkcióval mutatkozott be a Serie A-ban az Inter kispadján annak a Sampnak az otthonában, amely végül 13. lett. Ez a Palermo meg egyébként nagyon jól játszott, és a többi nagy csapat is vért fog hugyozni a 3 pontért Szicíliában. Lehet rosszul kezdeni, ez benne van a pakliban. A kérdés az, h a változtatások miként fognak sikerülni. Sztem a nagy dolgok ott dőlnek el, nem pedig a szezonnyitányon.

ui.: Gondolom te is fogtál már bele olyan munkába, ami próbára tette a képességeidet, és valószínűsítem, h nem sikerült mindig tökéletesen az első lépés. Történnek ilyen dolgok. ;)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Inter101 írta:Reméljük van annyi esze hogy változtat(4 védö+Sneijder helye), és nem lesz olyan makacs mint volt Benitez.

Hát igen, ez van ha egy korszerűtlen szerkezetben a fél csapat nem a saját posztján játszik.
Viszont Milito 2 gól :), ez kell tőle, igazi gólzsák.
Obit a csapatba !! Igazi energiabomba a srác, nagy kedvenc lehet, a japánnál sokkal többet látok benne.
Az újak közül Zaratén kívül mindenki jó volt. Jonathan nagyon jó lesz, igazi Maicon szerű jobbekk. Alvarez is penge, Forlánt meg ismerjük, világklasszis játékos.

Jó csapat lehet ez, csak értelmes szerkezetben kéne játszani, és mindenkit oda kell tenni ahol a legjobbra képes. Látható volt hogy Lucio és Samuel is összevissza szaladgált ebben a 3 védős rendszerben. (2 éve meg ugye a világ legjobb belső védőpárosa voltak.....)
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

dellarocco írta:
Bombastico írta:dellarocco!

Igen sajnos Alvarez sem egy Messi és Forlán se egy CRonaldo. Most erre futotta. De annak nincs értelme, hogy már alig várod, h beégjünk a BL-ben is. Mert akkor mi lesz, ha elküldik Gasperinit?! Hozhat a vezetőség a helyére egy még gyengébb kvalitású edzőt (max Ancelotti szabad, ha jól tudom, de gondolom nem véletlen nem ő érkezett a nyáron).

Én még mindig azt mondom, hogy megvan már Gasp utódja. Nem volt véletlen ez az abszurd edzőkeresés sem és Gasp 1 éves szerződése sem a véletlen műve. Soha senki nem jött 1 évre akit nyáron neveztünk ki. Valószínűleg csak ő vállalta el az 1 évet. Nyáron jönni fog a Guardiola, Capello, Hiddink hármasból valaki.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

vagy csak nem akar befürödni a vezetőség és,ha úgy alakul plusz éveket fizetni a menesztésért.
José kéne ide,vagy most kellett volna Boas. remélem sikeresek leszünk Gasppal és nem kell megint Mihajlovicoktól rettegni.
(azt a majom,dajerolt fejű Májkül Nájt imitátort nem szeretném látni Inter padon.belőle kinézem,hogy nem tenné oda magát,úgy járnánk,mint Lippivel.biztosra veszem,hogy utálja az Intert)
Adriano92

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

Gaboska én nem is azért védtem Szőrcsit mert lefogyatékozta Gasperinit. :D Hanem azérta mert azt mondtad:"miskolci edző idiótázza Gian Piero Gasperinit....nem gondolod, hogy nevetséges? " És ebből az jön le hogy aki Miskolcon edzősködik nem ért semmihez. Bár tény hogy van egy kis különbség egy miskolci csapatot irányító edző és egy Internazionale-t irányító edző között de hát akkor is.. :) Attól még lehet észrevétele... ;)
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

hvmetal írta:vagy csak nem akar befürödni a vezetőség és,ha úgy alakul plusz éveket fizetni a menesztésért.
José kéne ide,vagy most kellett volna Boas. remélem sikeresek leszünk Gasppal és nem kell megint Mihajlovicoktól rettegni.
(azt a majom,dajerolt fejű Májkül Nájt imitátort nem szeretném látni Inter padon.belőle kinézem,hogy nem tenné oda magát,úgy járnánk,mint Lippivel.biztosra veszem,hogy utálja az Intert)

Mármint Mihajlovic utálja az Intert? Miért gondolod ezt?
sorger=giallo

Szerintem inkább Capello=Michael Knight, de ő is maximum a bongyor fürtök miatt. Habár Fabionak kevesebb a haja, de "oké májkül" legalább tudta, hogy a csúcson illik befejezni. :lol:

Bocs, hogy OFF!

FORZA INTER!!!
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Gaspnak tudnék ajánlani egy felállást, úgyis szereti a formabontó dolgokat

Kapus JC

Védelem Pazzini Milito Forlán Sneijder

Kp Chivu Nagatomo Zarate Lucio

Támadók Ranocchia Samuel

(azért értek egyet a kétkedők táborával, mert nekem már az vicces, ha egy játékost nem a posztján játszatnak, és egyetértek: nem a taktika határozza meg, hogy hol játsszon a játékos, hanem a játékos legideálisabb posztja adja meg a nyerő taktikát. Ha kész a taktika, akkor lehet elkezdeni posztra igazolni)
És mondhatja bárki, hogy Mounak is rossz volt az indulás, legalább nála nem volt átjáróház a védelem és a középpálya. Ha 4 kapott gólt akarok látni, akkor lemegyek egy falusi meccsre..... Remélem valahogy összekapják a csapatot! (amúgy Ricky és Johnatan játéka nekem nagyon tetszett, így egy vesztes meccs után is azt mondom, hogy jól sikerült a mercato és jó csapatunk van)
sorger=giallo

Jose már játszatta Samuelt csatárként egy nagyon emlékezetes Siena elleni meccsen és bevált... ;)
http://www.youtube.com/watch?v=5sGRB3EMsAY

FORZA INTER!!!
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Az már az első meccsen kiderült,hogy Jonathan technikásabb Maiconnál és beadásai is jobban ülnek majd.Obinak tényleg a kezdőben a helye!Sztankovics és Cambiasso már lassúak,sok múlott a védekezésükön,hogy a Palermo így átszaladt rajtunk.
Cinege1986

Hozzászólás Szerző: Cinege1986 »

Drága edzőnk "szuper új" taktikája elég hamar megbukott. 4 gólt kaptunk 1 közepes Palermotól. Jó védőink vannak, de Samuel és Lucio azt se tudta mikor kit kéne fognia, hol lenne 1-1 szituban a helye... Ennyit az uj tajtikáról.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Cinege1986 írta:Drága edzőnk "szuper új" taktikája elég hamar megbukott. 4 gólt kaptunk 1 közepes Palermotól
Ennyit az uj tajtikáról.

Én nem vagyok ennyire pesszimista az új taktikát illetően.

A védekezést kell megoldani, mert támadásban nagyon ígéretes dolgokat láttam.

Hol lehet nézni a mai mérkőzést?
sorger=giallo

Süti írta:Hol lehet nézni a mai mérkőzést?
Például:
http://atdhenet.tv/
http://www.myp2p.pe/
http://www.livefootballol.com/live-streaming.html

FORZA INTER!!!
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Köszi. :)
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Megvan a kezdő:

INTER (4-3-3): 1 Julio Cesar; 42 Jonathan, 6 Lucio, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 20 Obi; 28 Zarate, 7 Pazzini, 10 Sneijder.
A disposizione: 21 Orlandoni, 11 Alvarez, 22 Milito, 25 Samuel, 29 Coutinho, 37 Faraoni, 44 Bianchetti.
Allenatore: Gian Piero Gasperini

Érdekes lesz sneijder helye, reméljük gasp a saját posztján játszatja, nem pedig szélsőként. FORZA INTER!!!
sorger=giallo

Eddig kissé feszültnek tűnnek a srácok, még Zanetti is morcos. Le kellene higgadni, mert így csak a kapkodás megy. Jó lenne mielőbb gólt rúgni, hogy egy kicsit megnyugodjanak.

FORZA INTER!!!
sorger=giallo

Zarate egy önző állat, de most mekkorát küldött a rövidre... Pazzini meg a kaputól 3 centire luftot rúg...

FORZA INTER!!!
Komax

30 percig semmi. Tipikus langyos bl csoportmeccs, ehhez már hozzászoktunk. Sneijdert előrébb kéne tolni. Át kell állni 4231re elég satnyák a támadásaink. Ezt a meccset meg kell nyerni gólokkal.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Nagyon gyengén játszunk, a Trabzonspor többet birtokolja a labdát, ami azért elég gáz a csapatra nézve. Én már az 1-0-nak is örülnék a játékunk alapján.
Audipower

Baz+ Milito 2-szer egymás után! :evil:
Ipa

Hozzászólás Szerző: Ipa »

tök mindegy, hogy 3 vagy 4 védő, ha ilyen impotensek
sorger=giallo

????

FORZA INTER!!!
Audipower

Alvarez hihetetlenül lassú, inkább a kis Coutinho-t kellett volna behozni, már ha támadni akarunk.
Közben 0-1. Tiszta szégyen. Végül is a sok kihagyott helyzet mindig megbosszulja magát.

Ez a Gasp mekkora idióta. Kell a gól, erre lehozza Zarate-t, aki egész jól játszott(a Palermo ellenihez képest) és a helyére behozza Coutinho-t. :shock:

Nem baj lassan írhatja a búcsúlevelét.
Audipower

Alvarez-t minek vettük, főleg 12 M€-ért :lol: ????

Komolyan mondom irritálóbb, mint Motta. Lassú(kb. annyira, mint Motta) és eddig még nem volt egy értelmes passza sem. Coutinho remélem a kezdőben lesz a következő meccsen, mert nagyon jól játszik.

Na jó éjszakát mindenkinek, ettől csak jobb jöhet!

Forza Inter!!!
sorger=giallo

Már meg is van a triplázás az új idényben...

FORZA INTER!!!
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

3 tétmeccs, 3 vereség...
Szerintem Gaspot már csak 1 vagy 2 vereség választja el, hogy menessze Moratti. Jelzem, én már most kirúgnám.
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

Ez szégyen bazdmeg...1 ilyen csapat ünnepel a Meazzaban mint ez a trabzonfaszom.Kinevettetjük magunkat mostanában elég rendesen.
Komax

Szégyen! :evil:
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Pfuuu :o :roll: Hát ez ciki

Ne kenjünk már mindent az edző nyakába sem(5m-ről lőjük már be azt a labdát pl.). Bár nem mondom,hogy én nem őt szoktam szidni először.
Most ezért le lehet harapni a fejemet,már megszoktam.De sokszor olvasom nem jó a 3 védő nem jó a 4 védő,menjen az edző a francba(nem csak mostani időkről beszélek).Szerintem Mourinho óta a fene nagy híres,kemény védekezésünk eltűnt,ennek okát már kiveséztem(tük).Ami szerintem a csapatnak kéne az a "STABILITÁS".Edző(maradjunk már meg valakinél) és taktikai szempontból is.Egyrészt mert ez már fáj,másrészt mert nem normális dolog,hogy a fiúk lassan gyakrabban váltják a felállást és a helyüket(posztjukat),mint az alsóneműjüket.

"Mázlink" van a másik meccsel.

Fő az optimizmus és FORZA INTER

De nehéz is lesz a Róma ellen...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.09.14. 22:58-kor.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

És őszintén szólva, ti kit hoznátok a helyére, akivel jobb lehetne. Vissza Benítezt? :D
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Nagyon "Benitezes" meccs volt ez, bekaptunk egy gólt a második félidő derekán, és túl gyengék voltunk hogy egyenlítsünk. :(

Lehet már kezdődnek is az edzőbuktató meccsek? :roll:
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Na ezt bűn lett volna kihagyni. Élmény volt látni ahogy le5zopatják saját magukat ismét. Zaratenak semmi keresni valója a kezdőben. Milito 5x többet ér nála.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ezután a meccs után a döbbenet ami van, egyszerűen már nem tudok mit írni. Eddig hibáztattuk a taktikát, most gasp elővette a 4-3-1-2 taktikát, ezután a 2ik félidőre a 4-2-3-1-et ami látszott is hogy ez a csapat erre a taktikára a legalkalmasabb. De hiába ez is, a játékosok negativ játékát is kilehetne emelni de nincs értelme. Tavaly benitezel normálisabban kezdtük az idényt, már lassan ennél lejjebb nem lehet. 3meccs 3vereség az internek nem fér bele, és ez az egész gasperinin csattan. Az hogy ha igy folytatódik nem sokáig marad ő itt, valami nagyon nincs rendbe a csapattal. Nagyon reméljük valami történik jó irányba nagyon hamar.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nagyon sok mindenről lehetne írni, mert ebben a meccsben aztán tényleg minden benne volt. Lehet most röhögni fogtok: az esélyt, hogy az INTER rövid időn belül megint nagy csapat lehessen, akkor játszottuk el, mikor Benítezt elküldtük... Személy szerint nagyon félek, mert nem látom a (közeli) jövőt!

FORZA INTER PER SEMPRE!!!
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Gondolkozzunk el egy kicsit...Miért is Gasp hibája az hogy Zarate, Pazzini és Milito is képtelen volt 5 méterről gól lőni? Ha csak mindegyiknek bement volna 1....
Aztán mindenki..Obit meg Alvarezt a kezdőbe...Mindkettő jó kis játékos, de egyik se ma mutatta meg hogy miért tartják annyira jónak őket..van ez így..
Az meg hogy a 16osról (ha jó láttam Nagatomo) gólpasszt ad, a kapufa is besegít..aztán Cambiasso lefejeli a csatárnak..majd Lucio alatt és ?Jonathan? lábai között Julio mellényúlásával kapunk egy gólt, ez aztán tényleg Gasp hibája...
Gasp hibázott a 3-4-3-mal, belátta, átállt erre a meccsre...2. félidőben Pazzo és Obi gyenge volt..jött Milito és Ricky
Őszintén, ti mi a szart csináltatok volna mikor összesen 3 támadó volt a padon és ezek közül az összeset a pályára küldte...
Az ellenfél hulla gyenge volt..valszeg a másik 2 csapat megveri..mint ahogy mi is simán verhettük volna de nem így lett. 11 emberrel védekeztek és kontráztak és bejött nekik az élet.
Én is ideges vagyok hogy kikaptunk, de látni kell hogy most a srácok baszták el és nem az edző....
Válasz küldése