Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- hvmetal
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
átállt a 4-3-1-2re és ez sem...
mit vártatok? ez nem Pes,Fifa2030,hogy egyből oké lesz a dolog.messze jobb volt a csapat,mint az utóbbi 2 meccsen,mint Leo alatt sokszor.e mellett a taktika mellett kell maradni,újra elsajátítani a dolgokat,gyakorolni és pár meccs és magabiztos győzelmek jönnek. szerintem stabilak voltunk,találtak egy gólt,mi meg 4et nem rúgtunk be.Nem Gasp tehet erről.illetve Ő is.nem egyből ezzel a taktikával játszatta a csapatot nyár elejétől.simán meglehet a csoport elsőség.
mit vártak egy új edzőtől??? nyomatja a Mou focit és vele 2nap!!!! alatt minden összeáll?Pazzini nem rúg 5méterről luftot,Milito nem fejel mellé 4méterről? Meg ki merne már idejönni edzőnek?(kisnevek közül) 1idény,+2meccs egyenlő 3edző...
mit vártatok? ez nem Pes,Fifa2030,hogy egyből oké lesz a dolog.messze jobb volt a csapat,mint az utóbbi 2 meccsen,mint Leo alatt sokszor.e mellett a taktika mellett kell maradni,újra elsajátítani a dolgokat,gyakorolni és pár meccs és magabiztos győzelmek jönnek. szerintem stabilak voltunk,találtak egy gólt,mi meg 4et nem rúgtunk be.Nem Gasp tehet erről.illetve Ő is.nem egyből ezzel a taktikával játszatta a csapatot nyár elejétől.simán meglehet a csoport elsőség.
mit vártak egy új edzőtől??? nyomatja a Mou focit és vele 2nap!!!! alatt minden összeáll?Pazzini nem rúg 5méterről luftot,Milito nem fejel mellé 4méterről? Meg ki merne már idejönni edzőnek?(kisnevek közül) 1idény,+2meccs egyenlő 3edző...
-
RenciDavid
Injoc írta:Gondolkozzunk el egy kicsit...Miért is Gasp hibája az hogy Zarate, Pazzini és Milito is képtelen volt 5 méterről gól lőni? Ha csak mindegyiknek bement volna 1....
Aztán mindenki..Obit meg Alvarezt a kezdőbe...Mindkettő jó kis játékos, de egyik se ma mutatta meg hogy miért tartják annyira jónak őket..van ez így..
Az meg hogy a 16osról (ha jó láttam Nagatomo) gólpasszt ad, a kapufa is besegít..aztán Cambiasso lefejeli a csatárnak..majd Lucio alatt és ?Jonathan? lábai között Julio mellényúlásával kapunk egy gólt, ez aztán tényleg Gasp hibája...
Az edzőnek nem csak a taktika begyakoroltatása a feladata. Mourinhonál miért nem voltak ilyen hibák, most pedig miért van ennyi gyerekes hiba? A mentális felkészítéssel is óriási problémák vannak ami szintén az edző felelőssége. Esetleg az ilyen hibák lehetnek még edzéstúlhajtástól/fáradtságtól de ez is ez edző felelőssége.
Attól, hogy a taktikát most 1x eltaláta még bőven van min javítani szerintem. Van két meccse, ha nem hoz rajtuk 6 pontot, utána menni fog.
- hvmetal
RenciDavid írta:Injoc írta:Gondolkozzunk el egy kicsit...Miért is Gasp hibája az hogy Zarate, Pazzini és Milito is képtelen volt 5 méterről gól lőni? Ha csak mindegyiknek bement volna 1....
Aztán mindenki..Obit meg Alvarezt a kezdőbe...Mindkettő jó kis játékos, de egyik se ma mutatta meg hogy miért tartják annyira jónak őket..van ez így..
Az meg hogy a 16osról (ha jó láttam Nagatomo) gólpasszt ad, a kapufa is besegít..aztán Cambiasso lefejeli a csatárnak..majd Lucio alatt és ?Jonathan? lábai között Julio mellényúlásával kapunk egy gólt, ez aztán tényleg Gasp hibája...
Az edzőnek nem csak a taktika begyakoroltatása a feladata. Mourinhonál miért nem voltak ilyen hibák, most pedig miért van ennyi gyerekes hiba? A mentális felkészítéssel is óriási problémák vannak ami szintén az edző felelőssége. Esetleg az ilyen hibák lehetnek még edzéstúlhajtástól/fáradtságtól de ez is ez edző felelőssége.
Attól, hogy a taktikát most 1x eltaláta még bőven van min javítani szerintem. Van két meccse, ha nem hoz rajtuk 6 pontot, utána menni fog.
vagy 2napja edzhetnek újra ebben a felállásban 1,5év után.
jól vagy?
-
RenciDavid
hvmetal írta:RenciDavid írta:Injoc írta:Gondolkozzunk el egy kicsit...Miért is Gasp hibája az hogy Zarate, Pazzini és Milito is képtelen volt 5 méterről gól lőni? Ha csak mindegyiknek bement volna 1....
vagy 2napja edzhetnek újra ebben a felállásban 1,5év után.
jól vagy?
Nyáron 3-4 felállást gyakoroltatott Gasp folyamatosan.
Ha ez még a 3-4 gyakoroltba se volt benne, akkor szerintem Gasp nincs jól nem én. Ezért meg övé a felelősség nem az enyém
- hvmetal
hülyeség volt,a 2.félidőbeli felállás fekszik a keretnek.erre lehet építeni,Gasperinivel.össze kell csiszolódnia még mind a keretnek,mind az edzőnek ezzel a focival és egymással.Benitez,Leo lerombolta amit Mou felépített,megtanított.nem gépek,hogy egyből menjen.meg mintha Joséval nem jöttek volna be Sienák ellen 3gólok.védekezés ma végre jó volt.kp-t jobban össze kell pakolni a támadószekcióval és jó lesz.Ranocchia ma ügyes volt. Jonathan is jó,de keveset vállal.már pedig tudjuk,hogy Maicon mennyire fontos láncszeme ennek a focinak.többet kéne vállalnia.
Mai estét látva bár nincs jó kedvem,de bizakodó vagyok.ha hétvégén nem nyerünk,akkor nem.
sehol sem vagyunk nagyon lemaradva.ha októberre összeáll a csapat,miénk a scudetto.
Mai estét látva bár nincs jó kedvem,de bizakodó vagyok.ha hétvégén nem nyerünk,akkor nem.
sehol sem vagyunk nagyon lemaradva.ha októberre összeáll a csapat,miénk a scudetto.
- PellerG
Véleményeim:
-azért az nagyon durva kijelentés, hogy azzal indítottuk el a lavinát, hogy elküldtük Benítezt....szerintem nem kérdés, hogy /részben/ azzal tettük ezt, hogy őt hoztuk ide Mourinho után!
-most nem akarom Gasperinit szídni /mert ma, ha felsőbb utasításra is, de átállt a 4 védősre/, már leírtam hogy nem értettem a kinevezését, tudni lehetett hogy 3-védőst szereti, hogy semmi nagycsapatos rutinja sincs, hogy BL-ben kerek 0 perces edző /erre Morattiék rögtön neki is estek, taktika váltás okán//nem értem hogy erre nem lehetett számítani hogy ezt akarja majd?!....// /
-nem brillíroztunk egyáltalán, de vereséget semmiképpen sem érdemeltünk. Voltak helyzeteink, nekik talán a gól volt az egyetlen kaput találó kísérletük, az nem kérdés, hogy a 4-védős felállás az ami az Interhez való, már ránézésre is jobban fekszik, nem volt akkora összevisszaság a pályán....
-Cambiasso végre a védelem előtt játszott, jó volt a posztján, de a gólban vastagon benne volt, ugyanez vonatkozik Ranocchiara is, aki végig nagyon jó volt, de aztán a gólnál 'elment kirándulni', és a helyére jött vissza a labda.
-Coutinhót magabiztosabbnak éreztem mint korábban, jót tehetett neki a VB-győzelem.
-Nagatimi nagyon karcsú volt, védekezés 0, támadásban még csak-csak felzárkózott néha
-szerintem jelenleg ismét az a helyzet, hogy Milito 'használhatóbb' mint Pazzini. Ha Pazzini labdát kap, egyből, szabadul, Milito viszont idén eddig újra meg meri húzni és kezdeni vele valamit.
-ha szombaton megint blama lenne....és a köv. BL meccs Moszkvában....az nem semmi lesz, ezek vissza akarnak vágni, már a sorsolás óta ellenünk készülnek, szerintem szinte kizárt hogy mi ott most nyerjünk....
-azért az nagyon durva kijelentés, hogy azzal indítottuk el a lavinát, hogy elküldtük Benítezt....szerintem nem kérdés, hogy /részben/ azzal tettük ezt, hogy őt hoztuk ide Mourinho után!
-most nem akarom Gasperinit szídni /mert ma, ha felsőbb utasításra is, de átállt a 4 védősre/, már leírtam hogy nem értettem a kinevezését, tudni lehetett hogy 3-védőst szereti, hogy semmi nagycsapatos rutinja sincs, hogy BL-ben kerek 0 perces edző /erre Morattiék rögtön neki is estek, taktika váltás okán//nem értem hogy erre nem lehetett számítani hogy ezt akarja majd?!....// /
-nem brillíroztunk egyáltalán, de vereséget semmiképpen sem érdemeltünk. Voltak helyzeteink, nekik talán a gól volt az egyetlen kaput találó kísérletük, az nem kérdés, hogy a 4-védős felállás az ami az Interhez való, már ránézésre is jobban fekszik, nem volt akkora összevisszaság a pályán....
-Cambiasso végre a védelem előtt játszott, jó volt a posztján, de a gólban vastagon benne volt, ugyanez vonatkozik Ranocchiara is, aki végig nagyon jó volt, de aztán a gólnál 'elment kirándulni', és a helyére jött vissza a labda.
-Coutinhót magabiztosabbnak éreztem mint korábban, jót tehetett neki a VB-győzelem.
-Nagatimi nagyon karcsú volt, védekezés 0, támadásban még csak-csak felzárkózott néha
-szerintem jelenleg ismét az a helyzet, hogy Milito 'használhatóbb' mint Pazzini. Ha Pazzini labdát kap, egyből, szabadul, Milito viszont idén eddig újra meg meri húzni és kezdeni vele valamit.
-ha szombaton megint blama lenne....és a köv. BL meccs Moszkvában....az nem semmi lesz, ezek vissza akarnak vágni, már a sorsolás óta ellenünk készülnek, szerintem szinte kizárt hogy mi ott most nyerjünk....
- dellarocco
Ez nem a taktikán ment el, volt legalább 2 olyan 5 perces periódus, ahol a csatárainknak meg KELLETT volna nyernie a meccset. Milito, Pazzini legalább 3 ziccert elhibáztak és akkor még nem is beszéltünk arról a csomó lehetőségről, amikből szintén lehetne gólt szerezni. Lucio is óriásit hibázott meg Cambiasso se tudom mit hitt.. Persze nyilván az edző fog menni, ez is a normális csak hát, aki nézte a meccset az láthatta, hogy ez az eredmény nem a taktika hiányának tudható be, hanem annak, h a játékosok nem tették hozzá a saját részüket. Elég szerencsétlenül alakulnak a dolgok sajnos. :S
az EL-ben tényleg több esélyünk lenne nagyot alkotni
Baggio85 írta:Nagyon sok mindenről lehetne írni, mert ebben a meccsben aztán tényleg minden benne volt. Lehet most röhögni fogtok: az esélyt, hogy az INTER rövid időn belül megint nagy csapat lehessen, akkor játszottuk el, mikor Benítezt elküldtük... Személy szerint nagyon félek, mert nem látom a (közeli) jövőt!
FORZA INTER PER SEMPRE!!!
az EL-ben tényleg több esélyünk lenne nagyot alkotni
- Nia
Na látom vannak egyező vélemények.Ahogy mondtam szerintem csak stabilitás kell.Edzőben és taktikában.Edzőben ha marad akkor Gasperini(csak ne fajuljanak már odáig el a dolgok,hogy a vezetőség bele szól a munkájába még egyszer,mert az nem normális dolog egy klubnál sem,onnantól nincs miről beszélni,ne legyünk már egykori Real),taktikában,meg jó ha széles a "látókör",de legyen egy alap.Nekem voltak nagyon tetszetős dolgok a 3-4-3 ban is,meg a tegnapiban is...Ez eldől,gyakorlás...Meg kellene már bízni egy edzőben a játékosoknak és a vezetőknek is.Imádom Mourinho-t és jó lenne ha visszajönne,de ez a közeljövőben nem lehetséges.Egy van csak belőle.16 hónap alatt 3 edző,ember(játékos) legyen a talpán aki nem zavarodna bele.Mi lett volna ha Jose-t is elküldjük a 3X-es BL kezdés után...bizalom,az nélkülözhetetlen.
És ahogy mondtam,úgyis mindenki mögöttünk lesz majd a végén
Kezdtünk már hasonlóan...Nem is rég
FORZA INTER
És ahogy mondtam,úgyis mindenki mögöttünk lesz majd a végén
FORZA INTER
- DaNi
Szerintem se a taktikával volt a gond ,a védekezés is elég stabil volt, egy ilyen gól minden mecsbe benne van, nem lett volna probléma ha értékesítettük volna a helyzeteket.
Szerencsére x-elt Lille meg az orszok így nem húzott el egyikük se.
Szerencsére x-elt Lille meg az orszok így nem húzott el egyikük se.
- sorger=giallo
Lehet okokat és kifogásokat keresni, vagy magyarázni a helyzetet, de az igazság az (szerintem), hogy nem lebecsülve a Trabzonsport, azért mégis illett volna őket minimum 1-2 góllal verni. Akkor is, ha Gaspot a meccs előtt fél órával nevezték volna ki edzőnek. Akkor is, ha van néhány új arc a keretben. Fejben nagyon nincs rendben valami. A játékosok (és itt elsősorban a húzónevekre gondolok) többsége teljesen motiválatlan. Wes például továbbra is a világ egyik legjobbja a posztján, húzóember a holland válogatottnál, az Interben viszont (valljuk be) csak szenved a triplázás óta. Cambiasso hibáktól hemzsegve, idegesen játszik, le kellene higgadnia. A csatárok rengeteg helyzetet rontanak, a védelem pedig könnyen zavarba hozható. A klubnál mindeközben zavaros a pénzügyi helyzet, igazolásokra nincs pénz, Eto'o eladása ugyan financiális okokkal lett magyarázva (szerintem van is benne logika), de így nem maradt igazán megbízható, eredményes csatárunk. Milito hiába akar, nagyon sokat ront, Pazzini talán jobb formában van, ő viszont hihetetlenül statikus és gyakran el sem jut hozzá a labda. Tegnap gyakorlatilag értékelhetetlen volt. Akadt néhány helyzete, de sajnos mindegyiket elrontotta. Nem is folytatom, hiszen megvannak a megfelelő emberek, akik sokkal jobban értenek az elemzéshez... Egyszerűen csak csalódott vagyok, nem ezt vártam a csapattól.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Cupi
Az, hogy a játékosok kihagyják a nagy helyzeteket az elsősorban valóban nem az edző hibája, de szokták modnani, hogy ha sok ilyen van akkor ott az okokat lehet keresni fejben és mentális problémák között, az meg már lehet az edző hibája is.
Nagyon ciki volt ez a tegnapi vereség, lehet ezt magyarázni, hogy javultunk meg a védekezés jobb volt, stb, de a lényeg kikaptunk hazai pályán egy olyan csapattól akit 2-3 góllal kellett volna verni. 0 pontot kaptunk, ők meg 3-at. Ez a szomorú.
Gasperinit meg azér kirúgni még nem kellene, na meg ki is jönne a helyére így szeptemberben aki minőségibb, nagyobb neve is van a szakmában? Nem tudok ilyet.
Nagyon ciki volt ez a tegnapi vereség, lehet ezt magyarázni, hogy javultunk meg a védekezés jobb volt, stb, de a lényeg kikaptunk hazai pályán egy olyan csapattól akit 2-3 góllal kellett volna verni. 0 pontot kaptunk, ők meg 3-at. Ez a szomorú.
Gasperinit meg azér kirúgni még nem kellene, na meg ki is jönne a helyére így szeptemberben aki minőségibb, nagyobb neve is van a szakmában? Nem tudok ilyet.
- Baggio85
PellerG írta:
Tegnap én egy olyan Inter-t láttam, amely támadásokban megújulni képtelen volt. Ez fogható arra, hogy a keret így ebben a formájában nincs régóta együtt. Sajnos viszont akkor ez Gasp hibája még így is: tudtuk jól, hogy lesznek, akik csak néhány nappal, héttel a kezdés előtt térnek vissza. Volt több, mint egy hónap, hogy a rendelkezésre álló játékosokkal begyakoroltassa azt, ami az idénykezdetre elég lett volna pont az ilyen csapatok ellen. Ezt pl. anno Cúper nagyon jól megoldotta mikor nem volt Vieri és Ronaldo, és Kallon meg Ventola játszott elől. Csak egy példa: leigazoltuk Alvarezt, itt volt az egész felkészülési időszak alatt, játszott legalább erre az utolsó pillanatban leigazoljuk a Zaratét, aki kb. tényleg 2 edzésen vett részt és 2 meccsből 2-n kezd. Tehát innentől szerintem azzal ne jöjjön senki, hogy ez a csapat mióta van együtt. Szerintem egy nagyon erős csapatot össze lehetett volna hozni azokkal, akik a felkészülést végigcsinálták, a később érkezők pedig pár hét alatt felvették volna a ritmust.
Azt, hogy amit a lapok írnak abból mi igaz, azt nem tudom, de az meg szerintem mindennek a vége, ha egy edzőnek az elnök meg a szurkolók, meg az újságok mondják meg, hogy mit játszasson a csapattal. Tartson ki az mellett amit ő gondol, amit képvisel, amire FELKÉSZÍTI a cspatot és max. ha nem jön be akkor köszönjön el.
És végül igen, ha nem is személy szerint Benitez, hanem az elv, a filozófia "elküldése" nagy hiba volt, mert pontosan látta (nem csoda, hiszen az angol bajnokságban volt edző), hogy a futball jelenleg arra tart, hogy amelyik csapatnak nincs EREJE, annak nincs esélye sem nyerni. Tegnap a török második ellen nem tudtunk iramot diktálni!!! Sok mindenkit megtévesztett, hogy tavasszal milyen jók voltak Leonardoval, pedig annak csak annyi volt a titka, hogy a játékosok AKARTAK játszani és a nyári, őszi felkészüléssel olyan ERŐNLÉTET szereztek, amivel szinte az egész őszt lehozták!
Nyilván, Benitez is hibázott, mert túl gyorsan akarta ezt véghezvinni, és a 30on felüli játékosoknál azért már nem tud úgy reagálni a szervezet, ezért volt a sok sérülés is. Más kérdés, hogy a 30on túliak, már nem is nagyon akartak ehhez hozzászokni úgyhogy...
- Komax
Sok okosságot hozzátenni már nem tudok. Fejben vannak komoly problémák. Sok mindenen el lehet gondolkodni, hogy egy ilyen erős keretet már a harmadik edző nem tud gatyába rázni. Leoval ne gyertek mert a fontos meccseken sehol nem volt. Lehet azzal is jönni hogy a fiatalok is itt voltak egész nyáron összeszokhattak már volna a régiekkel, de más a felkészülés és már ha élesben megy. Fiataloknak igenis idő kell mire a nyomást elviselik. Ki lehetne új edző Ancelotti vagy Van Gaal? A jelenlegi káosznál, csak nagyobb lenne. Romat meg kell verni, hogy a megtépázott önbizalom visszatérjen.
- alwin91
Pont a legrosszabbkor találkozik a csapat a Romával. Ha valakik, akkor ők most nagyon szívni fogják magukat. Egyetlen szerencse az, hogy Ők is nyomás alatt vannak. Könnyen megeshet, hogy a meccs végeredményétől függően, valamelyik edző nagyon nagy bajban lesz.
-
RenciDavid
Ha új edzőről van szó, akkor azt kéne tudni, hogy van-e valakinek előszerződése nyártól
Amennyiben igen, akkor én kinevezném Baresit nyárig.
Ha viszont nincs senkivel megállapodás akkor Morattinak a zsebébe kell nyúlni, mert sajnos minden edző annyit ér amennyibe kerül. Ha a FP miatt az edzők bérén is spórolunk akkor nagyon nagy bajban leszünk.
Ha viszont nincs senkivel megállapodás akkor Morattinak a zsebébe kell nyúlni, mert sajnos minden edző annyit ér amennyibe kerül. Ha a FP miatt az edzők bérén is spórolunk akkor nagyon nagy bajban leszünk.
- vaskalap
sorger=giallo írta:Már meg is van a triplázás az új idényben...
FORZA INTER!!!
- Komax
Egyébként inkább most az elején derüljenek ki a hibák. Ne az legyen mint tavaly, futunk az elvesztett Scudetto után és szétégünk a blben. Mert ezt a botlást feledtetni lehet, de a Schalke elleni blama, tüske marad mindenkiben. A bajnokságból van még 37 forduló.
-
Dirtylt
Mourinho nagyon nagy előnye, hogy menedzserként gondolkodott, és nagyobb mozgásteret kapott. Beninél már szorították felülről az edzőt, de be kell látni: az FPP miatt az Inter sem teheti meg, hogy ne menedzsert, hanem vezetőedzőt alkalmazzon. És sajnos ez mind visszaüt a pályán. Nagycsapatok meccseit nézve látható, hogy az labda nélküli helyezkedés az egyik legfontosabb a mai fociban. Ebben mi sajnos nullák vagyunk. Nagyon lemaradt az olasz foci a spanyol angol focihoz képest, talán az ilyen Gasp féle konzervatív emberek miatt. Meg lehet nézni, hogy Olaszországban pár éve még olyan nevek ültek a kispadon, mint Lippi, Capello, Ancelotti, Mourinho, most meg Gasp, Allegri, Luis Enrique...
Én még mindig azt mondom, Morattinak és Brancának ki kell tűznie az utat, az irányt, hogy hova tartunk, és kell találni egy edzőt, aki megépíti az utat, időt hagyva a kibontakozásra (itt sok minden mellett gondolok az utánpótlás átszervezésére, a klub saját neveléseinek elherdálásának a megakadályozására). Kicsit olyan nekem az Inter, mint a magyar gazdaság, egyszerűbb és olcsóbb lenne felszántani az egészet, és koncepciózusan újjáépíteni, mint foltozgatni, lyukakat tömködni kilátástalanul irányvonal nélkül.
Remélem összeáll a csapat, remélem ezek csak kezdeti nehézségek és elindulunk felfelé!!!
Forza Inter Nerazzurri!
Én még mindig azt mondom, Morattinak és Brancának ki kell tűznie az utat, az irányt, hogy hova tartunk, és kell találni egy edzőt, aki megépíti az utat, időt hagyva a kibontakozásra (itt sok minden mellett gondolok az utánpótlás átszervezésére, a klub saját neveléseinek elherdálásának a megakadályozására). Kicsit olyan nekem az Inter, mint a magyar gazdaság, egyszerűbb és olcsóbb lenne felszántani az egészet, és koncepciózusan újjáépíteni, mint foltozgatni, lyukakat tömködni kilátástalanul irányvonal nélkül.
Remélem összeáll a csapat, remélem ezek csak kezdeti nehézségek és elindulunk felfelé!!!
Forza Inter Nerazzurri!
- hvmetal
Benitez keményebb edzéseket tartott,mint Mourinho,nem volt party arc,nyílt titok,hogy lázadtak ellene.Leo inkább span volt,mellette volt kedv játszani.Gasp úgy hírlik keményebb edzéseket tart,nem is kenyeres pajtások,de még várnék olyan kijelentéssel,hogy meg akarnák buktatni. de akkor mit várnátok Van Gaaltól? hol a f.szomban van még olyan,hogy a játékosnak nem tetszik az edzés,edző és egyenlő szava van a edzővel? Portonál is ekkora káosz volt Mourinho lelépésé után? mi jogon nem teszi oda magát a milliomos játékos,kockáztatva a scudettot,bl szereplést?
nyertünk egy BL-t,páran jóllaktak és lassan már a calciopoli előtti időknél is gázabbak vagyunk.ahol 3 edző megbukik ott a játékosokkal is gond van.
mind1,tegnapi nap után vereség ellenére bizakodó vagyok,maradjon Gasp,ne jöjjön új bohóc és lesz valahogy.Forza Inter!!
nyertünk egy BL-t,páran jóllaktak és lassan már a calciopoli előtti időknél is gázabbak vagyunk.ahol 3 edző megbukik ott a játékosokkal is gond van.
mind1,tegnapi nap után vereség ellenére bizakodó vagyok,maradjon Gasp,ne jöjjön új bohóc és lesz valahogy.Forza Inter!!
- Komax
09.17. (szombat) 20.45 Inter-Roma Digisport - élő
09.20. (kedd) 20.45 Novara-Inter Digisport - élő
09.24. (szombat) 18.00 Bologna-Inter Digisport Plus - élő
09.20. (kedd) 20.45 Novara-Inter Digisport - élő
09.24. (szombat) 18.00 Bologna-Inter Digisport Plus - élő
- Ipa
A két nagy zakó mellett néztem az összefoglalókat is és rájöttem mi volt mégiscsak jó ezekben a meccsekben: Pandev barátunk a Napolinak hagyott ki ordító helyzeteket és nem nekünk. Persze tudom sovány vigasz.
- mike
hvmetal írta:Benitez keményebb edzéseket tartott,mint Mourinho,nem volt party arc,nyílt titok,hogy lázadtak ellene.Leo inkább span volt,mellette volt kedv játszani.Gasp úgy hírlik keményebb edzéseket tart,nem is kenyeres pajtások
Ez így nagyon durván hangzik, ha csak a fele igaz már nagy gáz van és akkor szinte mindegy is hogy ki az edző
Azért van egy barca van egy MU akik évről évre ott vannak az elején, mi meg egy kiemelkedően jó év után visszább zuhantunk mint José előtt voltunk, valami ilyen hozzáállásbeli oka lehet, mert állományilag ez most is egy bitang erős keret.
- hvmetal
mike írta:hvmetal írta:Benitez keményebb edzéseket tartott,mint Mourinho,nem volt party arc,nyílt titok,hogy lázadtak ellene.Leo inkább span volt,mellette volt kedv játszani.Gasp úgy hírlik keményebb edzéseket tart,nem is kenyeres pajtások
Ez így nagyon durván hangzik, ha csak a fele igaz már nagy gáz van és akkor szinte mindegy is hogy ki az edző
Azért van egy barca van egy MU akik évről évre ott vannak az elején, mi meg egy kiemelkedően jó év után visszább zuhantunk mint José előtt voltunk, valami ilyen hozzáállásbeli oka lehet, mert állományilag ez most is egy bitang erős keret.
..."de még várnék olyan kijelentéssel,hogy meg akarnák buktatni.."
szerintem nincs szó erről,legalábbis remélem.más fórumokon olvastam,hogy Capitano sem teszi oda magát,Cesar bambasága,Cambiasso álompassza a törököknek,stb.. Chuchu BL döntő óta idegbeteg,feszült,Julio szeret lepkézni,Zanettinek még 2szer nehezebb dolga van,mint más posztokon. de bár örülök,hogy kirúgták a Pincért,egy Inter szintű csapatnál az edzőbuktatás gondolata is gáz.no,de reméljük,hogy Capitano szavai nem csak púder és tényleg az edző mellett vannak.
-
RenciDavid
mike írta:hvmetal írta:Benitez keményebb edzéseket tartott,mint Mourinho,nem volt party arc,nyílt titok,hogy lázadtak ellene.Leo inkább span volt,mellette volt kedv játszani.Gasp úgy hírlik keményebb edzéseket tart,nem is kenyeres pajtások
Valóban olyan erős ez a keret? Szerintem lehet, hogy idén rá kell jönnünk, hogy már csak a nevek vannak meg. A Palermo ellen 30,5 volt az átlagéletkor. Ez iszonyat sok. Egy európai topcsapatnak sincs ilyen idős kerete. Alig van jó korban lévő játékosunk, csak öregek és túl fiatalok. Pár éve röhögött mindenki a Milanon, hogy öregfiúk csapat, amikor Maldini utolsó éveiben szenvedtek, hát most nyugodtan mondhatjuk, hogy mi vagyunk öregfiúk, főleg a védelem...
- mike
RenciDavid írta:Valóban olyan erős ez a keret? Szerintem lehet, hogy idén rá kell jönnünk, hogy már csak a nevek vannak meg. A Palermo ellen 30,5 volt az átlagéletkor. Ez iszonyat sok
Hallod, jobban belegondolva ebben lehet valami.
Arról nem is beszélve hogy a posztok sem igazán stimmelnek.
Van két remek jobbhátvédünk, de a bal oldalon max Zanetti, nálam Nagatomo és Chivu is gyenge. Elöl nincs szélsőnk, de van 3 remek középcsatárunk akik viszont úgysem lehetnek egyszerre a pályán, így háromcsatáros játékot nem nagyon tudunk játszani, mert se Forlán, sem Zarate nem igazi szélső.
Szóval tényleg vannak gondok
- sorger=giallo
Azért 2010-ben sem esélyesként vágott neki a csapat a BL-sorozatnak. A triplázás egy emberfeletti teljesítmény eredményeként született, hihetetlen koncentráltság és erőfeszítés által. Jelenleg ennek sajnos nyomait sem látni... El kell fogadni, hogy új csapatot kell építeni, mert a társaság jelentős hányada jóllakott, motiválatlan és korosodó.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Komax
Ha igazak a Pep-es pletykák, Ő biztos, hogy kiszórja a 30év feletti jóllakott, motiválatlan játékosok zömét, ahogy tette ezt a barcánál is.sorger=giallo írta:El kell fogadni, hogy új csapatot kell építeni, mert a társaság jelentős hányada jóllakott, motiválatlan és korosodó.
on
- hvmetal
Komax írta:Ha igazak a Pep-es pletykák, Ő biztos, hogy kiszórja a 30év feletti jóllakott, motiválatlan játékosok zömét, ahogy tette ezt a barcánál is.sorger=giallo írta:El kell fogadni, hogy új csapatot kell építeni, mert a társaság jelentős hányada jóllakott, motiválatlan és korosodó.
on
Úgy sem fog mindegyik utánpótlás beválni,amúgy is sok,ha már 3-4 18-19éves van a kezdőben.Pazzini,Sneijder,Ranocchia akik jó korban vannak.Cambiasso,Stanko,Milito,Forlan,Zanetti,Lucio,Samuel,Chivu mind bőven 30 felett.kész játékosok meg nincsenek mögöttük.vagy most a 3meccset játszó Crisetigre és társaira alapozunk? nem fog ő kiszórni sok embert,sőt remélem senkit nem fog. de ez még nagyon messze van.
Ma nyerni kell és megindulni felfelé.kihagyom az ivást csak,hogy egy harcos csapat győzelmét láthassam.bekaphatják,ha megszívatnak
Forza Inter!
- Nia
Komax írta: Ő biztos, hogy kiszórja a 30év feletti jóllakott, motiválatlan játékosok zömét,
on
Pl. kiket? Chivu,Cordoba,Maicon,Cambiasso,Motta????Na nem azért,hogy kötekedjek,csak érdekelne.Sokszor olvasok ilyet.Van amikor az egész csapat motiválatlan,legyen 20 vagy 30.
Persze az meg hülyeség,hogy nem akarnak nyerni,olyan nincs egy profi sportolónál ez tuti.Mindig a győzelemért megyünk/mennek ki a pályára.
Vannak azért akik még mindig motiváltak 30 év felett is.Zanetti és Deki is odatette magát idén is tavaly is a meccsek 90%ában(ha jól rémlik Eto'o lett a "legjobbunk"(relatíve) tavaly azt Deki)róluk nem mondanám azt,hogy csak alibiznek,persze azt néha mindegyik szokott.A kor és az ezzel összefüggő "lassúság"az már egy más tészta.
Cuchu mondjuk Jose óta tényleg kevésbé találja "magát",meg még van 1-2 ember hasonló cipőben.Meg az én meglátásom szerint egy csapat sem állhat csak 20 éves fiatalokból,kellenek az ilyen Deki,Samuel,Zanetti,Cuchu félék(ők a csapat szíve-lelke) a csapatba,hogy kerek legyen a történet....javítás:egy csapat sem ,ami fele ilyen elvárások vannak.
Ja és igen,ahogy egyszer régen írtam : a looser Rómát le kell gyűrni,és le is fogjuk.Bojant eltapossa a hátvédsorunk a 170 cm-ével együtt,hiába gyors...remélem
FORZA INTER
- sorger=giallo
Ez nyilván egy több éves folyamat lenne, tehát nem arról van szó, hogy hirtelen telepakoljuk a keretet 20 éves, tapasztalatlan játékosokkal. Mindennek természetesen tökéletesen ellentmond az, hogy például Zanetti nélkül egyszerűen el sem tudom képzelni az Intert.
Azt hiszem a dőzsölés (sorozatos bajnoki cím, BL, egyéb trófeák) után most jön a böjt.
OFF vége
FORZA INTER!!!
Azt hiszem a dőzsölés (sorozatos bajnoki cím, BL, egyéb trófeák) után most jön a böjt.
OFF vége
FORZA INTER!!!
- Süti
Zanetti ma állítja be Bergomi 756 mérkőzéses csúcsát a tétmérkőzéseket nézve.
Előre is gratulálok neki!
Forza Inter!!!
Előre is gratulálok neki!
Forza Inter!!!
- versenyszellem
- DSanton39
most komolyan Lucio mint jobb középhátvéd hogy kerül bal támadó poszton ziccerbe? ha nem rúgja agyon a kapust az ellentámadásnál csak két centerbackkel érdekes lett volna a Roma kontrája.. hihetetlen hogy milyen idióta taktikát alkalmaz Gasp. 
- Festa
DSanton39 írta:most komolyan Lucio mint jobb középhátvéd hogy kerül bal támadó poszton ziccerbe? ha nem rúgja agyon a kapust az ellentámadásnál csak két centerbackkel érdekes lett volna a Roma kontrája.. hihetetlen hogy milyen idióta taktikát alkalmaz Gasp.
Vétlen volt,de kicsit Sportszerütlenül nem bánom,hogy így alakult
Ez a Lobont lényegesen gyengébb kapus mint Stekelenburg.
Eddig az látszik,hogy nagyon akarunk,csak nehogy nyögés legyen a vége.
- Dan-i-nter
Bár nem a legelejétől nézem, de eddig szerintem biztató a játékunk. Sokkal fegyelmezettebb a csapat, mint a Palermo elleni meccsen, a szélsők végre visszazárnak védekezésnél. Obinak szerintem kifejezetten fekszik ez a 3 védős taktika. Ha a csatáraink kicsit jobban odafigyelnek, akkor vághatunk pár gólt a következő félidőben.
Ne temessük még ezt a rendszert, Gasperinit meg pláne ne.
Forza INTER!
Ne temessük még ezt a rendszert, Gasperinit meg pláne ne.
Forza INTER!
- alwin91
A játék az előző meccsekhez képest számomra teljesen pozitív. Nagatomo helyett én szívesebben látnám Jonathant. Milito helyére pedig Zaratet lehetne behozni.
- DSanton39
a támadó játék eddig pozitív csak épp gólt nem sikerült szerezni, a 3 védős taktikák közül ez a jobbik az biztos, 3 csatár elől felesleges csak egymást akadályozzák, 5 középpályás csak jobban szűr, ezért stabilabb a csapat most.
Pazzinit én majd behoznám Forlan helyére úgy a 60. perc körül ha addig nem lesz gól. Coutinhot is akkor Sneijder helyére vagy esetleg mellé.
Pazzinit én majd behoznám Forlan helyére úgy a 60. perc körül ha addig nem lesz gól. Coutinhot is akkor Sneijder helyére vagy esetleg mellé.
- hvmetal
nem kaphatunk ki,ez rá is nyomja a meccsre a bélyeget
elől nagyon szarok vagyunk,Forlan engem idegesít,béna ma. védelem úgy ahogy oké,kp elég masszív .elmúlt 3,5meccs után ami riasztó,hogy 1 gólt rúgtunk akcióból.támadás építésből elég fos a csapat.Na de a lényeg a 3pont,nyerni kell! Forza Inter!
elől nagyon szarok vagyunk,Forlan engem idegesít,béna ma. védelem úgy ahogy oké,kp elég masszív .elmúlt 3,5meccs után ami riasztó,hogy 1 gólt rúgtunk akcióból.támadás építésből elég fos a csapat.Na de a lényeg a 3pont,nyerni kell! Forza Inter!
- versenyszellem
DSanton39 írta:most komolyan Lucio mint jobb középhátvéd hogy kerül bal támadó poszton ziccerbe? ha nem rúgja agyon a kapust az ellentámadásnál csak két centerbackkel érdekes lett volna a Roma kontrája.. hihetetlen hogy milyen idióta taktikát alkalmaz Gasp.
még szöglet után maradt ott, de azért a kapus helyett jobb lett volna, ha a labdára koncentrál, vezethetnénk már...
-
a meccs nem rossz. de nekem úgy tűnik mindenki keresi még a posztját védekezésben főleg. Cambi próbálja leosztani mindenkinek a helyét, de ez a három belső édő feleslegesnek tűnik. Cserébe legalább középről eléggé megbonthatatlanok vagyunk, szélen meg nem sokat csinál a Roma.
helyzetekből nem volt sok, jó lenne plusz egy ember még akiben van gólszerzési/gólpasszadásipotenciál. 3 védő + a 4 védekezőbb középpályás kevés ehhez, sajnos Nagatomo hiába próbálkozik, tőle azért nem várhatunk spéci dolgokat. Forlán, Milito, Sneiijder akikben bízhatunk.
nézzük a 2. félidőt, hátha lesz egy kis javulás!
- csak is inter
Na vééégre jön MUNTARI 
- DSanton39
Forlan-Muntari csere???
a 80. percben 0-0-nál hazai pályán..
- Dan-i-nter
érdekes csere. 
- Intertobi
szép! azt hittem nyerni akarunk!
- PellerG
Na menj a pitschába a Muntariddal együtt! De tényleg.
Röhej.
Már 2 perce fent van és senkit nem mészárolt le?!
Röhej.
- csak is inter
Gasperini most üzent Morattinak köszi az eddigi munkát 
- csak is inter
PellerG írta:Na menj a pitschába a Muntariddal együtt! De tényleg.
Röhej.
az írásom után vigyor
nem írhattam azt hogy a k.... a...
- Intertobi
ez a f.sz majdnem kettétörte Sneijder lábát!
- Dan-i-nter
Én is szívesebben látnám most a kis brazilunkat a pályán, de, ha abból indulunk ki, hogy mennyire passzívak vagyunk letámadás terén, akkor résztben érthető a csere. De miért nem a szenvedő Cambiasso helyére, azt én se tudom megmondani.
- PellerG
Ja nem Neked írtam, Mr.Gasperininek 
- Intertobi
sneijder..áhhh