Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Nia

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Nia »

Komax írta:Ez a demagóg amit te csinálsz! Látszik nem voltál itt két éve, a fórum fele elküldte Josét a k.rvaanyába, most ugyanazok sz.pják telibe. ;)

A jó öreg Mourinho takarodj szindróma(nekem is eszembe jut mindig),nem voltunk túl sokan akkor mellette.
Én azt mondom,most nem csak az edző sáros,rendbe kell rakni a fiúkat is 1-2 pofonnal.
Egyébként nézzük csak a "bajnokesélyeseket":Juve múltkor magabiztos volt,most melóztam nem láttam,de a 0-1 nem erről árulkodik.A Milan éppen szopatva van Nápolyban,a Róma f.s,Lazio kikapott,Napoli,Udinese....hát---utóbbiakat,csak a rend kedvéért.
Szóval összegezve :persze,hogy most már nyerni kell,és 36 forduló múlva Zanetti emelheti a trófeá(ka)t! :D :mrgreen:
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Napoli komoly ellenfél lehet.Milán folytatja a sérültek gyűjtését.Juve nem lesz ott a végén.Lazio sem sajnos.
Mi meg jelenleg még egy Genoa szintet sem tudunk hozni.még jó,hogy a Novara jön és nem a Napoli pl.talán kedden meglesz az 1.akció gólunk 8-)
bár ha felállunk egy 7-2-1el..
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

hvmetal írta:Napoli komoly ellenfél lehet.Milán folytatja a sérültek gyűjtését.Juve nem lesz ott a végén.Lazio sem sajnos.
Mi meg jelenleg még egy Genoa szintet sem tudunk hozni.még jó,hogy a Novara jön és nem a Napoli pl.talán kedden meglesz az 1.akció gólunk 8-)

Volt már akciógólunk.Forlán a Palermo ellen.:)
Egyébként nem Alvarezt meg Jonathant kellett volna megvenni hanem Cavanit!!!
Ő ha kapu elé ér nem hibázik.Jelenleg pont egy ilyen játékos hiányzik a csapatból.

Azért a tegnapi sikertelenségünket kicsit tompítja,hogy a harmadik után a Milán is 3 ponttal áll majd.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Kicsit OFF, de ha már szóba került a Napoli, akkor megjegyezném, hogy 3-4-3-at játszanak ők is... Mondom ezt úgy, hogy a 4 védős felállást én is jobban támogatom. De úgy néz ki ezzel is lehet eredményt elérni?!
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Pedig csak annyival jobbak nálunk, hogy képesek 2-nél több pontos paszt összehozni, ill. berúgni a helyzeteiket. Cavanit én is elnézném kék-feketében. :)
hvmetal

Cavani 1,5-2éve pedig nyalt is rendesen,de akkor én is feleslegesnek tartottam.nem lehet nagyon hibáztatni Brancáékat,mikor volt Eto'onk,Militonk,Balotellink,Giri Goranunk 8-)

sokkal gyorsabb és fiatalabb középpályásai vannak a Napolinak.ennyi munka után Stankot lélegeztető géppel vihetnék le a 80.percben. több éve ezt nyomják,liga egyik leggyorsabb csapata.
Lavezzi-Hamsik-Cavani 3mashoz nekünk van egy Sneijderünk,egy rossz formában lévő Militonk/Forlanunk és Zarate??
Inler sem rossz játékos
Dan-i-nter

Ezért is jó lenne, ha Maicon végre játszhatna, nagy szükség lenne rá.

Ő, Jonathan, Obi, Nagatomo. Ez a 4-es sem lassú azért. + Kipróbálnám Faraonit is itt, a felkészülési meccseken volt nem egy elfutása a széleken, amit gólpasszal fejezett be.
hvmetal

ebből optimális esetben 2kezd. Vissza is kell érni segíteni a védőt.Maicon meg alapból szeret elől maradni.az ő visszatérésétől sokat várok,csak Maicon,remélem nem nyújt meg egy olyan lélektelen szar szezont mint tavaly.
Motta,Chuchu,Capitano,Stanko lassú amúgy ehhez.kreativitás meg kimerül abban,hogy Drago elereszti a lábát vagy Motta jól passzol.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Festa írta:
hvmetal írta:Napoli komoly ellenfél lehet.Milán folytatja a sérültek gyűjtését.Juve nem lesz ott a végén.Lazio sem sajnos.

Ő ha kapu elé ér nem hibázik.Jelenleg pont egy ilyen játékos hiányzik a csapatból.

Azért a tegnapi sikertelenségünket kicsit tompítja,hogy a harmadik után a Milán is 3 ponttal áll majd.

1 ponttal ők is :D 2-2 a Lazio ellen az első fordulóban :D
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

zsizsi14 írta:
Festa írta:

1 ponttal ők is :D 2-2 a Lazio ellen az első fordulóban :D

Jogos!Akkor mind 2 csapat azonos pontszámmal áll.
Viszont mi a Novarával,míg a Milán az eddig hibátlan Udinesével játszik majd a hétközi fordulóban.
Nia

A Napoli most nagyon jó,ezt akartam tegnap mondani(bajnokesélyesnek én mindig úgy az 5.6. pozícióban számolok velük ) kb...DE...2-3 éve frenetikus őszt produkáltak,tényleg,aztán tavasszal csak minket tudtak kioktatni.Erre nagyon emlékszem,mert tüske volt....Persze kétszer nem lépünk ugyanabba a gödörbe.Most nagyon ott vannak Cannavaroék,aztán majd...
Az Udinese idén a rajtot elkapta,sőt,de azért nem lesznek ott a végén.

Jó kis bajnokság lesz ez. :)
Diego Milito 22
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Diego Milito 22 »

Komax írta:
Diego Milito 22 írta:Vannak, vagyunk néhányan, akik ezt már a kinevezése óta mondjuk, és vannak olyanok is szép számmal, akik ezért lehurrogtak minket, mondván: még el sem kezdődött a bajnokság, máris "vészmadárkodunk", meg hogy előbb adjuk meg a lehetőséget a bizonyításra, és hasonló demagóg szövegek.....
Ez a demagóg amit te csinálsz! Látszik nem voltál itt két éve, a fórum fele elküldte Josét a k.rvaanyába, most ugyanazok sz.pják telibe. ;)

Ha tegnap nyertünk volna 1-0ra, akkor a jelenleg kaotikus állapotok háttérbe szorulnának, és nem lennének kijavítva. Biztos voltam a roma elleni xben. A jövő héten lesz két győzelmünk.

Az miért demagóg, hogy néhányan már Gasparini kinevezésekor leírtuk, hogy ez bizony elhibázott döntés volt, sok jóra nem vezet majd, és sajnos az idő minket igazolt???
Amikor korábban azt írtam, hogy "hasonló demagóg szövegek" arra próbáltam utalni, hogy voltak, vannak emberek itt a fórumon, akik pl. Gasp kinevezésekor eleve hibás érvekkel próbáltak kiállni mellette, vagy a kinevezése mellett úgy, hogy abban ésszerű logika nem, vagy csak nagyon ritkán volt. Mert akik olyan érvekkel jöttek, hogy "várjuk meg mi lesz", meg hogy "neki is jár egy esély" akkor ezen az alapon ha a szertárosunkat léptették volna elő vezetőedzővé, akkor neki is járna egy esély.
Lehet, hogy a dilettáns, vagy szűk látókörű jelzők jobban illettek volna, de szerintem aki érteni akarta, az értette hogy miről beszélek.

Az pedig, hogy két éve a fórum fele Mourinho-t (ahogy írtad) k.anyázta, majd azóta ugyanazok sz.pják, az kizárólag azokat minősíti, akik ezt tették, teszik, akiket ez érint! Mondjuk elég dilettáns dolog, ha valaki egy Mourinho-t (legyen bárhol is edző) el akarjon küldeni a saját csapatától.....

Egyébként pedig mindenki csak a saját tetteiért, véleményemért, kijelentéseiért vállalhat felelősséget, de vajon ezek az emberek megtették-e, vagy ma megteszik-e, hogy önkritikát gyakoroljanak és levonják a megfelelő tanulságokat.....?

Gasp kinevezésekor az egyedüli pozitívumot abban reméltem, hogy hátha Milito-t sikerül felhoznia arra a szintre, mint amilyen a Genova-ban volt, vagy amilyen volt az első interes évében. Ebben a tekintetben látok előrelépést...

Én nem anyázom Gasp-ot, és ahogy már korábban is leírtam, mint embert rendkívül szimpatikusnak tartok és pont ezért nagyon sajnálom, hogy ennyire sikertelen és kilátástalan "játékot" látok hétről-hétre a csapattól az ő irányítása alatt. És bár nyilván nem mindig csak az edző az egyedüli felelős, de továbbra is azt mondom, hogy sajnos alkalmatlan az Inter kispadjára.
hvmetal

mert az a legfontosabb,hogy kinek lett igaza meg kinek nem.Én is örültem naivan Gaspnak.Mondjuk én Mourinhot nem küldtem volna soha,de most ezzel mivel jobb a csapatnak? Ha adnak érte 3pontot akkor oké,jól jön.De most ez a mellrázás.
Élet és a csapat legfontosabb dolgai :lol:
Diego Milito 22
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Diego Milito 22 »

Sajnálom, ha neked ebből az egészből a mellrázás jött le, nem pedig az, hogy felismerd mennyire naív / szűklátókörű vagy (jobb esetben voltál), és levonva a tanulságokat legközelebb ne kövesd el ugyanazt a hibát.....!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Diego Milito 22 írta:...És bár nyilván nem mindig csak az edző az egyedüli felelős, de továbbra is azt mondom, hogy sajnos alkalmatlan az Inter kispadjára.
Ha a következő 2-3 meccsen nem változik semmi, akkor osztom majd a véleményedet. De ezt kizártnak tartom, hogy ez a "szar" menjen tovább. Ha végig gondoljuk tavaly pont az ellenkező utat jártuk be Benitez alatt. Az elején még jöttek az eredmények, de Bale triplájánál már érezni lehetett, hogy valami nincs rendben. Novemberre elfogott a csapat. Hibáinkat nem volt idő orvosolni. Most van rá lehetőség, két igencsak verhető ellenfél következik. Ha ezeken a meccsen sem változik a helyzet, akkor valóban edzőt kell váltani.
hvmetal

Diego Milito 22 írta:Sajnálom, ha neked ebből az egészből a mellrázás jött le, nem pedig az, hogy felismerd mennyire naív / szűklátókörű vagy (jobb esetben voltál), és levonva a tanulságokat legközelebb ne kövesd el ugyanazt a hibát.....!

tudtommal még nem én hoztam ide Gasperinit :D milyen hibát?hogy nem írtam le előre?
Josét miért nem b.szod le? Ő is dicsérte.Szakmai stáb bízik,bízott benne,edzők sorra mellette vannak.Besült mindenki,Ti nem.Most jobb?Vagy gyújtsak esténként még gyertyát is?
Mintha bármelyikünkön is múlna kit hoznak ide.
Dan-i-nter

Mou egyébként Leora is azt mondta, hogy jó választás... :) Igaz én elégedett is voltam vele (a 2 zakót leszámítva.)

Ahogy Komax is írta, ha a Novara, Bologna kettős ellen sem mutatunk semmit, akkor felőlem is elmehet Gasp.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Ne hogy már ez a két csapat legyen az etalon!!!!!! ;)
Dan-i-nter

Nem ez a 2 csapat az etalon. Csak, ha ezen a 2 meccsen is úgy játszunk, mint eddig, akkor valóban beigazolódik, hogy Gasp nem való ide. (Épp azért, mert ezek ellen kötelező a 6 pont). Viszont, ha nyernénk, akkor az mindenképpen fejlődésnek számítana a korábbi eredményekhez képest, aminek fényében el lehetne gondolkodni a további közös munkában Gasperinivel.
Nia

Jose az első számú nálam,és nincs még egy olyan edző a világon,mint ő(és ezt ahogy mondtam,nem az Inter óta gondolom így),de nem is fogok senkit a fa..ba küldeni.

Szóval gyűjtsetek aláírást,vagy könyörögjetek neki...mondjátok,hogy a bére felét ti fizetitek,stb... :D :lol: (csak vicceltem)
most úgysem fog visszajönni...

Mindig előröl kezdeni mindent...az sem vezet jóra,ahogy az sem ha 16 hónap alatt 3 edző irányítja a csapatot,vagy 4,vagy 5...Szóval megpróbálok a realitások talaján maradni...de a Novara-t széjjelverni :)

Reszkess fórum,Chivu a keretben. :)

Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;

Difensori: 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 42 Jonathan, 55 Yuto Nagatomo;

Centrocampisti: 10 Wesley Sneijder, 11 Ricardo Alvarez, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho, 77 Sulley Muntari;

Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Mindig ez lesz? Ha nem megy a csapatnak, a fél fórum civakodik és megy a cirkusz, hogy "én mindig mondtam, hogy Jose, te meg pont az ellenkezőjét"... Most Gasp a maestro és amíg Moratti meg nem elégeli, addig ez nem is fog változni (hacsak ő maga le nem adja a pozíciót). A szurkereknek pedig kötelességük a csapatot támogatni, akkor is, ha esetleg az edző közutálat tárgya.

FORZA INTER!!!
hvmetal

off:
ahány ember annyi vélemény.elég fontos a klub, nekünk magyaroknak is,hogy az ilyen széria feszültséget keltsen.tehetetlenség,meg azért jól jellemző a magyarra,hogy mindenben okos.melóban,sportban,stb. Ha most nagy csóróság lenne egyik rész barlangokban,hegyekben lakna,másik meg réteken,erdőkben.egy vereség után meg mehetne a szurkálás. Ha azt nézzük,hogy ez még nincs és ez egy fórum(csapat is 2év alatt hatalmasat romlott) nincs nagy gond. Ha nem érdekelné a csapat,nem nézné,nem lenne ideges az ember.
Ultra topikban is van egy szép idézet az olaszoktól,szóval.. :D
Forza Inter!
hvmetal

idegenbeli mezben még nem játszottunk?jó lenne ha holnap kipróbálnák,olyan mezben nem lehet bf.szkodni
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

hvmetal írta:idegenbeli mezben még nem játszottunk?jó lenne ha holnap kipróbálnák,olyan mezben nem lehet bf.szkodni

(Y) (:
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

tényleg unalmas ez a dolog hogy most akkor maradjon-e gasp vagy menjen és ki mikor mit gondolt erről.

ő az edző, vele kell sikeresnek lennünk!

de ha az segít esetleg ki lehetne bővíteni a főoldali szavazást és akkor mindenki kiélheti magát :)

- már az elején hibás döntés volt
- mostmár hibás döntés volt
- ki az a gasperini
- várjunk két meccset hátha javul a csapat
- töretlen a bizalmam
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

sorger=giallo írta:A szurkereknek pedig kötelességük a csapatot támogatni, akkor is, ha esetleg az edző közutálat tárgya.

Én nem bíráltam még durván, de azt azért csak le lehet írni, hogy eddig nem vagyok vele elégedett, vagy nem?? (Inkább a stílussal vannak gondok.)
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Sztem egyébként az a Forlán-Muntari csere b@szta ki a biztosítékot sok drukkernél :roll:
Az volt az a pont, amikor már én is úgy voltam vele, h nem bánnám, ha elválnának a csapat és Gasp útjai... :S
Ilyet nem lehet csinálni.
Viszont jó lenne, ha belejönne, mert még egy edzőváltás (ill annak szükségessége) még akár a BL indulásba is kerülhet :?
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

A mai meccsen mindenképp nyerni kell,azt hiszem ez nem kérdés.Nem csak azért mert még nem nyertünk,egyszerüen azért,mert az Inter sokkal jobb csapat,mint a Novara.Ha ez nem jön össze,szerintem szerdán már nem Gasp. az edző.Bár az én "forgatókönyvem" szerint ma nyerünk,és a mester egy pici lélegzet vételhez juthat.Ez nagyon fontos lenne,mert mindenki megnyugodna picit,és átgondolná a hogyan tovább-ot.Szóval FORZA INTER!
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Ha a Novara-t sem verjük meg, akkor nem tudom hogy kit verünk meg idén!!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Nyerni kell és nyerni is fogunk. ;)
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

Ha elviszi a tippmixemet...tökön szúrom magam!!!! :lol: ;)
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Ma nyerünk !!
Tegyük fel még sem . Novara : INTER 2:0 ! Puff! :cry:
Akkor is Interesek maradunk. Számunkra csak ez a club létezik a világban. / Leszámítva a magyar egyesületeket mert véleményem szerint ahányan vagyunk annyi hazai csapatnak drukkolunk. Jó tán nem annyira fanatikusan mint az Internek, de azért valamennyira csak-csak.
Innen az estleges vereség miatti letargiánkon csak egy valami segít. Minnél több meccset nézni vissza a 2009/10-es szezonból. Milito góljait újra. A veszélyes Maincon megmozdulásait, Stanko bombáit, Zanetti Capitano csodás fanatizmusát, az INTER tábor szurkolását , a hatalmas ünneplést az Arénából a Dóm térről, a stadionból meg a családok kamerával felvett örömködéseit stb,stb,stb...
Miért tudtok innen Magyarországról igazítani a csapaton? Kirugni az edzőt és újat leakasztani ?? Nem!
Tehát 2010 -et nézni amikor nagyon nem megy a csapatnak ! ;)
Amúgy ma nyerünk :D
FORZA INTER !!!
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Chivu bemutatkozott... :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Most még csak nem is Chivu, hanem a felállás....Amúgy is lassúak és mondhatni hogy körülményesek is a védőink, erre hátul adogatás....Mert máshogy nem lehet felhozni, csak passzokkal, de hátul tömörül a 3-as....
Sneijder posztja megint....Vicc. Igazi pazarlás.
PellerG

Tudom hogy már túlzok, de kezd irritálni Gasperini Törpapa feje :)
Nia

17 perce,hogy a francba lehet 7 "védekező" játékossal ilyen szar az egész védekezés.Már megint futkosnak össze-vissza.Na jó lenne javulni. :oops:

Akárhogy is. FORZA INTER
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

azt hittem ennél nagyobb faszságot nem tud már kitalálni gasp, de hát ő akkora zseni h képes rá
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Nem sok meccset láttam eddig köszönhetően a digitv-nek na mindegy.A roma meccsből láttam a második félidőt és ezt a mostani pár percet.annyit ellehet mondani hogy Gasp még annyira sem vívja ki a tekintélyét mint Benitez.De ami a legszomorúbb és legfájóbb szenvednek a játékosok és próbálnak egyéni megoldásokat is akár de atomraira van hullva a csapat :S
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Még a labdát sem tudjuk megtartani...
:oops:
R9.

moratti ha most nem rúgja ki végleg elment a szezon és a bl indulás is
PellerG

Csivu megkezdte a lapgyűjtést, szokásos finom oldalbagyúrása megvolt.
Gaspapa taktikája nem fekszik a csapatnak, látni kell.
De ugye arról volt szó, hogy szeptember hónap végén dőlhet el a sorsa, és addig azért lesznek ennél nehezebb meccsek is, tehát ha tényleg lutri, akkor az ki fog jönni.
csak is inter

harmadik meccs...
azért van még esély :)
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Ti látjátok a koncepciót hogy fogunk gólt rúgni?
csak is inter

bodimiki7 írta:Ti látjátok a koncepciót hogy fogunk gólt rúgni?

kapus hiba :)
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Sztem a második félidőben megszórják magukat a srácok, van egy ilyen érzésem. :)
PellerG

Igen, szöglet után öngól-fejes, vagy 11-est kapunk, vmi ilyesmit érzek, és emiatt marad egyelőre Gaspapa
csak is inter

34 perc telt el,s eddig semmi pozotív jelenet..... na most egy sneijder lövés ...erre tessék 1:0 oda szép
R9.

nem szabad nyernünk sajnos akkor ugyanabba a hibába esünk mint beniteznél
PellerG

Egyszerűen nem értem, hogy hogy a fuckba lehet 3 védővel felállni amikor a Napolin kívűl 1etlen 1 jegyzett európai csapat sem játssza ezt már, és mi meg elvileg nagy célokért küzdenénk?!
Továbbá hogy ha nincsenek szélsőink, miért szélsős felállást játszunk, főleg úgy hogy klasszis irányítónk viszont van, akit persze védekező kp posztra kell beállítani.
Muntari hogy hogy padon sincs?! :| :D
Alvarezt is hamar feladta....
Nia

:shock: :? :oops: :oops:

Védekezés -1(de mi a pi..ának kell ennyit variálni),támadás 0,(de attól nem is várok sokat,amíg 3 támadó szellemű játékos van a pályán és ők is sokszor a középpályán bóklásznak)

Múltkor megjegyeztem,hogy annyira jók az edzések,hogy már passzolni sem tudnak...de mit is várok,szinte fogalmuk sincs hol a másik,hiányzik a "rendszer",mindig máshol vannak...most ezt jobban nem tudom megfogalmazni...

SAMUEL be,támadóbb csapat,stabilabb védekezés!!!

[b]FORZA INTER[/b]
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2011.09.20. 21:45-kor.
Válasz küldése