Komax írta:Diego Milito 22 írta:Vannak, vagyunk néhányan, akik ezt már a kinevezése óta mondjuk, és vannak olyanok is szép számmal, akik ezért lehurrogtak minket, mondván: még el sem kezdődött a bajnokság, máris "vészmadárkodunk", meg hogy előbb adjuk meg a lehetőséget a bizonyításra, és hasonló demagóg szövegek.....
Ez a demagóg amit te csinálsz! Látszik nem voltál itt két éve, a fórum fele elküldte Josét a k.rvaanyába, most ugyanazok sz.pják telibe.
Ha tegnap nyertünk volna 1-0ra, akkor a jelenleg kaotikus állapotok háttérbe szorulnának, és nem lennének kijavítva. Biztos voltam a roma elleni xben. A jövő héten lesz két győzelmünk.
Az miért demagóg, hogy néhányan már Gasparini kinevezésekor leírtuk, hogy ez bizony elhibázott döntés volt, sok jóra nem vezet majd, és sajnos az idő minket igazolt???
Amikor korábban azt írtam, hogy "hasonló demagóg szövegek" arra próbáltam utalni, hogy voltak, vannak emberek itt a fórumon, akik pl. Gasp kinevezésekor eleve hibás érvekkel próbáltak kiállni mellette, vagy a kinevezése mellett úgy, hogy abban ésszerű logika nem, vagy csak nagyon ritkán volt. Mert akik olyan érvekkel jöttek, hogy "várjuk meg mi lesz", meg hogy "neki is jár egy esély" akkor ezen az alapon ha a szertárosunkat léptették volna elő vezetőedzővé, akkor neki is járna egy esély.
Lehet, hogy a dilettáns, vagy szűk látókörű jelzők jobban illettek volna, de szerintem aki érteni akarta, az értette hogy miről beszélek.
Az pedig, hogy két éve a fórum fele Mourinho-t (ahogy írtad) k.anyázta, majd azóta ugyanazok sz.pják, az kizárólag azokat minősíti, akik ezt tették, teszik, akiket ez érint! Mondjuk elég dilettáns dolog, ha valaki egy Mourinho-t (legyen bárhol is edző) el akarjon küldeni a saját csapatától.....
Egyébként pedig mindenki csak a saját tetteiért, véleményemért, kijelentéseiért vállalhat felelősséget, de vajon ezek az emberek megtették-e, vagy ma megteszik-e, hogy önkritikát gyakoroljanak és levonják a megfelelő tanulságokat.....?
Gasp kinevezésekor az egyedüli pozitívumot abban reméltem, hogy hátha Milito-t sikerül felhoznia arra a szintre, mint amilyen a Genova-ban volt, vagy amilyen volt az első interes évében. Ebben a tekintetben látok előrelépést...
Én nem anyázom Gasp-ot, és ahogy már korábban is leírtam, mint embert rendkívül szimpatikusnak tartok és pont ezért nagyon sajnálom, hogy ennyire sikertelen és kilátástalan "játékot" látok hétről-hétre a csapattól az ő irányítása alatt. És bár nyilván nem mindig csak az edző az egyedüli felelős, de továbbra is azt mondom, hogy sajnos alkalmatlan az Inter kispadjára.