Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Baggio85

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

A küzdőszellem az amit leginkább lehet dicsérni, ha így lett volna eddig idén mindig akkor nem így állnánk! Játékban azért bőven van még mit javulni, és Wesley, Stanko, Maicon is nagyon kell, hogy visszatérjenek.

FORZA INTER!!!
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Megvan az első BL győzelem :D ha makkunk van a török-francia meccs x lesz. Grat a srácoknak, egyre jobbak vagyunk.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Mint a Bologna ellen,szinte biztos,hogy nyerünk 8-) profik voltunk,főleg annak tudatában,hogy hétvégén Napoli.Mikor kellett,tudtunk gól rúgni és ez fasza.

Ez az Alvarez még az nb1hez is lassú.. ha nem gyorsítsák fel,feleslegesen elb.sztunk milliókat.inkább vettünk volna Coutinhonak tömegnövelőt,tesztoszterin szint emelőt...

Chivunak mennyit ígértek,ha nem szerez sárgát? :D
hvmetal

remélem Pazzoval minden ok.a Herceg Wes nélkül elég sovány.(Irányító szerepkörben lévő Sneijder)
Zarate jól beb.szta. Egy jó Maiconnal,Mottával,Stankoval,Snidlinggel igen jók lehetünk.

Julio mit akar bizonyítani a világnak?? mi a tökömért add 3-4lépés előnyt a rúgó játékosoknak??
nem az első szabad,amiben nyakig benne volt.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Fontos győzelem volt, grat a játékosoknak és ranierinek is.
Végre azt játssza a csapat amit a legjobban tud, a védelem a helyén játszik nincs feltolt védelem mint anno benitez idejében. Ebben a helyezkedős, területvédekezésbe nagyon jók vagyunk samu és lucio. Cambiasso is a helyén van védekező kp, a védelem előtt mint mourinho idejében. Vele sincs már semmilyen erőlködés hogy előrébb játszik. A gasp féle taktikáról meg inkább ne is ejtsünk szót, az egy semmi volt. Egyedül alvarez volt gyenge, coutinho sokkal jobb azon a helyen őt kéne játszatni. De szép volt a csapatnak, és grat ranierinek.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Úgy látom győztünk :) 0-2ről 2-2,majd 2-3???Na,de a győzelem az győzelem(és IDEGENBEN),és végre megint van tartása a csapatnak.Lúcio már csatárnak is elmegy :) Na szóval még 34 bajnoki,és 11 BL győzelem :)
Most megnézem a meccset(már jó lesz,hogy hétvégén újra élőben láthatom),és még nem is fogom nagyon felidegesíteni magam ,mikor a kétgólost előnyt leadjuk :)

FORZA INTER
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Nálam Cambiasso a meccs embere hihetetlen amit játszott, rengeteg labdát szerzett és a végén látszott hogy nem elég neki az X egyből adott egy szép gólpasszt. :D Alvarez tényleg lassú főleg fejben, rengeteget vár a passz előtt, és ez itt sok. Fent kell felnőnie a feladathoz szerintem, megértenie hogy ez nem az a szint ahol ő eddig focizgatott. :roll: Remélem Pazzonak nincs komoly baja...

Így tovább, Forza INTER!
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

a szívem szakad meg, hogy nem láthattam a meccset =(
de örülök, hogy győzött a csapat, remélem Ranieri idén megcáfolja magát, és felülemelkedik a második helyen.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Cuchut a Mancini-éra óta nem láttam így játszani,mint az elmúlt két meccsen!
Ha hétvégén megverjük a Nápolyt ígérem h like-olom Ranierit a facebookon :lol:
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

:D Ez jó, likeolod Ranierit! :D Nem akarok károgni, mert örülök, hogy nyertünk, de aki látta a meccset annak látnia kellett, hogy a CSZKA kb. 10 óriási helyzetet hozott össze, volt olyan 10 perc a második kapott gól előtt, hogy vagdostuk kifelé a labdákat. Remélem jobban összeszokik a társaság és a megfelelő taktika is segíteni fogja őket a fejlődésben. Nekem sokadjára is Obi játéka tetszett, nekem már most ő az év felfedezettje!
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Dirtylt írta::D Ez jó, likeolod Ranierit! :D Nem akarok károgni, mert örülök, hogy nyertünk, de aki látta a meccset annak látnia kellett, hogy a CSZKA kb. 10 óriási helyzetet hozott össze, volt olyan 10 perc a második kapott gól előtt, hogy vagdostuk kifelé a labdákat. Remélem jobban összeszokik a társaság és a megfelelő taktika is segíteni fogja őket a fejlődésben. Nekem sokadjára is Obi játéka tetszett, nekem már most ő az év felfedezettje!

Obi pedig sztem ma kifejezetten gyengén játszott magához képest. Marha sokszor későn lépett ki az emberér és nem egyszer veszélyes beadás lett belőle. Lúció le is üvöltötte a fejét egyszer. Ettől függetlenül én is csípem, és minél többet kell játszatni.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Palicubot kérdezem hogy

Álvarez egész jól pótolta Sneijdert. Még mindig vannak idegesítő eladott labdái és hibái, de jól állt neki a karmester szerep, jó igazolás volt ő is!

ezt ő honnan vette? :D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Dirtylt írta:volt olyan 10 perc a második kapott gól előtt, hogy vagdostuk kifelé a labdákat

A Barca ellen is volt ilyen, igaz emberhátrányban voltunk.

A szezon eddigi legjobb Inter meccse volt.
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

R9. írta:Palicubot kérdezem hogy
Álvarez egész jól pótolta Sneijdert. Még mindig vannak idegesítő eladott labdái és hibái, de jól állt neki a karmester szerep, jó igazolás volt ő is!
ezt ő honnan vette? :D

Jogos a kérdés. Tényleg eszméletlen gyengén játszott a srác. Karmestertől olyan messze volt mint kb Pandev az aranylabdától. Egy veszélyes és értékelhető passza nem volt előre felé. Az a kocogás meg, tényleg nem értem mitől ilyen. Ha elkezd netán futni akkor meg a tőle 3 méteres hátrányból induló védő is simán beéri. Nehezen értem meg mitől ilyen lassu és tényleg miért csak kocog a labdával állandóan. :?
Süti

Cupi írta:eszméletlen gyengén játszott a srác. Karmestertől olyan messze volt mint kb Pandev az aranylabdától.

Alvarez-t nem karmesternek, hanem szélső középpályásnak vettük, örüljünk hogy elsőre ilyen teljesítményt nyújtott.
hvmetal

Mondd,hogy hülyülsz! Egy Chivunál is lassabb 22éves gyereket vettünk SZÉLSŐNEK???? :lol: :lol:
még irányítóhoz,középen játszó támadó középpályáshoz elég az a pár tized másodperc,amennyivel gyorsítani tudják majd,de,hogy szélsőnek.
Amúgy 1 jó passza volt a srácnak,mikor Chivut 8-) les miatt (tévesen) megállította a bíró.
Cupi

Süti írta:Alvarez-t nem karmesternek, hanem szélső középpályásnak vettük, örüljünk hogy elsőre ilyen teljesítményt nyújtott.

Karmestert azért írtam mert a főoldalon a cikkben a cikk írója azt írta, hogy jól állt neki a karmesteri szerep és jól pótolta Sneijdert. :?
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Ez ferfimunka volt,grat a csapatnak es Ranierinek! Mekkorat valtozott a vilag egy het alatt? A Blben visszajottunk, ha szombaton verjuk a Napolit ujra bajnokeselyeskent emlegetnek majd:lol: Vegre lehetett latni a csapaton a kuzdest es a tudatossag jeleit,Pazzo,Cuchu,Naga nagyot jatszott,Zarate elso golja is emlekezetesre sikeredett es a legjobbkor jott. Cesar nem tudom mit nezett a szabinal,talan megcsuszhatott,nem az elso ilyen hibaja..Alvarezben tobb van, de nem akar neki semmi osszejonni es batortalannak is tunt, szerintem ido es bizalom kell neki,ez az ev meg nem rola fog szolni tuti, de nem irnam le vegleg. Szombaton Coutinhoval kezdenek,remeljuk Pazzo felepul valahogy be kell huzni a meccset es Ranieri belepoje tokeletesre sikerul. Utana 2 het szunet es visszaterhet Maicon,Sneijder,Stanko,Motta, Rano is lesz, kivancsi vagyok mit hoz ki ev vegeig az oreg ebbol a keretbol..remeljuk megnyeri az elso scudettojat ;)

Forza Inter!!!
hvmetal

amúgy bár Obi szerintem is gyengébb volt,de Chivuval egész jól lehozták a baloldalt.

Napoli ellen,ha nyernénk az nagy lökést adhat,de nagyon nehéz lesz.x elfogadható lenne,ha Gasppal nem opáltuk volna le a Palermot,Meggioriniéket.
Tevezzel még a BL-ben is jók lehetnénk.Remélem Mancini szerződést bont vele.
off: 2-0nál Mancino vkp-ak visz fel :DDDD
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Nem tudom mikor játszottunk utoljára ilyen élvezetes (nem nyögve-nyelős) bl csoportmeccset. Cuchu élményszámba ment. Nagatomo már-már klasszis erényeket csillogtatott. Ha már most így helyre rázta 2 meccs alatt a csapatot CR, mi lesz ha majd a sérültek is bevethetőek lesznek, és végre normális edzéseket tud tartani?! Védelemben azért még voltak hibák, volt egy-két nagy helyzete a ruszkiknak, amit kihagytak.
hvmetal

oly sok mindent még nem csinált,ne túlozzunk. visszarakta a játékosokat a helyükre és úgy néz ki,elfogadják őt,küzdenek. rengeteg a hiba. Védők még mindig bizonytalanok,rengeteg ott a hiba,csak most már van normális szűrés.
támadásból még mindig szarul állunk át védekezésbe. lesz csapat aki építeni fog a szögleteinkre,ezt meg kell oldani.
kiscivis

Amúgy nem tudom miért örvend ekkora közutálatnak Alvarez. Lassú ez tény, de jóformán alig játszott még éles meccsen, fel kell vennie a ritmust, meg kell szokni, h itt nincs ideje nézelődni. Ettől függetlenül a vak is látja, h kivételesen lát a pályán, és a lába is megvan hozzá, h odategye a labdát, ahova kell. Higgadt, csinálja amit kell egyszerűen csak szokni kell a közeget. Legalábbis ez az én véleményem.
hvmetal

legyen igazad
nincs vele bajom,csak csalódás az 'új Kaká" (Kaká,pont,hogy a gyorsasága miatt is volt igen jó),de ha új Szélesi Zoliként jött volna ide,akkor is félelmetesen lassú lenne,ilyen fiatalon. megszokja a csapatot,felveszi a ritmust,nem lesz ennyire körülményes. de ettől még CHivu is befogja érni,ami ezen a szinten gáz!

3fiatal ígéret:
-a focihoz agyatlan,viszont szélvész Biabiany
-fizikai adottsága miatt jelenleg hamarabb lenne Futsalban klasszis,mint nálunk alapember,Coutinho
-lomha,Lucióékat megszégyenítő lassúsággal bíró,viszont focihoz nem hülye Alvarez
na,ha a hármójuk tulajdonságát összegyúrnánk lenne egy csillagunk
Mellesleg a primaverából felkerült Obi,Faraoni...Balotelli eddig! úgy tűnik mind fizikailag,mind technikai képzettséget nézve jobb,használható játékosok lesznek. Castaignost is hagyni kellett volna még.
Remélem azért Coutinhoból lesz valaki.Alvarezt meg én kölcsönadnám Angliába.Annak sincs értelme,hogy a kis brazillal egymástól veszik el a beépülés lehetőségét.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Csalódás? Most volt idén először kezdő, első szezonja még csak, csodákat egyből ne várjatok tőle.

Azon a poszton ahol ő játszik, ott nem a gyorsaság a fontos.
kiscivis

Riquelme sem volt villámléptű :) Festa mondta múltkor, h rá hasonlít a játékstílusa, és tényleg :)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Komax írta: Nagatomo már-már klasszis erényeket csillogtatott.

Ezt én is írni akartam!Még a végén úgy járunk vele mint Maiconnal anno
Azt pedig csak most nem rég tudtam meg h a Milánt úgy utasított vissza Januárba h ő Inter játékos akar lenni
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

kiscivis írta:Riquelme sem volt villámléptű :) Festa mondta múltkor, h rá hasonlít a játékstílusa, és tényleg :)

Ugye,hogy ért hozzá az öreg? :lol:

Szerintem nem lenne rossz ez a srác ha rendszeresen játszatnánk.
A kérdés az,hogyha pl Sneijder felépül nem tudom hova férne be.
Amennyiban Coutinhot és Alvarezt összgyúrnánk akkor kapnénk egy idális tehetséget.Így az a lehetőség marad,hogy valamelyiket fejavítjuk vagy versenyeztetjük őket! Ranieri az útobbit válaszotta.A Bologna ellen Cou ,az oroszok ellen meg Ricky.Ha jól számolok akkor a Napoli ellen a "kis cinegmadár testű" Coutinho kezd. ;)
Süti

hvmetal írta:Amúgy 1 jó passza volt a srácnak,mikor Chivut 8-) les miatt (tévesen) megállította a bíró.

De az nagy passz volt, ha azt elengedi a bíró könnyebb győzelmet aratunk.

Én nem látom lassúnak Alvarez-t, fejben még gyors neki ez a játék, de az első komolyabb tétmeccsén játszott, egyáltalán nem rosszul.
Tommy

Figo is szépen elirányítgatott a 2 csatár mögött egy ideig, pedig tetű lassú volt. :D
R9.

Festa írta:Ha jól számolok akkor a Napoli ellen a "kis cinegmadár testű" Coutinho kezd. ;)

azért annyira már nem, tavaly ősz óta egy 5-8kilot rápakoltak szép lassan
hvmetal

hát bízom benne amit Cupi mond és csak ehhez a kocogós focihoz szokott.
Figo,Riquelme mind jó játékosok voltak és 30felett lassultak be.Figo is sokkal jobb volt fiatalabban azért.mind1,úgy tudom gyorsítani tudják már az embert.

hát még 2-3kg ráférne a kis brazilra,meg egy jó adag önbizalom. üde színfolt tud lenne a csapatban
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Úgy néz ki Pazzini felépül a hétvégére. 8-) Örülök,mert jó formában van,és szükségünk lesz rá a Napoli ellen. Zarate is megszerezte az első gólját,biztos nagy lökést ad neki. Ranierinek nincs könnyű dolga,hogy melyik két csatárt tegye a kezdőbe,de ez legyen az ő gondja. :) Nyerni kell hétvégén,főleg úgy ,hogy nem játszik Cavani,ami azért annyira nem baj,de ha játszik,ha nem,kell a győzelem,és tényleg elindulunk felfelé!
Tommy

R9. írta:
Festa írta:Ha jól számolok akkor a Napoli ellen a "kis cinegmadár testű" Coutinho kezd. ;)

azért annyira már nem, tavaly ősz óta egy 5-8kilot rápakoltak szép lassan

Akkor még kb ugyanannyit rá kell pakolni, mert még mindig nagyon könnyen fellökik, szerelik.
hvmetal

171cm és 72kg :shock: Olyan sok mindent már nem érdemes rá pakolni. ha tovább gyarapszik a súlya, igen befog lassulni. ez az ideális súly neki. Wes például 170cm és 67kg. 170-175ös magasság mellett,ha 86kg lenne akkor is simán fellöknék.Ez tapasztalat,bár Philippe még nincs a szintemen.

Neki már csak bizalomra,önbizalomra van szüksége.
R9.

persze ez a súly már elég neki, látjuk patoval is mi lett...1 meccset játszik 10-t sérült
hvmetal

na ja.meg azért meglehet élni ilyen adottságokkal is a serie aban is.
remélem kipróbálják majd visszavont csatárként a kupában.Ha higgadtabb és magabiztos lesz ott szerintem fasza lehet.

faszán lerokkant a csapat 1/3-a már megint.mi a f.sz folyik edzéseken nálunk,merdánál már évek óta? ennyire nem lehet szar a talaj..Dzsuve nem a Meazzában játszik.
Süti

hvmetal írta:Neki már csak bizalomra,önbizalomra van szüksége.

Amit egy gól hozhatna meg neki, mert az nem akar neki összejönni.
hvmetal

Süti írta:
hvmetal írta:Neki már csak bizalomra,önbizalomra van szüksége.

Amit egy gól hozhatna meg neki, mert az nem akar neki összejönni.

Fio ellen azért akasztott egy cudarat.
Neki sem tesz jót,hogy 1év alatt a 4.edzőnek kell bizonyítania.Új edzésmódszerekhez,új szerepekhez,feladatokhoz szokni.
Tommy

hvmetal írta:171cm és 72kg :shock:

72 kg? Na ezen én is meglepődtem, kinéz vagy 50-nek:D

Akkor viszont elég nagy baj, hogy még mindig ilyen könnyen fellökik és szerelik..
Cupi

Most már biztos, hogy Cavani nem játszik holnap. El sem utazott a kerettel. Ez egy jó hír.
Nyerni kell. ;)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Maicon visszatért,méghozzá nagy lendülettel.
Az első percek azt mutatják,hogy nagyon akarjuk a 3 pontot.
Szerintem ha nem hagyjuk ki a helyzeteinket akkor meg is lesz az első hazai győzelmünk. ;)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Obi tanárian szerelt, erre sárgát kap?! :S
Maiconon látszik hogy már ki volt éhezve a játékra :)
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Gyerekek linket kérnék ........!!!!!!!!!!!!

FORZA INTER !!!!!!!!!!!!!!!!
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

????
csak is inter

les volt??
vagy miért nem adta meg??
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

csak is inter írta:les volt??
vagy miért nem adta meg??

Igen :D
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Baloldal bajban, Obi és Csivu is sárgás már.
Azért remélem nem Muntarival akar majd ezen segíteni....
csak is inter

ez 11-s ??
simán kívül volt.
Válasz küldése