Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PetR
Kapcsolat:

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: PetR »

interfan írta:Ahogy írta valaki, tényleg a 2év ezelőtti inter-samp jut az ember eszébe, ott is jobbak voltunk és jött ez a retardált bíró.

Ja, kezet foghatnának Tagliaventoval. Két gyökér. Nem baj hozni kell ezentúl a fontos meccseket, mert még simán harcolhatunk a scudettoért! Forza Inter!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Felháborító továbbá hogy a partjelző oldalán történt Obi esete és egyáltalán nem segített a bírónak. A 11esig épp azt lehetett látni hogy milyen nyugodt a csapat.
Maicon régi önmagát idézte.
3.zakó, még 1-2 vereség és a scudettonak annyi. :?
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Moratti és Ranieri sem kímélte Rocchit az Inter-Napoli után

A tegnap esti Inter-Napoli derbi játékvezetője, Gianluca Rocchi hatalmas indulatokat váltott ki, elsősorban persze az Inter oldaláról. „Rocchi játékvezető munkája nem sokat ér. Nagyon dühítő és remélem, hogy lesz valami következménye. Rocchi egyszerűen alkalmatlan. Egy ostoba mérkőzés volt és a végére én is megőrültem egy kicsit, a játékvezetőnek köszönhetően. Remélem, hogy soha többet nem látom ezt az embert. Az ilyen személyek hatalmas kárt okoznak a klubnak. Rocchi egyszerűen borzasztó volt.” - vélekedett a meccs után Massimo Moratti, a nerazzurri elnöke.
„Rocchi alkalmatlan volt ma este. Obi első sárgája nem volt jogos, na meg persze a tizenegyes sem.” – kezdte az Inter vezetőedzője, Claudio Ranieri.

„Tönkretette a játékot, pedig egy igazán jó meccs lehetett volna, de a játékvezető mindent elrontott. Nem értem, miért lettem a lelátóra száműzve, semmi durvát nem mondtam a játékvezetőnek. Akik ismernek, tudják, hogy nem szeretek panaszkodni, de a ma esti események mellett nem lehet szó nélkül elmenni.”

Rocchi játékvezetővel egyébként nem először volt problámája az Internek, egy Milan elleni városi rangadót követően, még Mourinho irányítása alatt, a portugál tréner eképpen nyilatkozott a bíróról: „Mindent megpróbált annak érdekében, hogy elbukjuk a meccset...”

szerencsére a milan a juve és a napoli is botladozik szóval nincs veszve semmi, de mostantól győzelemhullám
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Inter-Rocchi : 0-3...Inter-Napoli(bár nincs ha),de meg lett volna,simán,a kezünkben volt a játék és szépen játszottunk.
Kíváncsi vagyok mikor fognak 11est befújni a félpályánál elkövetett szabálytalanságért,és mikor adnak sárgát kézfogásért.Teljesen megértettem Julio Cesart is,én meg is rugdaltam volna egy kicsit....szánalmas és felháborító volt a játékvezetés. :oops: :? :x

Szerencsére mindenki botladozik eleget.Ilyen f.s játékvezetés nem fér bele,idióta senkiházi h...e.Áááááá....k...a élet :cry:

Akkor is a mienk lesz a Scudetto,ha a 3/4 rohadt bagázs ellenünk van...már csak azért is...

Még jó,hogy jön 2 hetes szünet,addigra talán megnyugszom...

FORZA INTER
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Sajnos vagy szerencsére nem láttam a 2. félidőt! Rocchiról elég annyi, hogy: http://www.inter.it/aas/partita/mc?idpartita=3805&L=en . Nem is foglalkoznék vele többet, már rég nem szabadna Inter meccs közelébe engedni.

Viszont azért a 2 bekapott gólt nagyon nagy hibákból kaptuk, ezen mindenképpen javítani kell és hát legfőképpen a tabellán elfoglalt helyen...Azért 5 forduló alatt 3 vereség nem túl biztató a Scudetto-ra gondolva.

FORZA INTER!!!
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Az eredmeny elkeserito, a jatekkal nem volt gond, egeszen addig, amig ez a fallosz belenyult a meccsbe...volt szerencsem eloben latni a derbyn mutatott munkassagat anno,meg a milanistak is fogtak a szemuket,nem gondoltam,hogy azt sikerul uberelni..hihetetlen, hogy ezt az emebert ujra odaengedtek :twisted: sajnos nem tudjuk meg mire lettunk volna kepesek egyenlo letszamban, de erzesem szerint nem pont nelkul zarjuk a meccset. 40 percig egesz biztato volt a jatek, Maicon az elejen tarthatatlan volt,jo lett volna akkor betalalni, foleg a tortentek fuggvenyeben...Obi is tetszett, a bironak nem tudom mi jart a fejeben az elso sarganal, a tizi es a piros no komment..Forlan eddig higfos, a luftja hihetetlen volt, Naga hibaja a 2.golnal ismet ramutatott arra, hogy nem a vedekezes az erossege. Riky gorcsos volt es az onbizalma is egyre kevesebb,nem biztos, hogy vele kellett volna kezdeni.Remelem este leikszelnek merdaek, nincs veszve meg semmi. 2 het szunet, Maicon, Sneijder, Deki formaba lendulve visszaterhetnek, de mostantol gyozelmek kellenek sorozatban.

Forza Inter!!!
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Komax írta:Felháborító továbbá hogy a partjelző oldalán történt Obi esete és egyáltalán nem segített a bírónak. A 11esig épp azt lehetett látni hogy milyen nyugodt a csapat.

Maicon tényleg a régi önmagát idézte,ugyanis nagyon szarul játszott!!!A 3.gól egyértelműen az övé volt,beadni továbbra sem tud!0-0-ás állásnál nem passzolt a gólhelyzetben lévő Obinak.Úgyhogy elég rendesen benne volt ő is a vereségben!Védekezni elfelejtett,3 védővel játszottunk ismét.Jonathan szerintem jobb tőle is meg a japántól is.
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

tabi.csaba írta:
Komax írta:Felháborító továbbá hogy a partjelző oldalán történt Obi esete és egyáltalán nem segített a bírónak. A 11esig épp azt lehetett látni hogy milyen nyugodt a csapat.

Maicon tényleg a régi önmagát idézte,ugyanis nagyon szarul játszott!!!A 3.gól egyértelműen az övé volt,beadni továbbra sem tud!0-0-ás állásnál nem passzolt a gólhelyzetben lévő Obinak.Úgyhogy elég rendesen benne volt ő is a vereségben!Védekezni elfelejtett,3 védővel játszottunk ismét.Jonathan szerintem jobb tőle is meg a japántól is.

Hmm, biztos ugyanazt a meccset néztük? Nekem éppenhogy az tűnt fel, h az épkézláb irányító hiányában szinte az összes valamire való támadáshoz elég sok köze volt. Az első félidőben nekem nem tűnt fel, h annyira szarul védekezett volna, a másodikban meg 10 emberell kellett már kitámadni, persze, h nem volt elég ember védekezésre. Az meg a lőtéri kutyát nem érdekli, h a 3. gólt kiről kaptuk, ott már rég vége volt a meccsnek.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Scudettoról inkább ne beszéljünk.5meccs,3 vereség. De ez nem a csapat igazi ereje.Ha nincs Gasp,ha nincs Rocchi lehetne 5meccs,4győzelem 1 x.De voltak. Derbiket mindenképp hozni kell,bízni az ellenfelek bukásaiban és tavasszal talán saját kezünkben lehet a sorsunk.A keret nagy részének ez az utolsó dobása.Remélem így állnak hozzá.Jövőre már nem lesz nyerő ez a keret. Ranieri jó munkát végez,de ez nem a spanyol bohóc liga.Senki ellen nem lehet biztosra menni. Bírókról nem is beszélve.
Valahogy nem veszi be a gyomrom,hogy a dzsuvénak kelljen drukkolnom. De,ha a merda 2vereséggel állna.. van valami ebben a 4vereséges dologban.Napoli,Juve 5öt tuti összeszed.Milánnak sem ártana... Sneijderrel,Maiconnal,Pazzoval,talán talán Tevez apóval,Ranierivel kiegészülve meg megtudjuk őket ütni..
Forza Inter!!
hvmetal

télen hozni kellene egy fiatal védőt.
nem Alvarez tehet erről a meccsről,de remélem Coutinho előtte lesz ezentúl.többet mutatott. Alvarez kitesz egy felet,Coutinho egy 3/4ed embert.
ekkora egy b.zernyás bírót.még mindig nem lehet megemészteni.
remélem azért egyszer elkapja pár Interista. patkány
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Rocchi működését alaposan kitárgyaltátok,de a sok téves ítélete ellenére szerintem mégsem rá kellene kenni ezt a csúfos vereséget! Szerintem nézzünk egy kicsit magunkba is. Az Inter kapta a legtöbb gól ebben a szezonban a Serie A.-ban! Ez önmagában is megmagyarázhatatlan, egyszerűen katasztrófa! Ha megnézzük,hogy a kapus és a "védelem" tagjai mennyi pénzért is hozták ezt a gyalázatos teljesítményt méginkább lesújtó a kép :
JC.4,5, Maicon 4,Lucio 3,5,Samuel 3, Chivu pedig 3,5 M€-s éves alapfizetésért játszik jelenleg.
Nem számoltam össze,de biztos vagyok abban ,hogy az egész VILÁGON nincs még egy csapat akinek csak a "védelme" összesen 18,5M€-t keresne alapban évente .És ezért a hatalmas fizetésért (ezek nagyobb összegek mint a Serie A kis és középcsapatainak teljes keretre szóló bérkerete !) mi kapjuk a legtöbb gólt!! A védelem mellett sajnos a középpályánk is gyakran átjáróház, nagyon ritka a szépen felépített akciónk az általános ívelgetésekkel ritkán érünk el eredményt. Én azt mondom sokkal komolyabb a baj most a csapatkörül,mint gondolnánk. Félévente lehet edzőt váltani de tény,hogy a keretünk többsége elöregedett és jóllakott játékosokból áll a fiatalok pedig ritkán kapnak lehetőséget.Nem szeretnék vészmadárkodni,de ha sürgősen nem rak rendet Moratti és stábja a keret körül, félek idén még a BL.indulást érő helyet sem éri el a csapat. :cry:
A nálam a csapatban kevesebbet csalódott, örök optimisták persze biztosan nem értenek velem egyet !
hvmetal

ha hagynak játszani idén még jók lehetünk
jövőre Stankonak már csak beugró szerepet adnék,Forlán..fene tudja.Militonak annyi :( ,Sneijder lehet elmegy,Samuel nem a régi.Chivut minek írjam? Jobb oldal talán megvan.Nagatomo cserének jó
2év alatt 120-150milliót kellene költenünk,hogy ezt a szintet (nevek,tudás) fent tudjuk tartani.
FFP miatt egy ideig mi szopóágon leszünk,de ne legyen igazam. szponzorokról,stadion építésről nem nagyon hallani,de talán a horizonton felbukkan José Interes öltönyben.
Idén is miénk a legjobb keret. Ranieri pedig jó munkát végez
Lehet,ha nincs Rocchi most a scudetto reális esélyeiről lenne szó
hvmetal

Ha azt nézzük Gasp alatt kaptunk a Novarától,Palermotól 6ot(tudjuk miért) és Rocchitól kaptunk 3mat,11ből 3 kamu tizenegyes,akkor fellehet menteni a védelmet.Szerintem klasszisokkal jobb lett a védekezése a csapatnak,mint Leo,Gasp alatt volt. De reális képet akkor kapunk,ha lejátszunk 5-6meccset. 5-6 Fair meccset!
Komax

Mazzola írta:Félévente lehet edzőt váltani de tény,hogy a keretünk többsége elöregedett és jóllakott játékosokból áll a fiatalok pedig ritkán kapnak lehetőséget.Nem szeretnék vészmadárkodni,de ha sürgősen nem rak rendet Moratti és stábja a keret körül, félek idén még a BL.indulást érő helyet sem éri el a csapat. :cry:
Ez a keret a Scudettora bőven jó.
Az olasz focira tipikusan jellemző, hogy félnek a fiataloktól. Nem kell messzire menni, Santon és Balotelli. Bennük látta mindenki a következő nagy Inter alapjait. Egyik sem a csapat tagja ilyen-olyan okok miatt. Faraoni hol van? A nyáron biztató volt amit mutatott. Coutinhonak perceket sem adnak. Alvarez akinek adtak lehetőséget, azt lehurrogja mindenki, mert nem mutat élből világklasszis teljesítményt. Sajnos ameddig ez megy maradnak az elöregedett és jóllakott játékosok, hogy szavaidat idézzem. Kész játékosra nem lesz pénzünk, mert horror árakat kérnek. Addig maradnak a Forlanok akiket fillérekért el tudunk hozni és úgy gondoljuk van bennük 1-2jó szezon. :?
hvmetal

off:
Forlan,Vucinic,Klose(bár ő még jó is) jöttek az olasz nagyokhoz,míg pl a 23éves Cerci a Fioban tengődik és sanszos,hogy tovább tornázza felfelé az árát.
tiszta Vieri a srác csak tud cselezni ;)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Inter-Napoli-Rocchi:

http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... _kezeimet/

Materazzis rész faja :-)
Írja valaki a kommenteknél alul, hogy az egész hétvégéjét elcseszte! Hát nekem is! Még ma is full ideg vagyok! Igaz mára jobb volt, de persze melóhelyen ilyenkor egyből gyűlnek az ellendrukkerek, és rögtön kapom ilyenkor a "szép volt Inter-t"....
Bezzeg 2010-májusában, és úgy egyáltalán 2010-ben még véletlenül sem hoztak szóba még csak foci témát sem....
hvmetal

off: ismerős... széles hombár mosollyal,hogy na.. mintha igazságos lett volna,bezzeg,ha ilyet az ellenfelünkkel csinálnának összevissza szopná egymást milános,dzsuvés,romás..
ember keze ilyenkor egyből ökölbe rándul. igaz edzés közben a sok nyomorékra gondolva jön a plusz erő
mind1,fognak ők még opálni ellenünk,kis naiv ..

on: Rocchival mi lesz? kap egy börtön csíkos mezt és el van intézve?
hvmetal

Ranieri,Obi,Cordoba 1meccset kapott
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

És vajon a játékvezető mennyit kapott?? Ugy értem euroban??
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Kép
Kamu a kép, de azt biztosra tudom, hogy milanista.

Idén nekünk már nem vezet több meccset amúgy.

Novemberig eltiltották.
hvmetal

a kép kamu
adidas,meg fly emirates,1-2éves milán mez
de nem ez a lényeg
3pontot nem kapjuk vissza,ez a majom meg 3forduló múlva újra dolgozhat. szánalnas
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Tommy írta:Kép
Nem tudom, hogy ez a kép igazi e, de azt biztosra tudom, hogy milanista.

Idén nekünk már nem vezet több meccset amúgy.

Szerintem az életben nem kéne nekünk meccset vezetnie, sőt továbbmegyek semelyik csapatnak. Vezessen a C ligában.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Stefano Braschi (olasz szöv.) hiába jelenti ki, hogy szerinte is kritikán aluli volt Rocchi tevékenysége, attól mi még nem vagyunk előrébb.

Mondjuk úgy, hogy a sérült Cavani pótlását kiválóan végezte az olasz "szakember"...

(Ezt a képet én is megtaláltam egyébként, van Tagliaventoról és Bantiról is. :) )
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Nagyon jó ez az összeállitás,k.b a 90%-a nem volt jogos!Ez egy f..zcibáló bérenc!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

:) Kö..ög,barom.Még mindig nem tértem napirendre.Ez olyan,mintha közölünk valaki levezetné a Milan-Novara meccset.Nem lenne kérdés ki győzne.Áááá."Tőlünk" eltiltották(bár ezzel még a 3 pontot elvette "tőlünk"),meg keresztbe tenni nekünk nem csak úgy tud,ha nekünk vezet meccset...és mennyi sz.r rémlik tőle...Mindegy,mondom már csak azért is mienk lesz a Scudetto,nyomorultak. :)
Komax

Elég egyértelmű, hogy ez az ember gyűlöli az Intert. Látszik is rajta, igazi csaló.
hvmetal

3meccs alapján kimerem jelenteni,hogy kezd újra éledni a csapat.messze biztosabb,mint Benitez passzolgassunk sokat,aztán Eto'o tán megoldja,Leo go előre és lőjünk többet,vagy Gasp alapjaiban formáljuk meg a csapat és Európa taktikai (nyerő) hadrendjét. de 2felesleges vereség+3kamu tizi.bátor dolog egy Intert gyűlölő bíró(ilyen,hogy vezethet meccset 2011-ben??) után kijelenteni,de szerintem nem akarja egy bizonyos kör,hogy veszélyeztessük valaki sikerét... nehogy jöjjön 2 Rocchit feledtető korrekt bíráskodás és utána még1, meccset befolyásoló hiba.ráfogva,hogy benne van a fociban,nem ártana videó bíró.
Interen,Lazion és az olasz szurkolás eszméjén kívül,rühellek mindent ami olasz foci.évtizedekre kiterjedő Juve csalás,Berlusconi... egy olyan liga ne is adjon 4csapatot a BL-hez amiben a bíróknak önkényuralmuk van(3meccs...nevetséges),egyes csapatoknak pedig mindent lehet.akár hamisított bizonyítékokkal sározni az ellenfelet,vagy visszaesőként csalni..Olasz szövetség meg a magyart is veri.ezek után meg sír a magyar,hogy már csak 3olasz.1juvéval kevesebb... ha nagyon akarják és van léjük úgyis becsalják magukat a BL-be,olasz dobogóra.Aztán meg őket a mártírok,az igazság vesztesei :lol: :lol:
Ha nem nyert volna BL-t,akkor is azt mondanám,igaza van/volt Josénak.
idén így még vele is nehéz lenne.( na nem,mintha régen nem lettek volna tájjáventó majmok)
Komax

hvmetal írta:3meccs alapján kimerem jelenteni,hogy kezd újra éledni a csapat.
10.29. Inter-Juventus --> ha ezt a meccset elveszítjük - még az iksz is kevés - akkor megb.szhatjuk az idei szezont, ami a scudettot illeti. Rangadót utoljára februárban nyertünk még a roma ellen.
hvmetal

Komax írta:
10.29. Inter-Juventus --> ha ezt a meccset elveszítjük - még az iksz is kevés - akkor megb.szhatjuk az idei szezont, ami a scudettot illeti. Rangadót utoljára februárban nyertünk még a roma ellen.

Ranieri szerintem képes lehet a rangadókon kihozni a keretből ami benne van.ha a neveket nézzük mindegyik ellen esélyesebbek vagyunk. minimum 15meccses veretlenségi széria kell.rangadókat mind behúzni.sérülések,Rocchik mentes időszak kellene. Jelenleg a scudetto nem reális.de érmeket osztani is hülyeség még.
Komax

hvmetal írta:Ranieri szerintem képes lehet a rangadókon kihozni a keretből ami benne van.
Ezt én is így látom. merda elleni derbyt leszámítva, minden rangadót tavasszal idegenben játsszuk. Egyszerűen muszáj győzelmi szériát kezdeni és folytatni. :)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Komax írta:

Most már mindegy ki jön...milan, roma, juve...ha bajnoki álmaink vannak, akkor mindegyiket le kell győzni.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Injoc írta:Most már mindegy ki jön.. mindegyiket le kell győzni.
Ez a lényeg!

FORZA INTER!!!
R9.

most játszunk barátságos meccset Luganoval

Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 2 Cordoba; 42 Jonathan, 18 Poli, 19 Cambiasso, 29 Coutinho; 22 Milito, 28 Zarate.
Panchina: 21 Orlandoni, 4 Zanetti, 30 Castaignos, Galimberti, Benassi, Giannetti, Bessa, Mella.
Allenatore: Claudio Ranieri.
Lugano: 30 Russo; 16 Thrier, 14 Sarhi, 6 Bega, 3 Iapichino; 4 Baldo, 8 Basic; 11 Chatton, 9 Bonanni, 7 Da Silva; 31 Pimenta.
Panchina: 1 Badalli, 28 Bottani, 23 Colina, 13 Maffi, 15 Maggetti, 25 Preisig, 19 Rey, 2 Shala, 24 Bebeto, Dankwah.
Allenatore: Moriero.

33. perc 0-0
R9.

kikaptunk 2:0-ra
hvmetal

Audipower biztos dolgozik vagy másnapos,különben már Ranieri menesztését követelné :D
mi volt a meccsen,kik és mi célt szolgált? (pl : formáció)
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

hvmetal írta:Audipower biztos dolgozik vagy másnapos,különben már Ranieri menesztését követelné :D
mi volt a meccsen,kik és mi célt szolgált? (pl : formáció)

Azért nem vagyok én annyira szigorú. :D Egy edzőmeccs amúgy sem zavar sok vizet. Jövő héten ütjük a Catania-t és szépen lassan beindul majd az Inter-henger. Gasperini miatt sokszor felment bennem a pumpa, de sztem ez érthető, mivel egy barom volt, aki a saját taktikáját akarta ráerőltetni a csapatra és nem a csapatra szabta a taktikát.

Egyébként Ranieri nem végez eddig rossz munkát a csapatnál(mondjuk múltkor a Bologna ellen Coutinho és Obi lecserélése elég nagy hülyeség volt). Ha Wes visszatér és a kulcsemberek nem lesznek sokat sérültek, az első 3-ban simán benne leszünk a végén.

A meccsről(bár én is csak külföldi oldalakon olvastam róla): a felállás 4-4-2 volt, állítólag Jonathan,Poli és Coutinho különösen jól játszott.

Itt vannak a játékosok osztályzatai: http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=60557

Forza Inter!!!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Annyira engem sem zavar mert tényleg csak edző meccs de ilyen kezdővel azért sztem illett volna nyerni
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Audipower írta:állítólag Jonathan,Poli és Coutinho különösen jól játszott.

Azt el tudom képzelni, milyen nagyot játszhattak, ha 2-0ra kikaptunk... Tündökölhettek a pályán...
Ez kábé egy olyan mondat, mint amilyenekkel a válogatottunkat szokta védeni a magyar sajtó, miután Máltától kikapunk 2-0ra.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Atosz írta:Ez kábé egy olyan mondat, mint amilyenekkel a válogatottunkat szokta védeni a magyar sajtó, miután Máltától kikapunk 2-0ra.

Csak itthon már megszoktuk. :)
Komax

Okt.15. 18.00h Catania-Internazionale Digisport - élő
Okt.18. 20.45h Lille-Internazionale Digisport Plus - élő :)
Okt.23. 15.00h Internazionale-Chievo Digisport Plus - élő
R9.

Okt.29. 20.45h Internazionale-Juventus San Siro Milano - élő :lol: 8-)
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

csak is inter

CHUHUUUUU :)GÓÓÓL
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Cambiasso!!!! Szép támadás volt. :)
csak is inter

Hatalmas gól volt.... kapásból le a földre...... :)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Szép akció volt, Milito-Deki-Maicon, szép beadás, Cuchu és szépen lőtte el!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Cambiasso!! 1-0 ide.Gyakorlatilag az első helyzetünkből vezetést szereztünk.Ezt már szeretem. ;)
csak is inter

Pazzini mozdulata ellenünk biztos 11 lett volna....
Válasz küldése