RenciDavid írta:Kiálltunk 8 30 év feletti játékossal a kezdő 11ben, ez szerintem elárul mindent. Ezt a szezont innentől "fel kell adni" és a jövőre gondolva minden meccsen legalább 2-3 fiatalt a kezdőben kell játszatni. Lehet, hogy az első 3-4 meccsen szarok lesznek, bár a tegnap látottakat nehéz alulmúlni, de ha kapnak Coutinhoék sorozatban 10 meccset kezdőként szerintem olyat mutathatnak majd amit senki sem gondol.
Szerintem az eredeti elképzelés a szezonra az volt, hogy az öregekkel lehozunk egy 2.-3. helyet, de látni kell, hogy ez nem működik. Én Januárban elkezdeném eladni a 32-33 év felettieket. A fiatalokat pedig kezdőben kell játszatni, nem pedig padoztatni.
Ezt a fiatalítást lehet szélsőségesen csinálni és akkor olyanok leszünk mint az Arsenal. Nem nyerünk semmit.
Van igazság abban amit írsz.Szerintem ott lehet kezdeni,hogy Obit,Coutinhot és Jonathant beépítjük a csapatba.
Aztán jöhet a Faraoni,Caldirola féle a vonal.Önmagában az,hogy korosabb valaki még nem lehet ok arra,hogy ne teljesítsen jól.
A Mu-ban ott van pl Giggs vagy Scholes akik az olasznál tempósabb angol bajnokságban is megállták a helyüket 40-hez közel.
Ilyen gyenge rajtra szerintem a legpesszimistábbak sem számítottak.Én azért várom,hogy a lille ellen összejön egy mákos győzelem és a chievo ellen szerzett 3 ponttal megindulunk fölfelé.Örök optimista vagyok így abban is bízok,hogy Eto'o visszajön télre és kicsit felpörgeti a csapatot.Persze lehet ennek is annyi realitása mint Mourinho visszatérésének.