Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- DSanton39
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Totti és ez a Roma a világ leundorítóbb csapat, ez vmi hihetetlen.
- Bombastico
Gratula a csapatnak. Azért nálam a scudetto fontosabb.
Forza INTER!!!
Forza INTER!!!
- DaNi
Azér MUNTARI LEPOFOZTA A CSICSKÁT 
- Komax
totti romástúl a pöcegöbör alja
- Baggio85
Úgy néz ki túl naív voltam mikor azt mondtam, hogy a Roma játékosok nem rugdosódni akarnak majd...
ÓRIÁSI GRAT A CSAPATNAK!!!!
GRANDE INTER!!!
ÓRIÁSI GRAT A CSAPATNAK!!!!
GRANDE INTER!!!
- Komax
3ból1
Gratulálok.
FORZA INTER!!!

Gratulálok.
FORZA INTER!!!
- sorger=giallo
Gratulálok a csapatnak!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Marco
Balotelli nem nyomta rosszul, kifejezetten jó volt.
SZÉP VOLT FIÚK!!!! Így tovább!!
SZÉP VOLT FIÚK!!!! Így tovább!!
- benito92
ez a totti egy utolsó tetves féreg, kb mint a csapata.
Végre Megvan a kupa
Hétvégén döntsük el a bajnokságot is
FORZA INTER
Végre Megvan a kupa
FORZA INTER
- Tamas76
Ezt a meccset úgy kellett volna lefújni, hogy elfogyott a roma. Burdisso, Perrotta, Taddei, Totti mind-mind bőven rászolgált a pirosra, de egyedül Tottit szórta ki ez a vakdede. Mondjuk, ha azt nem teszi meg, akkor még megye III-ban sem vezethetne többet. Na de mindegy, megvan az első a háromból, és milyen jól áll a capitano kezében a kupa! Bármelyik, mindegyik! Szóljon csak a Pazza Inter!!!
- Stankov
Grt a csapatnak Roma meg ganéj
pici off: olyan felsőt keresek amilyen Lucion volt fehér cipzáros,vlki nem tud segíteni?
pici off: olyan felsőt keresek amilyen Lucion volt fehér cipzáros,vlki nem tud segíteni?
- sorger=giallo
Majdnem bejött. Tottit azért kiszórta.Komax írta:Majd Balotelliről kiállítják Burdit és Mexest.![]()
FORZA INTER!!!
- Crespo
Grat a csapatnak, a meccset sajnos nem láttam, de remélem Sneijder sérülése nem súlyos, mert az túl nagy ár érte.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Marco
A meccs után a studióba mekkora szöveget nyomott csávó: "Totti fejében 3 kis majom volt de csak 2 sámli és az egyik nem tudott leüllni"

- erixs
Jó volt látni, hogy a Lazio szurkolók is ott voltak szurkolóink között. Nekik is szereztünk egy jó estét. 
- Cupi
Gratula a csapatnak, szép volt és megvan az első serleg
még kettő kellene
totti meg egy gusztustalan féreg....
roma fórumon is szidják keményen, pedig ott ő volt az Isten
totti meg egy gusztustalan féreg....
roma fórumon is szidják keményen, pedig ott ő volt az Isten
- sorger=giallo
Az as roma.hu-n elég korrekt beírások vannak a mérkőzéssel kapcsolatban.
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Tommy
EEEEEEEEEEEEZZZZZZZ AAAAAAAAAAAAAAAZ!
Megvertük a riommát! Lassan annyira utálom őket mint a juvét és milatn, undorító féreg banda, tottit inkább nem is jellemezném.. Kupa nekem sose volt fontos, de most nagyon tudok neki örülni, mert elmult években mindig roma nyerte meg ellenünk.
De most visszavágtunk!! Remélem a bajnokságban is sírni látjuk őket!!! Végén mekkora volt mikor a Curva Nord vezetőjének, (Boys San főcapo) Franchino Caravita elkérte a kupát és magasba emelte.
Még egy lazios fazon is felemelte aztán!
Mátrix meg nagy volt bement a nordba, igazi Interista! A 2. félidőre hálistennek lehiggadt, hogy örült már ő is meg mindenki! De nem szabad leállnunk folytatni kell a kupagyűjtéseket, triplázni kell! GRAZIE RAGAZZI! FORZA INTER!!!!!!!!!
Megvertük a riommát! Lassan annyira utálom őket mint a juvét és milatn, undorító féreg banda, tottit inkább nem is jellemezném.. Kupa nekem sose volt fontos, de most nagyon tudok neki örülni, mert elmult években mindig roma nyerte meg ellenünk.
- PetR
- Kapcsolat:
Szép volt INTER! Megmutattuk a romanak, hogy még ilyen alattomosan se fognak ki rajtunk! Jól birtuk az aprítást, Wes és Cordoba kivételével. totti egy utolsó rohadék... ember ilyet nem csinálhat... láttátok rugás közben az arcát? Direkt minél erősebbet akart rugni, még véletlen se labdára ment...
Muntari am mit csinált? Bunyózott? Mert pont nem láttam...
Szóval, 3 ból megvan az első.
FORZA INTER!!! jóéjt.
Szóval, 3 ból megvan az első.
FORZA INTER!!! jóéjt.
- Baggio85
"Inter have changed. They have made an enormous leap. Now they can change coach and players, but they have changed. Is there a chance of me staying. Obviously yes."- Mourinho
Nem fog maradni szerintem...
Nem fog maradni szerintem...
- intertomega
Véres meccsen de meg van az 1. trófeánk. Hihetetlen mennyire elszakadt a rómaiaknál a cérna. Persze 1x 2x mi is rájátszottunk a dolgokra de a végén ...hát szörnyű volt.
Attól féltem , hogy olyan sérüléseket fognak szerezni a mieink , hogy kész ...és nincs további siker mert lesérültek az ászok.
Egy picit értem ám a dühüket. A Lazio elleni meccsünk után saját közönségük előtt nem jött össze. Hú de pocsék érzés lehet. De Tottit semmi sem menti fel. Egy ekkora játékosnak ilyen baromságot csinálni ?
Szóval ünnepelhetünk . Megint bizonyított a csapatunk !
Zanetti cseleit figyeltétek. A riporter ugyan nem emelte ki de Ő is hatalmasat játszott.
Kapusunk pedig feledtette korábbi hibáit. Julio A legnagyobb a világon ! (Szerintem)
FORZA INTER !!!
Attól féltem , hogy olyan sérüléseket fognak szerezni a mieink , hogy kész ...és nincs további siker mert lesérültek az ászok.
Egy picit értem ám a dühüket. A Lazio elleni meccsünk után saját közönségük előtt nem jött össze. Hú de pocsék érzés lehet. De Tottit semmi sem menti fel. Egy ekkora játékosnak ilyen baromságot csinálni ?
Szóval ünnepelhetünk . Megint bizonyított a csapatunk !
Zanetti cseleit figyeltétek. A riporter ugyan nem emelte ki de Ő is hatalmasat játszott.
Kapusunk pedig feledtette korábbi hibáit. Julio A legnagyobb a világon ! (Szerintem)
FORZA INTER !!!
- Mazzola
Hatalmas Gratula a Csapatnak !
Megvan az első idei trófeánk,de a java csak még ezután jön!!
Az összefoglaló Totti brutális ámokfutásáról-csak erős idegzetűeknek:
http://www.youtube.com/watch?v=Y_tHRE9cS3A
Megvan az első idei trófeánk,de a java csak még ezután jön!!
Az összefoglaló Totti brutális ámokfutásáról-csak erős idegzetűeknek:
http://www.youtube.com/watch?v=Y_tHRE9cS3A
- Atosz
Úr Isten kettőször.
Milito mekkorát vert és Totti mekkorát kapált. Grat, erről van szó!
Milito mekkorát vert és Totti mekkorát kapált. Grat, erről van szó!
- mike
Hatalmas Grat a srácoknak !!!!
Nálam sem igazán fontos a kupa, de örülök hogy patkány totti és hordája ellen nyertük meg
Milito Top 3 center a világon jelenleg, mekkorát húztunk vele
Sneijder remélem rendben van, de akkor is pihentetni kell majd a hétvégén.
Nagyot kockáztatunk vele, pedig a BL döntőn nagyon nagy szükség lesz rá, a Chievo ellen meg Stanko lehetne a playmaker.
Nálam sem igazán fontos a kupa, de örülök hogy patkány totti és hordája ellen nyertük meg
Milito Top 3 center a világon jelenleg, mekkorát húztunk vele
Sneijder remélem rendben van, de akkor is pihentetni kell majd a hétvégén.
Nagyot kockáztatunk vele, pedig a BL döntőn nagyon nagy szükség lesz rá, a Chievo ellen meg Stanko lehetne a playmaker.
- interista23
Hát igazából felháborított ahogy a róma hozzáállt a meccshez.Az elejétől fogva a balhét kereseték.Burdi,Mexes,Perrotta.A köcsög kommentár meg végig Materazzinak szívtak a vérét.Szerintem a lazios dolog meg maga a scudetto utáni kaparás úgy elborította az agyukat hogy ez lett belőle.És nem azt sajnálom hogy a róma nem volt jobb hanem hogy tördelték a mieinket.Balotellinek volt egy két nagyon szép megmozdulása bár a kapura lövöldözései veszélytelenek voltak.A végén a többiekkel hogy örült
Szerintem maradni akar 
- Nia
Szép jó reggelt 1 megvan
Szép volt fiúk.(És nálam fontos a kupa)
Hadd adjak hangot a felháborodásomnak.Baggio ha jól emlékszem(ha nem bocsáss meg kérlek)azt mondtad nem hiszed,hogy gerinctelen férgek lennének.Igaz annál sokkal mélyebbre süllyedtek...
1.mekszes Balotellis és Materazzis eseténél olyat mondtam amiért jobb is,hogy tegnap nem írtam ide.Most inkább kipontozom.
............................................................................................................
Egyrészt azért mert nem illene egy nőhöz másrészt Tommyéknak joguk van tiltani
Taddeijel szép kis buzernyák párost alkotnak.
2.Maxwellt és Burdissot is kedveltem Inter játékoskánt.Maxwell a gólpassznál csak végezte a dolgát OK.De Burdisso egy ugyanolyan gerinctelen féreg,köcsög ember lett mint a legnagyobb Lúzer csapat a világon.Minimum 3 sárgát adtam volna a buzernyák fejének.Ide ne jöjjön vissza.
3.Hadd említsem meg egyik legszebb pillanatot...Totti pirosát.Hogy az mekkora egy paraszt tahó semmirekellő idióta.
Most nem mert mutogatni a vesztese.
Először is akkora az IQ-ja hogy fejbe rúgja a földön fekvő Mottat.Másodszor még ,hogy a Balotellis esetnél elgurult volna a gyógyszere????????(És utána még őt is fejbe rúgta.)Nem sosem volt meg a gyógyszere .Ez egy elmebeteg veszíteni nem tudó hülye.Csak mutogatni tud.Remélem egyszer elkapják a torkát.
És most kérek bocsánatot de nem volt felhőtlen emiatt az örömöm.És ha ezeket le mertem írni.Képzeljetek valamit a kipontozott helyre:)Ja mondjuk én köztudottan gyűlölöm a romát:)
Azt még hozzá tenném,hogy gyönyörű volt ahogyan a szurkolókkal ünnepeltek.
Hadd adjak hangot a felháborodásomnak.Baggio ha jól emlékszem(ha nem bocsáss meg kérlek)azt mondtad nem hiszed,hogy gerinctelen férgek lennének.Igaz annál sokkal mélyebbre süllyedtek...
1.mekszes Balotellis és Materazzis eseténél olyat mondtam amiért jobb is,hogy tegnap nem írtam ide.Most inkább kipontozom.
............................................................................................................
Egyrészt azért mert nem illene egy nőhöz másrészt Tommyéknak joguk van tiltani
Taddeijel szép kis buzernyák párost alkotnak.
2.Maxwellt és Burdissot is kedveltem Inter játékoskánt.Maxwell a gólpassznál csak végezte a dolgát OK.De Burdisso egy ugyanolyan gerinctelen féreg,köcsög ember lett mint a legnagyobb Lúzer csapat a világon.Minimum 3 sárgát adtam volna a buzernyák fejének.Ide ne jöjjön vissza.
3.Hadd említsem meg egyik legszebb pillanatot...Totti pirosát.Hogy az mekkora egy paraszt tahó semmirekellő idióta.
Most nem mert mutogatni a vesztese.
Először is akkora az IQ-ja hogy fejbe rúgja a földön fekvő Mottat.Másodszor még ,hogy a Balotellis esetnél elgurult volna a gyógyszere????????(És utána még őt is fejbe rúgta.)Nem sosem volt meg a gyógyszere .Ez egy elmebeteg veszíteni nem tudó hülye.Csak mutogatni tud.Remélem egyszer elkapják a torkát.
És most kérek bocsánatot de nem volt felhőtlen emiatt az örömöm.És ha ezeket le mertem írni.Képzeljetek valamit a kipontozott helyre:)Ja mondjuk én köztudottan gyűlölöm a romát:)
Azt még hozzá tenném,hogy gyönyörű volt ahogyan a szurkolókkal ünnepeltek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.05.06. 08:48-kor.
- Festa
Fantasztikus győzelem volt.
Igaza van Mourinhonak.Tényleg megváltoztunk.A nagy meccsehez most már megfelelö mentális erővel tudunk hozzáállni.Végig domináltunk tegnap..Mintha a San siroban lett volna a mérközés.
Totti szabálytalansága elképesztő volt..kár,hogy emiat csak a kupában tilthatják el.
Burdisso meg Sneijder lerúgásával végképp eltemette magát nálam.
Kár is részletezni melyki Romás mennyire paraszt mert mindegyik az.
A lényeg,hogy megvan az első cím.Már csak kettöt kell begyűjteni.
UI:Remélem Ribéry eltilásán most már nem változtatnak.
Igaza van Mourinhonak.Tényleg megváltoztunk.A nagy meccsehez most már megfelelö mentális erővel tudunk hozzáállni.Végig domináltunk tegnap..Mintha a San siroban lett volna a mérközés.
Totti szabálytalansága elképesztő volt..kár,hogy emiat csak a kupában tilthatják el.
Burdisso meg Sneijder lerúgásával végképp eltemette magát nálam.
Kár is részletezni melyki Romás mennyire paraszt mert mindegyik az.
A lényeg,hogy megvan az első cím.Már csak kettöt kell begyűjteni.
UI:Remélem Ribéry eltilásán most már nem változtatnak.
- gabri
Gratulálok nektek, megérdemeltétek! Köszönjük, hogy nem azoknak kellett átadnunk a kupát!
- Tommy
Köszönjük!
Nia! Én meg pont amiatt is örültem nagyon a kupának, hogy ezt a favágó, hentes csapat ellen nyertük meg.
Fontos volt nekem a kupa a triplázás miatt, és a riommát mostanában a kupadöntőkben nem tudtuk megverni, és idén a bajnokságban se őket.. Na meg nagy riválisok, nehogymár nyerjenek valamit.
Nia! Én meg pont amiatt is örültem nagyon a kupának, hogy ezt a favágó, hentes csapat ellen nyertük meg.
Fontos volt nekem a kupa a triplázás miatt, és a riommát mostanában a kupadöntőkben nem tudtuk megverni, és idén a bajnokságban se őket.. Na meg nagy riválisok, nehogymár nyerjenek valamit.
- Nia
Tommy írta:
Én is örültem .Nagyon:)Nem is az.De ma reggel mikor jöttem munkába,még mindig nem tértem napirendre efelett.Nem is hentes csapat.Ezek arra mentek,(érzésem szerint)hogy minél több embert "kiirtsanak ".Biztos a bajnokságon járt az eszük.Hogy ott ne lehessenek a legjobbjaink.Jó persze rá is játszottunk néha.De ez durva volt.így is hozzuk.És remélem hétvégén a San Siroban.
- Komax
juvét mindig rüheltem, a romat csak egy röhejes csapatnak tartottam, de a tegnapi produkcióval szorosan felzárkóztak a csalók mellé.Tommy írta:Megvertük a riommát! Lassan annyira utálom őket mint a juvét és milatn, undorító féreg banda.
- Marco
Vicc ez a Roma, Toni a bírót hibáztatja, totti meg Balotellit okolja h végig provokálta őt. Még a végén itt is Balot büntetik meg jobban mint anno Mátrixnál... De most ha semlegesen nézzük a meccset és mki tekintsen el attól h Balo miket csinált eddig, ezen a meccsen a játékkal foglalkozott, normálisan viselkedett, nem naon értem totti mit akar itt magyarázkodni...
- Komax
És vajon mivel? - azzal hogy lecselezteMarco írta:totti meg Balotellit okolja h végig provokálta őt. ..
- Marco
Komax írta:És vajon mivel? - azzal hogy lecselezteMarco írta:totti meg Balotellit okolja h végig provokálta őt. ..
Utánna néztem és azt mondta h csunyákat mondott neki
- Komax
Így örültek az Inter drukkerek
http://www.telesport.hu/Hirek/2010/05/0 ... ideo_.aspx
http://www.telesport.hu/Hirek/2010/05/0 ... ideo_.aspx
- Qadriano
Nem is szabadna a Roma játékosaival foglalkozni, hiszen ha normálisan fúj a spori akkor 6- an fejezték vna be...
Inkább élvezzük, hogy megvertük a romákat és h megvan az első kupa. És már csak 3 meccs a csúcsig.
Azért az nagyon szembetűnő h milyen jól játszik a csapat nagy, döntő fontosságú meccseken, fejben nagyon ott van a csapat!
Hihetetlen! Forza INTER!!!
Inkább élvezzük, hogy megvertük a romákat és h megvan az első kupa. És már csak 3 meccs a csúcsig.
Azért az nagyon szembetűnő h milyen jól játszik a csapat nagy, döntő fontosságú meccseken, fejben nagyon ott van a csapat!
Hihetetlen! Forza INTER!!!
- Mazzola
Rendelkezik-e valaki friss infóval a sérültek (szétrúgottak,és megtaposottak) állapotáról ?
Remélem egyiküknek sincs olyan súlyos a sérülése ,hogy BL.döntőn esetleg nem játszhatna !!
A tegnapi meccsen a mocskos roma csávók,már az elejétől módszeresen és brutálisan vadásztak a játékosainkra. Burdi,Perotta ,Mexes, Taddei és főleg Totti vastagon rászolgált (volna) egy hosszabb eltiltásos pirosra.
Ebből a szemét csapatból egyedűl Juan elegáns, tiszta játéka tetszett,egyszer őt még szívesen látnám kék-feketében. Ha ezek annyira akarják favávó Burdisznót,szerintem kérjük érte Juant ,- talán amilyen hülyék ezek még bele is mennének !! Ja, és ajándékba visszakaphatják Mancinit is!!

Remélem egyiküknek sincs olyan súlyos a sérülése ,hogy BL.döntőn esetleg nem játszhatna !!
A tegnapi meccsen a mocskos roma csávók,már az elejétől módszeresen és brutálisan vadásztak a játékosainkra. Burdi,Perotta ,Mexes, Taddei és főleg Totti vastagon rászolgált (volna) egy hosszabb eltiltásos pirosra.
Ebből a szemét csapatból egyedűl Juan elegáns, tiszta játéka tetszett,egyszer őt még szívesen látnám kék-feketében. Ha ezek annyira akarják favávó Burdisznót,szerintem kérjük érte Juant ,- talán amilyen hülyék ezek még bele is mennének !! Ja, és ajándékba visszakaphatják Mancinit is!!
- Marco
Juant én is figyeltem nagyon ügyesen és normálisan játszott, Eto'o-t is mien szépen szerelte mikor ő elküldte Riise-t gyufáért, és utánna sportszerűen fel is állitotta őt.
- kiscivis
Na mondjuk pont az volt az a szerelés amikor látszott rajta, h mind1 mit talál akkor is odacsúszik nyújtott lábbal. Szerencsére a labdát érte el először.
- Marco
kiscivis írta:Na mondjuk pont az volt az a szerelés amikor látszott rajta, h mind1 mit talál akkor is odacsúszik nyújtott lábbal. Szerencsére a labdát érte el először.
Sztem nem lábra ment, mindenáron menteni akart annyi.
- kiscivis
Én se mondtam, h lábra ment. Csak tök mind1 volt neki, h mit talál.
- Marco
Végülis igen igazad van de abban a helyzetben ezt kellett tennie góltol mentette a csapatát és szerencsére nem lábat talált.
- Tommy
Juan irtó sérülékeny, meg amugy is, isten ments tőle.
- Marco
Én nem azt mondtam h igazoljuk le csak h nem játszott rosszul és normálisan viselkedett a többi romaihoz képest.
- Abel15
Nagyon boldog vagyok!!!!!!! Megvan az első,jöhet(ne) a többi kupa is!!!!!!Az ellenfélt....ha idáig nem utáltam eléggé,akkor most még rátettek egy lapáttal.A seria "A"leggusztustalanabb csapata!!!!!(finoman fogalmaztam).Rugdostak mindenkit,az a kis "szopos" ujjú meg nem tud sportszerüen vesziteni! A Rosella "kisasszony "meg inkább szégyelhetné magát,hogy úgy szerettek volna nyerni,hogy a csőcselék,(csürhe)-nemtudok jobb definiciót-balhéztak a szálloda előtt éjjel,hogy a srácok ne tudjanak pihenni!Ez fair!!!!!!!
Hajrá Inter!!!!!!!!
Hajrá Inter!!!!!!!!
- Abel15
Tényleg méltóak a nevükhöz rövid "o"-val!!!!! 
- Adriano92
Még Tottival eddig semmi bajom nem volt, de amit tegnap csinált az bunkóság volt.Mikor Motta-t is fejbe rúgta a földön.Aztán Balotellit idegből megrúgta.
Amúgy ezt nyilatkozta:
"Egy futball meccsen, főképpen egy ilyen fontos találkozón megtörténhet az, hogy valakit uralmába kerítenek az érzései."
"Azt is ki kell mondani, hogy nem mindig tudsz uralkodni az érzéseiden és nem lehet mindig figyelmen kívül hagyni az olyan komoly sértéseket, melyek a várost, annak lakosságát veszik célba. Különösen akkor nem, ha az elkövető szisztematikusan és folyamatosan csinálja ezt..."
Utána Taddei ráugrott Muntari combjára.Aztán kapott egy pofont is cserébe Taddei.Utána meg még Perrotta is ment, hogy ő is szeretne kapni.
Meg Mexés-szel is mi volt már?Rángatta a görcs.
Szerencsétlen egy csapat az a Roma.Meg az is milyen már, hogy elmennek a retek népség a szállodához kiabálni, hogy ne tudjanak pihenni az Inter játékosok.
Meg még mikor talán Motta-t rúgták fel azt mondta a kommentátor:Jól felrúgta Totti, ja az nem is Totti meg is lepődtem milyen nagy iramban jött.
Amúgy ezt nyilatkozta:
"Egy futball meccsen, főképpen egy ilyen fontos találkozón megtörténhet az, hogy valakit uralmába kerítenek az érzései."
"Azt is ki kell mondani, hogy nem mindig tudsz uralkodni az érzéseiden és nem lehet mindig figyelmen kívül hagyni az olyan komoly sértéseket, melyek a várost, annak lakosságát veszik célba. Különösen akkor nem, ha az elkövető szisztematikusan és folyamatosan csinálja ezt..."
Utána Taddei ráugrott Muntari combjára.Aztán kapott egy pofont is cserébe Taddei.Utána meg még Perrotta is ment, hogy ő is szeretne kapni.
Meg Mexés-szel is mi volt már?Rángatta a görcs.
Szerencsétlen egy csapat az a Roma.Meg az is milyen már, hogy elmennek a retek népség a szállodához kiabálni, hogy ne tudjanak pihenni az Inter játékosok.
Meg még mikor talán Motta-t rúgták fel azt mondta a kommentátor:Jól felrúgta Totti, ja az nem is Totti meg is lepődtem milyen nagy iramban jött.
- Nerazzurri
Az éremkiosztás utáni Arnautovics táncot láttátok? Nem találta meg már valaki a youtube-on?
-
bugshot
Nem a legjobb minőség, de: http://www.youtube.com/watch?v=OMH0sZE70DQ
- benito92