Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

sorger=giallo

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Szerintem régen volt már ennyire passzív a fórum egy (elvben és gyakorlatban is) eredményes sorozat után. Pedig az elmúlt években hozzá kellett szoknunk, hogy az utolsó meccseken dőlt el, továbbmegy-e a csapat... Mindegy, a bajnokságban csak tötymörgünk ( :lol: ) és ez rányomja a bélyegét a hangulatra...

FORZA INTER!!!
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Alvareznek nagyon jó a bal lába. Ma is jól játszott, csakúgy mint hétvégén.
Hétvégi meccsünk nem lesz könnyű....Sienai meccseink mindig kőkemények.
Jó lenne tartani a formánkat. Utána 2 mégnehezebb meccs: Udine+Fio.
Ugyanezt a kezdőt aláírnám vasárnapra.
Nagatomo szerintem (is) bővenkevés a kezdőnkbe, de én úgy látom, a jobboldalon talán megbízhatóbb mint a másikon, nem annyira összevissza, átjáróház.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

PellerG írta:Ugyanezt a kezdőt aláírnám vasárnapra.
Nagatomo szerintem (is) bővenkevés a kezdőnkbe, de én úgy látom, a jobboldalon talán megbízhatóbb mint a másikon, nem annyira összevissza, átjáróház.

Én azért inkább Jonathant játszatnám. Chivu helyére meg visszatenném Capitanot,középpályára a helyére meg betennék egy fiatalt Coutinho,Poli,Obi hármasból,attól függ mennyire merünk támadólag felállni. :)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Még a Mancini érában (2007/2008) voltunk utoljára csoportelsők. Amiért mentünk az meglett, pláne a másik meccs ismeretében már nem kellett kihajtani magunkat. BL-t így háttérbe lehet szorítani februárig, és teljes erővel a bajnokságra lehet koncentrálni.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

PellerG írta:Nagatomo szerintem (is) bővenkevés a kezdőnkbe, de én úgy látom, a jobboldalon talán megbízhatóbb mint a másikon, nem annyira összevissza, átjáróház.

Esetleg fel lehetne tolni a kp-ra, mert futni rengeteget tud.

Ez a csoportelsőség meglepő, de nagyon kellett.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Remélhetőleg a Napoli és a Milan végül 2. helyen ér be, aztán már csak azért kell imádkozni, hogy ne az MU-t kapjuk. Úgy néz ki nagyon, hogy 2.-ak lesznek...
sorger=giallo

Bármi lesz is, az utolsó csoportmeccsre abszolút tartalékosan kell kiállni, legalább a kevesebb lehetőséghez jutó játékosok is bizonyíthatnak, az alapemberek pedig a bajnokságra összpontosíthatnak. Faraoni, Poli (habár őt mintha nem is nevezték volna a BL-re), Muntari (legyen szem előtt, hátha így könnyebben elviszi valaki), Obi, Castaignos (habár az ő neve nem "i"-re végződik :lol: ), Caldirola, Crisetig nálam biztosan pályára lépnének, Orlandoni pedig védhetne még egyszer BL-meccsen... Így azonban nyilván a vereség is benne van a pakliban erősen, de legalább szokná a tétmérkőzéseket a fiatalabb korosztály is.

FORZA INTER!!!
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Valaki tud egy linket esetleg?
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Francesco írta:Valaki tud egy linket esetleg?

http://kiwi-sportz.eu/stream-4.html
Francesco

köszi
PellerG

Ezt a Castaignost minek kell erőltetni, lomha lagymatag, áá, nem tudom mit láttunk benne. Akkor hozzon be egy 2. csatárt Pazzini mellé, Diegot akár.
Pazzo

Most tényleg le tudta cserélni Zaratét?? :? Vagy megsérült? Ez nem normális,hogy minden meccsen egy félidőt ad neki.
PellerG

Alvarez is végre szokhatná a légkört, legalább lát a pályán, ha nem is villámléptű, erre őt is lekpaja egy félidő után. Ezt a Castaignost előveszi 3 hetente, kap egy félidőt, bizonyítja hogy dupla 0, majd 3 hétig padra sem jelöli.
Francesco

Ezt a lassú szar focit...
PellerG

Arra olyan kíváncsi lennék, hogy ha a csapatodban van a világ egyik legjobb védekező középpályása(Cambiasso), akkor miért kell vele támadó középpályást(Leo;Ranieri), ma meg a 2. félidőben irányítót játszatni?! Ezt esküszöm nem értem.
PellerG

Értem hogy Ranieri kispasszos középpályás játékkal akarna kezdeni valamit. De Deki, Motta és Cuchu sem az a gyors és kreatív játékosok, gyakorlatilag egy helyben tötyörészősök, úgy értem nem jutunk előbbre, nincsenek akciók ebből.
Ha tényleg nyerni akarunk, jöjjön már be Milito is, mert ez így szörnyű.
alwin91

miért nem jön Coutinho? legalább lenne valami kreativitás a kp-n.
PellerG

Coutinho a lelátón ül. Nem fért be a mai keretbe. Ott Castaignosnak van helye!
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Ez a szerencsétlen Castaignos focizni nem tud, de legalább jó színész.
Audipower

PellerG írta:Coutinho a lelátón ül. Nem fért be a mai keretbe. Ott Castaignosnak van helye!

Semmi gáz, legalább majd harcolhatunk az Európa-Ligáért(jó esetben). :?

Na meg a másik, hogy Ranieri papa így hátha bebiztosítja a nyári távozását, mert ide ő nagyon kevés.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

lucccccccc
Francesco

Lehet nem véletlen van ott... :D
Audipower

Csoda történt, Castaignos góljával vezetünk. :shock: :D
interista23

Hozzászólás Szerző: interista23 »

Most pár embernek leesett az álla biztos :D mint a bayern elleni pandev gól az előző bl kiirásban :D
alwin91

legalább az egyetlen értelmes mozdulatából gól született :D örüljünk a három pontnak, ha másnak nem lehet, de legalább ez a lényeg. és bízzunk abban, hogy a játékosok szereztek most egy kis önbizalmat.
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Végre egy olyan meccs, ahol nem érdemeltünk győzelmet, de miénk a három pont!
Pazzo

Nagyon örülök a győzelemnek,de amit művelt ma a csapat az borzasztó. Megint az a teljes elképzeléstelen játék,amit a bajnokságba mutatunk. Szinte helyzet nélkül lehoztuk. A két embert akibe van egy kis kreativitás,azt meg lecseréli félidőbe,Coutinho meg keretbe sincs. Na de inkább ebbe nem is mennék bele. Legalább most nyertünk és örüljünk ennek. :)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Coutinho kimerültség miatt nem került a keretbe.ha nem tűnt még fel egy 19éves gyerek.károgni könnyebb,mint informálódni.
szarok vagyunk idén,de megint nyertünk.bánja a tököm,hogy hogy.jobb menőbe kikapni?,?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hvmetal 2011.11.27. 17:42-kor.
hvmetal

1győzelemre vagyunk a 6.helytől
forza Inter!
Pazzo

hvmetal írta:Coutinho kimerültség miatt nem került a keretbe.ha nem tűnt még fel egy 19éves gyerek.károgni könnyebb,mint informálódni.

Ha ez nekem szólt,akkor feltűnt hogy 19 éves. Meg tudom,hogy sérült volt,de elég szomorú ha 19 évesen 2 meccset játszott zsinórban és kimerül. Pl. Götze is 19 éves és végig játssza a Dortmund összes meccsét. És nem hiszem hogy a bundesligában kisebb az iram,mint mondjuk az Inter-Cagliarin volt.
hvmetal

nem külön neked.
azért Götze és Coutinho teljesen máshol és másképp "nevelkedett". fizikálisan a német felkészítés sokkal előrébb jár,mint a brazil. azt meg nem tudjuk,mi megy edzésen. pakolják a srácra az izmot.könnyen úgyjárhat,mint Pato
Pazzo

hvmetal írta:nem külön neked.
azért Götze és Coutinho teljesen máshol és másképp "nevelkedett". fizikálisan a német felkészítés sokkal előrébb jár,mint a brazil. azt meg nem tudjuk,mi megy edzésen. pakolják a srácra az izmot.könnyen úgyjárhat,mint Pato

Az jogos,én is csak azért mérgelődök,mert azt szeretném ha játszana. Jó lenne,ha esetleg tényleg el kell adnunk Sneijdert,akkor ne kelljen irányítóra költeni az érte kapott pénzt,hanem Coutinho át tudná venni a szerepét. Csak most már folyamatosan játszatni kéne (nyilván nem széthajtani,hogy megsérüljön),főleg ilyenkor amikor Sneijder sincs,de szegény egyszer azért nem játszik mert sérült,egyszer azért mert éppen nem szimpatikus az edzőnek,most meg kimerült... Azt pedig már megmutatta,hogy egy klasszis lehet belőle,de ahhoz minél többet kell játszania.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Azért az elég nagy pozitívum, hogy az utóbbi 3 meccsen betalált mind3 fiatalunk. Úgy látszik kezdik felvenni a ritmust, a tavasz már az övék lehet :)
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Ranieri nagyon megkönnyebbülhetett a lefújás után, mert ha nem nyerünk mindenki őt okolta volna...Alapból ez a felállás egy nagy marhaság volt...miért kell Rickyt szélen játszani mikor középen nincs Wes? Stanko, Motta, Cambi nem irányítók. Amúgy is közülük csak 2-nek kellene a pályán lennie. Nagyon lassúak, körülményesek amikor lehetőség lett volna kontrázni és eljutott a labda középpályáig ahelyett hogy futottak volna inkább megállnak és visszapasszolnak...Pazzini kevesebbet volt játékban mint JC...és ő is csak azért mert annyiszor passzoltak hátra.
Ranieri nem találja a játékot, meg ő is Mottát játszatja Cambi helyén.
Na mind1 megnyertük és ez nagyon fontos volt.
Komax

kibaszott gyengék voltunk
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Nyertünk ami nagyon fontos volt, de ahogy írtátok ranieri elég érdekes dolgokat csinált. Nagatomo játéka továbbra is szörnyű, teljesen mind1 jobb vagy bal oldalt játszik egyszerűen nem inter szint. Egy cserének jó lehet de többre nem, samuel és zanetti nélkül nem tudom mi lett volna ma. Cambiasso irányít amikor a világ legjobb védekező kp-ja, motta játszik a helyén nem értem. Castaignos persze jó gólt lőtt, de azon kivűl 0 volt, ugyanugy pazzini is. Támadó részlegbe nagyon nagy gondok vannak, hiába tér vissza forlan, ide kell egy klasszis csatár aki tud szélen is játszani. Pazzinit ha nem tudjuk megjátszani nem sokra megyünk vele, ez ma is kiderült. Balvédőnek is kell valaki, mert nagatomo borzasztó, ha érkezik juan legalább még a kezdő közelébe se kerül.
De nyertünk ez a lényeg, csak a vezetőségnek látnia kell a csapatban lévő hibákat. Hova kell játékos, ranierinek pedig elkéne felejtenie ezt az össze-vissza taktikákat, érthetetlen nem saját posztján játékosokal.
PellerG

Van amit értek: Alvarez szélről induljon, mert magas, nem az a fürge, és hogy "üresbe kerüljön" meg kell csinálnia egy-egy cselt, de ehhez hely kell, középen meg nincs még ennyi tere sem.

Amit nagyon nem: Miért cseréli ki most már a 2.-3. edző Mottát és Cambiassót? Nem értem meg. Vagy akkor legalább egymás mellé őket, de így hogy Cuchu irányítót de legalábbis támadó kp-st játszik, még tovább lassít, és a védekezésbeni hasznossága elveszik.
Ez a Deki, Cambi, Motta finoman szólva sem lendületes, akciókialakítós hármas, hiányzik egyrészt Sneijder eléjük, de egy frissítés sem tenne rosszat. Akár Montolivo(Deki helyett), vagy/és Asamoah(Motta helyén).

Nagatomot tényleg joggal lehet szídni. De azért én úgy látom, a jobboldalt 2 fokkal jobb mint a balon. Ettől függetlenül tartom, csere szélső védőnek oké, kezdőbe nee. Érdekes, hogy a tavalyi szezonban ez még pont ellenkezőképp volt, de idén nagyon kijött.

Én azt gondolom ha 3 ember jöhetne a télen, legyenek: Armero, Montolivo, Tevez(vagy egy hasonló klasszis csatár, de nem hiszem hogy akad a piacon, Tevezzel a hozzáállása a gondom nekem is). Balbekk nagyon kell, reális áron kb ő lehetne vagy valamelyik brazil tehetség(?!), Montolivo sztem tökéletes Deki pótlás lenne a jövőre nézve, csatár meg igencsak kéne előre, de ha nem, akkor szélső, mert Zarate nagyon szenved a szélen, ez a fölívelem rá és hátha megoldja eddig nem fekszik neki, 2 csatárosban inkább használhatóbb.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Az a vontos hogy a 3 pont meg van.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

A legfontosabb most ez a 3 pont,ami kinkeservesen lett meg.Szörnyen szar meccs volt,és egyáltalán nem meggyőző.Az tisztán látszik,hogy a középpályán az előre játék nem megy.Nincs olyan emberünk,aki képes erre Sneijder távollétében.Elöl pedig nincs olyan csatár,aki képes maga kialakitani helyzetet.Ezek a problémák sürgős orvoslásra szorulnak,és most nem fiatal igéreteket kell venni,hanem 26-27 éves kész játékosokat.Ha erre nem képesek az erre hivatottak,felül kellene birálni a tevékenységüket,és olyan embereket alkalmazni,akinek van "szeme"az ilyesmihez.Unalmas,hogy az igazolásaink töredéke válik be.
Süti

vaskalap írta:Elöl pedig nincs olyan csatár,aki képes maga kialakitani helyzetet.

Én ezt sokkal súlyosabb problémának látom, mint Sneijder hiányát.

Azért akkora taktika most sincs, hogy azon múljon Senijder mit játszik, sokkal inkább hiányzik egy Eto'o-Ibra kaliberű támadó, aki a semmiből is gólokat lő.

Én úgy saccolom bármilyen gyengén kezdtünk idén, Eto'o már 10 gól fölött járna.

Zarate, Pazzini nem meggyőző, nem Inter szint egyenlőre egyik sem.

Milito úgy tűnik már sosem lesz a régi, Forlan télen lelép, Castaignos meg még fiatal.

Támadót kell venni.
alwin91

Süti írta:
vaskalap írta:Elöl pedig nincs olyan csatár,aki képes maga kialakitani helyzetet.

Én ezt sokkal súlyosabb problémának látom, mint Sneijder hiányát.

Azért akkora taktika most sincs, hogy azon múljon Senijder mit játszik, sokkal inkább hiányzik egy Eto'o-Ibra kaliberű támadó, aki a semmiből is gólokat lő.

Én úgy saccolom bármilyen gyengén kezdtünk idén, Eto'o már 10 gól fölött járna.

Zarate, Pazzini nem meggyőző, nem Inter szint egyenlőre egyik sem.

Milito úgy tűnik már sosem lesz a régi, Forlan télen lelép, Castaignos meg még fiatal.

Támadót kell venni.

Én Pazzinire nem mondanám azt, hogy nem Inter szintű játékos. Csak egy tipikus befejezőcsatár, akinek kell labda, azt valahogy bekotorja. De soha nem kap labdát... Milito sem azért lőtt annyi gólt, mert mindent egymaga csinált volna meg. Abban azonban teljesen igazad van, hogy egy Eto'o -féle játékos nagyon hiányzik. Az hogy eladtuk önmagában nem nagy probléma, mert 30 fölött van, hamarosan kellett volna helyére valaki mindenképpen, csak nem vettünk megfelelő embert a pótlására.
Azt honnan gondolod, hogy Forlan lelép?
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Montolivo minek ő is qrva lassú!!!100-szor inkább Hernanes.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Milito sem azért lőtt annyi gólt, mert mindent egymaga csinált volna meg.

Azért ne feledjük, hogy ő tudott magától is szép dolgokat csinálni, amit Pazzotól (nem leírva az olaszt) nemigen látni. Emlékezünk csak a Róma elleni kupadöntőre, vagy a Bl döntőben lőtt második góljára.
Komax

Süti írta:Forlan télen lelép,
Ilyeneket miért kell tényként leírni, amikor csak egy kosza Malaga pletyka volt. Semmi oka nincs lelépni innen.
PellerG

tabi.csaba írta:Montolivo minek ő is qrva lassú!!!100-szor inkább Hernanes.

Itt már rég nem arról van szó, hogy kit inkább....
Én is írnám balhátra Cissokhot, Bastost, de max Armero-szintre van pénzünk, hacsak nem valami brazil 5 millás jön.
Nyilván Hernanes 1 klasszissal jobb Montolivónál, de neki lejár a szerződése, így kedvezményesebben jöhetne. Nekünk meg ez már fontos tényező, hogy kit milyen opcióval lehetne esetleg megszerezni. Pl: Tevez balhés, de a Balo-ügyből lefaraghatunk milliókat. Míg mondjuk egy Benzema 30 milla lenne előre.
hvmetal

Takonyellit az utóbbi napokban megint több olasz lapon olvastam. Na mondjuk az ilyen fajta támadó lenne jó Eto'o helyére.
Gignacot meg sem merem említeni,nekünk európai úgysem kell. (Ayew is fasza lenne)
Nem tudom mi a bajotok Montolivoval. Tudtunk nyerni BL-t Motta,Drago,Chuchu kp-val aztán melyik volt gyors?(valaha is :D)
Ha ez lenne a legfontosabb,elég lenne 11fekával kiállni. Suazot visszahívni. (Őt idén megnéztem volna)

Mariga amúgy mikor láttam játszani idén,elég szar volt.De valamiért nyomatják. Na,őt ne hozzuk vissza.(Sociedad,Bilbao meccsek,amiket képes vagyok végignézni bohóc ligában)
Süti

Komax írta:Semmi oka nincs lelépni innen.

Jó, ez még nem tény, nem lehet tudni mi lesz vele, de én eddig benne csalódtam a legnagyobbat, és lassan azt is elfelejtem, hogy itt van még.
hvmetal

Én is megválnék tőle. Branca öngólja,hogy idehozta.Az,hogy még a BL-re sem figyeltek. Milito 2,csak jobban lő.Poli is komoly.Ebben a szezonban csak látjuk majd.
sorger=giallo

hvmetal írta:Poli is komoly.
Ühüm, engem kezd Arnautovicra emlékeztetni, he-he...

FORZA INTER!!!
hvmetal

sorger=giallo írta:
hvmetal írta:Poli is komoly.
Ühüm, engem kezd Arnautovicra emlékeztetni, he-he...

FORZA INTER!!!

Őt nem bírtam,nem is követtem nagyon miért nem volt a kezdő közelébe? Ő is ennyit volt sérült,vagy rokkantan igazoltuk?
Válasz küldése