Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- 20recoba
- PetR
- Kapcsolat:
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
RANOCCHIAAAAA 
- Dan-i-nter
RANOCCHIA!!!! GÓÓÓÓL!!!

- Dan-i-nter
Most mondjátok, hogy Ranieri nem tud cserélni. Obi harcolta ki a bedobást, amiből Nagatomo kiharcolta a szabadrúgást, amiből Rano gólt rúgott. És ezt az öreg előre látta!
- alwin91
rá is kell gyúrni ezekre a pontrúgásokra. Ha már szép akciót nem tudunk kidolgozni akkor gazdálkodjunk abból ami van. Egy rakat szöglet meg szabadrúgás...
- 20recoba
Szép gólpasszt adott Maicon, de egyébként vicc amit ma is csinál...
- hvmetal
nektek ez a kurva stream jó? 2másodpercenként akad
- 20recoba
hvmetal írta:nektek ez a kurva stream jó? 2másodpercenként akad
talán inkább illene megköszönnöd,hogy belinkelték, lehet másnak jó... keress...
- Dan-i-nter
Én mióta Audipower tanácsolta, azóta Sopcast-on nézem, azzal sosincs baj. Úgyhogy csak javasolni tudom én is. 
- alwin91
Dan-i-nter írta:Én mióta Audipower tanácsolta, azóta Sopcast-on nézem, azzal sosincs baj. Úgyhogy csak javasolni tudom én is.
És honnan szereztél sopcastos csatornát?
FORLÁN yeah
- hvmetal
20recoba írta:hvmetal írta:nektek ez a kurva stream jó? 2másodpercenként akad
talán inkább illene megköszönnöd,hogy belinkelték, lehet másnak jó... keress...
mintha a stream belinkelőjét szidtam volna..
Pazzo gólt lőtt??
- hvmetal
Dan-i-nter írta:Én mióta Audipower tanácsolta, azóta Sopcast-on nézem, azzal sosincs baj. Úgyhogy csak javasolni tudom én is.
értem,kipróbálom.
köszi
- Dan-i-nter
"Sopcast download" gugliba, és letöltöd. Aztán "Cesena Inter (aktuális meccs) sopcast", és kiad egy párat.
- PellerG
Már bent láttam bakker, Julio mit szedett ki....
Meg kell tartani, muszáj!
Meg kell tartani, muszáj!
- Dan-i-nter
Még jó, hogy van egy ilyen kapusunk...
- csak is inter
- 20recoba
JC-nek ezt megköszönhetjük, ugyanúgy mint kedden Veloso lövésénél.
A Juve meccs óta 5győzelem 1vereség
A Juve meccs óta 5győzelem 1vereség
- PetR
- Kapcsolat:
Behúztuk. Most is az a lényeg hogy megvan a 3 pont... Emellett nincs sok említésre méltó dolog.
Forza Inter!
Forza Inter!
- alwin91
csak összehozta a csapat. Palermot beelőztük, és ha a Roma egy X-t kihozna, akkor a Napolit is.
- Dan-i-nter
Csak meg van a 3 pont.
Következő meccsen már nem lehet a műfűre hivatkozni, Forlánnak játszania kell. Ez alatt a tíz perc alatt több pontos labdát adott, mint a Milito-Pazzini páros 90 perc alatt.
Napoli reméljük botlik a farkasok ellen, és akkor 5. hely
nincs még letudva ez a szezon, egy két igazolás, az élboly botlásai, és már ott is vagyunk.
Napoli reméljük botlik a farkasok ellen, és akkor 5. hely
nincs még letudva ez a szezon, egy két igazolás, az élboly botlásai, és már ott is vagyunk.
- PellerG
Meg van! Gáz, de komolyan örülök mintha bajnokságot nyertünk volna. Mostanában ezek a kiszenvedett, kb nézhetetlen 1-0-k nagyon kellenek.
A végén tetszett a csapat, beálltunk védekezni ahogy kell, okosan, szépen járattuk, tartottuk, nem vagdalkodás volt, ez kellett.
Szerdán verni kell a Leccét, remélem menni fog. Estig 5.-ek vagyunk, de a ponthátrány nagy előrefele. Egyértelműen a 3. helyet kell célba vennünk a szezonra, talán még az is irreális, de meglátjuk.
A végén tetszett a csapat, beálltunk védekezni ahogy kell, okosan, szépen járattuk, tartottuk, nem vagdalkodás volt, ez kellett.
Szerdán verni kell a Leccét, remélem menni fog. Estig 5.-ek vagyunk, de a ponthátrány nagy előrefele. Egyértelműen a 3. helyet kell célba vennünk a szezonra, talán még az is irreális, de meglátjuk.
- interfan
Megvan a győzelem, ami a legfontosabb. De mindent elmond, hogy újra egy védő szerezte a győztes gólt. Hihetetlen hogy meddig kapja még a lehetőséget a pazzini-milito csatár páros, egyszerűen használhatatlanok együtt, és nem ez volt az első meccs hogy egyiküknek se volt egy értelmes megmozdulása se. Őket együtt nem szabad játszani, de szinte biztos a következő meccsen is milito-pazzini álom párossal állunk fel. Az sincs teljesen rendbe hogy valahogy begyötrünk egy gólt, és utána marad a fohászkodás hogy ne kapjunk gólt, és mindenki csak védekezik. Védelmet rendbe szedte ranieri, ami ugye mourinho elmenetele óta nem volt, de elől kéne valamit kitalálni hozni egy értelmes csatárt, aki tud gólt lőni.
Na de örüljünk egy újabb fontos 3 pontnak. FORZA INTER!!!
Na de örüljünk egy újabb fontos 3 pontnak. FORZA INTER!!!
- alwin91
Igen. Sajnos nehéz elképzelni, hogy a Juve,Milan,Udinese hármas közül valamelyik ennyire lecsússzon. Nagyon kár, hogy elvesztettük azt a 4. BL helyet.
-
RenciDavid
Hát ez elég gáz volt, de Ranieri már nem fog változni, ő ha vezet a csapata akkor védekezik. Ezért nem nyert még soha semmit.
Szerencsén múlt a 3 pont, pedig más felfogással, 2-3 góllal nyerhettünk volna és kellett is volna.
Szerencsén múlt a 3 pont, pedig más felfogással, 2-3 góllal nyerhettünk volna és kellett is volna.
- 20recoba
az a baj, hogy tavasszal a rangadóink mind idegenben lesznek: Napoli,Roma(nem erősek de azért ott mindig nehéz),Juventus, Udinese,Lazio
Ezért is kötelező hozni a kisebb csapatok ellen, mert ezeken a meccseken tuti fogunk pontot hullajtani
Ezért is kötelező hozni a kisebb csapatok ellen, mert ezeken a meccseken tuti fogunk pontot hullajtani
- DSanton39
alwin91 írta:Igen. Sajnos nehéz elképzelni, hogy a Juve,Milan,Udinese hármas közül valamelyik ennyire lecsússzon. Nagyon kár, hogy elvesztettük azt a 4. BL helyet.
EL-t még nem nyertünk, kell olyan serleg is a vitrinbe
- Festa
csak is inter írta:http://atdhe.tv/
ha itt fent van én mindig itt nézem(van amikor nem adja)
szerintem elég jó
Én is itt nézem .
Itt általában szakadozás nélküli a stream.
Forlánt kéne játszatni nagyobb klasszis mint Millito volt korábban.Rosszkor jött a sérülés.
- Süti
Hogy mik vannak??
Megint nyertünk.
És már 5-ek vagyunk a tabellán, este egy X lenne jó a Napoli-Roma-n.
Megint nyertünk.
- kiscivis
Süti írta:Hogy mik vannak??
Megint nyertünk.
Sőt, mindkét meccsen x kéne
- Komax
alwin91 írta:És honnan szereztél sopcastos csatornát?
http://www.livefootballol.com/sopcast-channel-list.html
Szerintem igazoljuk le Drogbat, nincs erőcsatárunk.
- vaskalap
Nem láttam a meccset,de végre megfordult a világ,és gyüjtjük a pontokat.Most ez a legfontosabb,bár már nem bánnám,ha a csatáraink felébrednének Cinderella álmukból,és ontanák a gólokat.
- alwin91
Lazio - Udinese X a Roma pedig megverte a Napolit. a jóisten is azt akarja, hogy előrébb lépjünk.
- alwin91
"this is generally not the kind of match that you want to watch again… we'll enjoy the result. Let's keep the points, and for the real show you needed to turn on the TV today at 11.30..." - Ranieri
Még neki is fájt végignézni ezt a szenvedést. Ez kurva nagy
Még neki is fájt végignézni ezt a szenvedést. Ez kurva nagy
- Komax
Látja Ranieri is, hogy a triplázó csapat jó részével már semmire nem megy. A fiatalok még túl fiatalok a teherhez, az öregek már nem fogják többé azt a szintet hozni mint anno. A 442 arra jó, hogy a védelem stabil legyen, de a támadójátékunk ezzel meddő is lett/lesz. A szünetben nem is értettem a Coutinho-Obi cserét?! hisz a Cesena egy teljesen vak csapat volt, simán átállhattunk volna 4312-re. Kreatív, szervező játékost a szélre tenni értelmetlen, ez minden meccsen bebizonyosodik ha odakerül valamelyik.
Igazolni kell! De nem feltétlenül übertehetségnek kikiáltott latin-amerikai ombrét, mert láthatjuk, hogy gyakorlatilag idő kell mire Ők akklimatizálódnak. Jelen helyzetben kár menteni kell a bajnokságban, hisz ha a bl-t nem érjük el, sok pénztől esik el a klub, továbbá nem lesz vonzó a játékosok körében, hogy ideigazoljon. Elsősorban egy erőcsatárra van szükségünk mint Ibra vagy Adriano volt. Ilyen lehetne Drogba aki úgyis elvágyódik Londonból. Milito érthetetlen hogy felejtett el cselezni, Pazzo nem is tud. 1-1elleni szitukat képtelenek megoldani, nem is lőttek gól hetek óta. Kéne meg egy passzolni tudó középpályás is, mert fasz kivan, hogy Sneijder állandóan sérült. Tán még egy belsővédő is kellene, mert a Samuel, Rano, Lucio hármas közül valamelyik mindig sérült.
Jó néz ki, hogy folyamatosan nyerünk mostanában, de ilyen nyögve-nyelős meccsek bármikor visszafele is elsülhetnek.
Igazolni kell! De nem feltétlenül übertehetségnek kikiáltott latin-amerikai ombrét, mert láthatjuk, hogy gyakorlatilag idő kell mire Ők akklimatizálódnak. Jelen helyzetben kár menteni kell a bajnokságban, hisz ha a bl-t nem érjük el, sok pénztől esik el a klub, továbbá nem lesz vonzó a játékosok körében, hogy ideigazoljon. Elsősorban egy erőcsatárra van szükségünk mint Ibra vagy Adriano volt. Ilyen lehetne Drogba aki úgyis elvágyódik Londonból. Milito érthetetlen hogy felejtett el cselezni, Pazzo nem is tud. 1-1elleni szitukat képtelenek megoldani, nem is lőttek gól hetek óta. Kéne meg egy passzolni tudó középpályás is, mert fasz kivan, hogy Sneijder állandóan sérült. Tán még egy belsővédő is kellene, mert a Samuel, Rano, Lucio hármas közül valamelyik mindig sérült.
Jó néz ki, hogy folyamatosan nyerünk mostanában, de ilyen nyögve-nyelős meccsek bármikor visszafele is elsülhetnek.
- sorger=giallo
Arról nem is beszélve, hogy azért nem klasszis csapatokat vertünk az elmúlt meccseken. Ha majd jönnek a jelentősebb erőt képviselő ellenfelek, akkor ez a teljesítmény gyaníthatóan még az x-re sem lesz elég.Komax írta:Jó néz ki, hogy folyamatosan nyerünk mostanában, de ilyen nyögve-nyelős meccsek bármikor visszafele is elsülhetnek.
FORZA INTER!!!
- hvmetal
Nem árt nem megfeledkezni arról,hogy honnan jöttünk fel. 3-4-3ra (szarul) felkészített kerettel kell hetek alat valamit kezdenie.Védelmet összerakta. De ez a csapat nem a régi. Rengeteg sérült és kiégett játékos. Csatárunk meg adja Isten,hogy forlan visszatérésével legyen! Amit Pazzo,Milito nyújt.
Nyerünk folyamatosan. Hagyjuk már.Ki nem írta volna alá a szar játékot,ha 11helyet jövünk fel télig,alig kapunk gólt és sorra hozzuk a pontokat.
Lehet remélni,hogy jön 1-2erősítés télen,valamint az új évben,pihentebben,és a győzelmek miatt,ismét magabiztosan tér vissza a csapat.
Motta-Zanetti-Cambiasso-Stankovic és a rapszodikus Coutinho,Ricky. Ebből más sem hozna ki álom focit..
Nyerünk folyamatosan. Hagyjuk már.Ki nem írta volna alá a szar játékot,ha 11helyet jövünk fel télig,alig kapunk gólt és sorra hozzuk a pontokat.
Lehet remélni,hogy jön 1-2erősítés télen,valamint az új évben,pihentebben,és a győzelmek miatt,ismét magabiztosan tér vissza a csapat.
Motta-Zanetti-Cambiasso-Stankovic és a rapszodikus Coutinho,Ricky. Ebből más sem hozna ki álom focit..
- hvmetal
mondjuk a Milan ellen,meg pont,hogy Ranieri lehet,akinek örülhetünk,hogy a padon ül.(számunkra elérhető edzők közül)
Épp,hogy Ő tudta a Romával utoljára elkapni a Milant Milánóban. 1-0ra kikapni még mindig korrektebb,mint hazavinni megint egy 3mast.
Csak jó lesz addigra Sneijder,Coutinho,forlan,meg Maicon
Épp,hogy Ő tudta a Romával utoljára elkapni a Milant Milánóban. 1-0ra kikapni még mindig korrektebb,mint hazavinni megint egy 3mast.
Csak jó lesz addigra Sneijder,Coutinho,forlan,meg Maicon
- alwin91
teljesen jogos. nem csak azt kell nézni, hogy milyen most a játék hanem azt , hogy mi állt rendelkezésére ezt kialakítani, és honnan jöttünk fel. Kb már ez is csoda.
- Komax
Siena, Fio, Genoa, Cesena. Ebből kettő a kiesés ellen küzd. Nem álom focit vár az ember, de határozott, meggyőző játékot már igen.hvmetal írta:Nyerünk folyamatosan. Hagyjuk már.Ki nem írta volna alá a szar játékot,ha 11helyet jövünk fel télig,alig kapunk gólt és sorra hozzuk a pontokat.
- sorger=giallo
Én pont úgy örülök a bajnokság-beli "előretörésünknek", mint bármelyik másik interista, de azért azt gondolom, hogy a jelenlegi helyzetünk tűnik talán a legreálisabbnak, a keret összetételét és formáját tekintve.
FORZA INTER!!!
Miért lenne csoda? Az volt a csoda (de minimum hatalmas meglepetés), hogy a Novara 3-1-re verte az Intert... Szerintem az egy kellemetlen meglepetés volt (kicsit durvábban fogalmazva egyértelműen szégyenteljes), hogy egy ilyen kerettel hetekig a kiesőzóna előtt kullogtunk. Azért azt senki sem gondolta komolyan szerintem, hogy tartósan ott fogunk ragadni. Most vagyunk kb. a reális helyünkön, ahonnan még mehetünk felfelé, esetleg lefelé is, de azért májusban szerintem minimum harmadik, negyedik pozícióban leszünk. Az más kérdés, hogy, ha nem jön össze BL-indulás, az komoly érvágás lesz.alwin91 írta:nem csak azt kell nézni, hogy milyen most a játék hanem azt , hogy mi állt rendelkezésére ezt kialakítani, és honnan jöttünk fel. Kb már ez is csoda.
Erről beszélünk hosszú ideje, ezzel nem sok újat írtál. De azért ne essünk már hanyatt attól ,hogy vertük a Cesenát, a ritka rossz formában lévő Fiorentinát, meg például a Siena-t. Minden tiszteletem az említett csapatoké, de azért a keretet, a pénzügyi helyzetet és bármi mást figyelembe véve is az Inter jóval előttük jár jelenleg. Szerintem többé kevésbé elvárható volt, hogy üssük őket.hvmetal írta:Nem árt nem megfeledkezni arról,hogy honnan jöttünk fel. 3-4-3ra (szarul) felkészített kerettel kell hetek alat valamit kezdenie.Védelmet összerakta. De ez a csapat nem a régi. Rengeteg sérült és kiégett játékos. Csatárunk meg adja Isten,hogy forlan visszatérésével legyen! Amit Pazzo,Milito nyújt.
FORZA INTER!!!
- hvmetal
Papíron előttük járunk jóval, ez igaz.(játék,keret)
Nem izgat milyen a játék most még.Ranieri menti a menthetőt. Beniteznél,Leonál az kontrázott le aki akart minket.Csak volt egy Eto'onk,sőt még Sneijder is akart játszani.
Ha nem jön egy Guarin,Tevez (csak példák) sok javulást játékban ne várjunk. Sneijder nélkül körülbelül ez a reális.
Egyáltalán nincs összhang a támadók és a többiek között.Ez elsősorban a játékospolitikánknak köszönhető.Részben,hogy kötelező hozni a meccseket.Ez meg úgy néz ki, így megy.
Mindenképp venni kell embereket. Ha farfánt nem tudjuk megszerezni,én visszahívnám Pandevet.Biztos nem lenne olyan,mint a Lazioban,de legalább elméletben lenne értelme egy Milito/Pazzo/forlan-Pandev kettősnek elől.Szerintem a Napoli sem zárkózna el a dologtól.
Juant én meghagynám nyárra.Védelem egész tűrhető.Érte most még hülyeség kilőne egy EU-s "kártyát"
Nagyobb szükség lenne Lucasra,Casemirora,Vargasra,esetleg csoda folytán Tevezre.
Nem izgat milyen a játék most még.Ranieri menti a menthetőt. Beniteznél,Leonál az kontrázott le aki akart minket.Csak volt egy Eto'onk,sőt még Sneijder is akart játszani.
Ha nem jön egy Guarin,Tevez (csak példák) sok javulást játékban ne várjunk. Sneijder nélkül körülbelül ez a reális.
Egyáltalán nincs összhang a támadók és a többiek között.Ez elsősorban a játékospolitikánknak köszönhető.Részben,hogy kötelező hozni a meccseket.Ez meg úgy néz ki, így megy.
Mindenképp venni kell embereket. Ha farfánt nem tudjuk megszerezni,én visszahívnám Pandevet.Biztos nem lenne olyan,mint a Lazioban,de legalább elméletben lenne értelme egy Milito/Pazzo/forlan-Pandev kettősnek elől.Szerintem a Napoli sem zárkózna el a dologtól.
Juant én meghagynám nyárra.Védelem egész tűrhető.Érte most még hülyeség kilőne egy EU-s "kártyát"
Nagyobb szükség lenne Lucasra,Casemirora,Vargasra,esetleg csoda folytán Tevezre.
- sorger=giallo
Nem csak papíron! Minden tekintetben.hvmetal írta:Papíron előttük járunk jóval, ez igaz.
FORZA INTER!!!
-
R9.
leonal sokkal jobbak voltunk
- Mazzola
Az őszi szezon sikertelenségének,és kudarcainak lezárása képen jó lenne ma szép játékkal ,biztos 3-4 gólos győzelemmel elbúcsúztatni ezt az évet.Erre keresni sem lehetne alkalmasabb ellenfelet, mint hazai pályán fogadni a sereghajtó Leccét. 
- Komax
Ámen! Még szerencse hogy elmaradt az 1. forduló.Mazzola írta:Az őszi szezon sikertelenségének,és kudarcainak lezárása képen jó lenne ma szép játékkal ,biztos 3-4 gólos győzelemmel elbúcsúztatni ezt az évet.Erre keresni sem lehetne alkalmasabb ellenfelet, mint hazai pályán fogadni a sereghajtó Leccét.
- sorger=giallo
Így legyen!Mazzola írta:Az őszi szezon sikertelenségének,és kudarcainak lezárása képen jó lenne ma szép játékkal ,biztos 3-4 gólos győzelemmel elbúcsúztatni ezt az évet.
FORZA INTER!!!
- Festa
NTER (4-4-2): 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 55 Nagatomo; 37 Faroni, 4 Zanetti, 8 Thiago Motta, 11 Alvarez; 9 Forlan, 7 Pazzini.
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 19 Cambiasso, 20 Obi, 22 Milito, 29 Coutinho, 30 Castaignos.
Egész jó kis kezdő.Alvarez és Forlán remélem lendít a támadó játékunkon.
Lehet túl naív vagyok én több gólos hazai sikert várok:)
A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 19 Cambiasso, 20 Obi, 22 Milito, 29 Coutinho, 30 Castaignos.
Egész jó kis kezdő.Alvarez és Forlán remélem lendít a támadó játékunkon.
Lehet túl naív vagyok én több gólos hazai sikert várok:)
- alwin91
Ez most nekem is szimpatikus az előzőekhez képest. Egyedül azt nem értem, hogy Ranieri miért nem játszatja irányító poszton se Cout se Alvarezt?
- sorger=giallo
Nyomjuk le a Lecce csapatát...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sorger=giallo 2011.12.21. 20:50-kor.
- hvmetal
tud valaki egy magabiztos streamet?köszi