Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

alwin91

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

összességében elég gyengék vagyunk... Udinese kikapott, ahelyett, hogy beérjük őket, lecsúszunk szépen az 5. helyre... bámulatos.
alwin91

összességében elég gyengék vagyunk... Udinese kikapott, ahelyett, hogy beérjük őket, lecsúszunk szépen az 5. helyre... bámulatos.
alwin91

alwin91

alwin91

alwin91

Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Azért ennyire nem kell idegesnek lenni. :D
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Világ szégyene ettől a Lecce-től kikapni! Innentől rettenetesen nehéz lesz a 3. hely és bőven kinéz egy 10 vereséges idény...

SEMPRE INTER!!!
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Baggio85 írta:Világ szégyene ettől a Lecce-től kikapni! Innentől rettenetesen nehéz lesz a 3. hely és bőven kinéz egy 10 vereséges idény...

SEMPRE INTER!!!

a 3 pont marad, a 3. helyhez képest, de remélem ebből tanul a vezetőség és igazolnak támadót.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Baggio85 írta:Világ szégyene ettől a Lecce-től kikapni! Innentől rettenetesen nehéz lesz a 3. hely és bőven kinéz egy 10 vereséges idény...

SEMPRE INTER!!!

Semmi baj, nagy bajnokaink vannak, nem kell igazolni senkit, mert a csatáraink felépültek és formába lendültek. :lol: Megmondta Moratti meg Tronchetti is.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Na, megmentjük a Leccét a kieséstől! Szép volt fiúk! Jók voltak az ívelgetések.......
inter89

Hozzászólás Szerző: inter89 »

Hát sajnos kikaptunk,szerintem is rossz döntés volt lekapni félidőbe Sneijdert,de ez van.Remélem a vezetők ezek után hoznak még egy csatárt az utolsó napokba,ha látták ezt a mecset.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

A félidőben minimum 2, de inkább 3-0-ra kellett volna mennünk. Ziccereket kihagytuk, és Benussi nagyot fogott.
Szünetben lekapja Sneijdert, aki végre hajtott és akart, és szervezni is tudott, persze nem a régi formájában, de már látszott valami.
2. félidőben legalább 3 óriási ziccer, kapufa is, de ez a kapus biztos vagyok benne hogy még sosem védett ilyen jól, és abban is, hogy nem is nagyon fog a jövőben.
Összességében azt nem lehet mondani, hogy nem akartunk, de ez tipikusan az a nap volt, amikor nem lőhettünk gólt, még ha reggelig játszunk, akkor sem.
Csatárunk nincs, Pazzini tényleg -1 ember, ha Milito kidőlne, óriáspara állna elő.
Audipower

DSanton39 írta:

SEMPRE INTER!!!

a 3 pont marad, a 3. helyhez képest, de remélem ebből tanul a vezetőség és igazolnak támadót.

Nem fog itt már senki jönni. A Guarín pletyka is kamu volt. Ma nyilatkozta az ügynöke, hogy szezon közben nem vált csapatot. Most kellene Tevez-ért tenni egy 25 M€+ 3M€ bónusz-os ajánlatot. A Milan max. kölcsönbe akarná, a Psg meg már letett róla. Nagyon kellene ő ide. Vicc, hogy pl. ilyen Candreva féléket egyáltalán szóba hoznak az Interrel. :shock:
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

DSanton39 írta:

SEMPRE INTER!!!

Az ok, persze sok van még nagyon, csak tavasszal megyünk Torino-ba, Udinebe, Romába 2x, meg Nápolyba...És akkor még az olyan "könnyebb" pályákat nem is mondtam, mint Verona vagy Cagliari, ahol hagyományosan jól szoktunk játszani és könnyen nyerünk.
Egyébként meg a legnagyobb "vicc" az egészben, hogy az első félidő szerintem a szezon egyik legjobb teljesítménye volt tőlünk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2012.01.29. 17:05-kor.
Dan-i-nter

Megérdemeltük. Egy ilyen harmatgyenge Lecce ellen nem lehet ilyen szürkén, lassan, ötlettelenül játszani. Remélem tényleg észreveszi a vezetőség, hogy 8 győzelem zsinórban még nem jelent dobogót, és végre érkezik valaki. Zarate meg remélem utoljára húzott fel Inter mezt.
alwin91

Ebben nem lehet bízni, hogy a kiöregedett sztárok összekapják e magukat vagy nem. Maiconnak hol megy hol nem. Ma éppen nem, 90%ban beadás helyett az előtte álló védőbe rúgta a labdát. Utolsó 10 percet nem is néztem, úgy felidegeltem magam.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Ez a meccs teljesen tükrözte azt, hogy 0 klasszis meccset eldöntő csatárunk van. Militot nevezhetjük még annak, de hiába jobb most mint eddig, ő sem a régi és nem is lesz már az soha.
Szánalmasnak tartom a vezetőség, nyilatkozatait és álláspontját. Nem kell nekünk tevez, mert megvannak a bajnokaink. Kérdem én kik azok? Pazzini? aki egy középszerű csatár, és anno a csodálatos pandev, helyzet kihasználása is jobb volt mint az övé. Zarate? akinek a tudása kimerül abba hogy csinál egy cselt, szarik passzolni, csinál még 1-et és elveszíti a labdát. Forlan? aki ezer éves, és lejátszik 1meccset max 2-őt és megsérül hónapokra. Castaignos? akinek még legalább 3 év kéne kisebb csapatba, hogy egyátalán kiderüljön lesz e belőle valaki.
De persze nekünk nincs szükségünk tevezre, egyértelmű miért ilyen bajnokok mellett nem is csoda. Persze guarinre sincs szükségünk 11m-ért, mert nekünk ittvanak ilyen obi szerű játékosok.
Lehet álmodozni majd nyáron visszatér jose, majd költünk hazarda 40m-t meg összesen 100-at. Persze ez biztos így lesz. Észre kéne venni hogy a csapat öregszik, és már nem elég a 2010-es triplázó csapat, és hozni új meghatározó játékosokat. És nem azt amit a vezetőség tesz, hozni olcsón középszerű játékosokat (nagatomo, pazzini, juan jesus, zarate) meg kiöregedett klasszist mint forlan. És fiatalitás jó, de nem lehet ilyen obi, castaignos nevü még semmi játékosokat beépiteni.
Na mind1, de persze azt hagyjuk hogy a juve meg a milan vásárolgason, még a milan végül tevezt is elviszi, guarint meg majd nyáron a juve.
Ranieri felhozta a csapatott, csak kellett volna pár új játékos pl tevez, guarin, cissokho és sok mindenre képesek lennénk. De morattiék nem igy gondolják nekünk megvannak a bajnokaink, pazzini, nagatomo, obi tényleg meg is értem.
PellerG

interfan írta:Ez a meccs teljesen tükrözte azt, hogy 0 klasszis meccset eldöntő csatárunk van. Militot nevezhetjük még annak, de hiába jobb most mint eddig, ő sem a régi és nem is lesz már az soha.
Szánalmasnak tartom a vezetőség, nyilatkozatait és álláspontját. Nem kell nekünk tevez, mert megvannak a bajnokaink. Kérdem én kik azok? Pazzini? aki egy középszerű csatár, és anno a csodálatos pandev, helyzet kihasználása is jobb volt mint az övé. Zarate? akinek a tudása kimerül abba hogy csinál egy cselt, szarik passzolni, csinál még 1-et és elveszíti a labdát. Forlan? aki ezer éves, és lejátszik 1meccset max 2-őt és megsérül hónapokra. Castaignos? akinek még legalább 3 év kéne kisebb csapatba, hogy egyátalán kiderüljön lesz e belőle valaki.
De persze nekünk nincs szükségünk tevezre, egyértelmű miért ilyen bajnokok mellett nem is csoda. Persze guarinre sincs szükségünk 11m-ért, mert nekünk ittvanak ilyen obi szerű játékosok.
Lehet álmodozni majd nyáron visszatér jose, majd költünk hazarda 40m-t meg összesen 100-at. Persze ez biztos így lesz. Észre kéne venni hogy a csapat öregszik, és már nem elég a 2010-es triplázó csapat, és hozni új meghatározó játékosokat. És nem azt amit a vezetőség tesz, hozni olcsón középszerű játékosokat (nagatomo, pazzini, juan jesus, zarate) meg kiöregedett klasszist mint forlan. És fiatalitás jó, de nem lehet ilyen obi, castaignos nevü még semmi játékosokat beépiteni.
Na mind1, de persze azt hagyjuk hogy a juve meg a milan vásárolgason, még a milan végül tevezt is elviszi, guarint meg majd nyáron a juve.
Ranieri felhozta a csapatott, csak kellett volna pár új játékos pl tevez, guarin, cissokho és sok mindenre képesek lennénk. De morattiék nem igy gondolják nekünk megvannak a bajnokaink, pazzini, nagatomo, obi tényleg meg is értem.

Abszolút igazat adok!
Minden győzelem után jön/tt a duma, "van elég bajnokunk, nem olyan lényeges nekünk a mercato".
Minden megnyert meccs megerősíti a vezetőséget, hogy a triplázó csapat egy az egyben alkalmas még ma is a célokra. Ilyen nincs. Mindenhol szükség van frissítésre. Évente legalább 2-3 meghatározó, de legalább használható emberre.
Még Chivuval is hosszabbítani fogunk februárban, ez kinéz a heti fejlemények után.
Most kérdem én, hol van Branca, Moratti és a többiek, mikor Chivu "alkot"? Vagy hol vannak az ilyen meccsek után, mint a mai, hogy impotens az egész támadójátékunk? Sao Paulóban tárgyal Branca Lucasról, hogy esetleg 2016-os előszerződésre rábeszélhetők e a brazilok? Mert hogy sosem az a reakció, hogy hát igen, ide erősítés kell, ha nem is drasztikus, de legalább 1-1 ember, hanem bajnokok vagyunk, még hosszú a szezon. Csak hát rá kellene nézni a tavaszi sorsolásunkra.
interjani

Hozzászólás Szerző: interjani »

100% égés.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Bőven illett volna nyerni, így viszont sajnos magunknak nehezítettük meg a felzárkózást.

FORZA INTER!!!
Audipower

A mai meccen jól látszott, hogy a bal oldalon nincs ember, aki a szélen jól meghúzza. Bal oldalra mindenképpen kellett volna egy jó szélső támadó, mert Obi és Nagatomo sem, alibiző Zarate meg főleg nem megoldás. Egyetértek az előttem szólókkal. Sneijder-t nagy hiba volt lehozni. Ma végre hajtott, nagyon akart és végre kezdett valamit mutatni a régi játékából, erre ez a barom lehozza.

Ricky dupla 0 volt. Hihetetlen hogy mennyire lassú ez a gyerek. Nem baj csak 12M€-ba fájt Moratti-nak. Helyette jöhetett volna egy Giovinco 3-ért. Semmivel sem lennénk hátrányba. Maicon irtó gyenge volt, nem emlékszek jó megoldására.

W. Samuel-t a jövő szezonra szépen lassan ki kell rakni a kezdőből, mert botrányosan lassú. Hátha ez a Juan gyerek lenne legalább fele olyan jó, mint Thiago Silva. A védelemben ami pozitívum, hogy a kis japó lassan megtanul védekezni.

Obi nagyon hajtott, nem értem miért szapulják annyira néhány. Nem az ő feladata a játék szervezése, neki a szélen kellett volna meghúzni.
Ez a meccs sztem azzal el is ment, hogy Wes-t lehozta. Van érzéke Ranieri-nek, hogy mindig azt hozza le, akit nem kellene.
Zanetti ma kivételesen nagyon gyenge volt, sok labdát adott el, de így sem lógott ki nagyon. Cambi hozta azt, amit elvárunk tőle, sok labdát szerzett meg sajnos egy lesgólt.
Wes kezdett emlékeztetni a 2010-es önmagára. Nem is értem miért hozta le.
Pazzini -1 ember, egész meccsen nulla volt, volt egy fejese a végén, de az sem sarokra ment.
Milito hajtott küzdött, próbált néha Pazzini-nek lyukra passzolni, de az olasz nem igazán vette a lapot.
Zarate-ról inkább nem írok semmit, láthatta mindenki, hogy nem való ide, hogy finoman fogalmazzak.

Ha nem hozunk egy csatárt, aki szélen is tud játszani, az egész vezetőség Morattistól, mindenestől elmehet a fenébe!
PellerG

Audi, írod a bal szél ritka gyenge volt, kéne oda valaki. 3 sorral alább már Obit dícséred hogy jó volt.
Obi volt a balszélen!

Morattiról ne írjunk ilyet. Ez túlzott. Én is haragszom a vezetőségre, de menjen a fenébe, azt ne.

Samuel nagyon jó védő, a lassúságát többnyire megoldja tényleg nagyon jó helyezkedéssel, hibázni meg mindenki szokott.

Alvarezt nem tudom miért kell írni minden héten hogy lassú. Szerintem nem ez a gond vele, hanem hogy néha elkapja a hév, és önzőzik passz vagy beívelés helyett. Sokat gyorsult a kezdetekhez képest, egész másképp száll már be a meccsbe.
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

PellerG írta:Audi, írod a bal szél ritka gyenge volt, kéne oda valaki. 3 sorral alább már Obit dícséred hogy jó volt.
Obi volt a balszélen!

Morattiról ne írjunk ilyet. Ez túlzott. Én is haragszom a vezetőségre, de menjen a fenébe, azt ne.

Samuel nagyon jó védő, a lassúságát többnyire megoldja tényleg nagyon jó helyezkedéssel, hibázni meg mindenki szokott.

Alvarezt nem tudom miért kell írni minden héten hogy lassú. Szerintem nem ez a gond vele, hanem hogy néha elkapja a hév, és önzőzik passz vagy beívelés helyett. Sokat gyorsult a kezdetekhez képest, egész másképp száll már be a meccsbe.

Samuel azért volt ennyiszer gondban,mert Nagatomot rendre ki kellett segítenie!Alvarez pedig valamelyik szélre szorul,nem középen játszik,ott lenne a helye.Obinak is középen a helye,neki az önbizalmával is gondok vannak.Nagyon szeretne megfelelni a Sneijder,Cambiasso párosnak,nem mer felszabadultan játszani/vagy csak Ranieri nem engedi támadni/tart tőlük!
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

tabi.csaba írta:
PellerG írta:Audi, írod a bal szél ritka gyenge volt, kéne oda valaki. 3 sorral alább már Obit dícséred hogy jó volt.
Obi volt a balszélen!

Samuel azért volt ennyiszer gondban,mert Nagatomot rendre ki kellett segítenie!Alvarez pedig valamelyik szélre szorul,nem középen játszik,ott lenne a helye.Obinak is középen a helye,neki az önbizalmával is gondok vannak.Nagyon szeretne megfelelni a Sneijder,Cambiasso párosnak,nem mer felszabadultan játszani/vagy csak Ranieri nem engedi támadni/tart tőlük!

Álvarezzel kapcsolatban igen, de Obival kapcsolatban nem értek egyet. Szerintem a gyorsaságát és ügyességét a széleken lehetne hasznosítani.

A meccsen szerintem nem volt szerencsénk, elég jókat védett a kapusuk. Mondjuk Ranierinek szerintem se kellett volna lehoznia West, hanem Álvarezt mellé küldeni be, mondjuk Obi helyére. Pazzini nagyon gyenge volt, bár többször láttuk már hogy a semmiből érkezett, Milito meg ha nem jut ziccerbe, nem tudja megváltani a világot... Ráadásul ha gyökér a partjelző, 1-2 lesz az eredmény legalább... Most nem volt szerencsénk, sajnos.
Nagy bajban leszünk ha nem veszünk csatárt, Juan Jesus valószínűleg nem dönt majd el meccseket...

Forza Inter!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Egy Leccével nem tudtunk mit kezdeni!!! Kicsit jóllaktunk mostanában. Megnyert derby, Lazio meccset hátrányból hoztuk, de egy leccsét nem tudjuk bedarálni. Vicc B+! Ennek a szezonnak szerintem most már tényleg annyi. -9pont 7vereség!
Legyen meg a BL hely, BL jussunk ameddig csak lehet, azt nyissunk egy új lapot, de ne úgy hogy a 30+-os játékosokkal kötünk 2-3éves többmilliós szerződéseket.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Komax írta:Egy Leccével nem tudtunk mit kezdeni!!! Kicsit jóllaktunk mostanában. Megnyert derby, Lazio meccset hátrányból hoztuk, de egy leccsét nem tudjuk bedarálni. Vicc B+! Ennek a szezonnak szerintem most már tényleg annyi. -9pont 7vereség!
Legyen meg a BL hely, BL jussunk ameddig csak lehet, azt nyissunk egy új lapot, de ne úgy hogy a 30+-os játékosokkal kötünk 2-3éves többmilliós szerződéseket.

Egyetértek!! Főleg az utolsó bekezdéssel!
brecsinho

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Szörnyű délután volt, inkább nem értékelnék..Sajna várható volt, hogy előbb-utóbb megszakad a sorozat, de pont Lecceben :cry: Lehet, hogy reggelig se rúgtunk volna gólt, de ehhez még Ranieri papa is hozzátett kicsit, Sneijder-Riky csere nagy húzás volt...a halványan pislákoló scudettos reményekről ma végképp lemondhatunk.. kíváncsi vagyok szerdán mit alakítunk, valahogy be kell húzni a Palermot, mert szerintem jövő szombaton Romában nehezebb lesz, mint Lecceben volt :roll:
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

ilyen meccset elbukni...2lesgól is
bunda király meg b.zi Cosmi ellen
kár,hogy csak 2 csatárunk van
hét vereség :shock: ha kell a BL hozzák el Tevezt,Guarint egyszerre
Torino,Napoli,Roma 2,Milano és jön az Udinese is
Dan-i-nter

Audipower írta:A mai meccen jól látszott, hogy a bal oldalon nincs ember, aki a szélen jól meghúzza. Bal oldalra mindenképpen kellett volna egy jó szélső támadó, mert Obi és Nagatomo sem, alibiző Zarate meg főleg nem megoldás.

Szerintem alulértékeled Nagatomot. Jóval több 1-1 ellenit nyert a meccsen mint Maicon, és a passzai is jobbak voltak.

A Sneijder csere tényleg nem a legjobb húzása volt Ranierinek, de nem ezen ment el a meccs.

Remélem nem esünk újabb hullámvölgybe emiatt a 2 vereség miatt, a 3. helynek muszáj meglennie.

Forza Inter!
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Nagatomo ma jó volt, volt is egy két jó közbelépése hátul, de ne tőle várjuk a csodát.
Maicon viszont borzalmas volt, egy normális beadása nem volt.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Azért az nektek is feltűnt hogy rúgtunk 2 lesgólt, volt egy kapufánk, meg 3 olyan védése a lecce kapusának ami "aztakurva" számba ment??
Nem voltunk semmivel sem rosszabbak mint a korábbi meccseken...Kifogtunk egy kurva peches napot, ennyi.
Úgy gondolom Obi nagyon feszélyezetten játszik fél hogy ha elront valamit kiesik a pixisből. Fel kell oldani a srácot mert így nem elég. Pazzo és Milito közül csak egynek kellene játszania, csak hát nincs kiből válogatni (mikor tud Forlan 10 meccset lejátszani végre egymás után???). Sneijder a mai meccsen nagyon hajtott, jobb lett volna Rickyvel együtt...
Hát nincs mit tenni nyomni kell aztán lesz ami lesz!
Dan-i-nter

Ja, csakhogy a legutóbbi ellenük vívott meccsen is volt 3 kapufánk mégis rúgtunk 4 gólt. Az első félidő még rendben volt, de a 2. félidőben kb. 20 percet kellett várni mire helyzetünk volt. A támadásaink abból álltak, hogy a szélről beíveltük a labdát, ami 10-ből 9-szer rossz helyre ment. Egy ilyen ellenfél ellen az ember azt várná, hogy a csapat felszántsa a pályát. Ahogy már valaki előttem is írta, kicsit elkényelmesedtünk a 7 győzelemtől, ma gyengén muzsikált a csapat... :(
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

brecsinho írta:a halványan pislákoló scudettos reményekről ma végképp lemondhatunk..
Az elmúlt hetek bajnokságbeli nagy menetelése kapcsán szerintem a legtöbb Inter drukkerben felcsillant a remény, hogy esetleg scudetto lesz a vége (habár ehhez nyilván kellett volna a Juve és a Milan erős visszaesése is), ezzel a vereséggel azonban szerintem végképp lemondhatunk róla, sajnos. Nem fog már annyit botlani a Juventus és a Milan sem, hogy beelőzzük őket, arról nem is beszélve, hogy még a Lazio és az Udinese is előttünk van. A harmadik helyért kell teperni, mert a BL-indulás nélkül már előre kukázhatjuk a következő szezont is.

FORZA INTER!!!
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Nem Ranierin múlt, hogy Sneijder 10 méterről belsővel jobb lábbal még a kaput sem képes eltalálni! A cseréje érthetetlen volt még így is.
Obi és Nagatomo is kiléphetett volna a beadásra.
Pechünk volt kétségtelen, de Ranieri sem keverte jól a kártyákat. Kicsit furcsa a rotációja, néhányan jó teljesítmény után sem kapnak lehetőséget.
Pozitívum, hogy Chivu nem játszott!
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Azért egy ilyen meccs benne volt már a pakliban.Csak most jobban fáj,mert igen szép sorozaton vagyunk túl.Egyszerűen semmi nem jött össze,remélem ez csak egy peches meccs volt és nem eredményez mély hullámvölgyet.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Pár dolog ami szúrta a szemem tegnap:

-Obi játéka felesleges volt, szerintem nem való a csapatba. Gyors és talán bejön 1-2 csele, de beadni nem tud és sok labdát elszórakozik.
- Beadni nem csak Obi nem tudott, Nagatomo és Alvarez sem. Talán Maiconnak volt jó beívelése. Azért 1 Lecce ellen ez szánalmas. Plusz lehet nem kellett volna eröltetni 50 rossz kísérlet után a beíveléseket hanem megpróbálni kipasszolni őket.
-Sneijder-Alvarez csere. Ekkora hülyeséget is csak Ranieri képes összehozni. Alvarez körülményes és pontatlan. Sneijderrel több esély lett volna, mindig benne van a gól(passz).
-Samuel helyett időszerű lenne Ranocchiat játszatni mert ezelött 5 éve is lefutotta Kaka.
- Zarate? Áhh! Hagyjuk!
- Faraoni sérült? Miért nem játszatja Ranieri? Az 1ik legjobb teljesítményt mutatta az elmúlt időszakban. Egyértelműen használni kellene inkább mint Obit, Alvarezt és Zaratét.
PellerG

-Obi szerintem használható játékos lenne, csak ahogy előttem már valaki jól megfogalmazta, le kéne róla venni a terhet, hogy felszabadultan játszhasson egy Sneijder vagy Cambiasso mellett is, mert nagyon átjön, hogy semmi mersz nincs benne lövésekhez, vagy úgy igazán elfutni a szélen, mint nyáron a Szuperkupa döntőn.

-Sneijder be is rágott a cserére, tegnap azt mondta beszélni fog erről Ranierivel ma. Most írják is, hogy edzés előtt volt egy beszélgetés köztük. De ez most tényleg jogos szerintem, mert végre hajtott és volt benne lendület. De Ranieri hihetetlen érzékkel cseréli le mindig azt a játékost, aki a legtöbbet tett hozzá addig a percig. Ha valakit még nem kéne betenni, beteszi (Sneijder a Milan ellen pl.), ha valakit fent kéne hagyni, lekapja (Sneijder tegnap, vagy Coutinhonak volt egy jó meccse, ahol lekapta szünetben, de volt ezen kívül is már 2-3 ilyen eset).

-Faraonit én is csípem, de őt vagy hirtelen előveszi a semmiből és rögtön a kezdőbe teszi, vagy még a padra sem fér. Tegnap mondjuk láz miatt maradt ki, írták meccs előtt.
Komax

Sneijdernek úgy néz ki az idegeivel van probléma. A honlap cikke szerint lebaszta Cuchut és Pazzot is vmi miatt. Mentálisan lehet egy kicsit labilis a csávó. CR ezért jobbnak látta lecserélni.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Komax írta:CR ezért jobbnak látta lecserélni.

Ezért hozta le Ranieri?? :roll:

Mert ha ez igaz, akkor nagy a feszkó...
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Bombastico írta:-Samuel helyett időszerű lenne Ranocchiat játszatni mert ezelött 5 éve is lefutotta Kaka.

Kaka mindenkit lefutott 5 éve :) Én örülnék a legjobban, ha Ranocchia azt a szintet hozná, amiért leigazoltuk egy zsák pénzért, de attól mentsen meg minket az ég, h Samuel helyett neki kelljen játszani mostanában. Jelenleg nem lehet egy lapon említeni a 2 játékost. Az a baj, h amellett, h Ranocchia közel nem tud úgy helyezkedni, valójában még lassabb is, arról nem is beszélve, h az ellenfél kapuja előtt az argentín kész életveszély, az olasz pedig semmit nem tud kezdeni a bőven átlag feletti magasságával :S
Komax

Süti írta:
Komax írta:CR ezért jobbnak látta lecserélni.

Ezért hozta le Ranieri?? :roll:

Mert ha ez igaz, akkor nagy a feszkó...
Csak feltételezem.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Samuel lassú, de még mindig kib*****ot jó. Helye van a csapatban!
PellerG

dellarocco írta:
Bombastico írta:-Samuel helyett időszerű lenne Ranocchiat játszatni mert ezelött 5 éve is lefutotta Kaka.

Kaka mindenkit lefutott 5 éve :) Én örülnék a legjobban, ha Ranocchia azt a szintet hozná, amiért leigazoltuk egy zsák pénzért, de attól mentsen meg minket az ég, h Samuel helyett neki kelljen játszani mostanában. Jelenleg nem lehet egy lapon említeni a 2 játékost. Az a baj, h amellett, h Ranocchia közel nem tud úgy helyezkedni, valójában még lassabb is, arról nem is beszélve, h az ellenfél kapuja előtt az argentín kész életveszély, az olasz pedig semmit nem tud kezdeni a bőven átlag feletti magasságával :S

Szerintem ezzel mindent elmondtál! Ranocchia hullámzóan teljesített tavaly tavasszal végig. Igaz szerdán én őt kezdetném, de amiatt, hogy Samuel ne sérüljön meg, mert mostanában nem pihent, és inkább padozzon egy meccset, minthogy megint kidőljön fél évre. (Szokása.... :-( )
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Hirtelen miért kezdték el sokan szidni Ranocchiát? Főleg, hogy mostanában nem is sokat játszik, elég állandó a Samuel, Lucio belső védő pár. Elég fiatal, senki nem egy Maldininek, vagy Facchettinek születik, de nem látják benne a fejlődést a szidalmazók?
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

20recoba írta:Samuel lassú, de még mindig kib*****ot jó. Helye van a csapatban!

Ezzel egyetértek! Azért tűnhetett extra lassúnak Samu, mert egyrészt feltolódtak Lúcioval egyetemben a majd' a félpályáig, ahonnan azért elég nehéz megállítani egy egyébként is gyors, lendületből érkező csatárt.
Másrészt meg mindez nem lenne kérdés, ha a középpályán nem adnánk el/visszaszereznénk a labdát/letámadnánk az ellenfelet és azok nem tudnának 3 húzásból lendületesen rávezetni a védelmünkre a labdát.
Nem mellékesen Samu jópár helyzetben tanári módon szerelt és helyezkedéssel oldotta meg a kontrák okozta problémát.
Mindettől függetlenül szerintem létkérdés, hogy Juan mellett még egy belső védőt igazoljunk.
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Egyébként nekem nagyon nem tetszett amit a tegnapi meccsen láttam. Teljesen ötlettelen tologatás a középpályán aminek a vége egy, többnyire a védőkön elhaló beadás volt.
Mintha senki nem merne bevállalni egy cselt, egy egyéni húzást. Ill. Ranieri sem mert semmi meglepőt húzni. Kizárólag a sémán belül cserélt. Így pedig nem lehet azt a pluszt hozni, amivel egy ilyen tömörülő csapat elleni meccsen a holtponton átlendülni.
Mindemellett nem volt gyakorlatilag jobbszélünk és sajnos a bal is olyan volt amilyen. Bár itt legalább Nagatomo hajtott.
Összességében véve hatalmas változtatásokat kell eszközölni, mert sokan már nem nagyon akarnak (Maicon, többnyire Sneijder) vagy egyszerűen nem tudnak futballozni egy Serie A-s top csapat szintjén.

Mondom mindezt annak ellenére, hogy ezt a meccsett még így is kellett volna hozni legalább 2-1-re, csakhát a szerencse sem a mi pártunkon állt.
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

graziejosé írta:Hirtelen miért kezdték el sokan szidni Ranocchiát? Főleg, hogy mostanában nem is sokat játszik, elég állandó a Samuel, Lucio belső védő pár. Elég fiatal, senki nem egy Maldininek, vagy Facchettinek születik, de nem látják benne a fejlődést a szidalmazók?

Részemről nem szidalmazásnak szántam és remélem, h beteljesíti majd idővel nálunk a hozzáfűzött reményeket (ehhez még rengeteget kell fejlődnie). Igazából arra akartam felhívni a figyelmet, Samuel nem hogy nem lóg ki a kezdőcsapatból, hanem konkrétan kulcsember.
Komax

Következő másfél hónap meccsnapjai:

Inter-Palermo 2012.febr.01. 20:45 - szerda
Roma-Inter 2012.febr.04. 20.45 - szombat
Inter-Novara 2012.febr.12. 15.00 - vasárnap
Inter-Bologna 2012.febr.17. 20.45 - péntek
Marseille-Inter 2012.febr.22. 20.45 - szerda
Napoli-Inter 2012.ferb.26. 20.45 - vasárnap
Inter-Catania 2012.márc.04. 20.45 - vasárnap
Chievo-Inter 2012.márc.09. 20.45 - péntek
Inter-Marseille 2012.márc.13 20.45 - kedd

A bajnoki meccsek időpontjait a legacalcio honlapjáról szedtem.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Estére valaki tud várható kezdőt?
Válasz küldése