Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- hvmetal
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
kemény,de jogos
1.lépésként szerződést bontanék 1-2köcsöggel,vagy leküldenék a tartalékba 1-2embert
Real,City,Inter
3legnevetségesebb vezetés
calcio poli utáni scudettok,José zsenialitásával megnyert BL és sok szégyenteljes év
ha a csapatot nézi megmozgatja a kapcsolatait,szerez pénzt,1 Josét vagy eladja a klubbot.
1.lépésként szerződést bontanék 1-2köcsöggel,vagy leküldenék a tartalékba 1-2embert
Real,City,Inter
3legnevetségesebb vezetés
calcio poli utáni scudettok,José zsenialitásával megnyert BL és sok szégyenteljes év
ha a csapatot nézi megmozgatja a kapcsolatait,szerez pénzt,1 Josét vagy eladja a klubbot.
- PellerG
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=330874
Ez egy újabb remek döntés lenne a vezetőségtől, ha Chivuval hosszabbítanának, még ha alacsonyabb bérrel is....
Már a nézők is fütyülték ma. Samuel oké, de Cristina?
Ez egy újabb remek döntés lenne a vezetőségtől, ha Chivuval hosszabbítanának, még ha alacsonyabb bérrel is....
Már a nézők is fütyülték ma. Samuel oké, de Cristina?
- sly89
Szerencsére sem a mai, sem a Roma elleni meccset nem láttam. Ha így folytatjuk, még a EL helyek is csak nehezen lesznek meg. 
Lehet most sokan megharagudnak, de nekem már jó ideje nem tetszett, hogy a középpályán Zanetti és Cambiasso egyszerre ott van. Mindketten ikonok, de védekező játékosok. A támadásokat nem tudják megfelelően támogatni. Zanettit vissza kellene hozni szélső hátvédnek, mert Maicon se nem védekezik mostanság, de mégcsak be se tud normálisan adni. Mégha a 4-3-1-2-t játszanánk is szerintem Cambiasso mellé 2 olyan ember kellene, aki nemcsak védekezik, hanem a támadásohoz is hozzá tudja tenni a részét. Ilyen volt Motta
Az egész csapat hibája viszont, hogy szerintem mindenki nagyon keveset mozog üresbe Sneijderen kívül.
A többiek sokszor lepasszolják a labdát, és állnak egyhelyben a középpályán, mintha ezzel letudták volna a dolgukat.
Más: mindig azt hajtja a vezetőség, hogy fiatalítunk. Ez meg is látszik az igazolásokon, csak sajnos a fiatalítás nem csak a vásárlásból áll, hanem játszatni is kéne őket, mert ehhez a mostani formánkhoz nem kell überklasszis teljesítmény, és a fiatalok is biztosan tudnák hozni, ha megkapnák a bizalmat, mert így csak pazarolunk
Sajnos ez a keret már csak a neveket nézve erős, a teljesítmény nulla.
Remélem találunk valami megoldást a nagymértékű hanyatlásra, de ez az elmúlt két év nem ezt mutatja
FORZA INTER!
Lehet most sokan megharagudnak, de nekem már jó ideje nem tetszett, hogy a középpályán Zanetti és Cambiasso egyszerre ott van. Mindketten ikonok, de védekező játékosok. A támadásokat nem tudják megfelelően támogatni. Zanettit vissza kellene hozni szélső hátvédnek, mert Maicon se nem védekezik mostanság, de mégcsak be se tud normálisan adni. Mégha a 4-3-1-2-t játszanánk is szerintem Cambiasso mellé 2 olyan ember kellene, aki nemcsak védekezik, hanem a támadásohoz is hozzá tudja tenni a részét. Ilyen volt Motta
Az egész csapat hibája viszont, hogy szerintem mindenki nagyon keveset mozog üresbe Sneijderen kívül.
A többiek sokszor lepasszolják a labdát, és állnak egyhelyben a középpályán, mintha ezzel letudták volna a dolgukat.
Más: mindig azt hajtja a vezetőség, hogy fiatalítunk. Ez meg is látszik az igazolásokon, csak sajnos a fiatalítás nem csak a vásárlásból áll, hanem játszatni is kéne őket, mert ehhez a mostani formánkhoz nem kell überklasszis teljesítmény, és a fiatalok is biztosan tudnák hozni, ha megkapnák a bizalmat, mert így csak pazarolunk
Sajnos ez a keret már csak a neveket nézve erős, a teljesítmény nulla.
Remélem találunk valami megoldást a nagymértékű hanyatlásra, de ez az elmúlt két év nem ezt mutatja
FORZA INTER!
- Inter101
Hát szerintem valahogy igy kéne csinálni:
1. Találni egy olyan edzőt/szakvezetőt akinek hosszutávon bizalmat szavaz a vezetőség, persze legyenek célok(BL indulás vagy mit tudom n) és a bajnoki cim legyen meg x éven belül.
2. Amelyik jelenlegi játékosnak lejár a szerzödése, meg kell köszönni az elért sikereket(már ahol van) és könnyes bucsut kell venni tőlük.
Egy pár név akitöl én minden szívfájdalom nélkül megválnék, van akinek lejár a szerzödése van akit esetleg el kéne adni(ez nagyon nem egyszerü, mert oriási a fizetésük és a teljesitményük ehhez képest nulla): Chivu, Cordoba, Maicon(elad), Stankovic, Forlan(elad), Pazzini(elad), Zarate, J.Cezar(elad), Milito(elad), Sneijder(na ez egy kicsit kérdöjeles, bár szerintem ő lesz az egyetlen aki magátol veszi majd a sátorfáját). Bocsi fiuk szép volt a BL győzelem, de nektek is uj impulzusok kellenek, nekünk meg uj bajnokok!
3. Meg kell nézni mennyi pénz jön igy be, meg kell nézni mennyi fizu szabadul fel(lehet hogy pont emiatt nem fogjuk tudni eladni a játékosainkat, de ha igen akkor rengeteg pénz szabadul fel), meg kell nézni mennyit enged az FFP, majd venni pár játékost az elsö pontban megtalált szakvezetö kérésére.
Biztos van még pár a felsöbb vezetést érintö dolog is de abba én nem látok bele(bár szerintem a fentiekbe sem nagyon).
Én ennyit csinálnék, már most el lehet kezdeni a szakvezetö keresését!!
1. Találni egy olyan edzőt/szakvezetőt akinek hosszutávon bizalmat szavaz a vezetőség, persze legyenek célok(BL indulás vagy mit tudom n) és a bajnoki cim legyen meg x éven belül.
2. Amelyik jelenlegi játékosnak lejár a szerzödése, meg kell köszönni az elért sikereket(már ahol van) és könnyes bucsut kell venni tőlük.
Egy pár név akitöl én minden szívfájdalom nélkül megválnék, van akinek lejár a szerzödése van akit esetleg el kéne adni(ez nagyon nem egyszerü, mert oriási a fizetésük és a teljesitményük ehhez képest nulla): Chivu, Cordoba, Maicon(elad), Stankovic, Forlan(elad), Pazzini(elad), Zarate, J.Cezar(elad), Milito(elad), Sneijder(na ez egy kicsit kérdöjeles, bár szerintem ő lesz az egyetlen aki magátol veszi majd a sátorfáját). Bocsi fiuk szép volt a BL győzelem, de nektek is uj impulzusok kellenek, nekünk meg uj bajnokok!
3. Meg kell nézni mennyi pénz jön igy be, meg kell nézni mennyi fizu szabadul fel(lehet hogy pont emiatt nem fogjuk tudni eladni a játékosainkat, de ha igen akkor rengeteg pénz szabadul fel), meg kell nézni mennyit enged az FFP, majd venni pár játékost az elsö pontban megtalált szakvezetö kérésére.
Biztos van még pár a felsöbb vezetést érintö dolog is de abba én nem látok bele(bár szerintem a fentiekbe sem nagyon).
Én ennyit csinálnék, már most el lehet kezdeni a szakvezetö keresését!!
- Komax
Még mindig sokkban vagyok a tegnap izé után. Kb. 1.5év alatt a 4. edző sem tudja igazán ütőképes formába rázni a csapatot. Vannak jó periódusaink, azt jönnek az égések (Schalke, Novara). Észre kéne már végre venni, hogy nem feltétlenül az edzőben van a hiba (persze benne is), de a tripla óta csak a vergődés megy. Meghatározó igazolás nem nem jött. Pazzonak volt egy jó tavasza azt ennyi. Rano nagyon instabil. Alvareznek, Polinak vannak jó meccseik, de egyenlőre ennyi. Zarate, Forlan totálisan vak. Egyszerűen ki kell selejtezni a jóllakott játékosokat. Kurva nagy gondok vannak. Ébresztő Moratti!
Forza Inter!
Forza Inter!
- Pazzo
Inter101 írta:2. Amelyik jelenlegi játékosnak lejár a szerzödése, meg kell köszönni az elért sikereket(már ahol van) és könnyes bucsut kell venni tőlük.
Ezen jót nevettem.
Van 5 db csatárunk Milito,Pazzini,Forlan,Zarate,Castaignos. Ebből eladnál (elküldenél) 4-et és maradna Castaignos. Tehát nyáron minimum 4 csatárt kéne igazolni,és egy klasszis csatár (amilyeneket gondolom szeretnél) 25-30 milliónál kezdődik fejenként. Számolj már egy kicsit utána,hogy mennyi bevétel lenne ezekből a játékosokból akiket eladnál,és mennyiért kéne venned játékosokat. Nem fog Moratti több 100 millió eurókat elkölteni (meg nem is tud).
És ezek csak a csatárok,kéne még belső védő,bal hátvéd,szélsők,és még ki kell fizetni Guarint,meg Polit. Az a baj,hogy azok,akiket ki kéne rakni,már 30 fölött vannak,és szinte aprópénzt kapánk értük. Egyedül Sneijder akiért komolyabb pénzt lehetne kapni,de az érte kapott pénzből,meg 1 klasszist lehetne csak venni.
Én megértem,hogy a csapat nagy részével nincs megelégedve senki (mint ahogy én sem),de ennyi játékost nem lehet egyszerre igazolni,ezt szép folyamatosan kellett volna 2010 óta,mercatonként 1-2 meghatárározó játékost igazolni (kicserélni az öregeket),nem egyszerre. Most Moratti megint meghülyíti a szurkolókat,hogy nyáron új Inter épül,persze... Decemberbe meg karácsonyi ajándék,stb. Hagyjuk már. Legyen úgy egyébként ahogy Moratti mondja,nyártól legyen világverő csapatunk,de majd hiszem ha látom.
- Baggio85
Sokkal összetettebb annál a probléma, minthogy egy-egy játékos milyen formában van és hogy ide való-e egyáltalán. Anélkül, hogy most mélyebb pénzügyi elemzéseket is figyelembe vennék az FFP miatt, szerintem két lényeges probléma van:
1. Van sajnos jó néhány olyan 30 feletti játékosunk, igen BAJNOKUNK, akik oda tudják tenni magukat...1-1 meccsre egy szezonban! Az a baj, hogy ilyenből jelenleg túl sok van a csapatban és az a baj, hogy ezek a játéksok nagy része valóban jól lakott, már messze nincs meg bennük az a motiváció ami korábban. Ez a csapat régen sem elsősorban a szép játékáról volt híres, hanem arról, hogy talán a legnagyobb SZÍVE volt egész Európában. Ez ma sajnos messze nem mondható el. Ezt legjobban az jelzi, hogy játékosállományban egyáltalán nem jobb, SŐT szerintem jóval gyengébb Juventus 15 ponttal is előttünk lehet ha behúzzák a 2 meccsüket. Mert motiváltak, mert van elképzelés, és itt jön a második probléma szerintem:
2. AZ EDZŐ ELKÉPZELÉSÉHEZ igazolnak!!! Én nem tudom, hogy nálunk ez, hogy működik, de talán ez az írás mutat rá legjobban a dologra:
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... inter-have
Amíg ez nem változik, én nem várok javulást. Elküldjük majd az edzőket fél év után, kicserélünk 3-4 játékost, akikre rá lehet majd húzni a sikertelenséget, és hozunk 3-4-et majd, akik ugyanúgy csődöt fognak mondani, mert NINCS SEMMILYEN ELKÉPZELÉSÜNK, FILOZÓFIÁNK A JÖVŐT ILLETŐEN!!!
1. Van sajnos jó néhány olyan 30 feletti játékosunk, igen BAJNOKUNK, akik oda tudják tenni magukat...1-1 meccsre egy szezonban! Az a baj, hogy ilyenből jelenleg túl sok van a csapatban és az a baj, hogy ezek a játéksok nagy része valóban jól lakott, már messze nincs meg bennük az a motiváció ami korábban. Ez a csapat régen sem elsősorban a szép játékáról volt híres, hanem arról, hogy talán a legnagyobb SZÍVE volt egész Európában. Ez ma sajnos messze nem mondható el. Ezt legjobban az jelzi, hogy játékosállományban egyáltalán nem jobb, SŐT szerintem jóval gyengébb Juventus 15 ponttal is előttünk lehet ha behúzzák a 2 meccsüket. Mert motiváltak, mert van elképzelés, és itt jön a második probléma szerintem:
2. AZ EDZŐ ELKÉPZELÉSÉHEZ igazolnak!!! Én nem tudom, hogy nálunk ez, hogy működik, de talán ez az írás mutat rá legjobban a dologra:
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... inter-have
Amíg ez nem változik, én nem várok javulást. Elküldjük majd az edzőket fél év után, kicserélünk 3-4 játékost, akikre rá lehet majd húzni a sikertelenséget, és hozunk 3-4-et majd, akik ugyanúgy csődöt fognak mondani, mert NINCS SEMMILYEN ELKÉPZELÉSÜNK, FILOZÓFIÁNK A JÖVŐT ILLETŐEN!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Baggio85 2012.02.13. 19:02-kor.
- Süti
Én Motta-t nem adtam volna el, mert ahogy Ranieri is mondta nincs kivel pótolni őt (nem azért mert pótolhatatlan, de jelenleg hiánycikk), ezzel eladtuk a csapat idei motorját, (mert idén nem Sneijder az) a gólzsákunk Eto'o után.
- internaZIOnaLe
Süti írta:Én Motta-t nem adtam volna el, mert ahogy Ranieri is mondta nincs kivel pótolni őt (nem azért mert pótolhatatlan, de jelenleg hiánycikk), ezzel eladtuk a csapat idei motorját, (mert idén nem Sneijder az) a gólzsákunk Eto'o után.
Azért túlzás Mottát csapat motorjaként emlegetni szerintem. Tény, hogy amikor játszott, hasznos volt és általában nyertünk is... de számomra a csapat motorja egy olyan valaki, aki hajt, fut, pörög, feltüzel, lelkesít, megpusztul a pályán a csapatért és igazi vezéregyéniség. Ebből Mottára egyik sem volt jellemző.
Nem kötekedni akartam amúgy Süti... értem hogy mire céloztál... csak ez most kikiívánkozott!
Guarin hátha jó lesz majd!
- Süti
internaZIOnaLe írta:Nem kötekedni akartam
Ne viccelj, nem is annak veszem, ez a fórum lényege, hogy véleményeket ütköztessünk.
Lehet túloztam Motta-val kapcsolatban, de fontos része volt a csapatnak, és Ranieri taktikájából hiányzik most egy olyan játékos mint ő.
Guarin ne "lehet", hanem biztosan legyen jó, mert ránk fér, a Catania ellen majd megátjuk mit hoz!
- vaskalap
Sajnos még most is forr bennem a düh a tegnapi szerepléssel kapcsolatban.A véleményem viszont nem változott,nyártól egy vadonatúj GRANDE INTER-t kell épiteni.Ha viszont erre nincs pénz,el kell adni a klubot,vagy befektetők után kell nézni,mert igy igen szegényes évek elé nézünk.
- Cinege1986
amig olyan középpályássorral állunk fel, h szinte mindenki védekezik és aki támadóbb gondolkodású (csak Sneijder) az meg csak önzőzni tud, addig ne hibáztassuk a csatárainkat. Minek kéne ide csatárt igazolni ha a meglévőket is csak szélsőként játszatja ez az okos Ranieri. Szidja itt mindenki Forlant, pedig köze nem volt a csapatjátékhoz, hála az edzőnek. Ki lett b.szva az oldalvonalra, h onnan ivelgessen befele ahol 8 védekező játékos között találja meg Pazzinit, meg Cambiassot... Pazzini meg becserélése után labdát se kapott senkitől. Szóval jöhet ide Tevez, Villa, meg az ATYAÚRISTEN is, előbb EDZŐ kellene, okos gondolatokkal, taktikával, támadóbb!!! felfogással és felállással.
Novara... sírok
Novara... sírok
- Pazzo
Cinege1986 írta:amig olyan középpályássorral állunk fel, h szinte mindenki védekezik és aki támadóbb gondolkodású (csak Sneijder) az meg csak önzőzni tud, addig ne hibáztassuk a csatárainkat. Minek kéne ide csatárt igazolni ha a meglévőket is csak szélsőként játszatja ez az okos Ranieri. Szidja itt mindenki Forlant, pedig köze nem volt a csapatjátékhoz, hála az edzőnek. Ki lett b.szva az oldalvonalra, h onnan ivelgessen befele ahol 8 védekező játékos között találja meg Pazzinit, meg Cambiassot... Pazzini meg becserélése után labdát se kapott senkitől. Szóval jöhet ide Tevez, Villa, meg az ATYAÚRISTEN is, előbb EDZŐ kellene, okos gondolatokkal, taktikával, támadóbb!!! felfogással és felállással.
Novara... sírok
Én ugyanígy látom. Én is már írtam többször,mert az utóbbi időben szinte mindíg olyan középpályánk volt,hogy Sneijder vagy Alvarez (most játszottak talán először egyszerre) kivételével csak védekező játékos volt a csapatban. Ezért nem is szidtam Pazzinit,mert tudjuk,hogy milyen tipus. Eleve rossz formában van,most meg még plusz olyan csappattal játszottunk,hogy a 11 emberükből 10 a 16-osán állt,és így szinte lehetetlen megtalálni a beadásokkal. Milito azért összjátékban jobb,és szerencsére neki az utóbbi időben kijött a lépés,de ezen a meccsen ő is megjátszhatatlan volt pont ezért. Illetve megjátszották,de folyamatosan vissza kellett lépnie,hogy egyáltalán lebdába érjen,szegény kapura se lőtt szerintem. Mindenki szinte el akarja küldeni Pazzinit,mint ahogy Militot is el akarták sokan 1-2 hónapja,de azért sok hasznára lehetnek a csapatnak hosszú távon is,még ha jönnek jó csatárok a nyáron akkor is. Militot is el tudnám képzeli úgy,mint Inzaghit a milanba (39 éves,és ha idén nem is,de az tóbbi években rengeteg fontos gólt lőtt),csak el kell vele fogadtatni a kispadot. Pazzini meg küzdön meg a helyéért modjuk Damiaoval,meg Lavezzivel,vagy Tevezzel (csak példákat írtam
Az meg tényleg,hogy Forlan az oldalvonal mellett adogat be (5-ből 4-szer az első embert találta el,aki szembe állt vele),Cambiasso meg az ellenfél 11-es pontján várja a labdákat,az no comment. És ez Ranieri hibája.
Nem tudom miért nem lehet 4-2-3-1-ben felállni,mit ahogy Mou-nál? (Ott ugy Pandev,Sneijder,Eto'o-Milito volt elöl.) Főleg az ilyen kis csapatok ellen minek 7-8 védekező játékos a csapatba?
Simán fel lehetne állni mondjuk egy JC-Maicon,Lucio,Samuel,Zanetti-Poli,Cambiasso-Guarin,Sneijder,Alvarez-Milito összeállításban (tudom,hogy még nincs Guarin). Vagy még támadóbban,mondjuk Guarint Cambiasso mellé,Forlant meg még előre. Pazzini meg legyen most Milito cseréje,és amelyiknek jobban megy az játsszon. De Ranieri be van szarva,szerintem meg se fordul a fejében,hogy vátoztasson ezen a 4-4-2-n. Azért ha megnézzük a nagycsapatokat Európában,szinte mindegyik 4-2-3-1-ben vagy 4-3-3-ban játszik (Barca,Real,City,Chelsea,Arsenal,Bayern,stb.,még sorolhatnám).
Bocs,hogy kicsit hosszú voltam.
- PellerG
De épp ez az, ne álljunk most fel 4-2-3-1-el, mert nincsenek játékosaink hozzá. Zaratére sem lehetett ráerőltetni a szélt. Forlan csatárként, mondjuk még árnyékékként klasszis, más kérdés, hogy idén használhatatlan sérülések miatt. De ő is már menne ki Ranierinél a szélre, nem oda való.
Amit nem értek, miért nem próbálta meg még eddig senki, az Maicon feljebb tolása. Akár 4-2-3-1-ben. Védekezés nem az erőssége, visszaérések sem mindig. Itt viszont kötetlenebb lenne a helye, mögötte bekkben Zanetti játszhatna. Egy próbát megérne szerintem.
Amit nem értek, miért nem próbálta meg még eddig senki, az Maicon feljebb tolása. Akár 4-2-3-1-ben. Védekezés nem az erőssége, visszaérések sem mindig. Itt viszont kötetlenebb lenne a helye, mögötte bekkben Zanetti játszhatna. Egy próbát megérne szerintem.
- Pazzo
PellerG írta:De épp ez az, ne álljunk most fel 4-2-3-1-el, mert nincsenek játékosaink hozzá. Zaratére sem lehetett ráerőltetni a szélt. Forlan csatárként, mondjuk még árnyékékként klasszis, más kérdés, hogy idén használhatatlan sérülések miatt. De ő is már menne ki Ranierinél a szélre, nem oda való.
Tudom,hogy nincsenek szélsők,akiket én írtam azok se azok. Guarin se,Forlan se,meg Alvarez se az a villámléptű szélő.
Igazából csak a szerkezet miatt írtam,hogy ki lehetne próbálni. Csak szerintem ellenkező lábasnak kéne ott játszani,mint ahogy Eto'o játszott balról, Pandev jobbról. Vagy ahogy a Bayernbe Robben és Ribery. Forlant meg lehetne próbálni,balról jöhetne befelé,és akkor közelebb lenne a kapuhoz,területet nyitva Nagatomonak,aki jönne mögötte fel,vagy aki épp mögötte játszik. Jobbról meg Alvarez,mögötte meg Maicon. És ez még Sneijdernek is tökéletes lenne,mert tudna irányítót játszani.
Egyébként ebbe a szerkezetbe lenne Zarate a legjobb valamelyik szélen. Mert Ranieri középpályást akar vele játszatni nem szélsőt és ez nem ízlik neki.
Az megint más kérdés,hogy ettől függetlenül védekezniük is kéne,de ha egy Eto'o megtette,akkor Zaratenek azért ne essen nehezére. Sajnos azon a poszton futni kell. De a foci már csak ilyen.
Aztán nyáron meg jöhet Lucas jobb szélre,Lavezzi meg bal szélre.
- hvmetal
"Aztán nyáron meg jöhet Lucas jobb szélre,Lavezzi meg bal szélre. "
és reggelre kimarja a húgy a kezedet
remélem a Zaratés dolgot nem gondolod komolyan.Ennyi erővel Pazzo is kimehetne oda. Hasonló eredményes védekezést látnánk tőle.
és reggelre kimarja a húgy a kezedet
remélem a Zaratés dolgot nem gondolod komolyan.Ennyi erővel Pazzo is kimehetne oda. Hasonló eredményes védekezést látnánk tőle.
- hvmetal
nem vágom mi van az olasz cstárokkal. Ennyire nem volt statikus Pazzo a liláknál.
Gilardino is sokkal szarabb mindenhol,mint a Parmában volt.
vagy már én emlékszem rájuk rosszul
Coutinhot,JonVthVnt igyeli vki??
Gilardino is sokkal szarabb mindenhol,mint a Parmában volt.
vagy már én emlékszem rájuk rosszul
Coutinhot,JonVthVnt igyeli vki??
- PellerG
hvmetal írta:JonVthVnt igyeli vki??
Mit ittál?
Coutinho múlt héten játszott először, megsérült a 70. perc körül, de dicsérték. Most végigjátszott az utolsó Zaragoza ellen, de kikaptak otthon 0-2-re.
- Víctor04
Kicsit off: Megköszönhetjük a Siena-nak, hogy nem előzött a Roma, ugyanis 1-0-ra legyőzték a farkasokat. 
-
Dirtylt
Legutoljára akkor voltunk jók, amikor Mourinho volt az edzőnk. Amellett, hogy iszonyat nagy edző volt egy nagyon nagy előnye mindenkivel szemben, mégpedig szabad kezet kapott. Ő egy menedzser típusú edző volt a csapatnál, csinált baklövéseket igazolásokkal pl Quaresma vagy Muntari, viszont kaptunk egy BL-t cserébe. Igazoljuk le AVB-t (már Capellot szóba hozták a Chelsea-vel), és adjunk neki igazolási keretet és szabad kezet!
- Dris
PellerG írta:De épp ez az, ne álljunk most fel 4-2-3-1-el, mert nincsenek játékosaink hozzá. Zaratére sem lehetett ráerőltetni a szélt. Forlan csatárként, mondjuk még árnyékékként klasszis, más kérdés, hogy idén használhatatlan sérülések miatt. De ő is már menne ki Ranierinél a szélre, nem oda való.
Maicont valóban nem tolta még feljebb de Nagatomot igen.és sztem ott sokkal hasznosabb mert gyors, néha egész ügyesen cselez és van úgy hogy még a labdát is be tudja adni:]
ott még a védekezés részét is eltudná látni ha van mögötte egy jó bal hátvéd.én kíváncsi lennék rá ha huzamosabb ideig ott játszana mennyit tudna kihozni magából.aztán lehet nem jönne be.de szegény ember vízzel főz.a jelenlegi keretből még ő lenne oda a legjobb megoldás.
- Süti
Dris írta:Maicont valóban nem tolta még feljebb de Nagatomot igen.
Én is támogatom ezt a taktikát, mert ha a kis japán hibázik, nincs belőle gebasz, Zanetti kisegítheti, vagy Chivu.
- Pazzo
Portieri: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni;
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;
Centrocampisti: 10 Wesley Sneijder, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.
Stankovic megint nem tud játszani. És nincs Milito,és Alvarez se.
Én most így állnék fel (4-3-1-2-ben): JC-Maicon,Lucio,Ranocchia,Zanetti-Poli,Cambiasso,Palombo-Sneijder-Forlan,Pazzini.
Bár igazából most nem nagyon érdekel ki játszik,csak nyerjünk végre,! Bár nem lesz egyszerű.
Difensori: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Andrea Ranocchia, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 55 Yuto Nagatomo;
Centrocampisti: 10 Wesley Sneijder, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;
Attaccanti: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 28 Mauro Zarate, 30 Luc Castaignos.
Stankovic megint nem tud játszani. És nincs Milito,és Alvarez se.
Én most így állnék fel (4-3-1-2-ben): JC-Maicon,Lucio,Ranocchia,Zanetti-Poli,Cambiasso,Palombo-Sneijder-Forlan,Pazzini.
Bár igazából most nem nagyon érdekel ki játszik,csak nyerjünk végre,! Bár nem lesz egyszerű.
- tabi.csaba
Ramirezt szerettük volna a Bolognatól,szerintem jó bal lába van.El tudnám képzelni Inter szerelésben.
- Víctor04
INTER (4-2-3-1) - 1 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo; 4 Zanetti, 19 Cambiasso; 37 Faraoni, 10 Sneijder, 9 Forlan; 7 Pazzini.
A disposizione: 12 Castellazzi, 26 Chivu, 18 Poli, 17 Palombo, 20 Obi, 28 Zarate, 20 Castaignos.
Ez egész jó kis felállás
A disposizione: 12 Castellazzi, 26 Chivu, 18 Poli, 17 Palombo, 20 Obi, 28 Zarate, 20 Castaignos.
Ez egész jó kis felállás
- alwin91
ami egy kicsit aggasztó, hogy egyáltalán nincs ember, akivel igazán meg lehetne keverni a lapokat. körülményekhez képest valóban egész jó kis felállás.
- hvmetal
tud vki streamet?
köszi
köszi
- alwin91
hvmetal írta:tud vki streamet?
köszi
http://myp2p.pe/index.php?sport=football
én a 2.-t nézem. szerintem egész jó.
- alwin91
ez nagyon vicces már
- alwin91
eddig tartott a meccsnézésem.
Szerintem EL-ről is fölös álmodni. Annyira nokedli az egész csapat, hogy katasztrófa.
Szerintem EL-ről is fölös álmodni. Annyira nokedli az egész csapat, hogy katasztrófa.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alwin91 2012.02.17. 21:27-kor.
- interista23
Mi az uristen van a pályán? :O:O
- psn
már bocs a kifejezésért de MI A F*SZ történt? 1 percre elment a közvetítés, 2 gólt bekaptunk 1 perc alatt ????
- inter89
0:2 hazai pályán!Totális összeomlás:(
Így örülhetünk ha a végén nem esünk ki a bajnokságból,amit a csapat csinál egy vicc..
Így örülhetünk ha a végén nem esünk ki a bajnokságból,amit a csapat csinál egy vicc..
- Pazzo
Hát ez elképesztő! Erre már nem találok szavakat! A tököm tele van már,hogy Maicon 3 méterről nem tudja befejelni,Forlan kihagyja a ziccert,ezek kétszer eljönnek a kapuig,2 gól. 
-
Francesco
Ez a Ranocchia, hogy felejtett el ennyire focizni? Vagy lehet, hogy ennyit tudott mindig is, csak túl lett értékelve? Komolyan mondom butább arckifejezése van, mint Ronaldinhonak, ráadásul az még tudott is focizni...
-
gabesz
Hétről hétre bebizonyítja a csapat h mindig lehet lejjebb... Roma meg a Palermo szór nekünk négyet, a kiesőjelölt Lecce és Novara elver minket, most meg a Bologna is szór nekünk egy handicap-et... Dehát ilyenkor is szurkolni kell a csapatnak, Forza Inter!!!
- Audipower
Gondoltam sietek haza a focizás után, hogy lássam a 2. félidőt, de nem sok értelme volt. Inkább elmentem volna bebaszni!
- alwin91
Francesco írta:Ez a Ranocchia, hogy felejtett el ennyire focizni? Vagy lehet, hogy ennyit tudott mindig is, csak túl lett értékelve? Komolyan mondom butább arckifejezése van, mint Ronaldinhonak, ráadásul az még tudott is focizni...
Én nem tudom mi lett vele. Nagy reménységnek indult. Bariban hatalmasat játszott. Mostanában meg olyan kétballábas, hogy elmondani nem lehet.
- Dris
Forlan helyett Poli.
micsoda csere...
az első 10 percben amikor úgy tűnt hogy Faraonit le kell cserélni akkor Castagniosnak kezdett el magyarázni Baresi úgy hogy a hollandon már mez volt.erre két gólos hátrányban a 60. percben behozza Polit Forlan helyére?ez normális??????
és Faraoninak mi a posztja ma?nem igazán tudom eldönteni, hogy ő ekkora balfasz vagy valami olyat kértek tőle ami nyilván valóan nem megy neki.
micsoda csere...
az első 10 percben amikor úgy tűnt hogy Faraonit le kell cserélni akkor Castagniosnak kezdett el magyarázni Baresi úgy hogy a hollandon már mez volt.erre két gólos hátrányban a 60. percben behozza Polit Forlan helyére?ez normális??????
és Faraoninak mi a posztja ma?nem igazán tudom eldönteni, hogy ő ekkora balfasz vagy valami olyat kértek tőle ami nyilván valóan nem megy neki.
- inter89
Ez a csere mi?Forlan------Poli 0:2-es állásnál.....
Ezzel teljesen feladjuk,hogy akár megfordítsuk a mecset.Nem csatárt kellene ilyenkor behozni egy kp helyett ha egyszer vesztésre állunk?
Ezzel teljesen feladjuk,hogy akár megfordítsuk a mecset.Nem csatárt kellene ilyenkor behozni egy kp helyett ha egyszer vesztésre állunk?
- psn
most őszintén, ennek a baromnak a 30ból volt kb 2 értelmes cseréje.. szerintem mindkét zsebében kis cédulák vannak, egyikben a cserepad másik a kezdő, és amit kihúz random azt cseréli..
-
bali06
Normális esetben én megköszönném Ranieri munkáját Moratti helyében, de így, hogy jön a Marseille elleni Bl találkozó nem tudom mi lenne a helyes.
-
Kajla
azért azt érdemes hozzátenni h a szerencsével is hadilábom állunk...a lecce a novara és most a bologna kapusa is élete meccsén véd ellenünk kb...:S persze a mi teljesítményünk is kritikán aluli...
- Inter101
psn írta:most őszintén, ennek a baromnak a 30ból volt kb 2 értelmes cseréje.. szerintem mindkét zsebében kis cédulák vannak, egyikben a cserepad másik a kezdő, és amit kihúz random azt cseréli..
- alwin91
hiába erőlködünk akármit itt. onnantól kezdve, hogy egy kiscsapat talál egy gólt, beállnak sündisznóállásba, amin nagyon nehéz átmenni.Hiába vagyunk elől egész meccsen. Semmi nem jön össze, pedig volt, ami beakadhatott volna azért. Lehet, hogy a statisztika sokat hazudik, de ami tény, hogy ennyire takony futballt, Mottával sosem játszottunk ebben az idényben.
- psn
bali06 írta:Normális esetben én megköszönném Ranieri munkáját Moratti helyében, de így, hogy jön a Marseille elleni Bl találkozó nem tudom mi lenne a helyes.
én már előre félek, kit hoznának a helyére, volt leo a bilanbol, ez a paramadár a romáktól, most majd idehozza a csontit a zebráktól
különben ha elküldenék és megkapná Figo a bizalmat, végülis rosszabb nem lehetne, nem?
- psn
???? 0-3, ezt láttátok ?! :S:S:S
-
keresztesierwin
na jo ebbol eleg volt... en mar ezt nem birom nezni...
-
keresztesierwin
En Moratti helyebe gyorsan konyorognek capellonak...
-
bali06
psn írta:bali06 írta:Normális esetben én megköszönném Ranieri munkáját Moratti helyében, de így, hogy jön a Marseille elleni Bl találkozó nem tudom mi lenne a helyes.
én már előre félek, kit hoznának a helyére, volt leo a bilanbol, ez a paramadár a romáktól, most majd idehozza a csontit a zebráktól![]()
különben ha elküldenék és megkapná Figo a bizalmat, végülis rosszabb nem lehetne, nem?
Tévedtem, Ranierit én már most kirúgnám. Ennél Figo is jobb lehet, legalább ő tud cserélni és nem egy középpályást hozz be hátrányban egy csatár helyére.