Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
rEEzuh
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
olyan érzésem van, hogy egy csapat részeg óvodás is elverne minket mostanság.. felfoghatatlan mi van a csapattal
-
R9.
hallottátok az ultrákat? josé mourinho lalalalala
- vaskalap
Szégyen!szégyen!szégyen!
Ez már felháboritó.Nem a juve,roma,milan vert meg,hanem a lecce NOVARA bologna trió.Ráadásul még gólt sem tudtunk rúgni.BL jövőre?Ugyan már.
Ez már felháboritó.Nem a juve,roma,milan vert meg,hanem a lecce NOVARA bologna trió.Ráadásul még gólt sem tudtunk rúgni.BL jövőre?Ugyan már.
- bodimiki7
Gratulálok a csapatnak és köszönöm ez a felejthetetlen estét! Öt meccs 1 pont!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bodimiki7 2012.02.17. 22:40-kor.
-
R9.
vaskalap írta:Szégyen!szégyen!szégyen!
roma juve megvert
- Baggio85
Azt mondom, hogy örüljön Moratti, Ranieri és a csapat, hogy a szurkolók "reklamálnak", mert ez azt jelenti, hogy MÉG VANNAK KINT NÉZŐK!!!
INTER, TI AMO!!!
INTER, TI AMO!!!
- Inter101
Mostanság azon gondolkozom hogy van-e már elég pontunk ahhoz hogy benntmaradjunk. Most komolyan mely csapatokat fogjuk megverni ebben a bajnokságban??
- psn
na,de nézzétek a dolog jó oldalát, már nem mondhatja moratti, hogy a ffp miatt nem vásárol, mivel a blről már totál lecsúsztunk, szóval nyáron elvileg hatalmas erősítések lesznek 
- interfan
Sose gondoltam volna, de már a benitez és leo féle inter sírom vissza. Egyszerűrn szavakat nem találok, arra ami itt van. És még anno azt hittem hogy nem lesz még 1schalke meccs. Hát ami most van lecce, novara, bologna szánalmas, romától és palermotol 4gól ááá.
Nem tudom megérteni jó pár ember mit keres az inter, pl ranocchia egy bari vagy genoa szintü senki mi meg fizetünk érte 16m-t. Pazzini szintén ennyire szar játékos a világon nincs egy tripla 0, samp szinvonal.
Ranieriben sincs önbecsülés ezt tudjuk, de ha maradt benne valamennyi lemond a meccs után. Szánalmas 4-4-2 je, meg az istenként tisztelt pazzini imádata, és az örült cseréi. Nincs helye a padon, mennie kell most. Vegye át figo és baresi a csapatott nyárig, ettől csak jobb lehet. Bl hely ugyse lesz, talán capelloval lehetne még meg, de capello úgyse jön tehát erről felesleges is beszélni.
Ranieri viszlát!!!
Nem tudom megérteni jó pár ember mit keres az inter, pl ranocchia egy bari vagy genoa szintü senki mi meg fizetünk érte 16m-t. Pazzini szintén ennyire szar játékos a világon nincs egy tripla 0, samp szinvonal.
Ranieriben sincs önbecsülés ezt tudjuk, de ha maradt benne valamennyi lemond a meccs után. Szánalmas 4-4-2 je, meg az istenként tisztelt pazzini imádata, és az örült cseréi. Nincs helye a padon, mennie kell most. Vegye át figo és baresi a csapatott nyárig, ettől csak jobb lehet. Bl hely ugyse lesz, talán capelloval lehetne még meg, de capello úgyse jön tehát erről felesleges is beszélni.
Ranieri viszlát!!!
- PetR
- Kapcsolat:
Talán majd jövőre srácok. Ennek a szezonnak számunkra rég vége.
BL-ben ha csoda történne hétközben, nem hinném hogy messzire jutunk.
Együtt örülünk, együtt sírunk, FORZA INTER!
Együtt örülünk, együtt sírunk, FORZA INTER!
- mike
A Bilanos haverommal néztem a meccset, és elérte a csapat hogy a milanosok is szánnak már bennünket.
Egész egyszerűen példátlan lejtmenetben vagyunk a BL győzelem óta.
KATASZTRÓFA
A csapat fele mehet a fenébe az edzővel együtt, ez magyarázhatatlan, szégyen a Inter mezre nézve...
Egész egyszerűen példátlan lejtmenetben vagyunk a BL győzelem óta.
KATASZTRÓFA
A csapat fele mehet a fenébe az edzővel együtt, ez magyarázhatatlan, szégyen a Inter mezre nézve...
- hvmetal
Morattit Zanetti,CR-et Luis váltsa még ma!
- PellerG
-Nagyon nincs mit hozzátenni, az utóbbi pár hét alapján benne volt ma a vereség is....
-A kommentátornak igaza van, Ranieri "már" nem tudja motiválni ezt a csapatot, ez jól látszik. A 3. hely is elúszott, ez eléggé sanszos, ha reálisan nézzük. Ez alapján azt mondom, ha él ez a Figos megoldás, meg kell lépni. Őt legalább jobban elfogadja egy Interes a padon.
-Ranieri borzalmasan idegesítő a cseréléseivel, mintha direkt hergelné a drukkert. Mintha tényleg cédulákat húzna elő hasraütésszerűen a zsebeiből kit kire cseréljen. Nem előszőr cserélt csatár helyett védekező középpályást hátrányban. Érthetetlen. Oké, hogy láttuk Zarate varázslását is már, de legalább a szándék....
-Pazzini valami borzalmas ügyetlen. Egyedüli ékként labdatartás, vagy valami, de teljesen használhatatlan. Ranocchia meg végig ilyen eddig nálunk, 2 nagyon jó teljesítmény, 4 ovis szintű. És 16 M-t adunk egy ilyen játékosért....
-Moratti 0-2-nél elhagyta a stadiont. Remélem legalább oda már nem jutunk újra vissza, hogy nem kell nekünk új igazolás, frissítés, mert megfelelő a jelenlegi keret is. Tudom, hogy sokan nem értetek egyet velem, de én nem ellenezném az orosz/arab beszállást, mivel nekem fontosabb a csapat jó szereplése, és szinten tartása, mint egy olyan folyamat végignézése, amiben elnök és csapat is teljesen leépül. Ezt nem csak az elmúlt 4-5 meccs után mondom, hanem a Mou óta eltelt lassan 2 év alapján.
-A kommentátornak igaza van, Ranieri "már" nem tudja motiválni ezt a csapatot, ez jól látszik. A 3. hely is elúszott, ez eléggé sanszos, ha reálisan nézzük. Ez alapján azt mondom, ha él ez a Figos megoldás, meg kell lépni. Őt legalább jobban elfogadja egy Interes a padon.
-Ranieri borzalmasan idegesítő a cseréléseivel, mintha direkt hergelné a drukkert. Mintha tényleg cédulákat húzna elő hasraütésszerűen a zsebeiből kit kire cseréljen. Nem előszőr cserélt csatár helyett védekező középpályást hátrányban. Érthetetlen. Oké, hogy láttuk Zarate varázslását is már, de legalább a szándék....
-Pazzini valami borzalmas ügyetlen. Egyedüli ékként labdatartás, vagy valami, de teljesen használhatatlan. Ranocchia meg végig ilyen eddig nálunk, 2 nagyon jó teljesítmény, 4 ovis szintű. És 16 M-t adunk egy ilyen játékosért....
-Moratti 0-2-nél elhagyta a stadiont. Remélem legalább oda már nem jutunk újra vissza, hogy nem kell nekünk új igazolás, frissítés, mert megfelelő a jelenlegi keret is. Tudom, hogy sokan nem értetek egyet velem, de én nem ellenezném az orosz/arab beszállást, mivel nekem fontosabb a csapat jó szereplése, és szinten tartása, mint egy olyan folyamat végignézése, amiben elnök és csapat is teljesen leépül. Ezt nem csak az elmúlt 4-5 meccs után mondom, hanem a Mou óta eltelt lassan 2 év alapján.
- Komax
-
keresztesierwin
Valamelyikotok nem tud olaszul? Nem forditanatok le? Kivancsi lennek mit mond erre
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=72402
-
RenciDavid
keresztesierwin írta:Valamelyikotok nem tud olaszul? Nem forditanatok le? Kivancsi lennek mit mond erre
Elnézést kért Morattitól és a szurkolóktól és nem fog lemondani...
- Wesley10
Szánalom...
Sokáig gondolkodtam h. egyáltalán szóra méltassam ezt ami történik a csapattal hetek óta.
Az egyik legfájóbb a vereségek mellett az h. komoly helyzet nélkül sikerül lehoznunk a meccseket,egyszerűen nulla.gyömöszöljük a labdát előre vagy az ellenfélről odapattan és akkor lehet helyzetünk.Vicc.A védelmünk gyalázatos,5. rangú támadókat nem képesek levenni a pályáról.Maicon nem tud beadni.Cambiasso nem szerez labdákat,Pazzini egy darab faként tündököl minden alkalommal.Emellett ott vannak Ranieri elképesztő húzásai:Forlan a szélen,Sneijder a szélen,Casta szintén...a cseréket fel sem hozom.
Ha nem tudunk senkit venni, akkor főzzünk abból amink van,de ezt is lehetne okosan.Nem tartom magam szakembernek de a vak is látja h. kinek mi a posztja.
Sokáig gondolkodtam h. egyáltalán szóra méltassam ezt ami történik a csapattal hetek óta.
Az egyik legfájóbb a vereségek mellett az h. komoly helyzet nélkül sikerül lehoznunk a meccseket,egyszerűen nulla.gyömöszöljük a labdát előre vagy az ellenfélről odapattan és akkor lehet helyzetünk.Vicc.A védelmünk gyalázatos,5. rangú támadókat nem képesek levenni a pályáról.Maicon nem tud beadni.Cambiasso nem szerez labdákat,Pazzini egy darab faként tündököl minden alkalommal.Emellett ott vannak Ranieri elképesztő húzásai:Forlan a szélen,Sneijder a szélen,Casta szintén...a cseréket fel sem hozom.
Ha nem tudunk senkit venni, akkor főzzünk abból amink van,de ezt is lehetne okosan.Nem tartom magam szakembernek de a vak is látja h. kinek mi a posztja.
- PellerG
Wesley10 írta:Ha nem tudunk senkit venni, akkor főzzünk abból amink van,de ezt is lehetne okosan.Nem tartom magam szakembernek de a vak is látja h. kinek mi a posztja.
Egyetértek. Hozogatjuk a fiatal, elvileg tehetséges srácokat külföldről. Minden évben jön 2, hogy mekkora ász lesz, adunk értük X milliókat, aztán soha többet nem hallunk róluk. Akkor kérdem én: ki látja meg őket, ki lát meg bennük valamit, valami fantáziát, ha ezen játékosok 5%-a ha 1 felnőtt meccset kap nálunk már sokat mondtam? Pl: óriási balbekk hiányunk van, idehoztuk nagy beharanggal Albornot, most akkor miért nem lehet legalább kipróbálni? Crisetiget kipróbálni?
A másik: Forlant miért nem lehet feltenni csatárnak a totálimpotens Pazzini helyére? Castaignos nem egy futós, gyors alkat. Akkor miért szélre kell kitolni? Ha otthon égek 0-2-re, amúgy is enyhe blamákat szenvedtünk el az elmúlt 3 hétben, akkor miért nem lehet behozni Zaratét előre, legalább a szurkoló lássa a szándékot, de ehelyett inkább beteszem Polikát egy támadó helyett?
- interfan
6 meccs 5 veresség (napoli, lecce, roma, novara, bologna) 1 döntetlen (palermo).
4 rúgott gól, 15 kapott gól, szégyen. Ettől még gasperini mérlege is jobb volt, ezt az inter padján nem engedheti meg senki magának.
Ahogy azt tudtam ranieriben annyi gerinc nincs hogy lemondjon, azt mondta isten őrizz hogy lemondjak.
Már írják a lapok figot, hogy moratti értékeli a helyzetett és holnap vezetőségi értekezlet.
Szerintem hiába bl bármi, itt ranierinek mennie kell, ettől csak jobb lehet bárki.
4 rúgott gól, 15 kapott gól, szégyen. Ettől még gasperini mérlege is jobb volt, ezt az inter padján nem engedheti meg senki magának.
Ahogy azt tudtam ranieriben annyi gerinc nincs hogy lemondjon, azt mondta isten őrizz hogy lemondjak.
Már írják a lapok figot, hogy moratti értékeli a helyzetett és holnap vezetőségi értekezlet.
Szerintem hiába bl bármi, itt ranierinek mennie kell, ettől csak jobb lehet bárki.
- PellerG
[quote="interfan"]6 meccs 5 veresség (napoli, lecce, roma, novara, bologna) 1 döntetlen (palermo).quote]
Thiago Motta-> PSG:
3 meccs-> 2 győzelem- 1 X- 0 zacsi
Thiago Motta-> PSG:
3 meccs-> 2 győzelem- 1 X- 0 zacsi
-
Injoc
Az ember hazajön egy kurva fárasztó hét után és várja hogy a kedvencei végre alkossanak valamit a pályán erre már megint ez a szar játék. Egyszerűen nem bírom felfogni hogy miért jó az nekik hogy jövőre nem leszünk ott a BL-ben. Nekem ne mondja senki hogy megszakadtak a győzelemért...Egy INTER mindig győzelemre hajt, ezek az emberek nem érdemlik meg az inter mezét. Hiába térünk itt ki 1-1 emberre mert csődöt mondott mindenki.
Nincs csapat, nincs szív, nincs játék, nincsenek játékosok, nincs edzőnk...
Nincs csapat, nincs szív, nincs játék, nincsenek játékosok, nincs edzőnk...
- dellarocco
Az a borzalmas az egészben, h ez nem edzőbuktatás volt (persze a vége lehet az lesz), hajtottak a játékosok és sztem a Novara ellen is..csak egyszerűen annyira szarok vagyunk, h nem tudunk hazai pályán gólt lőni ilyen semmitérő csapatoknak. Az viszont egyszerűen érthetetlen, h a gyózelmi széria óta folyamatosan atomjaira hullik a csapat... Attól, h elvertük "idegenben" a milant és a Laziot is meg tudtuk verni óriási önbizalmunknak kellett volna lennie és mégjobban belelendülni, ehelyett 100 darabra estünk szét...érthetetlen és hihetetlen :S
- PellerG
interfan írta:Már írják a lapok figot, hogy moratti értékeli a helyzetett és holnap vezetőségi értekezlet.
Most nagyon úgy tűnik, már nem tudja "uralni" a csapatot. Ennyit tudott hozzátenni szerintem. Totál káosz van, és szerintem az a fajta, amit nem is tudna már korrigálni. Sneijder ismét labdát dobál és Pazzinit szíd(valahol jogosan), többen totál önbizalomhiányosak(Ranocchia, Obi), van aki hiába jó az adott meccsen, lekapja(Alvarez).
Én legjobban annak örülnék, ha Figo most átvenné, aztán nyáron nagy átalakítás Blanc-al, Boassal, Prandellivel, vagy esetleg Capelloval(
- Süti
Ennyi edzőt elfogyasztani nagyon ciki most már José óta, és még az sem számít hogy Ranieri megy vagy marad, mert ő sem vált be.
-
Kis-Kis
Ez után a meccs után csak egy számot küldenék Ranierinek, mégpedig a Titánok harca című film egyik betétdalát. Aki nem tudná mire gondolok: http://www.youtube.com/watch?v=dO1PYvlo ... re=related
- Cinege1986
ma este eldőlt, h 1 napot se szabad hagyni Ranierit itt, mert ezt még én is kihoznám a csapatból edzőként, sőőt. Igy nekimenni a Marseille-nek, öngyilkosság lenne. Ha a köv. napokban Baresi vagy Figo dirigálna még akkor is több esélyt adnék a csapatnak, mint igy. Változni semmi nem fog, látszik Ranierin, h foggalma sincs, h mi a megoldás erre a szar helyzetre. Hogy lehet ennyire vak, h Forlant, Sneijdert szélre rakja beadogatni, kapott gól után 1 Bologna ellen nem cseréli be rögtön az összes csatárunkat, ehelyett jön 1 Poli 1 Forlan helyére??? Miért van, h az összes középpályásunk védekező kp.??? Zanetti, Poli, Cambiasso és tölük várjuk a mezőnyfölényt??????? Ilyenkor kellene egyszerre a pályára Coutinho, Sneijder, Obi, Zarate középre, előre 2-3 csatár (ELŐRE, nem szélre) és hátul elég lenne ilyernkor már kevesebb védő is. Arra kéne gyúrnunk, h a legtöbb olasz csapat 10 emberrel védekezik ellenünk, de erre semmi ötletünk nincs. Mi 10 védő ellen is ugy futballoznánk, h 4 védő, 3 védekező kp, 1 Sneijder, 1 tini és 1 kiégett vagy impotens csatár!!!
- mike
Süti írta:Ennyi edzőt elfogyasztani nagyon ciki most már José óta, és még az sem számít hogy Ranieri megy vagy marad, mert ő sem vált be.
Így van, bár én mindig is utáltam Ranierit, és rossz viccnek tartottam hogy ide hoztuk a Juvés besülése után,
de a nagy sorozat alatt azért megsüvegeltem az öreget, és nem is ő miatta van ez a helyzet.
Itt nagytakarítás kell, játékosok, edzők, vezetőség, mindenhol friss vérre van szükség - ez így nem tartható egy INTERnél.
- Bombastico
Mindig ugyanazt a szart látom hetek óta. Ezek ott fenn a pályán 11-en fekete-kékben mintha csak a meccseken találkoznának. Egyáltalán nincs kombinatív játék, nincs nyoma összeszokottságnak. Marseillebe nem is érdemes elutazni. Nekem legalábbis nem lenne pofám pályára lépni Európa 1. számú kupasorozatában azok után, hogy ilyen senkiházi csapatocskáktól mint a Lecce, Novara, Bologna úgy kapunk ki, hogy egyetlen gólt sem vagyunk képesek bepiszkálni. Abszurdum. SZÉGYEN. GYALÁZAT. Na, az lenne a spórolás kedves Moratti úr, ha jövő héten nem menne el a csapat kikapni Marseillebe! Tökre feleslegesen ment a spórolgatás ha amúgy a közelében sem lesz a csapat a selejtezős helynek sem. Komolyan mondom Én vagyok a hülye, hogy leülök minden 7en megnézni ezt a dömpernyi szart amit az Inter produkál. Mennyivel egyszerűbb lenne másnap rákattintani az NSO kezdőlapjára és nyugtázni, hogy megvan idén a 20. vereség is amit 1,5-ös szorzóval kínál a tippmix. Be se kellene járnom dolgozni. Minden 7vg-n megrakom azt a nyamvadt csapatot aki ellen felmegy égni az Inter és kis idő után Svájcba költözhetnék.
Melóhelyen megint játszhatom el, hogy mennyire leszarom mi történt tegnap. Pedig nem, csak így hamarabb abbahagyják a kurogatást.
Nem nézem a többi csapat meccseit, se összefoglalót, de teljesen olyan érzésem van, hogy a legbénább kapus is 3 méteresre nyújtózik mikor ellenük játszunk és a leglehetetlenebb védéseket hozzák össze.
Tovább nem idegesítem magam. Hagyok helyet másnak is, hogy kifakadjon mert úgy tűnik ez 1 siratófal kezd lenni. Úr Isten! Lecce, Novara, Bologna ..... ...... ...... ....... ....... ......
Melóhelyen megint játszhatom el, hogy mennyire leszarom mi történt tegnap. Pedig nem, csak így hamarabb abbahagyják a kurogatást.
Nem nézem a többi csapat meccseit, se összefoglalót, de teljesen olyan érzésem van, hogy a legbénább kapus is 3 méteresre nyújtózik mikor ellenük játszunk és a leglehetetlenebb védéseket hozzák össze.
Tovább nem idegesítem magam. Hagyok helyet másnak is, hogy kifakadjon mert úgy tűnik ez 1 siratófal kezd lenni. Úr Isten! Lecce, Novara, Bologna ..... ...... ...... ....... ....... ......
-
rEEzuh
Javítsatok ki ha tévedek, de nekem úgy tűnik, hogy a győzelmi szériánk alatt, mi játszottuk azt, amit ellenünk játszanak mostanság a kis csapatok, beálltunk védekezni, volt egy két helyzetünk, lőttünk egy gólt és nagyobb hibák nélkül lehoztuk a meccset. Visszajött Sneijder, próbáljuk uralni a játékot, és velünk történik meg pont az, amivel meccseket nyertünk nem is olyan régen. Imádom Wesley-t, de jobban feküdt a csapatnak az a játékstílus amit a visszatérése előtt játszatott Ranieri.
-
Dirtylt
Szerencsére nem láttam a meccset, csak az eredmenyek.com-on követtem. SZERENCSÉRE Ha ezek után nem mond le CR!!! Szeretem ezt a csapatot, nekem sok ismerősöm, akik szívből gyűlölik az Intert mondta, hogy ilyen nincs... Ilyen kerettel nem lehet kikapni egy Novara, Bologna ellen. Persze mindegyik ideges volt, mert tippmixeltek...
És nem lehet ráhúzni az egészet az edzőre, mert az egyik előttem szólóhoz csatlakozva tartom én is azt, hogy ki kell BASZNI a fél csapatot, mert nem CR-en múlik az(neki le kell mondania), hogy Maicon, Lúcio, Chivu, Rano, Cambi, Sneijder, Pazzini egy rakat szar! Mintha ZTE lenne, és nem kapnának fizut, mintha nem mindegyik Lamboval, vagy Ferrarival járna!!!
Kicsit olyan érzésem van, mintha lenne egy nagy család, a gazdag Moratti apukával, a gyerekek meg szarnának bele az egészbe azért, mert van pénz, van biztos megélhetés!
Forza Inter!!!
Ja és olyan, hogy edzőbuktató meccs, olyan nem létezhet egy elit ligában, az hogy az UTE játékosai buktatták Bicskeit a Vaduz ellen, az magyar betegség.... Ha meg véletlenül ez egy edzőbuktató meccs volt, akkor végképp nem az edző a hibás.........................
Kicsit olyan érzésem van, mintha lenne egy nagy család, a gazdag Moratti apukával, a gyerekek meg szarnának bele az egészbe azért, mert van pénz, van biztos megélhetés!
Forza Inter!!!
Ja és olyan, hogy edzőbuktató meccs, olyan nem létezhet egy elit ligában, az hogy az UTE játékosai buktatták Bicskeit a Vaduz ellen, az magyar betegség.... Ha meg véletlenül ez egy edzőbuktató meccs volt, akkor végképp nem az edző a hibás.........................
-
Kajla
kritikán aluli teljesítményt nyújtott Ranocchia...NEM inter szint! amikor Lucióval van párban a csapat eddig mindig kapott 3-4-5 gólt (schalke,novara,palermo,bologna)
ráadásul olyan idegesítő a srác, semmi tűz, semmi akarás nem látszik rajta, tiszta lomha, lassú, ötlettelen...amúgy emlékszem, a fél fórum örült, hogy olaszosítunk...na mióta elkezdtük megvenni ezeket a töketlen olaszokat (ranocchia, pazzini) rengeteg gólt kapunk, de gólt nem lövünk...a klub tehetségei kivételek(faraoni). és sztem montolivoval ugyanez lenne ha megvennénk. dél-amerikai játékosokat vagy spanyol,német tehetségeket kell hozni, akiknek van is kedve meg tehetsége játszani
ráadásul olyan idegesítő a srác, semmi tűz, semmi akarás nem látszik rajta, tiszta lomha, lassú, ötlettelen...amúgy emlékszem, a fél fórum örült, hogy olaszosítunk...na mióta elkezdtük megvenni ezeket a töketlen olaszokat (ranocchia, pazzini) rengeteg gólt kapunk, de gólt nem lövünk...a klub tehetségei kivételek(faraoni). és sztem montolivoval ugyanez lenne ha megvennénk. dél-amerikai játékosokat vagy spanyol,német tehetségeket kell hozni, akiknek van is kedve meg tehetsége játszani
-
Kajla
ja és Maicon-t el kellett volna adni a fenébe 2010-ben a Realnak...le kellett volna rángatni őket azzal amennyit kínáltak érte(30 millió) és azon venni a helyére vmi értelmes embert...2 éve csak szenved, szenvedt volna inkabb a Realban...1 szezonban 2 meccsen megrázza magát, aztan utána hónapokig egy értelmes beadása nincs...:S
- sorger=giallo
Mit tehet mást egy szurker, biztatja tovább a csapatot és reménykedik a csodában... (magaslabda)
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Abel15
Miért van olyan érzésem-nem csak ezen a meccsen-hogy az ellenfél játékosai többen vannak a pályán?Csak nem többet futnak?????

- Festa
Cinege1986 írta:ma este eldőlt, h 1 napot se szabad hagyni Ranierit itt, mert ezt még én is kihoznám a csapatból edzőként, sőőt. Igy nekimenni a Marseille-nek, öngyilkosság lenne. Ha a köv. napokban Baresi vagy Figo dirigálna még akkor is több esélyt adnék a csapatnak, mint igy. Változni semmi nem fog, látszik Ranierin, h foggalma sincs, h mi a megoldás erre a szar helyzetre. Hogy lehet ennyire vak, h Forlant, Sneijdert szélre rakja beadogatni, kapott gól után 1 Bologna ellen nem cseréli be rögtön az összes csatárunkat, ehelyett jön 1 Poli 1 Forlan helyére??? Miért van, h az összes középpályásunk védekező kp.??? Zanetti, Poli, Cambiasso és tölük várjuk a mezőnyfölényt??????? Ilyenkor kellene egyszerre a pályára Coutinho, Sneijder, Obi, Zarate középre, előre 2-3 csatár (ELŐRE, nem szélre) és hátul elég lenne ilyernkor már kevesebb védő is. Arra kéne gyúrnunk, h a legtöbb olasz csapat 10 emberrel védekezik ellenünk, de erre semmi ötletünk nincs. Mi 10 védő ellen is ugy futballoznánk, h 4 védő, 3 védekező kp, 1 Sneijder, 1 tini és 1 kiégett vagy impotens csatár!!!
Röviden!Egyetértünk! Én akkor fogtam a fejem amikor 0-2-nál lehozta Forlánt és behozta Polit.
Mourinho ilyenkor már 4 csatárral játszatta volna a csapatát.Ez egy majrés kókler.Amennyiben marad akkor meg sem állunk a 10.helyig...Figo talán ugyanazt a hatást tudná elérni mint tavaly Leonardo.Az elmúlt 2 évben 4 edzónk és Leonardo kivételével mindegyik megbukott.Tragikus ami itt megy.
- interfan
Sajnos ennek a veszőfutásnak sokkal komolyabb, és mélyebb okai vannak. Moratti is inkább ezen gondolkozna, mint hogy hazamegy 0-2 nél.
A lejtőn való megindulás a bl győzelem után indult el, ezt mindenki tudja. Azóta eltelt lassan 2év, és nem tudjuk felfogni hogy az a csapat kiöregedett (maicon, lucio, samuel, chivu, milito). És a másik, hogy annak a csapatnak azon tagjai, akik még hasznosak lehetnének eladtuk (balotelli, eto, motta) és sose gondoltam volna de azt mondom pandev is, elnézve ezt a szégyen szánalmas senkiházi pazzinit.
Az elmúlt nem kevesebb mint 4 mercato alatt, 1db ismétlem 1db normális tehetség érkezett ez pedig coutinho. Benitez szerette volna mascheranot, kuytot, sanchezt erre megkapott ilyen biabiany félékeet no comment.
Tavaly télen kifizetünk egy vagyont 2 szerencsétlen olaszért, akikre azt hittük na végre olasz top játékos, hát a nagy ...., ranocchia 16m úristen, pazzini 18m jézusom belegondolni is rossz, na meg a csoda japán 7,5m ért, ez összesen 41,5m gratulálok. Ebből az összegből jöhetett volna sanchez és mascherano együtt.
Jött egy újabb fos nyár, eladtuk a tavaly majdnem 40gólos etot, és hoztunk 5m-ért egy kiöregedett sérülékeny forlant. Megjegyezném 1gólja van eddig. Zarate ne ragozzuk, castaignos soha életébe nem lesz inter szint, jonathan akit már kölcsön is adtunk, egy eszméletlen lassú alvarezt 14m-ért de boasért 15m-t sajnáltunk, na meg persze poli aki nem ügyetlen de neki sem egy interbe kéne játszania max csere emberként.
Na és az idei téli mercato is, elment motta hoztunk helyére egy sérült guarint. Megjegyzem a juve nem volt hülye hogy cacerest vették inkább, aki már alap ember ott. És jött egy 30éves sampdoria szintű játékos palombo. Meg juan jesus akiről semmit nem tudunk. Szánalmas az egész, oké hogy ffp, de a bl közelébe nem kerülünk, így spóroltunk 2évig a semmiért, gratulálok.
Ne feledjük az edző kérdést se, josé óta 4ik edző se válik be. Jött benitez akinek ugye top játékosok kelletek volna hogy valamit elérjen. Jött leonardo aki feltüzelte a csapatott, és ez a lendület vitt is minket, de látszott a schalke és a milan ellen hogy ő sem lesz jó megoldás, szép volt amit csinált, de ő sem igazi edző. A nagy csoda az isten gasperini következett, aki egy középszerű edző, ideérkezésénél is írtam ezt, a hülye barom ragaszkodott a 3-4-3 hoz, és egyébként is egy senki volt, repült 5meccs után.
Na és a nagy tinkerman ranieri, a kezdett jó volt gasp után, stabilizálta a védelmet, jött pár szerencsés siker, de ő is annyira ragaszkodik a 4-4-2 höz, a többi taktikához meg nem ért. Meg az értehetlen cseréi amivel mindenhol kiverte a biztositékot. Már a stabil védelem is befucsolt, gólt lőni meg nem tudunk. Neki is lejárt az ideje.
Egy az egybe szánalmasnak tartom a jelenlegi helyzetett, és azt amit a vezetőség csinál.
A lejtőn való megindulás a bl győzelem után indult el, ezt mindenki tudja. Azóta eltelt lassan 2év, és nem tudjuk felfogni hogy az a csapat kiöregedett (maicon, lucio, samuel, chivu, milito). És a másik, hogy annak a csapatnak azon tagjai, akik még hasznosak lehetnének eladtuk (balotelli, eto, motta) és sose gondoltam volna de azt mondom pandev is, elnézve ezt a szégyen szánalmas senkiházi pazzinit.
Az elmúlt nem kevesebb mint 4 mercato alatt, 1db ismétlem 1db normális tehetség érkezett ez pedig coutinho. Benitez szerette volna mascheranot, kuytot, sanchezt erre megkapott ilyen biabiany félékeet no comment.
Tavaly télen kifizetünk egy vagyont 2 szerencsétlen olaszért, akikre azt hittük na végre olasz top játékos, hát a nagy ...., ranocchia 16m úristen, pazzini 18m jézusom belegondolni is rossz, na meg a csoda japán 7,5m ért, ez összesen 41,5m gratulálok. Ebből az összegből jöhetett volna sanchez és mascherano együtt.
Jött egy újabb fos nyár, eladtuk a tavaly majdnem 40gólos etot, és hoztunk 5m-ért egy kiöregedett sérülékeny forlant. Megjegyezném 1gólja van eddig. Zarate ne ragozzuk, castaignos soha életébe nem lesz inter szint, jonathan akit már kölcsön is adtunk, egy eszméletlen lassú alvarezt 14m-ért de boasért 15m-t sajnáltunk, na meg persze poli aki nem ügyetlen de neki sem egy interbe kéne játszania max csere emberként.
Na és az idei téli mercato is, elment motta hoztunk helyére egy sérült guarint. Megjegyzem a juve nem volt hülye hogy cacerest vették inkább, aki már alap ember ott. És jött egy 30éves sampdoria szintű játékos palombo. Meg juan jesus akiről semmit nem tudunk. Szánalmas az egész, oké hogy ffp, de a bl közelébe nem kerülünk, így spóroltunk 2évig a semmiért, gratulálok.
Ne feledjük az edző kérdést se, josé óta 4ik edző se válik be. Jött benitez akinek ugye top játékosok kelletek volna hogy valamit elérjen. Jött leonardo aki feltüzelte a csapatott, és ez a lendület vitt is minket, de látszott a schalke és a milan ellen hogy ő sem lesz jó megoldás, szép volt amit csinált, de ő sem igazi edző. A nagy csoda az isten gasperini következett, aki egy középszerű edző, ideérkezésénél is írtam ezt, a hülye barom ragaszkodott a 3-4-3 hoz, és egyébként is egy senki volt, repült 5meccs után.
Na és a nagy tinkerman ranieri, a kezdett jó volt gasp után, stabilizálta a védelmet, jött pár szerencsés siker, de ő is annyira ragaszkodik a 4-4-2 höz, a többi taktikához meg nem ért. Meg az értehetlen cseréi amivel mindenhol kiverte a biztositékot. Már a stabil védelem is befucsolt, gólt lőni meg nem tudunk. Neki is lejárt az ideje.
Egy az egybe szánalmasnak tartom a jelenlegi helyzetett, és azt amit a vezetőség csinál.
- jakupecs
nekem nincs olyan ismerősöm aki egy kicsit is szimpatizálna a csapattal. utálja mindenki az intert. tegnap nem tudtam megnézni a meccset, - SAJNOS
- egyszer csak hív öcsém aki mellesleg roma szurkoló, fel sem vettem már tudtam mit akar. erre kis idő múlva megint hív inkább kinyomtam majd, felhívja haveromat, aki elkezdi szidni a csapatot mert ő még megtette tippmixen ..... ez egyszerűen szánalom amit műveltünk az igazolások terén. annyi pénzből amennyit elvertünk idióta senkikre, abból a pénzből jöhetett volna 3 igazi topp játékos és nem itt tartanánk....
- graziejosé
- hvmetal
Porto nem volt ennyire gáz Mourinho távozásával
ezt a genyó Cambiassot meg bandáját kib.szhatnák,ha megint szervezkednek- Ranierit is megették.Jöjjön Luis,hátha nem tesznek alá egy spannak.
nyáron,ha spórolunk,ha nem a régi magot el kell küldeni Zanetti kivételével. Ha akarnának,akkor még velem sem tudnának így szerepelni.
azt Sneijder a pöcs,mert nyerni akar...nem is a többi szarházi. nem lennék a helyükben,ha kikapunk a marseille ellen,pár embert lehet észheztérítene,ha megveregetné a vállukat pár ultra..
ezt a genyó Cambiassot meg bandáját kib.szhatnák,ha megint szervezkednek- Ranierit is megették.Jöjjön Luis,hátha nem tesznek alá egy spannak.
nyáron,ha spórolunk,ha nem a régi magot el kell küldeni Zanetti kivételével. Ha akarnának,akkor még velem sem tudnának így szerepelni.
azt Sneijder a pöcs,mert nyerni akar...nem is a többi szarházi. nem lennék a helyükben,ha kikapunk a marseille ellen,pár embert lehet észheztérítene,ha megveregetné a vállukat pár ultra..
- PellerG
Ez a Castaignos hasznos gyerek. Sokat játszik, és most, hogy pályára került pénteken, leköpte Raggit, amiért 3 meccset kap!
- 20recoba
hvmetal írta:ezt a genyó Cambiassot
Ez nagyon kemény. Mit képzelsz te magadról, hogy ilyet írsz??? Nem akarok személyeskedni, de te írod itt a legnagyobb hülyeségeket, és mellé még bunkó is vagy.
- hvmetal
20recoba írta:hvmetal írta:ezt a genyó Cambiassot
Ez nagyon kemény. Mit képzelsz te magadról, hogy ilyet írsz??? Nem akarok személyeskedni, de te írod itt a legnagyobb hülyeségeket, és mellé még bunkó is vagy.
bunkót elismerem
legnagyobb hülyeségeket nem,pár dolog ami f.szságnak lett titulálva bejött.pl:Maiconos,mercatos,edzős gondolatok.nálam nagy hülyeségek inkább az idióta szürreális mercatok utáni jövő interei
egyszerű,szólj,hogy tiltsanak ki,azt jobb lesz a lelkednek. nem fogok megzuhanni.
- PellerG
hvmetal írta:20recoba írta:hvmetal írta:ezt a genyó Cambiassot
bunkót elismerem
legnagyobb hülyeségeket nem,pár dolog ami f.szságnak lett titulálva bejött.pl:Maiconos,mercatos,edzős gondolatok.nálam nagy hülyeségek inkább az idióta szürreális mercatok utáni jövő interei
egyszerű,szólj,hogy tiltsanak ki,azt jobb lesz a lelkednek. nem fogok megzuhanni.
Ez is elég erős, meg a Moratti menjen a pitchába vélemények is. Én is abszolút elégedetlen vagyok a vezetőséggel, de max azt írom, hogy szálljon be, vegye át új tulajdonos, de attól még elismerem az eddigi tevékenységét a Moratti családnak.
Amúgy ezt én is akartam már javasolni, kéne nyitni egy új topicot a jövő Interei Mercatoval címmel, mert mikor 10-en új 20-30 milliós játékossal képzeli el valaki a csapatot szeptembertől, az finoman szólva nem reális, és az elmúlt 2 év alapján idegesítő is, hogy valaki ilyet komolyan is gondol. Viszont egy ilyen Mercato-Inter Topic nem lenne rossz, ott mindenki álmodozhatna, aki meg erre ugrik, az simán nem kattint rá és kész.
-
JZ4+MM23
én ezt a meccset sajnos (bár nem annyira sajnos) nem láttam de sztem most kellet volna elküldeni ranierit és helyére figót szerződtetni bl már nem lesz meg az biztos így gyakorlatilag figo mindenféle elvárások nélkül venné át a csapatot ergo nincs veszteni valónk max nem jön be és köv szezonra hozunk egy másikat ( tudom ott van még az EL de arról én is csak annyit tudok mint sir Alex h csütörtökön játsszák a meccseket. És nem tudom h gazdaságilag mennyire érné meg nekünk ergo lehet jobb lenne egy 7. hely mint egy 5. de ez csak az én véleményem) Viszont ami a legfontosabb h továbbra is FORZA INTER!!!
- Stankov
én Figo még el sem kezdődött edzői pályafutását nem kockáztatnám azzal h egy ilyen csapatot vegyen át.
Vagy maradjon CR aztán szépen hozza le a szezont tisztességgel vagy jöjjön Baresi,vagy ha közbe Boast kicsapják a Chelseatől akkor ő.
Vagy maradjon CR aztán szépen hozza le a szezont tisztességgel vagy jöjjön Baresi,vagy ha közbe Boast kicsapják a Chelseatől akkor ő.
- vaskalap
Azt én is tudom,itt most konkrétan arra céloztam,hogy ha 3 ilyen szintü csapat ver meg szinte egymás után,mint ez a NAGY hármas,az a szégyen kategória.R9. írta:vaskalap írta:Szégyen!szégyen!szégyen!
roma juve megvert
- hvmetal
"Ez is elég erős, meg a Moratti menjen a pitchába vélemények is. "
Ilyet nem írtam szerintem. azt igen,hogyha nincs pénze vonjon be pénzeseket a klubba,befektetőket,vagy adja el, a csapat érdekében.
az a gáz az öreggel(jelenleg),hogy sokszor úgy dönt,mint egy drukker,és nem,mint egy üzletember.
Stankovic,Chivu szerződéshosszabbítása üzleti szempontból baromság.Pluszt már nem adnak,viszont 3-4 fiatalt lehetne a bérükből alkalmazni.
(Dejant én is innen vonultatnám vissza. Gáz,hogy ők is)
Marseille meccset adja a Digi?
Ilyet nem írtam szerintem. azt igen,hogyha nincs pénze vonjon be pénzeseket a klubba,befektetőket,vagy adja el, a csapat érdekében.
az a gáz az öreggel(jelenleg),hogy sokszor úgy dönt,mint egy drukker,és nem,mint egy üzletember.
Stankovic,Chivu szerződéshosszabbítása üzleti szempontból baromság.Pluszt már nem adnak,viszont 3-4 fiatalt lehetne a bérükből alkalmazni.
- PellerG
hvmetal írta:"Ez is elég erős, meg a Moratti menjen a pitchába vélemények is. "
Igen, tudom, nem jól fejeztem ki. Itt már nem Rád gondoltam a "véleményekkel", hanem mások hozzászólásaira. Amúgy én is adom a tulajdonostársulást, akár váltást, de tudom hogy Moratti mennyit tett a csapatért, és nem így fejezem ki magam.
Marseille meccs élőben lesz szerdán a Digin. De necces egyrészt a formánk miatt, másrészt mert többeknek is "van bajuk", Milito, Maicon, Sneijder és Alvarez sem 100%-ak. Azt írják Ranieri 4-4-1-1-t tervez....
- Dris
"I will have to make a choice here. We can not afford to play with Sneijder and two attackers, because we then miss someone in midfield," Ranieri said to La Gazzetta dello Sport.
ez kész...
ez kész...
- versenyszellem
Dris írta:"I will have to make a choice here. We can not afford to play with Sneijder and two attackers, because we then miss someone in midfield," Ranieri said to La Gazzetta dello Sport.
ez kész...
nemár. és Mou hogy tudta megoldani hogy volt Sneijder és még két tkp és még egy csatár???
mondjuk nagyon úgy néz ki, hogy Motta bácsi nélkül meccset nyerni sem fogunk tudni...