Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Dan-i-nter
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
valakinek egy jó sopcastos link?
-
segogabor
Komolyan mondom az utóbbi 8 meccseinkkel vallatni lehetne a hadifoglyokat annyira rossz meccseket játszunk! Mindenképp váltani kellene! Ez így gyalázatos! Tök mindegy,hogy mi lesz az eredmény ma!!!!!! Jöjjön Figo vagy Csank
vagy akárki!!
- Dan-i-nter
Eddig nem vészes, tetszik, hogy letámadunk. Ha a kontráinknál pontosabbak lennénk...
- Zoller
Félelmetes, amit megint művelünk.....
- interista23
egy kapu előbb utóbb baj lesz
- csak is inter
125816 M&M 6: Napoli - Internazionale
sopcast-os
sopcast-os
- PellerG
segogabor írta:Komolyan mondom az utóbbi 8 meccseinkkel vallatni lehetne a hadifoglyokat annyira rossz meccseket játszunk! Mindenképp váltani kellene! Ez így gyalázatos! Tök mindegy,hogy mi lesz az eredmény ma!!!!!! Jöjjön Figo vagy Csankvagy akárki!!
Tényleg lehetne vallatni, de most komolyan, játékosok nélkül mit váltsunk?!
Mehet itt Ratyineri már ma, de amíg nem lesz normális és ésszerű keretfrissítés, addig itt már jelentős és tartós változások és javulás nem lesz/nek.
- g.e.r.a
Azért abban bőven benne van Ranierinek is a keze, h meccsek óta annyira defenzívek vagyunk, h helyzetünk sincsen....ez már nem csak a játékosokon múlik.
- Zoller
Lassúak, körülményesek vagyunk! Mintha a nyugdíjas FC játszana! 
-
segogabor
Komoly erőnléti problémàkra utal a középpàlyánk bazd előre fuss utànna futball. Emelett látszik ,hogy a játékosok nem hisznek az edzőjükben. Bár pl: Stankovic és Cambiasso,Forlàn teljesen leépült onnan nincs visszaùt már! De ma itt ma gólt nem rúgunk , ha igen az Csoda lesz! Bár most Sneider közel volt hozzá!
- Dan-i-nter
Sneijder!
Bemehetett volna 
- Pazzo
Ez eddig megint botrány. Én nem tudom,hogy ki a felelős ezért,hogy így visszaállunk Ranieri,vagy a játékosok egyszerűen ennyit tudnak (nem hiszem),de ez vérlázító. Én kb életemben nem láttam ilyen deffenzíven játszani a csapatot (egy-egy meccsen igen,pl. barca ellen),de hogy egy Napoli ellen,meg egy Marseille ellen,meg egy Roma ellen,stb. ilyen felfogásban játszunk,ez nekem elfogadhatatlan. Már ott tartok lassan,hogy nem izgulok a meccsek előtt,meg közben,mert tudom,hogy visszaállunk,aztán az ellenfél meg majd rúg egy gólt,vagy kettőt és vége.
Meg azt se tudom mi lenne jobb,ha most kikapnánk és repülne ez a beszari Ranieri,vagy nyernénk és még maradna. Bár sose kívántam,hogy kikapjon a csapat,de most lehet jobb lenne,hátha Figoék kicsit fel tudnák tüzelni a csapatot a szezon hátralévő részére,mert Ranieri erre alkalmatlan. A hülye cseréiről nem is beszélve.
Meg azt se tudom mi lenne jobb,ha most kikapnánk és repülne ez a beszari Ranieri,vagy nyernénk és még maradna. Bár sose kívántam,hogy kikapjon a csapat,de most lehet jobb lenne,hátha Figoék kicsit fel tudnák tüzelni a csapatot a szezon hátralévő részére,mert Ranieri erre alkalmatlan. A hülye cseréiről nem is beszélve.
- Zoller
Nagyon nagy átalakításra lesz szükség a nyáron, mert ez félelmetes!! Fiatalítani kell és nem no name játékosokkal!!!!!Költeni kell, nem keveset! És kell egy rendes edző is!!!!
-
keresztesierwin
Meg jo hogy nem nezem a meccset biztos lerugnam a tv-t a helyerol...
- Dan-i-nter
Mert valószínűleg a Chelsea-t 3-1-re, a minket idén 2x is 2 góllal elalázó Napoli ellen, idegenben, az ellenfélt lerohanva, 3 csatárral fogunk focizni. Nem igaz, hogy itt sír mindenki. A Napolinak sokkal több helyzete volt? Egy távoli lövés, meg egy-két pontrúgás. A védelem fegyelmezetten játszik, ami az utóbbi pár meccs után pozitívum. Legalább azt a kevés jót lássátok meg, ahelyett, hogy itt szapuljátok a csapatot. Akit meg nem érdekel, ne nézze.
- Zoller
Nekem ezzel nem is lenne semmi bajom, ha csak a mai meccsen lenne ez! De már meccsek óta megye 2-es szinten focizunk!!!
- PellerG
Dan-i-nter írta:Mert valószínűleg a Chelsea-t 3-1-re, a minket idén 2x is 2 góllal elalázó Napoli ellen, idegenben, az ellenfélt lerohanva, 3 csatárral fogunk focizni. Nem igaz, hogy itt sír mindenki. A Napolinak sokkal több helyzete volt? Egy távoli lövés, meg egy-két pontrúgás. A védelem fegyelmezetten játszik, ami az utóbbi pár meccs után pozitívum. Legalább azt a kevés jót lássátok meg, ahelyett, hogy itt szapuljátok a csapatot. Akit meg nem érdekel, ne nézze.
Ez így igaz. Napoliban nem emlékszem olyan meccsünkre, ahol ne ezt játszottuk volna. Ezt a nézhetetlen valamit. Pont itt akarnánk támadni 7 emberrel? A védelem eddig nem rossz, bár Nagatomonak kinéz a piros. Aki meg sokszor csak azért beír, mert hogy mennyire nem érdekli már a meccs, azt nem tudom miért nem vált kedvenc csapatot?
- Dan-i-nter
Akkor sem hiszem, hogy a mai meccsen bárkinek is Ranierit kellene szidnia. 4-3-1-2-t játszat, mindenki a posztján. Az már más kérdés, hogy azokon a posztokon kik játszanak. De nem az edző tehet arról, hogy januárban mindössze egy sérült Guarin-t, meg egy kp csapatba való Palombo-t kapott.
- PellerG
Viszont edzőnk újra alkot, ez hihetetlen.
-
bali06
Ez most komoly amit Ranieri művel? Ha nem akarja a csapatot már irányítani akkor mondjon le de ne bassza már szét az egész csapatot!! Ilyen cserét még nem láttam, hogy egy irányító helyett behozz egy szürke csatárt aki meg se tudja tartani a labdát. Takarodj Ranieri!!
- graziejosé
Forlan Cordoba csere, erre mekkora szorzó lehetett?:DDDDD
- Festa
bali06 írta:Ez most komoly amit Ranieri művel? Ha nem akarja a csapatot már irányítani akkor mondjon le de ne bassza már szét az egész csapatot!! Ilyen cserét még nem láttam, hogy egy irányító helyett behozz egy szürke csatárt aki meg se tudja tartani a labdát. Takarodj Ranieri!!
Feladta az öreg!!!! Figo már csak jobb lehet:)
- Dan-i-nter
Aki nézi is a meccset, az láthatja, hogy még mindig 4-3-1-2 van, csak most Stanko az irányító, és Pazzo-Millito van elől...
-
bali06
Dan-i-nter írta:Aki nézi is a meccset, az láthatja, hogy még mindig 4-3-1-2 van, csak most Stanko az irányító, és Pazzo-Millito van elől...
És Stankovic mért jobb irányítóként mint Sneider?! Lassú,körülményes lett Stankovic.
-
bali06
Festa írta:bali06 írta:Ez most komoly amit Ranieri művel? Ha nem akarja a csapatot már irányítani akkor mondjon le de ne bassza már szét az egész csapatot!! Ilyen cserét még nem láttam, hogy egy irányító helyett behozz egy szürke csatárt aki meg se tudja tartani a labdát. Takarodj Ranieri!!
Feladta az öreg!!!! Figo már csak jobb lehet:)
De akkor mért nem tud lemondani? Vagy gondolom kell neki a végkielégítés amit a kirúgása esetén fog kapni Morattitól.
- matrix23
Dan-i-nter írta:Aki nézi is a meccset, az láthatja, hogy még mindig 4-3-1-2 van, csak most Stanko az irányító, és Pazzo-Millito van elől...
Nekem inkább 3-5-2-re hasonlít.
-
segogabor
Sneijder majdnem gólt lőtt ìgy le kellett jönnie! Forlan esetében mindig az az érzésem,hogy az ikertestvérét vagy a robotdublőrét vettük meg!
- psn
1-0
ha ez volt az a kapott gól, amiért végre elküldik ezt a majmot, akkor örülök is neki. már megint mi volt ez a 2 csere? hogyan készítsük ki a drukkereket a hülyeségeinkkel versenyünk győztese: ratyineri
-
gabesz
no para fordítunk és nyerünk 1-3-ra 
- Pazzo
Ha valamennyire is értenél hozzá,akkor látnád,hogy ez 3-5-2.
-
segogabor
Jól sikerült az átszervezés az egyszer biztos! Feltoltuk a védelmünket, így további Napoli gólok várhatók! Sajnos ahogy a Transpottingban a Spadynak az állásinterjû, ùgy nekünk is kudarcnak tökéletes ez a meccs is!
- Stankov
na megszerezte a vezetést a Nápoly most akkor jöhet egy Milito-Obi csere és kész.
- Dan-i-nter
A félidő elején még 4-3-1-2 volt. Bocs, hogy időközben már nem ua.
- PellerG
Már nincs mit veszíteni, akkor miért nem jön támadó, Zarate. Tudom, hogy 0, de támadó. Poli jön be. Nem is értem általában, hogy mi járhat a fejében. Az adott cseréivel mi lehet a célja. Gőzöm sincs.
Amúgy nem maradt a felállás, 3-5-2-t játszunk.
Amúgy nem maradt a felállás, 3-5-2-t játszunk.
- versenyszellem
ugyanaz megy, mint a Marseille ellen. Semmit se tudunk csinálni, de az ellefél inkább óvatos, ahelyett hogy megszórna minket. 1-0 mindenkinek jó.... ez mennyire gáz nekünk, mindenki szétaláz
- Festa
Lavezzi 1-0 ...Remélem Moratti tartja a szavát!!!Nem tudom mikor voltunk utoljára ilyen mélyen.Ja de Gasperiniénél tavaly szeptemberben:(
-
RenciDavid
Azért kéne mennie Ranierinek mert látványosan eltaktikázza a meccseket. Az 1 dolog, hogy a keret milyen, de ő még csökkenti az esélyeinket nem kicsit.
- Baggio85
Szomorú Interesként ilyet írnom, de EZ a csapat nem olasz első osztályú!!!
- PellerG
RenciDavid írta:Azért kéne mennie Ranierinek mert látványosan eltaktikázza a meccseket. Az 1 dolog, hogy a keret milyen, de ő még csökkenti az esélyeinket nem kicsit.
Én úgy érzem, fele-fele arányban okozzák a vesztünket. Amiért viszont nagyon haragszom rá, hogy nem képes legalább csak a szurkoló felé látszatból csatárokat beküldeni hátrányban, hanem mindig védekező ember jön be. Aki jó, lemegy. Átláthatatlan mit akar(na).
- PellerG
Baggio85 írta:Szomorú Interesként ilyet írnom, de EZ a csapat nem olasz első osztályú!!!
Azért ne túlozz, de hogy BL-helyre nem való, az biztos. Sajnos.
-
bali06
Itt lenne egy kis esély, hogy egyenlítsünk de még így sem támadunk..
- PellerG
Azért majd ha már el kell hinnünk, és felfogjuk, hogy indul a szezon, és mi nem leszünk ott a BL-ben, az nem lesz könnyű....
- Baggio85
PellerG írta:Baggio85 írta:Szomorú Interesként ilyet írnom, de EZ a csapat nem olasz első osztályú!!!
Azért ne túlozz, de hogy BL-helyre nem való, az biztos. Sajnos.
5 meccse nem rúgtunk gólt! Kikaptunk a 18. Leccétől, és oda-vissza a 19. Novara-tól! Bárcsak túlzás lenne...
A futball három összetevője az erő-technika-taktika. Nálunk ebből az erő hiányzik, a technika meg a taktika...
- sly89
Egyszerűen egyetlen normális támadásunk sincs. Ami emellett nagyon idegesít még, hogy mindenki csak áll egy helyben, nincs üresbe mozgás. középpályán is ha valaki lepasszolja a labdát, úgy gondolja, hogy ezzel le is tudta a dolgát. ez az egy helyben állás nem csak ezen a meccsen dühít, hanem már nagyon rég óta 
Az a baj, hogy ezek a 30+ éves játékosok már nem is fognak szaladgálni,
Az a baj, hogy ezek a 30+ éves játékosok már nem is fognak szaladgálni,
- Dan-i-nter
Oké, Ranieri is hibás, de arról nem ő tehet, hogy:
-Samuel 40-ről ellövi a francba
-Cambiasso, Stankovic 2 méterre nem képes passzolni
-Millito a 11-es pontról luftot rúg
-Pazzini az 5-ösről üresen nem képes gólt fejelni
-Cordoba egy a Napoli védő által előre rúgott labdából kap kötényt...
És még sorolhatnám az 1. osztályú megmozdulásokat. Egyszerűen szar a keret. Motiválatlan, kiöregedett játékosok, akik nem érdemlik meg, hogy az Inter mezét viseljék.
A játékosok, és a vezetőség. Ők sokkal inkább hibásak azért, hogy itt tartunk. 1-2 esetnél még okés, hogy szívjuk a vérét az edzőnek, de Ranieri már a negyedik.
-Samuel 40-ről ellövi a francba
-Cambiasso, Stankovic 2 méterre nem képes passzolni
-Millito a 11-es pontról luftot rúg
-Pazzini az 5-ösről üresen nem képes gólt fejelni
-Cordoba egy a Napoli védő által előre rúgott labdából kap kötényt...
És még sorolhatnám az 1. osztályú megmozdulásokat. Egyszerűen szar a keret. Motiválatlan, kiöregedett játékosok, akik nem érdemlik meg, hogy az Inter mezét viseljék.
A játékosok, és a vezetőség. Ők sokkal inkább hibásak azért, hogy itt tartunk. 1-2 esetnél még okés, hogy szívjuk a vérét az edzőnek, de Ranieri már a negyedik.
- PellerG
Góllövési próbálkozásaink a meccsen:
-Cambiasso veszélytelen szabadrúgása
-Pazzini melléfejese 5-ről üresen
Semmi több.
-Cambiasso veszélytelen szabadrúgása
-Pazzini melléfejese 5-ről üresen
Semmi több.
- Baggio85
A Pazza Inter kezdő soraival búcsúzom ma este:
"Lo sai per un gol
io darei la vita….la mia vita"
FORZA INTER PER SEMPRE!!!
"Lo sai per un gol
io darei la vita….la mia vita"
FORZA INTER PER SEMPRE!!!
- PellerG
[quote="Dan-i-nter"]Cordoba egy a Napoli védő által előre rúgott labdából kap kötényt...quote]
Azt láttátok? Ha nem Interes vagyok, 2 hétig fetrengek rajta

Majdnem überelte a Schalke elleni luftját az 5-ösön belül.
Azt láttátok? Ha nem Interes vagyok, 2 hétig fetrengek rajta
Majdnem überelte a Schalke elleni luftját az 5-ösön belül.
-
hegecs8
Én nem értem Ranierit , hogy Stankovicot játszatja meg Pazzinit hol ott Stankonak az elmúlt 3 meccsen nem tudom hogy volt-e jó megmozdulása?(talán ma egy pár) Sneijeder Cordoba csere. Erre tud valaki valami ésszerűt mondani?
- DSanton39
ez a meccs a Forlan-Cordoba cserénél eldőlt.
Köszönjük Claudio, felhoztad a csapatot a kieső helyről, de eddig bírtad, sajnálom.
Köszönjük Claudio, felhoztad a csapatot a kieső helyről, de eddig bírtad, sajnálom.