Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
Francesco
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Szerintem sem Ranieri a hibás. Mondhatjuk, hogy nejönnek be a cseréi, de nézzük már meg a kispadot. Azt pedig, hogy ki mennyit bír, ő jobban tudja, mint mi. Arról nem is beszélve, hogy a 7 meccses győzelmi szériánknál eléggé sültek a cseréi, úgy hogy itt sokan botránkoztunk mikor meghúzta. Szóval szerintem nem kéne őt eltávolítani. Fejezze be ezt a szezont, megérdemli. Ellenben a következő meccstől pár játékos kivételével a Primavera kellene, hogy játsszon. Nehogy már a játékosaink mondják meg, hogy kit szeretnének edzőnek. Volt itt 4 Mou óta. Nekik egyik sem felet meg. Mégis kik ők, hogy ekkora hatalmuk van. Szerintem pont elég ajándék volt nekik ez a két vé semmittevés a bl győzelem óta. Most már mehetnek a picsába. Ranieri pedig nem tehet arról, hogy emberelőnyben sem képesek a játékosok hajtani. Respect Ranieri, remélem szankciók lesznek és nem úgy, hogy őt elküldik...
Forza Inter!
Forza Inter!
- hvmetal
azárt a Cordoba Forlan csere mindent visz
na meg az a kötény
:D
már a kedvemet sem tudják elrontani...
már a kedvemet sem tudják elrontani...
- interfan
Szánalmas hogy hova süllyedtünk, 8meccs 7veresség és 1 döntelen. Nem rugtunk gólt 7meccsen siralmas.
A meccsről meg hát, 0 első félidő után sikerült a másodikba eddig nem látott mélységbe süllyedni. 3-5-2 re átálni normális ez most tényleg? pazzinit vajon miért erőltelejük? egy samp szint 5méteről nem tudja eltalálni a kaput, sneijdert helyett meg jöjjön tényleg cordoba. Nem tudok már mit mondani ranieri takarodj!!!
Bl hely eddig is már nagyon messze volt, de azt hiszem már kijelenthető, nem lesz meg idén. De meg is érdemeljük ilyen meccsek és mutatott játék alapján. Még az el liga is nehéz lesz, nem mintha bárkit is érdekelne az.
Ebbe a majom ranieribe pedig az életbe nem lesz annyi hogy lemondjon, neki persze hogy kell majd a végkielégités, ezért várja hogy kirugják, egy gerinctelen élősködő. Nem kell messzire menni, a lazionál rejaba volt annyi gerinc h lemondjon, és tavaly leonardoba is.
Nem gondoltam volna hogy újra lehetünk a gasperini féle mélységbe, de ez sikerült megint. Ha megnézzük tavaly benitez féle inter visszasirom még azt is, nem beszélve a leonardo intert.
Itt nincs mese kikel rúgni ranieri. Viszlát ranieri.
A meccsről meg hát, 0 első félidő után sikerült a másodikba eddig nem látott mélységbe süllyedni. 3-5-2 re átálni normális ez most tényleg? pazzinit vajon miért erőltelejük? egy samp szint 5méteről nem tudja eltalálni a kaput, sneijdert helyett meg jöjjön tényleg cordoba. Nem tudok már mit mondani ranieri takarodj!!!
Bl hely eddig is már nagyon messze volt, de azt hiszem már kijelenthető, nem lesz meg idén. De meg is érdemeljük ilyen meccsek és mutatott játék alapján. Még az el liga is nehéz lesz, nem mintha bárkit is érdekelne az.
Ebbe a majom ranieribe pedig az életbe nem lesz annyi hogy lemondjon, neki persze hogy kell majd a végkielégités, ezért várja hogy kirugják, egy gerinctelen élősködő. Nem kell messzire menni, a lazionál rejaba volt annyi gerinc h lemondjon, és tavaly leonardoba is.
Nem gondoltam volna hogy újra lehetünk a gasperini féle mélységbe, de ez sikerült megint. Ha megnézzük tavaly benitez féle inter visszasirom még azt is, nem beszélve a leonardo intert.
Itt nincs mese kikel rúgni ranieri. Viszlát ranieri.
- Süti
PellerG írta:a szurkoló felé látszatból csatárokat beküldeni hátrányban, hanem mindig védekező ember jön be.
De kiket küldjön be szerencsétlen Ranieri, mégis kik ülnek a padon támadó játékosok?
Elképesztő taktikai hibákat vét Ranieri, láthatóan nem képes kezelni a jelenlegi helyzetet, de nem csak ő az egész csapat rohadt szar állapotban van, a vezetőség a játékosok, az edző én most már ki merem jelenteni a három rész közül a felelősség kollektíven mindenkit terhel
.
- internaZIOnaLe
remélem reggel arra ébredek, hogy ranierit elküldték.
Na meg azt is meglépném, hogy a fél primaverát (legalább) játszatnám a következő fordulóban.
Valahogy így:
Castellazzi, Faraoni, Lucio,Samuel, Juan, Guarin, Obi, Poli, Cristeig, Castaignos, Longo.
Na meg azt is meglépném, hogy a fél primaverát (legalább) játszatnám a következő fordulóban.
Valahogy így:
Castellazzi, Faraoni, Lucio,Samuel, Juan, Guarin, Obi, Poli, Cristeig, Castaignos, Longo.
- hvmetal
micsoda felismerések
elfogyott a pénz,kijött az "edzőpolitikánk"
míg volt pénz keret cserére nem volt gáz,hogy a legkisebb tényező nálunk az edző.
most viszont váltani kell,mert kevésbé leszünk szarok
elfogyott a pénz,kijött az "edzőpolitikánk"
míg volt pénz keret cserére nem volt gáz,hogy a legkisebb tényező nálunk az edző.
most viszont váltani kell,mert kevésbé leszünk szarok
-
RenciDavid
Ranieri kijelentette, hogy nem mond le. Hisz a játékosokban és a csapatban.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=73137
- Festa
RenciDavid írta:Ranieri kijelentette, hogy nem mond le. Hisz a játékosokban és a csapatban.
Ez egy elmebeteg!!!
- hvmetal
RenciDavid írta:Ranieri kijelentette, hogy nem mond le. Hisz a játékosokban és a csapatban.
szívjon le
-
A'doma Zajcev Jr.
Itt olyan dolgok játszódnak le amiket mi nem tudhatunk. Vannak kiskirályok a csapatban akiknek teljesítménytől függetlenül helyet kell adni. Hogy ezt Moratti parancsba adta-e, vagy előjogok alapján van ez az talány. Tény, hogy Chivu, Stankovic, Cambiasso és Pazzini kihagyhatatlan (a meccsek 90%-ában).
Stankovic milyen ideges volt a cseréjénél! Pedig egy épkézláb passza nem volt, örülhetett az OM ellen végig pályán volt. Hatalmas Interista, hogy nem várta meg a meccs végét a kispadon, hanem húzott lefelé.
Félidőben sem tudhatjuk mi történt. Lehet Sneijder beszólt Ranierinek. Annak idején Benitezzel is ez volt. Csak szólni kéne a játékosoknak, hogy nem a farok csóválja! Ranieri egy beszari idióta edző, de csak sikerült vele zsinórban nyerni, megérdemelne több tiszteletet.
Stankovic milyen ideges volt a cseréjénél! Pedig egy épkézláb passza nem volt, örülhetett az OM ellen végig pályán volt. Hatalmas Interista, hogy nem várta meg a meccs végét a kispadon, hanem húzott lefelé.
Félidőben sem tudhatjuk mi történt. Lehet Sneijder beszólt Ranierinek. Annak idején Benitezzel is ez volt. Csak szólni kéne a játékosoknak, hogy nem a farok csóválja! Ranieri egy beszari idióta edző, de csak sikerült vele zsinórban nyerni, megérdemelne több tiszteletet.
-
Injoc
A'doma Zajcev Jr. írta: Vannak kiskirályok a csapatban akiknek teljesítménytől függetlenül helyet kell adni.
Ezért hülye Ranieri, ha látja hogy Stanko, Cambiasso, képtelen az elvár szinten teljesíteni, miért nem vált? Palombo, és Poti ott ül a padon csak arra várva hogy játszhassanak és bebizonyítsák, hogy helyük van a csapatban...Nem biztos hogy jobbak leszünk, de legalább nem alibi focit fogunk látni.
A Pazzinis rész továbbra is megfejthetetlen...
Na meg abban az öregnek elég nagy szerepe van hogy 0 azaz 0 a támadójátékunk. A gólkülönbségünk is egy csodálatos 0 meg úgy az egész csapat egy nagy büdös 0.
-
Injoc
http://www.football-italia.net/node/16098
"If I were the President? I don’t know, you’d best ask him. If I were the President then I’d say I confirm Ranieri 100 per cent as it’s not his fault."
"If I were the President? I don’t know, you’d best ask him. If I were the President then I’d say I confirm Ranieri 100 per cent as it’s not his fault."
- Baggio85
Ranieri nem a megfelelő ember, ez tény, de arról nem ő tehet, hogy Milito-tól egy egyszerű passz 10 méterre pattan el (a gól előtt), hogy a védelemben a 2. félidőben Samuel volt az egyetlen ember, aki emberhez tud passzolni, ezzel már az elején csökkentve a támadásvezetés esélyeit.
Egyre inkább az az érzésem, hogy a játékosok nem akarnak futballozni, valamiért, de ez nem biztos, hogy az edző kérdésben kimerül. Itt már valami más is lehet a háttérben, ami lehet, hogy sosem fog kiderülni.
Azért annyit kérek a csapattól az idény utolsó szakaszára, hogy ne essünk ki!!! Ehhez még nyerni kéne azért 2-3 meccset, hogy biztos legyen a bennmaradás. Lehet mondani, hogy ne túlozzak, de meg kell nézni az utolsó 8 meccsünket.
Egyre inkább az az érzésem, hogy a játékosok nem akarnak futballozni, valamiért, de ez nem biztos, hogy az edző kérdésben kimerül. Itt már valami más is lehet a háttérben, ami lehet, hogy sosem fog kiderülni.
Azért annyit kérek a csapattól az idény utolsó szakaszára, hogy ne essünk ki!!! Ehhez még nyerni kéne azért 2-3 meccset, hogy biztos legyen a bennmaradás. Lehet mondani, hogy ne túlozzak, de meg kell nézni az utolsó 8 meccsünket.
-
RenciDavid
Én azért bízom benne, hogy nem fogunk kiesni és az EL meglesz.
Aztán jövőre meg kell nyerni az EL-t és a Szuperkupát egy teljesen új csapattal
Az EL viszont szerintem csak akkor lesz meg, ha Ranieri még ma megy és jön helyette valami motivátor típus. Ahhoz hogy az EL meglegyen, most nem egy taktikai zseni kell, hanem olyan mint Leonardo volt. A Serie A csapatok háromnegyedét motivációból és a játékosok képességeiből adódóan meg tudnánk verni teljesen mind1 milyen taktikával. Leonál ezt lehetett látni.
Aztán jövőre meg kell nyerni az EL-t és a Szuperkupát egy teljesen új csapattal
Az EL viszont szerintem csak akkor lesz meg, ha Ranieri még ma megy és jön helyette valami motivátor típus. Ahhoz hogy az EL meglegyen, most nem egy taktikai zseni kell, hanem olyan mint Leonardo volt. A Serie A csapatok háromnegyedét motivációból és a játékosok képességeiből adódóan meg tudnánk verni teljesen mind1 milyen taktikával. Leonál ezt lehetett látni.
- Süti
RenciDavid írta:Az EL viszont szerintem csak akkor lesz meg
Az EL??
Nem lesz itt semmilyen feltámadás, a csapat teljesen feladta, tavaly csak páran törtek össze, most az egész csapat szétesett.
Ranieri-t el kellene küldeni, de ne hozzunk senkit se a helyére. Figo-Baresi kettős is hozza a mára reálisnak tűnő célt, hogy ne essünk ki.
- Komax
Fogalmatlanok voltunk már megint. Sneijder nem tud irányítani, mert nincs kit. Nem csoda hogy lecserélte CR. Ráadásul nincs olyan ember a padon aki lendítene a csapaton. Egy esetleges edzőcsere esetén kapnánk egy jó márciust, azt megint csak elfogynánk. Radikális változásokat kell végrehajtani a nyártól.
- Baggio85
Mondjuk azért Ranierinek ez a mondata "tetszik":
"I fielded the men who had done very well in Marseille"
Valami más meccset nézhettem ezek szerint szerdán.
"I fielded the men who had done very well in Marseille"
Valami más meccset nézhettem ezek szerint szerdán.
- vaskalap
Legelőször is ki kell penderiteniCR-t.Ez a szezon már úgy is elúszott,a hátralevő időt meg Baresi is lehozza.Nyártól viszont gyökeres változtatásokat kell meglépni,mert ez ami most van kész szakmai és morális csőd.Az elnökünknek ezt be kell látnia és lépnie kell.Ha nem teszi,egy nagy hig posvány vár ránk jövőre.
- DaNi
Nyugottan meg lehetne azt csinálni hogy a csapat kedvtelen fele helyett a fiatalok játszanak
ennek a szezonnak már úgy sincs tétje.
pl.:
---------------JC
Faraoni--Lucio--Samuel--Zanetti
-------Poli--Guarin--Cambi
------------Alvarez
---------Milito---Castaignos
pl.:
---------------JC
Faraoni--Lucio--Samuel--Zanetti
-------Poli--Guarin--Cambi
------------Alvarez
---------Milito---Castaignos
- Legoemberhajú
Cambiasso? Én először őt raknám ki a keretből, hogy kicsit gondolkozzon el 
-
Injoc
Legoemberhajú írta:Cambiasso? Én először őt raknám ki a keretből, hogy kicsit gondolkozzon el
Sajnos ezzel most maximálisan egyetértek...Zanetti simán lehozza középpályán amit ő tud mellé be lehetne tenni majd Guarínt és Polit. Nem világverő középpálya de ettől a mostanitól 100-szor többet ér
- tabi.csaba
Injoc írta:Legoemberhajú írta:Cambiasso? Én először őt raknám ki a keretből, hogy kicsit gondolkozzon el
Sajnos ezzel most maximálisan egyetértek...Zanetti simán lehozza középpályán amit ő tud mellé be lehetne tenni majd Guarínt és Polit. Nem világverő középpálya de ettől a mostanitól 100-szor többet ér
Cambiasso helyén Obit próbálnám ki,ugyanis középen van az ő igazi helye.Mint ahogy bizonyította is,mikor felkerült a felnőttbe,sokszor csereként beállva játszott középen.Nagyon sok megelőző szerelése volt,nem csúszott el a védekezése.Ellentétben a szélen állandóan be kell segítenie középre.Rákényszerítve a sok felesleges futásra.
-
RenciDavid
Ma lehet, hogy az lenne jó ha kikapnánk. Menne Ranieri és jönne Boas.
- PellerG
Szerintem max nyártól jönne.
Most tették ki, ez neki is blama azért valahol, én jobban örülnék, ha nyárig összekapná magát, nézné a csapatot kire tartana igényt, kire nem, aztán nyáron újult erővel átvenné a gárdát. Persze ha nem Blanc jönne, mert én őt favorizálom.
Viszont, rossz ilyet leírni, de mégis: nem bánnám ha ma X-elnénk-amire szerintem amúgy alapból nagy a sansz, mivel Montella Cataniája nagyon is jó idén-és átvenné Figo. Azért, mert úgy érzem a BL-ben még tudnánk fordítani, kellő motiváltsággal, amit viszont szerintem Ranieri egyértelmű, hogy nem tud megadni. Ez a Marseille verhető otthon! Ranieri 4-4-2-jével (ma is ezt fogja pályára küldeni) viszont nem hinném, hogy túl sok fantázia lenne a csapatban. És nyártól Boas vagy Blanc, Figo pedig segédedzőként.
Most tették ki, ez neki is blama azért valahol, én jobban örülnék, ha nyárig összekapná magát, nézné a csapatot kire tartana igényt, kire nem, aztán nyáron újult erővel átvenné a gárdát. Persze ha nem Blanc jönne, mert én őt favorizálom.
Viszont, rossz ilyet leírni, de mégis: nem bánnám ha ma X-elnénk-amire szerintem amúgy alapból nagy a sansz, mivel Montella Cataniája nagyon is jó idén-és átvenné Figo. Azért, mert úgy érzem a BL-ben még tudnánk fordítani, kellő motiváltsággal, amit viszont szerintem Ranieri egyértelmű, hogy nem tud megadni. Ez a Marseille verhető otthon! Ranieri 4-4-2-jével (ma is ezt fogja pályára küldeni) viszont nem hinném, hogy túl sok fantázia lenne a csapatban. És nyártól Boas vagy Blanc, Figo pedig segédedzőként.
- Baggio85
RenciDavid írta:Ma lehet, hogy az lenne jó ha kikapnánk. Menne Ranieri és jönne Boas.
Ja, Boas úgyis bizonyított most egy nagy csapat kispadján...
- versenyszellem
PellerG írta:Szerintem max nyártól jönne.
egy előszerződés azért még megoldható lenne, hogy fixáljuk le, hogy nyártól jön, aztán max előbb jön
- Baggio85
Következik a "Kínlódás és szenvedés" című olasz sorozat következő része!
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Audipower
Hivatalos kezdők a meccsre:
Inter: 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 37 Faraoni, 17 Palombo, 19 Cambiasso, 9 Forlan; 22 Milito, 7 Pazzini. A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 10 Sneijder, 18 Poli, 20 Obi, 28 Zarate, 40 Juan Jesus.
Allenatore: Claudio Ranieri.
Catania: 20 Carrizo; 11 Motta, 6 Legrottaglie, 3 Spolli, 12 Marchese; 13 Izco, 10 Lodi, 4 Almiron; 17 Gomez, 18 Bergessio, 28 Barrientos. A disposizione: 1 Kosiscki, 8 Seymour, 14 Bellusci, 16 Llama, 19 Ricchiuti, 22 Ebagua, 33 Capuano.
Allenatore: Vincenzo Montella.
Ez sztem nem sok jót ígér. Ranieri újabb zseniális húzása : Sneijder-t kihagyta a kezdőből. Forlan szélső középpályás.

Inter: 1 Julio Cesar; 55 Nagatomo, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 37 Faraoni, 17 Palombo, 19 Cambiasso, 9 Forlan; 22 Milito, 7 Pazzini. A disposizione: 12 Castellazzi, 2 Cordoba, 10 Sneijder, 18 Poli, 20 Obi, 28 Zarate, 40 Juan Jesus.
Catania: 20 Carrizo; 11 Motta, 6 Legrottaglie, 3 Spolli, 12 Marchese; 13 Izco, 10 Lodi, 4 Almiron; 17 Gomez, 18 Bergessio, 28 Barrientos. A disposizione: 1 Kosiscki, 8 Seymour, 14 Bellusci, 16 Llama, 19 Ricchiuti, 22 Ebagua, 33 Capuano.
Ez sztem nem sok jót ígér. Ranieri újabb zseniális húzása : Sneijder-t kihagyta a kezdőből. Forlan szélső középpályás.
- DaNi
Audipower írta:Hivatalos kezdők a meccsre:
Ez sztem nem sok jót ígér. Ranieri újabb zseniális húzása : Sneijder-t kihagyta a kezdőből. Forlan szélső középpályás.![]()
Inkább szerintem 4-3-3, érdekes lesz hogy Milito meg Forlan hogyan fognak szélsőcsatárt játszani. Hiába küld fel 3 csatárt szerintem 1 gólnál többet úgyse lövünk
- psn
valaki tud esetleg linket adni? jó szurkolást mindenkinek ! Forza Inter ! 
- Festa
DaNi írta:Audipower írta:Hivatalos kezdők a meccsre:
Ez sztem nem sok jót ígér. Ranieri újabb zseniális húzása : Sneijder-t kihagyta a kezdőből. Forlan szélső középpályás.![]()
Inkább szerintem 4-3-3, érdekes lesz hogy Milito meg Forlan hogyan fognak szélsőcsatárt játszani. Hiába küld fel 3 csatárt szerintem 1 gólnál többet úgyse lövünk
Azért Forlán-nak aki kétszeres Aranycipős nagyon ciki,hogy eddig egy rúgott gólja van.
- Dris
viszont így hogy Forlan végre elől játszik egész sok helyzete van.az a kapáslövés különösen szép volt.kár hogy a többiek ugyan olyan szarok mint eddig...
- versenyszellem
ez így a 15. perc táján sima 4-4-2-nek néz ki, annyi a plusz, hogy Forlan azért odakerül a kapu elé.
ojje, egy Catania helyzet, egy gól.. Félelmetesek vagyunk
ojje, egy Catania helyzet, egy gól.. Félelmetesek vagyunk
-
Injoc
hétről hétre büntetnek minket a fiúk...
- psn
- g.e.r.a
Ne mondja már nekem senki, h Ranieri nem hibás! Ugyan már.....olyan hatalmas taktikai repertoárja van a pasinak, h egy irányítót nem tud elhelyezni a csapatban! A 4-4-2 meg a védekező felfogás megy csak:D
-
segogabor
Ma negatív rekord döntés van készülőben! Ha a vezetőség türelme kitart kiesési problémàink is lehetnek! Meccseinket büntetés nézni sajnos!
- sly89
Az a durva, hogy Forlán után a legtechnikáésabb játékosunk a pályán Lucio 
- psn
én már gasperinit is vissza sírom lassan:D lehet védeni a "mestert" de ilyen szarok még gasp alatt sem voltunk. szerintem mostmár mennie kell a paramadárnak, vegye át a helyét bárki, ennél csak jobb lehet 
- Dris
én nem szeretem az edzőt szidni de Ranieri mindjárt elsírja magát...
Pazzini meg mínusz egy ember ismét.
lehet elkéne gondolkodni azon hogy a következó meccsre inkább engem nevezzenek.
ingyen igazolható vagyok:]
Pazzini meg mínusz egy ember ismét.
- PellerG
Nem is az, hogy csak jobb lehet. Hanem hogy a BL párharc igencsak megfordítható lenne!
De ehhez motiváció kéne. Amit Ranieri nyilvánvalóan nem tud megadni. Ez híresen nincs meg benne, hetek óta mi is látjuk. 4-4-2, Forlan vonal mellett, Sneijder pad? Ez miez?
Ha másért nem, a BL miatt váltani kéne. Jöjjön akár Figo, feltüzelné a brigádot, és otthon tényleg nekimehetnénk a Marseillenek, és nem ilyen 4-4-2-vonallal próbálkoznánk.
De ehhez motiváció kéne. Amit Ranieri nyilvánvalóan nem tud megadni. Ez híresen nincs meg benne, hetek óta mi is látjuk. 4-4-2, Forlan vonal mellett, Sneijder pad? Ez miez?
Ha másért nem, a BL miatt váltani kéne. Jöjjön akár Figo, feltüzelné a brigádot, és otthon tényleg nekimehetnénk a Marseillenek, és nem ilyen 4-4-2-vonallal próbálkoznánk.
- Dris
menj mááár.ez mekkora les volt?????
és a 11es is az volt.
azért oké hogy mi szarok vagyunk de még a bírók is minket szivatnak.
szegény embert az ág is...
és a 11es is az volt.
azért oké hogy mi szarok vagyunk de még a bírók is minket szivatnak.
szegény embert az ág is...
- PellerG
Elképesztő lassúak vagyunk. Simán látványosan mögénkjátssza a labdákat a Catania. Nagatomot rendesen szívatják jobboldalon. Amúgy őszintén mondom, nem meglepetés ez az eredmény(már 0-2). Catania idén nagyon lendületes, egyben vannak, nálunk meg mostanra elfogyott a külső motiváció is(Ranieri). Félidőben kíváncsi vagyok ki jön majd be, Cordoba vagy Juan Jesus.
-
Injoc
Dris írta:Pazzini meg mínusz egy ember ismét.
Nincs középpályánk, amit Cambiasso és Palombo művel az minden csak nem szűrés, szégyen...Szélsőkkel játszunk és mégsincs széljátékunk.
Legalább látnám a dühöt hogy baszd meg már megint elvernek minket, de semmi..LÉLEKTELEN SZAR!!!
Itthon így játszani, hát gratulálok...
- versenyszellem
Felőlem lehetünk hátul akármilyen szarok, nem kéne, de előfordul,
de könyörgöm, támadjunk már.
Ha nincs középen kreatív emberünk, akkor nyomassuk a széleket vagy valami. ne már arra várjunk, hogy majd jön Lúció és kicselez mindenkit, mert úgysem.
És azért fura lenne, ha a taktika támadásban az lenne, amit látunk. Azt pedig aligha hiszem hogy a Catania betonvédelme állít minket megoldhatatlan feladatok elég.
Mintha a pályán levő játékosok többsége azt sem tudná mi van. Ezen a szinten én azért többet várnék el az egyénektől is. Durva lenne, ha egy edzőtől függne hogy most épp 'akarunk' vagy sem.
de könyörgöm, támadjunk már.
Ha nincs középen kreatív emberünk, akkor nyomassuk a széleket vagy valami. ne már arra várjunk, hogy majd jön Lúció és kicselez mindenkit, mert úgysem.
És azért fura lenne, ha a taktika támadásban az lenne, amit látunk. Azt pedig aligha hiszem hogy a Catania betonvédelme állít minket megoldhatatlan feladatok elég.
Mintha a pályán levő játékosok többsége azt sem tudná mi van. Ezen a szinten én azért többet várnék el az egyénektől is. Durva lenne, ha egy edzőtől függne hogy most épp 'akarunk' vagy sem.
- inter89
Hát ez már lassan nézhetetlen...nem elég hogy sorra kapunk ki,de még normális helyzetünk is ritka,ha gólt lőnénk már álom kategóriába menne!
Szerintem nincs mese váltani kell,nem motiváltak a fiúk,a védelem nagyon lassú,már eljutottunk oda hogy a kis csapatok is "simán" vernek minket hazai pályán,ez egy Inter szintű csapat nem engedheti meg magának....Jöjjön valaki aki felrázza a csapatot,akár Figo ideiglenesen akár Boas.
Szerintem nincs mese váltani kell,nem motiváltak a fiúk,a védelem nagyon lassú,már eljutottunk oda hogy a kis csapatok is "simán" vernek minket hazai pályán,ez egy Inter szintű csapat nem engedheti meg magának....Jöjjön valaki aki felrázza a csapatot,akár Figo ideiglenesen akár Boas.
- Baggio85
Itt valami rohadtul nem stimmel! Jó tudom, ezt eddig is tudtuk!
Dehát áll mindenki a pályán!!! Éppen akinél a labda van az mozog. Szabadrúgásnál ahelyett, hogy sietnénk sétálgatunk a labdáért! Lehet, hogy Moratti ellen van tüntetés??? Kb. az a csapat szokott így "játszani", amelyik fél éve nem kap fizetést. Még azt sem látni senkin, hogy zavarná az eredmény.
- Víctor04
A 2 bekapott gól ellenére meccsek óta talán most a legbiztatóbb a játékunk. De úgy is leszedia félidőben Ranieri Forlánt, mert egész jól játszik 
Álljunk úgy hozzá, h : Nulla é impossibile per questa squadra!
Álljunk úgy hozzá, h : Nulla é impossibile per questa squadra!
- interfan
Elmaradt 11-es, lesgól és persze nem volt szerencsénk, legalább lesz mire fognia raniernek. Szánalmas, hányinger az egész.
Ez a 0 semmi, eszméletlen szar pazzini mit keres az interbe, egy fos az egész játékos. 1 dolgot tud reklamálni, és lebaszni a csapatársakat. Egy féreg az egész pali, hányok tőle, de persze játsszon mert majd ő megváltja a világot.
Azt se tudom megérteni egy palombo is hogy kaphatja meg az inter mezét, samp szint nem több.
Ez a 0 semmi, eszméletlen szar pazzini mit keres az interbe, egy fos az egész játékos. 1 dolgot tud reklamálni, és lebaszni a csapatársakat. Egy féreg az egész pali, hányok tőle, de persze játsszon mert majd ő megváltja a világot.
Azt se tudom megérteni egy palombo is hogy kaphatja meg az inter mezét, samp szint nem több.
- versenyszellem
ezt meg lehetne lépni:
Palombo/Cuchu le, Sneijder be
Faraoni visszamegy bekkbe, Zanetti meg a középpálya közepére
és máris lenne egy jónak tűnő 4-2-3-1.
(vagy Pazzo le és akkor Faraoni maradna a jobbszélső inkább!)
Palombo/Cuchu le, Sneijder be
Faraoni visszamegy bekkbe, Zanetti meg a középpálya közepére
és máris lenne egy jónak tűnő 4-2-3-1.
(vagy Pazzo le és akkor Faraoni maradna a jobbszélső inkább!)