Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

csak is inter

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

kiestünk...
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Remek... Legalább nem aláznak minket meg.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Nem fogok veled vitatkozni, mert a Username-edből kiindulva eléggé elfogult vagy Pazzinivel. Ha 10 embert megkérdeznél, hogy mit látott a gólból, biztos, hogy több mint 9 nem Pazzini nevét emelné ki.

Milito egyébként, amikor sz*r formában volt, akkor is látszott rajta, hogy küzd. Pazzo meg, amint 2x ront már csak sétál, fetreng reklamál.

Közben látom vesztettünk... Talán jobb is.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Kib...t fransziák
Nem hiszem el
Lehetőségeinkhez képest lejátszottuk őket
Az abszolút semmiből bemákolnak egy gólt
Ezt nem hiszem el
Másfél perc volt hátra
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

nem védem CR de ez akkora lökés volt mint a kúr*a élet
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Na ennyi volt! Lúcio-t azért szépen ellökte ez a Brandao gyerek. Nálam ez kifelé szabadrúgás.
Ez a tizi meg már tök felesleges, úgyis kiestünk.
Na jó éjszakát mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Audipower 2012.03.13. 22:41-kor.
PellerG

Mibe hogy kilövi a stadinonból???
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

A két csapat játéka alapján sima 4-2 összesítéssel kellett volna továbbmennünk. Amit lehetett azt sajnos a két meccs alatt kihagytuk.
Ma annyit lehet kritizálni, hogy 3 csatárral kellett volna játszanunk kb a 60. perctől és megpróbálni két góllal nyerni a lefújásra.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Hiába nyertünk ez egy újabb hatalmas 0 és leszereplés volt. Könyörgöm marseille, annyira semmi csapat, teljesen padlón lévő csapatott nem tudunk kiejteni. Lőttünk egy mákos gólt, és egy 11es büszke lehet ranieri. Persze egyértelmű a marseillenek szerencséje volt mindkét meccsen, de akkor is ez a játék kevés.
Semmi nem fog megváltozni, ranieri majd szokásos nem volt szerencsénk dumával jön majd. Marad is ő az edzőnk 100%, de minek senki nem érti.
De ennek a szezonnak már teljesen mind1, nyáron hatalmas változás kell.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Hát ez a bíró egy vicc volt... Lúciót enyhén kilökték a labda alól...
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

PellerG írta:Mibe hogy kilövi a stadinonból???

kezd egy kicsit elegem lenni abból hogy minden második hsz Pazzini fikázás, mikor nem is csinált semmi rosszat, sőt most is egy szerencsés gólpassz, és egy tökéletesen elvégzett 11-es. ellenben Forlan az Isten, pedig semmivel nem csinál többet meccsenként, mint más támadó.
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

Hihetetlen, hogy mindkét meccsen a hosszabításban kaptunk gólt :evil: :evil: :evil: :evil:
Semmivel se voltak jobbak, a sok lób*szó nigger
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Szerintem jobb is ez így. Bele sem merek gondolni mi lett volna egy Barca, Real, Napoli, Milan, Bayern ellen. Szerintem így még megmaradt a tisztességünk, de ha oda vissza összesen kapunk ezen csapatok valamelyikétől 5-10 gól között, akkor az már nehezen tolerálható lett volna. Ezt a csapatot újjá kell építeni, ez volt az utolsó figyelmeztetés. Ha ezt nem látja Moratti, akkor inkább adja el a klubot, ha látja, akkor hozza vissza Oriali-t és rúgja ki Branca-t, vagy legalábbis ne ő legyen a főnök. Kis pénz kis foci...
Dan-i-nter

Nem érdemeltük meg ezt a vereséget. A franciák semmit nem tettek a sikerért... Sajnos ez egy ilyen idény, amikor összejöhetne, még akkor se... Azért gratula a csapatnak, ilyen játékkal még mindig jobb kiesni, mint 7-3-as összesítéssel a negyeddöntőben.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Hát ennyi volt egy darabig legalábbis biztosan a BL. :( 2 éve még megnyertük, most meg itt vagyunk... ki gondolta volna ezt :cry: :cry:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára e.szabi 2012.03.13. 22:50-kor.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Ezt nem hiszem el... Sírok komolyan... :cry: Olyan közel volt a hosszabbítás és még így se sikerült... Áh. Mindegy. Jövőre nagyon bele kell húzni. Forza Inter! Örökre!!!
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

FORZA INTER!!!

(Ilyen a foci...)
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Francesco írta:Szerintem jobb is ez így. Bele sem merek gondolni mi lett volna egy Barca, Real, Napoli, Milan, Bayern ellen. Szerintem így még megmaradt a tisztességünk, de ha oda vissza összesen kapunk ezen csapatok valamelyikétől 5-10 gól között, akkor az már nehezen tolerálható lett volna. Ezt a csapatot újjá kell építeni, ez volt az utolsó figyelmeztetés. Ha ezt nem látja Moratti, akkor inkább adja el a klubot, ha látja, akkor hozza vissza Oriali-t és rúgja ki Branca-t, vagy legalábbis ne ő legyen a főnök. Kis pénz kis foci...

Egyedül az vigasztal engem is, hogy ez a gusztustalan Marseille simán megkapja a következő körben az 5-10 gólt gyakorlatilag bárkitől (Tőlünk is meg kellett volna).
bodimiki7

Hozzászólás Szerző: bodimiki7 »

Amúgy rászóltam, mert ez szerintem tényleg az Ő meccse volt! Még ha szerencsésen is, de gólpassz, előtte Ő harcolta ki a szögletet, és összehozott egy 11-est!

Sajnos tipikus ág is húzza, mikor meglehetett volna a hosszabbítás, akkor egy szerencsétlen gól. Most egy ideig - remélem csak jövő évig - ez volt az utolsó meccsünk a BL-ben. De legalább győzelemmel búcsúztunk!
Kis-Kis

Hozzászólás Szerző: Kis-Kis »

Nem fűznék túl sokat hozzá a meccshez: erre a végeredményre számítottam. Remélem ez elég lesz ahhoz, hogy Ranierinek ajtót mutasson az elnök úr. Még annyit tennék hozzá, hogy az utóbbi időben sokat szapult Pazzini beállt, még ha játékban nem sikerült neki emelni a színvonalat, akkor is megmutatta, hogy van jó megoldása is és ha másra nem is volt jó, de a Marseille következő ellenének kicsit könnyebbé tette a dolgát és azt se felejtsük el, hogy gólt szerzet. Innentől kezdve remélem megtáltosodik...
JZ4+MM23

de azért az kúr*a nagy luxus h egy ilyen "rutinos" csapat mint mi másfél perccel a vége előtt kap két gólt a két meccsen így nem is érdemeltük meg h tovább menjünk

a meccsről annyit h óriási mákkal szereztünk gólt az egész játék nagyon gyenge volt a szélsők össze vissza szaladgáltak a kpályások pedig nem mozogtak nem kérték a labdát gondoljunk bele csak abba hányszor rúgtuk fel randomra a labdát talán most Obi volt akit ki kell emelni ( talán olvasta a fórumon h kissé talán jogtalanul szidtam) ő legalább futott viszont maga a játék nagyon gyér volt bár az OM sem volt jobb de nekik elég volt ez is....
ez most nem CR-en múlott ezt a játékosok rontották el
FORZA INTER
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

megérte védenem Militot,Pazzot hónapokon át. 2-1 pedig esélytelen volt a gólszerzés. Legalább nyertek nekem pénzt.

sok játékosnak utolsó BL meccse volt fekete-kékben. szomorú,de jogos kiesés.Mások ellen még Mourinhoval sem lenne esélyünk.Kiben bízhatnánk? Maximum Ricky.

Ha most jönne egy motivátor Guarinnal és Rickyvel kiegészülve meglehetne próbálni a 3.helyet. Napoli megy még 1 kört minimum..
Nem hiszem,hogy CR-rel tisztességesen tudnánk befejezni a szezont.
Baggio85

Maradt 11 forduló, meg kell próbálni a lehetetlent. Játszunk még a Lazio-val, Udinese-vel is. Mondjuk a mutatott játék alapján nem sok esély van rá, de ha ilyen akarattal játszottunk volna a bajnokságban, mint ma akkor nem itt tartanánk.
PellerG

Nagyon sajnálom a végét. Másfél percen múlt, persze lehet, hogy azt követően sem jutunk tovább, ki tudja.
Nagyon akartunk. Van a Ranieri faktor, az öreg a csapat faktor, és van a tudásbeli.
Ma úgy gondolom, az utóbbi 2 nyilvánult meg.
Nincs egy lendületes, kreatív, gyors és egyben váratlant húzni képes emberünk. Nincs kivel, kikkel ritmust váltani. Cserepadunk végképp használhatatlan.
Lehet írni, hogy nem támadtunk, meg miért nem 3 csatárral.
Kivel?
Meg hogy Deki vicc. Hát szerintem ma a mezőny egyik legjobbja volt. Amit dolgozott, az brutális. Tény, tartósan kezdőben már biztosan nincs helye, de ma amit lebrusztolt az nem semmi volt. Az egyik monstrum széjjel rúgta, de ment tovább azonnal kelt fel.
Obi is hogy ZTE-ben kéne játszania. Hát szerintem igenis van benne potenciál.
Amúgy szerintem teljesen felesleges most már kitenni Ranierit.
A 3. hely Mourinhoval sem lenne meg ilyen sorsolással!
Most tényleg ki jöjjön? A kiszemeltjeink közül csak Boas nem foglalt, ő viszont nyárig szedje össze magát, szerintem most szüksége is van rá....
Figo beugrónak? Egy esetleges sikeres karriert nem hinném hogy félbe kéne törni.
A keret óriás-frissítést igényel. Addig fölösleges-így most már, hogy csak a bajnokság maradt, nagy valószínűséggel max EL-t elérhető hellyel-újabb edzőt kinevezni, amíg ez nem következik be.
JZ4+MM23

Pazzini ma küzdött és hajtott nem volt vele semmi gond de ha az első gólnál csak az agyi kapacitásának 2% használja akkor nem bele lövi az előtte fekvő emberbe hanem tol rajta egyet megigazítja a fűszálakat körülnéz és oda lövi ahova akarja de ő gólpasszt akart adni...
De ettől függetlenül ma sokkal jobb volt mint Forlán és végül is a gólpassz is összejött neki
JZ4+MM23

"Obi is hogy ZTE-ben kéne játszania. Hát szerintem igenis van benne potenciál."
Ezt én írtam róla el kell ismerni h ma a jók közé tartozott de ezzel csak az volt a gond h azért mert futott és harcolt minden labdáért nálam ez alap azonban kreativitása az 0 lövései, beadásai gyengék igazából elfut a szélen abból szöglet lesz vagy bedobás jobb esetben ez egy JÓ INTER- ben kevés a bl győztes csapatban semmi esélye sem lett volna szóhoz jutni
de ez az én véleményem...
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Dan-i-nter írta:Nem fogok veled vitatkozni, mert a Username-edből kiindulva eléggé elfogult vagy Pazzinivel. Ha 10 embert megkérdeznél, hogy mit látott a gólból, biztos, hogy több mint 9 nem Pazzini nevét emelné ki.

Milito egyébként, amikor sz*r formában volt, akkor is látszott rajta, hogy küzd. Pazzo meg, amint 2x ront már csak sétál, fetreng reklamál.

Közben látom vesztettünk... Talán jobb is.

Nem tagadom,hogy csípem (főleg azért,mert olasz,meg tavaly olyan teljesítményt nyújtott,hogy megkedveltem).
De én sem emeltem ki Pazzinit az első gólból magamtól,hanem neked (meg pár embernek)az volt az első reakciója,hogy mit hagyott ki megint. Erre írtam,ha nincs ott,akkor kirúgás.
Egyébként ma nem játszott rosszul,adott egy (fél)gólpasszt,meg rúgott egy gólt. Legalább akkor ne találjátok meg,ha nem játszik rosszul.

De nem is ez a lényeg,hanem hogy ez ellen a gyenge Marseille ellen ennyire voltunk képesek sajnos. Nem tudok a két meccs alapján mondani egy kidolgozott helyzetüket,és ki tudtunk esni.
De lehet tényleg,hogy nem baj,mert egy komolyabb csapat ellen most sanszunk nem lenne. De mondjuk ha másért nem,a pénz miatt jó lett volna menni amíg lehet,de ez van.
Újra kell építeni a csapatot nincs mese. Játszon a szezon hátralévő részében Poli,Juan,meg a többi fiatal minél többet,aztán nyáron lehet egy nagytakarítás.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

remélem reggelre figo lesz az edző, ez a ranieri kész csődtömeg
ettől függetlenül nem az ő hibája h nem tud koncentárlni a védelem
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

R9. írta:remélem reggelre figo lesz az edző, ez a ranieri kész csődtömeg
ettől függetlenül nem az ő hibája h nem tud koncentárlni a védelem

Az,hogy múlt hét péntekig nem tudott nyerni a csapat igenis Ranieri felelőssége.
Vagy Césarnak kell beszédet mondania vagy a BL fontossága miatt a játékosok saját motiválják.
Ma megtapsolom a csapatot.Mindenki nagyon akart,kicsit több szerencse kellett volna.

Ranierit egyrészt lehet sajnálni másrészt látni kell,hogy ő is csak arra volt jó,hogy a Gasperini utáni mocskot egy kicsit feltakarítsa.
Nem véletlen az,hogy edző karrierjében egy címet nyert,az is csak egy spanyol kupa.

Ha nem akarunk lemondani a nemzetközi szereplésről akkor új edző kell!
Kíváncsi vagyok Moratti nyilatkozatára.
Dan-i-nter

P
PellerG írta:Meg hogy Deki vicc. Hát szerintem ma a mezőny egyik legjobbja volt. Amit dolgozott, az brutális. Tény, tartósan kezdőben már biztosan nincs helye, de ma amit lebrusztolt az nem semmi volt. Az egyik monstrum széjjel rúgta, de ment tovább azonnal kelt fel.

Oké volt néhány jó labdája, de egyébként, ha nem tudom, hogy ő játszik, azt mondtam volna, hogy Materazzi ismét kék-feketében van. Amilyen hentesmunkát végzett...
PellerG

Motta szerepét vette át. Ezt nyilatkozta is a héten Ranieri, hogy az ő szerepkörét töltheti be Deki.
PellerG

PellerG írta:Amúgy szerintem teljesen felesleges most már kitenni Ranierit.
Most tényleg ki jöjjön? A kiszemeltjeink közül csak Boas nem foglalt, ő viszont nyárig szedje össze magát, szerintem most szüksége is van rá....
Figo beugrónak? Egy esetleges sikeres karriert nem hinném hogy félbe kéne törni.
A keret óriás-frissítést igényel. Addig fölösleges-így most már, hogy csak a bajnokság maradt, nagy valószínűséggel max EL-t elérhető hellyel-újabb edzőt kinevezni, amíg ez nem következik be.

Moratti: "Ha 0-3 az eredmény, jogos a Ranierit elkövetelők véleménye. De versenyben voltunk. Azt gondolom, a szezont végigviszi Ranieri."
Én egyetértek vele, a föntiekben leírtak miatt.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Csak annak örülök,hogy bejött a 2-1 es mixem,igy nyertem,mást nem is füznék hozzá.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

PellerG írta:
PellerG írta:Amúgy szerintem teljesen felesleges most már kitenni Ranierit.

Moratti: "Ha 0-3 az eredmény, jogos a Ranierit elkövetelők véleménye. De versenyben voltunk. Azt gondolom, a szezont végigviszi Ranieri."
Én egyetértek vele, a föntiekben leírtak miatt.

kiesni már nem fogunk, bl ugysem lesz meg, elben felesleges lenne indulni úgyhogy maradjon ranieri hisz akkor 10. helyen befutunk vhol
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Ne haragudjatok, de az, hogy maradjon Ranieri, egy bődületes baromság. Egy normális edző már rég beadta volna a lemondását. Sőt, bár védtem Morattit, most azt mondom, hogy az elvesztett első meccs után kellett volna úgy seggberúgni Ranit, hogy legalább egy kontinenst ugorva jusson ázsiába, vagy akárhova. Befásult Moratti, befásult Ranieri és a taktikája, és befásultak a játékosok. Azt hittem, hogy letépem a TV-t a falról, amikor 0-0-nál átálltunk 4-4-2-be........ Leszedi Forlánt és Sneijdert, hogy véletlenül se legyen bent normális szabadrúgáslövő (Maicon lövi a szabikat :D neeeeeee, beadni se tud már szegény). Lehozza Polit, aki legalább meg tud csinálni egy cselt.

Összefoglalva: olyan érzésem van, mintha az edző a csapat ellen dolgozna. Figot kell leültetni a helyére Baresivel, elmókáznak teher nélkül 11 meccset, és kalap. Rosszabb már nem lehet, akkor miért akarja bárki is ennek a vén f.sznak a hülyeségeit nézni???

Háááááá, most olvasom Rani meccs utáni nyilatkozatát:
Nem kell forradalom az Internél, nincs erre szükség, csak újjá kell építenünk pár dolgot, s bizony ezt a mérkőzés előtt is tudtuk már."

Erre sikerült ennyi vesztes meccs után rájönnie? Ez esküszöm, hogy nem normális.
Intertobi

Hozzászólás Szerző: Intertobi »

mondjuk az hozzá tartozik, hogy Sneijder megsérült, Poli meg már a seggén vette a levegőt!!!
Baggio85

Polival nekem az a gondom (eddig), hogy pont abban nem tesz hozzá többet, mint Cambiasso, amiben kéne, ez pedig a támadás. Védekezésben meg Cambiasso még így formán kívül is jobb szerintem.
A másik meg Ranierival az a gond, hogy ha ennyi idő alatt nem volt képes a csapatnak valamilyen stílust adni, amivel főleg támadásban eredményesek lehetünk, akkor az ezután sem fog szerintem menni. Nem mondom, hogy fél év alatt csodát kellett volna tennie és a semmiből felépíteni egy csapatot, de azért mostanra már látszania kéne valaminek. Az mondjuk egy megint más kérdés, hogy ki a megfelelő helyette, mert én nem vagyok biztos benne, hogy AVB.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Baggio85 írta:Maradt 11 forduló, meg kell próbálni a lehetetlent. Játszunk még a Lazio-val, Udinese-vel is. Mondjuk a mutatott játék alapján nem sok esély van rá, de ha ilyen akarattal játszottunk volna a bajnokságban, mint ma akkor nem itt tartanánk.

Nem tudom miért,de valahogy úgy érzem meglesz a BL hely.Annyira messze nincs és nagyon sok a körbeverés!Mondjuk én a "remény hal meg utoljára" kategória vagyok :( Vagy ha minden kötél szakad,közvetítik a meccseinket az EL-be,persze ott is vannak már azért jó kis csapatok

Érdekes érzés ez a BL búcsú mindig

Na de ez a foci.Jó kis bajnokságot is eredményez!

Forza Inter
Dandyka

Hozzászólás Szerző: Dandyka »

Pofázhat itt az olasz Garami Józsibácsi (Ranieri),h küzdöttünk meg a fas.om... Hulladék a csapat..
Elsősorban a játékosok hibája,Stankovic 50 évesen ne játszon már végig egy fontos meccset..Aki Pazziniben látott vmit ebben a szezonban az nem is ért a focihoz..nyavajog minden meccsen ,ha nem rugják fejbe a labdával gólt nem lő ,magától helyzetet nem tud ki kialakitani...
Sneijdert elkell adni :!: rém gyenge lett :( amellett mindig sérült..
Ranieri taktikailag ismét csak besült..Forlant lecserélni 0-0nál az komoly húzás volt...barom...
Nem akarok neveket mondani ,de Zanetti és Lúcio kivételével a többi régi motorosnak meg köszönni az eddigi szép évet,de ballagjanak a nyáron végre el a psgbe malagába meg a pénzes csapatokhoz....

FORZA INTER!!!
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Nia írta:Nem tudom miért,de valahogy úgy érzem meglesz a BL hely.

Ha most valóban megsérült Wes, és Ricky pedig pont most szedi össze magát...visszaállhat a Rani papa által preferált 4-4-2 ahol Ricky szélről irányít.
Remélem Zanetti visszamegy valamelyik szélső hátvéd posztra, mert nagyon jó kis megindulásai vannak védekezése pedig bármelyik hátvédnél jobb.
Ilyenkor szoktam sajnálni hogy Jonathant kölcsönadtuk, mert amit jelenleg Maicon vagy Naga nyújt azt ő is tudná, és benne még meg lett volna a bizonyítási vágy...
Középen egy Poli-Cambiasso tengely egyensúlyt teremtene...
Elől Milito-Forlan kettőssel és egy jó nagy adag szerencsével bármi megtörténhet..A juve, lazio, udinese fáradni látszik...a roma kb olyan stabil mint mi..egyedüli nagy kérdés az a napoli, de nekik ott lesz még a BL szereplés...
Szóval egyet tehetünk..reménykedünk egy minél jobb helyezésben.
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Poli és Cambiasso inkább egymás alternatívái.
Motta szintű ember kéne a csapatba, talán Guarin.

Az fix hogy a Milant és a Napolit nem fogjuk utolérni. A Juvénak meg akkora előnye van, hogy szerintem őket sem, hiába botladoznak. Meg amúgy is, nekünk ahhoz mindent nyerni kéne, és ahogy láttuk, Ranieri nem az a motiváló zseni, nem tudom elképzelni a csapatról a mostani állapotban, hogy hétvégén szárnyra kap és behúzza mindegyik meccsét az idény végéig. Sőt, több mint valószínű, hogy megragadunk az élmezőny végén, 7-10 hely körül :(
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Dandyka írta:Pofázhat itt az olasz Garami Józsibácsi (Ranieri),h küzdöttünk meg a fas.om... Hulladék a csapat..
Elsősorban a játékosok hibája,Stankovic 50 évesen ne játszon már végig egy fontos meccset..Aki Pazziniben látott vmit ebben a szezonban az nem is ért a focihoz..nyavajog minden meccsen ,ha nem rugják fejbe a labdával gólt nem lő ,magától helyzetet nem tud ki kialakitani...
Sneijdert elkell adni :!: rém gyenge lett :( amellett mindig sérült..
Ranieri taktikailag ismét csak besült..Forlant lecserélni 0-0nál az komoly húzás volt...barom...
Nem akarok neveket mondani ,de Zanetti és Lúcio kivételével a többi régi motorosnak meg köszönni az eddigi szép évet,de ballagjanak a nyáron végre el a psgbe malagába meg a pénzes csapatokhoz....

Nagyon igazad van!Sneijder tanulhatna a jó öreg Alvaro Recobától,hogyan is kell elvégezni 1 sarokrúgást!/majdnem gólt kaptunk belőle ismét!Nincs aki normálisan elvégezné a pontrúgásainkat.Még Mourinho idejében is sok gólt szereztünk belőlük,lásd Cordoba,Samuel,Materazzi,Cambi,de most semmi!
FORZA INTER!!!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Teljesen impotens a csapat. Jobb is hogy kiestünk, csak szénné égnénk a 8között ilyen játékkal. Jó pár játékost pénzé kell tenni a nyáron és sikeréhes játékosokat kell igazolni a kezdőbe. A 3. hely még meglehet, de azért mindenki maradjon a földön, ahhoz mostanitól kevés pontot szabad csak hullajtani.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

versenyszellem írta:Motta szintű ember kéne a csapatba, talán Guarin.

Vagy éppen Motta. (Jajj, Moratti, Branca...)

Brandao gólja elég vicces volt, egy negyven méteres labdát úgy vett le a hátával, hogy pont jól jött neki. :cry:
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

tabi.csaba írta:
Dandyka írta:Aki Pazziniben látott vmit ebben a szezonban az nem is ért a focihoz..nyavajog minden meccsen ,ha nem rugják fejbe a labdával gólt nem lő ,magától helyzetet nem tud ki kialakitani...

Már bocs, de azt ha jól emlékszem, akkor Pazzini pont eggyel több gólt rúgott, és kettővel több helyzetet alakított ki, eggyel több tizenegyest harcolt ki a meccsen Forlánnál... Az uruguayi mutatója 0/0/0 a tegnapi meccsen. Ez kb az egész éves teljesítményének a mérőszáma is egyben :(

Az idény eddigi részét illetően a teljesítményük:
Forlán: 861 perc (14+2 meccs), 2+0 gól, 1+0 gólpassz -> gól 430,5 percenként
Pazzini: 2147 perc (25+6+1 meccs), 5+3 gól, 6+0 gólpassz -> gól 268,4 percenként

Szóval nem igazán értem, hogy miért kell Forlánt a csapatba követelni mintegy megmentőként, Pazzinit pedig minden körülmények között anyázni..... Egyszerűen egyikük sincs formában és nincs mögöttük egy normális középpálya.

Az igaz persze, hogy Pazzini nem tud helyzetet kialakítani magától, de ezt Milito sem tudja (ha meg kell csinálnia egy cselt, akkor igen nagy bajban van a Herceg - üdítő kivétel a BL döntő :)

Nem tagadom, hogy Pazzo nem élete szezonját futja, de hogy itt már szinte mindenki őt anyázza az kicsit túlzás. No mindegy.

TUTTI PAZZI PER PAZZINI! FORZA INTER!!!!
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Süti írta:Brandao gólja elég vicces volt, egy negyven méteres labdát úgy vett le a hátával, hogy pont jól jött neki. :cry:

ehh, az a gól,a Marseille hátul gurigázott, amikor kiderült hogy valaki tőlünk lesen volt. Jött a kapus, kicsit húzta az időt, majd jó nagyot rúgott a labdába. Brandao meg a két középhátvédünk között eredményes tudott lenni. hát magunknak köszönhetjük :(
de valóban, ezzel a játékkal nincs keresnivalónk a 8 között. (hiába kesergünk, hogy a Marseille-nek sincs..)

szóval:
33; 31, 34, 34, 26; 38, 34, 23; 28; 33; 33 = 347 :(

ehhez képest a másik tegnapi hátrányból induló csapatnál:
26; 29, 20, 23, 24; 29, 25, 22, 28; 23, 27 = 276

nem mondom hogy minden a kor, mert lehetsz fiatal és bűnrossz és 30 feletti és zseniális, de a tegnap este után ez elég sokatmondóan néz ki.
Dan-i-nter

Látom most meg az a menő, aki a Pazzinit szidókat szidja. :) Nem mondom, hogy rossz játékos, mert csinált már szép dolgokat a csapatnál, de amit mostanában művel (tegnapi formája nem menti fel az alól, amit az elmúlt 10 meccsen ügyetlenkedett) az nem elfogadható. És aki Milito-t és Pazzo-t egy kalap alá veszi....
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ez a meccs hűen jellemezte az idei évünket.Erőlködés,kinlódás,szenvedés.Az akarattal nem is lenne nagy baj,de a nagy akarásnak nyögés a vége.Sajnos ez a szezon igy fog eltelni,és mi szurkolók nem tehetünk mást,mint elviselni a sok cinikus megjegyzést a csapattal kapcsolatban.Vége lehetne már az idénynek,egy új grande Intert akarok látni!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

ahogy CR is mondta ennyire voltunk képesek
akarással nem volt gond
nem tudom mit kell szidni Pazzot(ugyanez volt a Herceggel is)
Mi játékosunk,olasz,és ha nem is egy Ronaldo,de hasznos volt és lesz is.(Inzaghi sem egy cselgép aztán mégis mekkora játékos)

valahol azért szar érzés,hogy utoljára láttam BL meccsen Stanko idegbeteg fejét,Milito gólörömét,Samuelt,Luciot. Akármilyen is ez a szezon,azért sok szép évet adtak ezek az emberek. Samp elleni 3-2,Milan alázás,Mancinis Inter 2-2es Juve meccse,Barca meccsek,tavaly részeges Bayern visszavágó.
Ha most nem is jön össze a BL,remélem 2év múlva, első csoport meccsünkön Zanetti viseli a karszalagot
Válasz küldése