Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

sorger=giallo

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

hvmetal írta:remélem 2év múlva, első csoport meccsünkön Zanetti viseli a karszalagot
Úgy legyen!

FORZA INTER!!!
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

A Chelsea lecserélte az edzőjét, és 3-1-ről fordítva 5-4-es összesítéssel továbbjutott a BL-ben. Mi miért nem váltjuk le Ranierit? Régebben Morattiban volt tűz, reggel tényleg arra keltünk, hogy nincs edzőnk, de akkor mindig a 4-5 hely környékén voltunk karnyújtásnyira a BL-től. Most meg lassan kiesünk, de Rani megkapja a bizalmat, mert a BL-ből a szerencsétlenség miatt estünk ki, még Moratti szerint is. Nem a hihetetlen béna pancser taktikánk, és a kilátástalan értelmetlen felállásaink miatt.
Nem értem ezeket a folyamatokat, de nagyon nem szimpatikus ez a dolog. Imádom az Intert, de (tudom ez hülyeség) kezdem úgy érezni, mintha szándékosan züllesztenék le a csapatot. Nem tudom pontosan ki, de aki hót hülye döntéseket hozzott mostanában az, Moratti, Branca, Ranieri, Gasperini és a csapat szinte összes tagja!
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Nem vagyok a Pazzini szidók között, de nem értem azokat, akik még mindig mentik. Az, hogy hajt természetesen becsülendő benne, ezt tényleg nem lehet elvenni tőle. Emellett viszont igen falábú, sajnos ezt sem lehet tagadni. Akárhányszor játszik, elől rohangál a labdákért, eredménytelenül, viszont ha az egész meccsen van egy nagy helyzete, ami döntőfontosságú, mert ilyen is általában adatik neki, kihagyja...
Azt meg senki sem mondja, hogy gólpasszt adott, mert nem igaz. Köze sem volt hozzá. Szerencsétlenül botlott bele a labdába, ami viszont szerencsésen Militohoz kerül. Ennyi.
Pazzo nem való ide, sok más játékost elnéznék itt a helyén.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

hvmetal írta:nem tudom mit kell szidni Pazzot(ugyanez volt a Herceggel is)

Azért a két csatárt nem emlegetném egy lapon, Milito egy "kevéssel" többet tett le már az asztalra, mit csetlő-botló barátunk.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Süti írta:
hvmetal írta:nem tudom mit kell szidni Pazzot(ugyanez volt a Herceggel is)

Azért a két csatárt nem emlegetném egy lapon, Milito egy "kevéssel" többet tett le már az asztalra, mit csetlő-botló barátunk.

télen még Militot is eladta volna a fórum 3/4-e

szar formában van,de támogatóbb középpályával,normális beadásokkal simán meghozza a 15gól/év átlagot

Milito,Forlan kettőssel már nem lehet számolni. Pazzo jó korban van,és formájától eltekintve egyetlen támadó aki itt lehet 2-3év múlva.
Szerintetek komplett csatársor érkezik a nyáron?
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

hvmetal írta:Szerintetek komplett csatársor érkezik a nyáron?
Forlan és Zarate leves. Lavezzi és Hulk is jó lenne. Casta kölcsön. Destrot kéne még megpróbálni. Pazzo és Principe sztem marad.
Mögöttük Lucas, Cou, Alvarez. Wes várhatóan lép.
Így azért jócskán erősödnénk előre felé.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Új támadó szekció kell az biztos!Azért a franciák ellen is nemhogy helyzetet teremteni de még az is komoly gondot okozott h a 16-ig felérjünk.
Maicont meg 1-1be elcserélném erre a leírhatatlan és kimondhatatlan nevű spanyol jobb hátvéd gyerekre
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Én az ő posztjára továbbra is Van der Wielt hoznám, bár ő már állítólag előszerződött a Valenciával.
Kyle Walker is nagyon tetszik a Spursből, de angol játékos nem igazol a Serie A-ba.
De tényleg ügyes Azpilicueta is, őt Angliába csábítják.
kovacs5

Hozzászólás Szerző: kovacs5 »

Obi jól nyomja..
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Milito szépen kihagyta. Szarabbul nem is lehetett volna lőni. Biztos érezte ő is, hogy kamutizi volt. :D
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

Istenem, miért ezzel a vak hülyével rúgatjuk????????????????? Már a múlt héten is kihagyta!!!!!!!!!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

milito is, lassan megtanulhatna 11est is lőni :D
Audipower

gianluca írta:Istenem, miért ezzel a vak hülyével rúgatjuk????????????????? Már a múlt héten is kihagyta!!!!!!!!!

Azért sztem Milito-t le vak hülyézni sztem kicsit erős. Sztem elég sokat tett ő a csapatért, bár lehet 2010-ben még nem voltál Inter szurkoló.
Süti

R9. írta:milito is, lassan megtanulhatna 11est is lőni :D

Tudott ő, csak elfelejtette.

Mintha NB1-et néznék. (Nem szoktam.)

Moratti a Pokerface. :lol:

Be kell húzni, meg kell őket alázni 1:0-ra.

Volt valami balhé is...
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

gianluca írta:Istenem, miért ezzel a vak hülyével rúgatjuk????????????????? Már a múlt héten is kihagyta!!!!!!!!!

attól mert hagyott már ki 11-est életében előfordult olyan is hogy belőtte...ha jól emlékszem.
kihagytunk egy kamu tizit, sztem nagyobb baj hogy nulla a játékunk.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

másnak is behalt ez az orosz stream ?
Audipower

alwin91 írta:másnak is behalt ez az orosz stream ?

Ja az nekem is befőtt.
Itt egy másik, ha kell.

http://www.lshunter.tv/
Van 3 Sopcast-os, a 2. nekem működik. Román Digisport.
Dris

jó a meccs...
lehet a második félidő helyett már inkább a Debrecen-Vidit nézem.
kb hasonló iramra és megoldásokra számítok.
gianluca

Audipower írta:

Azért sztem Milito-t le vak hülyézni sztem kicsit erős. Sztem elég sokat tett ő a csapatért, bár lehet 2010-ben még nem voltál Inter szurkoló.

Ezúton megkövetem Militot, az első dühöm mondatta ezt velem. Scusi Principe.
Ettől függetlenül még megpróbálhatná rendesen rúgni....

Azt meg ne te döntsd már el kisfiú, hogy én mióta vagyok Nerazzurro! Csak úgy megsúgom, hogy én még láttam Matthaust meg Riccardo Ferrit Inter mezben játszani. Ha elég ügyesen guglizol, akkor még azt is megtudhatod, hogy az mikor volt.....
Audipower

gianluca írta:
Audipower írta:

Ezúton megkövetem Militot, az első dühöm mondatta ezt velem. Scusi Principe.
Ettől függetlenül még megpróbálhatná rendesen rúgni....

Azt meg ne te döntsd már el kisfiú, hogy én mióta vagyok Nerazzurro! Csak úgy megsúgom, hogy én még láttam Matthaust meg Riccardo Ferrit Inter mezben játszani. Ha elég ügyesen guglizol, akkor még azt is megtudhatod, hogy az mikor volt.....

Én 1998 óta(11 éves korom óta) vagyok Inter szurkoló, de azért Milito-t szidni elég fura. 2010-ben sok mindent neki is köszönhettünk. Lehet értelmesen is válaszolni nem kell itt a fölényeskedés meg jönni itt azzal, hogy te már idősebb vagy. Ha jól emlékszem én sem sértegettelek, mondjuk nem mintha nagyon megbántódtam volna egy "kisfiú" jelző miatt.
gianluca

Audipower írta:Én 1998 óta(11 éves korom óta) vagyok Inter szurkoló, de azért Milito-t szidni elég fura. 2010-ben sok mindent neki is köszönhettünk. Lehet értelmesen is válaszolni nem kell itt a fölényeskedés meg jönni itt azzal, hogy te már idősebb vagy. Ha jól emlékszem én sem sértegettelek, mondjuk nem mintha nagyon megbántódtam volna egy "kisfiú" jelző miatt 25 évesen.

Azt hiszem nem én fikáztalak le először azzal, hogy "lehet 2010-ben még nem voltál Inter szurkoló.", de ezzel be is fejeztem a személyeskedést. Pace. FORZA INTER PER SEMPRE.
Audipower

gianluca írta:
Audipower írta:Én 1998 óta(11 éves korom óta) vagyok Inter szurkoló, de azért Milito-t szidni elég fura. 2010-ben sok mindent neki is köszönhettünk. Lehet értelmesen is válaszolni nem kell itt a fölényeskedés meg jönni itt azzal, hogy te már idősebb vagy. Ha jól emlékszem én sem sértegettelek, mondjuk nem mintha nagyon megbántódtam volna egy "kisfiú" jelző miatt 25 évesen.

Azt hiszem nem én fikáztalak le először azzal, hogy "lehet 2010-ben még nem voltál Inter szurkoló.", de ezzel be is fejeztem a személyeskedést. Pace. FORZA INTER PER SEMPRE.

Ok. Forza Inter!!!
Audipower

Milito-Zarate csere. Na ettől sem leszünk jobbak, nem mintha Milito jól játszott volna.
Audipower

Jön Faraoni. Fogadjunk hogy Poli-t hozza le.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Hogy lehet így veszekedni azon,hogy ki rúgjon el egy szabadrúgást? Amit Zarate meg Lucio művelt az komoly volt :D Cambiasso legalább odament rendet rakni. Ez kb mindent elmond a csapat morálról.
Audipower

Szerencse, hogy a bíró velünk van. Ez nyilvánvaló tizenegyes volt az Atalanta-nak.
Dris

büntetés nézni...
ötlet,lelkesedés,gyorsaság,tudatosság nulla
PellerG

12 percre küld be még egy csatárt. Egy ilyen meccsen. A Lazio is kikap a Catania ellen. Este kinéz egy Udine-Nápoly X. És tötyörgünk. Forlanra megorrolt a hétközi lecserélés-utáni balhé miatt, nem is teszi be....
Audipower

Szégyen amit a csapat művel. Zanetti,Poli és a 2 középső védőnk kivételével mindenki dupla 0.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Szerintem mi már feladtuk a szezont, a legjobb lenne ha vége lenne. Azt látom, hogy a BL elment, az EL-ben nem akarunk indulni, innentől a csapatot nem érdeklik a pontok, már teljesen mind1, hogy 8. vagy 13. helyen végzünk. A csapat kb így áll hozzá, ez látszik az akaráson.

Sajnos ez a helyzet.
Audipower

Én simán kirúgnám Moratti helyében ezt a kókler Ranieri-t. Ettől rosszabbak már nem lehetünk. Inkább jöjjön a szezon hátralévő részére a Figo-Baresi kettős.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

pfujj!
Okádék amit műveltek megint
Valaki vonja már meg tőlük a fizetést mert nem hiszem, hogy másért mennek a pályára.
Moratti nyugodtan bújjon csak el! Nagyrészt ő is hibás ezért a nagy szarkupacért.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

A legborzasztóbb, hogy jön 10 teljesen felesleges meccs. A csapat fele nyáron megy, az edző megy, eredményt már idén nem lehet elérni... AVB szerintem nem jó választás, de ha véletlen mégis őt akarja Moratti hozni, akkor hozza most aztán tényleg kezdje el építgetni a csapatot jövőre, mert ezt a kínlódást még 2 hónapig nézni teljesen értelmetlenül botrány lenne.

FORZA INTER!!!
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Haaajjjjjj
3-4 játékos nyújtott megfelelő játékot,jöhetnek melléjük a fiataljaink!
Audipower

A jövő hétre teljesen felépül Guarín. Maicon-t végre ki lehetne tenni a kezdőből. Zanetti-t hátra a brazil helyére, Guarín meg mehetne a középpályára.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Hitvány, szar, fos csapatunk van, ez van. Zanetti kivételével mehet mind a fenébe. És még ezek keresnek a legjobban a serie a-ban. Vicc.
Süti

Audipower írta:Én simán kirúgnám Moratti helyében ezt a kókler Ranieri-t.

Nemcsak én, de Moratti sem hibáztatja Ranieri-t.

Igazából mindegy, neki sem jó, hidd el.
gianluca

Egyszerűen siralmas volt. Tökéletesen ötlettelen duplanulla. Nulla elképzelés Ranieritől, nulla akarás a játékosoktól. Egyesek igen pofátlan módon nem is rejtik véka alá, hogy ezt az idényt már le se szarják és csak a nyarat várják....
Engem személy szerint Maicon undorító alibizése illetve Zarate fogalmatlansága zavar a legjobban.
Ami talán egy kicsit vigasztal, hogy Poli meccsről meccsre igazolja, hogy lehet benne fantázia.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Hányinger az egész, már megint, szánalmas. Nem tudom megérteni ranieri mit akart ezzel a meccsel, és hogy lehet képe ilyen felfogásba játszatni a csapatot.
Hozzuk le 0-0 al és ennyi, vagy mi lehetett a fejébe nem tudom felfogni.
Erőlködünk csak már hónapok óta, és ne mondja már senki hogy ez nem ranieri hibája. Chealsenél is mit tett egy edzőváltás, valamint emlékszünk leo érkezése milyen hatással volt a csapatra.
De persze mentegetőzünk csak, hogy nem ranieri hibája, nem lenne vele szembe fer most kirúgni. Ő pedig majd elmondja nem volt szerencsék, hányinger...
Kérdem én minek maradjon évégéig, hogy hetente ezt a fost keljen látnunk. Azt hogy a szarba állunk és semmilyen irányba nem tudunk mozdulni. Persze egyértelmű ő nem mond le, mivel nincs annyi gerinc benne.
Teljesen mindegy, a további meccseket baresi is lehozza a csapattal, és ettől nagyobb szarba már úgyse lehetünk. De úgyis marad ranieri, tényleg nincsenek erre szavak, rosszul vagyok attól ami itt folyik.
Az pedig a másik kérdés hogy 0 azaz 0 használható csatárunk van. Mindig eszembe jut a nagy mondás, nem kell nekünk tevez mert megvannak a bajnokaink, hát igen tényleg. Milito sajnos már nagyon fénykorán túl van, volt egy kis fellángolása idén de ennyi. Forlan levezetni jött ide, 2nél több jó meccse nem volt, pazzini egyszerűen nem inter szint, egy sampba jó de ide nem. Zarateval meg ne vicceljünk már, castaignost meg kölcsön kell adni.
Másik hihetetlen dolog, hogy 5pontra kerültünk volna a lazitol egy esetleges győzelemel. De itt nem hogy bl hely nem lesz, még EL sem.
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Ranieri is fütyi, semmit nem tesz meccs közben sem, de mit erőlködjön, hisz úgyis mennie kell.
De beszéljünk inkább a játékosokról. A szeretett zsoldosainkat nem tudom megérteni. Millióan szeretik őket világszerte, és ennyire leszarnak bennünket? Hogy van ez?
Szeretem Maicon-t, de lehet, hogy szájba kapnám, ha szembe jönne velem Milano egyik utcáján. Csak nevelési célzattal persze. :D
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Julio,Zanetti,Samuel,Lúcio...bennük van/volt küzdeni akarás.Meg talán Nagatomo,de ő nem hátvédnek van gyártva :)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Szerintem már CR marad a padon a szezon végéig, ha most küldené el Moratti, akkor még fizetni is kellene neki egy kalap pénzt pluszként. Az EL-re esetleg még odaér a csapat, de BL szerintem jövőre biztosan nem lesz. Nem lesznek nagy igazolások, inkább csapatépítés, csak az a kérdés, hogyan és milyen hatékonysággal... A mai meccset szomorú volt nézni, ez a csapat ugye 2 éve BL-t nyert, most meg... Rendben, a keret némileg átalakult és nem JM ácsorog a pálya mellett, de akkor is, ez az Inter... Radikális tisztogatás kell, eladni/elzavarni a tohonya, jóllakott, hisztis, kétballábas felesleget (ami persze úgysem fog megtörténni) és friss vért pumpálni a csapatba.

FORZA INTER!!!
Dris

igazából ha jövőre elmegy a csapat nagy része akkor a helyükön nem értem hogy miért ne szokhatnák a légkört a fiatalok.
nem azt mondom hogy az egész primaverát hozzuk fel, de egy Bessa, Alborno, Crisetig, Longo vagy talán még Bianchetti akik valószínűleg előbb utóbb beépülnek a csapatba most nyugodtan játszhatnának.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Ráadásul lehet, hogy itt mi tervezgetünk így meg úgy aztán kiderül nyáron, hogy "5Ft" nincs a kasszában...
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Nem tudom,hogy milyen szerződése van a klubnak CR-rel,de ennek így nincs értelme.(1+1-es rémlik)

Ha Boas a célpont,akkor jöhetne most.Sokkal több ideje lenne a csapat megismeréséhez. Nem csak 1,5hónap.(EB)
Most egy 4-4-2őt,vagy egy irányítós játékot Ő is tudna játszatni,1-2hibával. Szarnál nehezebb szarabb lenni. Most pedig Gasp,őszi szintet hozzuk.

De már annak is örülnék,ha az a Sztracsatella átvenné a csapatot Beppével,és legalább Bessát kipróbálnák.Vagy Longoékat.
Amit Sneijder és a támadók hoznak,ők is hoznák,sőt még hajtanának is.

Ranieri: Milito helyére Castaignos,Pazzinivel 4-4-2-ben
omg
gianluca

Addig úgysem jönnek a fiatalok, amíg egyrészt itt van Ranyi, másrészt meg be nem fejezték a NextGen-t.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

PellerG írta:Forlanra megorrolt a hétközi lecserélés-utáni balhé miatt, nem is teszi be....

Erről nem hallottam, milyen balhé volt (pár szóban leírnád)?
PellerG

Injoc írta:
PellerG írta:Forlanra megorrolt a hétközi lecserélés-utáni balhé miatt, nem is teszi be....

Forlan dühösen bevonult az öltözőbe, kézfogást nem elfogadva, volt is fent egy kép erről internews oldalon. Ranieri bizonygatta a tegnapi meccsfelvezetésen, hogy csak magára volt dühös, de ez egyértelmű, hogy nem így volt.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

PellerG írta:
Injoc írta:

Forlan dühösen bevonult az öltözőbe, kézfogást nem elfogadva, volt is fent egy kép erről internews oldalon. Ranieri bizonygatta a tegnapi meccsfelvezetésen, hogy csak magára volt dühös, de ez egyértelmű, hogy nem így volt.

Köszi..Nem csodálom. Forlan az egyik olyan játékos aki bizonyítani akar, ami lehet nem jön neki össze, de hogy nem küzd azt nem lehet mondani...
PellerG

Injoc írta:
Injoc írta:

Köszi..Nem csodálom. Forlan az egyik olyan játékos aki bizonyítani akar, ami lehet nem jön neki össze, de hogy nem küzd azt nem lehet mondani...

Nem arról van szó, hogy ódákat kéne zengeni Forlan idei teljesítményéről. De mióta visszatért/2 meccsnél többet játszott zsinórban/ azóta megélénkültünk elől legalább, volt egy kis mozgás. Milito még csak csak bevállal egy cselt, vagy egy elfutást, de Pazzini abszolút nem "ebből él". Így igencsak kellene előre egy ilyen típusú támadó. Nagy luxus hiszti miatt mellőzni, ha tényleg meg akarnánk csípni még azt a 3. helyet....
Válasz küldése