Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Audipower

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Ez a bíró nem normális. Sculli talppal megy a labdáért az semmi, Lúció épp hogy hozzáér, az meg már sárga+ tizenegyes. Elmegy a picsába ez a majom.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Dan-i-nter írta:Basszus ez valami vicc? 4. tizenegyes.

és 3 ellenünk???Ez a bíró mit evett a meccs előtt.
Egy semleges edzőnek ez nagyon tetszene!
Tavaly amúgy asszem 5-2 lett az Inter-Genoa
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Azért egy kabaréba beleillene ez a meccs. Négy db tizenegyes, büszke lehet a bíró. Az addig oké hogy rúgjuk a gólokat, nem úgy mint ranierinél. De kezd előjönni a leos idő, hogy rúgjunk több gólt mint kapjunk. Támadások rendbe, de a védelem nagyon messze van még a ranieri által szervezett védelmen is. Stramanak összekel szedni szépen a védelmet, ami már egy jó hír, hogy nagatomo kikerült a csapatból. De egy genoátol 3-et kapni azért nem jó dolog.
De pár játékost elkénne felejteni végleg, zarate hiába a gólja, azon kívül önzözés, cselezés, semmi volt végig. Forlan szintén egész meccsen 0 volt, Stankovic meg sajnos már nem bírja, őt sem kéne már erőltetni.
Milito viszont végre újra tud 11-est lőni, valamint gólt, Guarin is hozott egy kis lendületet, jó lehet még ő.
Stramanak még nagyon sok dolga van, főleg a védelmet stabilizálni. Van 8meccse erre.
FORZA INTER!!!
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Az első Genoai tizenegyes miért volt? Jogos volt? Arról lemaradtam.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

azért kurva nagy szerencséje is volt a genoának
viszont a végén h mindenkivel pacsizott strama mutatja h jó lesz a hangulat, mindenki felpörög..és ha sneijder is felpörög..
már csak 8 győzelem kell :D
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Hát az elvárásoknak megfelelően sok gólt láttunk, persze más eloszlásban jobb lett volna :) Mindenesetre egy látványos, szórakoztató meccs volt, ami az elmúlt időszak után élményszámba megy. A támadó szekciót rendbe rakta Strama, a védelem hagy némi kívánni valót maga után. Bár ebben az is benne van, hogy hamar elkönyvelték a játékosok a győzelmet. Mindenesetre megvan a 3 pont, még pár ilyen, és talán reménykedhetünk. Lazio, Catania botlott, Napoli is esélyes.

Forza Inter, és bízzunk a csodában. ;)
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Az 1. félidő rendben volt, de a 2.-ban nagyon nagy dekoncentráltság ment hátul.
Pozitívum Milito hármasa, Guarín bemutatkozása, Nagatomo és Pazzini nem-erőltetése.
Azért nem bánnám, ha a szezonban még szerepet kapna 2-3-4 fiatal gyerek, gondolok elsősorban Crisetigre, Livajara, Bessara.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Hihetetlen meccs volt. :)
Én elégedett vagyok a csapattal, csak így tovább. Nézve az U20-as csapat döntős meccsét, Strama a védelmet is össze fogja rakni, csak kell még pár hét.
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

3 tiziből 2jogos volt, bár ahogy Zanetti kezezését befújta, annyi erővel simán megadhatta volna azt is amikor Zárate lövése Kaladze kezében akadt meg még az első félidőben. Guarín meg egy állat :DD Moretti megy neki, és még ő sérül bele szinte :D
Dan-i-nter

Marco írta:Az első Genoai tizenegyes miért volt? Jogos volt? Arról lemaradtam.

Zanetti kezére pattant a labda, befújható. 3/4 jogosnak mondható, a 4.-re is azt mondanám, hogy meg lehet adni, mert Lucio egyértelműen utána rúgott a genoainak. Fordított helyzetben, ha nekünk fújja be ezt, akkor szerintem nem sokan vitatnánk.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

BENNMARADTUNK!!!

Félek, hogy Stramaccioni abba a hibába fog esni amibe Leo is, hogy csak a támadásokra figyel, bár miután a hátralevő 8 meccsnek sok tétje nincs, ezért akár elfogadható, dehát ez a védelem/védekezés borzasztó. Mourinho ebben volt nagy (ebben is), hogy felmérte, hogy a védelmet kell először rendbe rakni, addig felesleges bármiről is beszélni.
Nem tudom Juan milyen képességű játékos, de el lehet kezdeni szerintem kipróbálni, mert az, hogy a Lucio-Samuel vezérelte védelem minden héten zsákszámmal kapja a gólokat, nem sok jót jelent a jövőre nézve. Persze még egyszer mondom az is a baj, hogy nem együtt védekezik a csapat. Ráadásul azért 3-0 után már a fejet sem ártana használni, nem csak rohanni előre.

FORZA INTER!!!
gianluca

Hozzászólás Szerző: gianluca »

A bíró pajti nem véletlen került már majdnem ki korábban a Serie A keretből.... Az utolsó 3 tizi jogos volt, de az első legalábbis nagyon véleményes. Emellett elnéztek egy nemlest Obinak a 85 perc környékén. Illetve arra is kíváncsi lennék, amikor Zanettit "megállították" a tizenhatos előtt.
Mindemellett még így is kényelmesen nyertünk. Látszott az akarás, még ha néha nem is úgy sikerült minden megoldás ahogy azt akarták a srácok. De volt elképzelés és lendület a játékban. A cseréket is jól húzta meg Strama. Arról meg már nem ő tehet, hogy Obinál sír a labda.
Amúgy a Parma, meg a Siena tett egy kisebb szívességet nekünk. Ha még a Juve is nyerne este, akkor talán még lenne tétje is az uccsó 8 meccsnek.
No mindegy, jó lesz ez.
FORZA INTER
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

Én nem átok olyan nagy problémát a védelemben ha megnézzük a gólokat óriási védelmi hibából csak jc kiállítása született az első gól azt ha 20 évig gyakorolják akk se rúgnak még 1 ilyet az első 11es én az ilyen "kezezéseket nem fújnám be... a 3.11 es pedig talpalás voltés kifelé szabad viszont helyzete a genoának szinte csak szögletek után volt.
sztem ez után a meccs után stramát még korai lenne 2. leónak vagy 2.mourinhonak nevezni az viszont látszott h a csapat nagyon mutatósan játszott és sztem a 3 csatár is jól mozgott de forlán és zarate a döntő pillanatokban ált rossz döntést hozott
Nem volt ez olyan rossz mint azt az eredmény mutatja....
Forza Inter
Dan-i-nter

Siena-Udinese még nem ment le, 20:45-kor lesz. De bízzunk bennük, Palermo-t is megfogták 4-1-re. :) + Most az életben egyszer szorítok a Juve-nak is, persze csak egy X-re. ;)
Dan-i-nter

Bocsi tévedtem, de elég érdekes a kiírás az inter.it-en.

30 Sun, Apr 1 2012 20:45 Siena - Udinese 1 - 0
gianluca

Dan-i-nter írta:Siena-Udinese még nem ment le, 20:45-kor lesz. De bízzunk bennük, Palermo-t is megfogták 4-1-re. :) + Most az életben egyszer szorítok a Juve-nak is, persze csak egy X-re. ;)

Már hogy a francba ne ment volna le???????? 1-0-ra nyert a Siena, a gólt a 70. percben Destro szerezte.
Már ha nem egyszerre hülye a Digisport szpíker, az eredmenyek.com, az nso.hu, meg vagy 50 fogadó portál.....
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

15:00 Vége Siena 1 - 0 Udinese
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

ez volt Strama első meccse, ne legyetek már ennyire kritikusak. eddig is kaptuk a gólokat, de nem rúgtunk egyet sem, és azért nem mindegy hogy most is 3-at büntetőből kaptunk.. ranierinel összesen nem lőttünk ennyit, mint ma. össze fogja szedni ezt szépen, de ne várjatok egyből csodát ! bár, ez az 5 gól már csodának mondható az utóbbi 10 meccs után !

guarin valami iszonyat jó, nem gondoltam volna.. nagyon kell ide :) meg jöjjenek a fiatalok, köv szezont egy erős fiatal kerettel kezdjük sztem, nagyon jó lesz :))

amugy meg, kit érdekel, kapjunk 10et, csak rugjunk 11-et, győztünk, végre, 3 pont.. örülni kell :) Forza Inter !
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Milito,ha kiszolgálja Forlant,ahogyan ő tette még több gólt szerezhetett volna az Inter.Viszont Chivu jól játszott,ellentétben Nagatomoval ő legalább tud labdát szerezni!
Dan-i-nter

Jó nyugi van, rájöttem én is. Nem kell egyből neki esni a másiknak. :roll: Én az inter.it kiírását néztem.
gianluca

Dan-i-nter írta:Jó nyugi van, rájöttem én is. Nem kell egyből neki esni a másiknak. :roll: Én az inter.it kiírását néztem.

Bocs, nem volt megfelelő a stílus! Elnézést kérek. Még bennem volt a meccs idege.
R9.

Dan-i-nter írta:Jó nyugi van, rájöttem én is. Nem kell egyből neki esni a másiknak. :roll: Én az inter.it kiírását néztem.

pedig már lement és 1:0 lett..

:D
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Hatalmas meccs volt..végre játszott a csapat! Voltak helyzeteink, gyors kontráink...bravo!
Cambiasso végre megint tanárian játszott, Stankonak hatalmas keresztlabdái voltak, Milito mesterhármas, Forlan gólpassz, Zarate gól...Intenzív volt az egész meccs.
Zanetti feledtette Maicont, és Chivu egész meccsen stabil volt..sőt az a szöglet figura ha beakad...
Guarín nagyon jó felépítésű gyerek, kell neki egy kis meccsrutin és megleszünk.
Poli kicsit halványabb volt mint ahogy azt megszokhattuk, de egyértelműen helye van a kezdőben.
Ez a 4-3-3 nem volt rossz egyáltalán..
Csak így tovább!
Forza Inter!
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Injoc írta:Hatalmas meccs volt..végre játszott a csapat! Voltak helyzeteink, gyors kontráink...bravo!
Cambiasso végre megint tanárian játszott, Stankonak hatalmas keresztlabdái voltak, Milito mesterhármas, Forlan gólpassz, Zarate gól...Intenzív volt az egész meccs.
Zanetti feledtette Maicont, és Chivu egész meccsen stabil volt..sőt az a szöglet figura ha beakad...
Guarín nagyon jó felépítésű gyerek, kell neki egy kis meccsrutin és megleszünk.
Poli kicsit halványabb volt mint ahogy azt megszokhattuk, de egyértelműen helye van a kezdőben.
Ez a 4-3-3 nem volt rossz egyáltalán..
Csak így tovább!
Forza Inter!

Maicont nem nehéz feledtetni,főleg nem Zanettinek.Maxi Pereira a Benficából,nos őt eltudnám képzelni az Interben!Mint a pióca úgy ragad az ellenfélre és a beadásai is ülnek.Egyébként Zanettit csak védőként szabad szerepeltetni,ott még mindig világszínvonalú.
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

interfan írta:A Stramanak összekel szedni szépen a védelmet, ami már egy jó hír, hogy nagatomo kikerült a csapatból. De egy genoátol 3-et kapni azért nem jó dolog.
De pár játékost elkénne felejteni végleg, zarate hiába a gólja, azon kívül önzözés, cselezés, semmi volt végig. Forlan szintén egész meccsen 0 volt, Stankovic meg sajnos már nem bírja, őt sem kéne már erőltetni.
Milito viszont végre újra tud 11-est lőni, valamint gólt, Guarin is hozott egy kis lendületet, jó lehet még ő.
Stramanak még nagyon sok dolga van, főleg a védelmet stabilizálni. Van 8meccse erre.
FORZA INTER!!!

Jól látod ,én is így gondolom!!! ;)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

4 gólt kapunk 3 tizenegyes (Lucioé és Capitanoé elég véleményes számomra)meg szereztek egy hatalmas mákker gólt.Azért ez sokat elmond
Nem láttam a meccset csak a gólokat néztem vissza
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

Örülök az eredménynek többszörösen is. A gólösszefoglalót megnézve két dolog tűnt fel:
- Van önibzalma a srácoknak
- Egymásért küzdenek. Különösen Samuel góljánál látszott ez.

A meccs összképe milyen volt? Igazából az a mérdvadó.

A 11-esekről: Zanettié véleményes, akár tovább is lehetett volna inteni, de Lució estében piros lap dukált volna. Persze nem neki, hanem Scullinak: nyújtott lábbal, és talppal érkezett.

Így tovább srácok!
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Végre pontos és főként LAPOS passzokkal operált a csapat. Szerintem a 4 gól kevésbé a védelem hibája inkább bírói hiányosságnak köszönhető. Zarate góljának én örülök, de amit előtte művelt... Abban bízok, hogy végre megnyugszik, hogy Ő is rúgott egyet. Páran leírják Obit is. Szerintem jól játszott, igen harcos is, lesz helye ebben a csapatban hosszú távon. Még mindig csak 20 éves. Alvarez jó lenne visszatérne már, kellene egy kis kreativitás meg néhány csel.
JZ4+MM23

alwin91 írta:Alvarez jó lenne visszatérne már, kellene egy kis kreativitás meg néhány csel.

én is szívesen megnéznék egy alvarez milito zarete 3ast elől :)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Minden meccset eredménykényszer alatt fogjuk játszani. Csak a győzelem az elfogadható ha szeretnénk bármit elérni még ebben a szezonban. BL sztem felejtős. (Csoda lenne ha elérnénk.) Napoli és/vagy Lazio fog odaérni a 3.helyre. Udinese szépen elfogy/elfogyott a szezon végére. Roma olyan szar mint mi. A legborzasztóbb az lenne, ha 4.-ek lennénk a végen. Mi lennénk az első áldozata az elvesztett BL indulást jelentő helyezésnek.

Látszott tegnap, hogy teljesen más felfogásban játszott a csapat, volt akarat. Többen szidjátok a védelmet, de a Genoa 4gólja teljesen komolytalan volt. Egy megpattanó lövés, meg 3 11-es.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Szerintem még nem kéne ítélkezni Strama munkájáról.Tartott kb két edzést aztán egy sokáig emlékezetes meccsen befújtak a csapat ellen 3 tizenegyest!!! Ebből még nem vonnám le azt a következtetést,hogy összeomlott a védekezés.Nyílván egy rutinos edző egy 2 gólos vezetés tudatában simán visszavált a 4-3-3-ról(amit én lájkolok) 4-4-2-re .

Látok egy párhuzamos abban ahogy tavaly Leonardo átvette a csapatot Benítez helyett és ahogy most érkezett Sramaccioni Ranieri helyére.
Minda kettő fiatal kevés edző rutinnal,de a motiválásban nagyon jók és ezeket a srácokat nem focizni kell megtanítani.(kívéve Obit)
Én kíváncsian várom a maradék 8 meccset. ;)
JZ4+MM23

Festa írta:ezeket a srácokat nem focizni kell megtanítani.(kívéve Obit)

Ez hatalmas ezen sírtam a röhögéstől :DDDD
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

"Chuvi került be Nagatomo helyett"

csuviii :mrgreen:
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Triesztben rendezik meg a Cagliari-Inter meccset.
Ha ezt az ember előbb tudja, akár egy kellemes kirándulást is lehetett volna szervezni oda.
R9.

Komax írta:Triesztben rendezik meg a Cagliari-Inter meccset.
Ha ezt az ember előbb tudja, akár egy kellemes kirándulást is lehetett volna szervezni oda.

még lehet
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Hogy hogy nem Szardínián játszunk?
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Keret a szárdok ellen:

Goalkeepers: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 91 Raffaele Di Gennaro;

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 40 Juan Jesus, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 14 Fredy Guarin, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.

Juan Jesus volt már a keretben, mert én nem láttam még??

Megnézném mire képes...
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Süti írta:Keret a szárdok ellen:

Goalkeepers: 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni, 91 Raffaele Di Gennaro;

Defenders: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 23 Andrea Ranocchia, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 37 Davide Faraoni, 40 Juan Jesus, 55 Yuto Nagatomo;

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 14 Fredy Guarin, 17 Angelo Palombo, 18 Andrea Poli, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi;

Forwards: 7 Giampaolo Pazzini, 9 Diego Forlan, 22 Diego Milito, 28 Mauro Zarate.

Juan Jesus volt már a keretben, mert én nem láttam még??

Megnézném mire képes...

Így,mint most igen.De a padra sem ülhetett még le ha jól rémlik! Én úton leszek,úgyhogy remélem most egy unalmas 0-2 lesz nekünk(az rossz érzés lenne,ha egy 5-4-ről maradnék le ) :D :P
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

a mai felállás:
INTER (4-3-3): Castellazzi, Zanetti, Rano, Samuel, Chivu, Guarin. Stankovic, Cambiasso, Zarate, Milito, Forlan.
pad: Orlandoni, Cordoba, Nagatomo, Palombo, Poli, Obi, Pazzini.
Edző: Stramaccioni.

háát nem vagyok elragadtatva :S pár fiatalt legalább kipróbálni padra berakhatott volna. stanko mit keres a kezdőben, azt sem értem.. jesust végre kipróbálhatnánk, cordoba szintet biztos üti, legalább a padra jelölték volna.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

psn írta:a mai felállás:
INTER (4-3-3): Castellazzi, Zanetti, Rano, Samuel, Chivu, Guarin. Stankovic, Cambiasso, Zarate, Milito, Forlan.
pad: Orlandoni, Cordoba, Nagatomo, Palombo, Poli, Obi, Pazzini.
Edző: Stramaccioni.

háát nem vagyok elragadtatva :S pár fiatalt legalább kipróbálni padra berakhatott volna. stanko mit keres a kezdőben, azt sem értem.. jesust végre kipróbálhatnánk, cordoba szintet biztos üti, legalább a padra jelölték volna.

Szerintem amíg 100%osan nem dől el, hogy elúszott a 3. hely, addig azért nem nagyon fogunk fiatalokkal próbálkozni (bár szerintem eldőlt már), de mondjuk ehhez az első pontvesztés elég lesz, hogy biztossá váljon.
JZ4+MM23

vki tudna adni egy linket a meccshez
köszi előre is
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

egy sopcastos link ide is jól jönne (vagy egy kevésbé akadó gyengébb)
köszi
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

versenyszellem

versenyszellem

alwin91 írta:http://livefootball.ws/8063-cagliari-inter.html

tessék kedves kollégák.

ez nálam még offline, berakod a közvetlen sopcast linket? a cirill betűkkel nem boldogulok jól :)
Dan-i-nter

sop://broker.sopcast.com:3912/85098 eddig jó nekem. Kép se rossz.
Dan-i-nter

Közben 1-0 Rano nagyon ott volt...
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Arra azért kiváncsi lennék hogy hányadk kapott golunk szögletböl.
versenyszellem

Dan-i-nter írta:sop://broker.sopcast.com:3912/85098 eddig jó nekem. Kép se rossz.

ja mostmár elindult alwin linkje is

közben kaptunk egy gólt, nem volt csúnya a kivitelezés, Ranocchia kicsit lazán vette fel az emberét

és máris egyenlítünk, újabb 5-4? :)
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

Nekem erre a a sopcastos linkekre mindig vmi ruszki meccset ad be......
Válasz küldése