Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

kiscivis

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

A 11esen felesleges felhúzni magatokat, tényleg az volt.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

kiscivis írta:A 11esen felesleges felhúzni magatokat, tényleg az volt.

Tudom láttam,de akkor is:)Attól még zavarhat...tudod,hogy utálom őket:)nekik semmi sem jogos:)Csak a piros lap:)

Remélem kicsit felhúztuk a Chievot.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Kezd egyébként ez az olasz bajnokság nagyon szánalmas lenni. Most őszíntén...mennyi bunda meccs van egy szezon során? Már a Lazio elleni is szégyen volt, persze nekik. Itt is egyértelmű volt, hogy a Chievo nem akar semmit, minden más csak színjáték volt. Romában ugyan ez. Már a Parma ellen is kilógott a lóláb, de a mai főleg előre megbeszélt eredmény volt. Mennyire megijedhettek a Cagliari játékosok, hogy lőttek egy gólt...
Értem én, hogy nem akarnak beleszólni, hogy ki legyen a bajnok, de akkor szezon közben miért döntetleneznek és nyernek néha? Bőven elég lenne lejátszani a rangadókat és, aki több pontot szerez a 6 nagy csapatból, az a bajnok. Nem véletlen, hogy több bajnokságban bevezették a rájátszást. Szerintem többek között ezért is. Komolyan mondom rohadt mérges vagyok, hogy ennyire kezd lealacsonyodni az olasz bajnokság. Következő forduló dönt... Meglátjuk. Mindenesetre ez nem az Inter hibája, szóval Forza Inter!
Kreff

Hozzászólás Szerző: Kreff »

No sebaj, majd jövő hétvégén nyerjük meg a scudetto-t. :D Könnyű volt, na ennyivel jobb csapat a mienk, mint a Roma: ők végigizzadják a hasonló helyzetű Cagliari elleni meccsüket és keservesen nyernek 0-1-ről, míg mi 60 percet sétálva, két talált Chievo gól mellett 4-3-ra. :D :D
Nerazzurri

Hozzászólás Szerző: Nerazzurri »

Francesco írta:Itt is egyértelmű volt, hogy a Chievo nem akar semmit, minden más csak színjáték volt.

Baromság. Azért rúgtak 3-at, nem?? Egyébként valószínűleg megfertőztek a sporttv kommentátorai, szigorúan lenémítva tessék nézni :)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Nerazzurri írta:
Francesco írta:Itt is egyértelmű volt, hogy a Chievo nem akar semmit, minden más csak színjáték volt.

Baromság. Azért rúgtak 3-at, nem?? Egyébként valószínűleg megfertőztek a sporttv kommentátorai, szigorúan lenémítva tessék nézni :)

Engem is rohadtul idegesítettek a sport 1-en, végig bundáról papoltak.
Nem tudom elképzelni ... sokkal jobbak voltunk.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Az utolsó forduló dönti el a bajnoki címet, lehet tovább izgulni. Egyébként pár éve volt már egy ilyen eredményünk a Chievo ellen, csak akkor emlékeim szerint 4-0-ról hozták vissza 4-3-ra a mérkőzést. Sebaj, a lényeg, hogy a Siena ellen nagyobb odafigyeléssel feltétlenül nyernünk kell!

FORZA INTER!!!
Kreff

Hozzászólás Szerző: Kreff »

mike írta:
Nerazzurri írta:

Engem is rohadtul idegesítettek a sport 1-en, végig bundáról papoltak.
Nem tudom elképzelni ... sokkal jobbak voltunk.

Nyilván sem a Cagliari, sem a Chievo játékosainak nem kellet összetröniük magukat vagy ellenfeleiket, a két-két csapat közti különbségek meg maguktól megmutatkoznak a pályán. De a kommentátornak meg beszélnie kell valamiről, jobb híján felnagyítja a pályán tapasztalt dolgokat, ami persze elég irritáló. :x
Nia

Sport 1 meg táblahuszár.
Apropó jól megbecsült ex szövetségi kapitány :) azt mondja a félidőben."Egy csomó olyan sms érkezik,hogy Milito nem való az Interben"

Ez már megint bealudt meccs közben.Bilibe lóg a keze.Szerintem ő gondolja így.Meg kapott pár Rómás smst:)De hát nem hiába ex...:)

Nem úgy nézett ki ez a meccs,hogy f-eladta a Chievo.Ennyit tudnak.Mi meg ennyivel vagyunk technikásabbak.Csak néha elalszunk.Olyankor szívesen megráznám őket.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Lépjünk tovább erről a meccsről nyertük és kész. Sporttv inkább szégyellje magát, mert elvesztette az olasz liga közvetítését, szvsz ezért kezdtek burkolt sárdobálásba, hogy bunda az egész.

Már csak 2 meccs és... ;) 8-) :D
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

sorger=giallo írta:Az utolsó forduló dönti el a bajnoki címet, lehet tovább izgulni. Egyébként pár éve volt már egy ilyen eredményünk a Chievo ellen, csak akkor emlékeim szerint 4-0-ról hozták vissza 4-3-ra a mérkőzést. Sebaj, a lényeg, hogy a Siena ellen nagyobb odafigyeléssel feltétlenül nyernünk kell!

FORZA INTER!!!

Jaja, sőt tavaly meg 2-0-ról jöttek fel 2-2-re és asszem Ibra 2 góljával lett 4-2 az utolsó 10 percben :)
Izgulós lett a vége megint
Siena ellen meg nyerni kell, tök mindegy, hogy vért isznak vagy pénzt kapnak, tök utolsók, kiestek, egyszerűen hozni kell és kész :) Persze tudom leírni könnyű
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Komax írta:Sporttv inkább szégyellje magát, mert elvesztette az olasz liga közvetítését

Ne is mond. Nem is tudom, hogy jövőre, hogy fogom tudni nézni. Sokszor a munkabeosztásom ütközött a meccsekkel de tudtam rögzíteni a megállítós beltéri egységemmel :P és amikor hazamentem megnéztem. De most hiába a netes link meg az ingyentv.hu ha dolgozom és utólagosan sem tudom megnézni. Belegondolni is rossz, hogy egy szezonban alig fogok Inter meccset látni.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Francesco írta:Kezd egyébként ez az olasz bajnokság nagyon szánalmas lenni. Most őszíntén...mennyi bunda meccs van egy szezon során? Már a Lazio elleni is szégyen volt, persze nekik. Itt is egyértelmű volt, hogy a Chievo nem akar semmit, minden más csak színjáték volt. Romában ugyan ez. Már a Parma ellen is kilógott a lóláb, de a mai főleg előre megbeszélt eredmény volt. Mennyire megijedhettek a Cagliari játékosok, hogy lőttek egy gólt...
Értem én, hogy nem akarnak beleszólni, hogy ki legyen a bajnok, de akkor szezon közben miért döntetleneznek és nyernek néha?

Tényleg baromi fura, hogy a vége felé már az dönti el a meccsek kimenetelét, hogy ki kinek a haverja, de azért nem mindig úgy jön ki, hogy olyan csapatok kerülnek a bajnokesélyesek útjába, akiknek már teljesen mindegy. Ellenünk viszont hajtani fog a Siena, szóval remélem a Chievo meg megmutatja a Romának, hogy mit tudnak.

Persze a Sport2-n mindenki bundának tartotta a mai meccset, de akkor azért illett volna megemlíteni azt is, hogy miután a Roma 80 percig szenvedett a Cagliari ellen, hirtelen pont akkor támadtak fel, mikor a Cagliari betalált. Ilyen nincs. Szerintem legfeljebb jó sokáig húzták, hogy ne legyen az mint a Lazio-Interen.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Ma 2 dolog különösen teccett: a Herceg elegáns gólja, és a gyönyörű coreo amiben Tommy bajtársunk is részt vett :)
Cambiasso előtt is le a kalappal.
Ez az egyik legnagyobb hibája a csapatnak, hogy 3 gólos vezetésnél 2. félidőben elalszik és szépen jönnek a szépítések. Nem ez volt az első a szezonban. Nagyon sajnáltam hogy nem ünnepelhettük már ma a bajnoki címet. Fogadtam nagybáttyámmal hogy 0-1 ről fordítani fog a roma így a BL döntő alatt ő fogja fizetni a söröket.
Jövő héten az idei szezon legrosszabb védelme ellen illene jópárat gurítani. Tetves b ligás csapat, búcsúzzanak egy nagy zakóval. Aztán a pályájukon ünneplejük a bajnoki címet.
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Hát illett volna nem 3-at kapni, és nem 4-et lőni, de a lényeg ugyanaz, behúzva.
Milito egy baszottnagy Isten, a támadó szekció ma sem volt rossz.
Olyan szar védelmet, mint a Caglarié, nagyon rég láttam, 20-at lőhetett volna a Roma, de a 2 is elég volt, így hát várhatjuk a jövő hetet.
Gratula, Forza Inter.
Cupi

Atosz írta:Olyan szar védelmet, mint a Caglarié, nagyon rég láttam, 20-at lőhetett volna a Roma, de a 2 is elég volt, így hát várhatjuk a jövő hetet.
Gratula, Forza Inter.

Azért ebbe benne volt az is, hogy a Cagliari sem akart beleszólni a bajnoki címbe, próbáltak gólt rugatni a romával, de azok a szerencsétlenek mindent kihagytak a végéig :D sajna aztán csak nyertek
Mi meg jól elszórakoztuk, főleg az utolsó gól volt vicces, Capitano nem nagyon szokta így eladi a labdát, a két középső védő meg csak leste utána az egészet.... :(
Na mind1, a lényeg nyertünk és nyerni is kell a Siena ellen! Egyébként meg ha nem nyerünk egy már kiesett csapat ellen úgy, hogy Mi egy BL döntős csapat is vagyunk akkor nincs miről beszélni.....nyerünk és kész :)
Komax

Crespo írta:
Francesco írta:Kezd egyébként ez az olasz bajnokság nagyon szánalmas lenni. Most őszíntén...mennyi bunda meccs van egy szezon során?

Tényleg baromi fura, hogy a vége felé már az dönti el a meccsek kimenetelét, hogy ki kinek a haverja,
Az olasz footballt mikor nem lengte át a bunda szele? :D Inkább nézzük arról az oldalról, hogy itt legalább jelen vannak az érzelmek. Politikai és társadalmi nézetek sem mellékesek.
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Milito féle gólokrol mindig a kis török jut eszembe,nagy kedvencem volt
http://www.youtube.com/watch?v=P6Y_eMot ... re=related

még szerencse h a Chievo ellen hoztuk össze ezeket a hibákat,lehet h más ellen nem fért volna bele
Capitano kb 5 évenete hibázik ekkorát.
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Tegnap a vérnyomásom .......... :lol: ;) :oops: :roll:
szóval ünneplés helyett bummm . Siena !

Véres meccs lesz. Mint Rómában. Nyerünk ! Persze , hogy nyerünk!
Deeeeee azt az elszórakozott 13 pontot.....azt most bánhatjuk.
Csak a hazai meccseinkből 1 oké lett volna =3 pont. Most boldogan ....
Szóval : Siena !
Milánói Szent Ambrus és sienai Szt. Katalin ,, küzdelme " 1 hét múlva ;)
Bocsánat . Ezt csak nagy alázattal írtam.

Annyira bosszant az elszórt pontok tömege.

FORZA INTER !!!
intertomega

Hozzászólás Szerző: intertomega »

Nyers István mondta : Csak eggyel többet kell rúgni mint az ellenfél.
Na ez tegnap bejött.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Stankov írta:Milito féle gólokrol mindig a kis török jut eszembe,nagy kedvencem volt
http://www.youtube.com/watch?v=P6Y_eMot ... re=related

még szerencse h a Chievo ellen hoztuk össze ezeket a hibákat,lehet h más ellen nem fért volna bele
Capitano kb 5 évenete hibázik ekkorát.

Elöbb varrnám Materazzi nyakába a 3. gólt mint Zanettiébe.
kiscivis

Bombastico írta:Elöbb varrnám Materazzi nyakába a 3. gólt mint Zanettiébe.

Ugyanmár. Capitano tette nagyon szűken, az egy másik dolog, h Mátrix se helyezkedett túl jól. De a rossz passz miatt lett baj. Ritka pillanat, de ez van.
Nia

Nem mindegy fiatalok :) . Nyertünk akkor meg.Hibázni mindenki hibázhat egyszer :) Még a legnagyobb is :) .Más is hibázott,de megígértem elfelejtem a gyönyörű helyrehozatal miatt,mindenkinek.Főleg neki.
Komax

intertomega írta:Annyira bosszant az elszórt pontok tömege.
Hidd el tanár úr, vasárnap 17.00-kor egy percig nem fog érdekelni egyiküket sem az elszórakozott pontok. ;) :D 8-)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

4-3 a helyszinen élőben.Nem panaszkodhattunk még akkor sem ha már sokan köztük én is a bajnoki ünneplésre készültünk.Mind a 4 gólunknál volt ünneplés,de egyik sem ért fel azzal az óvációval amikor
kiderült,hogy a Cagliari vezet a Roma ellen.Ez a "robbanás" zavarhatta meg annyira a fiúkat,hogy megkaptuk a a harmadikat is.A meccs öszképe alapján simán rúghattunk volna hatot is a Chievo meg szinte kaupur menő lövéséből gól szerzett,Balotelli továbbra is önző volt,de közel sem kint akkor fújolást mint az várható lett volna az elmúlt hetek balhéi után.

Jobb lett volna már ma csak a Bayern meccsre koncentrálni,de ha csak a Siena ellen lesz meg a scudetto az csak nekünk kint drukkoló magyaroknak lesz kicsit keserű.Mert abból mi kimaradunk.
Mindent összvetve jó kis ICU-s túra volt.

2 meccs van hátra 2 meccset kell nyerni!Ennyi. ;)
Abel15

Hozzászólás Szerző: Abel15 »

BL.-ről!A "bőrgatyások" görcsösködnek(fellebeztek) Ribery büntetéséért! :evil:
Akkor nekünk is fellebezni kéne Motta büntetéséért!
Azért a két szabálytalanság között van egy kis külömbség

Hajrá INTER!!!!!!!!!!!!!! ;)
Abel15

Szerintetek????????
Ez lemaradt!!!!!!!! :lol:
kiscivis

Abel15 írta:Szerintetek????????

Tudod szerkeszteni a hozzászólásaidat.
Abel15

kiscivis írta:
Abel15 írta:Szerintetek????????

Tudod szerkeszteni a hozzászólásaidat.

Miért, mi a gond??????
kiscivis

Gond nincsen, de ha az első hozzászólásodból lemaradt vmi akkor a szerkeszt gombbal még ki tudod egészíteni, vagy átírni vagy bármit.
Abel15

kiscivis írta:Gond nincsen, de ha az első hozzászólásodból lemaradt vmi akkor a szerkeszt gombbal még ki tudod egészíteni, vagy átírni vagy bármit.

Nagyon szépen köszönöm a segitséget,(béna voltam)! :oops:
Ja.....és köszönöm,hogy válaszoddal megtiszteltél!!!!!<beer>
Nia

Ha 18.-án a pedofil eltiltását lecsökkentenék egy meccsre.Na akkor lesz csak "balhé".Kis különbség,szerintem elég nagy...
Abel15

Nia írta:Ha 18.-án a pedofil eltiltását lecsökkentenék egy meccsre.Na akkor lesz csak "balhé".Kis különbség,szerintem elég nagy...

Erről beszélek kisasszony! ;) <flower>
erixs

Hozzászólás Szerző: erixs »

Abel15 írta:BL.-ről!A "bőrgatyások" görcsösködnek(fellebeztek) Ribery büntetéséért! :evil:
Akkor nekünk is fellebezni kéne Motta büntetéséért!
Azért a két szabálytalanság között van egy kis külömbség

Hajrá INTER!!!!!!!!!!!!!! ;)

Nem fog játszani a döntőn.. Ha Motta 2 meccset kapott azért, amit el se' követett, akkor Scarface-nek esélye sincs.. Marad a 3 meccs. Jó max csökkentik 2-re. :)
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

inter.it-s hír szerint már csak Cordoba és Santon végez külön edzést. ezek szerint Lúcio és Sneijder már a csapattal edz.
Sneijder fel is tűnt az egyik képen:
Kép
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Kép
papapapapa :lol:
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

DSanton39 írta:Kép
papapapapa :lol:

Ez denagy! :D

Am. Arna mit szeretne csinálni? Elég furcsán áll? :mrgreen:
sorger=giallo

Riky11 írta:
Am. Arna mit szeretne csinálni? Elég furcsán áll? :mrgreen:
Átnyergel műkorcsolyára, he-he...

FORZA INTER!!!
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Lucio is ott vigyorog a háttérben, remélem az utolsó két meccsre már összeállhat a Barcelona-verő Inter!
Qadriano

Hozzászólás Szerző: Qadriano »

Azért Mourinho edzői kvalitást az is mutatja h mennyire egyben van a csapat. Már csak a képeken is látszik h milyen jó a hangulat az edzéseken, miközben fontosabbnál fontosabb meccsekre készülnek. Balonak is hiába voltak balhéi, könnyen felejtenek a csapattársak. Jó ezt látni.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Mondjuk ez sok mindent nem mutat.. Mancininél is ugyanilyen képek voltak, vigyorgott mindenki az edzéseken.
sorger=giallo

Tommy írta:Mondjuk ez sok mindent nem mutat.. Mancininél is ugyanilyen képek voltak, vigyorgott mindenki az edzéseken.
A lényeg, hogy vasárnap délután 5 óra magasságában és a következő héten szombaton éjszaka is vigyorogjon mindenki a csapatból!

FORZA INTER!!!
Cupi

Nagyon remélem, hogy holnap szét szedjük a siena-t és jól kitömjük Őket! Olyan jó lenne ha nem kéne ez utolsó percekig a kötmünket rágni meg szét idegeskedni az agyunkat :evil:
Vegyék úgy a srácok, hogy ez is egy BL döntő és támadjanak keményen és rúgjunk vagy 5 gólt ennek a juve bérenc csapatnak! Úgy szét kell őket alázni, hogy meg se tudjon formálódni meccs közben az agyukban az a gondolat, hogy ők majd segítik a rómát és döntetleneznek velünk vagy nyernek!!! :) Gyors 3 góllal el kell majd venni a kedvüket a meccstől és a serie a-tól is:) Mondjuk félek nem ez lesz hanem az izgalom meg a szenvedés, persze a lényeg, hogy nyerjünk, de jó lenne ha sima lenne :)
Forza Inter
sorger=giallo

Nem tartom kizártnak, hogy mivel a Siena már tuti kieső, így minden mindegy alapon nekünk akarnak esni, hogy legalább "szépen" zárják a szezont. Ha ez megtörténik, ki fognak nyílni és gólokat rúghatunk nekik. A védelem legyen rendben, a középpálya szűrjön eredményesen, elől pedig használjuk ki a helyzeteket. Persze lehet, hogy minden teljesen másképp alakul, de a lényeg, hogy gyűrjük le őket és nyerjünk bajnokságot idén is!

FORZA INTER!!!
erixs

Il Capitano nyilatkozta, hogy Moratti holnapi 65. szülinapjára szeretnének a Scudettoval kedveskedni, úgyhogy minimum kétszeres, de lehet, hogy háromszoros erőbedobással fognak küzdeni a srácok. ;)
A Chievo-sok is fogadkoznak (a Lazio mellett őket is barátoknak tekinthetjük) - mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy a romának megnehezítsék a dolgát..

Már csak 1 nap!
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Ha azt nézzük h a Siena pontot akar rabolni akkor támadnia kell, ha kitámadnak ahogy már előtem is irták akkor könnyebben tunk gólt szerezni a védelmünk meg ha megbírt állítani egy Barcát nehogy már a Siena gondot okozzon. A másik lehetőség h 11 emberrel védekezznek h hátha kihúznak egy ikszet(amit amúgy kétlek) akkor meg ha nehezen is de ennek a támadó sornak fel kell tudnia törni azt a védelmet is.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Tekintse barátnak a chievosokat a hóhér. Veronában egy csapat van és az a Hellas. Mocskos tetű banda
Komax

Siena-Inter

Goalkeepers: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Lucio, 13 Maicon, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli, 89 Marko Arnautovic.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

benito92 írta:Tekintse barátnak a chievosokat a hóhér. Veronában egy csapat van és az a Hellas. Mocskos tetű banda

:)
Jaja amugy, közük nincs hozzájuk, szurkolókkal nincs semmi kapcsolat, mondjuk azzal az 50 ultrával ami van nekik.. :lol:

Elnökük interista, ennyi. Meg néha boltolunk velük.
erixs

Tommy írta:
benito92 írta:Tekintse barátnak a chievosokat a hóhér. Veronában egy csapat van és az a Hellas. Mocskos tetű banda

:)
Jaja amugy, közük nincs hozzájuk, szurkolókkal nincs semmi kapcsolat, mondjuk azzal az 50 ultrával ami van nekik.. :lol:

Elnökük interista, ennyi. Meg néha boltolunk velük.

Rosszul fogalmaztam, én kérek elnézést.. :) viszont ha jól tudom akkor Domenico Di Carlo is hatalmas Interista.
Válasz küldése