Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

RenciDavid

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

R9. írta:
JZ4+MM23 írta:Befogtuk az Udinét szombaton előzni kéne :) 6pontra vagyunk a BL-től és még játszunk a milannal és a lazioval is az élről elnézve a formájukat az udine fogható a lazió kiszámíthatatlan a milánról meg nem érdemes beszélni mert az egy derby lesz mindent meg kell tenni h ne ők nyerjék a bajnokságot. még van esély nem sok de van reméljük a legjobbakat
Forza Inter

hát 1000x inkább a milan mint a mocskos szemét juve pfujj köp

+1, ezt osztom. :) Juvét sokkal inkább utálom.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Nem láttam se a meccset, se a gólokat, valaki tud róluk videot? Militonak örülök, remélem marad is jövőre. Egy rendesen felépített csapatban ő még hasznos lehet.

FORZA INTER!!!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

jah,inkább maradjon Milánóba a scudetto,mintsem,hogy a dzsuve visszaszerezze (most talán szabályosan)
bármekkora kcsög is a merda

Milito azért megcsinálja azt amit Eto'o tavaly,hol lennénk nélküle? Legdurvább,hogy szar formábn van még mindig,ha a labdakezelést,passzokat nézzük :D
kár,hogy drága Zarate,egyre jobb a srác
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

R9. írta:azt ugye vagjatok h 2012ben 16 meccsen 17 golt lott a herceg

és ha összességében nézzük 27 meccs 20 gól, Di Natale 30/20, Ibra 26/23-mal áll a 2011/12-es Serie A meccseket nézve. szezon elején senki sem gondolta volna alig lesz rosszabb statja mint Ibrának.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

6 pont a BL hely.
ilyenkor még jobban idegesít hogy kikaptunk a Novarától oda vissza...
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Kiszenvedett egy győzelem volt, de a lényeg hogy megvan. Végre akartak a játékosok. Milito pedig még mindig egy világklasszis, nélküle nem tudom hol lennénk. Zarate ha eddig nem játszott sehogy, legalább erre a maradék pár meccsre összeszedi magát.
Nehéz lesz a bl, de hinni kell benne, mert máshogy nem lehet meg. Nyerni kell folyamatosan a meccseket, mint az láthattuk a riválisok bukhatnak még.
FORZA INTER!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Audipower írta:Ilyen se volt még hogy 3 streamen kellett végignéznem a meccset, de a lényeg, hogy nyertünk. Azért a hétvégi Udinese elleni meccsre remélem lesz pár Sopcast-os link.

A középpályáról sztem Stanko-t sűrgősen ki kellene tenni, mert ma is elképesztően gyenge volt. Ha már 4-3-3 Sneijder nélkül, akkor én a -Guarín,Cambi,Poli- középpályát erőltetném.

Jó éjszakát mindenkinek!

Audi barátom sokszor indokolatlanul negatív,de most osztom amit mond.
1.Mivel a szerdai focinap miatt benne volt a pakliban,hogy csak NB3-as streamek lesznek.Sopcaston a livefottbal-os linkek más minőséget képviselnek.
2.Dejan még lát a pályán,de sosem volt egy futóbajnokság hát még most.
Guarinban több van.Reméljük ő kezd majd Udinében
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Az is feltűnő, hogy inkább Chivut tolta be középre, mintsem Ranocchiát becserélte volna.
Rano sajnos tényleg nagyon kárcsú.
Tavaly folyamatosan játszott, de akkor is nagyon hullámzó volt.
3 nagyon jó meccs, 2 bűn rossz.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Megint csak 6 pont a bl hey,csak nehogy megint elkezdjünk számolgatni,a következő fordulóban meg koppanjunk. :D Az idegesítő az egészben az,hogy ilyen borzasztó szezonunk van,a harmadik edzővel,és még így is meg lehetne simán a bl,ha nem hullajtunk el ilyen Novarák ellen 3 pontokat hazai pályán. És akkor még csak a hazai meccsekkről beszélek.
Viszont ma a második félidőben nem jástzottunk rosszul,Alvareznek örülök nagyon,hogy visszatért,egész jól játszott,főleg úgy hogy ilyen sokat kihagyott,hiányzott eddig a kreativitása. Milito,Chivu!,Zanetti,és Zarate is jól nyomta. Stankovic helyére viszont azonnal be kell tenni Guarint,mert mostanában ő lóg ki a legjobban lefelé.
Én is a Guarin-Cambiasso-Poli középpályával kezdenék,ha van rá lehetőség.
De most lényeg a 3 pont,hétvégén meg az Udine (főleg a jelenlegi formájukban) verhető idegenben is. Azt mindenképp meg kell nyerni és még akármi is lehet... :D
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

Egyébként Militon kívül Cambiasso kerül legtöbbet helyzetbe a kapu előtt :D és a mindig visszaér a helyére is, ő is nagy teljesítményt nyújt az elmúlt pár meccsen.
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

stankot totál el kell felejteni, helyette alap embernek guarint kell. alvarez nagyon jó, jövőre mégjobb lesz, megérte a pénzét és a várakozásokat úgy gondolom :) pazzini szintén kuka, akkor már castiagnost kéne játszatni, ennyit tud ő is, kell neki a meccs és még sokkal jobb lehet, nagy tehetség. alvarezt is agyba főve fikázta mindenki, most meg ha játszik szinte a meccs legjobbja :) meg kell adni az esélyt, + ki kell próbálni 1-2 embert a primaverabol. bl simán meglesz, ki szerintem már nem kapunk.
csak pozitívan mindenki, jó kis csapatunk van :) Forza Inter !
PellerG

Ami nekem még nem tetszik, hogy Chivu az utóbbi 2-3 meccsen összekapta magát, és nem lóg ki. Igaz, nem BL szintű ellenfelekkel játszunk mostanság, de nem értem, miért csak most lehet megmutatni hogy tud hajtani, ha a fizetésről, és szerződéshosszabításáról van szó.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

A lényeg a 3 pont, a közhely szerint, továbbá jó volt újra duplázni látni Militot.

FORZA INTER!!!
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

strama arcát láttátok a gólnál? ő kell nekünk!
Dris

kövezzetek meg de én Chivut nem küldeném el.megtartanám belső védőnek Ranocchia meg mehet isten hírével.Azt a román is elmondta hogy utál a szélen játszani középen viszont már sokszor nyújtott nagyon jó teljesítményt.
nagyobb biztonságban érzem a kapunkat ha ő játszik középsővédőt és nem az olasz.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Dris írta:kövezzetek meg de én Chivut nem küldeném el.megtartanám belső védőnek Ranocchia meg mehet isten hírével.Azt a román is elmondta hogy utál a szélen játszani középen viszont már sokszor nyújtott nagyon jó teljesítményt.
nagyobb biztonságban érzem a kapunkat ha ő játszik középsővédőt és nem az olasz.

Nem tudom... Tény hogy az utóbbi pár meccsen összekapta magát, viszont szerintem amint megkapja az új szerződést, hozza az alibi formáját. Bár jelenleg tényleg biztosabb mint Rano, sajnos. Azért én örülnék ha az olasz belejönne, nagy tehetségnek tartották...
Dris

sajnos nem láttam egészben a meccset mert felidegesített a stream de Destro hogy játszott?
PellerG

Én nagyon nem csípem Chivut. Viszont Ranocchia nálam kijátszotta magát a keretből, a sok vélemény mind egyezik az enyémmel: lomha, mintha fejben máshol járna, dekoncentrált, kimondottan lassú és ezt helyezkedéssel sem korrigálja. Nekem az lenne a lényeg, hogy végre egy jófajta bal lábas! balhátvédünk legyen. Chivut lehet, hogy tényleg középen kéne játszatni, bár tavaly 2/2 meccs/piros lap. És így Caldirola sem férne oda, mivel Samuel és a román előtte lennének a bal-belső poszton.
Mai Gazzetta hír, Moratti: "Balotelli nem szerepel a terveink között"-ámen!
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Hát ez durva. Az egész szezonban lenézett Zarate és a gyülölt Chivu most két meccs alapján maradjon?
Ha szezon elején játszanak 5jo meccset ez akkor is érvényes?
Mikor vezetett a Siena ,,Strama menjen". Nyertünk már jo lesz ö is?
Nem kéne percröl percre értékelni. Mert ugye Milito már régen máshol lenne.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Hat pontra vagyunk a harmadik helytől, és még lesz Udine és Lazio is.

Valami Isteni csoda által meglehet még a 3. hely, de az nálam felérne már egy Scudetto-val.

(A Napoli is szépen lecsúszott.)
interfan

Nem hinném hogy bármi megváltozik ezzel a pár meccsel.
Pl: Zarate 3meccse elfogadható teljesítményt nyújt, de előtte kb 24meccsen 0 volt. Szóval legalább erre a maradék pár meccsre vegyük már hasznát. Lazionál kap egy új lehetőséget azt mondták, nem fogunk érte 16m-t fizetni.
Chivu kb ugyanez, nem hajlandó 3m-s fizetés alatt maradni, és min 2évet akar aláírni. Mi pedig korábban 1év, 2m-s fizetést ajánlottunk neki, amire nemet mondott. Szóval nincs értelme itt tartani még 2évig, és fizetni neki az évi 3m-t.
Stramarol meg személyes véleményem az, hogy valamilyen szinten sikerült felpörgetnie a csapatott. Ez jelentős változás, a Ranieri érához képest. Küzdeni kell amíg van esély a harmadik helyre. Úgy gondolom ahogy a legtöbb olasz újság, és újságíró, nem rá kell bízni az új inter felépítését. Túl fiatal még, van még mit tapasztalnia. Nem véletlen hogy csak nyárig kapott szerződést a nagyoknál, és 2014-ig van kontraktusa a primaveránál.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

interfan írta: Úgy gondolom ahogy a legtöbb olasz újság, és újságíró, nem rá kell bízni az új inter felépítését. Túl fiatal még, van még mit tapasztalnia. Nem véletlen hogy csak nyárig kapott szerződést a nagyoknál, és 2014-ig van kontraktusa a primaveránál.

Ha nem lesz nálunk a nagycsapatnál szerződése, akkor szinte biztosan el fogja vinni valamelyik másik klub. Esélytelen, hogy a Primaverában "bohóckodjon" továbbra is, mikor bekínálnak neki egy első osztályú csapatot jó nagy fizuval.
Ha ezt hozza végig a hátralévő meccseken, akkor én azon vagyok, hogy nevezzük ki. Bielsa jelenleg ugyan úgy nem Inter szint ahogy Strama ha az eredményeit nézzük. Csak felhypeolta a média, páran meg bevették. Én Stramát választanám.
BlueSky

chivunak és Zaratenak mennie kell. Ne akarjunk ujra és ujra ugyanabba a csapdába belesétálni már. Chivu évek ota tulvan fizetve és mindig elérte,h maradjon. Elég belöle.
Zarate meg...ha ingyen lenne maximum.
Pazzinit kukának irjátok sokan. Ha lö két golt maradhat?
Juan ifiben játszott már?
hvmetal

BlueSky írta:chivunak és Zaratenak mennie kell. Ne akarjunk ujra és ujra ugyanabba a csapdába belesétálni már. Chivu évek ota tulvan fizetve és mindig elérte,h maradjon. Elég belöle.
Zarate meg...ha ingyen lenne maximum.
Pazzinit kukának irjátok sokan. Ha lö két golt maradhat?
Juan ifiben játszott már?

Chivu szeret téged,miért vagy ilyen? :(
Baggio85

Süti írta:Hat pontra vagyunk a harmadik helytől, és még lesz Udine és Lazio is.

Valami Isteni csoda által meglehet még a 3. hely, de az nálam felérne már egy Scudetto-val.

Bl kiesés után én is azt mondtam, hogy meg kell próbálni, pedig akkor még messzebb voltunk, mint most. De sajnos én úgy érzem, hogy ez a csapat nem fog tudni nyerni Udinében, Firenzében meg Rómában, de még Parma-ban sem. Márpedig a 3. helyhez nem hiszem több hiba beleférne.
hvmetal

Baggio85 írta:
Süti írta:Hat pontra vagyunk a harmadik helytől, és még lesz Udine és Lazio is.

Bl kiesés után én is azt mondtam, hogy meg kell próbálni, pedig akkor még messzebb voltunk, mint most. De sajnos én úgy érzem, hogy ez a csapat nem fog tudni nyerni Udinében, Firenzében meg Rómában, de még Parma-ban sem. Márpedig a 3. helyhez nem hiszem több hiba beleférne.

ilyenkor kár,hogy nem lehet elhozni pár meccsre Eto'ot. Vele meglenne
nem tudunk behúzni 6-7meccset zsinórban.nem strama miatt.nincs erő a középpályában
egy portoi formáját hozó Guarin,egy jó Sneijder,Ricky + egy tökös Maicon nagyon kellene.csoda lenne ha ebből 1 is meglenne. kéne még 1 Materazzi is. Ranonál még mindig jobb lenne
BlueSky

Na nem mintha sokan szeretnék Chivut. ;)
Csak Cordobat utálom.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

bazz Chivut itt tartani, ugyan már.
Ki mondta hogy Zarate árából nem lehet alkudni, na meg még egy évre lízingelni.
Milito tényleg kurva jó, de ne rá építsük a jövőnket. Hirtelen el lett felejtve hogy tavaly és idén ősszel elég vakon volt.

Tessék végre elfogadni, ezt az Intert újjá kell építeni. Mindenki hős, aki részt vett a triplában, (még a divatnigger Márió is :D ), de nem gondoljátok komolyan hogy ennek a keretnek van még jövője bármilyen sorozatban is. Lásd ezt a szezont!!! Bármennyire is fájó a kedvenceket is el kell engedni.
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

valaki írta h Bielsa nem Inter szint
Azért ezzel én várnék egy kicsit mert mi van akkor ha megnyeri a spanyol kupát és az EL-t
AVB tavaly egy lényegesen gyengébb bajnokságot és kupát nyert meg a Portóval (ami kb a portugál barca v reál ahogy tetszik)+ ugye az EL akkor mindenki skótnak nevezte Moratit h nem volt hajlandó kifizetni 15 millát érte most meg nem Inter szint az aki egy erősebb bajnokságban egy gyengébb csapattal elképzelhető h kopizza
Nekem egy kicsit erős de majd kiderül :)
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Az hogy valaki "inter szint" vagy sem addig nem derül ki amíg itt nincs,mindaddig az egész csak feltételezés,sztem itt senki nem lát a jövőbe.....
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Bár ezt szerintem nem ebben a topikban kellene megbeszélni, de szerintem a legjobb megoldás még mindig, a mostanában nem nagyon emlegetett Blanc lenne. Strama még nagyon tapasztalatlan, Boas nem tudom, hogy mit hozna, mert a Londoni kiruccanás nagyon nem tett jót neki (helyében maradtam volna Portoban még egy évet). Bielsa-t annyira nem ismerem, szóval nem véleményezem, bár az tény, hogy ő a fiatalokra épít, ami nálunk most elvileg kitűzött cél a jövőt nézve.

Zarate talán, ha olcsón elhozható, (max 4-5m) akkor maradjon, mert benne lehet potenciál. Az, hogy Ranieri-nél nem tudott alkotni az nem jelent semmit, sok játékos volt így ezzel. Chivuval eddig is ez volt, ha akart, és koncentrált, akkor jó meccsei voltak, de ez alap elvárás lenne. A Herceg megint más eset, mivel ő a szar meccsein is küzdött, hajtott a pályán, ezért is imádom annyira. Pazzo-n ezzel szemben csak haragot látok, ahányszor csak pályára lép olyan a feje, mint akinek elgurult a gyógyszere. Tegnap is bejött és azon kívül, hogy eldobta magát 1x a 16-oson belül, és reklamált egy sort, semmit se csinált.

Én vagyok annyira naiv, hogy bízzak még a csapatban, csak sajnos idén nagyon sok csalódást okoztak, amit nehéz elfelejteni. Mindenesetre, amíg matematikai esélyünk van, hajtani kell.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Víctor04 írta:Egyébként Militon kívül Cambiasso kerül legtöbbet helyzetbe a kapu előtt :D és a mindig visszaér a helyére is, ő is nagy teljesítményt nyújt az elmúlt pár meccsen.

Meg Lucio. Mancini fel is tolta volna, miután becserélte Forlant meg Pazzinit, 2 védőre/középpályásra:D
Imádtam azokat a meccseket nála és legtöbbször be is jött ez a hülyeség:)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Csak Cordobat utálom.[/quote]
Nem tudom ezt mire alapozod,a jelenlegi formája a korából adódóan olyan amilyen.De ne felejtsd el,hogy nem egy-két éve játszik itt és bőven letett már arra a bizonyos asztalra.Kicsit több tiszteletet érdemel :!:
BlueSky

Elöbb voltam Inter szurkolo mint ö Inter játékos szoval nem most utáltam meg.
Ezzel nem tudok mit kezdeni. Nem egy rossz meccse volt.
Baggio85

vaskalap írta:Kicsit több tiszteletet érdemel :!:

Egyetértek! Az tény, hogy Cordoba sosem volt egy labdavirtuóz és akkor még finoman fogalmaztam, de amikor játszott, mindig 100%osan odatette magát a csapatért, az Inter-ért és volt nem egy jó meccse! Persze voltak sajnos gyengék is, de legalább rajta mindig látszott az, hogy komolyan vette amit csinált.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

BlueSky írta:nem most utáltam meg.
Ezzel nem tudok mit kezdeni

Nem szeretni vagy éppen utálni kell, hanem elismerni az itt eltöltött pályafutását, a nyáron meg úgyis visszavonul.
BlueSky

Szerintem azt én döntöm el melyik játékost szeretem vagy sem. 15 év alatt ö az egyetlen aki kicsit se tudta megkedveltetni magát és elment a kedvem ha láttam,h kezdö. Tisztelet megvan,de szeretnem még nem kell. Ugy gondolom ezt tisztáztuk.
R9.

BlueSky írta:Szerintem azt én döntöm el melyik játékost szeretem vagy sem. 15 év alatt ö az egyetlen aki kicsit se tudta megkedveltetni magát és elment a kedvem ha láttam,h kezdö. Tisztelet megvan,de szeretnem még nem kell. Ugy gondolom ezt tisztáztuk.

biztos rasszista vagy fuj :\ :lol:
BlueSky

Egy erösen jobbos csapatnak szurkolsz...

Amugy az,h kopasz vagyok nem jelenti azt,h rasszista is ;)
Cordoba ,,nemszeretemsége" meg,ez van,tuléli.
R9.

[quote="BlueSky"]Egy erösen jobbos csapatnak szurkolsz...

quote]
mi az inter drukkerek jobbosak? :o
Festa

BlueSky írta:Egy erösen jobbos csapatnak szurkolsz...

Amugy az,h kopasz vagyok nem jelenti azt,h rasszista is ;)
Cordoba ,,nemszeretemsége" meg,ez van,tuléli.

Én meg Chivut utálom mert Román.
Amúgy meg egy szélvészléptű balhátvéd csak ezt egyik edzőnek sem sikerül kihozni belőle.:)
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Azt, hogy román, kis "r" betűvel kell írni... Én meg ezt utálom... ;)

FORZA INTER!!!
Festa

sorger=giallo írta:Azt, hogy román, kis "r" betűvel kell írni... Én meg ezt utálom... ;)

FORZA INTER!!!

Jól van akkor rOMÁN:)
interfan

Samuel sérülése sajnos súlyosabb a vártnál. Min 3hetet lesz kénytelen kihagyni, a milan elleni derbyre térhet vissza jelen állás szerint.
Addig a úgy látszik Chivu fogja őt pótolni középen, nem pedig Ranocchia.
Sneijder visszatérésével pedig, átállunk majd a Strama által kedvelt 4-2-3-1-re.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

interfan írta:...átállunk majd a Strama által kedvelt 4-2-3-1-re.

remélem ezt nem a Cambiasso Stankovic védekezö, középsö kp-val tervezzük
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

R9. írta:
BlueSky írta:Egy erösen jobbos csapatnak szurkolsz...

quote]
mi az inter drukkerek jobbosak? :o

:D :D szarkazmus-tábla? :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Crespo 2012.04.14. 15:21-kor.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

nem hiszem, h komolyan kérdezte:)
interfan

Sajnos szörnyű tragédia történt, a mai pescara-livorno bajnokin. A livorno 25éves játékosa Piermario Morosini, szívrohamot kapott a pályán, és meghalt. Hatalmas tragédia ez, szörnyű az egész foci világnak. Részvétem mindenkinek.
Az olasz labdarúgó szövetség bejelentette, elmarad minden labdarúgó mérkőzés, minden osztályban.
R9.

durva, de ezert nem kellet volna elhalasztani a meccseket...
Adriano92

Hozzászólás Szerző: Adriano92 »

Én is most olvastam róla meg láttam a videót. Szörnyű hogy ez történt. :? Még csak 25 éves volt. :( Részvétem.
Válasz küldése