Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- sly89
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Én Cambi helyett esetleg behoznám Guarint
- Pazzo
Guarin nehezen fog bizonyítani,ha nem játszik egy percet se. Nem is értem...
-
R9.
ez a kurva román mikor pusztul már ki ebből a csapatból...
- PellerG
sly89 írta:Én Cambi helyett esetleg behoznám Guarint
Én Pazzinit. Mert az X is vereséggel ér fel. Helyzetünk viszont nincs.
Viszont tárgytalan, mert nagyonhasznos Chivu megsérült, és kényszercsere jön.
- Audipower
Chivu-> Ranocchia csere. Na most nagyon úgy érzem, hogy ki fogunk kapni. Béka Bandi majd csinál valami hibát és annyi.
-
R9.
szégyen h mindenki szarik bele..nem is nézem tovább ezeket a ratyikat
- Audipower
Senki nincs a környékén, ingyenélő Maicon meg ki akarja engedni a labdát.
Julio úgy szaladt oda és elvette tőle a labdát.
- Audipower
Picsába! Ha Milito van ott középen(feltéve nem lesen), akkor 1-0 lenne. 
- alwin91
feleslegesen sikerült elcsesznem két órát a délutánomból. mindig megfogadom, hogy nem nézek több inter meccset az idényben, de sosem jön össze...
- Audipower
Sneijder-t nyáron nyugodtan eladhatjuk. Mióta bejött csak hisztizik. A mostani teljesítményétől Coutinho jobb lenne sztem.
-
gabesz
Ezt a sok kutyaütőt... Ott járunk emberek h egy kiesés elől menekülő Fiorentina ellen MEGFELEL nekünk az X... Egy értelmes támadást nem tudnék mondani. Botrány!!!!!!
- PellerG
Audipower írta:Sneijder-t nyáron nyugodtan eladhatjuk. Mióta bejött csak hisztizik. A mostani teljesítményétől Coutinho jobb lenne sztem.
Forlannal nem volt rosszabb.
- Dan-i-nter
Mivel nem tudok oroszul nem tudtam eldönteni, hogy a null null említésekor a kommentátor az eredményről, vagy a teljesítményünkről beszél-e. Nem szeretném jövőre Stramá-t a padra, írtó gyenge a taktikai repertoárja. Az idei szezonunkat meg egy haldoklóhoz tudnám hasonlítani, akit már csak a gépek tartanak életben. A remény még megvan, de igazából mindenki tudja mi lesz a vége.
- Pazzo
Tényleg vége lehetne ennek a szezonnak,mert ezt hétről-hétre végignézni borzasztó. Néha van egy-egy fellángolás,jó meccs,akkor azt hisszük,hogy na most valami talán lesz,elindulunk felfelé,jön a következő meccs,aztán annyi volt. Ha meg Strama marad felesleges Guarint megvenni,mert mindenki elöbb játszik,mint ő. Pedig olyat rúg,mit a ló,ezen a mecsen helyzetünk nem volt,átlövésből meg talán veszélyes lehetett volna. Na mindegy.
-
gabesz
Lassan az EL-ről is álmodozhatunk...
- PellerG
Dan-i-nter írta:Mivel nem tudok oroszul nem tudtam eldönteni, hogy a null null említésekor a kommentátor az eredményről, vagy a teljesítményünkről beszél-e. Nem szeretném jövőre Stramá-t a padra, írtó gyenge a taktikai repertoárja. Az idei szezonunkat meg egy haldoklóhoz tudnám hasonlítani, akit már csak a gépek tartanak életben. A remény még megvan, de igazából mindenki tudja mi lesz a vége.
Nem szabad őt szídni. Ifiedző. Első felnőtt tapasztalata az Inter. Viszont az újjáépítést semmiképpen sem szabad rábízni, oda egy már tapasztalattal rendelkező edzőre van szükségünk, aki mellett maradhatna segítőnek. Szerintem vele az volt a cél, hogy a már mindenkit irritáló Ranieri lelépjen, és ezt olcsón meglépjük.
- tabi.csaba
Hihetetlen,hogyan lehet Alvarezt a szélen játszatni!!!Ez óriási hiba,Guarin meg ott ül a padon!Ez olyan mintha Pirlo játszana a szélen /annyira gyors csak mint Ricky/ ,de őt mégsem tolják ki a szélre.Nagatomo 1 bedobást nem tud elvégezni torokra dobja,ebből alakult ki a tizenegyes.
- Dan-i-nter
Maradjon Ifi edzőnek, mert ilyen szintre még kevés. Szerintem meg Leo 2-t akartak belőle csinálni, csak hát bizonyos esetekben már a motiváció sem elég. Ezért is írtam, hogy fölösleges Ranieri-t elküldeni, nem leszünk előrébb.
Guarin-t se értem miért akarja mindenki, oké Porto-ban jó volt, de Quaresma is. Egyszer beállt csereként volt 3 szép megmozdulása, meg kiharcolt egy tizit. Aztán a kövi meccsen mikor kezdő volt, szinte semmit se csinált. Inkább hozzuk el Asamoah-t abból a pénzből, amit rá szánnánk.
Guarin-t se értem miért akarja mindenki, oké Porto-ban jó volt, de Quaresma is. Egyszer beállt csereként volt 3 szép megmozdulása, meg kiharcolt egy tizit. Aztán a kövi meccsen mikor kezdő volt, szinte semmit se csinált. Inkább hozzuk el Asamoah-t abból a pénzből, amit rá szánnánk.
- Festa
Hiába a nyilatkozatok.Ma úgy játszottunk mintha mindegy lett volna az eredmény..Legalább lettek volna komoly helyzeteink.A BL-re most már nincs reális esély.Mondjuk eddig is csak matematikai volt...
Nekem nincs bajom Stramával mert legalább támadó felfogásban játszatta a csapatot.
Az más kérdés,hogy ahhoz,hogy a leült "kis sztár" csapatunk felpörgesse ahhoz több kell.
Már nem is bánom,hogy a szerdai Udine elleni meccset nem is láthatom.Nincs már nagyon tétje.
Előre kell nagyon a frissítés.Lehet,hogy Milito utolsó nagy "fellobbanását" látjuk idén.
Lucas,Lavezzi,Suárez a névsorom.Ebben a sorrendben.
Nekem nincs bajom Stramával mert legalább támadó felfogásban játszatta a csapatot.
Az más kérdés,hogy ahhoz,hogy a leült "kis sztár" csapatunk felpörgesse ahhoz több kell.
Már nem is bánom,hogy a szerdai Udine elleni meccset nem is láthatom.Nincs már nagyon tétje.
Előre kell nagyon a frissítés.Lehet,hogy Milito utolsó nagy "fellobbanását" látjuk idén.
Lucas,Lavezzi,Suárez a névsorom.Ebben a sorrendben.
- interfan
Egy vereséggel felérő x-et értünk el. Rossz esetben 3-4 gólt kaphatunk volna, miközbe helyzetünk nem volt.
Hittünk benne hogy meglehet a bl hely, hittünk benne hogy Strama lesz az új Mourinho, hittünk benne hogy Zarate megváltja a világot. De ez mind-mind csak ábránd volt.
Sajnos a valóság ettől nagyon-nagyon messze van. Már az európa liga is nehéz lesz elérni, Strama egyértelmű hogy csak vészmegoldás nyárig. Egyszerűen Strama nem való az interhez, rengeteget kell még tanulnia és tapasztalnia.
Hihetetlen mennyire súlytalanok vagyunk elől, ha nincs Milito gólt nem lövünk. Forlan nem értem mit keres még itt, 53perc alatt egy hatalmas szokásos semmit hozta, grat Brancanak az idehozataláért. Alvarez is hatalmas kérdés, mi volt benne 14m, borzasztó lassú középserű játékos, volt pár jó meccse és ennyi. Chivut amilyen messzire csak lehet, elkel küldeni. Zarate pedig ennyi nem több, egy önző játékos nem ide való, nem hogy 16m-ért még ingyen sem. Egy csatár lő 2gólt egy szezonban, ez őt minősíti. Guarint végképp nem értem, miért is nem játszik, így aztán bizonyíthat.
Tényleg már a szezon végét várom, pocsék az egész év. Reménykedek benne hogy jönnek a normális játékosok nyáron, és egy jó edző.
Hittünk benne hogy meglehet a bl hely, hittünk benne hogy Strama lesz az új Mourinho, hittünk benne hogy Zarate megváltja a világot. De ez mind-mind csak ábránd volt.
Sajnos a valóság ettől nagyon-nagyon messze van. Már az európa liga is nehéz lesz elérni, Strama egyértelmű hogy csak vészmegoldás nyárig. Egyszerűen Strama nem való az interhez, rengeteget kell még tanulnia és tapasztalnia.
Hihetetlen mennyire súlytalanok vagyunk elől, ha nincs Milito gólt nem lövünk. Forlan nem értem mit keres még itt, 53perc alatt egy hatalmas szokásos semmit hozta, grat Brancanak az idehozataláért. Alvarez is hatalmas kérdés, mi volt benne 14m, borzasztó lassú középserű játékos, volt pár jó meccse és ennyi. Chivut amilyen messzire csak lehet, elkel küldeni. Zarate pedig ennyi nem több, egy önző játékos nem ide való, nem hogy 16m-ért még ingyen sem. Egy csatár lő 2gólt egy szezonban, ez őt minősíti. Guarint végképp nem értem, miért is nem játszik, így aztán bizonyíthat.
Tényleg már a szezon végét várom, pocsék az egész év. Reménykedek benne hogy jönnek a normális játékosok nyáron, és egy jó edző.
- versenyszellem
ez most ilyen bunda meccs volt?
- PellerG
interfan írta:Reménykedek benne hogy jönnek a normális játékosok nyáron, és egy jó edző.
Hát én is nagyon, mert jelenleg nem törődünk a jövővel. Akit ki lehetne és kéne is próbálni, lehet e számítani rá a jövőben, azt még a padra sem nagyon tesszük-Faraoni, Juan, Guarín.
Az meg, hogy Stramat sokan már az 1. meccse előtt itt tartották volna hosszú távra, "kicsit" túlzó volt.
Egy olyan újjáépítéshez, amely előtt remélhetőleg! állunk, rutinosabb edző szükséges.
- Festa
interfan írta:Egy vereséggel felérő x-et értünk el. Rossz esetben 3-4 gólt kaphatunk volna, miközbe helyzetünk nem volt.
Interfan kemény vagy. Persze sok mindenben igazad van.
Mondjuk az biztos,hogy amikor nem játszott Wes akkor Alvarez sokkal hasznosabb tudott lenni.
A kérdés,hogy jövőre mitől fog változni a csapat játéka?
Lucastól,Coutinhotól esetleg egy visszatérő Eto'o-tól??
Lassan tényleg az csak az átigazolási pletykák érdekelnek majd.Kiben reménykedjünk?
- interfan
Stramat se értem, kinevezték írták hogy majd játszatja az fiatalokat. Erre sikerül kiálítania a seria a legidősebb kezdőjét meccsről meccsre.
Akikét még Ranieri játszatott, pl Faraoni és Obi, őket Strama elfelejtette. Az ifiből pedig nem hozott senkit, nagy dolog a nagy csapattal edzenek páran, na bumm.
Ki lehetne próbálni jó pár embert, Alborno, Cristeig, Longo és senki. Játszik a védekezésben 0 Nagatomo, a 100éves Stankovic, és a Forlan meg az ész nélküli Zarate. Juan Jesut is minek vettük, ha még csereként sem áll be.
Úgy egy az egybe nem értem Stramat.
Szintén furcsa pár ember hozzálássa, nyerünk 1meccset és Strama maradjon, erre nem tudok mit mondani. Ugyanez Zarate játszik 2meccset jól, és vegyünk meg 16m-ért de ha nem akkor 8-ért. Ne felejtsük már el hogy pl Zarate 25meccsen 0 volt, Strama pedig egy ifiedző.
Szóval nyáron kikel dobni a szemetet, mindenki tudja szerintem kik azok, a már itt kiégett nem motivált játékosktól megkel válni. Helyettük pedig hozni pár klasszist és jó játékost, valamint egy rutinos tapasztalt jó edző.
Őszintén megmondom én már a nyarat várom, és az új edző, valamint játékosok érkezését.
Ezen a további pár meccsen Strama legalább kipróbálhatna 1-2 játékost, de úgyse fog.
Akikét még Ranieri játszatott, pl Faraoni és Obi, őket Strama elfelejtette. Az ifiből pedig nem hozott senkit, nagy dolog a nagy csapattal edzenek páran, na bumm.
Ki lehetne próbálni jó pár embert, Alborno, Cristeig, Longo és senki. Játszik a védekezésben 0 Nagatomo, a 100éves Stankovic, és a Forlan meg az ész nélküli Zarate. Juan Jesut is minek vettük, ha még csereként sem áll be.
Úgy egy az egybe nem értem Stramat.
Szintén furcsa pár ember hozzálássa, nyerünk 1meccset és Strama maradjon, erre nem tudok mit mondani. Ugyanez Zarate játszik 2meccset jól, és vegyünk meg 16m-ért de ha nem akkor 8-ért. Ne felejtsük már el hogy pl Zarate 25meccsen 0 volt, Strama pedig egy ifiedző.
Szóval nyáron kikel dobni a szemetet, mindenki tudja szerintem kik azok, a már itt kiégett nem motivált játékosktól megkel válni. Helyettük pedig hozni pár klasszist és jó játékost, valamint egy rutinos tapasztalt jó edző.
Őszintén megmondom én már a nyarat várom, és az új edző, valamint játékosok érkezését.
Ezen a további pár meccsen Strama legalább kipróbálhatna 1-2 játékost, de úgyse fog.
- PellerG
Mai következtetéseim:
-Maicont, ha van egy kis üzleti érzéke a vezetőségnek, pénzzé teszik. Se lendület, se brusztolás, se használható beadások, azt gondolom 8-10 M és mi jártunk jól.
-Chivut tudom divatnak tartják páran szídni, de én nem értek egyet. Ha szélen van a sárga garantált, ha középen végig-remegős a szitu, mikor villan a piros. 32, lassú, szabálytalankodó. Érthetetlen számomra, hogy jelen állás szerint úgy tűnik, a vezetőség bele megy egy 1+1 éves új szerződésbe vele.
-Sneijder hihetetlenül jó játékos. Csak nagyon nincs formában. Úgy gondolom a környezetváltás kihozná belőle a 2010-es teljesítményét, mert nem lett gyengébb spíler. Számunkra szerintem az eladása lenne a legjobb megoldás, 30 M áron jobban járnánk mint a jelenlegi helyzetben, ami már tartósnak tekinthető, hogy a szezonok 50%-ában amúgy sem számíthatunk rá sérülés miatt. A bajnokságban lejátszott eddigi 33 meccsen 11-szer!!! volt/tudott kezdő lenni. Ez luxus.
-Ha Guarint nem akarjuk játszatni és megvenni, akkor nem értem miért hozták ide. Branca elmondta, hogy tudták, hogy sérülten igazoljuk le. Most akkor kérdem én, mégsem tudták, és átvágtak, vagy 1,5 meccs után azt mondják, hogy nem kell ő ide? Az általam nagyon tisztelt, de mostanra hullafáradt Deki helyett nem értem miért nem lehetne ránézni mit tud olasz honban.
-Nem értem, hogy így, hogy igazából már 1-1,5 hónapja elment a szezon, és már csak nagyon-nagyon legbelül gondolkodhatunk a BL-helyben, miért nem adunk esélyt fiataloknak. Még csak nem is a Primavera keretre gondolok, de Maicon helyén Faraonit, Forlan helyett Obit, vagy Samuel kiesése esetén Juant meg lehetne nézni, ha már a felnőtt kerethez tartoznak.
-Maicont, ha van egy kis üzleti érzéke a vezetőségnek, pénzzé teszik. Se lendület, se brusztolás, se használható beadások, azt gondolom 8-10 M és mi jártunk jól.
-Chivut tudom divatnak tartják páran szídni, de én nem értek egyet. Ha szélen van a sárga garantált, ha középen végig-remegős a szitu, mikor villan a piros. 32, lassú, szabálytalankodó. Érthetetlen számomra, hogy jelen állás szerint úgy tűnik, a vezetőség bele megy egy 1+1 éves új szerződésbe vele.
-Sneijder hihetetlenül jó játékos. Csak nagyon nincs formában. Úgy gondolom a környezetváltás kihozná belőle a 2010-es teljesítményét, mert nem lett gyengébb spíler. Számunkra szerintem az eladása lenne a legjobb megoldás, 30 M áron jobban járnánk mint a jelenlegi helyzetben, ami már tartósnak tekinthető, hogy a szezonok 50%-ában amúgy sem számíthatunk rá sérülés miatt. A bajnokságban lejátszott eddigi 33 meccsen 11-szer!!! volt/tudott kezdő lenni. Ez luxus.
-Ha Guarint nem akarjuk játszatni és megvenni, akkor nem értem miért hozták ide. Branca elmondta, hogy tudták, hogy sérülten igazoljuk le. Most akkor kérdem én, mégsem tudták, és átvágtak, vagy 1,5 meccs után azt mondják, hogy nem kell ő ide? Az általam nagyon tisztelt, de mostanra hullafáradt Deki helyett nem értem miért nem lehetne ránézni mit tud olasz honban.
-Nem értem, hogy így, hogy igazából már 1-1,5 hónapja elment a szezon, és már csak nagyon-nagyon legbelül gondolkodhatunk a BL-helyben, miért nem adunk esélyt fiataloknak. Még csak nem is a Primavera keretre gondolok, de Maicon helyén Faraonit, Forlan helyett Obit, vagy Samuel kiesése esetén Juant meg lehetne nézni, ha már a felnőtt kerethez tartoznak.
-
BlueSky
Zarate maradjon kommentekre várok
- alwin91
nyugi srácok, fölösleges akármin idegesíteni magunkat mostmár. Ez a szezon elment, a csapat egész évben szar volt, ez nem is fog változni, mert Ők is érzik, hogy mostmár tök mindegy. Más kérdés, hogy profi játékosok, mindig oda kellene magukat tenniük 100%-osan. Várjuk meg, hogy vége legyen, és akkor várhatjuk az izgalmakkal teli nyarat, hátha történik valami.
- hvmetal
remélem marad Zarate
- hvmetal
tök mind1 ki az edző,milyen taktika,mennyire tehetséges vagy rutinos az edző
ezek buzik
ezek buzik
-
R9.
itt most jose se tudna mit csinalni, ennyi faszt a palyan reg lattam szartak a vilagra
itt mar csak cou segíthet
itt mar csak cou segíthet
-
R9.
ha elmennek az idősebbek, sneijder,milito, maicon, chivu stb..és lesz lucas alvarez coutinho poli zarate stb..akkor strama tökéletes lehet az újjáépítéshez
- hvmetal
mondjuk nem Stramának kellene már rávenni a barmokat,hogy akarjanak nyerni(3edzőnek nem ment) hanem Morattiéknak. most megeszünk 1 fiatal tehetséges edzőt és ilyen köcsög Chivuk meg megint maradhatnak a háttérbe
ez a Bielsa semmivel nem lesz jobb,mint Benitez (bár Benitez sem rossz edző,csak rosszkor volt rossz helyen)
de,ha ez a gerinc megmarad én jövőre nem nézek focit
ez a Bielsa semmivel nem lesz jobb,mint Benitez (bár Benitez sem rossz edző,csak rosszkor volt rossz helyen)
de,ha ez a gerinc megmarad én jövőre nem nézek focit
- hvmetal
az a baj,hogy Guarin jobb focista,mint Zanetti,illetve "pályábbra való". nahát Stankonál meg 5ször jobb már.
valamiért mégsem jöhet szóba egy Guarin-Cambiasso-Poli--Sneijder 4es.
ki az a barom aki Ranocchiát betenné?Vagy a többi fiatalt,mikor BL hely kellett volna,meg kitudja mit szabad a Stramának. Nem hiszem,hogy ilyen buta lenne a srác.Guarin mellőzése meg sok mindent takarhat,üzletileg
Egyáltalán melyik edző merne kockáztatni ott ahol Stankoék visítanak,ha nem játszanak,meg még durvább,Moratti a góré?
ezek a játékosok egy 20-30éve edző Ranierit,BL és spanyol győztes Benitezt is megettek
remélem,hogy esélyt sem kap a keret 60%-a újbóli bizonyításra...
ki az a barom aki Ranocchiát betenné?Vagy a többi fiatalt,mikor BL hely kellett volna,meg kitudja mit szabad a Stramának. Nem hiszem,hogy ilyen buta lenne a srác.Guarin mellőzése meg sok mindent takarhat,üzletileg
Egyáltalán melyik edző merne kockáztatni ott ahol Stankoék visítanak,ha nem játszanak,meg még durvább,Moratti a góré?
ezek a játékosok egy 20-30éve edző Ranierit,BL és spanyol győztes Benitezt is megettek
-
BlueSky
akkor vedd meg Zaratet,jo vétel,bizonyitott
- tabi.csaba
hvmetal írta:az a baj,hogy Guarin jobb focista,mint Zanetti,illetve "pályábbra való". nahát Stankonál meg 5ször jobb már.
Mondjuk Cambi helyén,az általad útált Joel Obi ,ma már sokkal jobb teljesítményre képes!Guarin "üzletbe" félek tényleg van valami.
- hvmetal
BlueSky írta:akkor vedd meg Zaratet,jo vétel,bizonyitott
irónia? te kérted
amúgy nem utálom Obit,csak többet várna tőle az ember már
-
JZ4+MM23
a tegnapi meccset nem láttam a 11esről Vki tudna mesélni? jogos volt? Ki hozta össze?
Stramaról csak annyit h neki hozott anyagból kell dolgoznia abból főz amije van számomra nem elsősorban ez az idegesítő hanem ha utána számolok annak h hol lennénk most ha 2* ütjük a Novarát...
Stramaról csak annyit h neki hozott anyagból kell dolgoznia abból főz amije van számomra nem elsősorban ez az idegesítő hanem ha utána számolok annak h hol lennénk most ha 2* ütjük a Novarát...
-
BlueSky
Zarateval viccelni sem szabad.
- hvmetal
olasz foci szégyene , ha ez a csapat bármelyik európai kupasorozatra kijut.
szopatott minket a Novara,még,hogy ütöttük volna őket
szopatott minket a Novara,még,hogy ütöttük volna őket
-
R9.
olasz foci szegyene h a juve felvarratja magar a 3. csillagot majd, mikozben kitudja mennyit elcsaltak
- Komax
Ezeket a játékosokat nem motiválja már semmi. 3.hely nekik nem motiváció. Mindig címekért/trófeákért harcoltunk. Érzi mindenki, hogy egy korszak véget ért.
- hvmetal
R9. írta:olasz foci szegyene h a juve felvarratja magar a 3. csillagot majd, mikozben kitudja mennyit elcsaltak
inkább,hogy létezik még a klub
- Ipa
Máris 1:0 oda, remek
- Ipa
1:1 Wesley egyenlít, de mák volt
- graziejosé
- psn
valaki tudna adni linket? atdheneten inter channelen gusztustalan roma meccset mutatják :S fail
- PellerG
A pálya talaja botrányos, össze vissza pattan a labda. Sneijder góljánál is épp felpattant, de persze Handa is benézte.
- Ipa
- Ipa
1:2 megint Wesley, Milito zseniális passza nyomán löbbölt.
-
bali06
Mekkora passz volt Militotól és milyen szépen lőtte be Sneider!!!