Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- benito92
Re: Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)
Bezzeg a tirpák burdisso meg a drogkarteles haverja palermo kint lesz. Diego elnézte a napi adagját.
- Komax
Vieira meg azért ment el, hogy legyen lehetősége kijutni a VB-re, mert itt keveset játszik. Cumi!!
- Marco
Süti írta:Ezzel a középpályás sorral nem nyernek VB címet az argentinok, a védelem és a csatársor brutális, de a középpályát jól elmérte Maradona, és most ezt nem csak azért írom, mert az idei év két legjobbját nem válogatta be tőlünk.
Hát én azért ezt a védelmet se érzem olyan brutálisnak cask a csatársort. Braziloknál pl sokkal brutálisabb védelem van.
- DSanton39
ez vicc, drogos nevetséges, pedig ezzel az argentin nemzettel VB-t lehetne nyeretni, ha a legjobbakat vinné ki, nem haveri alapon rakná össze a keretet.
de nézzük a jó oldalát, biztos nem sérülnek le a VB-n
de nézzük a jó oldalát, biztos nem sérülnek le a VB-n
- 20recoba
nO COMMENT MARADONA..
Lucho,Cambi,Zanetti,Gaby Milito, Lisandro tévéből nézi a vb-t, vicc..
Coloccini és Guttierez a másodosztályból került be, Datoló a Napoliba se fért be, José Sosát úgy baszták ki a Bayernből mint annak a rendje, Heinze egy vicc, az Independientés Maraque sokkal jobb nála. Burdit se nagyon értem, bár ő idén annyira nem rossz. Maxi R. meg 3 éve csak kínlodík( mind az Altetíben mind a Poolban ). Lavezzinál pedig sztem jobb Lisandro..Mennyi gólt rúgott idén Lavezzi max 9-et.. Palermo meg igazi fanatikus a füléről is bepattan a labda, őt egyértelműen befogja válogatni Diego akár még a Herceg kárára is.
Ja és akkor Gaitánt és Zabaletat el is felejtettem ,sztem nekik is helyük lenne a keretben
Nálam így állna fel az Arg válogatott: Romero:Zanetti,Samuel,G.Milito,Mareque-Lucho,Cambi,Mascherano-Messi,Higuain,Milito
Lucho,Cambi,Zanetti,Gaby Milito, Lisandro tévéből nézi a vb-t, vicc..
Coloccini és Guttierez a másodosztályból került be, Datoló a Napoliba se fért be, José Sosát úgy baszták ki a Bayernből mint annak a rendje, Heinze egy vicc, az Independientés Maraque sokkal jobb nála. Burdit se nagyon értem, bár ő idén annyira nem rossz. Maxi R. meg 3 éve csak kínlodík( mind az Altetíben mind a Poolban ). Lavezzinál pedig sztem jobb Lisandro..Mennyi gólt rúgott idén Lavezzi max 9-et.. Palermo meg igazi fanatikus a füléről is bepattan a labda, őt egyértelműen befogja válogatni Diego akár még a Herceg kárára is.
Ja és akkor Gaitánt és Zabaletat el is felejtettem ,sztem nekik is helyük lenne a keretben
Nálam így állna fel az Arg válogatott: Romero:Zanetti,Samuel,G.Milito,Mareque-Lucho,Cambi,Mascherano-Messi,Higuain,Milito
- Nia
kiscivis írta:Egy vicc, h egy nemzeti legendét, a legtöbb válogatottsággal rendelkező Zanettit nem viszi ki. Évek óta ugyanolyan magas színvonalon játszik, és aligha van még egy ilyen univerzális játékos a keretben.
Cuchu kivitelére kevesebb esély volt, mert vmiért nem szereti, így az kevésbbé lep meg. De Zanettit othonhagyni. Szétlőtte már magát ez a pohos barom.
Az a baj,hogy túl későn fogják leváltani ezt a barmot.De egyáltalán ,hogy az ....-ben lehet edző az aki szimpátia alapján válogat(több,mint 100 játékost próbált ki,nagyon nem ért hozzá).Domenechhel összezárnánk őket,egymásra találnának,mint sasorrú barátunk Piquevel
Más:Nem tudom láttátok e már a TV-ben(bár ott meg van vágva),de nem rossz
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-l ... deo_-35234
- Marco
Hát azért a kis Kun-t én is kivittem volna, lehet nem a legjobb idénye de csereként biztos h tud lendíteni a játékon, ezen a csapaton meg lesz is mit lendíteni 
Am ha meg kirúgják Maradonát nehogy végül itt kössön ki vmien poszton, ha jól tudom szinte már megegyezett a klubbal h vmi játékos megfigyelő vagy mi lesz Argentín tehetségeket küld a klubhoz mikor felajánlották neki a szöv. kap. posztot.
Am ha meg kirúgják Maradonát nehogy végül itt kössön ki vmien poszton, ha jól tudom szinte már megegyezett a klubbal h vmi játékos megfigyelő vagy mi lesz Argentín tehetségeket küld a klubhoz mikor felajánlották neki a szöv. kap. posztot.
-
R9.
- Adrianónak számtalan lehetősége volt a bizonyításra, de Grafite ugyanolyan stílusú játékos, mint ő, és neki elég 4-5 perc is arra, hogy letegye névjegyét, ezt már számtalanszor bizonyította. A selecao és a klubcsapat két külön világ. Ha valaki viszonylag jól teljesít a csapatában, az még nem feltétlenül ér vb-kerettagságot, ha a válogatottban korábban gyengélkedett. Kakában bízik a szakmai stáb, hisszük, hogy sérülése és madridi beilleszkedése után a dél-afrikai tornára csúcsformába lendül majd. Julio Baptista fontos tagja lehet a keretnek, ahogyan a Romának is az, de az olasz főváros császárát úgy hívják, hogy Francesco Totti, mellette kevés az esélye a bizonyításra - indokolt Dunga.
A mester szavai mindenesetre nem hatották meg Adrianót, akihez a hírek szerint máris pszichológust kellett hívni, mert a kerethirdetéskor sírógörcsöt kapott.
remélem dunga felakasztja magát még a vb előtt
A mester szavai mindenesetre nem hatották meg Adrianót, akihez a hírek szerint máris pszichológust kellett hívni, mert a kerethirdetéskor sírógörcsöt kapott.
remélem dunga felakasztja magát még a vb előtt
- kiscivis
Adriano felnőhetne már, még mindig egy 5 éves kislány érzelmi szintjén van.
- Nia
Dunga,Domenech,Maradona,Lippi és az ő érveik.Ilyen szar is rég volt a szövetségi kapitány keret.
Jó és igaz kiscivis
.Bár ezt az összes 5 éves kislány kikérné magának. 
Jó és igaz kiscivis
- Toldo
- Kapcsolat:
kiscivis írta:Adriano felnőhetne már, még mindig egy 5 éves kislány érzelmi szintjén van.
... igaz-igaz, de ha brazil gólkirály lennék és egy Robinhot (nem rossz játékos de az elmúlt 2 év nem éppen az ő éve volt) válogatnának be helyettem szerintem én se csapnék lakodalmat...
- Riky11
[quote="Nia"]Dunga,Domenech,Maradona,Lippi és az ő érveik.Ilyen szar is rég volt a szövetségi kapitány keret.
Én azért még Queirozt is idvenném annak is vannak hülységei..
Én azért még Queirozt is idvenném annak is vannak hülységei..
- Qadriano
Hát igen, kár Quar-ért is. De Maradona döntésével nem tudok napirendre térni. Hihetetlen... Az Adrianos ügy meg sztm megint valami kacsa, persze egyből pszihológus kell neki... De azért lássuk be, jogos a felháborodása, és Grafitével az összehasonlítás nevetséges. Neki volt egyetlen jó szezonja és kész. Sok ilyen játékos van. Sajnálom h a két nagy kedvencem és egyik-másik kedvenc Inter játékosaim nem lesznek. Nincs túl nagy szerencsém, de majd szorítsunk az Inter játékosok és csapataik jó szerepléséért.
-
R9.
kiscivis írta:Adriano felnőhetne már, még mindig egy 5 éves kislány érzelmi szintjén van.
ja mert te mosolyognál rajta a helyébe nem? élete utolsó nagy lehetősége lett volna, és egész évben hajtott meg is lett az eredménye és ez a k.csög meg behív helyette egy olyan embert aki még Adriano lábát se csókolhatja meg
meg ebből látszik is hogy mennyire oda van a válogatottért...
5 éves kislány ...
- kiscivis
Dunga 100x nagyobb játékos volt mint amir Adriano valaha is kiadott magából. Ha csak fele olyan tartás és elhivatottság lett volna Adriano-ban mint Dungában akkor mindenbizonnyal a világ legjobbjai közt tartanák számon és nem ez lenne "élete utolsó nagy lehetősége", de egy életre leírta magát a gyengeségével. Ez van. Most lehet befért volna a keretbe, de vannak aki normálisan tudják kezelni a helyzetet, h nincsenek ott ő meg megint jön a lelkiösszeomlással.
-
R9.
hát adriano csúcsformájánál nem volt nagyobb játékos dunga, 2005ben aranylabdát érdemelt volna
- kiscivis
R9. írta:hát adriano csúcsformájánál nem volt nagyobb játékos dunga, 2005ben aranylabdát érdemelt volna
Nagyon jól tudom,h veled felesleges Adrianoról vitatkozni, de egy olasz kupával nehéz aranylabdát nyerni.
-
R9.
nyilván, de most nem a sikereiről beszélek, hanem a teljesítményéről ami megszakadt sajna
- Tommy
És amiről csak ő tehet.
Azért azt ne várd el hogy egy Inter drukker is sajnálni fogja, magának köszönheti ahol tart.
Azért azt ne várd el hogy egy Inter drukker is sajnálni fogja, magának köszönheti ahol tart.
- kiscivis
R9. írta:nyilván, de most nem a sikereiről beszélek, hanem a teljesítményéről ami megszakadt sajna
Az a baj, h sokkal rövidebb volt a jó korszaka mint a rossz, pedig a bizalom megvolt felé. Most lehet rossz döntés Dungától, h Nilmar, vagy Grafite utazik helyette, de biztos ennek is meg van az oka. nem kell az, h végigkurvázza Dél-Afrikát a vb ideje alatt.
-
R9.
Tommy írta:És amiről csak ő tehet.
hát pedig külföldi fórumokon az Interes imádják még mindig, akármi hír van mindig szeretettel beszélnek róla
ha az én apám felakasztaná magát valószínűleg én se tudnám feldolgozni akár 10 évig se
mindenki más
- Tommy
Kint meg rühelli mindenki..
Jól írta Pepe több kárt csinált mint hasznot ez a baj, volt 2 jó szezonja jó indulattal.
Ő maga tette tönkre a karrierjét, bizalom megvolt felé, szurkolóktól, klubtól stb. De ő nem élt vele, inkább ivott, bulizott és szart bele mindenbe, a pályán meg egy szar volt ha játszott, mondjuk néha akadt 1-2 jó meccse. Ugyanezt csinálja most is brazíliába csak ott belefér az ivászat, bulizás meg a kurvázás, és mivel nem egy komoly liga ott emellet is képes jó teljesítményt nyújtani. Emberileg nulla sajnos, érhető Dunga döntése is hogy nem vitte ki, emiatt sztem nem őt kell hibáztatni, ha a 2005-ös Adrianot hagyta volna ki lehet anyázni, de ez már egy más Adriano..
Az pedig hogy nem tudta feldolgozni az apja halálát sajnálatos, ezt tényleg mindenki máshogy dolgozza fel, Puyolon játékán pl meg se látszott.
Jól írta Pepe több kárt csinált mint hasznot ez a baj, volt 2 jó szezonja jó indulattal.
Ő maga tette tönkre a karrierjét, bizalom megvolt felé, szurkolóktól, klubtól stb. De ő nem élt vele, inkább ivott, bulizott és szart bele mindenbe, a pályán meg egy szar volt ha játszott, mondjuk néha akadt 1-2 jó meccse. Ugyanezt csinálja most is brazíliába csak ott belefér az ivászat, bulizás meg a kurvázás, és mivel nem egy komoly liga ott emellet is képes jó teljesítményt nyújtani. Emberileg nulla sajnos, érhető Dunga döntése is hogy nem vitte ki, emiatt sztem nem őt kell hibáztatni, ha a 2005-ös Adrianot hagyta volna ki lehet anyázni, de ez már egy más Adriano..
Az pedig hogy nem tudta feldolgozni az apja halálát sajnálatos, ezt tényleg mindenki máshogy dolgozza fel, Puyolon játékán pl meg se látszott.
- Toldo
- Kapcsolat:
Legalább itt a fórumon kedvelik hárman-négyen...
Támogatták: szurkólók, csapattársak...
Meghalt a faterja és szétszedte utánna a média...
A brazil meg lehet, hogy nem a legerősebb bajnokság.... de hogy hajtott az tuti...
De nem hinném, hogy van értelme Adriano kvalitásiról vitatkozni.. valaki csípi valaki meg nem... nincs olyan játékos akit mindeneki szeret és nincs olyan játékos se akinek mindenki elismeri a tudását... ha így lenne mindenki ugyanannak szúrkolna és az elég unalmas lenne
Támogatták: szurkólók, csapattársak...
Meghalt a faterja és szétszedte utánna a média...
A brazil meg lehet, hogy nem a legerősebb bajnokság.... de hogy hajtott az tuti...
De nem hinném, hogy van értelme Adriano kvalitásiról vitatkozni.. valaki csípi valaki meg nem... nincs olyan játékos akit mindeneki szeret és nincs olyan játékos se akinek mindenki elismeri a tudását... ha így lenne mindenki ugyanannak szúrkolna és az elég unalmas lenne
- Tommy
Itt most senki nem a kvalitásiról vitatkozott.
Azzal mindenki tisztában van.
Azzal mindenki tisztában van.
- Nia
Maradona : "Verón az én XAVI-m"
Azt akarja,hogy ő irányítson a pályán....
Na ne vicceljünk.Ez tényleg be van lőve.Ha választanom kéne,hogy 11 Xavi legyen a csapatomban vagy 11 Verón
...Na ezt még felvetni is hülyeség.
Utána meg,hogy Messire épít mindent.Pfffuuuuu.Akkor miért nem csak őt viszi.Végül is ha Messi megsérül mossa kezeit...Mi lesz ebből.
Na ne vicceljünk.Ez tényleg be van lőve.Ha választanom kéne,hogy 11 Xavi legyen a csapatomban vagy 11 Verón
Utána meg,hogy Messire épít mindent.Pfffuuuuu.Akkor miért nem csak őt viszi.Végül is ha Messi megsérül mossa kezeit...Mi lesz ebből.
- Qadriano
Adrianoval kapcsolatban: a média mint minden mást, Adriano életét is nagyon ki tudja színezni. Biztos vagyok benne h vége van a kimaradásoknak meg buliknak és minden másnak. Az aki nem látja játszani az ne is alkosson a a jelenlegi formájáról véleményt. Itt van pl Baptista aki szem előtt van de mégsem látta senki játszani, akkor mi a szent sz.rért lesz kint, semmit nem mutatott. Ne mindig az NSO meg ilyesmik legyenek a mérvadók...
Veronnal kapcsolatban: néha elcsípek egykét Estudiantes meccset és az nagyon is látszik h még mindig remek futballista és remek vezér a középpályán. Egyébként meg mindig is szerettem a játékát. Sztem ő nagyon is kell ebbe az argentin csapatba. Riquelme hiányával meg pláne, szükség van minden csapatnak egy irányítóra középen. Maradonának ez az egyetlen döntése amit el tudok fogadni. Az h Messi köré építi a csapatot az megint azt bizonyítja h mennyire pocsék "szakember". Nincs helye ilyen remek válogatott élén.
Veronnal kapcsolatban: néha elcsípek egykét Estudiantes meccset és az nagyon is látszik h még mindig remek futballista és remek vezér a középpályán. Egyébként meg mindig is szerettem a játékát. Sztem ő nagyon is kell ebbe az argentin csapatba. Riquelme hiányával meg pláne, szükség van minden csapatnak egy irányítóra középen. Maradonának ez az egyetlen döntése amit el tudok fogadni. Az h Messi köré építi a csapatot az megint azt bizonyítja h mennyire pocsék "szakember". Nincs helye ilyen remek válogatott élén.
- Komax
Egyértelmű, hogy Cuchu a legnagyobb vesztese/hiányzója a nyári VB-nek. Ha megnézzük kik maradtak még otthon akkor a legtöbbje vagy sérült, vagy sokáig volt sérült, vagy már csak a nevéből él nincs már mögötte teljesítmény, avagy öreg.
- Qadriano
Én próbálok pártatlanul gondolkozni, de el sem tudnám képzelni az argentin csapatot Zanetti, Cambiasso nélkül. Már csak a formájuk alapján, de Zanetti mindenféle elvek alapján is, kapitányként. Kétségkívül ez az év (szomorú) vicce.
- vaskalap
Palermo beválogatása számomra a talány.Tudom,hogy a selejtezőkön is játszott,de nem értem,hogy kerülhetett oda a keretbe.Róla mindig is az a "Guinness"rekord jut eszembe,az egy meccs alatt kihagyott 3 tizenegyes. 
- Marco
vaskalap írta:Palermo beválogatása számomra a talány.Tudom,hogy a selejtezőkön is játszott,de nem értem,hogy kerülhetett oda a keretbe.Róla mindig is az a "Guinness"rekord jut eszembe,az egy meccs alatt kihagyott 3 tizenegyes.
Könnyen került oda, mki tudta h ott lesz és viszi magával Diego... Nagy spanok Maradonával ezért van ott.
- vaskalap
Az rendben van,hogy spanok,de ez nem egy ötödosztályú öregfiúk sörmeccs bakker,ez a VB utazó keret!Ez a nemzeti tizenegy totális amortizálása.Marco írta:vaskalap írta:Palermo beválogatása számomra a talány.Tudom,hogy a selejtezőkön is játszott,de nem értem,hogy kerülhetett oda a keretbe.Róla mindig is az a "Guinness"rekord jut eszembe,az egy meccs alatt kihagyott 3 tizenegyes.
Könnyen került oda, mki tudta h ott lesz és viszi magával Diego... Nagy spanok Maradonával ezért van ott.
- Bombastico
Na ez az amit még senki nem mondott el DM-nek. Ő csak a Bocás haverjait meg a belövős(nem gólról van szó) tagokat viszi ki. Ja és 1 rokont, de Agueronak ott is a helye.
Szívből remélem, h csúnyán leégnek. Azért remélem Milito szerez 5-6 gólt.
- Riky11
Egy olasz focis portál összeállította a legerősebb "otthon maradottak" csapatot.
Kapuok: Julio Sergio, Palop, Paul Robinson.
Védők: Marcelo, Javier Zanetti, Wayne Bridge, Gabriel Milito, Tremoulinas, Paolo Cannavaro.
Középpályások: Esteban Cambiasso, Patrick Vieira, Diego, Samir Nasri, José Antonio Reyes, Joao Moutinho, Ricardo Quaresma.
Támadók: Karim Benzema, Mario Balotelli, Pato, Ronaldinho, Bobby Zamora, Fabrizio Miccoli, Adriano, Neymar.
Nem rossz csapat akárki akármit mond!
Kiemelttel a hozzánk tartozók!
Kapuok: Julio Sergio, Palop, Paul Robinson.
Védők: Marcelo, Javier Zanetti, Wayne Bridge, Gabriel Milito, Tremoulinas, Paolo Cannavaro.
Középpályások: Esteban Cambiasso, Patrick Vieira, Diego, Samir Nasri, José Antonio Reyes, Joao Moutinho, Ricardo Quaresma.
Támadók: Karim Benzema, Mario Balotelli, Pato, Ronaldinho, Bobby Zamora, Fabrizio Miccoli, Adriano, Neymar.
Nem rossz csapat akárki akármit mond!
Kiemelttel a hozzánk tartozók!
- Tommy
Bombastico írta:Na ez az amit még senki nem mondott el DM-nek. Ő csak a Bocás haverjait meg a belövős(nem gólról van szó) tagokat viszi ki. Ja és 1 rokont, de Agueronak ott is a helye.
Militot lehet nem viszi ki, arról lehet olvasni.
Palermo tuti kerettag, így valószínű a Lavezzi-Milito kettős közül csak az egyik megy vagy egyiksem.. Bár Lavezzi tuti megy, mivel napoliban játszik..
Mondjuk annyi jó csatár van, hogy igazából mindegy hogy kiviszi militot vagy nem, ráadásul a hercegnek nagyon nem megy a válogatottban, szal meglehet érteni ha nem veszi ki, mondjuk azt nem, hogy helyette Palermot viszi.
- Qadriano
Azért én mégsem igazán érteném Milito mellőzését. Rengeteg gólt lőtt az idényben és ha ő nem lesz, akkor nem marad befejezőcsatár a keretben, Palermon kívül... Nevetséges lenne ha ő játszana centert a Vb- n. Amúgy meg túl sok lenne a kis gyors támadó. Amúgy ha Militonak nem is igazán megy a válogatottban, azt nem hiszem h Palermo ideális helyettese lenne.
- Tommy
Ott van Higuain, ő lesz a kezdőcsatár nagy valószínűséggel, cseréje Palermo.
- Nia
Advocaat lesz az Orosz válogatott edzője.
Ballack ínszalag szakadást szenvedett a hétvégi FA kupa döntőn.Felépülése kb. 8 hét.Így nem lesz ott Dél-Afrikában
Végre egy jó hír 
Pletykák szerint Laurent Balnc veszi át a Francia válogatottat a VB után Domenechtől(szerintem az már kicsit későn lesz
)Ezért állítólag már le is mondott a 6. helyen végző Bordeaux-i "kispadról".
Ballack ínszalag szakadást szenvedett a hétvégi FA kupa döntőn.Felépülése kb. 8 hét.Így nem lesz ott Dél-Afrikában
Pletykák szerint Laurent Balnc veszi át a Francia válogatottat a VB után Domenechtől(szerintem az már kicsit későn lesz
- kiscivis
Milito bent maradt Maradona 23-as keretében. Nem sok pénzt tettem volna rá.
Goalkeepers -
Sergio Romero AZ Alkmaar (NED)
Mariano Andújar Catania (ITA)
Diego Pozo Colon
Defenders -
Nicolás Otamendi Velez Sarsfield
Gabriel Heinze Marseille (FRA)
Martín Demichelis Bayern Munich (GER)
Walter Samuel Inter (ITA)
Ariel Garcé Colón
Nicolás Burdisso Roma (ITA)
Clemente Rodríguez Estudiantes
Midfielders -
Juan Sebastian Verón Estudiantes
Javier Mascherano Liverpool (ENG)
Jonás Gutiérrez Newcastle (ENG)
Ángel Di María Benfica (POR)
Maximiliano Rodríguez Liverpool (ENG)
Javier Pastore Palermo (ITA)
Mario Bolatti Fiorentina (TA)
Forwards -
Lionel Messi Barcelona (ESP)
Gonzalo Higuaín Real Madrid (ESP)
Carlos Tévez Manchester City (ENG)
Sergio Agüerio Atlético Madrid (ESP)
Diego Milito Inter (ITA)
Martín Palermo Boca Juniors
Goalkeepers -
Diego Pozo Colon
Defenders -
Ariel Garcé Colón
Midfielders -
Forwards -
Diego Milito Inter (ITA)
- vaskalap
Ez a kp egy vicc.Ez lesz a vesztük.kiscivis írta:Milito bent maradt Maradona 23-as keretében. Nem sok pénzt tettem volna rá.
Goalkeepers -
Diego Pozo Colon
Defenders -
Ariel Garcé Colón
Midfielders -
Forwards -
Diego Milito Inter (ITA)
- PetR
- Kapcsolat:
Már ezerszer leirtátok, tudom, de szerintem is vicc ez a Maradona... Nem egy VB-n kéne tesztelni az argentin bajnokságba játszó drogdíler haverjait... Oda vérprofi játékosok kellenek, mint Cambiasso. Ez a Palermo meg idősebb mint Capitano ha már a korára fog hivatkozni...
- Nia
Tegnap elütött egy riporter féleséget
Aztán még neki állt feljebb.Már megint nem volt tiszta.
-
bugshot
- DSanton39
az a Simpsonos rész tetszett
jó hogy Nike reklám, de Rooney végig Umbro mezben rohangál
- Nia
Felkészülési meccsek
Anglia-Mexico : 3-1 (King 16,Crouch 34,Johnson 46 - Franco 47)
Argentína-Kanada : 5-0 (Messi nélkül) (Maxi Rodríguez 16,30,Di María 37,Tevez 63,Aguero 72)
Portugália - ZÖLD-FOKI KÖZTÁRSASÁG : 0-0!!!
Hú(felkészülés ide-oda)
Dél-afrikai Köztársaság-Bulgária 1-1
Ausztrália-Új Zéland 2-1
Japán - Dél-Koreai Köztársaság : 0-2
Anglia-Mexico : 3-1 (King 16,Crouch 34,Johnson 46 - Franco 47)
Argentína-Kanada : 5-0 (Messi nélkül) (Maxi Rodríguez 16,30,Di María 37,Tevez 63,Aguero 72)
Portugália - ZÖLD-FOKI KÖZTÁRSASÁG : 0-0!!!
Dél-afrikai Köztársaság-Bulgária 1-1
Ausztrália-Új Zéland 2-1
Japán - Dél-Koreai Köztársaság : 0-2
- Cupi
Nia írta:Felkészülési meccsek
Portugália - ZÖLD-FOKI KÖZTÁRSASÁG : 0-0!!!Hú(felkészülés ide-oda)
Ez hatalmas bunda meccs lehetett, nem B csapattal játszottak, játszott C. Ronaldo is....
De jó, hogy nem fogadtam tippmix-en, tuti beraktam volna ezt is mint biztos tipp....
- Komax
Kiderül, ki rendezi a következő foci-Eb-t
http://www.fn.hu/foci/20100527/kiderul_ ... kovetkezo/
Mondanom sem kell, hogy mit jelentene az olasz labdarúgásnak, ha egy pár poros stadiont felpofoznának és építenének 3 vadi újat. Sajnos Platini személye miatt a gallok igen esélyesek a '16-os EB-re.
http://www.fn.hu/foci/20100527/kiderul_ ... kovetkezo/
Mondanom sem kell, hogy mit jelentene az olasz labdarúgásnak, ha egy pár poros stadiont felpofoznának és építenének 3 vadi újat. Sajnos Platini személye miatt a gallok igen esélyesek a '16-os EB-re.
- kiscivis
Jót tenne, de kíváncsi vagyok a Meazzaval mit tudnának kezdeni.
- Tommy
Mindegy mit csinálnak vele, csak a nordot felne merjék szabdalni mint az olimpicoban a 2 kanyart. 
- Tommy
A franciaké az a 2016-os eb rendezés. Meg sem lepődök..
Hát ez stadionügyben nem jött jól az olaszoknak, épült volna 3 stadion, és a legtöbb teljesen át lett volna építve, fel lett volna újítva, így marad minden ugyanugy vagy 10 évig megint.
Hát ez stadionügyben nem jött jól az olaszoknak, épült volna 3 stadion, és a legtöbb teljesen át lett volna építve, fel lett volna újítva, így marad minden ugyanugy vagy 10 évig megint.
- Komax
Az olasz futballnak önmagát kell re-kreálnia, mert szép lassan elsüllyed. Most a franciáknál fog kiépülni kiváló infrastruktúra, ahogy a németeknél 4éve, most bundesliga a seriea nyakán van..Tommy írta:A franciaké az a 2016-os eb rendezés. Meg sem lepődök..