Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- Baggio85
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Nagyon csúnya derby elé nézünk.
- PetR
- Kapcsolat:
realevil írta:ugyanmár 5-6 éve a samp ellen is forditottunk az utolso 5 percben. rugtunk 3at nekik, hátha ma is ez lesz
5-6 éve jobb támadóink voltak...
- versenyszellem
PellerG írta:Miért van az, hogy Biabiany, meg néha egy-egy kölcsönjátékosunk ellenünk Messiset alakít, aztán ha nálunk kapnak egy esélyt, előjön belőlük az Egressy Gabi?
mert nálunk minden héten messi-set kéne nyújtania.. amit mentálisan kicsit nehéz elviselni + a bizalmat sem kapják meg már pár rossz meccs után
- Baggio85
PetR írta:realevil írta:ugyanmár 5-6 éve a samp ellen is forditottunk az utolso 5 percben. rugtunk 3at nekik, hátha ma is ez lesz
Miért mondod? Állítólag Alvareznek olyan bal lába van, mint Recobának!
- Audipower
Meg tudná valaki mondani, hogy Guarín miért nem volt a mai meccsre készülő keretben?(Talán kicsivel többet nyújtott volna, mint nyugger Stanko.)
-
RenciDavid
Dirtylt írta:Megalázó Ranieri féle meccs. 2 kontragól és egy hátvéd hiba. Ennyi a foci. Én még reménykedek, hogy nem indulunk az EL-ben, mert lehet, hogy könnyebb lenne csapatot építeni európai kupa nélkül!
Inkább induljunk és nyerjük meg
EL címünk úgysincs még...
-
keresztesierwin
Mert talan ilyen vedelmi hibakat elkovetni ritkan kovet el egy elso osztalyu olasz csapat nem hogy egy 2 eve bl dontos...
Mar csak nevetni tudok
Morattinak lesz mire koltenie a nyaron...
Mar csak nevetni tudok
Morattinak lesz mire koltenie a nyaron...
- kiscivis
sorger=giallo írta:Hm, azért ez több, mint kínos... Tudja valaki, hogy Biabiany hány gólnál jár a Parma színeiben?
FORZA INTER!!!
Ha minden igaz ez volt neki idén az 5.
- Baggio85
50 kapott gólnál tartunk!!!
- Süti
Lucio soha ilyen baromságot nem mert volna elkezdeni José ideje alatt, elképesztően fegyelmezetlen volt.
Kész, egy korszak véget ért, Maicon, Sneijder, Lucio, Stankovic stb. távozásokat várok.
Nem érdemeljük meg a 3. helyet, ilyen játékkal, játékosokkal.
Kész, egy korszak véget ért, Maicon, Sneijder, Lucio, Stankovic stb. távozásokat várok.
- versenyszellem
PetR írta:realevil írta:ugyanmár 5-6 éve a samp ellen is forditottunk az utolso 5 percben. rugtunk 3at nekik, hátha ma is ez lesz
Vieri, Adriano, Recoba, Martins, Cruz
- Baggio85
FORZA INTER!!!
- Süti
Nem megbántva fiatal vezető edzőnket, de a nyáron a helyére kell valaki.
- PetR
- Kapcsolat:
Azért kíváncsi leszek a jövő szezon első meccsén a kezdőre. Mert vagy igazol Moratti minden posztra legalább 1 használható játékost, vagy... Bele se merek gondolni más verzióba.
- Audipower
Süti írta:Lucio soha ilyen baromságot nem mert volna elkezdeni José ideje alatt, elképesztően fegyelmezetlen volt.
Én még hozzájuk csapnám Nagatomo-t,Cambiasso-t,Zarate-t,Forlan-t,Alvarez-t(hihetetlenül lassú) és Pazzini-t és rendben is lenne.
- Süti
PetR írta:Bele se merek gondolni más verzióba.
Akad még jó pár.
- Audipower
Süti írta:Nem megbántva fiatal vezető edzőnket, de a nyáron a helyére kell valaki.
Egyetértek. Bielsa-nak tudnék örülni.
- PellerG
Süti írta:Nem megbántva fiatal vezető edzőnket, de a nyáron a helyére kell valaki.
Nem arról van szó, hogy szimpatikus-e vagy sem. Rutin kérdése a dolog. Azért esetünkben most arról lesz szó, hogy nem gyenge keretátalakítást kéne elkezdenünk, valamint minél rövidebb idő alatt visszatérni a BL-mezőnybe.
Én azt gondolom, ha a Milan és a Lazio ellen jó játékot nyújt a csapat, és eredményeset is!, akkor el lehetne gondolkodni Strama megerősítésén. Amolyan vizsga lesz ez a 2 meccs neki. Ha viszont nem így lesz, szerintem rutinosabb valakit kell keresnünk a feladatra. (Blanc, Bielsa)
- hvmetal
Audipower írta:Süti írta:Lucio soha ilyen baromságot nem mert volna elkezdeni José ideje alatt, elképesztően fegyelmezetlen volt.
Én még hozzájuk csapnám Nagatomo-t,Cambiasso-t,Zarate-t,Forlan-t,Alvarez-t(hihetetlenül lassú) és Pazzini-t és rendben is lenne.
+ Moratti,Branca
szép volt,jó volt,tökömnagy Interista csak csődbe viszi a klubbot
kíváncsi leszek én arra a kva nagy keretfrissítésre,meg a befektetőkre..
majd jön Bielsa,meg Lavezzi azt befogjuk a szánkat,talán még 1 Allah felírat is rákerül a mezre
ez a nagy rakás szar a vezetőség hibája
- Portiere32
Nem megbántva senkit, de könyörgöm már...(aki már most Strama elküldését hajtja)
2 év alatt 4 edzőt végzett ki ez a csapat, és ti még mindig az edzők cserélgetésében látjátok a megoldást??? (tisztelet a kivételnek)
Küldjük már el a kiöregedett alibiket, igen tudom ők a bajnokaink, de annak a korszaknak vége...inkább lássak egy fiatal csapatot, 2 évig az 5. helyen, minthogy ezeket az alibiző jancsikákat kelljen néznem...
Forza Strama! Forza Primavera! Forza Italia!!!!!
2 év alatt 4 edzőt végzett ki ez a csapat, és ti még mindig az edzők cserélgetésében látjátok a megoldást??? (tisztelet a kivételnek)
Küldjük már el a kiöregedett alibiket, igen tudom ők a bajnokaink, de annak a korszaknak vége...inkább lássak egy fiatal csapatot, 2 évig az 5. helyen, minthogy ezeket az alibiző jancsikákat kelljen néznem...
- Portiere32
Nem megbántva senkit, de könyörgöm már...(aki már most Strama elküldését hajtja)
- PellerG
PetR írta:Azért kíváncsi leszek a jövő szezon első meccsén a kezdőre. Mert vagy igazol Moratti minden posztra legalább 1 használható játékost, vagy... Bele se merek gondolni más verzióba.
Ha gyúnyolódni akarnék, valami ilyesmi várható:
Julio Cesar-Maicon,Lucio,Samuel,Chivu-Zanetti,Stankovic,Cambiasso-Forlan,Milito,Pandev(még a végén rajtunk marad)
- interfan
Újra a reménykedés volt, és újra elköszönünk a bl helytől, most már végleg.
Nem ezen a meccsen múlott a bl hely, de nagyon fájdalmas egy meccs volt.
Lőttünk egy gólt és beáltunk védekezni, gratulálok. Ez még Ranierivel ment pár meccsen, de Strama csapat védekezése ehhez kevés.
Tartom véleményemet Strama túl kevés még az interhez, nem szabad még rábízni egy új csapat felépítését. Persze sokan már elszáltak hogy ő az új Mourinho, de nagyon fiatal még van mit tapasztalnia. Kicsit a Leo féle interhez hasonlít Strama csapata. Ide egy komoly szakember kell,(Bielsa, Blanc, Prandelli).
Sajnos rengeteg idősebb kiégett játékosunk van, és még több hulladék kategória.
Lucio, Maicon, Stankovic kora már nagyon lejárt. Alvarez esze veszett lassúságáról inkább nem is irnék.
Azért Zarate is megtudta mutatni, hogy lehet mellé lőni az üres kapura, nem ide való, nem ezért de az hogy van 3db jó meccse egy szezonba, és 27szar az vicc. Őt csak egyetlen ember tudja felülmúlni, aki nem más mint az isten imádott, csodás Pazzini. Meccsről meccsre betudja bizonyítani, hogy kilehet mindent hagyni, ő bármire képes. Hihetetlen volt ma is látni, hogy tudja kb 10méteről, legalább 10méterel felé rúgni.
Többször leírtam már, de nagyon remélem hogy ez az egész szezon felnyitja Morattiék szemét. Szarból, és kiégett öreg játékosokból nem lehet épitkezni. Nyáron valami újnak történie kell, mert különben hosszú évekre középszerüség következik.
Nem ezen a meccsen múlott a bl hely, de nagyon fájdalmas egy meccs volt.
Lőttünk egy gólt és beáltunk védekezni, gratulálok. Ez még Ranierivel ment pár meccsen, de Strama csapat védekezése ehhez kevés.
Tartom véleményemet Strama túl kevés még az interhez, nem szabad még rábízni egy új csapat felépítését. Persze sokan már elszáltak hogy ő az új Mourinho, de nagyon fiatal még van mit tapasztalnia. Kicsit a Leo féle interhez hasonlít Strama csapata. Ide egy komoly szakember kell,(Bielsa, Blanc, Prandelli).
Sajnos rengeteg idősebb kiégett játékosunk van, és még több hulladék kategória.
Lucio, Maicon, Stankovic kora már nagyon lejárt. Alvarez esze veszett lassúságáról inkább nem is irnék.
Azért Zarate is megtudta mutatni, hogy lehet mellé lőni az üres kapura, nem ide való, nem ezért de az hogy van 3db jó meccse egy szezonba, és 27szar az vicc. Őt csak egyetlen ember tudja felülmúlni, aki nem más mint az isten imádott, csodás Pazzini. Meccsről meccsre betudja bizonyítani, hogy kilehet mindent hagyni, ő bármire képes. Hihetetlen volt ma is látni, hogy tudja kb 10méteről, legalább 10méterel felé rúgni.
Többször leírtam már, de nagyon remélem hogy ez az egész szezon felnyitja Morattiék szemét. Szarból, és kiégett öreg játékosokból nem lehet épitkezni. Nyáron valami újnak történie kell, mert különben hosszú évekre középszerüség következik.
- hvmetal
már Pandev is erősítést jelentene 
- Süti
Hozott pár pontot a Napoli-nak.
Ha nyáron jól is igazolunk, akkor is még egy-két év mire újra bajnokaspiránsok lehetünk, ki kell várni, ez van.
Ha nyáron jól is igazolunk, akkor is még egy-két év mire újra bajnokaspiránsok lehetünk, ki kell várni, ez van.
- PetR
- Kapcsolat:
PellerG írta:PetR írta:Azért kíváncsi leszek a jövő szezon első meccsén a kezdőre. Mert vagy igazol Moratti minden posztra legalább 1 használható játékost, vagy... Bele se merek gondolni más verzióba.
Julio Cesar-Maicon,Lucio,Samuel,Chivu-Zanetti,Stankovic,Cambiasso-Forlan,Milito,Pandev(még a végén rajtunk marad)
Esetleg még Muntarit is hozzuk vissza.
- Audipower
hvmetal írta:már Pandev is erősítést jelentene
Végül is Milito után ő lenne a 2. legjobb csatárunk.
- Audipower
PetR írta:PellerG írta:PetR írta:Azért kíváncsi leszek a jövő szezon első meccsén a kezdőre. Mert vagy igazol Moratti minden posztra legalább 1 használható játékost, vagy... Bele se merek gondolni más verzióba.
Esetleg még Muntarit is hozzuk vissza.Bár ma gólt lőtt... Védelembe erősítésnek Burdisso...
Vagy az imádott Gresko-t.
- Baggio85
Nem Strama-ra van szükségünk szerintem, de most mindenképpen meg kell védenem. Néhány hét alatt nem lehet csapatot építeni, főleg ilyen előzményekkel. Sajnos jelenleg játékosuralom van nálunk és ez csak egy keménykezű edzővel szüntethető meg, aki pl. mint mondtam jövő héten meg merné húzni, hogy Juant beteszi. Ennél rosszabb úgysem történhet. Bár az valóban nem lenne jó ha megaláznának a derbyn, de ez így is benne van.
- PellerG
Baggio85 írta:Nem Strama-ra van szükségünk szerintem, de most mindenképpen meg kell védenem. Néhány hét alatt nem lehet csapatot építeni, főleg ilyen előzményekkel. Sajnos jelenleg játékosuralom van nálunk és ez csak egy keménykezű edzővel szüntethető meg, aki pl. mint mondtam jövő héten meg merné húzni, hogy Juant beteszi. Ennél rosszabb úgysem történhet. Bár az valóban nem lenne jó ha megaláznának a derbyn, de ez így is benne van.
Teljesen egyetértek Veled!
Most olvasom, hogy Deki a lecserélésekor dühöngött a kispadnál, hogy miért kapta le Strama.
Na pont ez a gond! Totálisan kilóg már, a kezdőből minimum, és mégis ő akar dirigálni, már nem az első eset. Így igaz, játékosuralom van. Teljesen hátráltató erő például ő már. A Sneijder-gólnál sem sok hiányzott, hogy melegebb éghajlatra kívánjuk, ha Wes nem tud így berobbanni, oda a 100%-os ziccer, mivel a Militónak szánt passza k.o. volt.
A helyzet annyi, eljárt egyesek felett az idő. Ez a sport rendje. Be kell látni, és frissíteni, nem 3 kézzel ragaszkodni ahhoz, ami nyilvánvalóan nem működik 2 éve.
Mondom ezt úgy, hogy az egyik kedvenc Interesem volt hosszú éveken keresztül
-
JZ4+MM23
ugyan nem láttam a meccset vagyis csak egy részét amíg jó volt a stream
DE
kezd már idegesíteni ez a "szurkolói" morál
ha nyerünk ez az srácok minden rendben meglesz a BL ....
ha vesztünk akkor meg ez a csapat úgy szar ahogy van edzőstől morattisól ahogy van
gyenge a csatársor öreg a kpálya lassú a védelem...
Stramaval ez volt az első vereségünk de volt aki már azt írta h váltsuk le jövőre. És ki jöjjön helyette? Várhidi Peti??
Ez a szezon nem itt ment el és nem most! Ez a Novarra elleni meccseken a Lecce ellen idegenbeli vereségen ment el
Az elmúlt 5 évnek köszönhetően divat lett az Internek szurkolni és ha nem jönnek az eredmények akk ott mindenki béna. És most lehet azzal jönni h ki mióta szurkol az Internek stb
Nem az a lényeg
Én ma is holnap is és mindörökké az Internek fogok szurkolni és az lesz a legjobb csapat amelyik a pályán van!
Bocs ha egy kicsit hosszú voltam de 1-2 komment ezt hozta ki belőlem
Forza Inter!!! Meg KELL verni a merdát!
DE
kezd már idegesíteni ez a "szurkolói" morál
ha nyerünk ez az srácok minden rendben meglesz a BL ....
ha vesztünk akkor meg ez a csapat úgy szar ahogy van edzőstől morattisól ahogy van
gyenge a csatársor öreg a kpálya lassú a védelem...
Stramaval ez volt az első vereségünk de volt aki már azt írta h váltsuk le jövőre. És ki jöjjön helyette? Várhidi Peti??
Ez a szezon nem itt ment el és nem most! Ez a Novarra elleni meccseken a Lecce ellen idegenbeli vereségen ment el
Az elmúlt 5 évnek köszönhetően divat lett az Internek szurkolni és ha nem jönnek az eredmények akk ott mindenki béna. És most lehet azzal jönni h ki mióta szurkol az Internek stb
Nem az a lényeg
Én ma is holnap is és mindörökké az Internek fogok szurkolni és az lesz a legjobb csapat amelyik a pályán van!
Bocs ha egy kicsit hosszú voltam de 1-2 komment ezt hozta ki belőlem
Forza Inter!!! Meg KELL verni a merdát!
- sorger=giallo
Az első félidőről ne is beszéljünk, de a másodikat rossz volt nézni. Őszintén nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az Inter jövője, merre viszik tovább a csapat vezérfonalát az arra illetékesek? Nem a mai meccs volt tragikus, inkább az egész idei szezon összességében...
FORZA INTER!!!
FORZA INTER!!!
- Festa
PellerG írta:Baggio85 írta:Nem Strama-ra van szükségünk szerintem, de most mindenképpen meg kell védenem. Néhány hét alatt nem lehet csapatot építeni, főleg ilyen előzményekkel. Sajnos jelenleg játékosuralom van nálunk és ez csak egy keménykezű edzővel szüntethető meg, aki pl. mint mondtam jövő héten meg merné húzni, hogy Juant beteszi. Ennél rosszabb úgysem történhet. Bár az valóban nem lenne jó ha megaláznának a derbyn, de ez így is benne van.
Teljesen egyetértek Veled!
Most olvasom, hogy Deki a lecserélésekor dühöngött a kispadnál, hogy miért kapta le Strama.
Na pont ez a gond! Totálisan kilóg már, a kezdőből minimum, és mégis ő akar dirigálni, már nem az első eset. Így igaz, játékosuralom van. Teljesen hátráltató erő például ő már. A Sneijder-gólnál sem sok hiányzott, hogy melegebb éghajlatra kívánjuk, ha Wes nem tud így berobbanni, oda a 100%-os ziccer, mivel a Militónak szánt passza k.o. volt.
A helyzet annyi, eljárt egyesek felett az idő. Ez a sport rendje. Be kell látni, és frissíteni, nem 3 kézzel ragaszkodni ahhoz, ami nyilvánvalóan nem működik 2 éve.
Mondom ezt úgy, hogy az egyik kedvenc Interesem volt hosszú éveken keresztül
Szerintem pedig Strama nem rossz.Én adnék neki egy esélyt,de már nem Sztankoviccsal vagy Cambiassoval a kezdőben.
Teljes fiatalítás kell!!!
Alvarez szerintem középen lenne jó nem szélen egyébként én számítanék rá ahogy Gurainra és Polira is.
A védelembe gyors emberek kellenek még középre is.Viszont a legégetőbb a csatárkérdés ahova nem is egy hanem legalább 2-3 meghatározó játékos kellene.Mondjuk Eto'o vissza? A derbyt meg becsületből is hozni kell.Ha biztos 10.-ek lennénk akkor is meg kell halni a pályán.
- PellerG
Én ezt az Alvarez lassú dolgot nem értem. Nekem annyira nem szúr szemet, hogy állandóan említeni kéne. Ilyen alapon Sneijder is sokszor sokat tököl, és elszór labdákat (igaz most volt 3 jó meccse).
Ha nem játszik, nem lesz jobb. Viszont ki kezdjen helyette? Zarate? Nála meg az önzőzést rónánk fel. Más alternatíva meg nincs előre. Ja igen, Forlan, őt meg már Strama is hanyagolja, jogosan.
Ha nem játszik, nem lesz jobb. Viszont ki kezdjen helyette? Zarate? Nála meg az önzőzést rónánk fel. Más alternatíva meg nincs előre. Ja igen, Forlan, őt meg már Strama is hanyagolja, jogosan.
- hvmetal
azt bírom,hogy sokan a milan bl utáni vergődéséhez hasonlítja a helyzetet. az vergődés volt,ez meg a legalja
lehetett volna szépen,lassan frissíteni pénzért,semmi
itt volt Leo,mi is hozhattunk volna T.Silvát,Kakát 3-4millióért,de hagytuk menni
és most lehet jön Isla,Lavezzi ami fasza,csak a középpálya és a komplett védelem egy rakás szar
JZ4 már ne haragudj,de menj már a hülyeséggel.Aki divatból szurkolt,az már rég leszarja a csapatot. Az meg hadd ne legyen már baj,ha vannak akiknek nem tetszik a Lazio út. (Mert oda tartunk...könnyű nagy bevételektől elesni 1-2 év alatt
)
lehetett volna szépen,lassan frissíteni pénzért,semmi
itt volt Leo,mi is hozhattunk volna T.Silvát,Kakát 3-4millióért,de hagytuk menni
és most lehet jön Isla,Lavezzi ami fasza,csak a középpálya és a komplett védelem egy rakás szar
JZ4 már ne haragudj,de menj már a hülyeséggel.Aki divatból szurkolt,az már rég leszarja a csapatot. Az meg hadd ne legyen már baj,ha vannak akiknek nem tetszik a Lazio út. (Mert oda tartunk...könnyű nagy bevételektől elesni 1-2 év alatt
- Baggio85
Lehetne is meg tudnék is kb 90ezer karaktert írni arról, hogy mi a probléma, miért vagyunk ott ahol. A lényeg, hogy Mourinho alatt a játékosok elhitték, hogy nem az számít, hogy Messi vagy Milito, vagy Lucio vagy Puyol, mert ezek között a játékosok között akkora különbség nincs. A lényeg, hogy legyen egy cél, ami motiválja a játékosokat, legyen egy felépített játékrendszer és nem utolsó sorban folyamatosság. Mi azt hisszük, hogy majd jön Lavezzi és csak be kell tenni a csapatba, odaadni neki a labdát és ennyi. Aztán majd a 3. meccs után csodálkozunk, hogy vele sem jobb és majd elkezdjük őt is szidni. (Na ezért van aztán a "Biabiany" jelenség, hogy nem értjük, hogy máshol miért sokkal jobb egy játékos, mint nálunk volt.) Pedig ez CSAPATJÁTÉK!!! És nálunk jelenleg sajnos az nincs, csapat (meg motiváció, meg felépített játékrendszer, meg folyamatosság) . Dehát 3 edzővel egy év alatt mitől lenne?!
-
BlueSky
Szerintem nincs azzal semmi baj ha egy magyar divatból kezd szurkolni az Internek,valaminek a hatására. pl bl.
Én már nem emlékszem miért de gyaníttom a Fenoménnak volt hozzá köze.
Én már nem emlékszem miért de gyaníttom a Fenoménnak volt hozzá köze.
- Dris
Baggio85 írta:Lehetne is meg tudnék is kb 90ezer karaktert írni arról, hogy mi a probléma, miért vagyunk ott ahol. A lényeg, hogy Mourinho alatt a játékosok elhitték, hogy nem az számít, hogy Messi vagy Milito, vagy Lucio vagy Puyol, mert ezek között a játékosok között akkora különbség nincs. A lényeg, hogy legyen egy cél, ami motiválja a játékosokat, legyen egy felépített játékrendszer és nem utolsó sorban folyamatosság. Mi azt hisszük, hogy majd jön Lavezzi és csak be kell tenni a csapatba, odaadni neki a labdát és ennyi. Aztán majd a 3. meccs után csodálkozunk, hogy vele sem jobb és majd elkezdjük őt is szidni. (Na ezért van aztán a "Biabiany" jelenség, hogy nem értjük, hogy máshol miért sokkal jobb egy játékos, mint nálunk volt.) Pedig ez CSAPATJÁTÉK!!! És nálunk jelenleg sajnos az nincs, csapat (meg motiváció, meg felépített játékrendszer, meg folyamatosság) . Dehát 3 edzővel egy év alatt mitől lenne?!
teljesen egyet értek veled.
arról nem is beszélve hogy felmerül itt Alvarez néha Obi és még sorolhatnám hogy milyen szarok.közben szerintem egyáltalán nem szarok, ha lenne kivel játszani, ha akarna mindenki, ha lenne motivációja a többieknek is akkor ezek a játékosok szárnyalnának.
persze az öregek menjenek mert már nem lehet rájuk csapatot építeni, de ne várjuk egy 20on akárhány évestől hogy húzza magával a jóllakott 35 éveseket.csak szenvedni tudnak így ők is.
Alvarez kicsit engem Veronra emlékeztet.ő se volt egy villám de nem is ezért tűnt ki.
-
R9.
Stramaccioni kell ide, remélem hogy maradni fog! Itt Mourinho se segítene már.
Kár hogy holnap egy tét nélküli derbyre kell utazzak, főleg h ha leadjuk majd a milannak a meccsek
Kár hogy holnap egy tét nélküli derbyre kell utazzak, főleg h ha leadjuk majd a milannak a meccsek
-
R9.
minek?
- lucky0
Sokan írjátok hogy új edző kell ide, de én megadnám a bizalmat stramanak az eddig látottak alapján.Ezekkel a játékosokkal még mou sem hozott ki volna sokkal többet. Strama egy romokban heverő intert vett át és az irányítása óta úgy gondolom sokat javult a játékunk. A tegnapi meccsen sem rajta múlott hogy a védelmünk öreg, lassú és (Lúció bácsi) 3 perc alatt kétszer is óriásit hibázott. Utána nagyon kinyíltunk és megpróbáltunk gólt szerezni, de hát pazzo hozta a formáját sajnos és zarate sem tudott betalálni. Erre jött az a szilikon szájú fekete Dombi Tibi és kivégzett minket, ahogy ez ilyenkor lenni szokott. Szerintem Strama egy tehetséges edző és nem kellene a vezetőségnek elherdálnia, mert hogy jövőre nem primavera csapatot fog irányítani abban biztos vagyok.
Forza Inter!!!!
Forza Inter!!!!
- Adriano92
Szerintem nem az edző a hibás már. Nem az edző van a pályán nem az ő dolga hogy gólt rúgjon. Egyszerűen motiválatlanok lettek a játékosok.(nagy része) Strama meg szerintem jó lenne jövőre is. Senkitől nem lehet elvárni hogy megnyer minden meccset. Főleg hogy most kapta meg a felnőtt csapatot.
-
JZ4+MM23
hvmetal írta:JZ4 már ne haragudj,de menj már a hülyeséggel.Aki divatból szurkolt,az már rég leszarja a csapatot. Az meg hadd ne legyen már baj,ha vannak akiknek nem tetszik a Lazio út. (Mert oda tartunk...könnyű nagy bevételektől elesni 1-2 év alatt)
A divatot én nem teljesen így értettem. Arra akartam utalni h két éve Milito volt az Isten aztán féléve meg mindenki írta h addig adjuk el amíg pénzt kapunk belőle uez Pazzoval amikor Ő nyerte meg a meccseket akkor ő volt a király most meg -1 embernek nevezik itt a fórumon
Tény h fiatalítani kell tény h nem lehet csapatot építeni stankóra cambiassóra lúcióra samuelre.... de ehhez idő kell az meg vicc kategória h mikor látni lehetett h CR megbukik akkor mindenki írta h az új edző keze alá kell dolgozni és időt kell neki adni most meg 1-2 ember ki akarja rúgni Stramat ( én meghagynám jövőre is sőt hosszabb távra kéne vele számolni mert pontosan ismeri a tehetségeket az pedig nagyon nem lenne jó ha elmenne mondjuk parmaba és vinne egy két tehetséges fiatalt)
- Festa
lucky0 írta:Sokan írjátok hogy új edző kell ide, de én megadnám a bizalmat stramanak az eddig látottak alapján.Ezekkel a játékosokkal még mou sem hozott ki volna sokkal többet. Strama egy romokban heverő intert vett át és az irányítása óta úgy gondolom sokat javult a játékunk. A tegnapi meccsen sem rajta múlott hogy a védelmünk öreg, lassú és (Lúció bácsi) 3 perc alatt kétszer is óriásit hibázott. Utána nagyon kinyíltunk és megpróbáltunk gólt szerezni, de hát pazzo hozta a formáját sajnos és zarate sem tudott betalálni. Erre jött az a szilikon szájú fekete Dombi Tibi és kivégzett minket, ahogy ez ilyenkor lenni szokott. Szerintem Strama egy tehetséges edző és nem kellene a vezetőségnek elherdálnia, mert hogy jövőre nem primavera csapatot fog irányítani abban biztos vagyok.
Forza Inter!!!!
Én is teljes mértékben Strama párti vagyok.Amennyiben nem Mourinho vagy Hiddink jönne akkor nem is tudok jobb megoldást.A tegnapi meccs nem rajta ment el.Egy klaszis csatárral Milito mellett nyertünk volna.Pazzini meg csak a helyet foglalja a pályán.Az is nevetséges,hogy ha nem maradna akkor 2 év alatt a hatodik edzőt fogyasztanánk!!!Na nem mintha az öt nem lenne sok.
Szerintem nem fekszünk le a Miilánnak. Egy ilyen derbyre még egy lusta Maicon is feltámad mert az ilyen meccsek még motiválják.
- hvmetal
Militot tavaly is védtem.3-4ember okoskodott,hogy 1 szezonos (nem látta Zaragozába játszani) azt ennyi.
Pazzinit bírom,olasz,flegma,képest megrúgni a maga 18gólját bármikor,ha a játékrendszer engedni.
De nálunk nem engedi jelenleg,és így mínusz a pályán. (uruguayi Balázs Palinál így is többre tartom). Ha Strama marad akkor őt el kell adni,Zarate meg,ha olcsóbb lesz maradhat 1 normális alapozás mellett 3.számú csatárnak fasza
Én is Strama párti vagyok.Olyan edző úgysem jön akivel visszaléphetünk a trónokra,de még csak az sem várható,hogy majd Boas kap 80-90millió euróból 1 lendületes,kreatív kirakót.
Bukjon meg egy nagy név a stílusa miatt,mert kiütközik,hogy Chivu egy barom,Lucio öreg,vagy végre maximálisan támogatva az edzőt ,belefér a 4-5.hely,új csapat kialakítása fényében de végre lenne egy terv,vmi ésszerűség ebbe a gánnyba.
Ha marad Benitez lehet,hogy szürkeség lenne,de legalább nem ekkora szar,mint utána. De Leoval is hamarabb meglett volna a BL.
Forza Inter! Forza Strama!
Pazzinit bírom,olasz,flegma,képest megrúgni a maga 18gólját bármikor,ha a játékrendszer engedni.
De nálunk nem engedi jelenleg,és így mínusz a pályán. (uruguayi Balázs Palinál így is többre tartom). Ha Strama marad akkor őt el kell adni,Zarate meg,ha olcsóbb lesz maradhat 1 normális alapozás mellett 3.számú csatárnak fasza
Én is Strama párti vagyok.Olyan edző úgysem jön akivel visszaléphetünk a trónokra,de még csak az sem várható,hogy majd Boas kap 80-90millió euróból 1 lendületes,kreatív kirakót.
Bukjon meg egy nagy név a stílusa miatt,mert kiütközik,hogy Chivu egy barom,Lucio öreg,vagy végre maximálisan támogatva az edzőt ,belefér a 4-5.hely,új csapat kialakítása fényében de végre lenne egy terv,vmi ésszerűség ebbe a gánnyba.
Ha marad Benitez lehet,hogy szürkeség lenne,de legalább nem ekkora szar,mint utána. De Leoval is hamarabb meglett volna a BL.
Forza Inter! Forza Strama!
- Komax
Hogy akarunk mi "sztár" edzőt idehozni, ha a BL nem lesz meg, sőt klasszis játékos sem fog ide aláírni, max. ha nemkívánatos lesz valahol. Strama eddig tudta felhúzni ezt az enervált keretet. A sokat emlegetett változásoknak a nyáron kell bekövetkeznie. Fiatalítani, három-négy poszt igazolás szükséges és lehet erős, nyerő csapatot építeni. Coutinho, Guarin, Poli, igen még Zarate is alapul szolgálhat ehhez. A védelem teljes re-kreálásra szorul.
- Festa
Komax írta:Hogy akarunk mi "sztár" edzőt idehozni, ha a BL nem lesz meg, sőt klasszis játékos sem fog ide aláírni, max. ha nemkívánatos lesz valahol. Strama eddig tudta felhúzni ezt az enervált keretet. A sokat emlegetett változásoknak a nyáron kell bekövetkeznie. Fiatalítani, három-négy poszt igazolás szükséges és lehet erős, nyerő csapatot építeni. Coutinho, Guarin, Poli, igen még Zarate is alapul szolgálhat ehhez. A védelem teljes re-kreálásra szorul.
Szerintem a szar szezon után azért vannak pozitív jelek. Elsősorban nem a 30 feletti játékosoktól persze kívéve Militot és Zanettit.Nekem Poli,Guarin,Alvarez és most már lassan Obi teljesítménye inkább reménytkeltő mint a hiszits 30-asok játéka(Deki,Chivu,Maicon).
Persze ehhez nem kellett sokat tenniük csak néha futnak is a meccseken,
Rá kell szánni a következő évet a fialosításra.Amennyiben sikerül elérnii a 3.helyet az már jó eredménynek számít,de ne legyen egy éven belül három edzőnk(!!!!)mert úgy biztos nem fogunk előrelépni.
-
R9.
Aki a gerinc lehet: Guarin, Poli, Alvarez, Coutinho, Zarate, Ranocchia
kispadon: Strama
- kiscivis
R9. írta:Aki a gerinc lehet: Guarin, Poli, Alvarez, Coutinho, Zarate, Ranocchia
Mi ez a nagy Zarate láz mindenkinél?
- hvmetal
kiscivis írta:R9. írta:Aki a gerinc lehet: Guarin, Poli, Alvarez, Coutinho, Zarate, Ranocchia
Mi ez a nagy Zarate láz mindenkinél?
Te még nem érzed??
25,1évvel idősebb,mint Alvarez. Rickyből új Kakát vár a nép (a régi ennyi idősen már nagy penge volt),akkor ő is kaphat 1esélyt,ha enged a Lazio az árából. Különben maradna Milito.4csatárt nem fogunk venni,Casta lófaszt sem tudott fejlődni (nem is volt lehetősége),Pazzot mindenki szidja,Forlan egy cimballomos uzi és öreg,meg itt akkora szar,mint Angliába.
Lavezzi,Destro,Milito,Zarate+x
erre lehet pénz,és nem is olyan rossz.