Nem vonja a cikk (sem) kétségbe a tehetségét, de nehogy már annyit kérjenek érte, mint Sneijder-ért lehetett hallani.
Örüljön, ha egy olyan csapatba kerülhet, mint a Real.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Injoc írta:"Mindenki tisztában van a képességeikkel, de sokkal több komolyságot és odaadást kellene mutatniuk. A mez elején található címer sokkal fontosabb, mint a hátoldalon olvasható név. Mindannyiunknak több energiát kell kiadnunk magunkból" - fejtette ki a 33 esztendős Lúcio, az Internazionale brazil védője.
Cupi írta:Injoc írta:"Mindenki tisztában van a képességeikkel, de sokkal több komolyságot és odaadást kellene mutatniuk. A mez elején található címer sokkal fontosabb, mint a hátoldalon olvasható név. Mindannyiunknak több energiát kell kiadnunk magunkból" - fejtette ki a 33 esztendős Lúcio, az Internazionale brazil védője.
Teljesen igaza van. De ezt nehezen fogja megérteni egy ilyen kis önimádó Neymar akinek a haja a legfontosabb.
R9. írta:azért látszik h maicon 1000x jobb mint alves...
kiscivis írta:R9. írta:azért látszik h maicon 1000x jobb mint alves...
Régi önmagát idézte. Reméljük ha marad nem duzzogja végig az idényt.
Nia írta:Argentína kiesett a hazai rendezésű kontinensbajnokságon!Uruguay 11esekkel ütötte ki őket.Mindet belőtték,az argentinoknál meg Tevez hagyta ki.Egyébként én nem láttam végig,de amit láttam az elég durva meccs volt.Zanetti meg a 38hoz közelítve is kiváló volt...Az a baj,hogy most még a támadás sem volt túl jó,és a középpálya(mondjuk a névsor sem tökéletes ott)...Na mindegy,előbb visszajönnek!
Süti írta:A brazilok még 11-esből se....
Injoc írta:U20-as VB-n Coutinho már kiosztott egy gólpasszt...
PellerG írta:Az oroszoknák kezd este Dzagoev.
PellerG írta:Marhára idegesít ez a Barca-féle foci. Ez a tili-toli. Átvette már Del Bosque is. Csatár nélkül áll föl. 1-4-6-os felállás gyakorlatilag.
És némely kommentátor el van ájulva ettől. Hogy ők 390-t passzoltak, de az ellenfél csak 150-t. Hiába mégis a 150-passzos csapatnak voltak lehetőségei, a spanyolok meg egy helyben totyorásznak.
Bocs a spanyol drukkerektől!
Intertobi írta:akkor sok olasz válogatottnak nem fogsz szurkolni mert olyan nem lesz hogy 7-8 játékos Interes lesz a keretben!!!