Nekem is,szürkébb nélküle a klub. Toldone,Julio mind kedvencek voltak,jófej tagok Castelazzi meg Handa,mint egy darab fa. na,de mind1 ez a magas negró gyerek nem rossz balszélen,meg Guarin sem. Palacio-Coutinho-Milito 3mas kemény lehet Lucio te pöccs tiszta Bruges stílusú a mezünk,bár a dzsuvés okádéknál még mindig jobb. Csapó Dudit meg lecserélték a Jeepre
Ha Lucio nincs ilyen balfék nem lenne miről beszélni. Egész meccsen kerestük a labdát. Igaz hogy bűn rossz a talaj, de a juvénak is ugyanolyan szar volt... Guarín bizonyítja hogy megérdemli a bizalmat, Coutinho is beérett, de az igazán nagy kérdés hogy Wes hogy fog majd játszani mert nélküle teljesen sótlan a támadó szekció. A védelem még nincs összeállva, bár ez annyira nem meglepő így viszont nagyon közelinek tűnik az az EL meccs... Mindegy, nyertünk a győzelmet pedig nem kell magyarázni...
Guarín nagyon kell nekünk! Szegény Cambiasso sebessége megkopott, de a helyzeteket még mindig jól ismeri fel. Palacióval remélhetőleg lesz egy olyan támadónk aki beadni és gólt lőni is tud. Nekem ebből a meccsből a szélső hátvéd probléma volt igen szembetűnő. Jonathan az első meccsen rendre lemaradt az emberéről, bár tény hogy sokszor utolérte és blokkolt, de ebből még lehetnek bajok ha ő játszik majd ezen a poszton. Nagaval sem életbiztosítás a bal oldal.
Igaz, hogy messze menő következtetéseket még nem szabad levonni egy sörmeccs jellegű kupából, de én akkor is azt mondom.... van ebben a csapatban fantázia!
Chivu egész jó volt középen... Mbaye tehetséges, bár volt pár megingása... Handa jó lesz a kapuban... Jonathan is ügyesen mozgott.. Rano összekapta magát (úgy néz ki) Zanetti tanár most is... Cambi kicsit szürkébb volt,de lesz ő még jobb is... GUARIN.. egy állat!!! Jó értelemben persze. Ha elkerülik a sérülések ő lehet az idén a csapat egyik legfontosabb láncszeme.. Palacio egy egész technikás szélső benyomását kelti. Viszonylag gyors, jól ad be stb. Coutinho a csapat esze már most is. Egész jól bírja a test-test elleniket (bár kevésszer nyeri meg őket, de felpattan egy bodicsek után és már harap is a labdára!!) Ő lehet a másik kulcsa a játékunknak... Milito meg Milito!!!
Ez a kezdő csapat és még ha esetleg nem is érkezne senki már ha elkerülnének minket a sérülések, szerintem ezzel a kerettel is 1-3 ba kellene végeznünk!!!
Csak a tények kedvéért...
Inter - Juve 1-0 (Coutinho) Juve - Milan 1-0 (Vucinic) Inter - Milan 2-1 (Gurain, Palacio - El Sharaway)
hát azért a juve meccs eléggé mákos volt,nem sok közünk volt a győzelemhez várom már a split meccset,remélem addigra Sneijder is kiméregteleníti magát Jonathan-Silvestre-ranocchia-nagatomo.azért ez igen gyenge,Chivuval sem jobb
R9. írta:jonathan elég fos volt, ezért nem kell eladni maicont
mbayet se kell még 1 évig kezdőbe rakni
Ha ezt viccnek szántad akkor rendben de ha nem.. sztem Jonathan semmivel sem volt rosszabb Maiconnál M'baye meg lehozta a bal oldalt sztem ő sem volt rossz nyilván Kolarov jobb lenne de sztem nincs rá akkora szükség
R9. írta:jonathan elég fos volt, ezért nem kell eladni maicont
mbayet se kell még 1 évig kezdőbe rakni
Ha ezt viccnek szántad akkor rendben de ha nem.. sztem Jonathan semmivel sem volt rosszabb Maiconnál M'baye meg lehozta a bal oldalt sztem ő sem volt rossz nyilván Kolarov jobb lenne de sztem nincs rá akkora szükség
simán kezdő lehet M'Baye, Nagamotótol szerintem má most jobb a srác és a fizikuma is sokkal jobb mint a kis japáné, sokat mentett fejjel, és a párharcait rendre megnyerte és a jobb oldalon se szeppent meg
Jonathant én egy sorral feljebb próbálnám meg, a védekezésben voltak hiányosságai de a támadásokat jól segítette
Szélső védőt szerintem már nem veszünk belső védőt is csak akkor ha Ranot eladjuk de szerintem marad
DaNi írta:simán kezdő lehet M'Baye, Nagamotótol szerintem má most jobb a srác és a fizikuma is sokkal jobb mint a kis japáné, sokat mentett fejjel, és a párharcait rendre megnyerte és a jobb oldalon se szeppent meg
Jonathant én egy sorral feljebb próbálnám meg, a védekezésben voltak hiányosságai de a támadásokat jól segítette
M'Baye még csak 17 éves neki még nagyon sok lenne a bajnokság. Nem hinném hogy nekünk még rá kell építeni. Még bizonyítson a primaverában..aztán ha 2 év múlva még mindig jó lesz meglátjuk mit nyújt élesben. Én igazából azt nem tudom hogy Strama hogy képzeli el a szélső védelmet. Ha Jonathant akarja játszatni akkor eddig a felkészülési meccseken miért nem szorgalmazta a szerepeltetését. Látszik hogy nem tudja mi a dolga..Naga pedig azt hozza amit tud, nem tudom hogy az elég lesz e...Zanetti nem játszhat mindkét szélen. Maicont meg adjuk csak el, arra a 2 meccsere amire felszívja magát felesleges itt tartani.
még ha nem szívja fel magát akkor is jobb szintet hoz mint a tnap jonathan különben is stramaccioni alatt nem hiszem h baszná a rezet, mert strama pikk pakk kirakná a csapatból
nem értem.. megvertük a juvet meg a bilant is, nem játszottunk rosszul, ilyenkor nem örülni kéne ? mbaye meg lehet még csak 17 éves, de baszott jó a fizikuma, majdnem kitörte vidal lábát is nem volt gond vele, játszatni kell és idén beérik, a mostani formájában is bőven hasznos tag. felesleges tovább primaveraztatni mert azt a szintet már kinőtte.
psn írta:nem értem.. megvertük a juvet meg a bilant is, nem játszottunk rosszul, ilyenkor nem örülni kéne ? mbaye meg lehet még csak 17 éves, de baszott jó a fizikuma, majdnem kitörte vidal lábát is nem volt gond vele, játszatni kell és idén beérik, a mostani formájában is bőven hasznos tag. felesleges tovább primaveraztatni mert azt a szintet már kinőtte.
Ez egy edző meccs volt nagy következtetéseket nem lehet levonni. A juve jobban játszott mint mi úgy hogy olyan játékosok mint Pirlo, Isla, Chiellini, Buffon keretben sem voltak, csak pechükre Lucio hibázott. A milan rém gyenge volt ellenük valóban szépen játszottunk... M'Baye kezdőbe nem fér ahhoz hogy egész évben a padon üljön vagy mondjuk a kupában vitézkedjen nem szabad itt tartani, neki fejlődni kell még..erre tökéletes még a primavera.
Szerintem felesleges ezen veszekedni. Messzemenő következtetéseket levonni ebből a két meccsből meg nem szabad. Edzőmeccs. Részemről a másik két csapatnak erősebb a kerete. Ha mázlink lesz tudjuk tartani velük a lépést és örülhetünk az első 4hely valamelyikének. Maicon-Jonathan kérdés meg egyértelmű melyik a jobb de ,h melyik lesz nagyobb hasznára a csapatnak azt majd Strama vagy vlk más eldönti.
Sziasztok! Én sajnos nem láttam a meccseket,de szerintem mindig öröm ha megverjük a "két tróger" csapatot. Palacio odatette magát gól+gólpassz,Coutinho most már gólokat is lő és Guarin pedig végre sebességet adhat a középpályának. Van a csapatban fantázia,de a keretet nem tartom erősnek.Lenne még hova igazolni.Én bízom még abban,hogy valahol kitudunk kukázni egy minőségi játékost.Szóval a csapat esélyeiről a bajnokságban csak az átigazolási szezon végén mondanék véleményt.
Festa írta:a csapat esélyeiről a bajnokságban csak az átigazolási szezon végén mondanék véleményt.
Az azért érdekes, hogy a nagy klubboknak milyen hamar megvannak az igazolásaik, hogy együtt tudjanak már a nyáron készülni a köv szezonra, és mi meg a végén bízunk valami "maradékban".
Cou gólja örömteli, mint ahogy Palacio is.
Tényleg egy két nagyobb név hiányzik, mert sérülés esetén jelenleg a Primavera marad.
Festa írta:a csapat esélyeiről a bajnokságban csak az átigazolási szezon végén mondanék véleményt.
Az azért érdekes, hogy a nagy klubboknak milyen hamar megvannak az igazolásaik, hogy együtt tudjanak már a nyáron készülni a köv szezonra, és mi meg a végén bízunk valami "maradékban".
Cou gólja örömteli, mint ahogy Palacio is.
Tényleg egy két nagyobb név hiányzik, mert sérülés esetén jelenleg a Primavera marad.
annyira nem vészes ám a helyzet, ha minden kötél szakad és nem jön senki, akkor legalább bedobtuk őket a mélyvízbe és tudnak fejlődni.. oké, csak edzőmeccs volt, de tavaly SENKI nem tudta verni a juvet (ok kupadöntő napoli..) ! lehet mondani, hogy kaphattunk volna már az elején gólt, ellenben azt senki nem emlegeti, hogy majdnem mi rúgtunk még egyet.. a bl helyet ezzel a kerettel is meg tudjuk szerezni, bízni kéne a csapatunkban és nem a hibákat keresni !