SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Minden labdarúgás az Interen kívül

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

DSanton39

Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

köszi. ezt nem is tudtam hogy a MU ennyit fizetett Ferdinandért.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Ki honnan hova

Riccardo Montolivo Fiorentina Milan
Gaetano D'Agostino Fiorentina Siena (végleg)
Lorenzo De Silvestri Fiorentina Sampdoria (kölcsönbe)
Alessandro Gamberini Fiorentina Napoli
Valon Behrami Fiorentina Napoli

Germán Denis Udinese Atalanta (végleg
Kwadwo Asamoah Udinese Juventus
Mauricio Isla Udinese Juventus
Cristian Pasquato Udinese Bologna (kölcsönbe)
Samir Handanovic Udinese Internazionale
Wojchiech Pawlowski Lechia Gdansk Udinese
Allan Marques Loureiro Vasco da Gama Udinese
Marco Faraoni Internazionale Udinese
Maicosuel Botafogo Udinese

Ezek szerint az Udinese és a Fio sem kis mértékben gyengült.Szerintem idén az eddigiek alapján tényleg nem sok vizet fognak zavarni!Bár amííg van egy Di Natale!
Nia

Ibra is a PSG-hez szerződött,összesen a két játékosért 65 milliót kapott a milan.A svéd pedig évi 12 milliót fog keresni,s ezzel a legjobban fizetett labdarúgó lett!
Erősít a PSG szépen,az olaszoktól meg elfogynak az igazi klasszisok,na nem a g. svédre gondoltam!
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Nia írta:Ibra is a PSG-hez szerződött,összesen a két játékosért 65 milliót kapott a milan.A svéd pedig évi 12 milliót fog keresni,s ezzel a legjobban fizetett labdarúgó lett!
Erősít a PSG szépen,az olaszoktól meg elfogynak az igazi klasszisok,na nem a g. svédre gondoltam!

Eto'o azért többet keres, nem? Az a baj, hogy tényleg nem marad klasszis a Serie A-ban.
Nia

Ja,el is felejtettem.Ő 20-at keres ha jól rémlik.Elnézést,bár a svédről is olvastam már 13-at és 14et is.A 2. hely viszont szerintem az övé,Messi talán 10 körül keres.
Ebből azért még jól kijöhet a Milan,65 millió nem kevés.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Nia írta:Ja,el is felejtettem.Ő 20-at keres ha jól rémlik.Elnézést,bár a svédről is olvastam már 13-at és 14et is.A 2. hely viszont szerintem az övé,Messi talán 10 körül keres.

Ki tudja Drogba mennyiért ment Kínába? :)
Egyébként 65 milla ide vagy oda, meglepne ha max a felét visszaforgatnák. Ők is azért adták el a 2 legjobbjukat, mert ott sem rózsás a helyzet. A védelmük így sztem bűn gyenge, ha csak nem igazolnak még vkit oda. A miénk se acélos, de a széleken mindenképpen jobbak vagyunk, és középen is nekik a "legjobb" nevük Mexes :DDD
Egyébként tényleg elkeserítő, h Sneijderen kívül nem nagyon maradt top játékos Itáliában. Talán még Cavanit ide sorolom, Chiellinit meg az Eb-n nyújtott botladozása óta top100-ba se tenném. :)
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Nia írta:Ja,el is felejtettem.Ő 20-at keres ha jól rémlik.Elnézést,bár a svédről is olvastam már 13-at és 14et is.A 2. hely viszont szerintem az övé,Messi talán 10 körül keres.

kérdés hogy igazolni fognak-e belőle vagy mondjuk hiteltörlesztésre megy vissza a pénz..
bár ahogy olvastam Rolando akarják leigazolni Silva pótlására, csatáruk meg gondolom van elég :)
szóval komoly eladások, kevés igazolás, de annál több spórolás...

érdekes bajnokság lesz, nem beszélve az olasz csapatok várható nemzetközi szerepléséről
lesz egy - olasz mértékkel biztosan - erős Juve, egy kifilézett Udinese, egy Lavezzit elvesztő Napoli, egy szerényebb erejű Milan, és egy pénznélküli, sztároknélküli Inter
Nia

kiscivis írta:

Ki tudja Drogba mennyiért ment Kínába? :)
Egyébként 65 milla ide vagy oda, meglepne ha max a felét visszaforgatnák. Ők is azért adták el a 2 legjobbjukat, mert ott sem rózsás a helyzet. A védelmük így sztem bűn gyenge, ha csak nem igazolnak még vkit oda. A miénk se acélos, de a széleken mindenképpen jobbak vagyunk, és középen is nekik a "legjobb" nevük Mexes :DDD
Egyébként tényleg elkeserítő, h Sneijderen kívül nem nagyon maradt top játékos Itáliában. Talán még Cavanit ide sorolom, Chiellinit meg az Eb-n nyújtott botladozása óta top100-ba se tenném. :)

Heti 300.000 dollárt olvastam,az szerintem évente olyan 13 millió euró körül van.
Kb. én is olyan 30ra tippelnék amit elköltenek.Most olvastam,hogy Cassano meg a Genoába menne,szóval szerintem nem a gyenge hátvédsorukra fognak koncentrálni.Bár olvastam,hogy egy portugál hátvédet akarnak.
Mexes :)
Samuel jó lesz ott hátul biztos vagyok benne.
Cavaniról is olvastam,hogy menni fog olaszból.Bár szerintem nem engedheti meg a Napoli azt magának,ha céljai vannak.De olaszországba a juve is érdeklődik utána.
kiscivis

Egyébként arról is írnak, h Cassano nem nézi jó szemmel az eladásokat, így lehet ő is továbbáll, esetleg visszatér a Samphoz (bár ezt kétlem).
Amúgy nemzetközi porondon tényleg vicces lehet a helyzet. Ezért baj, ha az udinese indulhat a Bl-ben. Nem akarnak ők ott semmi, nem hiába adták el a legjobb játékosaikat, sőt szinte mindnek csak a felét... Szemétláda egy banda, és az ilyenek miatt bukta/ja a serie-a a bl-helyeket...A Nápolyban viszont bízom. Csak Lavezzit adták el, és helyette visszatért Insigne, akit hatalmas tehetségnek tartanak, és tavaly vezéralak volt a Pescaraban, valamint Behramit is megvették, aki azért annyira nem rossz szélső. Összeszokott csapatuk van, és ha megtartják Cavanit, akkor sztem egy cseppel sem lesznek gyengébbek, mint tavaly.
Nia

versenyszellem írta:

kérdés hogy igazolni fognak-e belőle vagy mondjuk hiteltörlesztésre megy vissza a pénz..
bár ahogy olvastam Rolando akarják leigazolni Silva pótlására, csatáruk meg gondolom van elég :)
szóval komoly eladások, kevés igazolás, de annál több spórolás...

érdekes bajnokság lesz, nem beszélve az olasz csapatok várható nemzetközi szerepléséről
lesz egy - olasz mértékkel biztosan - erős Juve, egy kifilézett Udinese, egy Lavezzit elvesztő Napoli, egy szerényebb erejű Milan, és egy pénznélküli, sztároknélküli Inter

Fognak igazolni,tuti.Ha nem akkor jövőre ők nem indulnak majd a BL-be :)Mi meg igen.Fő a pozitv hozzáállás.
Azért nincs olyan ok csatáruk,ha Cassano is megy,de lehet én nem vagyok annyira naprakész :)
Én várom ezt az idényt nagyon,az a lényeg,hogy csapat legyen az a csapat.Az Udinese nem fog labdába rúgni idén,bár írtam már,de amíg Di Natale él... :)
Nia

kiscivis írta:Egyébként arról is írnak, h Cassano nem nézi jó szemmel az eladásokat, így lehet ő is továbbáll, esetleg visszatér a Samphoz (bár ezt kétlem).
Amúgy nemzetközi porondon tényleg vicces lehet a helyzet. Ezért baj, ha az udinese indulhat a Bl-ben. Nem akarnak ők ott semmi, nem hiába adták el a legjobb játékosaikat, sőt szinte mindnek csak a felét... Szemétláda egy banda, és az ilyenek miatt bukta/ja a serie-a a bl-helyeket...A Nápolyban viszont bízom. Csak Lavezzit adták el, és helyette visszatért Insigne, akit hatalmas tehetségnek tartanak, és tavaly vezéralak volt a Pescaraban, valamint Behramit is megvették, aki azért annyira nem rossz szélső. Összeszokott csapatuk van, és ha megtartják Cavanit, akkor sztem egy cseppel sem lesznek gyengébbek, mint tavaly.

Azt olvastam,hogy komoly céljaik vannak,nagy butaság lenne Cavanitól is megválniuk.
Megszerezték Gamberinit is,ha jól rémlik(kifosztották a Fiot).
Egyébként nekem nincs bajom az Udinesevel,de akkor ez az egész BL-be jutás hiábavaló volt,semmi értelme annak amit művelnek.Nem szimpatikus,mert megértem ha elad egy nagy nevet,de akiket vettek...De aztán lehet ránk cáfolnak és megnyerik a BL-t :)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

kiscivis írta:Egyébként tényleg elkeserítő, h Sneijderen kívül nem nagyon maradt top játékos Itáliában. Talán még Cavanit ide sorolom,
Hát igen, szép lassan le fog süllyedni, ha már le nem süllyedt az olasz liga a holland, portugál szintre ahol termelik a sztárocskákat azt jó pénzért továbbállnak. Ha nincs pénz ezt van, f@sz nélkül nem lehet b@szni. Sajnos ha nem lép be néhány klubba egy-két orosz vagy arab energiaterrorista, akkor csak egy bajnokság lesz a Calcio. Juve lehet a közeljövőben tényező Európában. Milan jelenleg szétesőben. Nálunk a BL győzelemnek lett alárendelve minden, most pár évig ennek a költekezésnek az árát fizetjük. Azt viszont jó látni, hogy a jövőbe menekülünk, potenciális stadiontervek, tehetséges fiatal játékosokra támaszkodva, ambiciózus edzővel 2-3 éven belül újra az európai elithez tartozhatunk.
Nia

http://player.hu/sport-egeszseg/katari- ... -hompolyog

Na igen.Lassan már az én hitemet is megdöntik.
Rossz helyre születtem.Katarba már én is milliomos lennék.38 éves,szép.Remélem azért megszületnie nehéz volt.
DSanton39

elvitték Verratti-t is Pescara-ból vajon ő mennyit fog ott játszani? szerintem a srác jobban járna ha kölcsönadnák egy olasz csapathoz.
kiscivis

DSanton39 írta:elvitték Verratti-t is Pescara-ból vajon ő mennyit fog ott játszani? szerintem a srác jobban járna ha kölcsönadnák egy olasz csapathoz.

Ő sztem abszolút rossz döntést hozott. Persze biztos keres egy vagon pénzt, de egy kimagasló Serie-B!!!-s idény után, ő sem gondolhatja komolyan, h egy ilyen csapatban sok lehetőséghez jut. Nem akarok én neki rosszat, de remélem, h egy átpadozott idény után rájön majd, h a teli zseb nem egyenlő a fejlődést jelentő állandó játéklehetőséggel... (na és akkor mi lecsapunk, és bagóért elhozzuk) :)
Nia

kiscivis írta: (na és akkor mi lecsapunk, és bagóért elhozzuk) :)

Ez megér egy képzeletbeli like-ot :)
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Nia írta:http://player.hu/sport-egeszseg/katari-kezben-europa-futballja-mar-parizs-utcain-is-olaj-hompolyog/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=katari-kezben-europa-futballja-mar-parizs-utcain-is-olaj-hompolyog

Na igen.Lassan már az én hitemet is megdöntik.
Rossz helyre születtem.Katarba már én is milliomos lennék.38 éves,szép.Remélem azért megszületnie nehéz volt.

"Egy gondolat erejéig azonban még kanyarodjunk vissza az olaj útjára – senki se lepődjön meg, ha egy-két éven belül egy jóféle Manchester City-PSG Bajnokok Ligája-döntőt láthatunk! Amit mondjuk a dohai Ahmed bin Ali Stadionban rendeznek… Én szóltam! "

Kicsit felfordul ettől a gyomrom.
DSanton39

mondjuk az én gyomrom inkább fordul fel az X+1-dik Barca döntőtől/sikertől és az örök Aranylabdás Messitől.

jó dolog a változatosság, nem kell mindig ugyanazoknak a csapatoknak ott szerepelni, az hogy a temérdek pénz viszi őket oda más kérdés, de tudnám értékelni, ha vki végre szarrá szopatja a Barcát vagy a Realt.

egyébként a Cityvel ellentétben, a PSG egy elismert, nívós csapat, csak az utóbbi pár évben voltak nagyon mélyen.
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

örök Aranylabdás Messitől.

Messi évek óta a világ legjobbja...
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

DSanton39 írta:mondjuk az én gyomrom inkább fordul fel az X+1-dik Barca döntőtől/sikertől és az örök Aranylabdás Messitől.

jó dolog a változatosság, nem kell mindig ugyanazoknak a csapatoknak ott szerepelni, az hogy a temérdek pénz viszi őket oda más kérdés, de tudnám értékelni, ha vki végre szarrá szopatja a Barcát vagy a Realt.

egyébként a Cityvel ellentétben, a PSG egy elismert, nívós csapat, csak az utóbbi pár évben voltak nagyon mélyen.
Ez is nézőpont kérdése,hogy ki mikor van fent ill. lent.A Citynek is volt eredményesebb korszaka,csak egy kicsit régebbre kell visszamenni.
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Bocs ha kicsit OFF: Mi az esély,hogy a Sportklub adja majd a Seri A-t?
Komax

Lombardini írta:Bocs ha kicsit OFF: Mi az esély,hogy a Sportklub adja majd a Seri A-t?
Sztem marad a digin.
Nia

Lombardini írta:Bocs ha kicsit OFF: Mi az esély,hogy a Sportklub adja majd a Seri A-t?

Még folynak a tárgyalások(ezt a "kedves" Juhár írta a facen.).Annyi biztos,hogy a berlusconi kupát is közvetíti.
Volt szó a sportklubról,de úgy tudom oda a francia bajnokság vándorol át,de ez még nem zárja ki a Serie A-t.Szerintem egyébként nincs ott annyi pénz,max. visszamegy a sport tv.-re,de ott meg nem nagyon van helye.
Nagyon nem örülnék ha egy olyan "semmilyen" csatornára vándorolna át a közvetítés.Az egy 0.
Lombardini

Hát én akkor is örülnék mert legalább SportKlubom is van meg Sport TV-m is.
DSanton39

szerintem 0% az esélye, hogy az SK adja. (sajnos)
Digiék most vették meg a BL-t újabb 3 évre, a Serie A-t is tuti megfogják, a honlapon is követik az átigazolási híreket, gondolom nem véletlenül.

Nia, a Sport TV-n nincs helye? :o
még is mit adnak azok, van három csatornájuk, de magyar meg spanyol focin kívül semmi értelmeset nem adnak, már a Wimbledon is átkerült a Digire :evil:
Nia

DSanton39 írta:szerintem 0% az esélye, hogy az SK adja. (sajnos)
Digiék most vették meg a BL-t újabb 3 évre, a Serie A-t is tuti megfogják, a honlapon is követik az átigazolási híreket, gondolom nem véletlenül.

Nia, a Sport TV-n nincs helye? :o
még is mit adnak azok, van három csatornájuk, de magyar meg spanyol focin kívül semmi értelmeset nem adnak, már a Wimbledon is átkerült a Digire :evil:

Szerintem is a digin lesz továbbra is.Bár nekem van mindegyik,de a sk. az nagyon gagyi.
Úgy értettem,hogy nem fogja pl. az esti spanyol meccsek helyett az olaszt adni,max a rangadókat.Ha annyira akarná,simán meg tudná venni a jogokat,hisz túl sokat nem költenek mostanság,de szerintem pont a spanyol miatt nem veszik meg. :( Én sokkal jobban szerettem mikor ott volt,de ha nem csalnak az emlékeim a végén is már jobban favorizálták a spanyol,mint az olasz meccseket.
A digi meg idén ha jól rémlik egy időben már csak egy angol meccset adhat,szerintem ott az esti olasz meccseknek több hely van.
De ezzel lehet vitatkozni,én így látom,meg megmondom őszintén a sport tv.-t nagyon nem értem.Szükségük lenne egy jó kis bajnokságra még,mert én pl. nem is nagyon nézem amióta nem ott van az Serie A.
DSanton39

én se. a spanyol nem érdekel, a magyar meg gagyi. (a Harmadik félidő nevű förmedvénytől meg sírva menekülök)
a Sport Klub meg a Nascar, Indycar, DTM miatt jó.
Lombardini

A Digi Sport facebook oldalán ezt olvastam egy kérdésre válaszolva: " Sajnos a Seria A-ról még nincs hírünk, de amint lesz közzétesszük!"

Ez azért kicsit gyanús. Egy hónappal a rajt előtt még nem tudják mi lesz. Valamit sejtet és több helyen is már beszélnek a Sportklubról.
Legoemberhajú

Hozzászólás Szerző: Legoemberhajú »

Nem mondanám, hogy a magyar bajnokság gagyi. Én speciel idén is sokkal jobban vártam a magyar bajnoki rajtot, mint bármilyen más európait. Persze ehhez az is kell, hogy minden hazai meccsünket a helyszínen szurkolom végig (ez ugye az Internél kivitelezhetetlen, hacsak nem Milánóban lakik az ember :? )

Csak a Diósgyőr!!!
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Lombardini írta:több helyen is már beszélnek a Sportklubról.

Az kemény lesz mikor Horti Gábor tolja majd a Derby-n az ökörségeit :lol:
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

http://www.azzurri.co.hu/Roma/Balzarett ... lyafutasat

Okosan építkezik a roma..partiban lesznek a BL helyekért.
Komax

Stankov írta:

Az egyetlen kivétel a sok ostoba kommentátor között. Ő legalább szórakoztató. Emlékszem amikor a SK adta az olasz kupa meccseket, egyszerűen hallgathatatlanok voltak a közvetítések.
e.szabi

Nia írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-bonuccit-harom-es-fel-pepat-egy-evre-eltilthatjak-2158131

Fantasztikus! :(

Tényleg az!
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Nia írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-bonuccit-harom-es-fel-pepat-egy-evre-eltilthatjak-2158131

Fantasztikus! :(

Ezt előre tudhatták...ezért kellett nekik Lucio
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Komax írta:
Stankov írta:

Az egyetlen kivétel a sok ostoba kommentátor között. Ő legalább szórakoztató. Emlékszem amikor a SK adta az olasz kupa meccseket, egyszerűen hallgathatatlanok voltak a közvetítések.

A juvés Digi tv-nél még mindig jobb.Amikor átkerült oda serie a megnéztem egy két meccset és nem voltam elájulva.
Mivel nálam upc van ezért én interneten "szenvedtem" végig asz elmúlt két évet.Szóval én kifejezetten örülök ennek a bejelentésnek.
Persze a legjobb az volt amikor Várhídi magyarázott a mágnestáblával sport tv-n. ;)
Komax

Sportklub facebook oldaláról azt kiderült, hogy az első meccsünket közvetítik. Hurrá. :D
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Ne má, a sportklub adja idén az olasz meccseket?bassz.k meg!
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

vaskalap írta:Ne má, a sportklub adja idén az olasz meccseket?bassz.k meg!

Én is így vagyok vele. Van digim, digi +, sport1, sport2, eurosport1, eurosport2 és persze, hogy a sportklubbon adják majd a meccseket, amit a digi kivett még tavaly a sugárzott csatornák alól....

Fasza!!!! :evil: :evil: :evil:
kiscivis

Conte 10 hónapos eltiltást kapott, de aug. 20-ig ez még megfellebbezhető.
Nia

kiscivis írta:Conte 10 hónapos eltiltást kapott, de aug. 20-ig ez még megfellebbezhető.

Megmondom őszintén - csapattól függetlenül - én többet a focipálya közelébe nem engedném egyik csaló bu.ernyákot sem!Letöltendő börtön kellene(mint a csaló,tolvaj,hazug átlagembereknek(ez csak szemléltetés,ne értse félre senki),engem lelőhetnek azért,ha bemegyek más házába)),mert így nevetve napozgatnak a Bahamákon utána!
Conte vádja is,hogy tudott a bundázásról,de nem jelentette...nekem ez magyarra lefordítva annyi,hogy bundázott! Ha tudok valamiről és nem jelentem akkor bűnös vagyok,ez ilyen egyszerű.
Kap tíz hónapot,úgy,hogy vígan levezényelheti az edzéseket? Nevetséges,azért remélem azt egy jogtudós hülye sem hiszi,hogy a kispadot nem ő irányítja,az már mellékes,hogy honnan.Vígan lógatja a lábát!
A másikakat meg lehet felmentik.Ez mi már te.
Azért érdekes,hogy sokaknál volt szó a vádalkuról,tehát a bizonyítékaik nem kicsit támasztják alá a vádakat,másrészt azok a jól fizetett ügyvédjeik nem ezt az utat választanák!
Bár lehet kiürülne az olasz foci,ha többet nem engednék pályára a csaló fa....!De lehet rá is férne már egy alapos tisztogatás.Milliókat keresnek,de ilyen az amikor a sok sem elég valakinek!
Komax

Contetől függetlenül, azért Olaszországban, nem olyan egyszerű a maffiától megszabadulni. Ott nem üres fenyegetések vannak. Ha nem teszed amit mondanak lelövik a fél családot, nem törődnek azzal hogy ki vagy, mekkora ember vagy. Nem csak Conteról szólt ez az idei bunda ügy fél Calcio alsóbb osztályaiban pénzbírság, a már szokások pontlevonásokkal indulnak csapatok. Leccét és a Grossetot lebaszták a harmadosztályba. Ha nem irtják, szó szerint írták ki a bűnözést, addig a Calciot mindig is átjárja bundázás szele. Sajnos inkább annak örüljünk, hogy nincs sok olasz nemzetiségű játékos a csapatban. :?
Nia

Komax írta:Contetől függetlenül, azért Olaszországban, nem olyan egyszerű a maffiától megszabadulni. Ott nem üres fenyegetések vannak. Ha nem teszed amit mondanak lelövik a fél családot, nem törődnek azzal hogy ki vagy, mekkora ember vagy. Nem csak Conteról szólt ez az idei bunda ügy fél Calcio alsóbb osztályaiban pénzbírság, a már szokások pontlevonásokkal indulnak csapatok. Leccét és a Grossetot lebaszták a harmadosztályba. Ha nem irtják, szó szerint írták ki a bűnözést, addig a Calciot mindig is átjárja bundázás szele. Sajnos inkább annak örüljünk, hogy nincs sok olasz nemzetiségű játékos a csapatban. :?

Igen ez így van!Nem is kevés csapat kezdett pontlevonással Áááá,találó a kiirtás szó!
e.szabi

Az a nagy baj, hogy ezek után sem fognak jönni sztárok ebbe a putriba, nem csak pénz nincs, már presztízs sem sokáig.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Komax írta:Contetől függetlenül, azért Olaszországban, nem olyan egyszerű a maffiától megszabadulni. Ott nem üres fenyegetések vannak. Ha nem teszed amit mondanak lelövik a fél családot, nem törődnek azzal hogy ki vagy, mekkora ember vagy. Nem csak Conteról szólt ez az idei bunda ügy fél Calcio alsóbb osztályaiban pénzbírság, a már szokások pontlevonásokkal indulnak csapatok. Leccét és a Grossetot lebaszták a harmadosztályba. Ha nem irtják, szó szerint írták ki a bűnözést, addig a Calciot mindig is átjárja bundázás szele. Sajnos inkább annak örüljünk, hogy nincs sok olasz nemzetiségű játékos a csapatban. :?

azért ez már nem a keresztapa című film :)
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

Elnézve Lúcio teljesítményét, jobban jártunk, hogy Chivu maradt :D Azért jó nézni, hogy mit össze nem töketlenkedik ott a zebra védelemben :D
R9.

iszonyat balfaszok :D és még a pénzem is jön ha napoli nyer :D 5,5x
DSanton39

nem is értem hogy gondolták Luciot három védős taktikában bal-középhátvédnek.
R9.

kamu 11est itt is megkapják a buzik
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Most értem haza mi volt eddig a meccsen? :) 2-2 Remélem Napoli nyer. Ez a bíró ki egyébként? Kb. Mint Nicolas Cage. :)
Válasz küldése