Komax írta:Valld be, bejön Totti!Nia írta:El is mentem.köszönöm.
A cumizós totti ?
Miért jönne be neki
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Komax írta:Valld be, bejön Totti!Nia írta:El is mentem.köszönöm.
mike írta:Komax írta:Valld be, bejön Totti!Nia írta:El is mentem.köszönöm.
A cumizós totti ?
Miért jönne be neki
Gondolom mennyireNia írta:Most mélységesen megbántottál .Komax írta:Valld be, bejön Totti!Nia írta:El is mentem.köszönöm.
Egyébként megértem ilyennel itt csak engem lehet.Hülyén venné ki magát ha megkérdezném Tommytól miért is "emlegeti" mekszest
Qadriano írta:Nia:
Qadriano írta:Amúgy Milito: igazi győztes típus, belőtte az olasz kupát és a scudottot érő gólokat, ezzel szinte szerzett nekünk két kupát. Remélem folytatja a tendenciát és a köv. kupadöntőben is betalál... Vagy akárki más. Igazi profi, aki nyga meccseken , nagy nyomás alatt is képes gólokra, nem úgy mint Mr. Orr...
Qadriano írta:Amúgy Milito: igazi győztes típus, belőtte az olasz kupát és a scudottot érő gólokat, ezzel szinte szerzett nekünk két kupát. Remélem folytatja a tendenciát és a köv. kupadöntőben is betalál... Vagy akárki más. Igazi profi, aki nyga meccseken , nagy nyomás alatt is képes gólokra, nem úgy mint Mr. Orr...
intertomega írta:18.X bajnok a csapat.
Gabosska írta:http://www.sport.ro/italia/video-mourinho-a-plans-la-premierea-lui-inter-vezi-ce-porecla-i-au-scos-italienii.html?autoplay=true
Mou sír?
Cupi írta:Francesco írta:Most néztem az Inter sotore-t és ez lesz a következő idényben az idegenbeli mezünk, amit az átadón viseltek a srácok. A kígyós. Elég dizájnos.
Ja Én is néztem, ez nagyon király mez, nagyon jól néz ki! És ha még a BL serleget is felvarrhatnánk rá
R9. írta:hát az a mez elég cigányos szteminkább ne legyen rajta a kígyó
Esti Kornél írta:Mi, hazai lazialék is még egyszer, tiszta szívből gratulálunk: http://lazio.hu/component/content/artic ... 1LUNK.html

Esti Kornél írta:Mi, hazai lazialék is még egyszer, tiszta szívből gratulálunk: http://lazio.hu/component/content/artic ... 1LUNK.html
interfan0501 írta:Qadriano írta:A szövetség a bírók és minden csapat csak ellenünk játszott.
A Lazio velünk volt, de ha nincsenek akkor is meg tudjuk őket verni szóval...
DSanton39 írta:
José ezzel vajon mit mutat, marad a hatodikra is?
Riky11 írta:Remélem ezzel arra céloz hogy mind a 6 trófeát egyszerre meg akarja nyerni!
De azis lehet h a 6. bajnoki címét mutatta! Inter: 2 Chelsea: 2 Porto: (ebben nem vok biztos) 2
Én azt gondolom, végre hanyagolni kellene a Totti körüli felhajtást. Az Inter lett a bajnok, időpocsékolás és felesleges a vesztes fél szidalmazása, valamint méltóságon aluli.Abel15 írta:A szopos Totti meg elsirta magát,megérdemli...........büdös köcsög!!!(Paraszt)![]()
sorger=giallo írta:Én azt gondolom, végre hanyagolni kellene a Totti körüli felhajtást. Az Inter lett a bajnok, időpocsékolás és felesleges a vesztes fél szidalmazása, valamint méltóságon aluli.Abel15 írta:A szopos Totti meg elsirta magát,megérdemli...........büdös köcsög!!!(Paraszt)![]()
FORZA INTER!!!
Esti Kornél írta:interfan0501 írta:Qadriano írta:A szövetség a bírók és minden csapat csak ellenünk játszott.
A Lazio velünk volt, de ha nincsenek akkor is meg tudjuk őket verni szóval...
Úgy ahogy van, felejtsük el azt a meccset inkább.
Mellesleg Mourinho milyen remek kis nyilatkozatot adott még tegnap este: "Mi eddig két címet nyertünk, a Lazio egyet, a Milan, a Juventus és a Roma nullát. Nem akarok senkit megsérteni, de ez az igazság."
interfan0501 írta:Mellesleg Mourinho milyen remek kis nyilatkozatot adott még tegnap este: "Mi eddig két címet nyertünk, a Lazio egyet, a Milan, a Juventus és a Roma nullát. Nem akarok senkit megsérteni, de ez az igazság."
Esti Kornél írta:interfan0501 írta:Mellesleg Mourinho milyen remek kis nyilatkozatot adott még tegnap este: "Mi eddig két címet nyertünk, a Lazio egyet, a Milan, a Juventus és a Roma nullát. Nem akarok senkit megsérteni, de ez az igazság."
Rendben.
Hát de ha ez az igazság:D Jövőre Bl-t érő helyet nektek!!!:D
interfan0501 írta:Bocsi. ezt a hát de ha ez az igazság -ot Mou-ra értettem.
DSanton39 írta:
José ezzel vajon mit mutat, marad a hatodikra is?
Poli írta:R9. írta:hát az a mez elég cigányos szteminkább ne legyen rajta a kígyó
Nekem se tetszik! Olyan Kína feeling szerintem!

Tommy írta:Hát ha a Bayern fehérben lesz, akkor mi biztos kék-feketében, érdekes lenne megkülönböztetni játékosokat ha mindenki fehérben tolná.
Riky11 írta:Kornél mivan a Lazio.hu-val?
Esti Kornél írta:Riky11 írta:Kornél mivan a Lazio.hu-val?
Ne is mond, nagy eséllyel pár köcsög megint meghackelte, ilyenkor kell egy kis idő mire újra visszaáll a normális helyzet. Én nem tudom kiknek öröm ez, de nem először fordul elő és nem is másodszorra, persze tippem van hogy kik tették...