Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Dan-i-nter

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Juan. 8-)
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Wesley bevágta a durcit :D
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

amikor vmelyik romci gyerek beindul miért hátrál be a komplett védelem, ahelyett hogy kilépne vki rá?
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Festa írta:
Süti írta:Palacio kurva nagy igazolás eddig, a kisség megfáradt Milito-t remekül pótolja!!!!!!!!!

Milito nagyon nincs formában..Én már a Pescara ellen Palaciot játszatnám helyette.
Remélem Coutinho is villant valamit.
Amúgy Sneijder nálam a legjobb.Rajta sok fog múlni.

Én inkább azt látom, hogy Militonak sokat kell visszajönnie besegíteni, és a labdát leosztani. Szinte támadóközéppályás poszton játszik. Úgy látom Stramanál a csatárnak is rendes védekező szerepköre (is) van. Centerposzton alig látni a meccseken.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

PellerG írta:
Festa írta:
Süti írta:Palacio kurva nagy igazolás eddig, a kisség megfáradt Milito-t remekül pótolja!!!!!!!!!

Milito nagyon nincs formában..Én már a Pescara ellen Palaciot játszatnám helyette.
Remélem Coutinho is villant valamit.
Amúgy Sneijder nálam a legjobb.Rajta sok fog múlni.

Én inkább azt látom, hogy Militonak sokat kell visszajönnie besegíteni, és a labdát leosztani. Szinte támadóközéppályás poszton játszik. Úgy látom Stramanál a csatárnak is rendes védekező szerepköre (is) van. Centerposzton alig látni a meccseken.

Az ok,hogy egy szem ékként sokat kell visszajönnie,de a kiugratásoknál az látszik,hogy kopott az induló sebessége.
Amennyit én láttam a gyenge minőségű román streamen ,hogy a lefordulások se nagyon mentek neki.
Én pedig nagyon szeretem a Digeo játékát.Coutinho már többször felért becselezte magát a tizenhatosig,de azért a befejezésekből korrepetálhatná Messi.
Egyébként Sneijder jól mozgatta a csapatot.Guarin olyan passz kapott tőle amit illet volna belőni.
A védelemnek ma nem sok dolga volt.Silvestrének és Ranocchiának komoly hibája nem volt.
Az pedig,hogy Juan Jesus beállt csereként remélem azt jelenti,hogy megtartjuk.

Az eredmény sima továbbjutást sejtet,de hát ott volt nekünk két hete a hazai Hajuk meccs.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Megint egy aránylag könnyű idegenbeli győzelem, mint a hajduk ellen. Maicon azért ha megy hiányozni fog, de ott lesz a legenda Capitano a posztjára. Hihetetlen amit ennyi idősen is művelni tud, Nagat beforgatják, ő meg simán utoléri is nagyszerűen szerel. Ahogy Strama mondta klónozni kéne, és ő nem is ember már. Grande Capitano.
Ranocchia még egy ilyen meccsen is képes hibázgatni sajnos, életveszély amit néha csinál. Nagyon nem lesz ő elég komoly meccsekre. Nagatomo pedig minden meccsen bizonyítja, nem tud védekezni. Na de ezért jött Pereira.
Guarin megint jó volt nagyon, Cambi se okozott csalódást, és még jön majd melléjük Gargano. Meglesz ez a középpálya.
Sneijder világklasszis, meccs legjobbja nálam. Hatalmas öröm hogy itt maradt. Palacio is nagyon jó formában van, center mögött is jó volt. Jó beadások, cselek, passzok, gyors is. És ahogy felment centernek Milito helyére egyből gól, sok mindent elárul ez. Milito viszont még nagyon nincs formába, igazából értékelhető megmozdulása nem volt sajnos. Reméljük formába kerül mihamarabb.
Sajnos Pala nem lesz a pescara ellen, sőt még a roma ellen sem. Mivel 2meccses eltiltását kell letöltenie, amit még genoa játékosként kapott.
Összeállni látszik a csapat, vannak jó momentumok, de még van dolga Stramnak. Könnyíti ezt a 3új játékos érkezése (Cassano, Gargano, Pereira).
Szerintem még 1középhátvéd kéne ide, és kész is lennénk.
PellerG

interfan írta:Szerintem még 1középhátvéd kéne ide, és kész is lennénk.

Kíváncsi lennék, kire gondolsz? Pl?
Ki jelenthetne erősítést, persze olyan valaki, aki nem totál irreális?!
rEEzuh

Hozzászólás Szerző: rEEzuh »

BlueSky írta:Hát a lokival tuti nem játszunk ;)

örülj akkor neki, gratulálok
interfan

http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... ball_maga/

Egy fantasztikus, egyszeri, és megismételhetetlen legenda ő. A cikk minden szavával egyetértek. Hihetetlen amire még mindig képes 39évesen, így is csak a csapat egyik legjobbja minden meccsen. Nincs erre jobb szó, bámulatos. És igen, neki nem azért van bérelt helye a kezdőben mert ő Zanetti, hanem azért mert kivívja ezt magának. Megteszi ezt a jelenben, és megfogja a jövőben is. Amíg ő itt lesz nekünk, ő ezt megfogja tenni. Mert nélküle nem inter az inter. A szezon végén lejár a szerződése, de ahogy mondta, ha a teste bírja még hosszabbít. Fogja ő tudni mikor kell abbahagyni, és mikor nem tud már a kezdőbe kerülni, és segíteni a csapaton. Akkor fogja abbahagyni amikor azt kell. De remélem ez a nap még nagyon messze van, és addig is láthatjuk ezt a fantasztikus embert. Aki ahogy Strama is mondta biotikus. Grande Capitano.
interfan

Na és akkor a középhátvéd kérdés, ami szerintem igenis van. Sajnos ezt a vezetősség máshogy gondolja.
Samuel: a fal, tényleg világklasszis volt, és még mindig a védelemben nagyon fontos ő. De már 34éves, nem lesz már fiatalabb. Rutinja, és helyezkedése még rengeteg segít, de már a sebessége egyre inkább kopik. Nagyon reménykedek elkerülik idén a sérülések.
Silvestre: látszik rajta hogy nem ügyetlen, és a védelem leggyorsabb tagja. Jó lehet ő, voltak kezdeti bizonytalanságok, de ezek mindenkinél megvannak.
Ranocchia: valahol itt kezdődnek a bajok. Oké hogy fiatal, meg nem sokat játszott. Talán lehet erre fogni a bizonytalanságot. De vannak alapvető hiányosságai sajnos, amivel nem nagyon lehet mit kezdeni. Ilyen pl a lassúsága. Komoly meccsre őt nem szabad bedobni, egyszerűen nem elég ő ehhez. Tegnap is voltak hajmeresztő dolgai.
Chivu: hát róla sokat nem tudok írni, eleget szapultuk már. De sajnos ezek a kritikák mind jogosak. Ha nem lenne Strama haverja, valószínű már nagyon messze lenne az intertől.
Juan: neki pedig mindenképpen kell az az 1év kölcsön. A vele egyidős Caldirolat is kölcsönadogatjuk, pedig tavalyi félszezont végig játszotta a bresciaban. Neki is kell még a rutin, Juanak meg főleg.
Tudom nem középsővédő, de Nagatomot is idekel vegyem. Borzasztó amit művel. Üresen hagyja az egész baloldalt mert ő felszalad, és ezt mindig a bal középső védő szívja meg. Neki kell lehozni szinte 2posztot, mert az a balfasz japán 60métere van a helyétől. Nagyon örülök hogy jött Pereira, és remélem nem sokat látjuk ezt a kamikaze japánt.

Tudom nem sok, sőt szinte 0realitása van hogy érkezik középhátvéd, de akkor is leírnám gondolataim.
Komoly névre nem nagyon volt esélyünk, mert ugye 15-20m egy ilyen védő. Mint pl: Ivanovic, Kaboul, Benatia, Ogbonna.
Viszont 10m körül azért hozható lett volna pár játékos, akikkel azért jóval beljebb volnánk.
Mint pl: Godin, Sakho, Tasci.
Maradtak a low-cost megoldások. Nem tudni velük mennyivel lettünk volna beljebb, de talán többre mennénk mint most.
Mint pl: Diakite, Musacchio, Andreolli.

Ugye szó volt arról, hogy a Lucasra szánt 35m-t fordítjuk a mercatora. Jött Cassano ingyen (és még kaptunk is 7.5m-t), Gargano 1.25m (ha végleg megvesszük 6.5m összesen), Pereira pedig bónuszok függvényben max 15m.
Ezt akárhogy is számolom, nem több mint 20-21m. Maradt abból az összegből (már ha igaz volt) 10-15m. Amiből egy Godin, Sakho szintű játékost hozhatnánk.
De valószínű ezt a pénzt Paulinhora fordítjuk.
Na de mindegy is, ne panaszkodjunk. Mert elégé jó csapatnak néz ez ki. Csak kicsit a középső védelem aggaszt. De hátha az erős védekező középpálya besegít majd sokat.
DSanton39

meglepődnék ha a PSG bármennyiért is elengedné Sakho-t
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

rEEzuh írta:
BlueSky írta:Hát a lokival tuti nem játszunk ;)

örülj akkor neki, gratulálok

jajjj :)
nem nagyon érdekel szóval örülni sem tudok neki
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

interfan írta:Tudom nem középsővédő, de Nagatomot is idekel vegyem. Borzasztó amit művel. Üresen hagyja az egész baloldalt mert ő felszalad, és ezt mindig a bal középső védő szívja meg. Neki kell lehozni szinte 2posztot, mert az a balfasz japán 60métere van a helyétől. Nagyon örülök hogy jött Pereira, és remélem nem sokat látjuk ezt a kamikaze japánt.

Szerintem Nagat most ok nélkül bántod..egy 3 vkp-s rendszerben a szélső védők igenis segítsék a támadásokat..lásd Maicon a másik oldalt. Ha nem ér vissza, erre van a 3 vkp-ból a bal oldali, akinek ilyenkor vissza kell zárni...lásd másik oldalt Zanetti.
Naga egy gyors, jól cselező 2 lábas védő, egyetlen negatívum vele szemben hogy fizikálisan nehezen veszi fel a versenyt egy nála 2 fejjel magasabb támadóval..majd meglátjuk Perreira mit kezd velük.

Rano meg szerintem tegnap elég jó párost alkotott Silvestre-vel. Az hogy a végén több helyzete volt a románoknak az azért volt mert Strama visszaállt 4-4-1-1-re amikor behozta JJ-t. Minél több lehetőséget kap annál biztosabb lesz az ő játéka is.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Oké, de az nem a taktika hibája, h Nagatomo állandóan 10 méterre van az emberétől, és többnyire az nem megy el mellette, aki nem akar.
A másik, h bármennyire is reménykedek Ranoban, sztem nincs még egy futballista a földön aki nála több lyukat rúgott már. Hihetetlen, h mennyi gömb érzéke nincs a srácnak.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Rano már ezerszer bebizonyitotta,hogy nem ez a szint.Nem emlékszem pontosan mennyibe fájt nekünk,de azt hiszem most "nagyon".Aznap amikor kinézték,erős napsütés lehetett.
DSanton39

vaskalap írta:Rano már ezerszer bebizonyitotta,hogy nem ez a szint.Nem emlékszem pontosan mennyibe fájt nekünk,de azt hiszem most "nagyon".Aznap amikor kinézték,erős napsütés lehetett.

én sokat védtem tavaly Ranot hogy majd belejön, meg összeszokik a védelemmel, meg ilyenek, de tényleg elég bizonytalan és tegnap is olyan hajmeresztő hibákat vétett, amit egy olasz középcsapat góllal büntetne.
egyébként azt nem értem hogy miért mindig balközéphátvédet játszik, jobb lábasként, még akkor is ha Samuel a párja.
interfan

DSanton39 írta:meglepődnék ha a PSG bármennyiért is elengedné Sakho-t

Sakho igenis mozdítható lett volna a nyár elején. Még akkor Lucio+pénz üzletről beszéltek, majd később Maicon-Sakho cseréről. Ancelotti tavasszal teljesen kikerült a csapatból, most is azért játszik mert nincs még T.Silva. Közel sem lesz bérelt helye a kezdőbe, van ott bőven középhátvéd. 10-15m körül elengedték volna. Na de ez tárgytalan, mert már egy ideje az érdeklődésünkről sem hallani.
Godinért is az atl.madrid 10m-t kért, a pool komolyan ráment, de mivel Agger valószínű marad, így nem kell nekik.
Nem értem azt a 10m-t miért sajnálja a vezetősség, mikor látszik hogy a csapat leggyengébb pontja a védelem közepe. Ranocchiara nem lehet komoly feladott bízni, ezt minden meccsen bizonyítja. Hiába bízunk benne, majd belejön, nem volt már olyan rossz, stb. Felkel fogni, ő nem kezdő szint. Chivurol meg jobb ha nem beszélünk.
Diakite sem tudni hosszabbít e, jövőre lejár a szerződése és eddig nem sikerült megegyezni. Lazio megakarja venni Rolandot a helyére, így közel sem biztos hogy marad. Az ő ára sem lenne olyan vészes, 7-8m körül hozható lenne.
Andreolli lehet talán az akire legnagyobb az esély, az ő szerződése is lejár. Utolsó napokba lehet próbálkozunk egy 3m körüli ajánlattal. Kérdés vele mennyire lennénk beljebb.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

interfan írta:
DSanton39 írta:meglepődnék ha a PSG bármennyiért is elengedné Sakho-t

Sakho igenis mozdítható lett volna a nyár elején. Még akkor Lucio+pénz üzletről beszéltek, majd később Maicon-Sakho cseréről. Ancelotti tavasszal teljesen kikerült a csapatból, most is azért játszik mert nincs még T.Silva. Közel sem lesz bérelt helye a kezdőbe, van ott bőven középhátvéd. 10-15m körül elengedték volna. Na de ez tárgytalan, mert már egy ideje az érdeklődésünkről sem hallani.
Godinért is az atl.madrid 10m-t kért, a pool komolyan ráment, de mivel Agger valószínű marad, így nem kell nekik.
Nem értem azt a 10m-t miért sajnálja a vezetősség, mikor látszik hogy a csapat leggyengébb pontja a védelem közepe. Ranocchiara nem lehet komoly feladott bízni, ezt minden meccsen bizonyítja. Hiába bízunk benne, majd belejön, nem volt már olyan rossz, stb. Felkel fogni, ő nem kezdő szint. Chivurol meg jobb ha nem beszélünk.
Diakite sem tudni hosszabbít e, jövőre lejár a szerződése és eddig nem sikerült megegyezni. Lazio megakarja venni Rolandot a helyére, így közel sem biztos hogy marad. Az ő ára sem lenne olyan vészes, 7-8m körül hozható lenne.
Andreolli lehet talán az akire legnagyobb az esély, az ő szerződése is lejár. Utolsó napokba lehet próbálkozunk egy 3m körüli ajánlattal. Kérdés vele mennyire lennénk beljebb.

Azért Jövő hét péntekig augusztus 31-ig még van idő
Bár nem tudom,hogy egy Godin vagy Diakité mennyire jelentene megoldást.
Inkább elnézném,hogy Juan Jesus végig játszik meccseket kapunk róla egy gólt,de azért mindig eggyel többet rúgunk!
Egyébként szerintem a vezetősség azért nem érzi problémának ezt a kérdést mert hisznek benne,hogy ezt meglehet oldani védekező középpályások beszerzésével.Ezért érkezett Mudingayi és Gargano.
Nálam azért az a kérdés,hogy ki lesz Samuel párja mert a "FAL" továbbra is Untouchable.
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Most látom csak SportKlub vasárnap 20.45 Pescara-Inter élő. Remélem ez valós.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Portieri: 12 Castellazzi, 27 Belec, 32 Cincilla;

Difensori: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 25 Samuel, 33 Mbaye, 40 Juan, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo;

Centrocampisti: 10 Sneijder, 14 Guarin, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 24 Benassi, 41 Duncan;

Attaccanti: 7 Coutinho, 22 Milito, 81 Longo, 88 Livaja, 99 Cassano.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Nyerni kell, nincs mese.
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Dob valaki egy linket,ahol majd lehet nézni este a meccset?:) (nincs Sportklubom...)
e.szabi

interlaci írta:Dob valaki egy linket,ahol majd lehet nézni este a meccset?:) (nincs Sportklubom...)

http://onlinetv.gportal.hu/
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

http://www.livefootballol.tv/ itt minden meccsünkhöz szoktak lenni jó minőségű, nem szakadozó, sopcast-os linkek, amiknek nagy előnye, hogy nincsenek reklámok. Használathoz le kell tölteni, majd telepíteni a sopcast playert, itt megteheted, ha még nincs. --> http://download.chip.eu/hu/SopCast_140627.html
Ajánlom minden kedves sportklubot nélkülöző forumozónak. Én is csak így tudtam kibírni digisport hiányában. Utólag is köszönet Audipower-nek. :D
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Inter: 12 Castellazzi; 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo; 21 Gargano, 19 Cambiasso, 14 Guarin; 10 Sneijder, 99 Cassano; 22 Milito.

A disposizione: 27 Belec, 32 Cincilla, 7 Coutinho, 24 Benassi, 25 Samuel, 33 Mbaye, 40 Juan Jesus, 41 Duncan, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 81 Longo, 88 Livaja.

Allenatore: Andrea Stramaccioni
e.szabi

R9. írta:Inter: 12 Castellazzi; 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 55 Nagatomo; 21 Gargano, 19 Cambiasso, 14 Guarin; 10 Sneijder, 99 Cassano; 22 Milito.

A disposizione: 27 Belec, 32 Cincilla, 7 Coutinho, 24 Benassi, 25 Samuel, 33 Mbaye, 40 Juan Jesus, 41 Duncan, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 81 Longo, 88 Livaja.

Allenatore: Andrea Stramaccioni

Akkor mégis csak kezd Cass.
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

ranocchia silvestre hát remélem nem lesz gond ... FORZA INTER!!!
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

palacioval mi van, hogy még a padig sem jutott ?
Intertobi

Hozzászólás Szerző: Intertobi »

maradt egy eltiltása tavalyról
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

JZ4+MM23 írta:ranocchia silvestre hát remélem nem lesz gond ... FORZA INTER!!!

én inkább a japántól félek :(
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Jajj de vártam már a szezonkezdetet ;)
Most már csak egy működő link kellene :geek:
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Dan-i-nter írta:http://www.livefootballol.tv/ itt minden meccsünkhöz szoktak lenni jó minőségű, nem szakadozó, sopcast-os linkek, amiknek nagy előnye, hogy nincsenek reklámok. Használathoz le kell tölteni, majd telepíteni a sopcast playert, itt megteheted, ha még nincs. --> http://download.chip.eu/hu/SopCast_140627.html
Ajánlom minden kedves sportklubot nélkülöző forumozónak. Én is csak így tudtam kibírni digisport hiányában. Utólag is köszönet Audipower-nek. :D

Nincs mit, szurkolók között ez csak természetes.

Forza Inter!!! Remélem nyerünk!
psn

gargano első megmozdulása 1 sárgalap :D nemám muntari lesz belőle.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Valaki pár mondattal leirna h mi folyik a pályán? Mert sajnos nem tudom nézni a meccset... :(
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Zanetti kiugratta Militot, aki a védők kíséretében középre adott érkezett Sneijder 0-1!
Sneijder 2 perc múlva Cassanot ugratta ki, aki a középen üresen érkező Militonak passzolt, 0-2! :mrgreen:
R9.

h mi folyik? játék bazdmeg JÁTÉK .DDDD
PellerG

Sajnos nincsen működő linkem.
Megtenné valaki, akinek van, hogy összefoglalja röviden az első húsz percet??
A 2 gólunk hogy alakult?

Köszii!
psn

Capitano-->MILITOO-->Sneijder
Cassano--> MILITOOOO :PP
oké ez csak 1 pescara, de micsoda jó kezdet :) remélem cassano is betalál
mike

PellerG írta:Sajnos nincsen működő linkem.

Én sem találok, hang van kép nincs :(

Örülök hogy vezetünk, de látni sem ártana.
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

R9. írta:h mi folyik? játék bazdmeg JÁTÉK .DDDD

Végre egy jo bajnoki rajt :)
R9.

ja miért nem szóltok SPORTKLUB

http://premium.livesport.cc/index.php

megy akadás nélkül :D
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Itt nézzétek!

Szar minőség ugyan, de a sport klub online adása megy.

Nekem működik!

http://onlinetv.gportal.hu/gindex.php?pg=33464239&melyik=8
Audipower

A 2 gólunk hogy alakult?

Köszii!

http://www.lshunter.tv/

Innen az 1. Sopcast-os link nekem működik és elég jó minőségű.
Azért nem gondoltam volna, hogy ilyen jól és mellé még szépen is fogunk játszani.
Eddig nagyon úgy tűnik, hogy a Cassano-Pazzini csere jó üzlet volt. Cassano nagyon jó az összjátékban, míg Pazzini csak egy bójacsatár.
PellerG

Itt most már működik nekem a link:

http://atdhenet.tv/50018/watch-pescara-vs-inter-milan

Csak közvetlen közeli visszajátszást láttam, de úgy tűnt, a pescarai védelem csak asszisztált a 2 gólunkhoz, nem nagyon volt emberfogás.
mike

Interfan84 írta:http://atdhenet.tv/50018/watch-pescara-vs-inter-milan

Nagy nagy köszi :)
Neked is R9.
PellerG

Audipower írta:
A 2 gólunk hogy alakult?

Köszii!

http://www.lshunter.tv/

Eddig nagyon úgy tűnik, hogy a Cassano-Pazzini csere jó üzlet volt. Cassano nagyon jó az összjátékban, míg Pazzini csak egy bójacsatár.

Én még el sem hiszem, hogy elment Pazzini. Örülök neki. Azt hittem, mivel csak nemrég jött, még 2-3 évig "rajtunk marad".
mike

Nagatomo elég hurka ... majdnem kaptunk miatta egyet.
Audipower

Ennek a Weiss gyereknek kezd idegesítő lenni az állandó színészkedése.
Válasz küldése