Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- e.szabi
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moratti nem volt jelen a meccsen? Szerintem valami készülőben van a háttérben a mercato kapcsán.
- kiscivis
e.szabi írta:Moratti nem volt jelen a meccsen? Szerintem valami készülőben van a háttérben a mercato kapcsán.
Idegenben többnyire nem szokott ott lenni.
- PellerG
e.szabi írta:Moratti nem volt jelen a meccsen? Szerintem valami készülőben van a háttérben a mercato kapcsán.
Én nem hiszem. Damiao legalább 25 milla. Ennyit nem adunk egy játékosra.
Szerintem ha végül jön csatár, az tényleg a 2 "fórumkedvenc" közül kerülhet ki.
-
R9.
eladjuk militot és jön helyette damiao 
- PellerG
R9. írta:eladjuk militot és jön helyette damiao
Az betenne
Viszont lehet Berbatov befut még a végén.
Őt és Bendtnert nagyon boronálják olasz csapatokkal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2012.08.27. 00:00-kor.
-
R9.
na bendtner....azt ha itt meglátom, 1 igazi balek
- mike
R9. írta:eladjuk militot és jön helyette damiao
Militót sehova, viszont Damiao jöhet
1 csatár még mindenképp kell, de én sem hiszem hogy Damiao lesz az.
-
A'doma Zajcev Jr.
Rég volt már 3 olasz is a kezdőcsapatban.
Összességében az elején voltunk megilletődöttek, akkor a Pescara nyomást tudott gyakorolni. Bár azt hittem valaki legyilkolja a kis szlovák gyereket. Először Zanetti rúgta (?) fel a tizenhatoson belül, aztán Gargano és végül Guarin utasította rendre. 0:2 után Guarinnak elgurult a gyógyszer, de többen is feleslegesen kakaskodtak.
Szép gólokat láthattunk és végre elégedettek lehetünk. Csak így tovább!
Összességében az elején voltunk megilletődöttek, akkor a Pescara nyomást tudott gyakorolni. Bár azt hittem valaki legyilkolja a kis szlovák gyereket. Először Zanetti rúgta (?) fel a tizenhatoson belül, aztán Gargano és végül Guarin utasította rendre. 0:2 után Guarinnak elgurult a gyógyszer, de többen is feleslegesen kakaskodtak.
Szép gólokat láthattunk és végre elégedettek lehetünk. Csak így tovább!
- Komax
..és még adtak mellé 7milliót.Audipower írta:Cassano-n, ha a fizikumát nem nézzük, nem látszott, hogy csak most jött. Hihetetlenül jól lát a pályán. A Milito-nak adott gólpassznál pedig nagyon önzetlen volt. Nálam már többet csinált, mint Pazzini egész itteni ideje alatt.
Támadósorunk nagyon komoly. Milito-helyettesre azért lenne szükség, mert lehet arra számítani hogy lesz vagy 60 meccsünk ebben a szezonban. Nem várható el, hogy végignyomja ezen a szinten (erőnlét). Cuchu aki hátul marad a védők előtt és inkább Fredy lép fel a támadásokkal. Gargano nekem tetszett, felszántotta a pályát. Hátul Nagatomo lógott ki a sorból, de Pereira orvosolja majd ezeket a gondokat. Ami szembetűnő volt és nagyon tetszett, hogy nem húztuk magunkra a ellenfelet a gólok után sem, hanem mentünk előre, kombinatív, gólra törő játékkal. Csak így tovább!
Forza Inter!
- versenyszellem
Komax írta:..és még adtak mellé 7milliót.Audipower írta:Cassano-n, ha a fizikumát nem nézzük, nem látszott, hogy csak most jött. Hihetetlenül jól lát a pályán. A Milito-nak adott gólpassznál pedig nagyon önzetlen volt. Nálam már többet csinált, mint Pazzini egész itteni ideje alatt.![]()
...
Ami szembetűnő volt és nagyon tetszett, hogy nem húztuk magunkra a ellenfelet a gólok után sem, hanem mentünk előre, kombinatív, gólra törő játékkal. Csak így tovább!
Forza Inter!
Mert végre vannak kombinatív passzolni tudó játékosaink a pályán!!
Milito azért a két gólpasszal újra bizonyította hogy mennyire hasznos tagja a csapatnak támadóként is.
Gargano, Guarin azért jól bele tud nyúlni az összejátékba, jó megindulásaik vannak. Nagatomo is hozta ezt a balszélen.
De leginkább, akik miatt az egész működik, az Sneijder és Cassano. két ilyen emberrel a középpálya labdaszerző része és a csatár között azért van lehetőség fantáziadús játékra.
És helyettesként még ott van Coutinho, Palacio, Alvarez. Forgatni kell rendesen a csapatot hogy mindenki éles maradjon, mert ezek a játékosok csak akkor lesznek hasznosak, ha megkapják a játékpercet rendszeresen.
És ez biztos hogy nehéz ügy lesz. Sneijder tutira minden meccsen minden percet végig akar majd játszani, de akkor a maradék egy helyre van egy 60 perces Cassano, egy zseniálisnak tűnő Palacio és a fiatalok. majd azért szezon közben lehet hogy kéne inkább a 4-2-3-1
akkor jutna 30 percnyi hely Coutinhonak is. már csak Alvarez lenne kérdés, akinek sztem játszania kéne egyfolytában hogy kellő önbizalma legyen és megfelelő formában maradjon és fejlődjön...
Előre sztem is elég lenne Milito / Palacio. Livaja beállt és nem tűnt megilletődöttnek vagy tehetségtelennek, volt is egy nagy lövése talán. vészmegoldásnak beférne. ha valaki 'nagyon' kidől, januárban még mindig lehet igazolni.
- Audipower
PellerG írta:R9. írta:eladjuk militot és jön helyette damiao
Az betenne
Viszont lehet Berbatov befut még a végén.
Őt és Bendtnert nagyon boronálják olasz csapatokkal.
Berbatov-nak lejár a szerződése jövő nyáron, így sztem nem kérnének érte egetrengetően sok pénzt. A transfermarkt szerint 11.500.000 € az értéke. 10 körül elhozható lenne, bár nehezítheti az ügyet, hogy Rooney 2 hónapra megsérült a hétvégén a Fulham elleni meccsen szal nem biztos, hogy így is adnák.
Bendtner-t meg a hátam közepére sem kivánnám, akkor inkább már Coulibaly.
- kiscivis
Audipower írta:Berbatov-nak lejár a szerződése jövő nyáron, így sztem nem kérnének érte egetrengetően sok pénzt. A transfermarkt szerint 11.500.000 € az értéke. 10 körül elhozható lenne, bár nehezítheti az ügyet, hogy Rooney 2 hónapra megsérült a hétvégén a Fulham elleni meccsen szal nem biztos, hogy így is adnák.
Nem csak, hogy semmivel sem tartom őt jobbnak, mint Gilat, bagy Borist, de még marha sokat is keresne, plusz angliából jönne, ami picit más közeg. A két olaszról legalább tudjuk, h tudnak a Serie-aban gólt lőni. Egyébként a gazzetta szerint a fio van nagyon ráizgulva a bolgárra.
- vaskalap
Tetszett a tegnapi meccs,de az ellenfél nem az élmezőnyből került ki.Elöl rendben volt a dolog,de hátul még van hova fejlődni.Remélem ez a csapatrész is össze fog csiszolódni.
- kiscivis
Vasárnap este játszunk a Roma ellen, és a sportklub nem túl nagy meglepetésre közvetíti is! 
-
R9.
kiscivis írta:Vasárnap este játszunk a Roma ellen, és a sportklub nem túl nagy meglepetésre közvetíti is!
és az Inter Club Ungheria szülinapja pesten, gondolom nem jössz fel
- kiscivis
R9. írta:kiscivis írta:Vasárnap este játszunk a Roma ellen, és a sportklub nem túl nagy meglepetésre közvetíti is!
és az Inter Club Ungheria szülinapja pesten, gondolom nem jössz fel
Utáljatok csak nyugodtan.
-
Francesco
Pár érdekes adat:
Több, mint 610 passzunk volt a mérkőzésen. Sneijder, Cambiasso és Gargano érték el a 80 passzt, előbbi kettő közel 90%-al passzolt, míg Gargano 94%-al. Guarin lógott ki egy kicsit, csak 80 százalékban voltak pontosak a labdái és csak 60 kísérlete volt. A Juventus és a Roma is 500 passz körül teljesített, ők is játsszák a focit. A Milan nagyjából 200-al passzolt nálunk kevesebbet és az akcióik nagy része Montolivo-n ment keresztül, akinek több, mint 100 passza volt és 79%-os mutatója. Érdekes még a Fiorentina és a Lazio. (Napoli Milan és Roma között) A Fio is 500 passz felett termelt és Borja 90 passznál is többet vállalt, míg a Lazio a 400 passzt sem érte el és így is nyert. Érdekes lesz pár forduló múlva, hogy ki hogyan játszik. . .Példának itt a Barca: Tegnap szenvedtek, de így is volt 573 passzuk. Az első fordulóban viszont nagyjából 802 passzt láthatott a Camp Nou közönsége... Nekem tetszett a tegnapi játékunk és voltak benne hirtelen megindulások, valamint a passzolgatós tili-toliból váratlan húzások. Remélem ez az egyveleg marad és kicsit biztosabban jár majd a labda, akkor jó szezonunk lehet. Azt se felejtsük el, hogy ez egy nagyon értékes győzelem, mert elsőre egy feljutó csapathoz látogatni mindig nagyon rizikós, most alakulhatott volna másként, szerencsére mi rúgtuk az első gólt.
Több, mint 610 passzunk volt a mérkőzésen. Sneijder, Cambiasso és Gargano érték el a 80 passzt, előbbi kettő közel 90%-al passzolt, míg Gargano 94%-al. Guarin lógott ki egy kicsit, csak 80 százalékban voltak pontosak a labdái és csak 60 kísérlete volt. A Juventus és a Roma is 500 passz körül teljesített, ők is játsszák a focit. A Milan nagyjából 200-al passzolt nálunk kevesebbet és az akcióik nagy része Montolivo-n ment keresztül, akinek több, mint 100 passza volt és 79%-os mutatója. Érdekes még a Fiorentina és a Lazio. (Napoli Milan és Roma között) A Fio is 500 passz felett termelt és Borja 90 passznál is többet vállalt, míg a Lazio a 400 passzt sem érte el és így is nyert. Érdekes lesz pár forduló múlva, hogy ki hogyan játszik. . .Példának itt a Barca: Tegnap szenvedtek, de így is volt 573 passzuk. Az első fordulóban viszont nagyjából 802 passzt láthatott a Camp Nou közönsége... Nekem tetszett a tegnapi játékunk és voltak benne hirtelen megindulások, valamint a passzolgatós tili-toliból váratlan húzások. Remélem ez az egyveleg marad és kicsit biztosabban jár majd a labda, akkor jó szezonunk lehet. Azt se felejtsük el, hogy ez egy nagyon értékes győzelem, mert elsőre egy feljutó csapathoz látogatni mindig nagyon rizikós, most alakulhatott volna másként, szerencsére mi rúgtuk az első gólt.
- Gabosska
- Kapcsolat:
Guarin és Cambiasso harmatos teljesítménye miatt nem kell megijedni. Cserénk nincs, 2 hét alatt 4 meccset kell (-ett) lenyomjon ennek a duónak, Strama szerintem tartalékos lángra állította őket, ahogyan tartalékolni fogják az erőt a Vaslui ellen is, hogy a fővárosiak ellen tudjanak szántani. Hozták a minimális elégségeset. 
- kiscivis
Gabosska írta:Guarin és Cambiasso harmatos teljesítménye miatt nem kell megijedni.
Cambiasso teljesítménye miért is volt harmatos?
-
David55
kiscivis írta:Gabosska írta:Guarin és Cambiasso harmatos teljesítménye miatt nem kell megijedni.
Alig voltak belépései. Amolyan kosaras módira védekezett, megpróbálta a labdát lekövetni, olvasni a játékot testi kontaktok nélkül.
-
gabesz
Én sajnos csak a 2. félidőre értem haza, és a látottak alapján az volt az érzésem mintha az egész csapat, főleg Cambiasso, Gargano és Guarin évek óta együtt játszanának. Furcsa olvasni ezek után h a középpályán sok volt a pontatlanság meg h Nagatomo milyen gyenge volt stb... ekkora különbség volt a két félidő között?
- PellerG
David55 írta:kiscivis írta:Gabosska írta:Guarin és Cambiasso harmatos teljesítménye miatt nem kell megijedni.
Alig voltak belépései. Amolyan kosaras módira védekezett, megpróbálta a labdát lekövetni, olvasni a játékot testi kontaktok nélkül.
Ne vicceljünk. Tegnap nagyon hasznosan játszott!
A 2. gól előtt is ő szerzett labdát és indította Sneijdert.
Végig játékban volt, jól passzolt.
A szólókat meg nem tőle várjuk, hanem honfitársától
- Stankov
David55 írta:Alig voltak belépései. Amolyan kosaras módira védekezett, megpróbálta a labdát lekövetni, olvasni a játékot testi kontaktok nélkül.
Cuchu mindig is így védekezett csak így hogy nem vkp posztról tette mindezt,annyi labdát nem tudott szerezni,nem mondanám hogy halovány volt
- mike
Stankov írta:David55 írta:Alig voltak belépései. Amolyan kosaras módira védekezett, megpróbálta a labdát lekövetni, olvasni a játékot testi kontaktok nélkül.
Cuchu mindig is így védekezett csak így hogy nem vkp posztról tette mindezt,annyi labdát nem tudott szerezni,nem mondanám hogy halovány volt
Ezt a balra kitolt szerepkört szoknia kell még kicsit, mert talán Mourinhonál játszott itt utoljára. Részemről nagyon örülök hogy benntmaradt a csapatban, és számít rá Strama, mert ő sem felejtett el focizni, ahogyan Milito sem.
A zöldfülű kis edzőnkben pedig egyre jobban bízok, remek stratéga lehet belőle
- intertomega
Húúú nagyon klassz , hogy győztünk és megnyugtató játékkal!
Milito góljának különösen örültem. Szóval győzelemmel kezdeni ráadásul idegenben ...ez igen!
Cassano nekem nagyon bejött. Wes pedig úgy tolta ahogyan mindig kellene játszania.
Persze a Róma elleni lesz az igazán nagy megmérettetés.
Amennyiben csapatunk simán üti a farkasokat akkor lehet óvatosan kombinálni mondjuk az első három hely megszerzése tárgyában.
FORZA INTER !!!
Milito góljának különösen örültem. Szóval győzelemmel kezdeni ráadásul idegenben ...ez igen!
Persze a Róma elleni lesz az igazán nagy megmérettetés.
Amennyiben csapatunk simán üti a farkasokat akkor lehet óvatosan kombinálni mondjuk az első három hely megszerzése tárgyában.
FORZA INTER !!!
- Bombastico
Az se érdekel, ha kikapunk a roma ellen, ha ilyen játékot mutat a csapat ismét. Végre volt látványos összjáték ami eredményt is vont maga után. Coutinhot játszatni kell mindenképp Cassanoval rotálva. Védelemnek remélem csak idő kell és önbizalom. A kapott gól nélkül lehozott meccsek ezt segíthetik. Ranocchia sem volt vészes. Cselezni is tud mint láthattuk. Nem a scudetto a cél hanem visszakerülni a top3-ba.
- PellerG
Bombastico írta: Nem a scudetto a cél hanem visszakerülni a top3-ba.
Szerintem megfogalmaztad a legreálisabb és legésszerűbb célkitűzést erre a szezonra vonatkozóan!
Kicsit frissítettünk a kereten, Strama kitalálta a 4-3-2-1-t, jó lenne ha ez működne így.
- alwin91
PellerG írta:Bombastico írta: Nem a scudetto a cél hanem visszakerülni a top3-ba.
Szerintem megfogalmaztad a legreálisabb és legésszerűbb célkitűzést erre a szezonra vonatkozóan!
Kicsit frissítettünk a kereten, Strama kitalálta a 4-3-2-1-t, jó lenne ha ez működne így.
Attól függetlenül, hogy a cél a közvetlen élbolyba kerülés, szerintem a scudetto is reális lehet. Szerintem a Milan sok vizet nem fog zavarni, kb olyan szezont jóslok nekik mint nekünk volt tavaly, a Napolival viszont komolyan kell számolni, mert azért egy viszonylag összeszokott csapat. Elment Lavezzi, de van helyette egy Insingnéjük, egy Pandev aki azért tud jól játszani ha olyan napja van. Na meg persze a Juve, akik erősek, de közel sem verhetetlenek. Szerintem ez a 3 csapat fogja alkotni a dobogót.
-
David55
Stankov írta:David55 írta:Alig voltak belépései. Amolyan kosaras módira védekezett, megpróbálta a labdát lekövetni, olvasni a játékot testi kontaktok nélkül.
A három középpályás lényege, hogy stabilizáljuk a középpályás védekezést, mivel a Rano-Silvestre belső kettős nem a legnagyobb életbiztosítás egyenlőre. Minden volt a Pescara ellen, csak stabil középpályás védekezés nem. Guarinnal felfogásbeli problémák voltak, Cambiasson úgy jöttek át lendületből, ahogy akartak, szegény Gargano az első meccsén annyit futott, mint három másik ember Fredy és Chuchu miatt.
Az lehet, hogy mindig is így védekezett, csak most már 32 éves, a leglassabb játékosaink egyike, ami ugye egy védekező középpályásnál elég nagy hátrány. Ezt kéne egy kis agresszivitással kompenzálni. A jelenlegi állapotában, ha eltolták a labdát mellette egy emberrel kevesebb, az életben nem ér hátra. Ezért nem jó, ez az " állok egy helyben, várom, hogy az ember rám hozza a labdát, és vagy szerelem vagy nem " típusú felfogás. Ha felállunk védekezni, rutinból megoldja, de egy gyors kontránál már óriaási bajok vannak. A jelenlegi állapotban Mudingayi hasznosabb, tavaly fél szezon alatt több labdát szerzett, mint Cambiasso az egész bajnokságban. A sebességével sincs gond. A Juventus ellen nem engedhetjük meg magunknak, hogy átrohanjanak rajtunk a középpályán, szerintem adható lenne a Guarin-Mudingayi-Gargano trio. A védekezést megoldanák, a szerzett labdák megjátszásával sem lenne nagyobb probléma.
- Stankov
David55 írta:A három középpályás lényege, hogy stabilizáljuk a középpályás védekezést,
kösz
Egy meccs alapján teljesen felesleges hosszú távú következtetéseket levonni ez egy meccs volt,a juve ellen megint egy másik lesz,ott pl tuti hogy Wesnek is többet be kell segíteni vagy Cassanonak
és egy olyan győztes meccsről diskurálunk amit 3-0-ra nyertünk és azon az egy fejesen kivül komoly helyzete nem volt a lelkes ellenfélnek
-
David55
Stankov írta:David55 írta:A három középpályás lényege, hogy stabilizáljuk a középpályás védekezést,
kösz![]()
Egy meccs alapján teljesen felesleges hosszú távú következtetéseket levonni ez egy meccs volt,a juve ellen megint egy másik lesz,ott pl tuti hogy Wesnek is többet be kell segíteni vagy Cassanonak
és egy olyan győztes meccsről diskurálunk amit 3-0-ra nyertünk és azon az egy fejesen kivül komoly helyzete nem volt a lelkes ellenfélnek
Én nem erről a meccsről beszélek. A 4-3-2-1 nek általánosságban ez a lényege. A középpályás védekezés stabilizálása, mivel ez Motta távozása után a gyengénk volt tavasszal. Cassano és Wes nem igen fognak visszasegíteni még a Juve ellen sem, ezért kellene megtalálni azt az összetételt, akik sebességben, labdabiztosságban, labdaszerzésben és a labdák megjátszásában is tudnak egy jó teljesítményt hozni. Cambiasso rutinos, szó se róla, a rotációs rendszerben helye van, de Mudingayi már jobb vkp nála, elég csak a kettejük közti statisztikai különbséget megnézni. Mondom ezt úgy, hogy a treble interben az egyik kedvenc játékosom volt. De el kell fogadni, hogy vki felett eljár az idő, nem szabad vkihez vakon ragaszkodni mindenáron, mert az nem vezet jóra. Viszont attól félek, h Strama nem fogja kihagyni. A nerazzurri blogon is ezt beszélik, hogy Mudi már jobb, csak nem egy agyonhypeolt játékos, Cambiasso meg Cambiasso...
- interfan
J.Cesar ma este ott lesz a stadionban, és a meccs előtt elbúcsúzik a szurkolóktól. Ezt felessége is megerősítette, valamint a sky is. Nagyon jó hír ez, megérdemli Julio. Nagyon érzelmes pillanatok lesznek az biztos.
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=90870
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=61617
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=90870
http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=61617
- Víctor04
Vki tud linket dobni?
- Wesley10
linket tud valaki adni?köszi előre is.
- jakupecs
nekem is link kéne 
- internaZIOnaLe
A söröket, majd igénylem a linkért cserébe srácok! 
Ámuljatok és "bámuljatok"...
http://www.thefirstrow.eu/watch/137985/1/watch-inter-milan-vs-fc-vaslui.html
Ámuljatok és "bámuljatok"...
http://www.thefirstrow.eu/watch/137985/1/watch-inter-milan-vs-fc-vaslui.html
- Marco
Én főleg egy sopcastos linknek tudnék örülni. Megköszönném.
- 20recoba
- sly89
http://www.rojadirecta.me/goto/sportcli ... t-c-1.html
Internet explorerrel megy csak, de cserébe eléggé jó minőségű
IE-n sopcasttal megy
Internet explorerrel megy csak, de cserébe eléggé jó minőségű
IE-n sopcasttal megy
- hvmetal
20recoba írta:
nincsenek szava
Zanetti után nem szerettem így játékost
inkább vállalnék 10év tavalyi szezont,ha nem így történne
szegényebbek lettünk kvára...
- versenyszellem
- Dan-i-nter
- Dan-i-nter
Dan-i-nter írta:sop://broker.sopcast.com:3912/111719
sop://broker.sopcast.com:3912/133668 ha nem csak nálam állt volna le az előző. Ez kicsit jobb minőségben is.
- psn
elég érdekesen álltunk fel. Juan játéka egész jó, örülök, hogy nem adtuk kölcsön
kár, hogy pereira nem jobb szélső, nem hiszem, hogy jonathanra kéne alapoznunk :\ kicsit hiányzik a lendület, pedig megérdemelne a hazai közönség egy gólzáport 
- Dan-i-nter
Ott folytatjuk, ahol abba hagytuk a Hajduk ellen...
- Audipower
Azért elég gáz lenne, ha kiesnénk. Innen simán előfordulhat. 
Pihentessük csak Milito-t és Wes-t és Guarín-t, legyünk nagyképűek, már meg is van az eredménye.
Pihentessük csak Milito-t és Wes-t és Guarín-t, legyünk nagyképűek, már meg is van az eredménye.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Audipower 2012.08.30. 21:21-kor.
- psn
nah jöhet belec
szegény kapott góllal mutatkozik be 
- jakupecs
mit művelünk itthon már megint....
- sly89
hvmetal írta:20recoba írta:
nincsenek szava
Zanetti után nem szerettem így játékost
inkább vállalnék 10év tavalyi szezont,ha nem így történne
szegényebbek lettünk kvára...
Én nekem is Ő meg Zanetti a kedvenc. nagyon sajnálom
-
gabesz
apa kezdődik.......