Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

erixs

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: erixs »

Qadriano írta:Ha esetleg sikerülne megnyerni a Bl- t akkor az is szerepelne a mezen? Lenne ott zsúfoltság... Egyébként meg hátha bedobják az új hazai mezt a döntőre... :)

sőtt, ha jól tudom a FIFA klub világbajnokság győztesének is jár egy plecsni :)
egyenlőre még csak egy álom, de tavaly még a BL döntő is álom volt.
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

Riky11 írta:
Esti Kornél írta:
Riky11 írta:Kornél mivan a Lazio.hu-val? :?

Ne is mond, nagy eséllyel pár köcsög megint meghackelte, ilyenkor kell egy kis idő mire újra visszaáll a normális helyzet. Én nem tudom kiknek öröm ez, de nem először fordul elő és nem is másodszorra, persze tippem van hogy kik tették... :evil:

Rohadt jó.. riommások lehettek?

Nem hiszem hogy mások szóba jöhetnének, mert ez lassan tendencia lesz... :evil:
Remélem jó szórakozás nekik pár ember munkáját időről-időre elrontani. Az a szerencse, hogy az oldal gazdája, Gery, elég gyorsan meg tudja ezeket javítani és persze mindig vannak biztonsági mentések, de szar, mert nem tudjuk frissíteni a híreket, nem megy a fórum, stb. Remélem itt még nem volt ilyen probléma.
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

De a mi oldalunkat is törték fel már vmi törökök még rég, ha jól tudom. :)
erixs

Hozzászólás Szerző: erixs »

Burdisso nyilatkozata:

A Roma argentin védője is maximálisan elégedett volt az idei szezonnal.

"Szerettünk volna nyerni és hittünk a csodában, főleg akkor, amikor azt a hírt kaptuk, hogy az Inter még mindig 0:0-ra áll Sienában."- mondta Burdisso.

"Kicsit nehéz, de ez a tapasztalat jövőre lesz igazán hasznos. Nincs bennem sajnálat, csak öröm, hiszen egy igen szerencsétlen szezon kezdet után a bajnoki címért harcolhattunk az utolsó másodpercekig."

"Ez a jövő Romájának a teljesítményének a kezdete, szeretnénk együtt maradni és folytatni a munkát. A derbi varázslatos pillanat volt a csapat számára, hiszen nagyon szenvedtünk, de sikerült fordítani. Az, hogy az utolsó fordulóra is maradt esélyünk a bajnoki címre, nagyon sokat jelent számunkra."

(forrás: asroma.hu)

Szerintem Burdira nem lesz szükségünk a továbbiakban..
alex.delpiero

Hozzászólás Szerző: alex.delpiero »

Crespo írta:Scudettoval és kokárdával ez egy sokkal szebb mez lesz, meglátjátok. :) Mondjuk olyan mezt még nem láttam, amin állatminta lett volna, de szimpatikusabb mint a korábbi arany betűs mezek.

Ezek az ünneplős jelenetek mindig fantasztikusak, imádom. Ráadásul ha belegondolunk, ez nem csak egy Scudetto a sok közül, hiszen ezzel megelőztük a Milant, és az egymás után nyert bajnoki címek számában beállítottuk a Juventus rekordját. A keretből azt hiszem nyolcan először olasz bajnokok, de talán ez közülük Militonak jelent a legtöbbet, hiszen hamarosan 31 éves, de még nem voltak olyan komoly címei, mint amilyeneket idén nyert.

Igen és a Torino is nyert egymás után öt bajnoki címet.A 2005-2006-os bajnokit azért nem számítanám bele.Ezt itt írták nekem,hogy nem kell nektek az ajándék scudetto.
benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

alex.delpiero írta:
Crespo írta:Scudettoval és kokárdával ez egy sokkal szebb mez lesz, meglátjátok. :) Mondjuk olyan mezt még nem láttam, amin állatminta lett volna, de szimpatikusabb mint a korábbi arany betűs mezek.

Ezek az ünneplős jelenetek mindig fantasztikusak, imádom. Ráadásul ha belegondolunk, ez nem csak egy Scudetto a sok közül, hiszen ezzel megelőztük a Milant, és az egymás után nyert bajnoki címek számában beállítottuk a Juventus rekordját. A keretből azt hiszem nyolcan először olasz bajnokok, de talán ez közülük Militonak jelent a legtöbbet, hiszen hamarosan 31 éves, de még nem voltak olyan komoly címei, mint amilyeneket idén nyert.

Igen és a Torino is nyert egymás után öt bajnoki címet.A 2005-2006-os bajnokit azért nem számítanám bele.Ezt itt írták nekem,hogy nem kell nektek az ajándék scudetto.

Az hogy 1-2 embernek ez a véleménye az nem azt jelenti hogy a többinek is.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

alex.delpiero írta:Igen és a Torino is nyert egymás után öt bajnoki címet.A 2005-2006-os bajnokit azért nem számítanám bele.Ezt itt írták nekem,hogy nem kell nektek az ajándék scudetto.
Az hogy nem kértük, hanem kaptuk azt osztom, de hogy nem számítanánk, azért ez butaság. - már bocs...
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

alex.delpiero írta:

A 05/06-os bajnoki címnek nem örültem igazán, de ha előttünk tényleg mindenki csalt, akkor írják ide. Nem ünnepeltük meg ugyebár, nem volt nagy élmény "megnyerni", de ha már itt van, statisztikailag jól mutat az 5 egymás utáni bajnoki cím.
Komax

Eto'o mellett Lúcio is szerzett már gólt BL döntőben. 2002-ben a Leverkusen játékosaként. Amiben részt vesz, Eto'o gól nélkül nincs BL döntő. Őrizd meg legjobb szokásodat. Milito is remélem gól fog szerezni. Kupát és a bajnokságot is az Ő góljával húztuk be.
Robbent és Olicot kiszedjük, onnantól nagyon jók vagyunk, szerintem a védelem a leggyengébb pontja a Fio és a Man.Utd is egy meccsen rúgott nekik 3-at.
interfan0501

Hozzászólás Szerző: interfan0501 »

Esti Kornél írta:
interfan0501 írta:Bocsi. ezt a hát de ha ez az igazság -ot Mou-ra értettem.

Akkor én kérek elnézést, de ez esetben is teljesen igazad van. :)

Semmi baj. ;) Örülök, hogy tisztáztuk.
Esti Kornél
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Esti Kornél »

interfan0501 írta:
Esti Kornél írta:
interfan0501 írta:Bocsi. ezt a hát de ha ez az igazság -ot Mou-ra értettem.

Akkor én kérek elnézést, de ez esetben is teljesen igazad van. :)

Semmi baj. ;) Örülök, hogy tisztáztuk.

Félreértés amúgy sem volt brada, csak félreolvasás. :)

Évi 12 millió? Az bizony szép. http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... n-2029193/
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

erixs írta:
Poli írta:
R9. írta:hát az a mez elég cigányos sztem :D inkább ne legyen rajta a kígyó

Nekem se tetszik! Olyan Kína feeling szerintem! :D

Kép

nekem se' jön be.. mindegy ha megnyerjük a BL-t, akkor még az is lehet h megbarátkozom vele :)

Amúgy szombaton melyik mezben fognak játszani a srácok? mert ugye elvileg mi leszünk idegenben. A Bayernnek a hazai meze fehér, uh. jó lenne, ha kék-feketében lennének.

Azt hittem már, hogy csak nekem megy el tőle az életkedvem.
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Nemrég olvastam ,hogy egy jósnő megjósolta cigánykártyából ,hogy minyerjük a BL-t. Aszonta ,hogy robben lő egy gólt de ettől függetlenül mi győzünk :!: Remélem bejön a jóslata :mrgreen:

FORZA INTER
alex.delpiero

Hozzászólás Szerző: alex.delpiero »

Igen és a Torino is nyert egymás után öt bajnoki címet.A 2005-2006-os bajnokit azért nem számítanám bele.Ezt itt írták nekem,hogy nem kell nektek az ajándék scudetto.[/quote]

A 05/06-os bajnoki címnek nem örültem igazán, de ha előttünk tényleg mindenki csalt, akkor írják ide. Nem ünnepeltük meg ugyebár, nem volt nagy élmény "megnyerni", de ha már itt van, statisztikailag jól mutat az 5 egymás utáni bajnoki cím.[/quote]

Kb annyira csalt a Juve mint az Inter.A két csapat az én szemembe a játékosok és a szurkolók alkotják,tehát nem csaltak.A szemétláda Moggi annyira csalt amennyire a többi befolyásos vezetö Morattit is ide értve.(Ahogy a mostani vizsgálatok mutatják).Tehát ,hogy kié az a scudetto majd eldöl lehet hogy egy kiscsapaté lesz de inkabb visszavonják az a valószinübb.Ahogy nekünk a 30. a következö úgy nektek a 18. a következö.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

alex.delpiero írta:
Kb annyira csalt a Juve mint az Inter.A két csapat az én szemembe a játékosok és a szurkolók alkotják,tehát nem csaltak.A szemétláda Moggi annyira csalt amennyire a többi befolyásos vezetö Morattit is ide értve.(Ahogy a mostani vizsgálatok mutatják).Tehát ,hogy kié az a scudetto majd eldöl lehet hogy egy kiscsapaté lesz de inkabb visszavonják az a valószinübb.Ahogy nekünk a 30. a következö úgy nektek a 18. a következö.

Talán fáradt vagyok és azért nem értem, de ha az a scudetto senkié, akkor nektek miért a 30. a következő? 27 scudettotok van. Nekünk meg ha elveszik, 17. Mondjuk Moggi legutóbb összegyűjtött 2 cédényi hanganyagot Moratti bűntetteiről, és te már akkor kajánul örvendtél itt, hogy megyünk a B-be, majd hamar kiderült, hogy a bíróság szerint azok a felvételek semmit nem bizonyítanak. Sőt, csak egy újabb szánalmas csalás Moggi részéről, össze-vissza vagdosott, módosított felvételek.
gabri

Hozzászólás Szerző: gabri »

Hol nézitek a döntőt?
Tommy

Hát a klub a gianmarioban pesten, többieket nem tudom.

Ugy néz ki én itthon, sajnos így alakult. :(
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

gabri írta:Hol nézitek a döntőt?

Én baráttal,barátokkal.Sajnos itthon,pedig ezért sokat adtam volna.Sajnos egyik sem Inter drukker(bár nem is Bayern).De mivel meccs közben nem vagyok szelíd természet,így úgysem mernek semmi rosszat szólni. :mrgreen:
Campione

Hozzászólás Szerző: Campione »

Most derült ki, hogy nem tudom a haverokkal nézni, mert Pécsre kell mennem :S
F*szért kellett szombatra rakni.

Ráhangolódásnak itt van két zseniális nst post.

http://nst.blog.hu/2010/05/19/hajra_inter

http://nst.blog.hu/2010/05/19/mocskos_bayern
Nerteaux

Hozzászólás Szerző: Nerteaux »

Debrecenben nézzük egy páran a döntőt, akit érdekel esetleg, jelezze itt :)
Tommy

Engem érdekelne de nem tudnák hazajönni, csak reggel, addig meg nem tart. :lol:
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

Nerteaux írta:Debrecenben nézzük egy páran a döntőt, akit érdekel esetleg, jelezze itt :)

Vitya felesleges sztem már reklámozni. A starsban csak 7 fős boxot tudtak adni, mert már a csilláron csüngnek az emberek. Annyian meg már megvagyunk.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Nerteaux írta:Debrecenben nézzük egy páran a döntőt, akit érdekel esetleg, jelezze itt :)

Nerteaux!!!

Hol nézitek és kikkel???

Én Debrecenben lakok és szivesen társulnék hozzátok a barátnőmmel és leht hogy még egy pár szimpatizánssal!!!

Írj rám légyszi! (Ha valami kisebb pub-ban akkor címet is küldj, mert nem biztos, hogy tudom merre van)

Köszi!
Komax

Otthon heinekenekkel. :D
Qadriano

Hozzászólás Szerző: Qadriano »

Campione írta:

Most derült ki, hogy nem tudom a haverokkal nézni, mert Pécsre kell mennem :S
F*szért kellett szombatra rakni.

Ráhangolódásnak itt van két zseniális nst post.

http://nst.blog.hu/2010/05/19/mocskos_bayern

Az Interes résszel teljesen egyetértek, de a Bayernes azért egyértelmű túlzás... Amúgy milyen beállítottságú ez az oldal?

Amúgy budapestieknek üzenem h jó lenne összegyűlni a döntőre, ha van kedvetek...
gyuszi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gyuszi »

A Gianmarios asztalfoglalásunk (15) tele van. De aki csilláron csöngve vagy pult mellett állva (nekem sikerül így a Barcát, van egy nagy előnye: Hamarabb jutsz sörhöz) is élvezi az még gondolom mehet. Biztos jó hangulat lesz.

Sokan mennek a ZP-be is, reméljük jó idő lesz a srácokra.

Nekem a hétvégi Siena meccset a dóm tértől 500 méterre egy sikátorban lévő angol kiskocsma ablakán keresztül sikerült megnéznem 55’ os tévén, kb 50 másik szurkolótársammal együtt. Volt hangulat, s hál Istenek jó idő is! :-)

A döntőre pedig 11 óra utazás és másik ugyanennyi sorban állás után sikerült jegyet vennem szombaton, úgyhogy holnapután irány Madrid. :-)
Campione

Qadriano írta:

Az Interes résszel teljesen egyetértek, de a Bayernes azért egyértelmű túlzás... Amúgy milyen beállítottságú ez az oldal?

Mind a kettő túlzás egy kicsit. Szerintem várható fordított felállású cikk is. Már hagyomány.
Amúgy meg az oldal racionális beállítottságú, a szerzők pedig igen vegyes szurkolók, de csuklóból nem szarozzák le a nem általuk preferált csapatokat.
Campione

gyuszi írta:A döntőre pedig 11 óra utazás és másik ugyanennyi sorban állás után sikerült jegyet vennem szombaton, úgyhogy holnapután irány Madrid. :-)

Enged meg, hogy Eric Cartmen szavait idézzem: "Utállak, de annnyira..."

Majd integess nekünk.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

gyuszi írta:A döntőre pedig 11 óra utazás és másik ugyanennyi sorban állás után sikerült jegyet vennem szombaton, úgyhogy holnapután irány Madrid. :-)
Mikor és mivel mész Madridba? Ha minden a tervek szerint alakul, akkor én is a spanyol fővárosban leszek, de jegyem sajnos nincs a stadionba. Egy ideig töprengtem(Madrid? Milánó? Madrid? Milánó?), de végül a spanyol főváros mellett döntöttem. Milánóba ősszel feltétlenül menni fogok, szerintem.

FORZA INTER!!!
Komax

...
Amit itt felsoroltunk, azt mind tudja José Mourinho is, akivel már leültek tárgyalni az UEFA vezetői, mert nem biznisz, ha az emberek 5-0-nál a 30. percben átkapcsolnak a Féktelenül kettőre, és egyébként is komolytalan az a kupadöntő, amelyben Lúcio mesterhármast ér el...

Itt már a könnyeim folytak... :lol:
Tommy

Hát én milánót választottam volna ha a meccsre nem mész.

Ott több ezer Inter drukker fogja a dóm téren óriáskivetítőn nézni a meccset. Persze biztos lesznek madridba is de az igazi ünneplés ott lesz ha nyerünk.
sorger=giallo

Tommy írta:Hát én milánót választottam volna ha a meccsre nem mész.

Ott több ezer Inter drukker fogja a dóm téren óriáskivetítőn nézni a meccset. Persze biztos lesznek madridba is de az igazi ünneplés ott lesz ha nyerünk.
Igen, ezért nem volt egyszerű döntés. Viszont Milánóba ősszel biztosan megyek, így most megnézem Madridot.

FORZA INTER!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nekem ez a cikk.
Egyáltalán nem érzem elfogultnak.
Szakmailag kiváló.
Remélem nem tévednek és jól érzik a győztest. :lol:
gyuszi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gyuszi »

sorger=giallo írta:
Mikor és mivel mész Madridba? Ha minden a tervek szerint alakul, akkor én is a spanyol fővárosban leszek, de jegyem sajnos nincs a stadionba. Egy ideig töprengtem(Madrid? Milánó? Madrid? Milánó?), de végül a spanyol főváros mellett döntöttem. Milánóba ősszel feltétlenül menni fogok, szerintem.

FORZA INTER!!!

Szia,

wizz péntek 16:50 este 20:00-ra Madridban.
Lesz ott egy Interes szurkolói zóna is, amit szombat délelőtt felkeresünk, mert lesznek programok. Csapódj hozzám(nk) ha gondolod (20/211-7557)
Még egyébként az sem tutti, hogy nem jutsz kint jegyhez viszonylag normális áron, ui az Uefa-s regisztrálok úgy tudom szombaton a stadionnál vehetik fel a jegyüket, közülük meg jó páran megpróbálják majd elpasszolni a jegyüket.
sorger=giallo

gyuszi írta:
sorger=giallo írta:

FORZA INTER!!!

Szia,
wizz péntek 16:50 este 20:00-ra Madridban.
Lesz ott egy Interes szurkolói zóna is, amit szombat délelőtt felkeresünk, mert lesznek programok. Csapódj hozzám(nk) ha gondolod (20/211-7557)
Még egyébként az sem tutti, hogy nem jutsz kint jegyhez viszonylag normális áron, ui az Uefa-s regisztrálok úgy tudom szombaton a stadionnál vehetik fel a jegyüket, közülük meg jó páran megpróbálják majd elpasszolni a jegyüket.
Oké, köszönöm a tippet! Elmentettem a számodat, remélem, hogy találkozunk!

FORZA INTER!!!
capitano

Hozzászólás Szerző: capitano »

nemtudom, hogy ki látta a tegnapi "kis"Inter-Bayernt, az U18-asok meccsét (amit megnyertünk 2-0-ra), de ott egy bizonyos Alen Stevanovic (aki a 4-3-as Siena elleni meccsen már debütált a nagycsapatban) játéka megtetszett a csapatból. Remélem felkerül majd a nyáron.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

capitano írta:nemtudom, hogy ki látta a tegnapi "kis"Inter-Bayernt, az U18-asok meccsét (amit megnyertünk 2-0-ra), de ott egy bizonyos Alen Stevanovic (aki a 4-3-as Siena elleni meccsen már debütált a nagycsapatban) játéka megtetszett a csapatból. Remélem felkerül majd a nyáron.

Igen már http://www.internazionale.hu/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=12itt kibeszéltük. :)
capitano

Hozzászólás Szerző: capitano »

PetR írta:
capitano írta:nemtudom, hogy ki látta a tegnapi "kis"Inter-Bayernt, az U18-asok meccsét (amit megnyertünk 2-0-ra), de ott egy bizonyos Alen Stevanovic (aki a 4-3-as Siena elleni meccsen már debütált a nagycsapatban) játéka megtetszett a csapatból. Remélem felkerül majd a nyáron.

Igen már http://www.internazionale.hu/forum/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=12itt kibeszéltük. :)

Gondoltam itt is megemlítem :)
Komax

Campione írta:Ráhangolódásnak itt van két zseniális nst post.

Itt az ellen cikk.
http://nst.blog.hu/2010/05/20/mocskos_inter
Én jókat nevettem rajta, nem kell komolyan venni. :D
Qadriano

Na hát holnap ilyenkor óriási meccslázban fogunk égni. Egyébként volt ez az nst- s cikk, ahol úgy indítottak, h nem tudják elképzelni h Mou veszítsen. Sztem ez az amiben nagyon bízhatunk. Mou pályafutása alatt azt szokta meg h mindenhol mindig nyer. De emellett rengeteg dolog van ami felénk billenti a mérleget...
Szóval nagyon jó szurkolást kívánok mindenkinek holnapra. És ha remélhetőleg ünneplésre kerül a sor akkor ne fogjátok vissza magatokat!!! :D
Tehát FORZA INTER!!!
(Előre is, csak mert holnap már nem tudok írni.)
Qadriano

Komax írta:

Itt az ellen cikk.

Hát erre mit írhat egy Inter drukker?! Mondjuk érvei nincsenek a cikk írójának, csak a fikázás megy folyamatosan, ráadásul a mai Intert teljesítményét nem is nagyon tudta befűzni a sorok közé. A calciopolival kapcsolatban csak egy ellenlábas, irigykedő szurkoló tud így fogalmazni, ilyen nézetekkel. Gratulálni kell a szerzőnek, ezért a remek elemzésért, ami ráadásul teljes mértékben kapcsolódik a Bl döntőhöz... Szánalom...
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Kép
holnap ebben futnak ki a srácok :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

azt álmodtam h maicon nem volt kezdő :D utána felébredtem :D
Poli

Hozzászólás Szerző: Poli »

Komax írta:

Itt az ellen cikk.

Mekkora paraszt írta ezt le? Hihetetlen de valaki idő fordít arra, hogy ilyen fikázó szennyet írjon!
Az első iromány viszont tetszik! :D
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

Eljött a nagy nap....

Úgy látszik túlságosan az agyunkban van ez a BL.Én azt álmodtam,hogy 2-0ra vezetett a Bayern a 89. percbe.Még jó,hogy csak álom.

Nagyon izgulok már most,még jó,hogy egy csomó dolgom van addig.Legalább lefoglal.
De tényleg nem tudom elképzelni,hogy kikapjunk.Nem akarom látni őket szomorkodni.Ahogy egyszer már leírtam sokkal jobb előbb elbukni,mint bármilyen döntőt elveszíteni.És ezt saját részről tudom.

De azért azt nem szeretném,hogy ha kikapunk és reggel felnézek ide,össze-vissza legyen szidva a csapat.Szerintem ez egy fantasztikus év volt,eltekintve a ma esti döntőtől.Sok izgalommal,szép győzelmekkel,kicsit sok döntetlennel,és az egész "világgal" harcolva.Én már nagyon elégedett és büszke vagyok.Ezt már csak fokozni lehet.A csapattal nem csak akkor kell lenni mikor győznek...

Jó szurkolást mindenkinek.Győzzön a jobb(az Inter) :mrgreen:

Nyerünk kell,nyerni fogunk.

FORZA INTERNAZIONALE
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Ha nem nyerünk, én komolyan mondom sírni fogok. Ha nyerünk akkor is, csak az örömtől. :D
Most gondoljunk csak bele, 65 óta nem sikerült nyerni, de még döntőbe jutni is csak egyszer. Mondjuk az akkoriban 20 éves szurkolók, most 65 évesek. Ez rengeteg idő. ha most nem sikerült nyerni, összeroppanok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára e.szabi 2010.05.22. 09:35-kor.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Mourinho: Szeretném látni Morattit amint fogja a kupát és sír. Az egyetlen vágyam hogy ezt az álmot véghez vigyem a Moratti családnak!
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Nia teljesen egyetértek veled!Ez a szezon fantasztikus volt,minden szempontból,talán csak a szuperkupa hiányzik,de az egy év eleji kisiklás volt.Azt hiszem az elmúlt hónapok bőven kárpótoltak érte,kiejtettük a Bl-ből a spanyol,és az angol bajnokot,ez nem kis fegyvertény,ráadásul megnyertük a bajnokságot és a kupát is.Hihetetlen mit vitt véghez idén ez a csapat,köszönjük az egész csapatnak,stábnak,és mindenkinek,hogy ilyen csapatunk volt idén!Ha ma vesztünk(amire gondolni se merek) ne szidja senki a csapatot,mert fantasztikusak voltak egész évben,ha nyerünk,akkor pedig a mennyországba kerülünk(bár nem hiszek benne.. :) )!!
FORZA INTER!!!!
Komax

Kellemes gyomorideg indul... :D
Poli

Hozzászólás Szerző: Poli »

Nia írta:De azért azt nem szeretném,hogy ha kikapunk és reggel felnézek ide,össze-vissza legyen szidva a csapat.Szerintem ez egy fantasztikus év volt,eltekintve a ma esti döntőtől.Sok izgalommal,szép győzelmekkel,kicsit sok döntetlennel,és az egész "világgal" harcolva.Én már nagyon elégedett és büszke vagyok.Ezt már csak fokozni lehet.A csapattal nem csak akkor kell lenni mikor győznek...
FORZA INTERNAZIONALE

Szívemből szóltál, pont ezt akartam én is leírni! ;)
Válasz küldése