Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

interfan

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: interfan »

Volt itt Gasp felé 3védős rendszer, Ranieri féle 4-4-1-1, elég furcsa egy meccs volt, de a lényeg a győzelem. Voltak jó és rossz teljesítmények, ebben a felforgatott csapatban.
Jonathan nem értem mit keres egy inter szintű csapatban, egy alibi 0 játékos. Előre játéka is 0, védekezése szintén. (Tavaly Faraoni jobb volt.)
Nagatomot is elkéne felejteni, ma nem volt annyira rossz, de voltak hajmeresztő hibái. Egy cserének elfér, nem több.
Guarin hatalmas csalódás újra. Rengeteg eladott labda, szétszórt egy az egybe. Rendbe kéne tenni őt de sürgősen. Már a roma ellen is ez a 0játéka volt.
Alvarez pedig technikás minden, de még nagyon nincs formába. Persze ez nem is várható el ennyi kihagyás után.
Nálam is meccs embere Juan. Hatalmasat játszott, erős elnyomni nem lehet, jól helyezkedik, és nem is lassú. A védelem oszlopa lehet ő, már a románok elleni EL meccsen is biztató volt, ma meg főleg.
Ranocchia szintén jó volt, aminek nagyon örülök. Úgy látszik állandó a jó formája. Egyértelmű ők ketten a legjobb védőink, és fiatal mindkettő. Ha összeszoknak erős lehet ez a védelem. Csak nehogy Chivu a kezdőbe kerüljön, mert Strama nagy haverja, de csaknem lesz ilyen.
Zanetti tanári volt, Handa pedig nagyon magabiztos, kell ő nagyon oda a kapuba.
Cambiassot is akármennyien szidják, (persze sokszor jogosan) akkor is nagy szükség van rá. Hátul is ott volt, középpályán is, kell ő még ide. Pereira nagy erőssége lehet a csapatnak, ez nem kérdés.
Milito gólja jó hír, valamint Cassano 10perc alatt is sokat tud hozzátenni a játékhoz.
Most jöhet majd EL, valószínű egy teljesen más csappattal. Bajnokságba pedig megkel szerezni majd első hazai győzelmünket.
FORZA INTER!!!
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Nem játszottunk szépen,de Mourinho alatt is volt pár ocsmány meccsünk viszont azokat is megtudtuk nyerni.
Szóval ha megvan a 3pont akkor máris másképp látom a dolgokat.(nemcsak azért mert így a tippmixen is nyertem:)

Ami még érdekes,hogy eddig az összes idegenbeli tétmeccsünket megnyertük úgy,hogy még gólt sem kaptunk és minden meccsen rúgtunk legalább 2 gólt.Otthon meg görcsölünk a San siro népe előtt...
Hiába minden fejben dől el.Jövő héten meg két hazai meccs is lesz.Kíváncsi leszek.

Mindenesetre sokat számít majd ,hogy nem Castelazzi és nem Belec áll a kapuban.
Handanovic klasszis kapus.Sokat számít majd ez idényben.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

faszák voltunk. ezt szeretem,mikor unalmas a meccs, és nyugodtan olvashatok közben,mert tudom,hogy ez megvan.
Chuchu teper mint az állat.Nálam visszajátszotta magát,bár Mudingayi 1 adott feladatban jobb lehet.
Guarint kezdem nem bír,Gargano meg remélem rám cáfol,és nem csak 1 Dacourt lesz itt.

Jonathan.. ezt az embert vagy nyomatjuk pár kisebb csapat ellen hátha,vagy kuka. Tavaly nálam jobb volt támadásban.

Juan-Rano.. tökéletes volt. Kezdek újra hinni Andreaban,ha új Nesta nem is,de egy Mátrix lehet a srácból.
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

hvmetal írta:,és nem csak 1 Dacourt lesz itt.

Ez magyarázatért kiállt! :)
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Annyit adott ki a csapat, amennyit muszáj volt. Nem is vártam sziporkázó játékot. Rano-Juan összeszokik hosszú-hosszú évekre megoldódhat a belső védős kérdés. Tegnap nagyszerűek voltak mindketten, a hangsúly a tegnapon van, kéne a folyamatosság. Középpálya kicsit túlzsúfolt volt, páran nem is találták a helyüket. Nekem csak Nagatomo a kakukktojás a csapatban, szép lassan el kéne felejteni. Lényeg a 3pont. Csütörtök este digi1en folytatás a Rubin ellen. Sajnos a vasárnapi Siena elleni bajnokit nem közvetíti a Sportklub.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

http://www.olasz-foci.hu/bajnoksag/seri ... a-kritikak

Strama meccs utáni nyilatkozata.
Nem tudom egyébként,hogy Sneijder mit csinálja a fesztivált megint. Játszott 67 percet,és nem játszott jól. Ráadásul pénteken meg kedden végig játszott két válogatott meccset,csütörtökön meg EL meccs van.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Hoztuk a kötelezőt, de ebből a Torino meccsből nem szabad semmilyen következtetést levonni, ahogy a Pescara elleniből sem.
Ami számomra nagyon pozitív az Juan Jesus játéka. Mindig is bíztam benne, hogy ő az aki megoldhatja a védelem problémáját és nem lehetett véletlen hogy a brazil szövkap látott benne potenciált. Az érthetetlen az, hogy tavasszal milyen keveset játszott.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Komax írta:Középpálya kicsit túlzsúfolt volt, páran nem is találták a helyüket. Nekem csak Nagatomo a kakukktojás a csapatban, szép lassan el kéne felejteni.

Én a honlap főcímével ellentétben nem vagyok nagyon optimista.

Nyert a csapat, ez a legfontosabb, de az kérdés, hogy Strama komolyan gondolja-e ezt a 3 védős szisztémát, és a nagyok ellen is be meri-e vállalni, mert lehetett volna más is az eredmény.

Az első félidőben én semmilyen konkrét játékot nem véltem felfedezni, ha Miliot nem találja azt a gólt, akkor simán 0:0 az állás.

Azért ez egy nagyon gyenge csapat volt, felthetőleg a kiesés ellen menenkül majd a Torino.

A komolyabb ellenfelek ellen majd meglátjuk...

Cassano ahogyan tegnap bekocogott. :D Komolyan mondom, egy nagy vicc a csávó. :)
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Juan és Rano játéka tetszett.
Lehet elfogult vagyok,mivel nem csipem Nagatomot de a csapat magasan leggyengébb tagja. Nem csak védekezésben. Rossz nézni sokszor ahogyan bánik a labdával.
Alvarez remélem belerázódik.
Cassano meg...nem lesz ez igy jó.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... iv-2174477

Moratti meccs utáni nyilatkozata. Kiemelnék belőle egy mondatot,ami sok jót nem jelent szerintem: Ranocchia és Juan a jövő védőpárosát alkothatja, de most még a jelenben élünk. :shock:
Ezt remélem nem gondolja komolyan. Akkor lehetnek csak a jövő védőpárosa,ha a jelenben is játszanak és ezáltal fejlődnek. Szerintem ez kb azt jelenti,hogy amint felépül Chivu ő lesz a kezdő. De ne legyen igazam...
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Azért én ezt nem nevezném 3 védős taktikának,Cuchu a labdakihozatalig volt csak hátul,ahogy előbbre került a laszti lépett feljebb a Gasp féle bohóckodáshoz pl köze nem volt.
Juan és Rano nagyszerű volt főleg az olasz remélem így megy majd tovább neki.
Ami viszont bosszantó hogy kb 65-35 ide a labdabirtoklási arány és Cassano gólján kívül nem sikerült épkézláb helyzetet kialakítani,de ezért vannak a "sztárjaink" Wes,Milito,Cassano ha nem jön be a kitalált taktika akkor ők egyet villanjanak Mou seggét is hányszor megmentette Ibra/Milito/Eto'o
Tényleg nem tudom hogy hol akarta tegnap Strama megnyerni a meccset talán a Yuto,Perreira,Capitano,Jonathan 4estől valami komolyabb szél játékot várt
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Szerintem kéne hogy legyen egy stilusa 1 csapatnak kéne látnunk hogy mit is akarunk játszani.
Az tény hogy az adott meccsen látjuk hogy mit akarunk játszani de nincs 2 meccs ahol ugyanugy akarnánk játszani. Kérdem én a játékosaink hogy fognak összeszokni? Hogyan tanulják meg kit hol és hogyan kellene kisegiteni? Hogyan lesz ebböl csapatjáték?
Én a sok eladott labdát annak is tudom be hogy a játékosainknak fogalmuk nincs hol van a csapattárs, hiszen minden meccsen máshol van!
Én kedvelem Stramát de jo lenne látni 1 irányvonalat amit követni akarunk, az nem fog menni hogy minden meccsen más felállásban megyünk ki, igazibol nem nekünk kéne alkalmazkodnunk a másik csapathoz hanem inkább a másik csapatnak hozzánk.
Persze én nem vagyok szakember ha ott leszünk az elsö 3ban ne adj isten harcban leszünk a bajnoki cimért akkor egye fene.
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Rano és Juan már egyértelműen jobb Samunál és Chivunál, max Silvestre lehet akivel rotálhatja őket Strama, ez így meg is felelne.
Ha már a védőknél tartunk akkor Ogbonna valóban remek a Torinóban, nem bánnám ha el tudnánk hozni.

Jelenleg ez a legerősebb csapat nálam:
Handa-Zanetti,Rano,Juan,Pereira-Gargano,Cambi-Guarín,Sneijder,Cassano-Milito
(Silvestre,Palacio,Coutinho, aki nagyon közel lehetne a kezdőhöz)

4-2-3-1, mert szerintem kellene a két labdaszerző a védelem elé, sok labdát adunk el(főleg Guarín). Ettől masszívabb lenne a védelem is, és a szélsővédők is bátrabban mehetnének fel.
Komax

Pazzo írta:Moratti meccs utáni nyilatkozata. Kiemelnék belőle egy mondatot,ami sok jót nem jelent szerintem: Ranocchia és Juan a jövő védőpárosát alkothatja, de most még a jelenben élünk. :shock:
Ezt remélem nem gondolja komolyan. Akkor lehetnek csak a jövő védőpárosa,ha a jelenben is játszanak és ezáltal fejlődnek. Szerintem ez kb azt jelenti,hogy amint felépül Chivu ő lesz a kezdő. De ne legyen igazam...
Úgy érzem túlreagálod, Rano most találja meg önmagát, JJ még semmit nem bizonyított, volt egy jó meccse, egyszerűen Ő még rutintalan. Ezért számolnak még nagyon is Samuellel, Silvetrevel, Chivuval. Lesznek bőven olyan meccsek amikor az Ő rutinjuk sokat fog érni. Inkább örüljünk annak, hogy van alapja a védelemnek a jövőre nézve.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Komax írta:
Pazzo írta:Moratti meccs utáni nyilatkozata. Kiemelnék belőle egy mondatot,ami sok jót nem jelent szerintem: Ranocchia és Juan a jövő védőpárosát alkothatja, de most még a jelenben élünk. :shock:
Ezért számolnak még nagyon is Samuellel, Silvetrevel, Chivuval.

Megmondom őszintén, Samuel nekem egyik kedvenc védőm régóta a csapatban, de elnézve a mozgását az edzéseken és azon a pár meccsen az utóbbi időszakban, amin játszott, sajnos könnyen benne van egy sérülés és akkor szerintem neki annyi. Annyira látszik, hogy már csak gondolatban érzi, hogy mit kéne csinálni, de a teste, lába már nem úgy reagál.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Két hiba van már csak a csapatban, Nagatomo és Johnatan. A jövőre nézve úgy néz ki, hogy nyugodtan alhatunk, mert bár egy jó meccse volt Juannak, nekem ez az egy jó meccse többet ért, mint Silvestre meccsei. Remélem Strama a védelmet hagyja összeszokni, van még két könnyű bajnoki meccsünk rá! Ranocchiának lehet az volt a baja, hogy Lucio árnyékában kellett lennie???
Süti

Baggio85 írta:Annyira látszik, hogy már csak gondolatban érzi, hogy mit kéne csinálni, de a teste, lába már nem úgy reagál.

Sajnos felette is eljárt az idő, de nincs ebben semmi rossz.

Tökéletes szezonokat hozott le nekünk, megérdemli még ezt az egy évet a padon is.
Süti

Dirtylt írta:Két hiba van már csak a csapatban, Nagatomo és Johnatan.

Én Nagatomo-t nem látom annyira rossznak, sőt a felfutásai rendre jók, jobban ad be mint Maicon, vagy az eddigiek alapján Alvarez vagy Pereira, és a védekezésben is egész jó lett.
Komax

Süti írta:Én Nagatomo-t nem látom annyira rossznak, sőt a felfutásai rendre jók, jobban ad be mint Maicon, vagy az eddigiek alapján Alvarez vagy Pereira, és a védekezésben is egész jó lett.
Állj le az LSDvel!!! :D :D :D
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Komax írta:
Süti írta:Én Nagatomo-t nem látom annyira rossznak, sőt a felfutásai rendre jók, jobban ad be mint Maicon, vagy az eddigiek alapján Alvarez vagy Pereira, és a védekezésben is egész jó lett.

első félidőben amikor a bal oldalon támadóbb pozícióban játszott szerintem is kifejezetten jó volt. Második félidőre mikor átvette Jonathan helyét az katasztrófa volt.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

alwin91 írta:
Komax írta:

első félidőben amikor a bal oldalon támadóbb pozícióban játszott szerintem is kifejezetten jó volt. Második félidőre mikor átvette Jonathan helyét az katasztrófa volt.

Jó elfutásai vannak a kis japónak jó az összjátékban, megküzd a labdákért. Támadásban kifejezetten hasznos, viszont védekezésben valóban vannak hiányosságai. Bal oldalra tökéletes csere, jobb oldalon valóban nem él úgy.
Süti

Középpályára feltolva lenne neki jó, jobb helye, de baloldalon is megállja a helyét.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Strama tovább rotál és egy kicsit tartalékos csapat fog ma pályára lépni. Úgy látszik mi sem vesszük komolyabban az EL-t, mint az elmúlt évek olasz csapatai... Legalábbis ha tényleg ez lesz a kezdő.
A várható kezdő itt elérhető:
http://fedenerazzurra.com/wp-content/up ... .45-PM.png
Gabosska
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Gabosska »

Fcinternews szerint:
INTER (4-3-2-1): Handanovic; Silvestre, Ranocchia, Samuel, Nagatomo; Zanetti, Gargano, Guarin; Coutinho, Cassano; Milito.

Remélem, hogy a szerkesztő földhülye, Strama értelmesebb nála és ennyi szélső hátvéd mellett nem fogja Silvestret oda betenni. :lol: :lol: :lol:
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

Ha ez lesz tényleg a kezdő, akkor Livaja-ra nagyon kíváncsi leszek....örülök annak is, hogy Coutinho végre ismét pályára lép. :)
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

RenciDavid írta:Strama tovább rotál és egy kicsit tartalékos csapat fog ma pályára lépni. Úgy látszik mi sem vesszük komolyabban az EL-t, mint az elmúlt évek olasz csapatai... Legalábbis ha tényleg ez lesz a kezdő.
A várható kezdő itt elérhető:
http://fedenerazzurra.com/wp-content/up ... .45-PM.png

Szerintem annyira nem tartalékos ez a csapat és hát így is simán ütnünk kellene a ruszkikat. Ha meg esetleg "ég a ház", a padról minőségi cserék állhatnak be... szóval nem rossz elképzelés ez.
Attól még komolyan vesszük/vehetjük az EL-t!

A másik variáció szerint (fcinternews), meg ténylge gáz ha Silvestre lesz a jobb bekk. Akkor inkább már Jonathan, vagy Mbaye (bár utóbbit nem tudom hogy van-e nevezve).
Stankov

Vigyázni kell nagyon ezekkel a keleti csapatokkal!ütnek-vágnak,kemények,előre fele meg van 2-3 kreatívabb játékos.Tegnap a Messiéket majdnem megszívatta a Szpartak.
Bárhogy is lesz a kezdőnk nehéz meccset várok.
Ott van az a horvát-brazil exarsenalos Eduardo meg Rondón aki tavaly nagyon jó volt Malagába
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Nem rossz ez a tartalékos kezdő, de a védelem nem túl acélos
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DaNi 2012.09.20. 17:22-kor.
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

Stankov írta:Vigyázni kell nagyon ezekkel a keleti csapatokkal!ütnek-vágnak,kemények,előre fele meg van 2-3 kreatívabb játékos.Tegnap a Messiéket majdnem megszívatta a Szpartak.
Ott van az a horvát-brazil exarsenalos Eduardo meg Rondón aki tavaly nagyon jó volt Malagába

otthon a barcat is kiütötték :S kemény meccs lesz, főleg a hazai formánkat elnézve..
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

psn írta:
Stankov írta:Vigyázni kell nagyon ezekkel a keleti csapatokkal!ütnek-vágnak,kemények,előre fele meg van 2-3 kreatívabb játékos.Tegnap a Messiéket majdnem megszívatta a Szpartak.

otthon a barcat is kiütötték :S kemény meccs lesz, főleg a hazai formánkat elnézve..

ez nem az az Eduardo. (az a Shaktarban játszik)
a megverni meg a kiütni teljesen más.ott azért nyertek mert 11en beálltak a kapuba itt erre nem lesz lehetőségük mert mi nem vagyunk az az ezerrel támadó csapat mint a Barca.
Stankov

Dris írta:ez nem az az Eduardo. (az a Shaktarban játszik)
Ezt a két csapatot mindig keverem,így meg pláne hogy van Eduardo mind 2 csapatnál :)
tabi.csaba

Hozzászólás Szerző: tabi.csaba »

Inter (4-3-3): Handanovic, Ranocchia, Samuel, Jonathan, Zanetti, Nagatomo, Gargano, Cambiasso, Coutinho, Livaja, Cassano. Rubin Kazan (4-2-3-1): Rizhikov, Kuzmin, Navas, Bocchetti , Sharonov, Ryazantsev, Natcho, Karadeniz, Eremenko; Rondon.

Ez a kezdőcsapat.Jó szurkolást!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Nos, remélem azért "odateszi" magát a csapat!

FORZA INTER!!!
Wesley10

Hozzászólás Szerző: Wesley10 »

van vkinek jó linkje? az sem baj ha sopcastos:) előre is köszi!
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

http://livefootball.ws/9719-europa-leag ... rubin.html

A zölden villogó melletti kék cirill betűsre kattintva elindítja a Sopcast-ot.
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

Nem semmi, hogy kong a stadion.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

http://www.sportlemon.tv/v-4/4/114/v-451418.html

Itt lehet nézni a digit streamen.:)
psn

szuper jonathan --> 11es
psn

pedig handa fogta :S
alwin91

és majdnem meglett :S Jonathan az eddigi szezonban egy 0. Zanettinek kellene adni a jobbhátvéd posztot...
alwin91

és majdnem meglett :S Jonathan az eddigi szezonban egy 0. Zanettinek kellene adni a jobbhátvéd posztot...
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Ez nem lehet igaz... Handa-bravúr, a kipattanónál meg elalszanak a védők...

FORZA INTER!!!
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Jó lenne Jonathant elfelejteni végre....minden szempontból nagyon gyenge! Ráadásul a védelem is elalszik a 11-nél és így a kipattanót bevágják. Nem így képzeltem a mai kezdést. Hazai pályán egy nagy 0-ák vagyunk idén.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Ez a Jonathan nem százas. Minek csúszott be? majdnem háttal volt a támadó a kapunak
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

még 2328 bírót a pályára, hátha akkor valamelyik észreveszi, hogyha valaki szabálytalanul fut be a 11-esnél a 16-oson belülre...
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Ezt a Jonatánt ide sem kellett volna hozni. Kb. magyar Nb1 szint. Amúgy semmi gáz, mert az első 3 tovább jut a csoportkörből azt hiszem.
psn

Audipower írta:Ezt a Jonatánt ide sem kellett volna hozni. Kb. magyar Nb1 szint. Amúgy semmi gáz, mert az első 3 tovább jut a csoportkörből azt hiszem.

csak 2.. de azért csak meg kéne nyerni a meccset :S
g.e.r.a

Hozzászólás Szerző: g.e.r.a »

Azért az is érdekes, h fél óra elteltével helyzetünk nem volt. De a Roma meg a Torino meccs után ezen már meg sem lepődöm.....és azóta semmi változás:S
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

psn írta:
Audipower írta:Ezt a Jonatánt ide sem kellett volna hozni. Kb. magyar Nb1 szint. Amúgy semmi gáz, mert az első 3 tovább jut a csoportkörből azt hiszem.

csak 2.. de azért csak meg kéne nyerni a meccset :S

Az szar ügy. Ha nem vesszük komolyan, akár ki is eshetünk. Nem tudom mit akarunk ezzel a tartalékos csapattal. Hétvégén a Siena ellen játszunk, szóval nem igazán értem Strama-t.
Kenji

Hozzászólás Szerző: Kenji »

Sziasztok!

Ez a Jonathan gyerek nagyon harmatos ma is... mind támadásban mind védekezésben gyenge, remélem Strama örökre elfelejti, még Nagatomoval összehasonlítva is nagy a különbség a japó javára pedig ő is csinál érdekes dolgokat..
A másik ami aggasztó, hogy 3 meccse elég freestylos, esetleges a támadójáték passzoljuk oda Coutinhonak Cassanonak Sneijdernek v Militonak éppen ki játszik és ők majd hátha kitalálnak vmit ...
Válasz küldése