Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- psn
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
jonathan mit hagyott ki !!!!!!!!!!!!!!!!!! nem hiszem el
- g.e.r.a
Na Jonathan tényleg elhúzhatna a ziccert is elbénázza.
-
hegecs8
itt volt a lehetőség hogy jóvá tegye a 11-t
Livajaaa
Livajaaa
- Pazzo
Ezt a Jonathant felejtsék már el! A 11-estől függetlenül mondom. Támadásban,meg védekezésben is 0. Egy db jó beadása nincs meccsenként,és még védekezni se tud,ott a helye a kb ahol tavaly volt. Egy olasz kiscsapatban. Vagy még ott se...
- g.e.r.a
Livaja!!! Kezd szimpatikus lenni ez a srác!!! Remélem egyszer még ők lesznek itt az Interben a kedvenceim Longoval egyetemben:)
- sly89
NA LIVAJA!!! 
nem játszik rosszul, Cassano meg jól osztogat
nem játszik rosszul, Cassano meg jól osztogat
- Víctor04
Cassano mekkora passzt adott
Cambiasso nagyon jól játszik ma
- Audipower
Cambi->Livaja 1-1 
- psn
jó lesz ez a livaja gyerek nagyon, bár hogy őszinte legyek őt adtam volna kölcsön longo helyett, szerintem samu kicsit jobb kondiban van 
- g.e.r.a
Csak tudnám miért adtuk át megint a területet a Kazannak, ha tudunk úgy is játszani, mint a gólunk előtti percekben?!
- alwin91
hát ez meseszép volt. Cassano hihetetlenül jól lát.
- Audipower
Ez a Jonathan mekkora balfék. A védekezése annyiból áll, hogy fut az ellenfél játékosa mellett. Odalépni én még nem igazán láttam.
-
hegecs8
remélem a félidőben lesz 1 jonathan perreira csere.
-
Interfan84
Ezzel a Jonathan-nal mit kellene csinálni? Valami ötlet?
Én Guarin-t hoznám a helyére, Zanetti meg menjen hátra, mert kellene szerintem némi lendület a középpályára.
Én Guarin-t hoznám a helyére, Zanetti meg menjen hátra, mert kellene szerintem némi lendület a középpályára.
- psn
hegecs8 írta:remélem a félidőben lesz 1 jonathan perreira csere.
hát ennek nem sok értelme lenne, inkább a japó helyett jöhetne pereira jonathan helyett meg guarin és akkor mehetne capitano hátra..
- Festa
Cassano ma vége olyat játszik amit vártam tőle.
A védekezésünkbe van hiba bőven,de amit a szerencse elvett tizenegyesnél azt az oroszok kapufánál vissza is adta.
Jonathant lehet szapulni,de sajnos látszik,hogy nincs önbizalma.
Róla mostanában az jut eszembe,hogy nagy akarásnak....
Viszont,hogy Coutinhoval mit akar ma Strama játszatni arra nem jöttem rá.
Annyira mélyen játszik,hogy egy tizenhatosra becselezésen kívül szinte nem is volt játékban.
Én nagyon bízom benne,hogy ma meglesz az első hazai győzelem már csak a tippmix szelvényem miatt is4!!!
A védekezésünkbe van hiba bőven,de amit a szerencse elvett tizenegyesnél azt az oroszok kapufánál vissza is adta.
Jonathant lehet szapulni,de sajnos látszik,hogy nincs önbizalma.
Róla mostanában az jut eszembe,hogy nagy akarásnak....
Viszont,hogy Coutinhoval mit akar ma Strama játszatni arra nem jöttem rá.
Annyira mélyen játszik,hogy egy tizenhatosra becselezésen kívül szinte nem is volt játékban.
Én nagyon bízom benne,hogy ma meglesz az első hazai győzelem már csak a tippmix szelvényem miatt is4!!!
- Bombastico
Jonathan ritka szerencsétlen.
Cassano is rosszul játszik, de az a passz nagyon kellett Cambiassohoz.
Egy csere mindenképp indokolt lenne. A kérdés az, hogy Strama lelkiekben még jobban össze akarja törni Jonathant vagy fent hagyja esélyt adva neki.
Cassano is rosszul játszik, de az a passz nagyon kellett Cambiassohoz.
Egy csere mindenképp indokolt lenne. A kérdés az, hogy Strama lelkiekben még jobban össze akarja törni Jonathant vagy fent hagyja esélyt adva neki.
-
Interfan84
Hát én Cassano-val se vagyok annyira kibékülve, ha én lennék az edző az első 15 perc után lehoztam volna, mert csak sétált, eladott vagy 5 labdát és magyarázott Stramaccioninak.
- Festa
Mindig az hiányzik aki nem játszik!
Nekem pl Palacio:)
Livaja ha kicsit rutinosabb már duplánál járna
Nekem pl Palacio:)
Livaja ha kicsit rutinosabb már duplánál járna
- alwin91
4-4-1-1 ??? most komolyan nem akarunk győzni?
- Audipower
Sneijder-nek jobban örültem volna, mint Pereira-nak. 
- g.e.r.a
Vhogy éreztem, h kontrából megint kapunk egy gólt.....ahogy szoktunk:S
Perreirat sem értem miért erőltetjük szélsőként. Nagatomo helyén sokkal jobb teljesítményre képes.
Perreirat sem értem miért erőltetjük szélsőként. Nagatomo helyén sokkal jobb teljesítményre képes.
- Audipower
Ha Wes kezdett volna nem hinném, hogy ennyi lenne ez állás. Ez a Rubin Kazany nem egy nagy szám. Ma is szokás szerint magunkat vertük meg. 
Persze Strama is vastagon benne van a nagyképű, tartalékos felállásával.
- Dris
aki akarna annak nem megy.
a többi meg beleszart sajnos ebbe a meccsbe.
jonathan igazi szerencsétlen nyomorék.
samuelnél a nagyanyám is gyorsabb.
és hatalmas mázlink van hogy nem kapunk ki...
a többi meg beleszart sajnos ebbe a meccsbe.
jonathan igazi szerencsétlen nyomorék.
samuelnél a nagyanyám is gyorsabb.
és hatalmas mázlink van hogy nem kapunk ki...
- Audipower
A japó!!!!!!!!
2-2.
Na ezt nem gondoltam volna.
Na ezt nem gondoltam volna.
- alwin91
Nem értem egyébként Stramát. Alapból ezt a beszari taktikát. Nincsen folyamatos játék. Én őszintén megmondom semmi elképzelést nem láttam arra,hogy miből akar a csapat gólt rúgni. Pedig nem lehet azt mondani erre a keretre, hogy rossz lenne. Jonathanon kívül én Guarínt emelném ki a gyengénjátszók közül. Remélem hamarosan rámcáfol, de eddig ebben a szezonban számomra Ő a legnagyobb csalódás.
- Marco
Sztem nincs itt gond, eddig az volt a gond h nem játszanak a fiatalok sose, örüljünk h Strama rotál, kell a rutin Counak is Livajanak is, hosszú a szezon. Egyedül Jonathant nem tudom megérteni, h mit látnak benne. Ezt simán lehozza M'Baye is, remélem ezt látja mostmár Strama is. Nagatomonak meg helyett kellene cserélni Perreiraval, hasznosabb lenne ott, főleg csereként vinne egy kis lendületet a játékba.
- alwin91
Audipower írta:Ha Wes kezdett volna nem hinném, hogy ennyi lenne ez állás. Ez a Rubin Kazany nem egy nagy szám. Ma is szokás szerint magunkat vertük meg.
Én Strama nyakába varrnám ezt 100%-osan. És szerintem nem saját magunkat vertük meg, mert ma nem focizott a csapat. Ez számomra semmi sem volt. Bekapott gól után hajtás, amúgy meg tiszta alibi foci. Csak menjen az idő. Nagyon csalódott vagyok.
-
Interfan84
Ahogy én látom:
Szerintem néhány játékos valami eszméletlen buta a focihoz, ezen felül totál fegyelmezetlenek és lusták is.
Ma Jonathan-t (összehozta a 11-est és a rossz helyezkedésének köszönhetően állandóan be tudták mögé játszani a labdát), Guarin-t (mikor lő, akkor szinte állandóan passzolni kellene, ráadásul sose talál kaput és így megakaszt vagy 4-5 támadást meccsenként, mikor nem hagyta Coutinho-nak elvégezni a szabadrúgást, azonnal lehoztam volna a pályáról)és Gargano-t (nem fut, rosszul helyezkedik, nem tud passzolni, nem szerez labdát, maga a katasztrófa) külön kiemelném ebben a tekintetben.
A leggyengébb pont sajnos a középpálya, mert nem védekeznek (bár támadni se támadnak) és totál tehetetlenek. Sose láttam még olyat ezen a szinten, hogy rendszeresen 3-4 támadó vezeti rá zavartalanul, lendületben a labdát a szerencsétlen két belső védőre...óriási szerencse, hogy nem lett ebből vereség!
Szerintem néhány játékos valami eszméletlen buta a focihoz, ezen felül totál fegyelmezetlenek és lusták is.
Ma Jonathan-t (összehozta a 11-est és a rossz helyezkedésének köszönhetően állandóan be tudták mögé játszani a labdát), Guarin-t (mikor lő, akkor szinte állandóan passzolni kellene, ráadásul sose talál kaput és így megakaszt vagy 4-5 támadást meccsenként, mikor nem hagyta Coutinho-nak elvégezni a szabadrúgást, azonnal lehoztam volna a pályáról)és Gargano-t (nem fut, rosszul helyezkedik, nem tud passzolni, nem szerez labdát, maga a katasztrófa) külön kiemelném ebben a tekintetben.
A leggyengébb pont sajnos a középpálya, mert nem védekeznek (bár támadni se támadnak) és totál tehetetlenek. Sose láttam még olyat ezen a szinten, hogy rendszeresen 3-4 támadó vezeti rá zavartalanul, lendületben a labdát a szerencsétlen két belső védőre...óriási szerencse, hogy nem lett ebből vereség!
- PellerG
-Jonathannal kapcsolatban továbbra is tartom az első interes féléve után kialakult véleményemet: se nem gyors, se nem lendületes, de nem is ügyes, védekezni abszolút nem tud, támadásban meg még nem láttam tőle pozitívumot.
-Samuel sajnos tényleg bántóan lassú. Remélhetőleg megkapja Juan a lehetőséget(és nem Chivu....) és élni is tud vele.
-Nekem ma tetszett Nagatomo, szerintem jól játszott.
-Hétvégén így kezdenék:
Handanovic-Zanetti,Ranocchia,Juan,Pereira-Guarin,Cambiasso-Alvarez,Sneijder,Nagatomo-Milito
-Samuel sajnos tényleg bántóan lassú. Remélhetőleg megkapja Juan a lehetőséget(és nem Chivu....) és élni is tud vele.
-Nekem ma tetszett Nagatomo, szerintem jól játszott.
-Hétvégén így kezdenék:
Handanovic-Zanetti,Ranocchia,Juan,Pereira-Guarin,Cambiasso-Alvarez,Sneijder,Nagatomo-Milito
- Festa
Audipower írta:Ha Wes kezdett volna nem hinném, hogy ennyi lenne ez állás. Ez a Rubin Kazany nem egy nagy szám. Ma is szokás szerint magunkat vertük meg.
Én nagyképűnek nem nevezném.Szerintem csak rotálni akart
Viszont én se értem,hogy milyen csapatjátékot akarunk ha nincs két egymást követő meccs amikor azonos felállásban játszanánk.
Örüljünk az egy pontnak.Meg annak,hogy Livaja gólt szerzett.
Egyébként kísértetiesen hasonlított a Vaslui meccsre.
Az ellenfél vezetett egy tizenegyessel és mi egyenlítettünk 2-2-re.
Ráadásul ahogy a Hajduk és Vaslui ellen most is kaptunk 2 gólt
Remélem nem lesz ez lesz a recept az El-ben.
- interfan
Tényleg szégyen amit hazai pályán művelünk. Nem is csoda hogy egyre kevesebb néző van kint. Nem nagyon értem, és láttam mit akart ma Strama, egyszerűen semmi elképzelés. Hiba volt ezzel a kezdővel kezdeni.
Jonathan pedig egy szerencsétlen, balfasz. Nem hogy nem inter szint, még a seria a-ba sem biztos hogy való. Védekezése 0, támadásba 0, szó szerint dupla 0. Ezt pedig nem csak ez a meccs alapján mondom, torino ellen is szar volt. Felkészülési meccseken sem csinált semmit, valamint tavaly sem. És még ott szántuk mint Maicon utód, jézusom...
Nagatomo legalább támadásba használható, ezt ma is bizonyította. Ő egy jó cserének elmegy, de ő sem a kezdőbe. Végre már Stramanak a balhátvéd poszton kéne Pereirat játszatni, ami az eredeti helye.
Guarinek össze kéne kapni magát nagyon gyorsan. Samuelen sajnos már nagyon látszik a kór, kicsit kezd olyan lenni mint 2éve és tavaly Cordoba.
Hétvégén megkel szerezni első hazai győzelmünket, nincs mese.
Jonathan pedig egy szerencsétlen, balfasz. Nem hogy nem inter szint, még a seria a-ba sem biztos hogy való. Védekezése 0, támadásba 0, szó szerint dupla 0. Ezt pedig nem csak ez a meccs alapján mondom, torino ellen is szar volt. Felkészülési meccseken sem csinált semmit, valamint tavaly sem. És még ott szántuk mint Maicon utód, jézusom...
Nagatomo legalább támadásba használható, ezt ma is bizonyította. Ő egy jó cserének elmegy, de ő sem a kezdőbe. Végre már Stramanak a balhátvéd poszton kéne Pereirat játszatni, ami az eredeti helye.
Guarinek össze kéne kapni magát nagyon gyorsan. Samuelen sajnos már nagyon látszik a kór, kicsit kezd olyan lenni mint 2éve és tavaly Cordoba.
Hétvégén megkel szerezni első hazai győzelmünket, nincs mese.
- Baggio85
Most értem haza, most láttam a gólokat. Mondtam hétvégén, hogy reméljük Rano tartja jó formáját. Hát nem igazán... Ilyen gólt mint ez a 2., egész egyszerűen nem lehet kapni! Azért ez nem túl biztató sajnos.
- Dris
a második gól szerintem nem feltétlen Béka hibája.
annak örülök hogy más is észre vette hogy Gargano mennyire haszontalan.
remélem Strama is tesz majd ez ellen...
- Baggio85
Dris írta:a második gól szerintem nem feltétlen Béka hibája.
Mikor beérte a csatárt, akkor 1-1-ben volt vele. Onnan egy jó védő ezen a szinten nem hagyja, hogy ilyen simán elmenjen mellette és kapura lőjjön a csatár.
- e.szabi
Guarín eddig nagy csalódás. Addig lehetett rajta látni hajtást míg úgymond meg kellett magát vetetni velünk, azóta semmi. Eladott labdák, összevissza lövöldözés, flegmaság, beleszar az egészbe. Rano jó volt, a gól ellenére is, ő a biztos pont hátul. Samuel remélem nem játszik már a szezonban max majd az EL döntőn 3-0-s vezetésnél az utolsó 10 percben
Jonathan katasztrófa szegény. Sajnálom, nem ő tehet róla, hogy ennyit tud, ennyi adatott meg neki, visszatérhet brazíliába. Garganotól ez nulla volt, ettől csak jobb lehet, talán. Cassnak volt 1 kulcs passza, 1x ziccerbe hozta Livajat, meg voltak azért jó megmozdulásai, csak az aggaszt, hogy 60 perceket bír. Wes egyébként miért sírt a padon? Gondolom láttátok.
- Audipower
Baggio85 írta:Most értem haza, most láttam a gólokat. Mondtam hétvégén, hogy reméljük Rano tartja jó formáját. Hát nem igazán... Ilyen gólt mint ez a 2., egész egyszerűen nem lehet kapni! Azért ez nem túl biztató sajnos.
Sajnos hiába állunk fel 3 védekező középpályással így sincs nálunk középpályás védekezés. Amíg Strama ezzel nem kezd valamit, addig komolyabb csapatok ellen ne is számítsunk másra. Ha jól szűrne a Gargano,Guarín,Cambi 3-as, akkor nem úgy lenne, mint az eddigi meccseken, hogy néha 3-4 játékos áll szemben a 2 középső védőnkkel.
- PellerG
Dris írta:a második gól szerintem nem feltétlen Béka hibája.
Nem haszontalannak mondanám. De sokan olyan véleményeket írtak a leigazolásakor, mintha legalábbis Fabregas érkezett volna. Lehet, hogy tud szűrni, de hogy "atombiztosan passzol", háát az elég erős.
Guarín védelmében írom, hogy 3 naponta meccsek vannak-voltak, utazott már 2x is Kolumbiába 1 hónapon belül a válogatotthoz, és múlt héten betegsége is volt.
Összekapja majd magát!!
-
Dirtylt
Én sem nagyon értem Stramát. Egyértelmű, hogy az EL-t le se szarjuk. Ilyen kezdővel még egy Pescara ellen sem állnánk fel! Ezért jár előttünk a német angol és spanyol foci. Minden meccset komolyan vesznek, és meg akarnak nyerni. Nem értem, hogy egy német csapat az EL meccsével megtölt egy stadiont, akár egy Gladbach is, ami jó pénz a klubbnak. Az olasz csapatoknak ez miért nem érdeke??? Nincs szükség arra az 1 millió euróra? Vagy nincs szüksége az olasz focinak, hogy ha megnézik a nemzetközi meccseit, szurkolókat szerezzen magának? Vagy arra, hogy könnyebben és drágábban eladhassuk a focistáinkat??? NEM ÉRTEM!
- e.szabi
Egyébként ha nem szervezzük meg ezt a védelmet középpályástól, mindenestül, akkor nagy zakóknak nézünk elébe, és nem lesz top3. juve, Napoli, Lazio, de még Róma, Fior is beelőzhet. Én őszintén nagyon remélem, hogy tud ezzel Strama mit kezdeni, de megfordult már a fejemben az is, hogy ha nem javulna ez hónapok elteltével sem, akkor mit tudnánk lépni. A lényeg egyébként, hogy vezetjük a csoportot. 
-
RenciDavid
Dirtylt: Az angol csapatok is folyamatosan direkt kiesnek az EL-ből. Lásd tavaly a két manchesterit, a B csapatokkal mind2 kiesett 16 között és rámentek a bajnokságra. Az a baj hogy mint minden ez is a pénzről szól, és a nagy csapatok számára az EL több költséggel jár mint anyagi haszonnal, nem éri meg. Ezért aztán az angol és olasz csapatok rendre a B csapatot játszatják az EL-ben.
Ez a meccs egyértelműen Strama hibája volt. Lassan el kéne köteleznie magát egy kezdő mellett, mert az utolsó 3 meccsen nem játszottunk kétszer ugyan azzal a taktikával. Ettől függetlenül az X nem rossz és alapvetően mi érdemeltünk volna győzelmet mert jobbak voltunk. Sajnos ennek ellenére majdnem vereség lett.
Az nagyon jó hogy lehetőséget kapnak azok is akik eddig nem nagyon, de szerintem a lehetőséget nem egy EL meccsen kezdőként kéne megadni, hanem két gólos vezetéseknél kellene őket becserélni.
Jonathanról meg annyit, hogy eddig nagyon nem érdemli meg hogy itt van és Faraoni szerintem jobb nála. Sajnálom, hogy nem a fiatal olasz maradt itt.
Ez a meccs egyértelműen Strama hibája volt. Lassan el kéne köteleznie magát egy kezdő mellett, mert az utolsó 3 meccsen nem játszottunk kétszer ugyan azzal a taktikával. Ettől függetlenül az X nem rossz és alapvetően mi érdemeltünk volna győzelmet mert jobbak voltunk. Sajnos ennek ellenére majdnem vereség lett.
Az nagyon jó hogy lehetőséget kapnak azok is akik eddig nem nagyon, de szerintem a lehetőséget nem egy EL meccsen kezdőként kéne megadni, hanem két gólos vezetéseknél kellene őket becserélni.
Jonathanról meg annyit, hogy eddig nagyon nem érdemli meg hogy itt van és Faraoni szerintem jobb nála. Sajnálom, hogy nem a fiatal olasz maradt itt.
- Gabosska
- Kapcsolat:
Igazolásul: a sorstárs Liverpool tegnapi kerete: http://www.whoscored.com/Matches/667869/Live
- mike
Tegnap inkább nem is írtam semmit....mert nagyon felhúztam magam a meccsen.
Zéró tudatosság van a csapatban, a felforgatott kezdő ellenére is ezt mondom.
Hibás döntéseket hozunk, Jonathan hogy mit akart a 11es előtt még most sem értem, a második gólnál Rano is nagyot hibázott, vállalta a futóversenyt egy lendületből érkező sokkal gyorsabb csatár ellen, simán be kellett volna csúszni és elrúgni a labdát a fenébe, és akkor jöhetnek bedobással, egészen amatőr hiba volt (ezen kívül hibátlanul játszott).
Hazai pályán ez az eredmény és játék egyszerűen égés, nincs mit magyarázni.
Ebben az idényben a harmatgyenge Pescara ellen tudtunk csak értelmesen játszani, a többi meccs szenvedés volt.
Az egyetlen pozitívum Livaja bátor játéka és gólja, a többit jobb felejteni.
Zéró tudatosság van a csapatban, a felforgatott kezdő ellenére is ezt mondom.
Hibás döntéseket hozunk, Jonathan hogy mit akart a 11es előtt még most sem értem, a második gólnál Rano is nagyot hibázott, vállalta a futóversenyt egy lendületből érkező sokkal gyorsabb csatár ellen, simán be kellett volna csúszni és elrúgni a labdát a fenébe, és akkor jöhetnek bedobással, egészen amatőr hiba volt (ezen kívül hibátlanul játszott).
Hazai pályán ez az eredmény és játék egyszerűen égés, nincs mit magyarázni.
Ebben az idényben a harmatgyenge Pescara ellen tudtunk csak értelmesen játszani, a többi meccs szenvedés volt.
Az egyetlen pozitívum Livaja bátor játéka és gólja, a többit jobb felejteni.
- Dris
Baggio85 írta:Dris írta:a második gól szerintem nem feltétlen Béka hibája.
Mikor beérte a csatárt, akkor 1-1-ben volt vele. Onnan egy jó védő ezen a szinten nem hagyja, hogy ilyen simán elmenjen mellette és kapura lőjjön a csatár.
az hogy beérte szerintem túlzás.egy lendületből érkező csatárt kellett volna oldalról megállítania aki ráadásul egy jó cselt is bemutatott.ha felrúgja kiállítás.mást meg nem tudott volna csinálni eszement sprint közben mivel a labda az ember másik oldalán volt.így tuti nem érte volna el.
- Stankov
Érdekes hogy nem Samuelt hozzátok fel ő adta el (nem először) a gól előtt nagyon csúnyán és nem ért vissza a helyére,nagyon gyengén játszott.
A Yuto-Perreira duóval sem vagyok kibékülve teljesen zavarják egymást,lehet tényleg posztot kellene cserélnie Stramanák ha már egyszerre vannak a pályán
Guarin nálam fórból indult de sokszor "szurkolóidegesítő" módon adja el a labdákat,kezd "Mottásodni"
Ilyen meccs után én is próbálok a pozitívumokba kapaszkodni,Livaja gólja,Cuchu talán-talán magára talál és hát Cassano, félelmetes hogy mennyire érzi ezeket a mélységi passzokat.Várom már mikor lesz egy Cou-Wes-Cassano-Palacio elől
A Yuto-Perreira duóval sem vagyok kibékülve teljesen zavarják egymást,lehet tényleg posztot kellene cserélnie Stramanák ha már egyszerre vannak a pályán
Guarin nálam fórból indult de sokszor "szurkolóidegesítő" módon adja el a labdákat,kezd "Mottásodni"
Ilyen meccs után én is próbálok a pozitívumokba kapaszkodni,Livaja gólja,Cuchu talán-talán magára talál és hát Cassano, félelmetes hogy mennyire érzi ezeket a mélységi passzokat.Várom már mikor lesz egy Cou-Wes-Cassano-Palacio elől
- hvmetal
nem láttam a meccset,nem vagyok tisztában a Kazany erejével,(bár a miénkkel sem), de ez az x nem volna rossz,ha nem azért lenne,mert nincs állandó felállásunk,és nem 3 meccsből 1 pontot hoztunk volna otthon.
Tavaly a 2 barom nem bírt váltani taktikát, Stramának meg eddig nincs. De miért? Eddig Guarin mellett Ő is csalódás.
Októberre össze kell állni, és nem nekünk alkalmazkodni egy Pescara taktikához.
Ok,hogy vannak olyan emberek,mint Jonathan,Gargano,Silvestre,de nekünk izmosan darálós játékunk is lehetne.
Dejannal mi van? Ha már itt maradt,akkor hiányzik a pályáról 20-30percre, megtaníthatná Guarintellit lőne az öreg.
Tavaly a 2 barom nem bírt váltani taktikát, Stramának meg eddig nincs. De miért? Eddig Guarin mellett Ő is csalódás.
Októberre össze kell állni, és nem nekünk alkalmazkodni egy Pescara taktikához.
Ok,hogy vannak olyan emberek,mint Jonathan,Gargano,Silvestre,de nekünk izmosan darálós játékunk is lehetne.
Dejannal mi van? Ha már itt maradt,akkor hiányzik a pályáról 20-30percre, megtaníthatná Guarintellit lőne az öreg.
- hvmetal
kiscivis írta:hvmetal írta:,és nem csak 1 Dacourt lesz itt.
Ez magyarázatért kiállt!
28 évesen illene állandó kezdőbe verekednie magát. Dacourt fasza volt itt,de nem kezdőszint.
Soha nem voltam elájulva Garganotól és idén eddig szar. Nem is Dacourthoz hasonlítanám. olyan Lamouchi,Karagounis szerű pengés, kalauz cigó a srác,aki kezdőbe nem való.
- Komax
A legnagyobb baj az volt, hogy mi futottunk az eredmény után egész meccs alatt. Védelmünket nézve van egy kis képzavar. Egyéni teljesítmények jók voltak Rano, Nagatomo főleg, de valahogy az összhang nincs meg, ki zárjon területet, ki vegye fel az embert stb. Szépen hagytuk őket lődözni a 16-os környékéről. Guarin nincs jó formában, a beállásával nem fejlődtünk semmit. Hát Jonathannak nem ez volt élete meccse. Olyan mintha folyamatos fáziskésében lett volna egész félidő alatt, ezért nem volt egy jó megoldása sem. A meccs pozitívuma az volt, hogy ismét lehetett látni egy tehetséges fiatalt, akiben van/lehet spiritusz. Livaja-Coutinho-Juan tengelyre lehet építeni a jövőben, de ez egy nagyon hosszútávú dolog. Van mit még összekovácsolni Stramának. Sok az új játékos. Mindenesetre ezt a meccset hozni kellett volna, erre alig magyarázható ikszet értünk el. Tegnapi teljesítményünkre egy szó van: ciki. 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Komax 2012.09.21. 11:05-kor.
- tabi.csaba
Sokan írnak sok félét.Vannak benne igazságok is,de a legnagyobb gondot senki nem látja.Strama látja!Az Inter nem tud olyan csapatok ellen játszani mint pl. a Rubin,vagy a többi orosz ,ukrán csapat.Ugyanis ezek a csapatok gyorsak,tele vannak sokat futó,gyors játékosokkal.Strama ezért kénytelen Nagatomot is játszatni,nem a képességei miatt,hanam mert gyors és a széleket letudja zárni.Még ha a védekezése hagy némi kívánni valót maga után.Valaki írta,hogy Jonathan nem gyors,nos ő nagyon gyors!Ezért próbálná Strama beerőltetni a csapatba.Amíg nem vásárolunk netán nevelünk villám léptű/OBI)játékosokat,addig az ilyen csapatok ellen mindig is szenvedni fogunk,sajnos.
- Dris
szerintem meg nem csak az ilyen csapatok ellen szenvedünk.
a legnagyobb baj az hogy a csapatrészeink teljesen különálló részekként mozognak.
a középpálya különösen impotens.ha felkéne lépni a támadással nem lépnek.rosszul zárnak vissza.rohadt nagy területet hagynak maguk mögött, amit a védelemnek kéne bejátszania, de ez csak akkor menne ha feljebb lépnének.de ha feljebb lépnek az ólomléptű Samuelt még egy féllábú is lefutja.
a középpályások se a területet nem védik, se nem ütköznek.
Gargano rohangál föl le mint gólyafos a levegőben de egyszer nem láttam hogy valakit felrúgott volna.az ilyen játékosoknak az a dolguk hogy romboljanak.van egyáltalán faultja már az idényben?
ha a középpályát rendbe teszi Strama akkor nem lesz gond.mert úgy a védőknek (akik alapjában szerintem nem játszanak rosszul) és a csatároknak is (akik szökő évente kapnak normális támogatást a középpályáról) jobban fog menni és lesz egy kombinatívabb csapatunk.
a legnagyobb baj az hogy a csapatrészeink teljesen különálló részekként mozognak.
a középpálya különösen impotens.ha felkéne lépni a támadással nem lépnek.rosszul zárnak vissza.rohadt nagy területet hagynak maguk mögött, amit a védelemnek kéne bejátszania, de ez csak akkor menne ha feljebb lépnének.de ha feljebb lépnek az ólomléptű Samuelt még egy féllábú is lefutja.
a középpályások se a területet nem védik, se nem ütköznek.
Gargano rohangál föl le mint gólyafos a levegőben de egyszer nem láttam hogy valakit felrúgott volna.az ilyen játékosoknak az a dolguk hogy romboljanak.van egyáltalán faultja már az idényben?
ha a középpályát rendbe teszi Strama akkor nem lesz gond.mert úgy a védőknek (akik alapjában szerintem nem játszanak rosszul) és a csatároknak is (akik szökő évente kapnak normális támogatást a középpályáról) jobban fog menni és lesz egy kombinatívabb csapatunk.