Sziasztok!
Sokakkal ellentétben én nem szidnám annyira a bírót. A szabályok szellemében járt el, de azért van a szabálykönyv és neki az a dolga, hogy betartsa
A három vitás eset:
1. Milan gól: először is a labdát sípszó után rúgta el Montolivo, nem pedig az volt, hogy gól volt és aztán fütyült a spori. Sípszó után játékon kívül történt az eset, nincs miről beszélni. Másrészt Handát letarolta a Milan játékos (már nem emlékszem ki volt az). Mezőnyben egy hasonló esetben senki nem kérdezte volna, hogy miért fújt.
2. Nagatomo kiállítás: Egy kicsit erősnek éreztem a második sárgát, de végülis ez ugyanolyan volt, mint egy taktikai fault. Adható sárga, mivel második így piros. Megállja a helyét az ítélet.
3. Robinho esése: vicc, tökéletes döntés. Amit esetleg hiányoltam, az a makimajomnak egy sárga színészkedésért.
A mezőnybeli sárgák is többsége teljesen jogos és adható volt.
Egyébként ami nem tetszett részünkről, az az volt, hogy a kiállítás után teljesen átadtuk a területet a Milannak. Ezt szerintem az, hogy emberhátrányba kerültünk, az egyáltalán nem indokolta mivel Naga helyét szinte azonnal átvette Pereira és egy egyébként sem védekező játékost (Cassano) áldoztunk be. Rajta kívül Guarín is jött a szünetben, azaz egy megerősített középpályával illett volna több labdát szerezni és azokat jobban megtartani.
A támadójátékunk nem volt túl acélos (a 2. félidőben érthető okból), de most ez is belefért. Azért a jövőben ennél sokkal több kell mindhárom támadónktól!
Ami viszont nagyon fasza és az mindenki leírta szinte, az a védelmünk. Rano hibátlan, JJ-nek egy labdavesztése volt, Samu meg bizonyította, hogy jó az öreg a háznál.
Viszont én egyáltalán nem voltam ideges a meccs alatt, valahogy éreztem, hogy ez a balfasz merda, ha hajnalig játszunk sem rúg gólt. Hiányzik nekik Ibra... de ez legyen az ő bajuk.
Nagy győzelem volt a tegnapi, na
FORZA INTER!