Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- psn
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
jó lenne kicsit feltámadni, mert így mindjárt kapunk egyet..
- psn
micsoda gól
) Fantantonioo
- Festa
Cambiasso díjnyertes passzából Cassano fejelt gólt
8 meccs /5 gól. Nem tudom mikor volt ilyen jó statisztikája a pattanás arcúnak.
8 meccs /5 gól. Nem tudom mikor volt ilyen jó statisztikája a pattanás arcúnak.
- Dan-i-nter
Kapja be a sportklub, rég vége a német szarnak, erre még kell egy ilyen 5 perces zenés montázs a verseny képeivel. 15:30-tól van kiírva a meccs b*zdmeg.
Közben hallom gól, legalább némi jó hír.
Közben hallom gól, legalább némi jó hír.
- DSanton39
Lehet kapcsolni a Sport Klub-ra.
- PellerG
R9. írta:obi elég gyenge jobb oldalon
Ezt a húzást nem is értem....Eddig össz 1x játszott jobboldalon nálunk, még Ranieri idején, talán Sienában.
Más az, mikor 2 szélső támadó van fent, és ellentétes láb/oldalra teszem őket, de most védekezésben, ez inkább lassítja a csapatot, de semmiképp sem segíti szerintem. Zanetti is előbb segítené az akciókat a jobb oldalról.
- Dan-i-nter
Végén majdnem egyenlítettek, végre nekünk volt szerencsénk. Baloldali asszisztens elmehet a fenébe, csak azért mert a kretén védő azt mondja les, nem kell mindent beinteni.
-
R9.
na jöjjön couuuuuuu 
- alwin91
5 behúzott lesből 1 volt ténylegesen les. Jó lenne szólni a partjelzőnek, hogy az is számít ha a balbekk beragad...
- PellerG
R9. írta:na jöjjön couuuuuuu
Inkább Alvarez jobbszélsőnek!
-
adriano1986
A védelem hozza a megszokott szintet, 1-2 hibát leszámítva. Obi nem annyira rossz sztem,viszont Mudi elég gyengus.
- Pazzo
Félidőben lehetne egy Milito-Coutinho csere. Kicsit talán felgyorsulna a játékunk. Coutinho-Palacio,Cassano nem lenne rossz. Meg megcserélném Capitanot és Obit. 
- Dan-i-nter
Militoval nincs most baj, szerintem már rég helyzetbe került volna, ha a partjelző hagyná. Mudi helyett én behoznám Gargano-t/ obi menjen középre és szélre Alvarezt/Pereira-t (csere Zanettivel)
- Festa
PellerG írta:R9. írta:obi elég gyenge jobb oldalon
Ezt a húzást nem is értem....Eddig össz 1x játszott jobboldalon nálunk, még Ranieri idején, talán Sienában.
Más az, mikor 2 szélső támadó van fent, és ellentétes láb/oldalra teszem őket, de most védekezésben, ez inkább lassítja a csapatot, de semmiképp sem segíti szerintem. Zanetti is előbb segítené az akciókat a jobb oldalról.
Gondolom a gyorsasága miatt rakta be Strama.Amúgy tavaly ő is csak Obi volt midén meg már Joel Obi lett.
Egyébként nekem beférne Guarin egy ilyen meccsen.Többet tenne a támadásokhoz mint Mundigayi.
A Cataniának kb egy helyzete volt az egész első félidőben.
- Marco
Másnak is csak kékség van az onlivetv-s linken a sportklubnál? Vagy alapból ilyen a sportklub most?
- PellerG
Elképesztő ahogy Cassano beáll nagyfater pózba minden eladott labdája után. Még véletlenül sem fog sosem visszazárni ha már elvesztette....Csak áll, és áll....
Egy Mudingayi-Guarín csere elférne.
Egy Mudingayi-Guarín csere elférne.
- Nerazzurri
Palacio cserét de azonnal. Nagyon here.
- PetR
- Kapcsolat:
Cou ma sem fog játszani. De legalább Ricky beállt.
- PellerG
Cambiasso mit pirít már eddig ebben a szezonban!
Eddig nálam ő a szezon embere!
Eddig nálam ő a szezon embere!
- PetR
- Kapcsolat:
PALAAAAAA
Beverte!
- psn
most egyforma a gólarány a lazioval 
- Víctor04
Simán nyerhettünk volna több góllal is, de a lényeg az újabb 3 pont, és megint egy kapott gól nélküli meccs!
- Festa
Amennyiben Alvarez berúgja valamelyik helyzetét akkor még simább lett volna.
Cassano mellett vagy helyett a meccs embere nálam Cambiasso.
Ma azért elég sok tudatos eleme volt felfedezhető a játékunkban,de legközelebb előbb el kell dönteni az ilyen meccseket.
Cassano mellett vagy helyett a meccs embere nálam Cambiasso.
Ma azért elég sok tudatos eleme volt felfedezhető a játékunkban,de legközelebb előbb el kell dönteni az ilyen meccseket.
-
R9.
csak ennyi:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... gg0771KuUo
bár Cou hiányzott, de majd csütörtökön végig nyomja
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... gg0771KuUo
bár Cou hiányzott, de majd csütörtökön végig nyomja
- alwin91
Ilyen gyenge bírói vezetést is régen láttam Serie A meccsen. Ez valami katasztrófa volt mindkét oldalra nézve. Körülbelül 3 ziccertől fosztotta meg Militot, a Catanianak meg bizony kijárt volna egy tizi Guarín balfaszkodása révén.
Cassano szerintem zseniális Cambiassoval együtt, Gargano biztató, Guarín ma is egy hulladék volt. Megvan a 3 pont!
Cassano szerintem zseniális Cambiassoval együtt, Gargano biztató, Guarín ma is egy hulladék volt. Megvan a 3 pont!
- Dan-i-nter
Megvan a kötelező 3 pont, a mutatott játék alapján megérdemelten. Alvarezt többet kellene játszatni, mert van akkora tehetség mint Cou, az egyetlen gond, hogy a jobb lábát nem használja, ezért se rúgott gólt a helyzeteiből. Palacio végre a bajnokságban is eredményes volt, Cassano is berúgta a maga gólját. Engem személy szerint nem zavar, ha Milito idén nem rúg 20-t, de mellette osztogatja a gólpasszokat. Szerintem ő is nagyot küzdött. Védelemből mindenki jól játszott, Cambiasso pedig a meccs embere, ehhez nem férhet kétség.
Napoli-n hoztunk 3 pontot, ez mindenképpen jó hír, jön még pár kötelező meccs, aztán remélhetőleg elkapjuk a köcsög-válogatottat.
Egyetlen szomorúságom, hogy a tippjátékban elfelejtettem beírni a 2-0-t, de ez legyen az én gondom.
FORZA INTER!
Napoli-n hoztunk 3 pontot, ez mindenképpen jó hír, jön még pár kötelező meccs, aztán remélhetőleg elkapjuk a köcsög-válogatottat.
Egyetlen szomorúságom, hogy a tippjátékban elfelejtettem beírni a 2-0-t, de ez legyen az én gondom.
FORZA INTER!
- interfan
Megérdemelt volt a győzelem nem kérdés. Strama megint variált, kezdtünk 3-4-1-2 taktikával. Majd nem nagyon értem miért, de átállt 4-4-2-re a második félidőre. Lényegébe 1-2 helyzetet leszámítva könnyen nyertünk. Védelmünk továbbra is nagyon jó Rano-Samu-Juan. Cambiasso meccs embere nem kérdés, hihetetlen mennyire összeszedte magát. Pedig hányan leírták már, sőt sokan elküldték volna. Még mindig ő a középpályánk legjobbja. Cassano bámulatos dolgokra képes, Palacio is nagyon jól mozgott. Milito pedig mintha ellene átkozva, egyszerűen sehogy sem sikerül neki a gól. Nagyon nincs szerencséje, még jó hogy van egy Cassanonk. Aki szerintem gyenge volt az Obi, kevés még ő. Mudingayi is nagyon pontatlan volt. Alvarez pedig nagyon lassú és körülményes. 2gólt lőhetett volna ha tudja használni a jobb lábát, és gyorsabb. Na mindegy a lényeg hogy megvan.
Jelenleg nagyon jól állunk, és nagyon szoros az eleje. Nagy csata lehet a dobogós helyekért a napoli, lazio, és az inter közt. Folytatni kell ezt a sorozatot. Jövőhéten bologna-inter, majd fogadjuk a sampot. Megkel nyerni mindkettőt, és utána jöhet a juve meccs.
Jelenleg nagyon jól állunk, és nagyon szoros az eleje. Nagy csata lehet a dobogós helyekért a napoli, lazio, és az inter közt. Folytatni kell ezt a sorozatot. Jövőhéten bologna-inter, majd fogadjuk a sampot. Megkel nyerni mindkettőt, és utána jöhet a juve meccs.
- PetR
- Kapcsolat:
Alvarezt nagyon bírom, ha belövi azt a helyzetét mikor elküldte a védőt, akkor tényleg simább lett volna. Szerintem fekszik neki az Olasz bajnokság, ezek a finom cselek amiket néha használ nagyon bejönnek.
Remélem mire Coutinho annyi idős lesz mint ő, neki is így fog menni.
Cambiasso meg tényleg a meccs legjobbja volt. Stama alatt eddig remekel. Védelmünk is jól helytált. Obit mondjuk még fent hagytam volna, szerintem ő sem játszott ma rosszul. Következő forduló Bologna idegenben. Nyerünk.
Forza Inter!
Cambiasso meg tényleg a meccs legjobbja volt. Stama alatt eddig remekel. Védelmünk is jól helytált. Obit mondjuk még fent hagytam volna, szerintem ő sem játszott ma rosszul. Következő forduló Bologna idegenben. Nyerünk.
Forza Inter!
- PellerG
Szerintem ritka gyenge meccs volt. Két jó passz nem volt egymás után a meccsen. Rúgtunk két szép gólt, de ezen kívül semmi. Obi jobb oldali kezdetése rejtély.
Én biztos, hogy Palacio helyett hoztam volna be Alvarezt, ez piros pont Stramanak, hogy kitartott mellette, pedig a gólján kívül írtó gyengén "játszott".
A 2. félidőben több periódus is volt, mikor totál beszorultunk, és volt 1-2 necces szitu is, pl: Guarín szerelése(?) a tizenhatoson belül....vagy a szélről beívelt labdájuk amire ketten is érkeztek, de lemaradtak végül.
Cambiasso nálam a szezon embere eddig, védekezésben és irányításban is nagyon hasznos, és vannak látványos megoldásai is.
Azért én nem éreztem ezt ma sima meccsnek, megkönnyebülés volt mikor megrúgtuk a 2. gólt, különben nem zárom ki, hogy X lett volna a vége, ott már rendesen beszorultunk....
Én biztos, hogy Palacio helyett hoztam volna be Alvarezt, ez piros pont Stramanak, hogy kitartott mellette, pedig a gólján kívül írtó gyengén "játszott".
A 2. félidőben több periódus is volt, mikor totál beszorultunk, és volt 1-2 necces szitu is, pl: Guarín szerelése(?) a tizenhatoson belül....vagy a szélről beívelt labdájuk amire ketten is érkeztek, de lemaradtak végül.
Cambiasso nálam a szezon embere eddig, védekezésben és irányításban is nagyon hasznos, és vannak látványos megoldásai is.
Azért én nem éreztem ezt ma sima meccsnek, megkönnyebülés volt mikor megrúgtuk a 2. gólt, különben nem zárom ki, hogy X lett volna a vége, ott már rendesen beszorultunk....
-
R9.
PetR írta: Remélem mire Coutinho annyi idős lesz mint ő, neki is így fog menni.
?? Cou már most jobb játékos, csak bizalmat kéne kapnia
ez volt az 5. győzelem zsinórban, ha minden jól megy a rubentus ellen 8 vagy 9 győzelemmel a hátunk mögött mehetünk
- PellerG
R9. írta:PetR írta: Remélem mire Coutinho annyi idős lesz mint ő, neki is így fog menni.
ez volt az 5. győzelem zsinórban, ha minden jól megy a rubentus ellen 8 vagy 9 győzelemmel a hátunk mögött mehetünk
Megértem, hogy csípöd Cout, de azért még nagyon nem kész spíler. Ebben a bajnokságban simán elnyomják még, ez idén is látszott 1-2x. Persze nagy tehetség, de úgy érzem, a spanyol bajnokságban fog gyökeret verni. Alvarez használhatóbb a calcioban.
-
Injoc
Cambiasso amit meccsek óta csinál az nem semmi...lényegében mélységi irányítót játszik nem is akárhogy. Cassanonak egy gólpassz, meg a kapufa előtti szituban egy szép esernyő, aztán 2 ember között megtartja..na szóval le a kalappal. Ha Guarín azt mutatná amit tud, lenne egy fantáziadús középső középpályás párosunk.
Rickyvel edzésen gyakoroltatnám a jobb lábas labdakezelést. Látványosan nem meri használni a jobb lábát. Azért ilyen szinten illene...amúgy nagyon tetszenek ezek a finom cselek.
Obinak nagyon idegen volt a jobb oldal.
Strama helyretette a védekezésünket, viszont a támadójátékunk hagy némi kívánni valót maga után.
Rickyvel edzésen gyakoroltatnám a jobb lábas labdakezelést. Látványosan nem meri használni a jobb lábát. Azért ilyen szinten illene...amúgy nagyon tetszenek ezek a finom cselek.
Obinak nagyon idegen volt a jobb oldal.
Strama helyretette a védekezésünket, viszont a támadójátékunk hagy némi kívánni valót maga után.
- PetR
- Kapcsolat:
PellerG írta:R9. írta:PetR írta: Remélem mire Coutinho annyi idős lesz mint ő, neki is így fog menni.
Megértem, hogy csípöd Cout, de azért még nagyon nem kész spíler. Ebben a bajnokságban simán elnyomják még, ez idén is látszott 1-2x. Persze nagy tehetség, de úgy érzem, a spanyol bajnokságban fog gyökeret verni. Alvarez használhatóbb a calcioban.
Én is így gondolom, kivéve hogy szerintem Coutinho itt is jó lehet, pl. Giovinconál simán (talán már most is) jobb - Azért vele hasonlítom, mert ő is hasonlóan "pici" termetű irányító. Csak játszatni kellene, Ricky ugye tavaly egész sokat játszott, van már egy Seria-A év tapasztalata, míg Cou tavaly csak fél évet volt itt, előtte meg Beniteznél nem nagyon érvényesült. De Sneijder rovására nem hiszem hogy betenné Strama (de Wes sem lesz örökké itt/örökké kezdő). Bár most EL meccsen remélem kezdeni fog a kis Fülöp.
Szóval, Cou nagy játékos lehet nálunk is, csak ki kell várni. Még mindig csak húsz éves, 4 évvel fiatalabb Rickynél...
Cassano nem hiszem hogy még sokáig bírja ilyen szinten (pár év) Palacio is elmúlt 30, Wes kitudja hogy itt marad-e, szóval akár jövőre már stabil kezdő lehet a Ricky-Cou+egy befejező csatár.
- psn
bocsi egy kicsi off : kíváncsiságból megnéztem a bilan forumot, hát ha akartok egy jót nevetni nézzétek meg
pazzinit úgy szidják, mint a bokrot 
- mike
Dolgoztam, így sajnos nem láthattam a meccset.
Nagyon örülök a győzelemnek, és annak is hogy ennyire dícséritek Cambit, aki Zanetti és Milito mellett a legnagyobb kedvencem, mindig is bíztam benne hogy látjuk még azt a játékost, aki sztem évekig a világ legjobb vkp-ja volt : )
Nagyon örülök a győzelemnek, és annak is hogy ennyire dícséritek Cambit, aki Zanetti és Milito mellett a legnagyobb kedvencem, mindig is bíztam benne hogy látjuk még azt a játékost, aki sztem évekig a világ legjobb vkp-ja volt : )
- Stankov
mike írta:Dolgoztam, így sajnos nem láthattam a meccset.
Nekem is az egyik kedvencem talán ezért voltam vele jobban kritikus,én az egyike voltam azoknak akik nyáron elengették volna(persze csak úgy ha jön a helyére egy minőségi vkp pl M'Vila) ezért megkövetem magam
Breki teljesítménye mellett az ő "visszatérésének" örülök a legjobban,utánuk jön Cassano és Juan
- PellerG
Stankov írta:mike írta:Dolgoztam, így sajnos nem láthattam a meccset.
Nekem is az egyik kedvencem talán ezért voltam vele jobban kritikus,én az egyike voltam azoknak akik nyáron elengették volna(persze csak úgy ha jön a helyére egy minőségi vkp pl M'Vila) ezért megkövetem magamde mentségemre szóljon hogy azokkal szembe viszont megvédtem akik Mundigayit jobb játékosnak tartják (ezt még leírni is nonszensz)
Breki teljesítménye mellett az ő "visszatérésének" örülök a legjobban,utánuk jön Cassano és Juan
Ez nagyon gáz volt tényleg. Hogy Mudingayi jobb mint Cambiasso. Még ha egy feltörekvő 20-on éves valaki lenne, de 31 éves, és sosem volt egy nagy spíler. Igaz én nem szerettem sosem, favágónak tartom. Amellett, hogy kétségtelenül hajt ha pályára kerül, csak hát a tudásbeni dolgok...Én remélem csak erre a szezonra marad, és a nyáron tovább erősítjük a középpályánkat
- hvmetal
Gaby egyáltalán nem rossz játékos,a liga egyik legjobb vkpje. Chuchu meg klasszis újra,köszönhetően Stramának.
Ha így folytatja Andrea... bírom ezt az embert. Velem feledteti Josét.
Megint nyertünk,és hogy hogyan? Nagyon nem érdekel,mennyi scudettot,meccset nyertünk úgy,hogy szarok voltunk. Újra tudjuk hozni így is ezeket a meccseket!
Ranocchia, Juan és a szereplésünk. Nagyon elégedettek lehetünk!
Forza Nerazzurri!!!
Ha így folytatja Andrea... bírom ezt az embert. Velem feledteti Josét.
Megint nyertünk,és hogy hogyan? Nagyon nem érdekel,mennyi scudettot,meccset nyertünk úgy,hogy szarok voltunk. Újra tudjuk hozni így is ezeket a meccseket!
Ranocchia, Juan és a szereplésünk. Nagyon elégedettek lehetünk!
Forza Nerazzurri!!!
- Süti
PetR írta:Azért vele hasonlítom, mert ő is hasonlóan "pici" termetű irányító.
És kb ennyi a közös náluk, Giovinco már inkább kész játékos, Cou nem tud idén sem gyökeret verni a kezdőben, de csereként sem számítanak rá, én szerintem itt más tényezők is szerepet játszanak, összesen hány edző keze alatt dolgozott, és valahogy mindig ez lett a vége!!!
Akinek viszont tényleg lehet örülni az JUAN.
A játék nem volt szép, de én is leszarom, nyerni kell, a Juve elleni idegenbeli lesz a vízválasztó idén...
- interfan
Az egyre inkább látszik hogy a dobogó reális cél lehet ennek a csapatnak. Nagy harc lesz még itt az biztos. Eddig hatalmas öröm Ranocchia játéka, aki hatalmasat javult, pedig milyen sokan elküldtük volna (köztük én is). Egy új gyémántot fedeztünk fel Juan személyében. Samuel pedig hihetetlen stabil, és megmutatja milyen jó is az öreg a háznál. Samuel nélkül nem állhat fel a fal hátul. Benne is nagyon sokan nem bíztak, de bizonyítja folyamatosan ő idén még alappillére a csapatnak. Ugyanez a helyzet Cambiassoval, aki a középpálya legjobbja. Gargano is megmutatja miért is hoztuk fel. Mudingayi cserének elfér, de nagyon nem Gargano vagy Cambi szint. Guarin viszont egyre inkább aggaszt, összehozott egy 11-est és amúgy is szar volt. Frissíteni kell a középpályát, de ezt majd egy másik topicba írom le. Milito még biztos fog jó pár fontos gólt lőni, de elkel fogadni lassan 34éves. Cassano nagyon meghatározó játékos lett, még most sem értem a milant hogy lehettek ennyire hülyék. 7,5m + Cassano = Pazzini, röhej. Palaciot pedig nem véletlenül akarta tavaly Gasp. Visszatér Sneijder is egybe lehet ez a csapat. Idén elkel érni a dobogót.
-
A'doma Zajcev Jr.
A Partizan ellen kíváncsi leszek milyen kezdővel állunk fel. Kicsit bízom benne, hogy Silvestre is fel lesz építve. Momentán jelenleg 3 épkézláb védőnk van és rajtuk kívül senki. Pihentetni csak akkor van lehetőség ha Silvestre megmutatja miért is lett elhozva.
-
R9.
dobogó? nekem csak a scudetto elfogadható, ugyanúgy ahogy stramának is.
triplázni akar, ezt lenyilatkozta múlt héten, és ha a juventust idegenbe megverjük akkor hatalmas lelki előnyre tehetünk szert
triplázni akar, ezt lenyilatkozta múlt héten, és ha a juventust idegenbe megverjük akkor hatalmas lelki előnyre tehetünk szert
- PellerG
R9. írta:dobogó? nekem csak a scudetto elfogadható, ugyanúgy ahogy stramának is.
Neee. Szerintem ezt ne kezdjük el. A 3. hely, BL selejtező már igazi siker lenne az elmúlt 2 év romboló munkáját és eredményeit követően.
A Juvét már jobban utálom mint a Milant, tényleg, de az ő csapatuk kilóg a mezőnyből. Játékban, stabilitásban, van egy kialakult játékrendszerük, ami jól működik.
Mi azért még nagy csapatok ellen, kivéve Milan-(ott sem végig)-ki sem próbáltuk a 3-védős szitut.
Az meg, hogy triplázni akar, szép dolog, én is szeretném a diplomámat államvizsga nélkül jelenleg, de maradjunk a realitásoknál.
-
R9.
egy Internek mindig a scudetto kell a reális cél, néztem a juventus elmúlt meccseit, lehet h összeszokottak de mostanában a kurva szerencse nagyon mellettük áll.
-
Injoc
Ha meg tudjuk verni a Juvét, Napolit, Laziot (tehát a 3 előttünk lévő csapatot) akkor lehetnek nagyratörő terveink, addig leszegett fejjel kell bedarálni a kis és középcsapatokat.
- Süti
PellerG írta:R9. írta:dobogó? nekem csak a scudetto elfogadható, ugyanúgy ahogy stramának is.
Neee. Szerintem ezt ne kezdjük el.
Meglátjuk a Juve ellen és leginkább addig is mi lesz, de "ámodozni" nyugodtan lehet.
- alwin91
nem akarok ünneprontó lenni, de sajnos a játék alapján még messze vagyunk a Juvétól. Viszont nem hinném, hogy ezzel akármi baj lenne, mert egy épülő csapat, idő kell, na meg a kereten is van mit alakítani. Hiába van VKP posztra egy rakat ember, közülük igazán minőségi csak Cambiasso és Gargano, na meg persze Zanetti, de Ő inkább a szélen mozog mostanság. És szerintem ez a legnagyobb probléma, mert a középpályánkon sokszor átjönnek viszonylag könnyen. Na meg nagyon félek, hogy Rano megkapja a következő sárgáját és kihagyja a Juve elleni meccset. Én Strama helyében nem is játszatnám inkább. Csak hát helyette ugye nem nagyon van emberünk...
- Festa
alwin91 írta:nem akarok ünneprontó lenni, de sajnos a játék alapján még messze vagyunk a Juvétól. Viszont nem hinném, hogy ezzel akármi baj lenne, mert egy épülő csapat, idő kell, na meg a kereten is van mit alakítani. Hiába van VKP posztra egy rakat ember, közülük igazán minőségi csak Cambiasso és Gargano, na meg persze Zanetti, de Ő inkább a szélen mozog mostanság. És szerintem ez a legnagyobb probléma, mert a középpályánkon sokszor átjönnek viszonylag könnyen. Na meg nagyon félek, hogy Rano megkapja a következő sárgáját és kihagyja a Juve elleni meccset. Én Strama helyében nem is játszatnám inkább. Csak hát helyette ugye nem nagyon van emberünk...
Silvestre
- mike
R9. írta:dobogó? nekem csak a scudetto elfogadható, ugyanúgy ahogy stramának is
Nálam is csak a scudetto lehet elfogadható cél : )
Persze lehetünk úgy másodikak, ha látjuk hogy jobb a csalócsapat, de annál lejjebb nekem csalódás lenne.
Az EL-t pedig meg kell nyerni nincs mese
- Süti
A főoldalról:
"Talán az egyetlen élcsapat vagyunk Európában, akik nyitott kapus edzéseket tartanak. Nyitva állnak a kapuink, de érdekes módon nem a szurkolóknak, miközben ők érdemelnék meg legjobban, hogy lássák edzeni a csapatukat.”
Érdekes...
"Talán az egyetlen élcsapat vagyunk Európában, akik nyitott kapus edzéseket tartanak. Nyitva állnak a kapuink, de érdekes módon nem a szurkolóknak, miközben ők érdemelnék meg legjobban, hogy lássák edzeni a csapatukat.”
Érdekes...