interfan írta:Persze ahány ember, annyi vélemény. De én nem láttok semmit Alvarezben. Lassú, körülményes, fejben is eszméletlen lassú. Semmi fejlődést nem láttok benne amióta itt van. Több mint 1éve a csapat tagja, de semmi. Volt pár jó meccse, ezt nem vitatom. Tavaly télen a Ranieri féle menetelésben, de ezen kívül nem sok minden. 24éves, lassan már 25, sokan ilyen korban már kiforrott klasszisok. 14m-ért vettük ami rengeteg, eddig bukta a leigazolása. Én úgy látom hogy semmit nem fejlődik. Pl Coutinho-ban sokkal több van. Nem véletlenül merül fel már egyre komolyabban az eladása. Elég komolyan benne hogy télen távozik. Sokakat leírtunk már. Ilyen volt tavaly Rano is, erre látjuk. Mindenki elküldte volna, köztük én is, de ez hatalmas hiba lett volna. Bizalmat kapott és megmutatja hogy mekkora tehetség, és a védelem oszlopa lett. Nagyon jó lenne ha Alvarez is megmutatná ezt. De valahogy benne nem látom ennek a lehetőséget.
Ráadásul ha hozzunk valakit Wes helyére, pl Pastore. Akkor Alvareznek főleg vége. Szerintem hatalmas szükségünk van egy klasszis irányítóra. Mert Coutinho még kevés, Alvarez pedig szerintem sosem lesz elég. Meglátjuk mi lesz. Ha jön valaki (Pastore), Alvarez így is úgy is elmegy. Ha meg nem akkor marad, és remélem rám cáfol Alvarez.
Hát nem tudom. Én meg pont úgy gondolom és látom, hogy Coutinho az, aki semmit sem fejlődik. Nem izmosodik, nincs semmi extra képessége, pl: Robi Carlos lövés, vagy szlalom-cselek, forintos zsugák. Egyszerűen semmi előrelépést nem látok nála. Egyetértek azokkal, akik ma azt írták, néhányan túlzottan is odavannak érte, pedig nagyjából még semmit sem mutatott, pedig már 2,5 éve van itt. Súlytalan, és simán elnyomja bárki.
Nem azt mondom, hogy Alvarez egy ász. De amikor rendszeresen játékban volt, mutatott szép dolgokat, lőtt pár gólt/adott pár gólpasszt. Ranieri alatt is több jó meccse volt, Stramanál meg az udinei meccsünk, ahol az ő és Sneijder remeklésével nyertünk. Ennek a félévnek szerintem ő a nagy vesztese, mivel kezdetben sérült volt, így nem került be az EL-keretbe. Aztán formációt váltott Strama, amiben nála nincs helye. De így most még az EL-ben sem játszhat, abszolút nincs játékban. Ebben a szezonban 1x játszott kezdőként, az meg elég kevés.
Vele kapcsolatban valaki írta itt hétközben, hogy el tudná képzelni őt Motta-poszton. Erre már én is gondoltam korábban. Ilyen mélységi irányító szerepkörben. Mikor megvettük láttam Velez-videókat. Ott látszott, hogy hátravont szerepkörben játszott, sokat volt játékban, és jól osztogatott.