Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
-
segogabor
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Strama kezd visszaesni a csapattal együtt! Biztos távozó Jonathannak és Silvestrenek a keretben sem kéne lenni! Tényleg inkább játszon Duncan vagy M'Baye ! Játèkunkba tudatosság jelei max. a jól záró védelem, középpálya és a csatársor egyéni villanásokon kívűl kinlódás van csak!
- lucky0
Attól hogy Pereira nem a posztján játszik azért 12 millióért tudjon már passzolni meg vegye le azt a rohadt labdát!!!!A beadásairól meg inkább ne is beszéljünk!Egyenlőre úgy néz ki nagyon rossz üzletet csináltunk vele!ennyi pénzért hozhattunk volna normálisabb, használhatóbb embert is!!
- Marco
Ilyen van??? rögtön lecserélném...
- jakupecs
valaki csináljon már valamit ezzel a nyomorékkal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Dris
na jó ez volt az utolsó csepp a pohárban...
- Stankov
Jonathant nem el adni kell hanem lelőni
-
R9.
- 20recoba
hát ez készXD
én már kínomban röhögök
én már kínomban röhögök
- PellerG
Baggio85 írta:Pereira+Jonathan teljesen fölöslegesen játszanak, semmit nem tesznek hozzá a játékhoz! Gargano meg hihetetlen, hogy mennyire nem tud passzolni. De ha már nem tud és ezt tudja mindenki(?) akkor miért nem mondják meg neki, hogy megy valaki neki segíteni és annak tegye le 2 m-re. A játék nem meglepő, sajnos azt kell mondani, hogy ehhez hozzászoktunk. Egy jó olasz középcsapat szintjére süllyedtünk.
FORZA INTER!!!
Jövő héttől jön az új arculat, Lodi irányít
- PellerG
Stankov írta:Jonathant nem el adni kell hanem lelőni
Adom
Amúgy Schelotto jó lesz a szélre!
- Festa
lucky0 írta:Attól hogy Pereira nem a posztján játszik azért 12 millióért tudjon már passzolni meg vegye le azt a rohadt labdát!!!!A beadásairól meg inkább ne is beszéljünk!Egyenlőre úgy néz ki nagyon rossz üzletet csináltunk vele!ennyi pénzért hozhattunk volna normálisabb, használhatóbb embert is!!
Jonathan mit csinált!!
!Ez az ember az NB3-ba nem férne be,mert ezt még egy törött lábú mókus is berúgta volna!!!!
- interfan
Tud ez a Jonathan. Megmutatta hogy kell teljes 0 támadásba, és teljes 0 védekezésben lenni. Most pedig megmutatta hogy kell 5méterről kihagyni az üres kaput.
Siralmas hogy ekkora atom hulladék játékos egy Interbe játszhat.
Nem hogy nem Inter szint, még Seria A szintet sem üti meg.
Siralmas hogy ekkora atom hulladék játékos egy Interbe játszhat.
Nem hogy nem Inter szint, még Seria A szintet sem üti meg.
- Baggio85
PellerG írta:Baggio85 írta:Pereira+Jonathan teljesen fölöslegesen játszanak, semmit nem tesznek hozzá a játékhoz! Gargano meg hihetetlen, hogy mennyire nem tud passzolni. De ha már nem tud és ezt tudja mindenki(?) akkor miért nem mondják meg neki, hogy megy valaki neki segíteni és annak tegye le 2 m-re. A játék nem meglepő, sajnos azt kell mondani, hogy ehhez hozzászoktunk. Egy jó olasz középcsapat szintjére süllyedtünk.
FORZA INTER!!!
Jövő héttől jön az új arculat, Lodi irányít
Beleillik a jó olasz középcsapat arculatba!
Javítanám magam: Jonathan nem játszik teljesen fölöslegesen! Ilyen jót régen röhögtem már!
- 20recoba
Az ilyen szenvedős meccseken (amikből az utóbbi években van bőven) sokszor eszembe jut Cruz. A kertész beállt és ha helyzetbe került nagyon ritkán hibázott, nagyon jó kis csatár volt!
- Festa
PellerG írta:Stankov írta:Jonathant nem el adni kell hanem lelőni
Adom
Amúgy Schelotto jó lesz a szélre!
Ennél még ő is biztos,hogy jobb lesz.
Amúgy vele is az a bajom,hogy nem túl gyors játékos.
-
kaszasINTER
phh valahogy sejteni lehetett.
- PellerG
Na jöhet Roccsi!
Kell a Tridente

Kell a Tridente
- Dris
igazából sajnálom Stramát mert 3-0ra kéne vezetünk.berúgni nem tudja a játékosok helyett a 100%-os ziccert sajnos.
-
Injoc
Annyira tudtam baszd meg hogy képtelen lesz Strama cserélni addig amíg nem kapunk gólt...
-
R9.
na jovan akkor ez a meccs is e nnyi volt 
nem stramat kell szidni, nem o tehet rola h nem tudjuk beloni a helyzetet
nem stramat kell szidni, nem o tehet rola h nem tudjuk beloni a helyzetet
-
kaszasINTER
Na ennyi volt.Úgy látszik idei cél a 6-7 hely környéke.
- Festa
Lúzer banda vagyunk!
Helyzeteink alapján kb 0-3-ra kellett vezetni.
Amennyiben nem igazolunk valami komoly játékost akkor tényleg nem lesz meg még a 3.hely sem!!!
Helyzeteink alapján kb 0-3-ra kellett vezetni.
Amennyiben nem igazolunk valami komoly játékost akkor tényleg nem lesz meg még a 3.hely sem!!!
- interfan
Komolyan mondom mit akarunk itt??
Kihagyunk mindent amit lehet, Pala is mit művelt könyörgöm. Jonathanról ne beszéljünk.
Gólnál vajon Juan mit csinált? Majd jön egy észnélküli szabálytalanság. De ő lesz az új Thiago Silva, szánalom.
De majd jön Rocchi és megment mindent. Lazio nyert, Fio nyerni fog. Napoli simán előzhet, vagy a Roma ér utol.
Kihagyunk mindent amit lehet, Pala is mit művelt könyörgöm. Jonathanról ne beszéljünk.
Gólnál vajon Juan mit csinált? Majd jön egy észnélküli szabálytalanság. De ő lesz az új Thiago Silva, szánalom.
De majd jön Rocchi és megment mindent. Lazio nyert, Fio nyerni fog. Napoli simán előzhet, vagy a Roma ér utol.
-
Injoc
Ha már 35 éveseket szemeltünk ki miért nem DiNatale jött?? 
- interfan
Strama is minek vár 73percig a cserével???
Jonathan helyett én beállhatnék, nem túl becsülve magam.
Juan ámokfutása pedig engem Muntarira emlékezett, amit a Catania ellen művelt.
Jonathan helyett én beállhatnék, nem túl becsülve magam.
Juan ámokfutása pedig engem Muntarira emlékezett, amit a Catania ellen művelt.
-
RenciDavid
Jonathan mellett szól hogy nem csatár, de amit Palacio csinál az kritikán aluli. Ha jól számolom már több mint 10 meccse gólképtelen és folyamatosan ziccerei vannak.
Kb másfél hónapja írtam hogy Palacio és Perreira is rossz igazolás és egyik sem Inter szint. Akkor mindenki lehurrogott, Palacio azóta is dupla nulla...
Kb másfél hónapja írtam hogy Palacio és Perreira is rossz igazolás és egyik sem Inter szint. Akkor mindenki lehurrogott, Palacio azóta is dupla nulla...
- jakupecs
ez beszarás, mikor mi irányítjuk a meccset!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mondjuk ez várható volt!
áááááááá mindjárt leverem a monitort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 1 ember
ezt megint mi buktuk el, volt egy csomó helyzetünk, erre meg egy semmiből jött gól. de már nem az első ilyen meccsünk, mikor jobban játszunk és kapunk egy ilyen gólt.
l
áááááááá mindjárt leverem a monitort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - 1 ember
ezt megint mi buktuk el, volt egy csomó helyzetünk, erre meg egy semmiből jött gól. de már nem az első ilyen meccsünk, mikor jobban játszunk és kapunk egy ilyen gólt.
l
- Inter101
Injoc írta:Ha már 35 éveseket szemeltünk ki miért nem DiNatale jött??
Mert nagy a fizuja.
- 20recoba
kinyomtam a streamet, ezt nem bírom tovább nézni.
-
Injoc
interfan írta:Gólnál vajon Juan mit csinált? Majd jön egy észnélküli szabálytalanság. De ő lesz az új Thiago Silva, szánalom.
Egész szezonban az egekig magasztaltad...vegyél már 3 mély lélegzetet és gondolkozz mielőtt hülyeségeket írsz...
- 20recoba
interfan írta:Gólnál vajon Juan mit csinált? Majd jön egy észnélküli szabálytalanság. De ő lesz az új Thiago Silva, szánalom.
Ember kb. az első hibája Juannak amióta itt van. Nyisd már fel a szemed. Ő legjobb védőnk .
- Baggio85
Lehet ezt bárhogyan szépíteni, és szerintem Morattiék pontosan tudják mi a helyzet, csakhát ők úgy vannak vele, hogy majd a szurkolók is rájönnek idővel.
VÉGE annak az időszaknak, amikor az INTER kerete bombaerős volt, az egyik legerősebb Olaszországban és a világon!!! Az Internél ma, az olasz bajnokságban (amely messze nemfénykorát éli) van 2-3 egyértelműen jobb CSAPAT, és van 6-8 kb azonos képességű! ENNYI! Ha tetszik, ha nem ez a helyzet és fel kell rá készülni, hogy ha gazdaságilag nem erősödik meg a klub, akkor ennél már nem is lesz jobb! Jelenleg igenis KÖZÉPCSAPAT vagyunk: játékot illetően és játékoskeretet illetően is!
FORZA INTER PER SEMPRE!!!
VÉGE annak az időszaknak, amikor az INTER kerete bombaerős volt, az egyik legerősebb Olaszországban és a világon!!! Az Internél ma, az olasz bajnokságban (amely messze nemfénykorát éli) van 2-3 egyértelműen jobb CSAPAT, és van 6-8 kb azonos képességű! ENNYI! Ha tetszik, ha nem ez a helyzet és fel kell rá készülni, hogy ha gazdaságilag nem erősödik meg a klub, akkor ennél már nem is lesz jobb! Jelenleg igenis KÖZÉPCSAPAT vagyunk: játékot illetően és játékoskeretet illetően is!
FORZA INTER PER SEMPRE!!!
- PetR
- Kapcsolat:
Dris írta:igazából sajnálom Stramát mert 3-0ra kéne vezetünk.berúgni nem tudja a játékosok helyett a 100%-os ziccert sajnos.
Én is. Szerintem nem az ő hibája. Pala 3, Jonathan 1 olyat hagyott ki, amit Eto'o, Ibra, vagy Cruz bevert volna... Nincs klasszisunk elől, ami az eddigi évekre jellemző volt sajnos.
Hibázott. Thiago Silva is szokott (lehet hogy ritkán, de szokott). Basszus, eddig Istenítettétek, most meg egyből szánalmas? Ne már.
Közben 2-0, azt hiszem ezzel be is fejeződött. Jonathannak remélem az utolsó Interes meccse volt.
-
Fan Gusto
Azt akartam írni, hogy papírforma, 2-0, de sajnos már 3... Ez a realitás, ilyen kerettel az Udinese ellen nincs esélyünk, sőt mi több, letarolnak minket... Szomorú!
-
adriano1986
fantasztikus
-
Interfan84
Gratulálok Cambiasso-nak is, mert mindhárom gól az övé volt, ilyen alapon játszhatna Silvestre is.
- 20recoba
Nézzetek rá a kezdőcsapatra. Tele vagyunk középszerű , vagy kiöregedett játéksokkal. Ez nem Stramán múlik ő már bizonyított az én szememben. A keret ennyire képes, ez van!
- PellerG
Miért érzem úgy, hogy a jövő heti Inter-Pescara a tavalyi Novara meccsekre hajaz? 
Nagyon érzem.
Nagyon érzem.
- Festa
Tényleg ne Juant vegyük elő.
8 helyzetből ha egyet sem tudunk berúgni akkor nem tudom mit akarunk!!!!!
Persze megjött előre Rocchi!Nem lesz gond.Ezt a meccset mi nyertük meg az Udinésének.
8 helyzetből ha egyet sem tudunk berúgni akkor nem tudom mit akarunk!!!!!
Persze megjött előre Rocchi!Nem lesz gond.Ezt a meccset mi nyertük meg az Udinésének.
- interfan
Nem azt mondtam hogy adjuk el Juant. Ne értsetek félre, és forgatások ki a szavaim. Tényleg jó volt eddig (leszámítva pl Parma meccset).
Első gólnál jó hibázik, ellehet neki nézni. Nem is ez a bajom.
Hanem a kiállítás. Tudja hogy van 1 sárgája, mögötte 2 védő van. Erre ész nélkül felrúgja Murielt. Ez sajnos ámokfutás volt tőle.
Hanem a kiállítás. Tudja hogy van 1 sárgája, mögötte 2 védő van. Erre ész nélkül felrúgja Murielt. Ez sajnos ámokfutás volt tőle.
- Pazzo
Injoc írta:interfan írta:Gólnál vajon Juan mit csinált? Majd jön egy észnélküli szabálytalanság. De ő lesz az új Thiago Silva, szánalom.
Egész szezonban az egekig magasztaltad...vegyél már 3 mély lélegzetet és gondolkozz mielőtt hülyeségeket írsz...
Ráadásul Cambiasso nem ment Di Nataléval. Eleve belógott Cambi 5 méterrel,azért nem volt les. Juan mögött indult be,hátul nincs szeme,úgyhogy inkább Cambiasso hibája volt,mint Juané.
-
Dirtylt
Ne vicceljetek már, hogy nem Strama hibája az egész. Neki kell észrevennie azokat a jeleket, amik alapján összerakja a csapatot. Az pedig, hogy nem rúgják be a helyzeteiket? Hát nem Johnathannak kéne játszania, és lehet, hogy bemegy! Lehet, hogy nem Cambiassonak kellene védekeznie, mert bár lehet, hogy nem ő a hibás, de mindhárom gólnál ő volt a rúgó játékos mellett. Lehet, hogy fel kellett volna készülnie a kiváló edzőnknek abból, hogy mit játszik az Udinese, és ki a legveszélyesebb csatáruk!
(Én szerettem Stramát, de ezzel a Rocchis vétellel örökre leírta magát nálam. Nem edző, hanem egy nyalifali báb ez a muki, ha már a saját fiataljai helyett ilyen ember leigazolását nem akasztja meg)
(Én szerettem Stramát, de ezzel a Rocchis vétellel örökre leírta magát nálam. Nem edző, hanem egy nyalifali báb ez a muki, ha már a saját fiataljai helyett ilyen ember leigazolását nem akasztja meg)
- Marco
interfan írta:Nem azt mondtam hogy adjuk el Juant. Ne értsetek félre, és forgatások ki a szavaim. Tényleg jó volt eddig (leszámítva pl Parma meccset).
Ez még a rutintalanságra fogható nála szerintem, majd amikor lesz a lábában 2-3 év komolyabb szinten, biztos okosabban fog dönteni.
-
R9.
interfan írta:Nem azt mondtam hogy adjuk el Juant. Ne értsetek félre, és forgatások ki a szavaim. Tényleg jó volt eddig (leszámítva pl Parma meccset).
ez nem amokfutas...ez tukrozi jelenleg a csapat motivaltsagat
minden evben ez a szituacio csak altalaban januarban ebredunk fel, most forditva volt
- PellerG
20recoba írta:Nézzetek rá a kezdőcsapatra. Tele vagyunk középszerű , vagy kiöregedett játéksokkal. Ez nem Stramán múlik ő már bizonyított az én szememben. A keret ennyire képes, ez van!
Én ezt értem. De ha ismeri a Primaverásokat, akkor miért Lodikat, Andreollikat akar? Még ha csak cserepadra is. Akkor tegyük be tényleg azokat a srácokat, akikben valóban lehet potenciál.
Pl: M'baye, Pasa, Obi, Duncan, Bessa, Livaja, Longo.
Semmivel sem járnánk rosszabbul. És még fel is fedezhetünk tehetségeket. Olyan mindegy szerintem, hogy 2 éven át ügyetlen, segíteni egyáltalán nem képes játékosokat kelljen nézni, mint anno például Morfeo, Serena, Kily, stb, vagy hogy kivárjuk azt a 2 évet, mire ezek a fiatal srácok önbizalomra tesznek szert, és hozzá tudnak már tenni valamit. Szerintem szívesebben néznénk az utóbbit.
-
Injoc
Interfan84 írta:Gratulálok Cambiasso-nak is, mert mindhárom gól az övé volt, ilyen alapon játszhatna Silvestre is.
Ne Cambiassonak gratulálj hanem aki oda rakta. Ez a meccs tény hogy meglehetett volna, de azt nem értem Strama miért fél a 4 védős rendszertől? Oda simán fel lehetett volna állítani a védelmet Zanetti-Samuel-JJ-Pereira, Középen szűrt volna Cambiasso Gargano és Guarín vagy ne adj isten még Duncan vagy Mariga is képes lett volna lehozni a meccset, de nem, inkább egy teljesen megkavart védelemmel és Jonathannal a pályán kellett ezt a meccset lehozni.
Úgyhogy ne mondjuk hogy nem Strama a hibás mert szerintem igencsak benne van ebben a meccsben a keze..Mondom ezt akkor is ha Pala vagy Jonathan megnyerhette volna a meccset és akkor biztos mindenki örömködne hogy mekkora géniusz, de tartom hogy ahhoz képest hogy kezdetben milyen merészen nyúlt a taktikai repertoárhoz most annyira ragaszkodik ehhez a 3 védőhöz mert ez bejött neki..
-
Interfan84
De ha meg 4-4-2-ben kap ki a csapat, most az lenne a probléma, hogy miért variál mindig Stramaccioni, pár hete is ez volt.
- interfan
Sajnos itt nagyon sok mindenen ment el az a meccs. Tényleg nem lehet 1 embert elővenni. Nagyon sok tényező volt itt.
Kezdve azzal hogy nincs csatárunk. Egyszerűen képtelenek vagyunk gólt lőni.
Cassano szokásos gólpassza megvolt. Palacio eszméletlenül formán kívül van. Ma egymaga lőhetett volna 3 gólt. Várhatjuk Militot, aki kb ugyanúgy formán kívül van mint Palacio. Magunkat nevettetjük ki ilyen 35éves nyugdíjas Rocchival. Világ szégyene hogy őt hoztuk.
Jonathan egy hulladék, szégyen hogy felvehet egy Inter mezt. Pereira akár szélső, akár védő, ahogy írjátok képtelen beadni. Bíztam benne belejön, de sajnos eddig nagy befürdés ő.
Gargano rengeteg labdát ad el, ezt nem lehet megengedni.
Lehangoló ez az egész. Na és akkor várjuk Lodit jövőhéten, és ne felejtsük Andreollit. Velük mivel leszünk beljebb??
Lazio már 4pontra van, Fio 3ra lehet. Napoli szintén előzhet, vagy a Roma ér utol. Milan is szép csendben közelít.
Ilyen Andreolli, Lodi, Rocchi középszerű játékosokkal, még EL sem lesz. Nagyon jó úton haladunk a középszerűség felé.
Kezdve azzal hogy nincs csatárunk. Egyszerűen képtelenek vagyunk gólt lőni.
Cassano szokásos gólpassza megvolt. Palacio eszméletlenül formán kívül van. Ma egymaga lőhetett volna 3 gólt. Várhatjuk Militot, aki kb ugyanúgy formán kívül van mint Palacio. Magunkat nevettetjük ki ilyen 35éves nyugdíjas Rocchival. Világ szégyene hogy őt hoztuk.
Jonathan egy hulladék, szégyen hogy felvehet egy Inter mezt. Pereira akár szélső, akár védő, ahogy írjátok képtelen beadni. Bíztam benne belejön, de sajnos eddig nagy befürdés ő.
Gargano rengeteg labdát ad el, ezt nem lehet megengedni.
Lehangoló ez az egész. Na és akkor várjuk Lodit jövőhéten, és ne felejtsük Andreollit. Velük mivel leszünk beljebb??
Lazio már 4pontra van, Fio 3ra lehet. Napoli szintén előzhet, vagy a Roma ér utol. Milan is szép csendben közelít.
Ilyen Andreolli, Lodi, Rocchi középszerű játékosokkal, még EL sem lesz. Nagyon jó úton haladunk a középszerűség felé.
-
segogabor
Annyira véditek már Stramát! Ki tette be a kezdőbe Jonathant? Ennyi hiányzó a világon nincs! Kié az felelősség? Az orvosi stáb és a szakmai stábé, és ide tartozik a vezetőedző is ! Ki akarta ,hogy maradjon Chivu? Ki mondta,hogy az Ő döntèse Sneijder mellőzése? Mindenki tudta ,hogy hazudott! Ki rakta be Silvestrét a csapatba? És lehetne sorolni még ....
-
Interfan84
Egyébként ami kellene most, az szerintem egy jó pszichológus. A Lazio ellen is 2 kapufát lőtt a csapat, a Genoa ellen Livaja rontott egy méterről, a játékvezetői döntések véleményem szerint kicsinálták az egész csapatot, egy győztes mentalitásúból másfél hónap alatt lett egy totálisan vesztes.