Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

e.szabi

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

Szerencsétlen Stramat bábuként használják. Bizony vannak hiányosságai, és meg fordul az ember fejében, hogy jelen pillanatban alkalmas-e az Inter vezetőedzői pozíciójára, a rutintalansága miatt. De jó focisták nélkül nincs jó csapat. Tele a keret középszerű játékossal, és az utolsó nagy/egykori nagy játékosok is elhagyni készülnek a csapatot. Sneijder, Cambiasso-Zanetti-Samuel lassacskán befejezik. Handanovic aki totál rendben van, tehát kapus poszton jók vagyunk, a védelembe Ranocchia teljesen jó, Juan is jó, csak még rengetek rutin kell neki is. Guarín még aki rendben van. Onnantól kezdve, Cassano 60 perces játékos, Palacio sem egy nagyon nagy szám. Totál középszer. És most jön Sneijder helyett Lodi, Andreolli. Szánalmasan szar. Coutinhot is képesek leszünk elbaszni 10 millióért. Bújjanak el a ... Ettől függetlenül FORZA INTER! De a vezetőség menjen a faszba!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára e.szabi 2013.01.06. 14:33-kor.
vivainter

Hozzászólás Szerző: vivainter »

Ha már vereség, akkor örülök neki, hogy kiütés lett a vége! Így legalább nagyobb az esély arra, hogy a vezetők is elgondolkozzanak azon, hogy mi folyik itt, és milyen irányba haladunk! Jonathant lehet, hogy le kéne lőni, de azt is aki idehozta!!! Strama 73. percben való cserélgetése is tényleg szánalmas...
Őszintén remélem, hogy BRANCA VÉGIGNÉZTE A MECCSET, MORATTIVAL KÉZEN FOGVA, mert sokat tettek ők azért, hogy ez idáig fajuljon! Szerintem szép lassan megbarátkozhatunk az EL.-val, mert ennek a csapatnak jelenleg az való maximum!!
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Interfan84 írta:De ha meg 4-4-2-ben kap ki a csapat, most az lenne a probléma, hogy miért variál mindig Stramaccioni, pár hete is ez volt.

Csak nem mindegy hogy miért variál...Most a szükség hozta volna. Mikor nincs 3 épkézláb belső védőnk akkor logikus hogy nem állok fel úgy. Anno kereste a taktikát, ok megértem megtalálta ezzel a 3 védős rendszerrel, de ne legyen már Gasperini, merjen már váltani ha látja hogy nem megy a dolog. Főleg mikor Jonathanokat küld pályára.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

NA ez gyönyörű!

Szánalmas semmirekellő szerencsétlenkedő, még csak a focira hajazó fogalom közelébe se járó hányadék amit produkáltunk.

Komolyan mondom nem tudom mi lehetne a megoldás.

Handa hogy kaphat 2x egymás után is ugyan olyan gólt??? Azért a másodikat éles szögből leadott lövést foghatta volna, de nem rajta ment el a meccs.

Jonathan egy atom semmirekellő, nem is focista az ilyen!!!
Juan jól játszott, elszakadt nála a cérna, de ez most egy szar nap volt nála is.
Samuel a 3. gólnál szépen lemaradt a becsúszásával.
Cambira nagyon nem lehetett panasz.
Zanetti beleszürkült a mezőnybe, sokat nem tett hozzá a játékhoz.
Garganot meg felejtsük már el végre. Szerencsétlen a kis lapátfülű. Az egyetlen pozitívum amit minden meccsen kiérdemel, hogy hajt. Ez viszont ilyen szinten k.va kevés.
Gurain egyedül nem ért semmit. Csak szenvedett ő is.
Perreira nulla húsz.
Cassano adott egy pár szép labdát de egy fecske nem csinál nyarat...
Palacio viszont borzasztó nagy csalódás volt. 2x is eljátszani hogy felrúgják, mikor jó pozícióból lőhetne???

Adja el Moratti a csapatot. Ennyi volt. Nálam végleg elszakadt a cérna. Már már ott tartok, hogy mikor 96 körül a Lecce megvert minket bajnokin, az se fájt annyira, mint amit idén produkálunk. Ez nem játék!!!

Amikor volt az ősszel egy x meccses nyerési szériánk, én akkor se voltam elájulva a csapattól. Sok a középszerű vagy kiégett játékos.

Az említett Lecce elleni csapat se volt tökéletes, de ott legalább ment a hajtás, voltak szép akciók, míg ez a mostani csapat korántsem szerethető számomra.
Persze ez nem azt jelenti hogy elpártolnék, mert ez nem következhet be soha, de Morattinak nagyon kellene már lépnie valamit, mert ez nem nevezhető semminek és csak a szurkolók szívét és idegrendszerét teszik tönkre!!!! :evil:
segogabor

Hozzászólás Szerző: segogabor »

PellerG írta:
20recoba írta:Nézzetek rá a kezdőcsapatra. Tele vagyunk középszerű , vagy kiöregedett játéksokkal. Ez nem Stramán múlik ő már bizonyított az én szememben. A keret ennyire képes, ez van!

Én ezt értem. De ha ismeri a Primaverásokat, akkor miért Lodikat, Andreollikat akar? Még ha csak cserepadra is. Akkor tegyük be tényleg azokat a srácokat, akikben valóban lehet potenciál.
Pl: M'baye, Pasa, Obi, Duncan, Bessa, Livaja, Longo.

Semmivel sem járnánk rosszabbul. És még fel is fedezhetünk tehetségeket. Olyan mindegy szerintem, hogy 2 éven át ügyetlen, segíteni egyáltalán nem képes játékosokat kelljen nézni, mint anno például Morfeo, Serena, Kily, stb, vagy hogy kivárjuk azt a 2 évet, mire ezek a fiatal srácok önbizalomra tesznek szert, és hozzá tudnak már tenni valamit. Szerintem szívesebben néznénk az utóbbit.

Teljesen egyetértek! Az a kérdés miért nem merünk fiatalítani?
Interfan84

Hozzászólás Szerző: Interfan84 »

Na most van félidő a bajnokságban, én Stramaccioni helyében azt mondanám, hogy felejtsenek el mindent ami eddig történt és kezdjék nulláról az egészet. Nincs itt még veszve semmi, csak vissza kell szerezni a hitet.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

e.szabi írta:Szerencsétlen Stramat bábuként használják. Bizony vannak hiányosságai, és meg fordul az ember fejében, hogy jelen pillanatban alkalmas-e az Inter vezetőedzői pozíciójára, a rutintalansága miatt. De jó focisták nélkül nincs jó csapat. Tele a keret középszerű játékossal, és az utolsó nagy/egykori nagy játékosok is elhagyni készülnek a csapatot. Sneijder, Cambiasso-Zanetti-Samuel lassacskán befejezik. Handanovic aki totál rendben van, tehát kapus poszton jók vagyunk, a védelembe Ranocchia teljesen jó, Juan is jó, csak még rengetek rutin kell neki is. Guarín még aki rendben van. Onnantól kezdve, Cassano 60 perces játékos, Palacio sem egy nagyon nagy szám. Totál középszer. És most jön Sneijder helyett Lodi, Andreolli. Szánalmasan szar. Coutinhot is képesek leszünk elbaszni 10 millióért. Bújjanak el a ... Ettől függetlenül FORZA INTER! De a vezetőség menjen a faszba!!!

Pontosan. Igaz hogy hibázott Jonathannal, meg talán még Cambiassoval is, de ettől függetlenül nagyon gyenge játékosállományból válogathat. Főleg ha idehoznak ilyen Lodikat, és eladják Alvarezt, meg Sneijdert.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Strama nyilatkozata: "Az első gólig mi irányítottuk a játékot, rengeteg helyzetünk volt, de nem tudtuk kihasználni. Az Udinese az első nagyobb helyzetével megbüntetett minket, majd egy felesleges kiállítás után már nem tudtunk mit kezdeni a hazaiakkal. Nem érzem magam hibásnak, dolgozunk tovább. Januárig talán még meg tudjuk erősíteni a keretet. Bár ha a sérültjeink felépülnek, akkor nem is biztos, hogy kell még játékos. Rocchi? Kevés lehetőséget kapott, még szoknia kell a csapattársakat. Sokat nem volt mostanában játékban, 3-4 hét, és biztosan jobb lesz..."
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Stramat is lehet védeni, de sajnos ebbe a meccsbe is benne volt.
(Hiába Palacio 3 kimaradt ziccere, valamint Jonathané).
Nem értettem ezt a 3védős taktikát, úgy hogy nincs szélsőnk. Jonathan szánalom, és Pereira balszélső játéka is. Ez pedig Strama döntése volt.
Szerintem ő inkább csak egy báb, akit a vezetősség használ. Fiatal még, rutintalan, így őt elehet nyomni. Egy komoly edző kiáll magáért, és felemeli a hangját. Ő ezt nem tudja.
Majd Morattiék ráfogják Stramara hogy ő akarta Rocchit, Lodit, Andreollit. Ahelyett hogy beismernék nincs pénz másra.
De ebbe Stramanak is van hibája. Mivel mondhatná, neki nem kellenek ezek a középszerű játékosok. Játszhatnának a fiatalok, ennyire ők is képesek.
Sajnos nagyon aggasztó a helyzet. De ez a veresség se fogja a vezetősség szemét felnyitni.
Lehet ideiglenes bűnbakokat keresni (Jonathan, Palacio ma, Livaja a Genoa ellen), de itt a legnagyobb bűnbak a vezetősség.
Ide a harmadik helyhez kéne most Rolando, Paulinho és egy értelmes csatár. Juve Llorentét akarja, Milan Drogbat. Az Inter meg hozza Rocchit...
Fernando is nagyon kéne majd nyáron. Gargano kezdőbe nem férhetne be ennyi hibával. Jó játékos ő, jó is lenne cserének, ha lenne előtte egy Fernando.
Nyáron pedig majd jön az hogy nincs BL pénz, nem tudnak nagy játékost venni. Csatárposztra pedig nagyon kellene egy világklasszis. De sajnos esélyünk nincs rá.
Borzasztó azt belátni, hogy az Inter egy középszerű csapat lesz. Még nincs 3éve hogy BL-t nyertünk, most meg itt tartunk. Elmentek a klasszisaink Eto, Motta, most fog Sneijder. Sorolhatnám még J.Cesar, Maicon de tudja mindenki a névsort.
Jönnek ide ilyen Rocchi meg Lodi félék. Leépülünk szépen mint a Liverpool, olaszon belül a Fio, és a Lazio. Ők most kezdenek visszajönni, jó pár év középszerűség után. Azt hiszem nekünk most jön ez a jó pár év középszerűség, ha valami hatalmas változás nem lesz.
Intertobi

Hozzászólás Szerző: Intertobi »

2011/2012 : 19.forduló 12-2-5 38 pont
2012/2013 : 19.forduló 11-2-6 35 pont

...
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Szépen megnyertük az Udinesenek a meccset. Ezen a szinten nem lehet ennyi helyzetet kihagyni.
A dobogót is nehéz lesz elérni, ennél többet nem lehet várni a bajnokságban.

Világbajnok csapatból, egy európai középcsapat lettünk. Téli mercato alatt csak töltelék játékosokat lehet igazolni, de ha a BL sem lesz meg, akkor gyakorlatilag neves játékos(ok)ra semmi esélyünk a nyáron.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

ez nem straman, hanem a tamadokon meg jonathanon ment el

konnyu mindig az edzot hibaztatni 2. felidoben kruva jol nyomtuk

szarbol varat se konnyu epiteni, de strama megmutatta osszel h lehet
lucky0

Hozzászólás Szerző: lucky0 »

Hát ezt a meccset is sikerült elveszítenünk!Palacionak hány helyzet kell hogy végre gólt lőjön!Az ilyen meccseket régebben azért nyertük meg mert voltak klasszis játékosaink,most sajnos nincsenek!Amíg ilyen Rocchi,Pereira,Jonathan szintű játékosokat igazolunk ne is várjunk nagy csodát!be kell látni hogy az idei évben a bl hely is bravúrnak számítana!A roma és a milán is egyre jobb formában van, és akkor még ott van a fio és a lazio is!látva a jelenlegi formánkat 3-4 forduló múlva már az el indulást érő helyeken leszünk!én nem látom a kiutat a jelenlegi helyzetből, de ami a nagyobb baj hogy szerintem strama sem!na de majd lodi és andreolli érkezésével megoldódik minden és újra szárnyalni fogunk!Ami még nagy baj szerintem hogy strama nem tud fegyelmet tartani!Guarin és cassano azt csinál a pályán amit csak akar(sajnos nem jó értelemben)!ez finoman szólva nem tesz jót a csapategységnek!ha ezt nem fogja tudni kezelni ebből még komolyabb problémák is lehetnek!mind két játékosra nagy szükségünk van mert egyedül bennük van igazán kreativitás, de a flegmaságnak is van határa!jövő héten senki ne számítson könnyű győzelemre!vért fogunk izzadni a három pontért!Sírni tudnék!
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

ez most lehet hogy elég blődségnek tűnik de ez az élet rendje.egyszer hopp másszor kopp.
kezdem belátni hogy elérkezett a hét szűk esztendő.minden nagy csapatnál bekövetkezik ez.
majd lesz új stadion, addigra talán új vezetés és majd jön egy lassú felemelkedés.de sajnos most még a lejtőn vagyunk egyelőre.
nem akarom Stramát felmenteni de szarból nem lehet várat építeni.bár ha jobban kavarja a szart akkor egy picivel eredményesebbek lehetnénk, de ha most 9 ponttal többünk lenne akkor is Lodi jönne nem pedig Paulinho.
hibázni meg mindenki hibázhat így Juan is és Strama is.
lesz ez még így se, aztán majd a felemelkedés.sajnos bele kell nyugodni egy ideig.
(nem hittem volna 1 éve hogy ilyeneket fogok posztolni)
legalább pörög a fórum:]
SilentBob

Hozzászólás Szerző: SilentBob »

Tök jó,hogy nem néztem,biztos voltam benne,hogy nagy pofára esés lesz ez a meccs,sajnos az is lett.

Engem nem izgatna,ha újra csak EL helyen leszünk,de akkor próbáljuk már meg beépíteni Mbayet,Duncant,Livajat,Longot,COUTINHOT és kerüjön a csapat közelébe Bessa,Romano is.
Caldirola?Bianchetti?? Simán hozzák Csivu és Szilveszter szintjét.Jonatánról egy szót sem pazarolnék.Kriston Titi óta nem láttam ilyen ügyetlen játékost,sőt Titi legalább hasznos volt,kihajtotta a belét és szívta az ellenfél vérét,ellenben a kopasz brazillal.
kövi meccsre:Handa-Zanetti,Rano,Samuel,Mbaye-Cambiasso,Guarín,Gargano,Coutinho/Cassano,Livaja,Longo
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

segogabor írta:Ki akarta ,hogy maradjon Chivu?

Semmit nem segített a csapatnak az 5 éve alatt. Emellett rengeteget sérült. De ő megkap egy 2,5 millás fizut. Egész őszi szezont kihagyta. A Genoa ellen visszatért, játszott egy félidőt, de rájött jobb sérülten, mert vagyunk olyan linkek, hogy a semmit is jól megfizetjük. Úgyhogy ismét elment fizetett betegszabira :) Tud élni!
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Dris írta:ez most lehet hogy elég blődségnek tűnik de ez az élet rendje.egyszer hopp másszor kopp.
kezdem belátni hogy elérkezett a hét szűk esztendő.minden nagy csapatnál bekövetkezik ez.
majd lesz új stadion, addigra talán új vezetés és majd jön egy lassú felemelkedés.de sajnos most még a lejtőn vagyunk egyelőre.
nem akarom Stramát felmenteni de szarból nem lehet várat építeni.bár ha jobban kavarja a szart akkor egy picivel eredményesebbek lehetnénk, de ha most 9 ponttal többünk lenne akkor is Lodi jönne nem pedig Paulinho.
lesz ez még így se, aztán majd a felemelkedés.sajnos bele kell nyugodni egy ideig.

Onmagaban ezzel a dologgal semmi baj nem lenne ha valaki garantalna azt hogy a lejtmenet utan megindulunk felfele. Csakhogy valamit leepiteni nagyon konnyu mig felepiteni mar sokkal hosszabb ideig tart es nehezebb is.
Ha Sneijderrel szerzodest bontunk akkor valoszinusithetjuk hogy a csod szelen van a klub, mert nem tudnek mas okot elkepzelni csak azt hogy nincs penz meg fizura sem.
Ugy nez ki hogu a Bl utani fizuemelesek + gazdasagi helyzet ide jutatta kedvenc klubunkat. Ez bizony oriasi bakloves volt Morattitol. Igy utolag a Bl gyozelem utan kellett volna eladni a jatekosokat akik boldogan irtak volna ala mashova tobb fizuert, igy itt maradtak rengeteg fizuert ami ezt eredmenyezte.
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Inter101 írta:
Dris írta:ez most lehet hogy elég blődségnek tűnik de ez az élet rendje.egyszer hopp másszor kopp.

Onmagaban ezzel a dologgal semmi baj nem lenne ha valaki garantalna azt hogy a lejtmenet utan megindulunk felfele. Csakhogy valamit leepiteni nagyon konnyu mig felepiteni mar sokkal hosszabb ideig tart es nehezebb is.
Ha Sneijderrel szerzodest bontunk akkor valoszinusithetjuk hogy a csod szelen van a klub, mert nem tudnek mas okot elkepzelni csak azt hogy nincs penz meg fizura sem.
Ugy nez ki hogu a Bl utani fizuemelesek + gazdasagi helyzet ide jutatta kedvenc klubunkat. Ez bizony oriasi bakloves volt Morattitol. Igy utolag a Bl gyozelem utan kellett volna eladni a jatekosokat akik boldogan irtak volna ala mashova tobb fizuert, igy itt maradtak rengeteg fizuert ami ezt eredmenyezte.

Nekem az a legnagyobb bajom, hogy semmiféle egyenes kommunikáció nincsen a vezetőség részéről a szurkolók felé. De semmi!
Ezért is lehet az, hogy Brancaék most már 70%-ban rossz üzleteket csinálnak, aztán váratlanul dobbantanak egyet (Guarín), és máris azt mondjuk jól igazoltunk. Nem kéne sok nekünk, de ez a vaksötétben tapogatózás, és mellé a folyamatos rossz döntéseik (igazolások; fiatalok botrányos mellőzése; fiatal edző mert vele a primaverások előtérbe kerülhetnek->persze semmi sem lett belőle; BL-után durva fizetésemelések korosabbaknak is, amiből röviddel később nem győzünk kimenekülni; stb...) nem teszik szimpatikussá őket.
Ha lenne valamilyen közvetítés felénk, jobb lehetne ez a helyzet.
De így, hogy szó szerint kavarják a sz..t, a média (Gazzetta, Fcinternews) meg ezek alapján folyamatosan dobják is be a neveket, ez így nagyon nem korrekt. (Esetek: Lucas, Paulinho, Casemiro, Mascherano, Alexis Sanchez, Tevez és lehetne sorolni).
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Ne verjetek rá mindent Stramára, az Anglia ahol menedzserek vannak és ők felelnek mindenért. Nálunk az igazolásokért nem ő a felelős, még Mourinho sem tudott mindig beleszólni az igazolásokba. Ne gondoljátok már, hogy az ő álma az volt, hogy vegyék meg Rocchit...
Én a vezetőség helyében elfelejtenék minden igazolást és a klub összes mozdítható pénzét egy klasszis csatár igazolására fordítanám, és az eladásokat is ennek rendelném alá.
Pazzo

Hozzászólás Szerző: Pazzo »

Kíváncsi leszek a Pescara ellen hogyan fog felállni a védelem,mert Rano meg Juan sem lesz. Egy Silvestre-Andreolli duót megnéznék belül. :lol: Na jó ez viccnek is rossz. Remélem valamit kitalál Strama,mert megint be fognak állni ellenünk védekezni,és jönnek majd a kontrák,azok meg tuti veszélyesek lesznek. Nem bánnám,ha valami csoda folytán a héten igazolnánk egy normális belső védőt (mondjuk Rolandot).
Víctor04

Hozzászólás Szerző: Víctor04 »

Kicsit off, de időközben emberhátrányban fordított a juve ellen a Samp Icardi duplájával :D Kezdem bánni, hogy nem ő jött Rocchi helyett...:D
e.szabi

Víctor04 írta:Kicsit off, de időközben emberhátrányban fordított a juve ellen a Samp Icardi duplájával :D Kezdem bánni, hogy nem ő jött Rocchi helyett...:D

De milyen idegesítő ez ugye? Mindig bukunk olyankor, mikor ők is. A franc essen már bele. :twisted:
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

Víctor04 írta:Kicsit off, de időközben emberhátrányban fordított a juve ellen a Samp Icardi duplájával :D Kezdem bánni, hogy nem ő jött Rocchi helyett...:D

halkan megjegyezném, hogy mocskosul a köcsög juvenak fújnak megint.. meantime a fio is szop a pescaratol. meg kellett vna tenni ezt a 2 meccset tippmixen :D
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

4 perc hosszabbítás de azért 95:48 fújja le a bíró :D kikaptak a mocskok :twisted:
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

kikapott a Juve és a Fio is!
Boriello és Icardi is duplázott ebben a fordulóban:)
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Dris írta:kikapott a Juve és a Fio is!
Boriello és Icardi is duplázott ebben a fordulóban:)

Azért óriási mákunk van,hogy kikapott a Fio!(A Juve veressége minket nem érint)
A Lazio is csak óriási mákkal nyert tegnap.
Ami minket illet,az látszik a fejekben óriási gond van.
Ahogy képesek vagyunk arra,hogy egy addig veretlen Juvét megverjünk úgy az is benne van a csapatban,hogy egy utolsó Sienától kikapjunk.Lehet Morattinak is le kéne néznie egy edzésre és kivételesen nem csak jópofizni kéne a játéksokkal.

Az a lényeg,hogy amíg mi gödörben vagyunk nem menjen el a többi csapat,ha meg egyszer kijövünk akkor küzdhetünk a BL helyért.
interjani

Hozzászólás Szerző: interjani »

Szép estét mindenkinek.Már ha egy ilyen mérkőzés után lehet szép.
Sok mindent nem lehet hozzászólni a mérkőzéshez,de ami az internél megy hetek óta az már fáj.Teljesen érthetetlen hogy mit akarunk,merre tartunk.Értem én hogy nincs pénz minőségi játékosokra,de ilyen noname játékosok helyett akik jönnek vagy készülnek játszhatnának a fiataljaink.Erre ilyen Lodi félékért elherdáljuk a tehetségeinket.Akkor most fiatalítunk?Vagy mit akarunk?Értem én azt is hogy jövőre Bl-ben kell indulni,és nem lehet,vagy nem akarják a fiatalokat próbálgatni.De lehet a most játszókkal sem lesz meg a 3 hely,akkor már meg nem mindegy.
e.szabi

Moratti összehív egy vezetőségi ülést holnap, a kérdés, hogy mire lesz elég. Először Stramaccionival fog beszélni, de utána a játékosokkal is. A játékosok nem lesznek jobbak tőle. Igazolni kellene.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

e.szabi írta:Moratti összehív egy vezetőségi ülést holnap,

Az utóbbi 2-3 évben ebben nagyon jók vagyunk! Mit mond majd? Továbbra sincs pénz, próbáljatok pontosan passzolni...
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

e.szabi írta:Moratti összehív egy vezetőségi ülést holnap, a kérdés, hogy mire lesz elég. Először Stramaccionival fog beszélni, de utána a játékosokkal is. A játékosok nem lesznek jobbak tőle. Igazolni kellene.

És ehhez miért kell megvárni,hogy porrá alázzanak bennünket???
Az elmúlt pár hétben mi a faszt csináltak tanácskozás helyett???
Most ért el arra a pontra a lojalitásom,hogy én is azt mondjam,itt fejeknek kell hullani!!!
Mint már régebben írtam,nem látom a koncepciót és ehhez viszont,ha nincs fiatalítás,Strama súlytalan és taktikailag kevés!!
Azokkal is érdemes lenne beszélgetni,akik a nyakunkra hozták ezt a sok hulladékot!!!Vagy azok nem hibáztak?
Most nincs elég időm,majd máskor kiírom magamból a szart ami felgyűlt bennem...
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Baggio85 írta:
e.szabi írta:Moratti összehív egy vezetőségi ülést holnap,

Az utóbbi 2-3 évben ebben nagyon jók vagyunk! Mit mond majd? Továbbra sincs pénz, próbáljatok pontosan passzolni...

Ez jó volt. :lol: Egyből jobb kedvre derültem a délutáni fantasztikus meccs után.
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

e.szabi írta:Moratti összehív egy vezetőségi ülést holnap, a kérdés, hogy mire lesz elég. Először Stramaccionival fog beszélni, de utána a játékosokkal is. A játékosok nem lesznek jobbak tőle. Igazolni kellene.

kurva anyját hívogassa....nyissa ki azt a rohadt pénztárjácát aztán vegye meg falcaot hááháháh
kaszasINTER

Hozzászólás Szerző: kaszasINTER »

R9. írta:

kurva anyját hívogassa....nyissa ki azt a rohadt pénztárjácát aztán vegye meg falcaot hááháháh

Jó lenne,de ha jönne nem tudni kiadná a passzokat neki mert középpálya sincs.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

PellerG írta:
Inter101 írta:

Nekem az a legnagyobb bajom, hogy semmiféle egyenes kommunikáció nincsen a vezetőség részéről a szurkolók felé. De semmi!
Ezért is lehet az, hogy Brancaék most már 70%-ban rossz üzleteket csinálnak, aztán váratlanul dobbantanak egyet (Guarín), és máris azt mondjuk jól igazoltunk. Nem kéne sok nekünk, de ez a vaksötétben tapogatózás, és mellé a folyamatos rossz döntéseik (igazolások; fiatalok botrányos mellőzése; fiatal edző mert vele a primaverások előtérbe kerülhetnek->persze semmi sem lett belőle; BL-után durva fizetésemelések korosabbaknak is, amiből röviddel később nem győzünk kimenekülni; stb...) nem teszik szimpatikussá őket.
Ha lenne valamilyen közvetítés felénk, jobb lehetne ez a helyzet.
De így, hogy szó szerint kavarják a sz..t, a média (Gazzetta, Fcinternews) meg ezek alapján folyamatosan dobják is be a neveket, ez így nagyon nem korrekt. (Esetek: Lucas, Paulinho, Casemiro, Mascherano, Alexis Sanchez, Tevez és lehetne sorolni).

Teljes mértékben egyetértek. Nekem is a kommunikácio hiánya a legnagyobb bajom, mert igy csak találgatunk.
Szerintem is csak dobáloznak a nevekkel, hiszem ha van 20-25 millio 1 Lucasra akkor, 1 hirtelen csavarral nehogy már csak 1 Lodit vegyenek meg 20 millával kevesebbért.
Jo példa van 5 millád 1 autora kinézel 1 Bmw-t amit elvisznek elötted, ez esetben mész tovább és keresel 1 hasonlo autot nem? Nem az van hogy utána veszel 1 10 éves Suzuki swiftet, ugye?
Félek töle hogy nekünk még arra a 10 éves Swiftre sincs pénzünk!
e.szabi

Én is így gondolom. Próbálják nyugtatni a szurkolókat, de lehetetlen. Hiába mondják, hogy Lucasal, Paulinhoval tárgyalunk, ha utána csak Lodi jön. Inkább mondják azt, hogy nincs egy vasunk se (mondták már?) ne is számítsunk semmire. Jöttek a kínaiak, még Moratti aznap mindenképp be akarta jelenteni, ott vigyorgott, aztán semmi hasznukat nem látjuk, talán össze se jött az üzlet. Most állítólag már egy svájci céggel tárgyalt a Presidente. Vagy ők csak a kivitelezésért felelősek, de a pénzt a kínaiak adják? Nem értünk semmit, mert nincs semmire sem magyarázat. Néha vannak nyilatkozatok, de csak olyan semmitmondóak. Ha szarul játszunk, lenyilatkozza Moratti is, hogy nem játszottunk jól, de ezzel semmit nem mond. Minden pofon után összegyűlnek, aztán max 1-2 meccs erejéig mintha valami történne, utána megint semmi. Sorba kéne pofozni az egész csapatot a vezetőkkel együtt.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Én elhiszem, hogy most nehéz meg minden, de ennyire nincs most pénz??

NB1-et nem érjük el az igazolásainkkal...

Jonathan-t nem szeretném többet a kezdőben látni, amit kihagyott az érthetetlen, ez van, ha kihagyjuk a helyzeteinket mindenki kegyetlenül megbüntet bennünket.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Süti írta:Én elhiszem, hogy most nehéz meg minden, de ennyire nincs most pénz??

Az a baj, hogy ha nincs pénz az elfogadható, ez van, ilyen a világon a gazdasági helyzet. Az már kevésbé elfogadható, hogy akkor miért költöttünk a Ranocchia, Pazzini, Pereira, Alvarez négyesre kb. 50 millió eurót az utóbbi 2 évben. Ez a probléma inkább.
e.szabi

Baggio85 írta:
Süti írta:Én elhiszem, hogy most nehéz meg minden, de ennyire nincs most pénz??

Az a baj, hogy ha nincs pénz az elfogadható, ez van, ilyen a világon a gazdasági helyzet. Az már kevésbé elfogadható, hogy akkor miért költöttünk a Ranocchia, Pazzini, Pereira, Alvarez négyesre kb. 50 millió eurót az utóbbi 2 évben. Ez a probléma inkább.

Na ezt adom. 50 millió és eddig csupán Ranocchia ára kezd megtérülni, de ő is csak idén tért magához. Pazzini 19 millió kuka, na jó, kaptuk érte Cassanot + 7,5 milliót, nem nagy bukás, még talán Alvarez sem, ha valaki képes lesz érte legalább annyit adni amennyiért vettük. Pereira semmi extra, talán később megtérülhet. De mondjuk Pazzini 19 millájából már kijött volna majdnem Tévez tavaly télen. Alvarez 11 millájából Van der Wiel/Debuchy, vagy akár Rolando, Demba Ba is e körül váltott most. Lehetett volna jobban is igazolni. Viszont most olyan szinten bezárták a pénzcsapot, hogy az hihetetlen. Elnézést, hogy elkanyarodtam az igazolás témába.
Süti

e.szabi írta:50 millió

A fizukkal van leginkább most a gond, arra sincs most pénz, nem vagyunk versenyképesek még a Bundesliga-val sem most már.
e.szabi

Süti írta:
e.szabi írta:50 millió

A fizukkal van leginkább most a gond, arra sincs most pénz, nem vagyunk versenyképesek még a Bundesliga-val sem most már.

Gond van a fizukkal? Akkor miért van még itt 2,5 millás fizuval Chivu és Deki? Minek van itt Mariga 0,7-es fizuval? Vagy télen mennek? Ha a fizuval vannak bajok, akkor miért hosszabbított Moratti minden kezdőemberrel emelt fizuval szerződést?
Süti

e.szabi írta:akkor miért hosszabbított Moratti minden kezdőemberrel emelt fizuval szerződést?

Kivel hosszabbított magasabb fizetésért Moratti? :roll:
e.szabi

Süti írta:
e.szabi írta:akkor miért hosszabbított Moratti minden kezdőemberrel emelt fizuval szerződést?

Kivel hosszabbított magasabb fizetésért Moratti? :roll:

BL győzelem után jó pár emberke új szerződést kapott. A kezdőből legalább 4 ember. Milito, Stankovic, Cambiasso, Sneijder tuti.
Süti

Akkor kevesen köztük Moratti sem hitte volna, hogy lemaradunk a Bl-ről, és ennyire visszaesenek a klucsjátékosok.

Akkor azért azt hiszem megérdemelték...
e.szabi

Süti írta:Akkor kevesen köztük Moratti sem hitte volna, hogy lemaradunk a Bl-ről, és ennyire visszaesenek a klucsjátékosok.

Akkor azért azt hiszem megérdemelték...

Akkor már régen rossz, ha nem gondolt kicsit előbbre is. Nagyjából tudhatta milyen anyagiak fognak rendelkezésre állni. Már Eto'o eladásával megkezdődtek a megszorítások, pedig akkor még volt BL. Mondjuk neki tényleg nagyon magas volt a fizuja, világ szinten is. Igazából azt nem értem Dekivel eddig még miért nem bontottak szerződést, vagy Chivuval? Na mindegy, reménykedjünk, hogy jobb lesz hamarosan.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Ennek mégis mi értelme? Vagy a gonosz játékosok direkt csinálják és Massimo most már az asztalra csap?

Utóbbi években amennyit ropikra meg kólákra költhettek ezeken a válságüléseken...

Nem értem,Benitez után hirtelen nagyon elfogyott a pénz. Fél megoldások (konkrétan szarok - játékosok,edzők) . Stadionra kunyerálunk a fél világtól lassan,de 3 év és kész lesz, csak addig a nevünket na meg a szurkolók elég nagy részét elvesztjük.
Milánó visszasüllyedt Róma szintjére és lesz ez még lejjebb.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

A legnagyobb baj az volt, hogy a vezetőség nem vette észre, hogy az egész csapat a legjobb korban volt: 28-30. Abból a kezdőből anno Zanettin meg Sneijderen kívül mindenki ebbe az intervallumba tartozott. Viszont ezután csak visszaesés jöhetett. Idehozták Benitezt, nem adtak neki senkit akit kért, mert ez egy kész csapat. Majd elküldték, mert rossz munkát végzett... (nekem alapvetően szimpatikus edző Ő, szerintem nem az Ő hibája ami itt történt). Aztán néha jön 1-1 fellángolás amikor minden kiöregedett spílernek jól megy a játék. De egy olyan csapatra nem lehet építeni egy egész szezont, ahol a kezdőben 6-7-8 ember 30 felett jár. Amíg ezt nem veszi észre a vezetőség nem lesz itt semmi változás. Szerintem ha Gargano,Palacio és Milito helyett lenne egy 26-28 éves jó játékos, akkor ez a csapat biztos az első helyért versenyezne.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Viszont Strama azért vastagon bennevan ezekben az eredményekben. Szerintem a 3 védős rendszer az ide nem passzol, de nagyon nem. Bejött párszor és erőlteti, pedig nem kötve hiszem, hogy itt ez lenne a legjobb megoldás. Na meg az, hogy inkább kér egy Rocchit, mint hogy Livajat játszatná rendszeresebben vagy visszahozza Longot és Őt dobja meg, teljesen megmagyarázhatatlan. Ha nem lőne gólt a két fiatal akkor legalább fejlődnének ami jót tenne hosszú távon. Rocchi itt nem fog gólokat lőni, én fogadni mernék, hogy nagyon max 2 gólt fog itt lőni és 1 gólpasszt ad. De ez a legjobb forgatókönyv szerint.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Ha sikerül elbújniuk és Stramát beállítani szarnak tökön szúrom magam.
Ebből a keretből ki hozna ki jobbat?

Biztos nem Falcaot kéri,neki Rocchi kell :D
Tuti meg van a keze kötve,nálunk 1 edző sem játszatja a csoda tehetségeinket.Érdekes

Amúgy emlékszem Andreolli is nagy ásznak tűnt első meccsén,még Mancino alatt,azt nesze..
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

hvmetal írta:Ha sikerül elbújniuk és Stramát beállítani szarnak tökön szúrom magam.
Ebből a keretből ki hozna ki jobbat?

Biztos nem Falcaot kéri,neki Rocchi kell :D
Tuti meg van a keze kötve,nálunk 1 edző sem játszatja a csoda tehetségeinket.Érdekes

Amúgy emlékszem Andreolli is nagy ásznak tűnt első meccsén,még Mancino alatt,azt nesze..

Ismételten csak egyet tudok érteni Tudtuk h Ranot eltítják nem hoztunk védőt ( "mert Strama nem kért")
fél éve mindenki azt mondja h kell egy csatár jön Rocchi ("mert Stramanka Ő kell")
Jonathantól az szégyen h beengedik edzeni Silvestre uez
Nem Stramat kell baszogatni hanem igazolni kell neki játékosokat vagy akk játszanak a fiatalok de ne a 3.hely legyen az elvárás mert amíg nem igazolunk normális játékosokat addig a realitás az EL és nem a BL
20recoba

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Akik Stramában látják a hiba okát(nyilván a vezetőség rossz döntései mellett) azoktól megkérdezném, hogy ha egy csapat amely már 2,5 éve a klub hírnevéhez képest alulteljesít, úgy,hogy José óta elfogyasztottunk 5 edzőt, akkor az edzőkérdés, vagy nem?
Mert ez már rohadtul nem edzőkérdés. Megfelelő játékosok kellenek ennyi.
Handa-Juan-Rano-Guarin négyes az amelyikre lehet építeni. Cambiasso és Zanetti nálam szent tehenek őket soha nem küldeném el a csapattól +Milito ugye tervezi a hazatérést
A többi játékos közül maximum Alvarez és Coutinho az akinek még adnék lehetőséget.
A többiekért ha érkezik megfelelő ajánlat el kell adni .
Válasz küldése