Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

20recoba

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: 20recoba »

Azt meg remélem senki sem gondolja komolyan, hogy ezeket a játékosokat Strama kérte... :lol:
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

[quote="20recoba"]Akik Stramában látják a hiba okát(nyilván a vezetőség rossz döntései mellett) azoktól megkérdezném, hogy ha egy csapat amely már 2,5 éve a klub hírnevéhez képest alulteljesít, úgy,hogy José óta elfogyasztottunk 5 edzőt, akkor az edzőkérdés, vagy nem?
Mert ez már rohadtul nem edzőkérdés. Megfelelő játékosok kellenek ennyi.
quote]

Igazad is van, de nem ennyi a történet.
Egy abszolút rutintalan, kezdő edzőről beszélünk, egy olyan csapatnál, ahol a középszerűség gyakorlatilag nem megbocsátható. A tradícióink miatt, a korábbi évek sikeressége miatt (Scudettok, BL), a sztárjátékosok mindenkori jelenléte miatt.
Több esetben szerintem egyértelműen Strama hibázott. Atalanta, Cagliari, egyértelműen lehet tudni mit játszanak gyakorlatilag hosszú évek óta, mégis ott vernek meg, ahol veszélyesek. Egy egész nyár a 4 védős taktikák gyakorlásának jegyében telt el, erre fel ebben a szezonban ha 4 védővel álltunk fel visítani tudtunk volna mind, annyira botrány, amit művelünk. Akkor mit gyakoroltunk, milyen szerkezetet, rendszert képzelt el Strama?
Vagy a mai döntése, hogy védők hiányában is 3 védős rendszerben kezdünk, egy teljesen felforgatott csapattal (Cambiasso, Samuel-jobboldalon, Jonathan, Pereira is erősen kűzd ott a szélen, stb.)
Ne érts félre, nekem nagyon szimpatikus Strama. De a klub tradíciói, a győzelemre vágyás miatt én nem szívesen nézném végig azt, amíg rutint szerez, és esetleg tényleg vele leszünk sikeresek újra. Mert erre nem csak az idei év fog rámenni, hanem még 2-3 további.
Ha azt látnám, hogy oké, a Primavera csapat sikerkovácsa, és hozza föl a srácokat (persze nem ész nélkül, de 3-4 srác ebben a mai keretben igenis beférne a rendszeresen játszók közé), akkor azt mondanám, látszik az irány, van valami "sajátja". De az, hogy a fiatalok csak az EL-ben kapnak szerepet, mert az úgyis mindegy, a bajnokságra meg inkább Rocchit, Lodit, társaikat hozat a helyükre, az már kevésbé tetszik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PellerG 2013.01.06. 23:25-kor.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

20recoba írta:Azt meg remélem senki sem gondolja komolyan, hogy ezeket a játékosokat Strama kérte... :lol:

Moratti rákérdezett Stramanál, hogy milyen profilú csatárra van szüksége. Ő azt mondta olyan, aki jó az összjátékban is. Moratti erre egyből Cavanit dobta be, de a végén Rocchira esett a választás, mivel picit technikásabban tűnt, valamint nem annyira darabos a mozgása. :)
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Na,de akkor Peller Úr, Te kit hoznál ide,aki a vezetőség számára megfizethető és ennél többet nyújt majd?
Magával,Joséval sem lennénk bajnokesélyesek ,már nem az a gond,hogy a cserék nem ütik meg azt a szintet,nem jók előre játékba... A kezdő reálisan nézve utóbbi 10 év talán leggyengébb kezdője. Cseréknél Ricky és Coutinho akiktől várhatunk valamit.
hvmetal

Perreira,Gargano... ezek alapemberek
Kily Gonzales,Farinos,Wome teljesítmények jutnak róluk eszembe :D
PellerG

hvmetal írta:Na,de akkor Peller Úr, Te kit hoznál ide,aki a vezetőség számára megfizethető és ennél többet nyújt majd?
Magával,Joséval sem lennénk bajnokesélyesek ,már nem az a gond,hogy a cserék nem ütik meg azt a szintet,nem jók előre játékba... A kezdő reálisan nézve utóbbi 10 év talán leggyengébb kezdője. Cseréknél Ricky és Coutinho akiktől várhatunk valamit.

Inkább, kit nem hoznék ide. Nem hoznék Rocchit, ha itt van Livaja és Longo, akik per pillanat lehet, hogy Rocchinál kevesebbek, de a jövőt nézve csak jobbá válhatnak.
Nem hoznék egy Lodit, aki pályafutása nagy részét a "B"-ben töltötte, hanem "használnám" Alvarezt vagy Coutinhot, de még Bessát vagy Tassit is megnézném.
Nem tartatnék itt egy Chivut vagy egy Stankovicot, akik elfáradtak, hozzátenni már nem tudnak, viszont a fizetésük a legjobbak közt vannak.
hvmetal

Miért? Mi a baj ezekkel a játékosokkal?
:D :D

(Edzőre kérdeztem)
e.szabi

Azt igazából nem lehet tudni, hogy melyik edzővel hol lehetnénk, nagyjából saccolni lehet csak. Mondjuk Mourinho rutinja miatt szerintem egy Siena vagy Atalanta bedarálása ment volna. Stramanak rutin kell, meg szívni magába mindent. Taktikailag is bőven van mit összeszednie. Ha lenne edzőre legalább 5M/év zsetonunk, most higgyétek el nekem, tuti nem Stramaccioni ülne a padon. Majd meglátjuk hol leszünk a szezon végén, de szerintem Stram akkor is marad, ha nem jutunk BL-be. Akkor pláne nem lesz lóvé másra, ha meg bejutunk simán elérte a célt.

ha Lodi van kenobi. Lodiban egy Iniesta veszett el egyébként. Nevetni fogok, mikor vigyorogva mutatják be a sajtószobában, kínomban.
jakupecs

Hozzászólás Szerző: jakupecs »

nem pont ide tartozik, de tegnap volt szerencsém bele nézni pár pillanatra a Napoli - Roma meccsbe. Pandev akkor király lenne most nálunk mint anno Eto :DDDDDDDDD Hova süllyedtünk. Tényleg mekkora szerencsénk van, h a Fio is kikapott.
jakupecs

Ja Palaciorol meg annyit. Mindenki szidja most, h egy utolsó középszintű játékos. Mikor idekerült a helyzeteit zokszónélkül beverte, valamint még az olyan lehetőségeket is gólra váltotta ami még helyzetnek sem nevezhető. Akkor meg mindenki azt mondta, ha hamarabb jött volna pár évvel világklasszis lehetett volna. Valamint akkor a 11-s szituknál inkább megpróbált volna tovább menni és beverni.

Rajta látszik, h mekkora gondok vannak itt nálunk fejben... Mióta ide került egyszerűen leépült, pedig, h kezdett. Nála tuti nem képességbeli gondok vannak, mint a semmirekellő Jonátán vagy h az anyjába írják a nevét!!!!
e.szabi

jakupecs írta:nem pont ide tartozik, de tegnap volt szerencsém bele nézni pár pillanatra a Napoli - Roma meccsbe. Pandev akkor király lenne most nálunk mint anno Eto :DDDDDDDDD Hova süllyedtünk. Tényleg mekkora szerencsénk van, h a Fio is kikapott.

Pandev egyébként hasznos kis játékos, mikor elment akkor nem gondolta volna senki sem, hogy nála sokkal gyengébb játékosaink lesznek. Akkor szinte mindenki azt hitte azért megy, mert majd jön Lavezzi.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Sneijder itt maradt a nyakunkon.Nem játszik + eladni sem tudjuk.
Pedig ha valami értelmes (nem Lodi) jönne akkor előre léphetnénk.

Arra még emlékszik valaki,hogy a Juvét meg a Napolit is ugyanez a csapat verte meg?
Vagy esetleg arra emlékszik valaki,hogy a szezon elején hány meccset nyertünk idegenben?
Szerintem nem a képességekkel van gond hanem a mentalitással.
Amit viszont nemhogy Strama ,de még Mourinho is csak részben tudott megváltoztatni.
Emlékszem egy Palermo elleni meccsre amikor 4 góllal mentünk,de percek alatt 4-3 lett.
Ez is egy olyan mentális gond,hogy bármennyire vezetünk letudjuk adni ami mióta a csapatnak szurkolok megvan.
Nem véletlenül lépett le José.Talán érezte,hogy a csúcsról már csak lefelé vezet az út és ő nem a maximumot hanem kb 200%-ot hozott ki a csapatból.
Baggio85

Hozzászólás Szerző: Baggio85 »

Festa írta:Arra még emlékszik valaki,hogy a Juvét meg a Napolit is ugyanez a csapat verte meg?

Szerintem nem a képességekkel van gond hanem a mentalitással.
Amit viszont nemhogy Strama ,de még Mourinho is csak részben tudott megváltoztatni.

Nem is annyira a mentalitással, hanem inkább a koncentrálóképességgel, a figyelemmel van a probléma, és szerintem igenis, Mou ebben volt nagy, hogy mikor ő volt az edző, akkor minden játékos, aki játszott, az maximálisan fel volt készülve a meccsre fejben. Az más kérdés, hogy ez nem mindig párosult eredménnyel. Most lehet szidni Jonathant, de azért gondoljuk vissza, hogy Milito miket hagyott ki az utolsó 2-3 évben... Pedig nem mondanám, hogy Milito képzetlen. Mourinho el tudta érni, hogy minden játékos csúcsformában legyen a meccsekre. Strama inkább próbálja "barátira" venni a viszonyt,- mert nyilván azért neki nehezebb elfogadtatnia magát - és szerintem kevesebb időt szán arra, hogy fejben felkészítse a játékosokat.

A Juve meccs meg pont az volt, ami ezt alátámasztja, mert sokkal jobban akkor sem játszottunk, csakhát nyilván az egy olyan meccs volt, ahol mindenki nyerni akart a csapatból, ezért aztán külön nem kellett erre motiválni senkit. Napoli ellen meg már utána mondtam, hogy főleg a 2. félidőben a Napoli játszotta azt a focit, amit nekünk kellett volna.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

A zúgolódók 90%-a köztük én is nem azért mérges, mert kikapunk az Udinese-től, nem azért mérges, mert nem nyerünk meg minden meccset, hanem azért, mert a vezetőség megint hazudott. Ha egy fiatal csapat saját nevelésekkel bukdácsolgatna a bajnokságban, akkor is megmaradna az a 10%, de nem ez történik. Coutinho, Alvarez, M'Baye, Duncan, Livaja és sorolhatnám alig kap lehetőséget. Azt hittem az év elején, hogy a vezetőség világos célokat tűzött ki azzal, hogy fizetéscsökkentés, öregek elküldése, fiatalítás. Még az se fáj, hogy nem veszünk Fereyra szintű tehetségeket, sokkal inkább az, hogy Livaja helyett Rocchit játszatjuk. Amúgy meg végignéztem a Fiorentina meccsét a Pescara ellen, az Inter sokkal szebb focit játszik, mint ők.

És a játékosok kezelése nálunk félelmetes. Nem hiszem el, hogy JC-vel nem tudtak megállapodni szépen csendben, Sneijderrel megy a huzavona, stb. Az Internél a fejétől bűzlik a hal, de nagyon.
interjani

Hozzászólás Szerző: interjani »

A tegnapi mérkőzés óta teljesen ki vagyok akadva.15éve vagyok INTER szurkoló,de ilyen elkeseredettséget még nem éreztem.
Teljes a tanácstalanság hogy most mit akarunk,totális káosz van.
Lehet a vezetőségben kellenének a változások.
PellerG

Hétvégén extragondok lesznek a védelemben.
Ranocchia és Juan eltiltottak, Samuel achillese pedig megsérült.
Így összeálhat a Silvestre-Chivu X Faktor duett :D

http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=102981
e.szabi

PellerG írta:Hétvégén extragondok lesznek a védelemben.

Addigra remélhetőleg megérkezik Andreolli. Így a Silvestre-Andreolli-Chivu fal állhat fel. :lol:
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

e.szabi írta:

Addigra remélhetőleg megérkezik Andreolli. Így a Silvestre-Andreolli-Chivu fal állhat fel. :lol:

gondolom Chivu Cambiasso kettős lesz.csak remélni tudom hogy Silvestre így sem lesz kezdő.
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Hát akkor ha lőnénk5 gólt(amire igen nagy a valószínűség :D ), se biztos, hogy megnyerjük a meccset :S
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Goalkeepers: 1 Handanovic, 27 Belec, 77 Di Gennaro;

Defenders: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 26 Chivu, 31 Pereira, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo;

Midfielders: 14 Guarin, 16 Mudingayi, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 20 Obi, 21 Gargano, 24 Benassi, 41 Duncan;

Forwards: 7 Coutinho, 8 Palacio, 18 Rocchi, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano.

Nem tudom Strama hogy fogja megálmodni a védelmet. Remélem nem lesz Silvestre - Chivu álomduó. Bár Cambiasso sem igazi a középhátvéd poszton. Remélem Obi kap majd egy 20 percet.
Dris

én valami ilyesmit küldenék fel:
Handa--Zanetti,Bianchetti,Chivu,Pereira--Duncan--Guarin,Cambiasso,Nagatomo--Cassano,Milito
Dris

na ez amit kitaláltam már is borult mert Strama azt nyilatkozta hogy Nagatomo még nincs teljesen kész a játékra.
(azt nem értem akkor minek van keretben)
Duncanról meg annyit mondott hogy szeretné egy top Seria B-s csapatnak kölcsönadni hogy folyamatosan játszhasson.
PellerG

alwin91 írta:Goalkeepers: 1 Handanovic, 27 Belec, 77 Di Gennaro;

Defenders: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 26 Chivu, 31 Pereira, 42 Jonathan, 44 Bianchetti, 55 Nagatomo;

Midfielders: 14 Guarin, 16 Mudingayi, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 20 Obi, 21 Gargano, 24 Benassi, 41 Duncan;

Nem tudom Strama hogy fogja megálmodni a védelmet. Remélem nem lesz Silvestre - Chivu álomduó. Bár Cambiasso sem igazi a középhátvéd poszton. Remélem Obi kap majd egy 20 percet.

Nekem ezzel a meccsel kapcsolatban Novara-feelingem van....

Nálam:

Handanovic-Zanetti,Cambiasso,Chivu-Nagatomo,Gargano,Guarín,Obi,Pereira-Cassano,Milito

vagy:

Handanovic-Zanetti,Silvestre,Chivu,Pereira-Guarín,Cambiasso-Palacio,Cassano,Obi/Nagatomo-Milito
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

alwin91 írta:Goalkeepers: 1 Handanovic, 27 Belec, 77 Di Gennaro;

Nálam egy Handa-Zanetti, Cambi, Chivu, Pereira- Guarin, Duncan- Palacio, Coutinho, Cassano - Milito
Bár kétlem, hogy ez lenne a kezdőnk
e.szabi

Handanovic- védelem megfelelő játékos hiányában nem áll fel-Zanetti-Guarín-Gargano-Cambiasso-Duncan-Obi-Pereira-Coutinho-Cassano-Milito
Festa

Jó lenne egy góllal többet rúgni mint kapni.
3-2 nekem elfogadható lenne.
Hiába nevesincs újonc az ellenfél,de kőkemény rangadó lesz.
Nagyon remélem ,hogy megszakad a nyeretlenségi sorozatunk,különben további visszaesés várható a tabellán.
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Gazzetta dello Sport az alábbi kezdőt jósolja:

---------------Handa
-----Silvestre-Cambiasso-Chivu
Jonathan-Guarín-Benassi-Zanetti-Pereira
------------Palacio-Cassano

...csak remélni tudom hogy tévednek.
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Nehogy már Jonathan megint kezdjen, elég bőven Silvestre meg Chivu is. Ezzel a kezdővel elkönyvelhető előre h nem nyerünk...
alwin91

http://napituti.blogger.hu/

Az első kép durva. :D Bár remélem az utolsó meccsen már téved :)
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

alwin91 írta:http://napituti.blogger.hu/

Valami oknál fogva én sima Inter győzelmet várok!Lehet széttépni.
alwin91

vaskalap írta:
alwin91 írta:http://napituti.blogger.hu/

Valami oknál fogva én sima Inter győzelmet várok!Lehet széttépni.

A próféta szóljon belőled !
JZ4+MM23

Hozzászólás Szerző: JZ4+MM23 »

elnézve a keretet és ismerve az eddigi eredményeinket a kis csaptok ellen ( főleg hazai pályán) én mindenre felkészítem magamat már egy undorító játékkal elért 1-0 is örülnék de sajnos nem kizárt az X vagy akár....(elég csak megnézni a középhátvédeket csupa világklasszis bár én Biachentit kipróbálnám a fifa13ban egész jól tolja :D )
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

Inter: Handanovic, Silvestre, Cambiasso, Chivu, Jonathan, Zanetti, Benassi, Pereira, Guarin, Palacio and Cassano.

3 sztar jatekos a kezdoben
e.szabi

R9. írta:Inter: Handanovic, Silvestre, Cambiasso, Chivu, Jonathan, Zanetti, Benassi, Pereira, Guarin, Palacio and Cassano.

3 sztar jatekos a kezdoben

Én nem tudom, hogy miért nem lehet feladni ilyenkor a 3 védős felállást... Én félek ettől a meccstől is. Most igazából Palacio helyett lehet Rocchit kezdetném. De, hogy Jonathan is befér még...Így látszik, hogy rohadt szűk a keret, és ráadásul nem is minőségi.
Marco

Azt még megértem h Silvestre és Chivu most játszik, de Jonathan helyett könyörgöm egy nem 100%-os Naga vagy Obi többet ér, vagy menjen ki oda Zanetti és játsszon Duncan is
alwin91

Nagatomo a padon sincs. Obi is most jött vissza sérülésből, kezdőként nem kockáztatnám. Igazából Zanetti az egyetlen akit ki lehetne küldeni a jobbszélre...
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Ha nem tudunk korai gólt szerezni akkor ez a meccs is felejtős...esetleg 1 öngólban bízhatunk azért :)
Marco

alwin91 írta:Nagatomo a padon sincs. Obi is most jött vissza sérülésből, kezdőként nem kockáztatnám. Igazából Zanetti az egyetlen akit ki lehetne küldeni a jobbszélre...

Nagatomo a keretbe volt, azt hittem akkor padon is lesz. Még Coutinho is többet tudna hozzátenni úgyis h nem az a posztja.
Festa

Durva ,hogy ilyet kell írni egy Pescara ellen.
Valahogy ilyen tartalékosan is ki kell szenvedni a 3 pontot.
Vajon milyen oddszot adnak arra,hogy ezen a meccsen nem kapunk gólt? ;)
zsizsi14

Festa írta:Durva ,hogy ilyet kell írni egy Pescara ellen.
Valahogy ilyen tartalékosan is ki kell szenvedni a 3 pontot.
Vajon milyen oddszot adnak arra,hogy ezen a meccsen nem kapunk gólt? ;)

Csak az Inter szerez gólt: 2,30
Csak a Pescara szerez gólt: 17,00
Mindkét csapat szerez gólt: 1,72
Nem lesz gól: 19,00
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

tudna valaki dobni egy sportklubbos linket ?:)
jakupecs

http://premium.livesport.cc/index.php

sport klubos link!

szánalom, h ez a brazil cigány megint kezd!!!!!!!!!!!!!!!!!
psn

jakupecs írta:http://premium.livesport.cc/index.php

sport klubos link!

szánalom, h ez a brazil cigány megint kezd!!!!!!!!!!!!!!!!!

ezer köszi :)
Dris

2-1re nyerünk Jonathan és Palacio góljaival:]
psn

alvarez még a kezdőben sincs... :(
zsizsi14

Dris írta:2-1re nyerünk Jonathan és Palacio góljaival:]

Arra, hogy Jonathan gólt lő 7,5ös odds van :D
jakupecs

ne csináld már, még a végén a nyakunkon ragadna!! rúgjon inkább Pala 2-t :D
psn

zsizsi14 írta:

Arra, hogy Jonathan gólt lő 7,5ös odds van :D

erősen túlértékelik :d még csak 7 perc telt el, de silvestre ami labda hozzákerült mind eladta + folyton szarul helyezkedik.. 2 hetünk van még megszabadulni tőle.. hajrá
psn

különben a kommentátor rátapintott a lényegre, ő is látja és mi is látjuk, Pereira bal hátvédként klasszis, Strama miért felfutó szélsőként alkalmazza? csípem meg minden, de miért jó hogy mindenkit máshol játsszat? Guarin épp a trequartistánk, Capitano volt már csatár (az az 1 nem fekszik neki), Cambiasso hátvéd lett (oké ő nem hazudtolta meg magát) sőt még Palacio kapus is volt ( :D ).. túltaktikázza állandóan, aztán senki nem találja a helyét és szopunk a legszarabb csapatoktól.
Audipower

Hozzászólás Szerző: Audipower »

Lehet hogy most sokan megköveznek ezért, de Strama azzal, hogy ebben a helyzetben is a 3 védős felállást erőlteti, véglegesen bebizonyította, hogy alkalmatlan az edzői posztra.
Válasz küldése