Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Dris

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: Dris »

szerencsére nem láttam a meccset.
eddig az volt a tapasztalatom, hogy amikor néztem kikaptunk, amikor nem néztem nyertünk.
most már ez a tendencia is megdőlt.
sajnos többet nem tudok tenni a csapatért:]
én még mindig amellett vagyok, hogy meglesz a BL hely, abban viszont már nem vagyok biztos, hogy ezt Stramával fogjuk abszolválni. Én általában védtem, mert sok jó elképzelése volt amióta itt van, de mostanában tényleg elbizonytalanodott.
lehet hogy Blanc jó megoldás lenne...
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Tegnapi megye 3 színvonal asszem mindenkinél kicsapta a biztosítékot. Szidjuk Stramat jogosan, mert nincs hajtás. DE egy kicsit nézzük más szempontból is a dolgokat. Jelenleg az edző bele tud nyúlni a meccsbe? NEM! Ismét eladtak az edző feje felől minden használható játékost, aki lendíthetne a csapaton. Továbbá egy játékos mi motiválja jelenleg?, amikor a fizetését minden nap leakarják csökkenteni? SEMMI! Cuchunak ha leveszik a pénzét és marad, nem fog már azon a szinten játszani amit megszoktunk tőle. Ezzel nem leszek népszerű, de valahol elgondolkodtató hogy egy 40éves Zanetti kirobbanthatatlan a kezdőből, úgy hogy Ő sem tesz már semmit hozzá. Minden 5. meccsen levág egy szólót amikor tele a töke, hatalmas taps hogy mekkora küzdő (tegnap óriási alibi volt Ő is). Na meg a lehető legnagyobb döbbenet, 1 hónap alatt a csatáraink száma csökkent és tudtunk igazolni egy Rocchit, úgy hogy mindenki tudja és látja hogy mekkora hiány van elől. Ez egyszerűen hihetetlen és elképeztő!!!
Állítólag elindult egy új project az Internél. Ez nagyon jó gondolta mindenki. Fiatal edző, motiválatlan játékosok eladása, irreális bérek csökkentése, elvileg fiatal tehetségek beépítése mind-mind nagyon szépen hangzott a nyáron. Alapvetően jó is indult az egész, jöttek nagy győzelmek stb. Sneijder-gate óta valami megtört. Eltelt fél év és mit látunk?: egy teljesen motiválatlan, elképzelés nélkül játszó, hitetlen, rossz csapatot. Vezetőség a téli átigazolási időszakban nem a kritikus posztokra igazol. Totális fejetlenség. A fejekben sürgősen rendet kell rakni, mert csúfos vége lesz. Szerintem a Chievo ellen sok mindenre választ kapunk, hogy hogy fog játszani a csapat, ha ott is leégünk, akkor komoly leépülés veszi kezdetét, sírva fogjuk várni a májust hogy ennek vége legyen.
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Egy jó Nagatomora is nagy szükség lenne, de a sérülése óta nem a régi. Nem mellesleg távozott az egyik jó komája is, Sneijder.
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Komax írta:Tegnapi megye 3 színvonal asszem mindenkinél kicsapta a biztosítékot. Szidjuk Stramat jogosan, mert nincs hajtás. DE egy kicsit nézzük más szempontból is a dolgokat. Jelenleg az edző bele tud nyúlni a meccsbe? NEM! Ismét eladtak az edző feje felől minden használható játékost, aki lendíthetne a csapaton. Továbbá egy játékos mi motiválja jelenleg?, amikor a fizetését minden nap leakarják csökkenteni? SEMMI! Cuchunak ha leveszik a pénzét és marad, nem fog már azon a szinten játszani amit megszoktunk tőle. Ezzel nem leszek népszerű, de valahol elgondolkodtató hogy egy 40éves Zanetti kirobbanthatatlan a kezdőből, úgy hogy Ő sem tesz már semmit hozzá. Minden 5. meccsen levág egy szólót amikor tele a töke, hatalmas taps hogy mekkora küzdő (tegnap óriási alibi volt Ő is). Na meg a lehető legnagyobb döbbenet, 1 hónap alatt a csatáraink száma csökkent és tudtunk igazolni egy Rocchit, úgy hogy mindenki tudja és látja hogy mekkora hiány van elől. Ez egyszerűen hihetetlen és elképeztő!!!
Állítólag elindult egy új project az Internél. Ez nagyon jó gondolta mindenki. Fiatal edző, motiválatlan játékosok eladása, irreális bérek csökkentése, elvileg fiatal tehetségek beépítése mind-mind nagyon szépen hangzott a nyáron. Alapvetően jó is indult az egész, jöttek nagy győzelmek stb. Sneijder-gate óta valami megtört. Eltelt fél év és mit látunk?: egy teljesen motiválatlan, elképzelés nélkül játszó, hitetlen, rossz csapatot. Vezetőség a téli átigazolási időszakban nem a kritikus posztokra igazol. Totális fejetlenség. A fejekben sürgősen rendet kell rakni, mert csúfos vége lesz. Szerintem a Chievo ellen sok mindenre választ kapunk, hogy hogy fog játszani a csapat, ha ott is leégünk, akkor komoly leépülés veszi kezdetét, sírva fogjuk várni a májust hogy ennek vége legyen.

Hagyjuk már, hogy mindenkit eladtak és nincs embere. A 10-es győzelmi szériához képest gyengült a kezdő? Se Cou,se Sneijder, se Livaja nem vett ki részt belőle. Mert ahhoz képest szerintem csak erősödött. Oké, nem egy világverő keret, de a cél nem is a Scudetto, hanem elsősorban az,hogy épüljön egy új csapat hosszútávra. Ezzel a kerettel egy ilyen Sienat 10 emberrel is verni kellene. De abszolút semmi szervezettség, semmi elképzelés nincsen. De egyébként variációs lehetősége is van. Kevés csatár van oké, akkor lehetne játszatni mondjuk egy 4-2-3-1-t is akár:
Handa - Zanetti,Rano,Juan,Pereira-Gargano,Kuzmanovic-Schelotto,Kovacic,Cassano-Palacio.
Na és ebben azért bőven van variációs lehetőség. Bal oldalra fel lehetne küldeni Nagatomot támadni, Schelotto helyére berakni jobbszélre Palát és akkor csatárnak Milito és akkor Alvarezről még nem is beszéltünk.
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

tényleg nem várna az ember ezzel a kerettel csodákat, de ami tegnap volt még mindig bosszant. meg sem próbáltuk megverni az akkor 20. helyezett csapatot. felfoghatatlan :shock:
és a legrosszabb az egészben hogy nincs önbizalma a játékosok nagy részének hogy megcsináljanak cseleket, meginduljanak stb, pedig nem a Barca vagy a MU embereivel álltak szemben. :roll:

Mou távozása óta a motivációs probléma mindig egy újra és újra visszatérő dolog, de hogy egy Inter úgy viselkedjen a pályán mintha ők lennének a gyengébbek, az alárendeltek, az elképesztő. Strama legalább annyit mondhatna hogy srácok, jók vagytok, ezeknél a sienai srácoknál sokkal jobbak, higgyétek el!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DSanton39 2013.02.04. 13:59-kor.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Militoval amúgy mi a helyzet? Mert oké,hogy te beraknád, csak ha a keretben sincs,úgy elég vicces,hogy felrovod. Eto'o is jó lenne.

Ne értsd félre, nem bunkóskodni akarok.
Tényleg mi van Militoval? Valamiről lemaradtam.

Amúgy Nagatomo,hát nem tudom,nem sokkal jobb,mint Pereira.

"Strama legalább annyit mondhatna hogy srácok, jók vagyok ezeknél a sienai srácoknál sokkal jobbak, higgyétek el!"
Nem hinném,hogy ő,vagy bármelyik előző edzőnk a 10. meccs után már szart volna csapatra. Inkább nem elég vagy nem tudom.
alwin91

Na igen, édesapám aki kéthavonta lát Inter meccset streamről ha én itthon vagyok, 10 perc után csak ennyit mondd: "elég komoly motivációs gondok vannak itt. nem igaz, hogy mindegyik állva várja az a rohadt labdát"
alwin91

hvmetal írta:Militoval amúgy mi a helyzet? Mert oké,hogy te beraknád, csak ha a keretben sincs,úgy elég vicces,hogy felrovod. Eto'o is jó lenne.

Ne értsd félre, nem bunkóskodni akarok.
Tényleg mi van Militoval? Valamiről lemaradtam.

Amúgy Nagatomo,hát nem tudom,nem sokkal jobb,mint Pereira.

"Strama legalább annyit mondhatna hogy srácok, jók vagyok ezeknél a sienai srácoknál sokkal jobbak, higgyétek el!"
Nem hinném,hogy ő,vagy bármelyik előző edzőnk a 10. meccs után már szart volna csapatra. Inkább nem elég vagy nem tudom.

Most még éppen sérült, de ezt egy általános helyzetre mondtam.
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

alwin91 írta:Hagyjuk már,...
Leugathatsz, attól még mindig ott tartunk hogy nincs csapat. Teljesen súlytalan, nincs váz, nincs alapja jelenleg a játékunknak.

Ajánlom mindenki figyelmébe:
http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... g_hattere/
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

Komax írta:
alwin91 írta:Hagyjuk már,...
Leugathatsz, attól még mindig ott tartunk hogy nincs csapat. Teljesen súlytalan, nincs váz, nincs alapja jelenleg a játékunknak.

Ajánlom mindenki figyelmébe:
http://nerazzurri.blog.nepsport.hu/arch ... g_hattere/

Tökéletesen összefoglalja az egész helyzetet. Teljesen egyetértek a jelenlegi helyzettel kapcsolatban.
Minden szava igaz. Tényleg mindenki olvassa el.
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

,,Stramaccioni esetében pedig egyszerű a képlet. Egy gyors menekülő útnak köszönhetően, most komoly problémákkal kell szembe néznie. Viszont az nem lehet kérdés, hogy tehetséges edzővel állunk szemben. Feltehetjük magunknak a kérdést. Kirúgjuk, mert nem sikerült első szezonjában és a szakmában amúgy is kezdőként egy struktúrát felépítenie - részben kényszerből - és az egyik rivális kezére játszunk (jelenesetben a Roma a legéletszerűbb), ahol esetleg hagyják kikísérletezni és kitapasztalni magát. Vagy megtartjuk, és időt és lehetőséget biztosítunk neki arra, hogy tapasztalatot szerezzen, és fejlődhessen. A képességei tükrében határ a csillagos ég. (Egy külön poszt témája az Inter szakmailag igencsak megkérdőjelezhető szakmai stábja, ami jelenesetben szintén nem dolgozik maradéktalanul a keze alá, hogy finoman fogalmazzunk.)"

Én még mindig a maradás mellett lennék, ha új edzőt hoznánk, lehet hogy egy év múlva ilyenkor őt küldenénk el... Remélem javulunk valamit, és jövőre újult erővel (és pár igazolással) vágunk neki a szezonnak - Stramával.
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Én csak azt nem értem hogy mire fel gondoljuk azt hogy Strama majd csapatot épit nekünk miközben volt rá 8 honapja és mégsem tette?
Amugy meg nem fogják leváltani, de a BL idén biztos nem lesz meg.
Én erösen kételkedem benne hogy a köv szezonban majd 1 egységes jo csapat lesz az Inter Stramával.
Amugy nézzétek meg az arcát a Roma elleni kupameccs elött, olyan volt mintha ö lenne a Roma edzöje és övé lenne a világ. Ha véletlenül befut Strama, akkor a Roma hivo szavára ugy itthagy minket mint anno Mou, ez tuti.
PetR
Kapcsolat:

Inter101 írta:Én csak azt nem értem hogy mire fel gondoljuk azt hogy Strama majd csapatot épit nekünk miközben volt rá 8 honapja és mégsem tette?
Amugy meg nem fogják leváltani, de a BL idén biztos nem lesz meg.
Én erösen kételkedem benne hogy a köv szezonban majd 1 egységes jo csapat lesz az Inter Stramával.
Amugy nézzétek meg az arcát a Roma elleni kupameccs elött, olyan volt mintha ö lenne a Roma edzöje és övé lenne a világ. Ha véletlenül befut Strama, akkor a Roma hivo szavára ugy itthagy minket mint anno Mou, ez tuti.

Nem gondolom, csak remélem, mivel én is tudom hogy nem fogják elküldeni. Ezért lenne jó ha esetleg feltámadnánk valahogy. :D
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Ha kapott 8 hónap bizalmat Strama, akkor miért nem élt vele? Tudtátok, hogy Gasperini nagyon tehetséges edző, csak nem kapott játékosokat? Tudtátok, hogy Benítez nagyon tehetséges edző, csak nem kapott játékosokat? Egyiket most rúgták ki a Palermótól (biztos azért, mert nem igazolták neki vissza Pastorét Ibrával meg Silvával), Benítez alatt meg mozog a kispad, ha hétvégén nem nyernek, kirúgja Abra. És nem fognak nyerni. És miért van ez?
MERT UGYANÚGY MINT STRAMA, NEM KÉPESEK "SZTÁROKBÓL" CSAPATOT ÉPÍTENI! Úgy, mint Ancelotti, Mourinho vagy Guardiola.
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Moratti bálványozza a saját játékosait. Vannak infók arról, hogy hogyan viszonyul a csapatához és az azt alkotó emberekhez. Legalábbis abból az időből, mikor még ott volt Filkor. Nem hiszem, hogy azóta változott. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy szerintem amíg van esélye Strama-nak elérni a célt, addig hirtelen döntéseket ne várjunk vele kapcsolatban. Ez vele szemben is úgy le(sz)nne fair, ha azt mondaná neki Moratti, hogy itt van a következő pár meccs és addig produkálni kell valami kézzel foghatót.
A másik pedig az, hogy valóban viszonylag sok ideje van a csapatnál, lassan egy éve. Lehet, hogy ez kevés még és én sem vagyok teljesen ellene, de jó lenne látni az irányt a stílusjegyeket a karaktert, hogy valamit képviselünk, valahová tartunk. Bárki bármit mond, ez a keret nem gyengébb a Milan, Roma, Lazio, Napoli kvartettnél. Utóbbi talán egyéniségek terén van előttünk és ez igaz lehet a tesókra is. Ám mindegyiknek van stílusa és játéka, pedig egyik helyen sem világsztár az edző. Jó Zeman megbukott, de lehetett látni az elképzelését meg amit ő képvisel. Ez hiányzik itt nagyon.
Amennyiben Strama arra izgul, hogy 9 emberrel védekezzünk, akkor tegyük azt, de konzekvensen tegyük. Alakítson hozzá egy gyors kontrára épülő játékot. Utána legyen sikeres vele, vagy bukjon bele, de ne így, hogy tulajdonképpen olyan, mintha senki sem lenne a csapat mellett.
Meg kell mondani neki, hogy tessék itt van X meccs. Ez az elvárás és nem a pontok elsősorban, hanem a játék, hogy azt tudjuk mondani, igen ez Strama munkája. . .
A bajnokság színvonala viszont igen alacsony. Ahol egy csapat 12 forduló alatt 13 pontot szerez a megszerezhető 36 pontból, és még így is van esélye egy BL helyre odaérni (ráadásul nem 4 hely van az elitbe) az azért igen érdekes.
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

A legújabb hírek szerint Moratti már ideges. Strama kapott 5 meccset, hogy csináljon valamit, ha Februárban nem jönnek az eredmények akkor menesztve lesz. A fogadóirodáknál 1,75 a szorzó a kirúgására, szóval eléggé esélyes.
e.szabi

Hozzászólás Szerző: e.szabi »

RenciDavid írta:A legújabb hírek szerint Moratti már ideges. Strama kapott 5 meccset, hogy csináljon valamit, ha Februárban nem jönnek az eredmények akkor menesztve lesz. A fogadóirodáknál 1,75 a szorzó a kirúgására, szóval eléggé esélyes.

Én csak akkor meneszteném, ha mondjuk 5 meccs alatt megint semmi nem látszik a csapat játékán és az eredmények sem jönnek. Ha látni lehet majd valami elképzelést, vált felállást, akkor hagynám egyelőre. Kit tudna előhúzni most hirtelen Moratti a kalapból? Komoly edző szezon végéig nem ír alá már ilyenkor. Ha viszont nyáron váltás lenne, akkor csak is Simeonet látnám itt szívesen. Nem kell Blanc, pláne nem az a szerencsétlen Bielsa.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

RenciDavid írta:A legújabb hírek szerint Moratti már ideges.

Na végre, észrevette, hogy valami nem stimmel...

Én azt mondom, csak ha van eredmény akkor maradjon, nem érdekel a mutatott játék sem, stabilizálja a csapatot a 3.helyen, vagy arra esélyesként, nincs idő fejlődni, most mát zsinórban kell nyerni.
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Ha most nyernénk zsinórban pár meccset, mert szerencsésen csúsztatunk egy szögletnél, Guarin véletlenül elereszt egy védhetetlen lövést, ne agy isten megint rúgatunk egy öngólt lásd Palermo, akkor mennyivel leszünk előrébb?
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Dan-i-nter írta:Ha most nyernénk zsinórban pár meccset, mert szerencsésen csúsztatunk egy szögletnél, Guarin véletlenül elereszt egy védhetetlen lövést, ne agy isten megint rúgatunk egy öngólt lásd Palermo, akkor mennyivel leszünk előrébb?

Így van. Oké, hogy gyenge a keret. De attól még látszódhatna mi a taktikája....
Vagy hogy milyen szándékkal megyünk fel meccsről meccsre.
Mert minden meccs előtt bezengi, hogy így meg úgy tiszteljük az ellenfelet, de fel fogjuk szántani a pályát, mivel már nem hibázhatunk.
Ehhez képest látjuk mi a valóság.
Ha meg véletlenül vezetést szerzünk, visszaállunk, és annyi volt részünkről.
Nem egy meccsen volt így.
Rossz az irány, nincs is irány, csak kapkodás.
interfan

Hozzászólás Szerző: interfan »

PellerG írta:
Dan-i-nter írta:Ha most nyernénk zsinórban pár meccset, mert szerencsésen csúsztatunk egy szögletnél, Guarin véletlenül elereszt egy védhetetlen lövést, ne agy isten megint rúgatunk egy öngólt lásd Palermo, akkor mennyivel leszünk előrébb?

Így van. Oké, hogy gyenge a keret. De attól még látszódhatna mi a taktikája....
Vagy hogy milyen szándékkal megyünk fel meccsről meccsre.
Mert minden meccs előtt bezengi, hogy így meg úgy tiszteljük az ellenfelet, de fel fogjuk szántani a pályát, mivel már nem hibázhatunk.
Ehhez képest látjuk mi a valóság.
Ha meg véletlenül vezetést szerzünk, visszaállunk, és annyi volt részünkről.
Nem egy meccsen volt így.
Rossz az irány, nincs is irány, csak kapkodás.

Teljes mértékben egyetértek. Lehet védeni hogy nincs csatár ez rendben van.
De az hogy nincs egy taktikán, vagyis van csak nincsenek hozzá játékosok, tehát nem a csapathoz illő taktikát játszatja.
Nincs elképzelés, nincs ötlet ez mindent elmond. Annyi a taktikánk, ha Palacio, Guarin, Cassano jó formában van majd ők eldöntik.
Ennyi ezzel kifújt. Valamint lövünk egy gólt, utána totális védekezés, röhej.
Egy Sienan látni mit akar játszani, egy Sienan. Akármennyire is szar egy csapat, legalább legyen egy elképzelés. De nekünk még ez sincs meg.
Valamint nyár óta nem tudja megszervezni a középpályás védekezést. Vagy felküld 5 védekező kp-t, vagy átrohannak rajtunk. De az a szép, még úgyis ha teli vagyunk védekező középpályással.
Továbbá jó pár játékost nem a posztján játszat.
Ez a totális fejetlenség csak az ő hibája. Legalább lenne egy elképzelés, egy irány, egy taktika. De sajnos egyik sincs meg. Mindez siralmas nyár óta.
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

interfan írta:Mindez siralmas nyár óta.

Volt egy győzelmi szériánk, amit természetesen lehet vitatni, hogy mennyire volt jobb a csapat (annyival mindenképp hogy szar játékkal is nyerni tudott) de számomra inkább az érthetetlen, hogy ez a keret verte meg az akkor még veretlen, és jobb formában lévő Juve-t. :shock:

És ahogy azt már korábban is írtam, azóta érzek egy törést, hogy nem tudott egy lesajnált legatyásodott csapatból a Juve elleni győzelemnek köszönhetően bajnokesélyes csapatot szervezni, nem tudott a kínálkozó lehetőséggel mit kezdeni vezetőedzőként.

Totálisan elveszítette a fonalat, azt se tudja mi van, és ebben látom az ő nagy hibáját, hogy akkor a keret bízott benne, bizonyította hogy mire képes, de Strama ezt valamiért elszalasztotta, és azóta nincs semmi, valóban.
kaszasINTER

Hozzászólás Szerző: kaszasINTER »

Hasonló a helyzet,mint anno Ranierivel volt egy jó győzelmi sorozat aztán semmi eredmény.
Egy kis statisztika Strama sorozata a Juventus ellen minden mérkőzéssel számítva Ranieri utolsó 19 meccsével összehasonlítva.
Strama:Gy 6 D 6 V 7
Ranieri:Gy 8 D 3 V 8
Injoc

Hozzászólás Szerző: Injoc »

Ebben a rossz szériában mindenki benne van Stramatól, Morattin keresztül a játékosok egyaránt. Rengeteg olyan meccs ment el ahol Gargano elpasszolta magát, Livaja vagy Jonathan nem lőtte be fél méterről aztán Cassano elflegmáskodta, vagy legutóbb Guarín alakítása a 16-os előtt és most Chivu kiállítása. Ezek egyéni hibák amik kihatással voltak a csapat eredményességére. Aztán rengeteg a sérült.. egy csapatot ki lehetne mindig állítani, ez sem normális. Strama taktikai felkészületlensége, a középpályás védekezés teljes hiánya, játékosok posztidegen helyen játszatása, Moratti olykor túlzott sóhersége úgyhogy mindenki hozzáteszi a magáét ehhez a jelenlegi állapothoz.
Ahhoz hogy változzon valami mindenkinek hozzá kell tennie máskülönben nem lépünk 5-ről a 6-ra.
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

Injoc írta:Ebben a rossz szériában mindenki benne van Stramatól, Morattin keresztül a játékosok egyaránt. Rengeteg olyan meccs ment el ahol Gargano elpasszolta magát, Livaja vagy Jonathan nem lőtte be fél méterről aztán Cassano elflegmáskodta, vagy legutóbb Guarín alakítása a 16-os előtt és most Chivu kiállítása. Ezek egyéni hibák amik kihatással voltak a csapat eredményességére. Aztán rengeteg a sérült.. egy csapatot ki lehetne mindig állítani, ez sem normális. Strama taktikai felkészületlensége, a középpályás védekezés teljes hiánya, játékosok posztidegen helyen játszatása, Moratti olykor túlzott sóhersége úgyhogy mindenki hozzáteszi a magáét ehhez a jelenlegi állapothoz.
Ahhoz hogy változzon valami mindenkinek hozzá kell tennie máskülönben nem lépünk 5-ről a 6-ra.

Annyival egésziteném ki,hogy szinte zéró támadónk van,úgy meg qrva nehéz gólt lőni.Pedig ezt a játékot arra játszák
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

Injoc írta:Ebben a rossz szériában mindenki benne van Stramatól, Morattin keresztül a játékosok egyaránt. Rengeteg olyan meccs ment el ahol Gargano elpasszolta magát, Livaja vagy Jonathan nem lőtte be fél méterről aztán Cassano elflegmáskodta, vagy legutóbb Guarín alakítása a 16-os előtt és most Chivu kiállítása. Ezek egyéni hibák amik kihatással voltak a csapat eredményességére. Aztán rengeteg a sérült.. egy csapatot ki lehetne mindig állítani, ez sem normális. Strama taktikai felkészületlensége, a középpályás védekezés teljes hiánya, játékosok posztidegen helyen játszatása, Moratti olykor túlzott sóhersége úgyhogy mindenki hozzáteszi a magáét ehhez a jelenlegi állapothoz.

Hanem a 3-ról a 6-ra sajnos....
Inter101

Hozzászólás Szerző: Inter101 »

Abban egyetértünk hogy a kialakult helyzet miatt mindenkinek van felelössége, de.
Ne hozzunk fel olyan helyzeteket amikben szerencsétlenek voltunk, mert volt legalább annyi olyan momentum amikor nekünk volt szerencsénk. Megmagyarázni mindig mindent meg lehet, mint ahogy teszi ezt Strama hétröl hétre.
Strama az elmult lassan 1 évben nem tudott felépiteni 1 csapatot. Lehet sok mindenre fogni hogy miért nem, de az igazság az hogy az eddigi mérlege nem tul szép. Én most nem a helyezésre meg pontszámokrol beszélek hanem játékrol. Egyszerüen mint elöttem is emlitették nincs az Internek stilusa, nem tudni mit akar játszani. Amugy meg persze hogy nem mert mindig más a felállás.
Káosz van ez tény, az is tény hogy nem csak Strama tehet rola. Azt hiszem hogy azon el kéne gondolkodni hogy miért van az hogy a nagyon sokadik edzö sem képes csapatot kialakitani nálunk. Felülröl kéne kezdeni azt a bizonyos megujulást. Az az igazság hogy Moratti hozzá nem értése addig könnyen tolerálhato volt amig öntötte a milliokat a csapatba, de igy hogy már nem teszi elég fájdalmas nézni a hülyeségeket amik nálunk történnek.
Dris

Hozzászólás Szerző: Dris »

Milán x-elt, Roma kikapott.
nagyon kell ez a mai (bár párszor már volt ilyen).
ezért mondtam én hogy a többiek legalább annyira szarok mint mi így nem esélytelen a BL.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Dris írta:Milán x-elt, Roma kikapott.
nagyon kell ez a mai (bár párszor már volt ilyen).
ezért mondtam én hogy a többiek legalább annyira szarok mint mi így nem esélytelen a BL.

Ma nem játszik más csak a győzelem,mert a következő 2 forduló (Fiorentina,Milan) nagyon rázós lesz.
psn

Hozzászólás Szerző: psn »

Kovacic megsérült, kidőlt.. Jól kezdődik :\
PetR
Kapcsolat:

psn írta:Kovacic megsérült, kidőlt.. Jól kezdődik :\

Pont most olvastam, csodálatos. :( Ricky remélem játszik majd.
psn

valaki tud adni sportklubos linket? köszi előre is
hegecs8

Hozzászólás Szerző: hegecs8 »

Cassanooo!!!! Ez jó kezdés. :)
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Másnak is akadozik a sport klubos link?
jakupecs

Hozzászólás Szerző: jakupecs »

Marco írta:Másnak is akadozik a sport klubos link?

jaja pedig nem szokott
psn

Marco írta:Másnak is akadozik a sport klubos link?

jah :S bosszantó, főleg hogy amikor zsinórban szarul játszottunk azt tisztán láttam, amikor örülhetnék meg képregény :S
psn

remek, kezdődik a mélyrepülés.. a lejtőn nincs megállás :S
PetR
Kapcsolat:

Már előbb is csak a szerencsén múlt hogy nem fejelték be, most megtörtént. Félidőben Gargano vagy Kuzmanovic - Ricky cserét kéne meglépni...
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Gargano meg szépen hagyta hogy besétáljon az embere, és gólt fejeljen. gratula neki :(
PetR
Kapcsolat:

RANOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :)
sly89

Hozzászólás Szerző: sly89 »

Béka Bandiiiiii! de szép fejes volt :D
Marco

Amúgy mostanság már Handa se parádézik annyira, ahhoz képest h szezon elején amit lehetett azt megfogott, most már nincs annyi bravúrja. Nem azt mondom h hibázik, csak pl ez a fejes is sztem fogható lett volna.

Közben Rano gyönyörű fejes!!
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Strama annyira becsicskult. Rossz nézni ezt az embert meccsek óta ahogy kummancskodik meg szomorkodik.
Rohadjak meg nem értem miért lett meghosszabbítva a japó szerződése,vagyis értem,a piac miatt.
Stanko lett nevezve?
Gargano...
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

stramaból kiégett a tűz...v eloltották nem tudom

régen berohant a pályára a gólnál meg ugrált mint 1 majom 90 percen keresztül most meg fogja az állát azt néz ki a fejéből

meccs előtt meg: moratti great motivator

gondolom mondta ha nem nyerünk lófej lesz az ágyba, nagy motivátor :D
bali06

Hozzászólás Szerző: bali06 »

Kuzmanovic mi a faszért cselezget a kapu előtt?! Többször is passzolhatna, de inkább elkezd cselezgetni...
Marco

Gargano mekkora kapufa, nem is tudtam h ilyet is tud a kis uru xd
BlueSky

Hozzászólás Szerző: BlueSky »

Nord szidja Balotellit,nehogy zártkapu legyen belőle :lol:
PetR
Kapcsolat:

Marco írta:Gargano mekkora kapufa, nem is tudtam h ilyet is tud a kis uru xd

Bezzeg 1 az 1ben kapus ellen nem tudta betekerni normálisan...
Válasz küldése