SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- vaskalap
Re: SERIE-A és SERIE-B (Átigazolások, meccsek, játékosok)
Kezd az összeesküvés elmélet éledezni,ennél nagyobb ziccert kihagyni,mint a Napoli tette....hát most zárkózhattak volna,de mégse.
- e.szabi
- Süti
-
Injoc
http://azzurri.co.hu/index.php/item/728 ... A1n%C3%A1l
Azért a Románál is elindult valami. Új tulaj, stadion, szponzor, játékosok...Nem ez lenne a követendő út?
Azért a Románál is elindult valami. Új tulaj, stadion, szponzor, játékosok...Nem ez lenne a követendő út?
- Dris
nagyon kéne hogy juve meg a lazio minél tovább jusson az európai kupákban mert ha így folytatja a Serie A lassan beérnek minket a franciák!!

- Süti
Az a gond, hogy ameddig az EL-t ennyire leszarják az olaszok, garantált hogy beérik az olaszokat.
- Stankov
http://www.csakfoci.hu/node/134331
Azért a Románál sincs kolbászból a kerítés
Azért a Románál sincs kolbászból a kerítés
- Süti
- Festa
A Fiorentina simán nyert Genovában. Remélem övék lesz a 3.hely és nem a Miláné.
Ha már a mi tehenünk meghalt illetve sérült akkor a szomszédé is
-
Injoc
http://azzurri.co.hu/index.php/item/119 ... %C3%A9kosa
"...ő lett a csapat házi gólkirálya is a maga 15 találatával"
Én amondó vagyok hogy Guarín is képes lenne ilyen teljesítményre ha hasonló alázattal lenne a foci iránt és megfelelő edzői irányítaná.
"...ő lett a csapat házi gólkirálya is a maga 15 találatával"
Én amondó vagyok hogy Guarín is képes lenne ilyen teljesítményre ha hasonló alázattal lenne a foci iránt és megfelelő edzői irányítaná.
- PellerG
Higuaín is közel a megegyezéshez a Juvéval....
Eddig így fest a csatársoruk a következő szezonra:
Higuaín, Llorente, Vucinic, Matri, Giovinco, Quagliarella, Anelka
http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... in?ICID=HP
- vaskalap
PellerG írta:Higuaín is közel a megegyezéshez a Juvéval....
A miénk meg:Palacio,......
- Youme
- Adminisztrátor
Festa írta:A Fiorentina simán nyert Genovában. Remélem övék lesz a 3.hely és nem a Miláné.
Simán előfordulhatna, hogy a már kieső Siena egy szép búcsúzást tervez a hazai közönségnek (-azaz, hogy nem kapnak ki-) miközben a Fiorentina megveri a leggyengébb csapatnak bizonyuló Pescarat. Ne felejtsük el, hogy a pontlevonások nélkül a Siena simán bentmaradt volna.
Azért írtam feltételes módot mert a bírók ezt úgysem hagynák. Láttuk tegnap is ahogy a 83. perc környékén elmaradt a 11-es a Roma-nak...
- Youme
- Adminisztrátor
- Komax
- Stankov
Miért van ez Milan meg a Juve a "kiskedvenc" ?Mi meg a mostoha csapat vagyunk,Calciopoli után a juve a B-be Milan sehol akkor a Romát tolták minket meg nevetséges eltiltásokkal sújtottak.Az idei év is egy vicc volt
- PellerG
Bármennyire is csúszik lefele a Calcio, "házon belül" azért jövőre is izgalmas év várható.
Juve: Kiemelkednek a mezőnyből, már összeszokottnak is számítanak. Biztosan érkezik Llorente, Higuaín. Gondolom lesznek további érkezők is.
Napoli: Nagyon érdekes évük lesz.... Ugye Benítez veszi át a csapatot. Azt a csapatot, ahol kb 10 éve 3 védős rendszerben játszottak. Nem nehéz megjósolni, hogy Benível ez változni fog. Vajon jobban meg tudja valósítani az elképzeléseit, mint 3 éve nálunk? Távozhat Cavani, Zuniga, Inler.... Tehát úgy néz ki, azt a feladatot kapta, hogy egy teljesen új Napolit építsen.
Milan: Még azt sem tudni, ki lesz az edzőjük. Hasonlóan ámok-fut ott Berlusconi, mint nálunk Moratti. Nincs rossz vázuk, ha ehhez tudnak igazolni, és nem a Seedorf - Inzaghi duett veszi át a csapatukat, akkor versenyben lesznek.
Fiorentina: Lehet, hogy sokan nem értenek egyet, de én szinte biztos vagyok benne, hogy ők lesznek a Juve első számú kihívói. Idén egy egészen stabil csapatot épített Montella. Ehhez már biztosan csatlakozik a felépült Gio Rossi és a Malagás szélső Joaquín. A csapat esze, Borja Valero marad, várható pár okos igazolás, mint tavaly is.
Udine: Amíg versenyben lesznek az EL-ben, hátrébb kullognak majd a tabellán, aztán majd ha kiesnek tavaszra, indul a szokásos hadjárat, ami akár a BL-helyekért vívott harcot jelentheti nekik ismét....
Roma: Ha érkezik Allegri, elképzelhető, hogy erős csapat épülne ott Spalletti után először. Pénzük van hozzá.
Lazio: Mindig mindenki dolgát megnehezítik. Kb hasonló szereplést várok tőlük, mint idén is. Nagycsapatok ellen jók lehetnek pontrablásra.
Juve: Kiemelkednek a mezőnyből, már összeszokottnak is számítanak. Biztosan érkezik Llorente, Higuaín. Gondolom lesznek további érkezők is.
Napoli: Nagyon érdekes évük lesz.... Ugye Benítez veszi át a csapatot. Azt a csapatot, ahol kb 10 éve 3 védős rendszerben játszottak. Nem nehéz megjósolni, hogy Benível ez változni fog. Vajon jobban meg tudja valósítani az elképzeléseit, mint 3 éve nálunk? Távozhat Cavani, Zuniga, Inler.... Tehát úgy néz ki, azt a feladatot kapta, hogy egy teljesen új Napolit építsen.
Milan: Még azt sem tudni, ki lesz az edzőjük. Hasonlóan ámok-fut ott Berlusconi, mint nálunk Moratti. Nincs rossz vázuk, ha ehhez tudnak igazolni, és nem a Seedorf - Inzaghi duett veszi át a csapatukat, akkor versenyben lesznek.
Fiorentina: Lehet, hogy sokan nem értenek egyet, de én szinte biztos vagyok benne, hogy ők lesznek a Juve első számú kihívói. Idén egy egészen stabil csapatot épített Montella. Ehhez már biztosan csatlakozik a felépült Gio Rossi és a Malagás szélső Joaquín. A csapat esze, Borja Valero marad, várható pár okos igazolás, mint tavaly is.
Udine: Amíg versenyben lesznek az EL-ben, hátrébb kullognak majd a tabellán, aztán majd ha kiesnek tavaszra, indul a szokásos hadjárat, ami akár a BL-helyekért vívott harcot jelentheti nekik ismét....
Roma: Ha érkezik Allegri, elképzelhető, hogy erős csapat épülne ott Spalletti után először. Pénzük van hozzá.
Lazio: Mindig mindenki dolgát megnehezítik. Kb hasonló szereplést várok tőlük, mint idén is. Nagycsapatok ellen jók lehetnek pontrablásra.
- Stankov
Ezt a kettőt akartam felírni én is a Fiot és a Napolit.
Azért nem semmi a Violák Joaqint mindig bírtam sztem nagyon jó játékos,jól fognak járni vele.
Napoli viszont sztem óriási bukta lesz Rafával.Sok lesz a távozó főleg Cavani fog nekik fájni,azért ő rendre megmentette edzőjét ha nem ült a taktika (ez jó párszor előfordult!) és hát Hamsik is megszellőztette már télen hogy távoznia kellene a tovább fejlődéséhez.Azért ez 2 meghatározó játékos plusz Campagnaro,remélem Zunigát meggyőzik a maradásról
Azért nem semmi a Violák Joaqint mindig bírtam sztem nagyon jó játékos,jól fognak járni vele.
Napoli viszont sztem óriási bukta lesz Rafával.Sok lesz a távozó főleg Cavani fog nekik fájni,azért ő rendre megmentette edzőjét ha nem ült a taktika (ez jó párszor előfordult!) és hát Hamsik is megszellőztette már télen hogy távoznia kellene a tovább fejlődéséhez.Azért ez 2 meghatározó játékos plusz Campagnaro,remélem Zunigát meggyőzik a maradásról
- Komax
Azt nehogy meglepődjünk a Napolin. Benitez igenis jó edző. Bárhol dolgozott, ott voltak eredmények. Valencia, Liverpool, Inter, Chelsea, mindenhol nyert valamit. Nálunk egyszerűen rosszkor dolgozott. Egy jogosan öntelt csapaton kellett volna átvinni az akaratát, nem jött be.
- Süti
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes a Napoli-val, a Chelsea-nek rendesen beintett az Európa Ligát behúzta, és megmentette a szezont, majd távozik. 
- hvmetal
Benitez a világ egyik legjobb edzője.
Ha De Laurentiis segíti és hagyja dolgozni (évek) átlépheti a Napoli az árnyékát.
Remélem viszi magával Torres-t. Kellenek a nevek a ligába.
Ha De Laurentiis segíti és hagyja dolgozni (évek) átlépheti a Napoli az árnyékát.
- e.szabi
hvmetal írta:Benitez a világ egyik legjobb edzője.
Adom. Nehogy véletlen jövőre dobogón legyünk.
-
kaszasINTER
Strama lehet a Genoa edzője.
-
kaszasINTER
Én személy szerint örülök,hogy a Lazio nyerte a Kupát.Legalább ők komolyabban veszik majd az EL-t
-
Injoc
http://www.nemzetisport.hu/legiosok/raf ... ak-2253743
„Személy szerint örülök Rafa Benítez érkezésének, hiszen sokkal többet foglalkozik és bátrabban kísérletezik a fiatalokkal, mint elődje, Mazzarri..."
„Személy szerint örülök Rafa Benítez érkezésének, hiszen sokkal többet foglalkozik és bátrabban kísérletezik a fiatalokkal, mint elődje, Mazzarri..."
- Süti
- Süti
Tevez a Juventusé, még mielőtt bárki felsikoltana, hogy mi miért nem tudtuk elhozni a válasz: éves szinten 5.5 milliót keres 2016-ig.
- Süti
http://www.youtube.com/watch?v=P6IVYioU4WY
Új Friuli tervek, de tudja valaki pontosan, hogy mire lesz kész?
Új Friuli tervek, de tudja valaki pontosan, hogy mire lesz kész?
- Stankov
Érdekes volt Tőzsér interjú a Sport klubbon.Ezen akkorát röhögtem:
"A 43.perben lecseréltek amire semmi magyarázatot nem kaptam,de következő edzőnél is volt egy fura esetem a 20.perben lecseréltek,de következő meccsen kezdő voltam"
"A 43.perben lecseréltek amire semmi magyarázatot nem kaptam,de következő edzőnél is volt egy fura esetem a 20.perben lecseréltek,de következő meccsen kezdő voltam"
- Süti
Csak egy-kétszer kapcsoltam oda, úgy néz ki hogy marad a Genoa-ban? 
- Stankov
Igen,nem is nagyon merült fel benne a váltás .
Van egy 3-4 éves kislánya,azért neki sem tenne jót ha ide-oda lenne rángatva csak azért mert apának nem annyira ment az első szezonba.
Sztem rengeteg olyan dolog van egy átigazolás kapcsán amire mi mezei szurkolók nem is gondolunk hogy miért jön össze vagy épp miért hiúsul meg egy transzfer.
Közbe Ogbonna a csalóké
szép volt....pedig tavaly ilyenkor hogy esküdözött hogy soha nem igazolna a városi riválishoz!
Van egy 3-4 éves kislánya,azért neki sem tenne jót ha ide-oda lenne rángatva csak azért mert apának nem annyira ment az első szezonba.
Sztem rengeteg olyan dolog van egy átigazolás kapcsán amire mi mezei szurkolók nem is gondolunk hogy miért jön össze vagy épp miért hiúsul meg egy transzfer.
Közbe Ogbonna a csalóké
- PellerG
Nagy dolog ez, hogy a Fio el tudta most csábítani Mario Gomezt.
15.000-20.000 ember volt kint ma a bemutatásán!
Őrület volt a stadionban és környékén!
Ugyanez játszódott le pár hete Torinóban Tevezzel, aztán Llorentével is!
De talán Maicon is megmozgatja majd a szurkolókat Rómában.
Ennyit számít egy nagy(obb) név.
Ekkora fogás egy nagy(obb) név.
Ilyen akciók is kellenek most ahhoz, hogy ne zuhanjon még hátrébb az olasz bajnokság rangsorolása.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... to-2262599
15.000-20.000 ember volt kint ma a bemutatásán!
Őrület volt a stadionban és környékén!
Ugyanez játszódott le pár hete Torinóban Tevezzel, aztán Llorentével is!
De talán Maicon is megmozgatja majd a szurkolókat Rómában.
Ennyit számít egy nagy(obb) név.
Ekkora fogás egy nagy(obb) név.
Ilyen akciók is kellenek most ahhoz, hogy ne zuhanjon még hátrébb az olasz bajnokság rangsorolása.
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... to-2262599
- DSanton39
Genoa: az új edző nem számít Tőzsér játékára
Fabio Liverani, a Genoa új vezetőedzője közölte a klub vezetőségével, hogy négy játékosra, köztük Tőzsér Dánielre nem tart igényt a 2013–2014-es idényben – tudta meg az Itasportpress.
Fabio Liverani, a Genoa új vezetőedzője közölte a klub vezetőségével, hogy négy játékosra, köztük Tőzsér Dánielre nem tart igényt a 2013–2014-es idényben – tudta meg az Itasportpress.
- Stankov
Az szép.Hát ez van ha ingyen szerződtetnek egy játékost kb ennyi esélyt kap.saját elmondása szerint is gyengére sikeredett ez a szezonja,de ha ki kellett volna fizetni a valós értékét kb 3-5m akkor mindjárt jobban megbecsülnék.
Pedig hosszas gondolkodás után fogadta el a Genoa ajánlatát,több csapat is vitte volna.Hát ezek szerint rossz döntés volt,mondjuk ez benn volt a pakliba,Genoánál mindig nagy jövés-menés van
Liverani?Ő az exLazios-exFios Liverani?Egy időbe úgy volt Strama megkapja a Genoa vezetőedzői posztját.
Pedig hosszas gondolkodás után fogadta el a Genoa ajánlatát,több csapat is vitte volna.Hát ezek szerint rossz döntés volt,mondjuk ez benn volt a pakliba,Genoánál mindig nagy jövés-menés van
Liverani?Ő az exLazios-exFios Liverani?Egy időbe úgy volt Strama megkapja a Genoa vezetőedzői posztját.
- DSanton39
Stankov írta:Az szép.Hát ez van ha ingyen szerződtetnek egy játékost kb ennyi esélyt kap.saját elmondása szerint is gyengére sikeredett ez a szezonja,de ha ki kellett volna fizetni a valós értékét kb 3-5m akkor mindjárt jobban megbecsülnék.
jaja, ő az. Strama szerintem vmi U-csapat edzője lesz.
-
Injoc
- DSanton39
a City egy laza 30-asért elvitte Jovetic-et.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/man-city-jovetics-erkezik-a-fiorentinatol-hivatalos-2263505
a PSG meg minden valószínűség szerint elviszi Marquinhos-t a Roma-tól. a riválisok azért gyengülni fognak. valahol ez jó meg rossz is, elképesztő módon gyengül a Serie A, nem tudja az olasz liga megtartani az értékeket.
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/man-city-jovetics-erkezik-a-fiorentinatol-hivatalos-2263505
a PSG meg minden valószínűség szerint elviszi Marquinhos-t a Roma-tól. a riválisok azért gyengülni fognak. valahol ez jó meg rossz is, elképesztő módon gyengül a Serie A, nem tudja az olasz liga megtartani az értékeket.
- Komax
Mikor sorsolnak? Van már pontos időpont?
- PellerG
Komax írta:Mikor sorsolnak? Van már pontos időpont?
25-én vagy 29-én lesz a sorsolás.
Hogy mitől függ, nem tudom.
Gondolom a hét elején lesz már pontosítás.
http://www.sportlive.it/calcio/calendar ... icipi.html
-
Injoc
http://www.azzurri.co.hu/index.php/item ... o%E2%80%9D
Nem vagyok egy Zuniga fan...de ha az ő teljes értéke 10 millió (a Juve szerint), mi pedig egy pocsék szezont produkáló Isla fele játékjogáért akarunk adni 7-et, úgy hogy az Udinese kikötötte hogy 9 millió a másik fele akkor érdemes lenne elgondolkodni hogy mit is akarunk mi...
Nem vagyok egy Zuniga fan...de ha az ő teljes értéke 10 millió (a Juve szerint), mi pedig egy pocsék szezont produkáló Isla fele játékjogáért akarunk adni 7-et, úgy hogy az Udinese kikötötte hogy 9 millió a másik fele akkor érdemes lenne elgondolkodni hogy mit is akarunk mi...
- Stankov
Stankov írta:Napoli viszont sztem óriási bukta lesz Rafával.
Lehet már most meg kell magam követni.Elég jól szépen igazolgat Rafa (mondjuk van is miből).Róma is már évek óta próbálgatja ez a spanyol-olasz stílus kombót,kérdés mennyi idő kell hogy működjön ill működhet-e egyáltalán
- Bombastico
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/milan-honda-januarban-julio-cesar-mar-nyaron-erkezhet-2264189
Ez gyilkos. Remélem újságírói kitaláció. Nem gyűlölöm a Milant, de nem szeretném Julio-t náluk látni. Ennél már csak az lenne a durvább, ha a giuve szerződtetné. Nekik még azt is megengedné a FIGC, hogy 2 kapussal álljanak ki. Nem tudom elképzelni, hogy Julio a Milanba szeretne igazolni. Menjen inkább a PSG-be vagy a Monacoba akik meg tudják adni neki a kért fizut. Mindegyikben simán kezdő lenne.
Ez gyilkos. Remélem újságírói kitaláció. Nem gyűlölöm a Milant, de nem szeretném Julio-t náluk látni. Ennél már csak az lenne a durvább, ha a giuve szerződtetné. Nekik még azt is megengedné a FIGC, hogy 2 kapussal álljanak ki. Nem tudom elképzelni, hogy Julio a Milanba szeretne igazolni. Menjen inkább a PSG-be vagy a Monacoba akik meg tudják adni neki a kért fizut. Mindegyikben simán kezdő lenne.
- PellerG
Ma így állnának fel a Seria A-s csapatok:
(A Napolihoz megérkezett közben Pepe Reina a kapuba, és Higuaínnal is szinte megegyeztek tegnap este):
Az átigazolási szezon idén(től?) szeptember 2-án, este 11 órakor zárul olasz honban!
http://www.tuttomercatoweb.com/serie-a/ ... oni-468498
(A Napolihoz megérkezett közben Pepe Reina a kapuba, és Higuaínnal is szinte megegyeztek tegnap este):
Az átigazolási szezon idén(től?) szeptember 2-án, este 11 órakor zárul olasz honban!
- Stankov
Azért a Napoli nem semmi,Reina fizuja kb 5m, Higuain 116 000 font/hét ajánlatot utasított vissza az Ágyúsoktól!
Violák meg azt az Ilicicet szerződtették 9m-ért akiért nyár elején még annak ellenére is hogy kiestek 25 körül kért Zamparini
Violák meg azt az Ilicicet szerződtették 9m-ért akiért nyár elején még annak ellenére is hogy kiestek 25 körül kért Zamparini
- DSanton39
PellerG írta:Ma így állnának fel a Seria A-s csapatok:
bár csípem az öreget, de azért nagyon remélem hogy nem Samuel lesz az állandó kezdő középhátvéd, akár Rano, akár Drago lesz szeptembertől a csapatban.
-
Injoc
http://www.azzurri.co.hu/index.php/item ... ez-esetleg
Ha a Napolinál összeáll a Higuain, J. Martinez kettős + Pandev, Insigne, Hamsik. Már csak középen kellene erősíteniük és lenne ellenfele a Juvénak..
Ha a Napolinál összeáll a Higuain, J. Martinez kettős + Pandev, Insigne, Hamsik. Már csak középen kellene erősíteniük és lenne ellenfele a Juvénak..
- Süti
- DSanton39
http://index.hu/kulfold/2013/08/01/negy_ev_jogerosen_berlusconinak/
röhejes, 4 év börtönre ítélik, de abból 3-at elengednek, és azt az egy évet sem kell konkrétan börtönben töltenie mert öreg, csak közmunka vagy házi őrizet.
- Süti
DSanton39 írta:
http://index.hu/kulfold/2013/08/01/negy_ev_jogerosen_berlusconinak/
röhejes, 4 év börtönre ítélik, de abból 3-at elengednek, és azt az egy évet sem kell konkrétan börtönben töltenie mert öreg, csak közmunka vagy házi őrizet.
De a politikai életből távoznia kell, mondják az ellenfelei.
Ez röhejes.
- Stankov
Hát lesz még dolga Rafának
Pescara-s Quintero meg Portoba kötött ki
Pescara-s Quintero meg Portoba kötött ki