Tudván, hogy a jelenlegi helyzetet mindenki látja, kétségek merülnek fel, hogy erről a projektről egy vázlatot már kiadtatok? Mindebben Branca úr, nem hibás?
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

PellerG írta:marad Strama
intertomega írta:Serie B - is!
Marco írta:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=566836640003607&set=a.257555294265078.62109.152344708119471&type=1&theater
Úgy látom volt mondani valója a Nordnak bőven. Majd lefordíthatná valaki ezeket.
R9. írta:ha lesz stadion lesz penz is utana meg csapat is
R9. írta:ha lesz stadion lesz penz is utana meg csapat is
Baggio85 írta:Szerintem egyébként a stadionépítés meg a csapat megerősítése két külön dolog. Nem véletlen keres Moratti külön befektetőket, kivitelezőket a stadion megépítésére. Nyilván valaki hibás, hogy idáig jutottunk, de ezt a játékot még mindig a pályán játszák, ott kéne körbenézni először. Ráadásul egész egyszerűen az történt, hogy amíg Moratti nyaranta 3 világsztárt igazolt, addig a Nord meg a legtöbb szurkoló elnézte, hogy 18 évig nem nyertünk bajnokságot, csakhát ugye most már a sztárok is hiányoznak.
intertomega írta:Még egy pillanatra vissza a Lazio meccshez.
Negyvened magammal ott voltam és amit korábban a Nord létszámáról mondtam kissé módosítanom kell.
A szokásos iskolai, Pécs- Velence-Milánó (sőt Nova Gorica = I. világháborús magyar hősök emlékművének koszorúzása) - Pécs út csúcsa (lett volna)
az INTER : Lazio mérkőzés volt.
A stadion bő 1/3 házzal (cirka 30 - tán 35 000 drukker) működött.
Láttátok a TV-ben vagy neten; Küzdelmes volt.
Ott a hangulat sem volt annyira pocsék. Sőt ! A Nord dolgozott rendesen, bár ők sem voltak a kanyarban tömött állapotban!
Olyan alaphangulatot teremtettek , mintha a meccstétéje a BL indulás lett volna.
Tudjátok: Helyzetek sokasága maradt ki! Akár még a győzelem is összejöhetett volna! Volna...ha nem hagynak ki a fiúk 100%-kos helyzeteket, + a 11-est.
Fütty nem volt. De volt vastaps a végén!!Na ez volt a szép. Hisz a csapat küzdött derekasan. Tehát: INTER B : római testvérek 1:3 !
Szerintem a 3. legjobb meccsünk volt. Ultrákkal beszéltünk a végén. Örültek nekünk magyaroknak csak az a Pécs az nem jött be nekik. Csak Budapest![]()
FORZA INTER !!!

Tommy írta:Volt egy kis mozgás, pár gobbot helyre tettek:
BlueSky írta:Az utóbbi években rendre megjátszák ezt és kapnak is érte.
Fogadjunk R9., hogy te huhogtál a legjobban!Tommy írta:Rasszizmus és a balhé miatt a Fiorentina ellen a kanyar zárva lesz..
Komax írta:Fogadjunk R9., hogy te huhogtál a legjobban!Tommy írta:Rasszizmus és a balhé miatt a Fiorentina ellen a kanyar zárva lesz..![]()
![]()
R9. írta:Komax írta:Fogadjunk R9., hogy te huhogtál a legjobban!Tommy írta:Rasszizmus és a balhé miatt a Fiorentina ellen a kanyar zárva lesz..![]()
![]()
kivetito elott igen, de nem hiszem h emiatt lenne![]()
milan meccs utan tuti zarva lesz a kanyar![]()
Festa írta:és ha Balotelli nem játszik ?
Dan-i-nter írta:Festa írta:és ha Balotelli nem játszik ?
ott van még Sulley barátunk is
Dan-i-nter írta:Festa írta:és ha Balotelli nem játszik ?
ott van még Sulley barátunk is