Festa írta:3 meccs zsinórban győzelem nélkül nem fér bele ha valóban Bl-t akarunk
De nem ám, nem fér bele, ha az elmúlt 3 fordulóban nyertünk volna, meglenne a dobogó, de így esélytelen.
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
Festa írta:3 meccs zsinórban győzelem nélkül nem fér bele ha valóban Bl-t akarunk
Injoc írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-cagliari-napoli-merkozes-eloben-az-nso-n-2303201
Cagliari-Napoli 1:1
Ez nem túl jó előjel az estére. Ahányszor eddig botlott a Napoli mi sosem tudtuk kihasználni. Hátha a Milan ellen törik meg ez a rossz széria.
Stankov írta:Injoc írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/serie-a-cagliari-napoli-merkozes-eloben-az-nso-n-2303201
Cagliari-Napoli 1:1
Ez nem túl jó előjel az estére. Ahányszor eddig botlott a Napoli mi sosem tudtuk kihasználni. Hátha a Milan ellen törik meg ez a rossz széria.
Nem vagyok egy babonás típus de 2. dolog amikor tuti nem szoktunk nyerni:
1.mikor botlik egy rivális és fórumra valaki ki írja hogy "kötelező nyerni,kell a 3 pont" stb,stb
2.ha egyik haver felhív és mondja hogy:"na remélem ma nyer a csapatod mert megraktam őket tipp-mixen"
Injoc írta: http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozz ... id=2304029
"Berlusconinak elege van Balotelliből, januárban eladja"
Ha kacsa ha nem kacsa azért vicces...
Injoc írta:A Roma szépen elintézte magát. Oda a veretlenség, piros De Rossinak, Castannak és a következő meccsen eltiltott lesz Ljajics is...
Injoc írta:A Roma szépen elintézte magát. Oda a veretlenség, piros De Rossinak, Castannak és a következő meccsen eltiltott lesz Ljajics is...
zesha írta:Roma-Catania
Roma-Livorno
Verona-Roma
Mocskos nagy mázlijuk van...
zesha írta:Nem a Juvet védve, de azért ez a mostani szezon nem lehet reprezentatív az olasz bajnokság erősségére viszonyítva. Mind a Juve, mind a Napoli valamilyen szinten balszerencsésen esett ki és azt gondolom, hogy mindkét csapat ha tetszik, ha nem felvehette volna a versenyt szinte bárkivel utána.
Amúgy holnap nagyon nyerni kell, mert a Roma most nem csak egy meccsen veszíthet és láttuk már korábban is, hogy az előny még ha ekkora is köztünk hamar le tud olvadni!
Süti írta:Már értem miért nem tudtuk elhozni Naingolan-t.![]()
A tegnapi Nemzeti Sport szerint 2018-ig írt alá, és az éves fizetése 9.5 millió Euró lesz.![]()
Ez komoly????
internaZIOnaLe írta:Süti írta:Már értem miért nem tudtuk elhozni Naingolan-t.![]()
A tegnapi Nemzeti Sport szerint 2018-ig írt alá, és az éves fizetése 9.5 millió Euró lesz.![]()
Ez komoly????
Még ha a két számot felcserélték és 5,9 misi lenne a bére, az is horror lenne....![]()
Szerintem reálisan 2-3 millió körül kaphat majd.
Dan-i-nter írta:A Sassuolo 4-3-ra verte a Milánt. Meccs érdekessége azon kívül, hogy 2-0-ról fordítottak, hogy a 19 éves Berardi 4 góljával tették mindezt. Ha jól tudom a fele játékjoga sajnos a köcsögválogatotté, de ha a Sassuolo még érdeklődik Belfodil iránt, akkor én simán megajánlanám az ő általunk birtokolt felét, és mondjuk 5 milliót az 50%-ért. Ha Thohir valóban fiatalokat akar, akkor ő tökéletes lenne, Icardival és vele hosszú évekre megoldódhatna a csatárkérdés.
Dan-i-nter írta:A Sassuolo 4-3-ra verte a Milánt. Meccs érdekessége azon kívül, hogy 2-0-ról fordítottak, hogy a 19 éves Berardi 4 góljával tették mindezt. Ha jól tudom a fele játékjoga sajnos a köcsögválogatotté, de ha a Sassuolo még érdeklődik Belfodil iránt, akkor én simán megajánlanám az ő általunk birtokolt felét, és mondjuk 5 milliót az 50%-ért. Ha Thohir valóban fiatalokat akar, akkor ő tökéletes lenne, Icardival és vele hosszú évekre megoldódhatna a csatárkérdés.
zesha írta:Ez nem Brancaék kreativitásán múlna. Mennyi esély lenne arra, hogy a Juve beleegyezzen, hogy talán a legnagyobb olasz csatártehetség fele játékjogát eladják nekünk...
Dan-i-nter írta:Szép passzjáték, fegyelmezett védekezés, szép kontrák.
DSanton39 írta:függetlenül attól hogy mi Interesek nem szívleljük a Juvésokat, de ez amit megengednek maguknak már külső szemmel is gusztustalan. ritka unszimpatikus hozzáállású társaság.
Stankov írta:DSanton39 írta:függetlenül attól hogy mi Interesek nem szívleljük a Juvésokat, de ez amit megengednek maguknak már külső szemmel is gusztustalan. ritka unszimpatikus hozzáállású társaság.
+1 a tegnapi meccsről,Diaznak alá fordult a bokája még le sem ért a a teste a földre de már jelezte a kezével hogy nagy a baj (felvételek után q nagy mákja van hogy tudta folytatni) a buzik persze támadnak tovább... percekig ápolni kellett,rá pár percre Tevezt keményen de szabályosan szerelik a félpályán,hempereg persze de laziálék mennek tovább,Bonucci visszarántja a támadót és üvöltve mutogat Tevez irányába (aki persze már rég felállt)2-3 köcsög társával együtt.Asszem Candreva volt aki tovább vitte de úgy vísitottak vele mintha ketté törték volna Tevezt.
versenyszellem írta:WTF ez az ember??
Süti írta:versenyszellem írta:WTF ez az ember??
Mr. Tipster.
Stankov írta:Na ez a kemény!Ezért utál mindenki minket![]()
![]()
![]()
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
DSanton39 írta:Stankov írta:Na ez a kemény!Ezért utál mindenki minket![]()
![]()
![]()
ha jól látom ez 6x ugyanaz (vagy ugyanúgy kitöltött) a szelvény. egy kis feszültségkeltésnek FB-re jó kép, egyébként nem reális, hogy valaki így játszik.
versenyszellem írta:DSanton39 írta:Stankov írta:Na ez a kemény!Ezért utál mindenki minket![]()
![]()
![]()
ha jól látom ez 6x ugyanaz (vagy ugyanúgy kitöltött) a szelvény. egy kis feszültségkeltésnek FB-re jó kép, egyébként nem reális, hogy valaki így játszik.
ez 9x pontosan ugyanaz a sor:
teljes befizetett összeg: 21.600 Ft
teljes várható nyeremény: 3.474.045 Ft
egy kis feszültség lett volna bennem is, hogy van-e 3,5 millióm vagy nincs, és mindehhez az inter és a tökutolsó meccsén egy sima H kell...
Eközben a ma délután félbeszakadt Roma - Parma bajnokit a Gazzetta dello Sport szerint március közepén (03.12.) vagy április elején (04.02. vagy 04.09.) játszhatják le a felek.Süti írta:Lehet tudni, hogy a Roma-Parma mérkőzést mire halasztották??