Játékosok (A bő keret tagjai)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

dellarocco

Re: Játékosok (A bő keret tagjai)

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Mondjuk a mai a valaha volt egyik leggyengebb olasz valogatott. Abate pl nem hiszem, h egy leheletnyivel is jobb nala. :)
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

de röhögnék ha olasz válogatott lenne :D úgy is utálom őket mint a szart legalább jót nevethetnék is rajta
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Lassan mondjuk karrier csúcsot nyom, hát mikor jöjjön a meghívó ha nem most?
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Dzsoni az Olasz válogatottban....Ő lenne az új Bergomi ;)
Ha vége lenne a szezonnak legalább a vb-n is csodálhatnánk a varázslatait. :D
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Hosszabbított Guarin 2017-ig.

Ettől függetlenül nyáron még eladhatja a klub.

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/inter-180-fokos-fordulat-hosszabbitott-a-kozeppalyas-2324233
Stankov

Hozzászólás Szerző: Stankov »

Hát kíváncsi vagyok mi lesz vele,sztem maradni fog.Viszont Ricky-ért többen érdeklődnek és lehet hogy Kuzmától megszabadulunk vinné a Basel és a Nürnberg
Süti

El nem tudom képzelni mik történhetnek egy-egy tárgyaláson, Guarin nagyon boldog, itt, nálunk. :)

http://www.youtube.com/watch?v=fe3T2KzUZD4
PellerG

Hozzászólás Szerző: PellerG »

Ausilio: "nyáron visszatérnek a fiatalok a kölcsönből (Mbaye, Bardi, Duncan), és Mazzarri értékeli majd a helyzetüket."

Azt hiszem mostanra már mindenki sejti ez mit jelent.
Ezzel meg is pecsételődne sokuk sorsa, nem beszélve Kovacicról, Bottáról és Taiderről.

Ideje lenne észbe kapni és mérlegelni.
Mert ha tényleg szeretnének valamit kezdeni ezekkel a tehetségekkel, és nem szeretnék végignézni ahogy a közvetlen riválisoknál válogatottságig viszik majd, akkor ahhoz egy másik edzőt kell kinevezni, ez nem kérdés.

Mazzarrinál előbb lesz leigazolva egy Behrami, Maggio(már ne) vagy Menez, mintsem bekerüljön Taider, Botta, Kovacic vagy Mbaye.
Hétről-hétre padoznak, néhányan már be sem szállnak.

Icardi is csak azóta van a csapatban, mióta minden olasz lap lehozta, hogy Thohir elbeszélgetett ezügyben Mazzarrival, nevezetesen az Icardi-Milito helyzetről.
Előtte egyetlen egyszer sem volt a kezdő tagja az Interben, de már becserélni is hónapok óta "elfelejtette".
Azóta minden meccsen kezdő, még csak le sem cseréli, a szerinte meg "lassan legjobb formáját elérő Milito" meg már be sem állt hetek óta a tegnapi 5 perce előtt.
Icardi szerinte nem volt olyan állapotban, hogy kezdő tudjon lenni, sőt, még csereként is húzta a száját Icardiról kérdezve.
Majd az ominózus eset után hirtelen minden meccsen kezdő, és végig is játssza őket.
Ha azt mondom, picit több élet van benne, mint a koronázott de már leváltás előtt álló király Militoban, akkor finom voltam.
Egyértelmű a helyzet...
R9.

Mazzarrinak takarodnia kell a kva anyjába ez a nagy helyzet
Dan-i-nter

Hozzászólás Szerző: Dan-i-nter »

Icardi is csak azóta van a csapatban, mióta minden olasz lap lehozta, hogy Thohir elbeszélgetett ezügyben Mazzarrival, nevezetesen az Icardi-Milito helyzetről.

Kicsit elbeszélgethete vele az általad leírt, másik 3 játékos ügyében is, mert Guarintól, Rickytől, már herótom van, attól meg még inkább, hogy 3 támadó szellemű focistával állunk fel meccsenként, azok közül az 1iket a kp-a közepére rakva, nehogy kapu közelben legyen.

De egy újságíró is rákérdezhetne már, tényleg rohadtul kíváncsi vagyok, hogy a legutóbbi meccsein remeklő Taider, vagy Kovacic, aki tud 5 méternél távolabbra passzolni vagy Botta, akinek rossz meccse még nem volt amikor beállt, mi a francért nem kerület még csereként se pályára?

Elég volt abból, hogy elpazaroljuk az összes tehetségünket! Amíg volt pénz, szemet lehetett ilyenek felett hunyni, most már nem engedhetjük meg magunknak! Komolyan, amikor arról cikkeznek, hogy jön egy fiatal tehetség, akkor most már nem úgy állok hozzá, hogy remek végre egy játékos, akiből potenciális klasszis lehet, hanem inkább úgy, hogy sajnálnám ha idejönne, és tönkretenné a karrierjét. És akkor lehet csodálkozni utána, hogy Destro miért ünnepli extázisban az ellenünk vágott gólját...
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

nem tudni 100%-ig mi igaz ezekből a hírekből, de ha Thohir tényleg ilyen jól látja a dolgokat, akkor biztos átértékeli nyáron Mazzarri helyzetét, és keresnek egy a projektnek megfelelő embert. kérdés valójában az hogy mi is a projekt. reméljük hogy az okos építkezés, saját neveltek beépítése, pár kulcs ember leigazolása mellett.
Süti

R9. írta:Mazzarrinak takarodnia kell a kva anyjába ez a nagy helyzet

Tartsunk egy szavazást erről, mármint hogy menjen vagy maradjon, hogy hova az viszont ne legyen a szavazás tárgya. :)
PellerG

Hihetetlen, de Chivu most már tényleg hivatalosan is távozott! :)

http://www.fcinternews.it/in-primo-pian ... ili-146909
A'doma Zajcev Jr.

Hozzászólás Szerző: A'doma Zajcev Jr. »

Vége Chivu és szeretett csapatunk kapcsolatának: http://www.inter.it/en/news/45300
http://www.inter.it/en/news/45301
Voltak azért szép pillanatok, de ennek már évekkel ezelőtt meg kellett volna történnie. Úgy néz ki Thohir rendezkedik.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

A'doma Zajcev Jr. írta:Vége Chivu és szeretett csapatunk kapcsolatának: http://www.inter.it/en/news/45300
http://www.inter.it/en/news/45301
Voltak azért szép pillanatok, de ennek már évekkel ezelőtt meg kellett volna történnie. Úgy néz ki Thohir rendezkedik.

Szerintem ez nem Thohir "műve". Chivunak volt, vagy van is valami sérülése ami miatt már nem nagyon alkalmas a labdarúgásra. Amúgy ahhoz képest, hogy nem gyakran játszott az eredeti posztján nálunk, szerintem elég tűrhető teljesítményt nyújtott.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Egyet kell értenem. Nekem még az Ajaxban és később Rómában kimondottan tetszett a játéka, sajnos kék-feketében ezt meg sem tudta közelíteni, de így is van mit köszönni neki, arról nem is beszélve, hogy ezzel ismét távozott egy meghatározó alakja a triplázó csapatnak. A történethez azonban az is hozzátartozik, hogy a klub sem volt hálátlan felé, sőt. Az utolsó 2-3 évet pedig egyszerűen el kell felejteni vele kapcsolatban.

FORZA INTER!!!
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

egy piócával kevesebb

Grande Dejan Stankovic ! Hiányzik,ahogy Capitano is a pályáról
Stankov

van fenn egy interjú Bottával,nagyon szimpatikus a srác.Érdekes hogy Kova sebességét és technikáját emili ki (többek közt) akkor edzésen is mutathat szép dolgokat a horvát.Továbbra sem értem Mazzát,most sem tartozik a kedvenc edzőim közé de lassan-lassan ranieri mélységig süllyed
Süti

Stankov írta:Érdekes hogy Kova sebességét és technikáját emili ki (többek közt) akkor edzésen is mutathat szép dolgokat a horvát.

Zanetti szerint a legjobb légiós Kova Ronaldo óta, azért ez is jelenthet valamit...
Fan Gusto

Hozzászólás Szerző: Fan Gusto »

Süti írta:
Stankov írta:Érdekes hogy Kova sebességét és technikáját emili ki (többek közt) akkor edzésen is mutathat szép dolgokat a horvát.

Zanetti szerint a legjobb légiós Kova Ronaldo óta, azért ez is jelenthet valamit...

Jó, de Zanetti az argentinokat is hazainak tekinti...:D
PellerG

"Kuzmanovic and Cambiasso are both good playmakers but they can also play together as two central midfielders. I was undecided in the end, and I picked Hernanes and 'Kuz' who was fresh. He played well, now I'll assess who to pick tomorrow, based on those best suited to playing Bologna."

Mazzarri teljesen elégedett a kis "Kuz-jával"...
PellerG

Livajából sem lesz egyelőre senki.
Ahogy írtam, Bergamoban nem elégedettek vele, alig fér be a csapatba, úgy tűnt, Torinoba kerülhet a nyártól.
De az edzésen verekedése után most újabb balhéja volt, így valószínű nem lesz már maradása az olasz fociban.

http://www.azzurri.co.hu/livaja-tavozik-bergamobol/
Dan-i-nter

Hát azért a bergamói csapatszellem legendás, emlékezhetünk Schelotto-t is majdnem összeverték az ellenünk játszott meccsen. Ha a Longo, Belfodil, Livaja 3-ast nézem, még mindig rá teszem a pénzem, mikor nálunk játszott, volt benne potenciál. Ha nem zavarjuk el, akkor még bizonyítani is tudott volna abban a szezonban, kár érte.
Süti

Olvasom a Kapitány könyvét, és tegnap ennél a résznél tartottam.

http://www.youtube.com/watch?v=d9h_WaAYcmc

Zanetti-Hodgson affér, amit a kirohanása után kellően intelligensen kezelt.

Plusz a bemutatkozása 95-ben:

http://www.youtube.com/watch?v=yCbQqpq23Xw
Süti

Kezd egyre valószínűbbé válni, hogy a szezon végén visszavonul a Capitano. :(
realevil

Hozzászólás Szerző: realevil »

Süti írta:Kezd egyre valószínűbbé válni, hogy a szezon végén visszavonul a Capitano. :(

Ez azert nem akkora meglepetes. De egy olyan jatekos karriert vitt vegig, ami pelda erteku minden futbalista szamara! Grande Capitano!
Süti

realevil írta:
Süti írta:Kezd egyre valószínűbbé válni, hogy a szezon végén visszavonul a Capitano. :(

Ez azert nem akkora meglepetes. De egy olyan jatekos karriert vitt vegig, ami pelda erteku minden futbalista szamara! Grande Capitano!

Persze, nem meglepő hogy így alakul, de jó lett volna, ha nem sérülés után vonul vissza, egyébként meg példaértékű a karrierje.

Sportigazgató lesz Zanetti:

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/inter-zanetti-visszavonul-a-klub-menedzsmentjeben-folytatja-2332409
R9.

a kanyart bezárták lazio ellen.....szánalams
Süti

R9. írta:a kanyart bezárták lazio ellen.....szánalams

Úhhh, erről én is olvastam, hogy elképzelhető, de ez azért durva, fellebbezni, fellebbezni, fellebbezni...
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

Ha minden igaz Zanetti utolsó meccse lenne hazai pályán...
möszi

Hozzászólás Szerző: möszi »

Azért a Nord is ostoba... Nem az első eset, nyilván tudták, hogy mi lesz a következmény, a meccs alatt figyelmeztették is őket, ennek ellenére ment a rigmus. Azzal is tisztában kellett lenniük, hogy valszeg capitano uccsó otthoni meccse lesz a kövi hazai. Ha első eset lenne megértem, de így legalább annyira hibásak a szurkolók (sőt!!!), mint a figc. Azért ne állítsuk már be úgy, hogy "jaj, szegény kis szurkolók". Én rájuk (is) haragszom, nagyon. A legutóbbi meccsemen a derby-n decemberben nem volt szurkolás (ocsmány egy hangulat volt), most megint borzalmas lesz... :( Mindegy legalább találkozom Capitanoval. :):):):)
Pinci

Hozzászólás Szerző: Pinci »

möszi írta:

Azért a Nord is ostoba... Nem az első eset, nyilván tudták, hogy mi lesz a következmény, a meccs alatt figyelmeztették is őket, ennek ellenére ment a rigmus. Azzal is tisztában kellett lenniük, hogy valszeg capitano uccsó otthoni meccse lesz a kövi hazai. Ha első eset lenne megértem, de így legalább annyira hibásak a szurkolók (sőt!!!), mint a figc. Azért ne állítsuk már be úgy, hogy "jaj, szegény kis szurkolók". Én rájuk (is) haragszom, nagyon. A legutóbbi meccsemen a derby-n decemberben nem volt szurkolás (ocsmány egy hangulat volt), most megint borzalmas lesz... :( Mindegy legalább találkozom Capitanoval. :):):):)

Ritkán értek veled egyet,de most maximálisan.
ostoba gyökerek,én már unom ezt a Napoli gyalázás témát,kb.,mint a katalán,baszk dolgokat.
Most őszintén,ki a faszt érdekel,hogy dél Olaszország elmaradott és ott mindenki cigány a Római,Torinói és Milánói szurkolók szerint?
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

off
Pinci írta:Most őszintén,ki a faszt érdekel,hogy dél Olaszország elmaradott és ott mindenki cigány a Római,Torinói és Milánói szurkolók szerint?
Őket! Ez egy örök téma marad Olaszországban. Szankciók semmit sem érnek sehol a világban, tán érdemesebb lenne Dani Alves módjára elintézni a dolgokat. Minden más csak álszentség sztem.
on
PellerG

Capitano ma elbúcsúzik a Meazzától.
10-en éve ő a kedvenc játékosom, hiába volt itt Ronaldo, Ibra, Adri, Sneijder, Maicon, nekem mindig ő volt a Nr. 1, a hihetetlen akarásával és lelkesedésével, azzal, ahogy nem egyszer 10-15 évvel fiatalabb srácokat szólózott le a pályán, öröm volt nézni.
A csk szalag szinte ránőtt a karjára, hosszú-hosszú éveken át egyértelmű volt, hogy mindig ő jött ki először az öltözőből kivezetve a csapatot.
Még nem fogom fel, nem hiszem el, hogy most búcsúzik, hogy nem lesz ott többé a pályán, hiszen számomra ő Az Inter.
Ehhez még idő kell majd nekem.
Mindig féltem attól, hogy egyszer majd eljön ez a nap, hogy egyszer ő is azt mondja majd: ennyi volt, most vége.
Szomorú vagyok emiatt nagyon.
Hihetetlen pályafutás az övé, rengeteg címmel és elismeréssel.
Igazságtalanságokkal, mint a 2010-es VB-ről való kihagyása, vagy Mazzarri első Interes szezonja, ahol egy Kuzmanovic vagy Jonathan is fixen előtte tudtak lenni a sorban...
Ez az utolsó év már ilyen-olyan okok miatt nem marad meg pozitív élményként, de azt hiszem mindent elmond, hogy rá még egyetlen ellendrukkertől sem hallottam egy rossz szót sem szólni.
Remélem visszavonultatják a 4-es mezt, és azt is, hogy kinövi magát, és rendes szerepet kap majd csodás vezetőségünkben.
Grazie Capitano!

http://www.inter.it/en/news/45624
Süti

Tegnap Karrier díjat is kapott.

A könyvét is érdemes elolvasni, nem egy tipikus focista könyv, jó pár értelmes gondolat van benne.

A Nord zárva lesz?
Süti

Kép
Stankov

Hát rajta sem fog az idő,Figonál volt kb ilyen :lol:
Alig hiszem h abba hagyja és ki tudja ha nincs a tavalyi sérülése...Valóban többet is játszhatott volna idén,de hát Mazza.Á hagyjuk is ezt nem is értem h vannak akik védik őt.
Annak viszont örülök h a teljesítményére,akarására soha nem lehetett panasz,nem volt az a picit negatív érzés bennem mikor pályára került mint anno Cordobánál vagy Mátrixnál vagy a sógiknál Maldininél.
Én már az első szezonomba megkedveltem óriási gól akasztott a Lazio ellen Uefa-kupa döntőbe.
Egy igazi példakép.
Ma este remélem mindenki odateszi magát,nem az El helyért nem a szurkolókért nem a csapatért,hanem Capitano miatt!Aki erre nem képes ma este az nyugodtan eltakarodhat fenébe
Süti

Én nem gondolom akkora tragédiának, hogy visszavonul, mert továbbra is a klubnál marad, és ez nagyon fontos, hogy az olyan játékosokat mint ő megőrizzük.

Remélem élete végéig a klubbal marad.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

Valaha volt legjobb Inter játékos.1 kez eleg,hogy ujjak segítségével megszamolhasd Hányszor játszott szarul. Vieri miatt szerettem meg az Intert,de Zanetti.. Ez teljesen más világ,tobb mint futball. 25 évesen ki merem jelenti,hogy nem fogok meg 1 hozzahasonlo játékost latni fekete-kekben. 4 est visszavonultatni es ha lesz egyszer saját stadionunk, nevadoval nem lesz gond. Ha jonnek Dzekok, ha nem,sokkal kevesebb lesz ez a csapat. Sajnalom,hogy nem lesz belőle edző. Meg egy 20 evnek mindenki örülne. Most kellene totál újjáépíteni a csapatot. Ez sokkal nagyobb dolog,mint a Bl gyozelem
Süti

hvmetal írta:4 est visszavonultatni

Ezt már egyszer kérdeztem, hogy született-e döntés, nem tudom hogyan döntenek majd, de megérdemelné. :)
Stankov

Nézegettem a statisztikákat inter.it-en.Azért Icardi 22m/9g azért nem rossz,de ami igazán komoly az Pala.Mind a 37! meccsen pályára lépett és az utolsó fordulóba is "csak" eltiltás miatt nem lesz, e mellé 17-el házi gólkirály lesz
Dan-i-nter

Ráadaásul gólpasszokban is jól áll, ha a kupameccseket is számoljuk, akkor 39 meccsen 27 gólban volt benne (19g,8a).

Kanadai táblázaton 25 gólban volt benne, holtversenyben Immobile-vel, előtte Tevéz 28, és Toni 31 (33! meccsen). Lehet, hogy nem világklasszis, de amit évről évre nyújt az elképesztő. Ő az aki alázatával, odaadásával még fent tartja az Inter korábbi győztes mentalitását.
tomika431

Hozzászólás Szerző: tomika431 »

Szerintem akikre lehet épiteni a jövő interét azok:
M.Icardi
M.Kovacic
Hernanes
Rolando
Taider
Juan
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

tomika431 írta:Szerintem akikre lehet épiteni a jövő interét azok:
M.Icardi
M.Kovacic
Hernanes
Rolando
Taider
Juan

Andreolit miért hagytad ki? ;)
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

kihirdették az argentin és olasz 30-as keretet (ami még 23-ra csökken ugye), de:
az olaszban ott van Ranocchia, az argentinban pedig Campa, Ricky, és Palacio. (utóbbiban persze sztárdömping van elől, de érdekes hogy Tevez kimaradt még ebből a bő keretből is) viszont lehet túl hazabeszélek, de Icardi-t jobbnak gondolom, mint Di Santo-t, aki benne van ebben a keretben. (a statjuk is magáért beszél: Icardi 23 meccs, 9 gól, 2 gólpassz, 10x kezdő / Di Santo 23 meccs 4 gól, 4 gólpassz, 2x kezdő)
Süti

Icardi nem baj, hogy nem megy, még valakinek nagyon megtetszene a játéka és elvinné.

Tevez kimaradása érthetetlen.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Sabella ahhoz a kerethez ragaszkódik akikkel kijutott a Vb-re.Márpedig Tevezre nem számított az elmúlt évek során.Tehát következetes volt.Nagy meglepetés nem volt a kerethirdetés után.
Süti

Festa írta:Sabella ahhoz a kerethez ragaszkódik akikkel kijutott a Vb-re.Márpedig Tevezre nem számított az elmúlt évek során.Tehát következetes volt.Nagy meglepetés nem volt a kerethirdetés után.

Nekem az.
matrix23

Hozzászólás Szerző: matrix23 »

Amúgy elég sok játékosunk megtalálható a bő vb-keretekben:
Algéria: Taider
Portugália: Rolando (gondolom nyáron élünk az opcióval)
Argentína: Campagnaro, Alvarez, Palacio
Nigéria: Obi (úgy tudom még a mi játékosunk)
Olaszország: Ranocchia
Brazília: Hernanes (már a végleges keretben szerepel)
Japán: Nagatomo (már a végleges keretben szerepel)
Kolumbia: Guarin
Uruguay: Pereira (úgy tudom még a mi játékosunk)
Horvátország: Kovacic (még nincs keret, de gondolom szerepelni fog a listán)
Válasz küldése