Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

Crespo

Re: Kötetlen beszélgetés az Interről (De nem OFF)

Hozzászólás Szerző: Crespo »

Ez olyan, mintha a Fiorentinától levonnának minden pontot amit úgy szereztek, hogy Mutu a pályán volt, mert nem lett volna szabad játszania kokóval a vérében.

Mi nem csaltunk, nem irányítottuk a bírókat, tiszta módszerekkel behúztuk a BL-t. Szánalmas lenne, ha elvennék. Egyébként az előző verzióban tényleg nem volt szó BL-ről. A nemzeti sport pont egy guriga vécépapírral egyenértékű szakmai szempontból, hátránya, hogy a vécépapír sokkal kényelmesebb.
INMATE

Hozzászólás Szerző: INMATE »

Szerintem is hülyeség az egész cikk. Ráadásul aki jobban elolvassa, szinte semmi tény sincs a cikkben (a nemzeti sport eddig se volt a legmegbízhatóbb most már nyilvánvaló, hogy totál sz@r) ami a legjobban zavar, hogy tényleg minden hónapban bajnoki címeket, trófeákat akarnak tőlünk elvenni. Próbálkoztak már Moratti bemocskolásával ott volt a sztori Mancini maffiózó szabója, most meg ez. Komolyan mi lesz legközelebb? Az Inter mezén szereplő kék olyan árnyalat amely rossz hatással van az ellenfél szaruhártyájára és ezért elveszik az utóbbi évek címeit vagy mi lesz a következő?
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

kiscivis írta:Ne foglalkozzatok már ezzel. Komolytalan az egész. Az eredeti cikkben ha jól emlékszem a bl-róől szó sem volt, csak az ns-nek színezni kell a sztorit. Le kell tojni, felesleges az egészről beszélni.

na igen, ez meg a másik, csak a Scudettóról volt szó meg a Coppáról, mindegy valószínű ebből is csak annyi lesz mint moggi hangfelvételeiből, semmi.
hvmetal

Hozzászólás Szerző: hvmetal »

szánalmas.örülnének,hogy az Inter megvédte az olasz foci becsületét inkább.7es kapni a MU-tól 2 meccsen,4et a bayerntől,kiesni a fulham ellen..pont a juvésok csalóznak.próbálkoznak már mindennel,hogy legyen esély jövőre a Scudettora...
Forza Inter!
adjunk nekik előnyt,induljunk -15pontról aztán télen már álljunk az élen! persze akkor már az lenne a baj,hogy így már...zárják ki az Intert!
mikorra lesz kész(ha lesz) az új Pazza Inter?
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Ez a hír véleményem szerint tipikus szenzáció hajhászó hatalmas kacsa! Miért?
- Dr.Moratti okos ,és igen dörzsölt üzletember aki 15 éve vezeti az Intert.
Kiváló stábbal ,hazai és külföldi kapcsolatokkal rendelkezik, - ezért számomra elképzelhetetlen,hogy ilyen eljárási hibát kövessenek el és erre senki ne figyelmeztesse őket!
- Ha esetleg mégis igaz is lenne ebből valami, miért most - közel egy évvel a két játékos átigazolása után kerülnek ilyen hírek a napvilágra?
- A híreket leközlő hamburgi újság nem a BBC ,vagy más komoly hírforrás!
- Ha a két játékosunk jogosulatlanul is szerepelt volna, akkor ezért csak minket terhel a felelősség?
- A hír szerint a BL.döntő eredményét semmisítenék meg ,és ezért szerintük a Bayern lenne a BL.győztese.Ilyen alapon az Inter valamennyi BL.eredményét is meg kellene semmisíteni ,ezért a csoportuknak és az Inter ágának valamennyi meccsét újra kellene játszani,- ez pedig elképzelhetetlen !!
- A BL.-ben ősszel és télen is regisztrálni kellett a nevezett csapat tagjait.Miért nem jelezte egyetlen hivatalos szerv (pl. az UEFA) vagy a média,hogy probléma van a két játékos átigazolása körül? Ha bármi gond lett volna,akkor azt már régen hivatalosan is tudatták volna a csapattal, nem hagyták volna annyiban a dolgot.

Bizonyára lehetne még számtalan érvet felsorakoztatni a " hír" komolyságáról,de szerintem ennyi is bőven elegendő ahhoz,hogy max.jót nevessünk ezen a hatalmas marhaságon.
:lol:
Atosz

Hozzászólás Szerző: Atosz »

Tényleg beszarás, hogy mindig kavarja valaki a szart.
Az a szerencse, hogy legalább annyira ártalmatlan, mint a többi...
alwin91

Hozzászólás Szerző: alwin91 »

Remélem, hogy ez tényleg csak valami Kacsa! Bár én már tényleg kezdek félni, hogy az olaszok kitalálnak valamit,hogy a nagycsapatok közül az Inter ne maradjon ki a 'jóból'.
Dirtylt

Hozzászólás Szerző: Dirtylt »

Elképzelem, ahogy az UEFA elveszi az Intertől a BL győzelmet, visszautaltatja a BL győzelemért járó díjat, a közvetítések díjait, a Bayernnek adja a kupát, átutalja neki a díjat, az Intert lesorolják a Seria B-be, Morattit eltiltják 5 évre minden nemű sporttal kapcsolatos tevékenységtől, az Intert megbüntetik X millió euróra.
Mellette elindul egy másik szál. Moratti beperli a Genoa elnökét, hiszen ő volt az, aki a transzfert ellátta a kézjegyével. A Barca, Chelsea, CSZKA, Rubin meg az a faszom tudja kivel játszottunk a BL-ben csoportmeccset csapat beperli az UEFA-t, hiszen bármelyikük továbbjuthatott volna az Inter ellen. VICCCCC

Viszont számomra egy dolog aggasztó. Mégpedig az, hogy a sportdöntő bíróság kifejezte az aggályait a transzfer miatt. És ő fog dönteni az ügyről......
DaNi

Hozzászólás Szerző: DaNi »

Ha be is igazolódik a gyanu (ami szerintem csak egy kacsa ,hog rombolják a presztizsünket) ,akkor is csak pénzbírságot vagy estetleg az átigazolási szezonban nem igazolhatunk
Lombardini

Hozzászólás Szerző: Lombardini »

Ha valaki el van tiltva az ilyen transzferek ügyintézésétől, akkor véleményem szerint ez nyilvánvaló mindenki számára. Vagyis úgy nem írhat alá valaki valamit ha nincs hozzá joga. Ergo akkor nem engedték volna tavaly nyáron a transzfert sem. Szerintem ez megint csak újságírói húzás, jó cikk, nyáron is van miről harsogni a VB mellett. Már annyi mindent kitaláltak, Moggi lehallgatásától kezdve a hamis könyvelésekig, hogy tele lenne vele a Garda tó. Lassan teljesen hitelüket fogják veszíteni az ilyen lejárató ügyek és senkit nem fog érdekelni ha megjelenik egy ilyen cikk.
Nia

Hozzászólás Szerző: Nia »

RenciDavid írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/elvehetik-a-bl-gyozelmet-az-intertol-2032323/

Jajj ez az uborkaszezon :)előbb-utóbb 100 évre visszamenőleg elveszik a pontjainkat:)
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

DaNi írta:Ha be is igazolódik a gyanu (ami szerintem csak egy kacsa ,hog rombolják a presztizsünket) ,akkor is csak pénzbírságot vagy estetleg az átigazolási szezonban nem igazolhatunk

Én is pont erre gondoltam, hogy kb ilyen büntetést kaphatnánk max, de aztán eszembe jutott a Chelsea esete, Őket tavaly 3 évre zárták ki a átigazolási szezonból, aztán fellebbeztek és végül törölték az egészet és igazolhatnak ugyanúgy továbbra is :)
Hülyeség ez az egész.... ;)
INMATE

Mazzola minden gondolatom összegezte. Ez biztos csak valami apróság, szóval ha van is szabálytalanság pénzbírság vagy valami letolás lesz azt kész. Nagyon morbid lenne ha három címet is elvennének azért, mert két játékost olyan adta el akinek nem volt engedélye. Másodszor ha nincs bizonyíték arra, hogy az Internél tudtak erről, ha lenne is valóságalapja a dolognak letagadják és kész. Arról nem is beszélve, hogy akkor az olasz kupa, bajnoki szezon, és BL szezon teljes kiírását semmisé teszik, hogy az Inter eredményeit korrigálni tudják? Azért ezt senki se gondolhatja komolyan... A Juvésok azzal érvelnek, hogy pályán nyerték a Scudettot, persze ha a bíró velük volt, akármelyik csapat megnyerte volna. Könnyű úgy Scudettot nyerni, ha úgy fúj a bíró ahogy nekünk jó. Én egyedül megnyertem volna a Seria-A-t ha a bíró nekem fúj :D:D:D De a hírt tényleg kár komolyan venni, sok baromsággal próbálkoztak már, ennél sokkal súlyosabb dolgokkal is vádolták Morattit és semmi nem lett belőle.
zsizsi14

Hozzászólás Szerző: zsizsi14 »

Nekem az a furcsa, hogy a Genoa nem reklamált azonnal... Ha igaz lenne az egész akkor gondolom az elnök szólt vna, hogy ti hülyék az ő aláírása nem ér semmit....
kiscivis

Hozzászólás Szerző: kiscivis »

zsizsi14 írta:Nekem az a furcsa, hogy a Genoa nem reklamált azonnal... Ha igaz lenne az egész akkor gondolom az elnök szólt vna, hogy ti hülyék az ő aláírása nem ér semmit....

Preziosi a Genoa elnöke. :D
INMATE

Na hát akkor mindent úgyis az ő nyakába varnak. Amúgy meg ha mindenki tudott mindenről már a legelején és annyira nagy szabálysértés lenne a dolog akkor Milito meg Motta az első perctől kezdve nem játszhatott volna, nem hogy egy évvel később szólnak, hogy ja nem játszhattatok volna...
Qadriano

Hozzászólás Szerző: Qadriano »

Egy a lényeg, mi tisztességgel megnyertünk mindent. Ez az amit sokan nem tudnak lenyelni, és ezután az olasz szövetség és az uefa csak magát járatná le, ha elvenne tőlünk egy kupát is. Mi meg az egészen egy jó nagyot kell h röhögjünk és kész. Aztán meg kétlem h bármi komoly szankció is lenne az egészből..
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Mazzola írta: elképzelhetetlen,hogy ilyen eljárási hibát kövessenek el és erre senki ne figyelmeztesse őket!
Egyetértek. Egyébként szerintem a Rubin Kazany kaphatná meg az Intertől elkobzott BL trófeát, hiszen jó kis csapat az oroszoké. :evil:

FORZA INTER!!!
Komax

Hozzászólás Szerző: Komax »

sorger=giallo írta:
Mazzola írta: elképzelhetetlen,hogy ilyen eljárási hibát kövessenek el és erre senki ne figyelmeztesse őket!
Egyetértek. Egyébként szerintem a Rubin Kazany kaphatná meg az Intertől elkobzott BL trófeát, hiszen jó kis csapat az oroszoké. :evil:

FORZA INTER!!!
Vagy a Loki. ;)
Ennyit a hír komolyságáról.
Riky11

Hozzászólás Szerző: Riky11 »

RenciDavid írta:http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdarugas/elvehetik-a-bl-gyozelmet-az-intertol-2032323/

Ha ez bekövetkezik akkor gondolom kizárják a Palermo-t, a Parma-t, a Juventus-t, a Boca Juniors-ot, a Real Zaragoza-t, a Valencia-t, a Siena-t, az Atalanta-t, a Lecce-t, a Bologna-t, a Rosario Central-t, a Penarol-t, a Bari-t, a Lazio-t, a Besiktas-t, a Livorno-t, a Piacenza-t, a Porstmouth-t, az AC Milan-t, a Vicenza-t, a Rec. Huelva-t és a Frosinone-t is.

Ezen igazából márcsak röhögni tudok.. :D

Ennél nagyobb marhaságot nem tudtak már kitalálni? :mrgreen:
FanGusto

Hozzászólás Szerző: FanGusto »

Abszolut butaság ezen idegeskedni.. ez nem az Inter hibája, ezért nem őket hanem a játékosügynököt kell vagy lehet megbüntetni.
Portiere32

Hozzászólás Szerző: Portiere32 »

Pazza inter kicsit másképpen...:
http://www.youtube.com/watch?v=GFv99RE-qtU

Most találtam ;)
bazsi

Hozzászólás Szerző: bazsi »

Portiere32 írta:Pazza inter kicsit másképpen...:
http://www.youtube.com/watch?v=GFv99RE-qtU

Most találtam ;)

ez k*rva nagy. pláne h pólyás korom óta rap zenét hallgatok!!
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Lombardini írta:Vannak klubok, amelyek ahelyett, hogy kinevelnék a tehetségeket, külföldről vásárolnak játékosokat és eurómilliókért tartanak el edzőket.

Ilyen csapat pl. a Milan.

Vagy nem náluk játszik Ronaldinho, Dida, Seedorf, Jankulovski, Flamini, T.Silva, Kaladze, Onyewu, Huntelaar? Vagy ők nevelték ki a fiatal Pato-t, vagy anno Pirlo-t? Régen volt már az amikor a Milan a fiataljaiból építkezett eredményesen. Gondolom Carlo Ancelotti és Leonardo ingyen dolgozott vagy pedig 1 millió euró alatt keresett. ÁÁÁÁÁ... A pofátlanságnak tényleg nincs határa.

Moratti iszonyú sokáig dolgozott ezen. Nekünk sem egy csettintésre lett BL győztes csapatunk. Mourinhonk, Lucionk, Maiconunk, Sneijderünk, Zanettink vagy Cambiassonk. Szépen fokozatosan évről-évre alakult ez ki. Miközben a 16 évesek (!) azaz nem az IFI-k közül felhoztuk Balotellit és Santont is például, akik meghatárózóak ha nem sérültek, vagy durcásak éppen.
sorger=giallo

Youme írta:
Lombardini írta:Vannak klubok, amelyek ahelyett, hogy kinevelnék a tehetségeket, külföldről vásárolnak játékosokat és eurómilliókért tartanak el edzőket.

Moratti iszonyú sokáig dolgozott ezen. Nekünk sem egy csettintésre lett BL győztes csapatunk. Mourinhonk, Lucionk, Maiconunk, Sneijderünk, Zanettink vagy Cambiassonk. Szépen fokozatosan évről-évre alakult ez ki. Miközben a 16 évesek (!) azaz nem az IFI-k közül felhoztuk Balotellit és Santont is például, akik meghatárózóak ha nem sérültek, vagy durcásak éppen.
Moratti kitartó, következetes munkája valóban elismerésre méltó, viszont játékosok terén szerintem egyik példa sem állja meg a helyét maradéktalanul. Santon valóban a jövő egyik nagy ígérete az Inter számára, de eddig sajnos egy rövidebb periódust leszámítva elég balszerencsésen alakult az első csapatnál a karrierje. Mario pedig egy zseni, aki mindeközben tiszteletlen, öntelt és becstelen, borsónyi agyában még csak véletlenül sem vendég a klubja iránti alapvető tisztelet. Sokáig bíztam benne, hogy a klub jövőjének egyik alapembere lesz, de most azt remélem, hogy idén nyáron eladjuk és soha többet nem kell látnom kék-feketében. Abban a mezben, amit kisfiús durcából simán földhöz vágott.

FORZA INTER!!!
signoreMarco

Hozzászólás Szerző: signoreMarco »

Mondják, hogy az Inter BL sikere nem az olasz foci sikere meghogy az Inter nem tesz semmi az olasz fociért, az alap11ébe nincs olasz stb. arról azonban kevés szó esik, hogy az Inter az a csapat ahol a legtöbb játéklehetőséget kapják az olasz tehetségek....Giovincót pl. milyen gyakran játszatják a juvéba? Helyette az impotens Diego ugrált fel alá, hát erre a hetedik helyre Giovinco is elég lett volna. Addig padoztatják a nyomorultat amíg azon kapják magukat, hogy már elmúlt 30 éves és kiöregedett....És a Milan...Náluk hol vannak a fiatal jó képességű tehetségek? Mutasson egy olasz klub két olyan tehetséget mint Balotelli vagy Santon és aztán pofázzanak.....
sorger=giallo

signoreMarco írta: Mutasson egy olasz klub két olyan tehetséget mint Balotelli vagy Santon és aztán pofázzanak.....
Mondjuk a Sampdoria például elég jól áll az utánpótlást illetően. Ott van például Poli, vagy Fiorillo(habár őt mintha most lepasszolták volna valahova), akik lehet, hogy nem akkora nevek, mint Balotelli, vagy Santon, de azért bőven van bennük potenciál és ha jobban megnézzük, akad még néhány ígéretes fiatal náluk.

FORZA INTER!!!
Nia

Az Interre mondják "nem Olasz",mert jelenleg alig játszik Olasz játékos.
Na most szerintem csönd,mert nekem néhány név nem "svájci" névnek hangzott,és a Németek sem törzsgyökeres Németek.Tudnék sorolni párat akik nem ott születtek,amelyik válogatottban rúgják....
Ez akkora egy baromság már.Egy Zanetti szinte élete felét leélte Olaszországban,tiszteli a kultúrát az embereket,félig-meddig már Olasznak érzi magát.Szóval szerintem már Lippinek is másra kellene hivatkozni.Túl nemzetközi lett a világ :)
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

Mondjuk Zanetti, Cambiasso, Motta vagy Milito olasz felmenőkkel rendelkezik, sőt Motta azt mondta inkább érzi magát olasznak mint brazilnak, mert felmenői olaszok, csak brazíliában született.
Nia

Tommy írta:Mondjuk Zanetti, Cambiasso, Motta vagy Milito olasz felmenőkkel rendelkezik, sőt Motta azt mondta inkább érzi magát olasznak mint brazilnak, mert felmenői olaszok, csak brazíliában született.

Hát azt nem tudom kinek milyen felmenői vannak.De biztos igaz.Mondjuk ha nagyon durván abból indulunk ki,hogy van Olasz Zanetti és Motta
:mrgreen: :lol:

Cuchunak a felesége Olasz,ha jól tudom,de hogy olasz felmenői vannak...Érdekes dolgokat tudsz:)
Tommy

Cambiasso sem ritka név olaszországban, csak 1 s-el.

De hát argentinába rengeteg spanyol és olasz vándorolt be, így a legtöbben rendelkeznek valamelyik útlevélel..
Süti

Hozzászólás Szerző: Süti »

Nia írta:Túl nemzetközi lett a világ :)

Az Inter megelőzte a korát. :)
camest

Hozzászólás Szerző: camest »

http://www.fcinter1908.it/?action=read&idnotizia=7792

Az klub ügyvezetője értelmezi ebben a cikkben a platini-féle pénzügyi fair-play szabályrendszert, de a tartalom a google fordítás után is zavaros... :)
Ha esetleg valaki találkozott a cikkel angolul, vagy olasz nyelvtudással egy pár fontos dolgot kiszedne belőle, azt megköszönném, mert engem nagyon érdekelne.
Laci78

Hozzászólás Szerző: Laci78 »

Gazzetta egész éves átlag:

Forrás: vanbasten

1.Milito 6,57(35mérkőzés)
2.Cambiasso 6,52(30)
3.Eto'o 6,34(32)-Balotelli 6,34(26)
5.Zanetti 6,31(37)
6.Stankovic 6,29(29)
7.Sneijder 6,27(26)
8.Samuel 6,20(28)-Mariga 6,20(17)
10.J.Cesar 6,13(38)
11.Maicon 6,11(33)
12.T.Motta 6,10(26)
13.Pandev 6,03(19)
14.Lucio 6,00(31)-Materazzi 6,00(12)
16.Cordoba 5,89(21)
17.Chivu 5,87(20)
18.Muntari 5,74(27)
19.Santon 5,50(12)
20.Quaresma 5,39(11)
-------------------------------
Khrin 5,50(5)
Stevanovic 6,00(1)
Arnautovic 6,00(3)
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Ma megjelent Olaszországban a scudetto emlékére kiadott bélyeg.

Kép

Júlus végén pedig San Marino is kiadja a triplázás tiszteletére megjelenő bélyeget:

Kép

Régebbi bélyegek:

http://www.interfc.it/Filatelia.asp
Nia

Kép

Nekem tetszik :) Akárki csinálta :)Nagyobba jobb,de túl sok helyet foglalt...
Mazzola

Hozzászólás Szerző: Mazzola »

Ezennel elbúcsúzom ettől a közösségtől.
Rá kellett jönnöm,hogy ez itt nem az én műfajom.Nehéz volt meghozni ezt a döntést,de a jövőben nem szeretném kitenni magam hülye gyerekek kioktató, és sokszor dilettáns megjegyzéseinenek.
Azt hittem,hogy 53 évesen, és több mint 40 évi INTER-es szurkulói múlttal, és sok-sok személyes tapasztalattal valamit én is hozzá tehetek a kedvenc csapatunk hazai megismeréséhez. Tévedtem!!
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

Mazzola írta:Ezennel elbúcsúzom ettől a közösségtől.
Rá kellett jönnöm,hogy ez itt nem az én műfajom.Nehéz volt meghozni ezt a döntést,de a jövőben nem szeretném kitenni magam hülye gyerekek kioktató, és sokszor dilettáns megjegyzéseinenek.
Azt hittem,hogy 53 évesen, és több mint 40 évi INTER-es szurkulói múlttal, és sok-sok személyes tapasztalattal valamit én is hozzá tehetek a kedvenc csapatunk hazai megismeréséhez. Tévedtem!!

Sztem nem kellene abbahagynod a forumozást, akadnak ellentétek, véleménykülönbségek mások között is, de max azoknak a tagok irásaira nem kell reagálni, ha meg eldurvul a helyzet a moderátorok megoldják. Sztem nagyon sokan látnak itt szívesen téged, és szívesen olvassák véleményeid.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Mazzola!

Nekem külön üde színfolt, hogy tagja vagy a közösségünknek! Anno már írtam, hogy a szabad regisztrálással eléggé felhígult a társaság és sajnos vannak olyan hozzászólások, amik nem ütik meg a régi fórum színvonalát, de bővültünk ÉRTÉKES EMBEREKKEL IS... mint amilyen TE IS VAGY!
Én ritkábban írok ide, mint más... nem dobok be 1 nap 20 hozzászólást... én is inkább csak olvasom mások gondolatait, de attól még érdekel minden ami a csapattal kapcsolatos és mindenki (legyen az gyerekes, kultúrált, tudatlan, táéjkozott, kötekedő vagy esetleg bunkó) akinek kék fekete minden pillanata... akár csak nekem is!

Amennyiben az én hozzászólásom se változtat az álláspontodon, el kell hogy fogadjuk a döntésed, de tudod én mindíg azon voltam, hogy szeressen és becsüljön meg inkább csak 3 ember tiszta szívéből, mint hogy 100 csak felébe harmadába! Aki engem itt pl. nem szeret... azokkal nem foglalkozok.

Anno volt itt egy társaság, akik miatt jó volt ide jönni (pl emre 56, cresponerazzuro, tommy, kiscivis, recoba20, versenyszellem na meg persze renci... youme, garry /bocsánat ha valakit kihagytam a régi nagy fórumosok közül/)! Sajnos közülük már van aki nem jár fel, vagy más nick-en van fent, de az újak között is vannak értelmes és nívós hozzászólásokkal bíró emberek! (őket inkább most nem kezdem el felsorolni... úgy is érzik azok, akikre gondolok).

Szóval ez az egész fórum már ilyen, így kell elfogadni! Szerencsére meg se közelítjük pl. az nso-n folyó trgágár eszmefuttatást és ha valakinek olyan véleménye van, hát istenem.... legfeljebb elengedem a fülem mellett!

Személy szerint én emlékeztem rá, hogy te milyen nagy és fontos dolgokat éltél már meg mint INTERES és ha még ezért nem is, de a korod alapján mindenképp kijár a tisztelet, hisz én is a magam 25 évével majdcsak hogy fiad lehetnék!

Szóval én a maradásod mellett teszem le a voksom, mert szükség van itt mindenkire... így rád is!

Ahogy marco is írta, aki/ami meg nem ide illik, a moderátorok úgy is rendezni fogják!

További szép estét és jó pihenést mindenkinek!

Bocs a hosszú eszmefuttatásért... ritkán írok, de akkor sokat! (a régiek ezt tudják) ;)
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

Remélem, hogy részben sincs köze a döntésedhez annak, hogy egy másik topikban eléggé ellentétes véleményen voltunk egy témáról. Részemről úgy tűnt, hogy teljesen kultúráltan megbeszéltük a dolgot. Ha esetleg bántónak érezted volna azt a hsz-t, akkor boccs, egyaltalán nem volt szándékomban akárkit megbántani. Egyszerűen csak élesen elkülönült a véleményünk, és talán emiatt egy kicsit éles is lett a hsz. :?

Ha emiatt, ha nem...azért gondold át mégegyszer ;)
Nia

53 éves vagy,te magad írod.Szerintem más véleménye nem hülye gyerekes kioktató,dilettáns.Csak más.És nem feltétlen kell egyetérteni vele,én se teszem(Elég unalmas lenne a világ ha mindenki mindenben egyetértene).Mindenki hozzáteszi a saját gondoltait.Hidd el vannak akik kötekednek,aki gúnyolódnak,akik fenyegetőznek.Figyelmen kívül kell hagyni,és nem ugyanolyan módon reagálni rá,ezt én megtanultam. :) Vannak moderátorok akik megregulázzák az ilyen egyéneket.
Bár én még csak a fele vagyok a te korodnak,de javíts ki kérlek ha tévedek,nem illik ilyet írni más véleményére "hülye gyerekek kioktató, és sokszor dilettáns megjegyzéseinek".
Én szeretem olvasni bárki hozzászólását,a tiedet is,és ha időm engedi hozzászólok én is.Szóval a te döntéseid a tieid,de ne sértődj meg mindig mindenen,vannak ilyen dolgok.
Ennyi és hidd el én nem megbántani akarok senkit.Nem olyan ember vagyok.
Crespo

Hozzászólás Szerző: Crespo »

OFF

Ha jól értem, azért vonulsz vissza, mert valaki veled együtt nem értve leírta, hogy butaság előre leírni két 22 év körüli játékost. Oké. Ezt lehet úgy is, hogy többet nem írsz ide, de Te inkább egy Interről szóló topicban nagydobra vered (nagyon remélem, hogy nem valami drámai búcsú-dominó effektust kiváltva). Én azt hittem, hogy hozzáteszel a fórumhoz a 40 évnyi Interes múltaddal, (ami miatt nagyon tisztellek Téged)! Viszont most egyetértek veled, ez nem a te műfajod.

ON
dellarocco

Hozzászólás Szerző: dellarocco »

http://www.youtube.com/watch?v=MgrdHuS8gjk

Ezt már láttátok?
Igazából lehet az is, hogy itt találtam a linket annak idején...már nem emlékszem :D Ha igen, akkor boccs, bár sztem nem lehet megunni :twisted:
versenyszellem

Hozzászólás Szerző: versenyszellem »

Yepp, nem ezen kell megsértődni az életben vannak sokkal durvább és keményebb dolgok is. Gondolom ennyi évvel a hátad mögöd tapasztaltál is nem keveset belőle.

Minden bizonnyal a jövő idényben nem Mariga és Biabany lesz a két fő meghatározó és húzóemberünk. így tehát a BL címvédésben sem az ő szerepük lesz a legnagyobb. De ha valaki hosszabb távon

Mindenkinek van egyfajta stílusa. pl én tényleg imádok kioktató és lekezelő stílusban emberekhez szólni... de ha zavar hogy más emberek nem a te stílusodban teszik hozzá a saját gondolataikat egy-egy témához, akkor valóban sok kellemetlenségben lesz itt részed sajnos.

Ráadásul ez még tényleg egy nagyon semleges szitu volt.
Ha az egyik haveroddal, barátoddal beszélgetsz épp néhány korsó sör társaságában és odeteszed élőszóba ezeket a hozzászólásokat, hát nagyon vájtfülűnek és igényesnek kell lenned hogy sértő hangnemet érezz ki belőle. Az interes közösség tagjai szerintem érdemelnek ugyanilyen elbírálást

Érezhetően a moderátorok sem mozdultak rá a dologra, pedig azért szoktak szólni, ha valaki átlépi a határt. Szerény véleményem ugyan legkevésbé sem mérvadó, de én vagyok kb az 5. aki a kilépés miatt írok ide, bőven nagyobb a feneke a dolognak mint kéne.
Ha tetszik mert szeretsz itt lenni, gondolatokat megosztani velünk maradsz, ha nem tetszik, mert nem adjuk meg a korodnak járó tiszteltet, csaképp úgy kezelünk mint egyvalakit aki olyan mint a többiek, akkor nem maradsz velünk.
Tommy

Ha most ilyeneken mindenki megsértődne, akkor senki nem írná a fórumra kb. Horas stílusa néha tényleg nem valami baráti, figyelmeztettem is már párszor, de most szerintem semmi sértőt nem írt, néha kicsit elragadja hév, de ilyen előfordul, de most nem volt ilyen..

Ha ugy döntesz nem írsz ide, akkor ne írj.. Ez a Te döntésed.

De a témáról mostmár szerintem lelehet akadni, vagy tárgyaljátok tovább a sörsátorba.

ON
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

dellarocco írta:http://www.youtube.com/watch?v=MgrdHuS8gjk

Ezt már láttátok?
Igazából lehet az is, hogy itt találtam a linket annak idején...már nem emlékszem :D Ha igen, akkor boccs, bár sztem nem lehet megunni :twisted:

fú nem láttam még ez nagyon kemény, olyan sajnos mintha vmi véget ért volna ennél a csapatnál.. :S
vaskalap

Hozzászólás Szerző: vaskalap »

R9. írta:
dellarocco írta:http://www.youtube.com/watch?v=MgrdHuS8gjk

Ezt már láttátok?

fú nem láttam még ez nagyon kemény, olyan sajnos mintha vmi véget ért volna ennél a csapatnál.. :S
A hátam is borsodzik,olyan jó ezt látni. :D
Francesco

Hozzászólás Szerző: Francesco »

Tekinthetjük hivatalosnak. Így annyira nem is gáz, de egy BL győztes csapatnak hogy lehet a következő évben ilyen meze...?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 0553262588
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

ez biztos nem a hivatalos mert még a régi Lega Calcio logó van rajta, és az olasz kupa kokárda sincs rajta. de ha tényleg ilyen lesz, remélem minden meccsen a vendég mezben játszunk :D
vlaki

Hozzászólás Szerző: vlaki »

Sziasztok!
Nem tudja véleltlenül valaki, h a bl címnek a plecsnije nem szokott szerepelni a mezen? A bajnokságét és az olasz kupáét látom, de a bl-ét sehol...
http://store.inter.it/dettagli.asp?id=I ... iaAwayLato
Válasz küldése