1x volt csak 2002
Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- mike
Re: Aktuális világverseny (VB, EB, Selejtezők, Olimpia stb)
Fasza kiestek a kis nyomi koreaiak
1x volt csak 2002
1x volt csak 2002
- San Siro
Remélem Forlánék meg sem állnak az elődöntőig. Az argentinok mellett az uruknak is szorítok a VB-n.
- DSanton39
Ghána nagyon odatette magát
le a kalappal.
le a kalappal.
- Cupi
Jaja, de nem nagyon lepett meg, őket vártam tobábbjutónak ebből a párharcból
Uruguay - Ghána kemény lesz, de onnan azért az uruknak illene továbbjutnia.
Uruguay - Ghána kemény lesz, de onnan azért az uruknak illene továbbjutnia.
- DaNi
DSanton39 írta:vaskalap írta:Ha már tippelünk sztem,Uruguay,Brazil,Spanyol,Német.
Uruk, Holland, Német, Portugál.
és az Uruk meg is nyerik a VB-t, véleményem szerint.
Uruguay, Hollandia, Argentína, Portugália
Szerintem vagy Uruguay vagy Argentína nyeri a VB-t
- Nia
Én az elején Brazil-Spanyol döntőre tippeltem.Ezt tartom.Akik még legjobb 4.Uruguay és mivel valami állat megjósolta,meg az Angolokat sem tartom túl egységesnek, Németország(bár remélem nem) 
- Marco
Nia írta:Én az elején Brazil-Spanyol döntőre tippeltem.
De ez nem lehet ha jól gondolkozok, mert az elődöntőben találkoznak ha addig eljut mindkettő. De sztem a spanyolokat kiejtik a portugalok, engem eddig nem győztek meg Villaék, bár Roniék se a legjobbak.
- Nia
Argentin-Spanyol lehet az elődöntőben.Vagy is én így olvastam.
Német-Angol 51.meccs a VB-n
Argentin-Mexico Mondjuk 52. -:-
Hollandia-Szlovákia 53.-:-
Brazília -Chile 54.-:-
Paraguay-Japán 55.-:-
Spanyol-Portugál mondjuk az 56. -:-
Negyeddöntő 54.-53 (mondjuk Brazil-Holland a papírforma szerint)ez lesz a Vb 57. meccse
Uruguay-Ghána az 58. meccs
51..52.(mondjuk Németország-Argentína) az 59.
55.-56. (mondjuk Paraguay-Spanyol) ez a 60.
Elődöntő 57-58(esetleg Brazil-Uruguay) 61. meccs
59-60. (esetleg Argentin-spanyol) 62. meccs
63. bronzmeccs
64.döntő
Német-Angol 51.meccs a VB-n
Argentin-Mexico Mondjuk 52. -:-
Hollandia-Szlovákia 53.-:-
Brazília -Chile 54.-:-
Paraguay-Japán 55.-:-
Spanyol-Portugál mondjuk az 56. -:-
Negyeddöntő 54.-53 (mondjuk Brazil-Holland a papírforma szerint)ez lesz a Vb 57. meccse
Uruguay-Ghána az 58. meccs
51..52.(mondjuk Németország-Argentína) az 59.
55.-56. (mondjuk Paraguay-Spanyol) ez a 60.
Elődöntő 57-58(esetleg Brazil-Uruguay) 61. meccs
59-60. (esetleg Argentin-spanyol) 62. meccs
63. bronzmeccs
64.döntő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nia 2010.06.27. 14:13-kor.
- Marco
Akk én tom rosszul vhol úgy olvastam h az Argentín-Mexikó/Angol-Német győztese lesz az Uruguay-Ghána győztesének ellenfele.
- Nia
Én is úgy olvastam már fogalmam sincs hol.Még az elején számolgattam
Majd eldől
- DSanton39

így egyszerűbb lesz sakkozni
- Marco
Thx. Én ez alapján akk Uruguay, Brazil, Portugal, Angol négyest várok. Sztem Angolok most fognak belejönni. Én Mexikótol is meglepetést várok ma este. Paraguay-Japán nyertese meg nehogy vmi meglepetést okozzon utánna.
- Nia
Na ezt írtam én is
Még a meccs számok is egyeznek:)
Azt a vaksi mindenit.A Németeket jobban utálom,mint az Angolokat
Kassainak a VB döntőt.Ő a 3 meccsen nem hibázik feleannyit,mint a többiek összesen.
Azt a vaksi mindenit.A Németeket jobban utálom,mint az Angolokat
Kassainak a VB döntőt.Ő a 3 meccsen nem hibázik feleannyit,mint a többiek összesen.
- Tommy
háháhá ennyit az ángolokról
kurvára szimpatikus ez a fiatalított német válogatott
olaszoknak ez jó példa lehet, ilyen tehetségek olaszoknak is vannak, csak hamarébb elkellett volna kezdenie fiatalítani.. na de majd Prandelli.
kurvára szimpatikus ez a fiatalított német válogatott
olaszoknak ez jó példa lehet, ilyen tehetségek olaszoknak is vannak, csak hamarébb elkellett volna kezdenie fiatalítani.. na de majd Prandelli.
- e.szabi
Most mondja magába Capello. Én barom, még a vb előtt igent kellett volna mondani az Internek. 
- Marco
Többet vártam angoloktól de szimpik a németek is, bár ha biró nem nézi el Lampard gólját
- e.szabi
Ezek a németek szétszedik az argentin védelmet is. Angolok egyszerűen 0. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen csúnyán kizúgnak.
- kiscivis
Marco írta:Többet vártam angoloktól de szimpik a németek is, bár ha biró nem nézi el Lampard gólját
Én azt mondom, h akkor sincs semmi. Ez a lélektelen, pontatlan gyenge fos angol válogatott örülhet, h ma csak ennyit kapott. Egyszerűen szégyen amit csinálnak, és fáj nézni őket. Sosem szurkoltam nekik különösebben, de ettől azért többet vártam tőlük. Volt 5 jó percük a meccsen akkor lőttek "2"-t, a többi 85ben meg a labdát nyomozták. Ez a német válogatott kétség kívül megérdemli, h ott legyen a folytatásban, és ha nem az argentinoknak szurkolnék akkor a döntőben is szívesen látnám őket.
- Marco
kiscivis írta:Marco írta:Többet vártam angoloktól de szimpik a németek is, bár ha biró nem nézi el Lampard gólját
Én azt mondom, h akkor sincs semmi. Ez a lélektelen, pontatlan gyenge fos angol válogatott örülhet, h ma csak ennyit kapott. Egyszerűen szégyen amit csinálnak, és fáj nézni őket. Sosem szurkoltam nekik különösebben, de ettől azért többet vártam tőlük. Volt 5 jó percük a meccsen akkor lőttek "2"-t, a többi 85ben meg a labdát nyomozták. Ez a német válogatott kétség kívül megérdemli, h ott legyen a folytatásban, és ha nem az argentinoknak szurkolnék akkor a döntőben is szívesen látnám őket.
Ez igaz h nem érdemelték volna meg az angolok de lehet akkor összeszedik magukat jobban, nagyon meglátszott rajtuk Rio kiesése is, de tény ez a német válogatot nagyon jól játszott és tényleg szimpik, egyetértek azzal h az argentín védelmet is átjátszák majd párszor. Csak nehogy még előtte mexikó is megtegye
- DSanton39
ha jól emlékszem BL meccseken nem egyszer volt 1-1 bíró a kapuk mögött is. ha a FIFA/UEFA nagyon nem akar videóbírót, akkor ezt tegye kötelezővé és akkor az ilyen szitukat el tudnák helyesen bírálni.
amúgy a németek 2-2-nél se estek volna össze, mentek volna tovább és bedarálják az angolokat. abszolút megérdemelt a továbbjutás, és az angol kiesés.
amúgy a németek 2-2-nél se estek volna össze, mentek volna tovább és bedarálják az angolokat. abszolút megérdemelt a továbbjutás, és az angol kiesés.
- benito92
Angliának úgy kell, kb ennyit érnek, Eb-re ki se jutottak 2 éve, most is gyönyörűen búcsúztak.
Viszont ez a lengyel, afrikai, török, plusz egy spanyol csapat ami német válogatott álnéven fut, eddig nem szarozik sokat, de remélem vagy Brazília vagy Argentína nyeri a Vb-t.
Viszont ez a lengyel, afrikai, török, plusz egy spanyol csapat ami német válogatott álnéven fut, eddig nem szarozik sokat, de remélem vagy Brazília vagy Argentína nyeri a Vb-t.
- Laci78
Marco írta:Többet vártam angoloktól de szimpik a németek is, bár ha biró nem nézi el Lampard gólját
Elnézte és belenyúlt a meccsbe. 2-2 új game kezdődik, ettől függetlenűl nagyon improvizatív, látványos focit nyomnak a németek, nem azt a hülye darálást.
Özil gyereket jó lenne leigazolni.
Este remélem nyernek Militoék és bosszút álnak 2006-ért!
- Marco
Laci78 írta:Marco írta:Többet vártam angoloktól de szimpik a németek is, bár ha biró nem nézi el Lampard gólját
Elnézte és belenyúlt a meccsbe. 2-2 új game kezdődik, ettől függetlenűl nagyon improvizatív, látványos focit nyomnak a németek, nem azt a hülye darálást.
Özil gyereket jó lenne leigazolni.
Este remélem nyernek Militoék és bosszút álnak 2006-ért!
Mit kell megbosszulni?
- Laci78
Németek 11-es továbbjutását ellenük. 
- Komax
Gerrard, Terry, Lampard triónak talán már csak a '12-es eb-n tudnak valamit virítani a válogatottban 30 körül van mindegyik a köv. vb-n már nem is biztos hogy ott lesznek. Rossz volt nézni az angolokat.
A németek nagyon durvák. A német focival mindig számolni kellett, de már most kezd mutatkozni a 2006-ra a már meglévő nagyszerű futball infrastruktúra tökéletesítése, az utánpótlás ontja a tehetségeket. 25 alattiak lefocizták az agyonsztárolt angolokat.
A németek nagyon durvák. A német focival mindig számolni kellett, de már most kezd mutatkozni a 2006-ra a már meglévő nagyszerű futball infrastruktúra tökéletesítése, az utánpótlás ontja a tehetségeket. 25 alattiak lefocizták az agyonsztárolt angolokat.
-
R9.
mehiko jól küldi, remélem minél előbb betalálnak, kiv. vok maradona nagy edzői tapasztalatával hogy fog belenyúlni akkor a meccsbe, félidőbe kihúz egy utcát mindenkinek? 
- Marco
Megoldotta a bíró helyettük...
- e.szabi
Hát ezek a fatális tévedések ... 
-
R9.
elmehetnek a fszomba ezek
nevetséges argentinanak köze nem volt a meccshez, hiugain is ien fsz gólt tud csak lőni
nevetséges argentinanak köze nem volt a meccshez, hiugain is ien fsz gólt tud csak lőni
- Crespo
R9. írta:elmehetnek a fszomba ezek
Mexikó annyival jobb lett volna? Technikailag annyival jobbak az argentinok, hogy csak na, Mexikó Uruguayal sem bírt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Crespo 2010.06.27. 22:00-kor.
- Marco
Tevez gólja nagyon szép volt, nem az h annyival jobb volt Mexikó vagy nem volt jobb, az szabálytalan gól nagyon sokat változatott és nem csoda h összezuhant Mexikó, ha ez egy Inter meccsen van sztem most mki fel lenne háborodva...
- DSanton39
nevetséges ez a VB. miért nem mondja meg a FIFA hogy ki nyerje a VB-t, és akkor le sem kell játszani.
- mike
2 Hihetetlen baklövés egy napon belül
De persze nem kell videóbíró, igaz Segg Blatter ?
Szánalmas
De persze nem kell videóbíró, igaz Segg Blatter ?
Szánalmas
-
R9.
Crespo írta:R9. írta:elmehetnek a fszomba ezek
Mexikó annyival jobb lett volna? Technikailag annyival jobbak az argentinok, hogy csak na, Mexikó Uruguayal sem bírt.
nem az h annyival de több helyzetük volt és a kamu gól után összezuhantak
- DSanton39
németek kiverik az argentinokat, vicc a védelem így hogy még Samuel sincs ott, Mexikó nem tudta kihasználni helyzeteit az elején, Kloséék nem kegyelmeznek. persze a bíró faktor még bejátszhat.
- Süti
Nem sok értelme van így nézni a VB-t.
Egy nap, és két ennyire egyértelmű eset, amit kb. 4-5 másodperc alatt tisztázni lehetne, ha…
Egy nap, és két ennyire egyértelmű eset, amit kb. 4-5 másodperc alatt tisztázni lehetne, ha…
- Crespo
R9. írta:Crespo írta:R9. írta:elmehetnek a fszomba ezek
nem az h annyival de több helyzetük volt és a kamu gól után összezuhantak
Attól még kevesek lettek volna. De a védelmük nagyon szar az argentinoknak ez igaz. Kéne nekik Samuel.
- Marco
Crespo írta:Attól még kevesek lettek volna. De a védelmük nagyon szar az argentinoknak ez igaz. Kéne nekik Samuel.
Én nem vagyok biztos benne h kevesek lettek volna. Tény Argentína jobb csapat, de nem annyival h ne tudott volna egy lelkes Mexikó meglepetést okozni.
- versenyszellem
Süti írta:Nem sok értelme van így nézni a VB-t.
nekem el is ment a kedvem tőle.
Rosettiék legalább ha rájöttek hogy elcseszték, visszafújhatták volna lesre, kitalálva vmi kamu sztorit hozzá.
Kassainak a vébédöntőt, legalább lesz okom hogy leüljek megnézni
- Nia
DSanton39 írta:ha jól emlékszem BL meccseken nem egyszer volt 1-1 bíró a kapuk mögött is. ha a FIFA/UEFA nagyon nem akar videóbírót, akkor ezt tegye kötelezővé és akkor az ilyen szitukat el tudnák helyesen bírálni.
én nem vagyok benne biztos,hogy kettő-kettő esetében is ilyen meccset láttunk volna.
A +2 játékvezetőt az EL-ben alkalmazták tavaly és én úgy hallottam idén már a BL meccseken is lesz,de nem 100% .
Az Argentin meccs hozta a VB színvonalát.Számomra...
De azt el kell ismerni,hogy ha vagy az Argentin vagy a Német válogatott lesz a véső győztes megérdemli.Na szerintem nem pont azért mert a világ legszórakoztatóbb fociját játsszák,hanem mert ők sem voltak fenomenálisak,de sikerült a világ nagy(Anglia,Mexico,Német/Argentin esetleg még a Spanyolokon),de még is béna válogatottjain keresztül vergődni
- Süti
versenyszellem írta:Süti írta:Nem sok értelme van így nézni a VB-t.
Rosettiék legalább ha rájöttek hogy elcseszték, visszafújhatták volna lesre, kitalálva vmi kamu sztorit hozzá.
Rosetti a jelenlegi szabályok értelmében tehetetlen volt, és azt hiszem van akkora erődemonstrátor a FIFA, hogy ennek ellenére adjon neki még egy meccset bizonyítva hogy "jól döntött".
A FIFA úgy gondolkodhat, hogy ez a világ legnépszerűbb játéka, és a negatív hír is hír, úgyhogy belefér. Évtizedekig fog mindenki erről beszélni, mint mondjuk a 66-os angol gólról...
Az azért érdekes volt, hogy miért játszották vissza az esetet a stadionban, amikor ezt korábban már betiltották.
Ez az eset Kassainál is bármikor előfordulhatott volna, nem tudom mit lépett volna ő, de ez így nagyon vicces, hogy miután mindenki a saját szemével látja a rossz ítéletet nem történik korrekció.
Sokak szerint a videóbíró megölné a játékot, szerintem meg ezek az esetek teszik -tették- tönkre.
- Komax
Persze az ilyen kiélezett helyzetben jó lenne a videó, (mint pl. tenisz) csak sajnos minden icike-picike szabálytalanság után követelnék a videót, akkor egy meccs lejátszása akár órákkal is meghosszabbodhatna, vagy csak bizonyos esetekben lehessen videót használni. Az alapvonalon álló bíró jó ötlet, mert Ő testközelbe lenne az ilyen szituknál. Nekem inkább az a furcsa hogy itt állunk a XXI. században és nem igazán hajlandók fejleszteni, segíteni a játékvezetők munkáját a FIFA,UEFA stb szervezetek. Lehetne gólbíró, nem hiszem, hogy komoly összeg lenne beszerelni egy szenzort a kapufába. stb.stb.stb...
- 20recoba
A bírói hibáért tényleg kár, de sztem így is megérdemelt a továbbjutás!!
VAMOS ARGENTINA!!
VAMOS ARGENTINA!!
- DSanton39
Komax írta:Persze az ilyen kiélezett helyzetben jó lenne a videó, (mint pl. tenisz) csak sajnos minden icike-picike szabálytalanság után követelnék a videót, akkor egy meccs lejátszása akár órákkal is meghosszabbodhatna, vagy csak bizonyos esetekben lehessen videót használni. Az alapvonalon álló bíró jó ötlet, mert Ő testközelbe lenne az ilyen szituknál. Nekem inkább az a furcsa hogy itt állunk a XXI. században és nem igazán hajlandók fejleszteni, segíteni a játékvezetők munkáját a FIFA,UEFA stb szervezetek. Lehetne gólbíró, nem hiszem, hogy komoly összeg lenne beszerelni egy szenzort a kapufába. stb.stb.stb...
frászt lenne hosszabb egy meccs, amennyit most is vitatkoztak, azalatt simán megnézné mondjuk a 4. bíró, és annyi. amúgy meg úgy kéne mint a teniszben, van 3 lehetőségük kikérni, persze fociban mondjuk félidőnként 1-1 lehetőség vagy 2-2 lehetőség megoldaná az ilyen problémákat.
- Komax
De igen, amikor már egy bedobáson is toporzékolnak..DSanton39 írta:frászt lenne hosszabb egy meccs,
Csak bizonyos esetekben engedném meg a videót, les, gól, szabálytalankodás/színészkedés, 11-es szitu, és az élet majd adni fogja mik azok a helyzetek amihez kell/kellene használni a videót.
- DSanton39
hát szerintem ha félidőnként 1 lehetőségük lenne, nem pazarolnák el egy meg nem adott szögletre vagy ilyesmire. 
- versenyszellem
Süti írta:versenyszellem írta:Süti írta:Nem sok értelme van így nézni a VB-t.
Rosetti a jelenlegi szabályok értelmében tehetetlen volt, és azt hiszem van akkora erődemonstrátor a FIFA, hogy ennek ellenére adjon neki még egy meccset bizonyítva hogy "jól döntött".
Miután megadta a gólt, kiemnt Ayroldihoz cseverészni és kb 15 mp alatt lehett volna kreálni egy sztorit és mindenki megnyugszik. kb:
Rosetti - Te, biztos les volt?
Ayroldi - Tuti, ott voltak a védők és az egyik a támadó mögött állt
Rosetti - De a kapus kijebb volt, láttad?
Ayroldi - Tényleg?
Rosetti - Tényleg! Szóval csak egy védő volt hátrébb?
Ayroldi - Igen
Rosetti - Oké, akkor ez les.
és kész. gordiuszi csomó átvágva.
ha a stadionban, a tévék előtt mindenki tudta hogy nem gól, akkor miért kellene gólt ítélni, annyira szánalmas
az nagyon-nagyon csúnya lenne és minden fociszurkoló semmibe vétele, ha ezek után Rosetti kapna még itt meccset
(vagy az uruguayi csávó detto)
- Bombastico
Sneijder góól! Hollandia-Szlovákia 2-0
- mike
Legalább az Inter játékosok jó játékának és góljainak lehet örülni ezen vb-n.
Wes gól
Kuyt játéka nekem kifejezetten tetszik továbbra is...
Wes gól
Kuyt játéka nekem kifejezetten tetszik továbbra is...
- kiscivis
mike írta:Kuyt játéka nekem kifejezetten tetszik továbbra is...
Csatlakozom. Annyit fut mint egy állat.