Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Minden ami a csapattal kapcsolatos

Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

brecsinho

Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)

Hozzászólás Szerző: brecsinho »

Patrick 20percig birta a pályán...lesz még itt balhé sajnos,ezek után most már verjük el őket :twisted:
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

gyertek chatre, csak ketten vagyunk marihuannal :)
a meccs nem rossz, de lehet nem kellet volna pirosat adnia...
PetR
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: PetR »

Mekkora :D Obinnából ki se nézném :D
brecsinho

Obinnaaa!Mekkora gólt lőttél?Te ilyeneket is tudsz?:ugeek:
DSanton39

Hozzászólás Szerző: DSanton39 »

Obinna bent akar maradni a csapatban, szép gólt lőtt :D

a Man City elég gyenge kiállítástól függetlenül, ahhoz képest hogy ők inkább az "alapabb" csapatukkal nyomják
Tommy

Hozzászólás Szerző: Tommy »

A mez így a játékosokon sokkal jobban néz ki sztem.

Ahoz képest hogy milyen elején járunk a felkészülésnek, és milyen tartalékos kezdővel játszunk, nagyon jók vagyunk. Ez a city elég gyenge.. Obinna a játékával talán felhívja magára 1-2 csapat figyelmét és megveszik. :) Mátrix még mindig a régi. :D
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Második félidőt lehet csöndben nézem, ez a komenntátor csupa baromságot beszél és marha idegesítő.
gyuszi
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: gyuszi »

Nem rossz az eddigi produkció. Cambiasso meg Mariga játéka kiemelkedő. Obinna csudaszép gólt lőtt :-) Coutinho lesz még ennél jobb is (kicsit hátrébb) ;-)
brecsinho

Nekem is csalódás a City,nem tudom mire keménykedtek..Vieira megint bizonyította,hogy méltatlan a kékfekete mezre..szerencsére megszabadultunk tőle, még mielőtt Bl serleget foghatott volna :twisted:
Ennyit róluk..Mi viszont a rutinos védelemmel és a fiatalokkal elől jól toljuk,Obinna,Coutinho,Pandev,Obi megkeverte párszor őket.Jöhetnek a többiek,remélem beverünk még 1-2 gólt a másodikban,ha már eddig virasztottunk ;)
brecsinho

Meg is van a második :D
Szép támadás volt nagyon,szerencsés befejezéssel..Obinna nem nyugszik :mrgreen:
Tommy

Gyuszi gyere chatre. :)
gyuszi
Kapcsolat:

Az meg hol van? :oops:

De rég láttam 4-4-2 ben játszani a csapatot :-)

vaszeg nem ez lesz a formáció a szezonban

sorcsere :-)
brecsinho

[quote="gyuszi"]Az meg hol van? :oops: quote]

Ez engem is érdekelne :roll: közben itt a 3!!!Mekkkora gol volt azt a qva...

Ott folytatjuk idén ahol tavaly abbahagytuk :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára brecsinho 2010.08.01. 03:48-kor.
graziejosé

Hozzászólás Szerző: graziejosé »

Hú ez Stanko-s gól volt :)
gyuszi
Kapcsolat:

Anyám :-))))

Ez a srác hogy találta el?

Már a szabinál is néztem hogy ki az a fiatal gyerek aki odamegy a lasztihoz, gondoltam mit akar az ott. Hát van egy jó jobb lába az biztos. :-)
DSanton39

főoldalon, chat menüpont a fórum menüpont mellett :)
gyuszi
Kapcsolat:

DSanton39 írta:főoldalon, chat menüpont a fórum menüpont mellett :)

be kell regelni? mert nekem alapból nincs ott semmi.
Tommy

Az oldalra külön kell regisztrálni, és akkor megjelenik fent chat és betudsz lépni.
Tommy

Ez nagyon sima volt.. Megvan a Pirelli kupa idén is, ott folytatjuk ahol abbahagytuk.:) Biraghi iszonyat nagy gólt lőt, most hallottam először a srácról.. Obi és Obinna kellemes csalódás volt. Coutinho is jó volt, nagy tehetség, de egy kis izom nem árt neki, mert ilyen testalkattal nagyon nehéz dolga lesz a Serie A-ban.
gyuszi
Kapcsolat:

Tommy írta:Az oldalra külön kell regisztrálni, és akkor megjelenik fent chat és betudsz lépni.

Akkor majd legközelebb, és köszi :-)

Jó volt a csapat, így elsőre meg pláne. Két nagyon szép egy szerencsés és egy lesgól.

Kíváncsi vagyok a további meccsekre, a fiatalokra, a leendő formációra most már nagyrészt az alapcsapattal.

Jó éjszakát :-)
gyuszi
Kapcsolat:

Tommy írta:Ez nagyon sima volt.. Megvan a Pirelli kupa idén is, ott folytatjuk ahol abbahagytuk.:) Biraghi iszonyat nagy gólt lőt, most hallottam először a srácról.. Obi és Obinna kellemes csalódás volt. Coutinho is jó volt, nagy tehetség, de egy kis izom nem árt neki, mert ilyen testalkattal nagyon nehéz dolga lesz a Serie A-ban.

Igen, egy kis izom és pontosság a passzoknál, de látszik hogy nagyon ügyes a srác
interlaci

Hozzászólás Szerző: interlaci »

Nem tudom ti hogy vagytok vele,de úgy érzem ez a csapat sokkal szerethetőbb lesz mint a tavalyi Mou féle volt..Na nem mintha azt nem imádtam volna,de most kegyetlenül jól,és szépen is játszottunk,és ha belegondolok hogy a legnagyobb játékosaink még perceket se kaptak,ráadásul a felkészülés elején vagyunk..Nagyon várom az új szezont!!

FORZA INTER!!!
csak is inter

Hozzászólás Szerző: csak is inter »

Biraghi.....figyeljünk csak rá.....ha a következő meccseken is így játszik,s ilyen góóóóóólokat lő 5 éves szerződést neki :)
nem szabad elengedni....
gratulálok a B csapatnak......Obina kellemes meglepetés számomra is....igaz volt egy szép góólja Róma ellen is
Volt tagunk Vieira nem érdemelt volna egyből pirosat szerintem.....

szép volt fiuk
CE SOLO INTER
Marco

Hozzászólás Szerző: Marco »

csak is inter írta:Biraghi.....figyeljünk csak rá.....ha a következő meccseken is így játszik,s ilyen góóóóóólokat lő 5 éves szerződést neki :)

Én úgy emlékszem, Santon is a felkészülés ideje alatt ragadt meg a nagy csapatnál.
Bombastico

Hozzászólás Szerző: Bombastico »

Erre a meccsre nem lehet alapozni a jövőben. Átmozgató edzésnek jó volt. Gyenge volt az ellenfél még a primavera ellen is. Coutinhoban van fantázia, sokat mozgott, voltak jó passzai. Még szoknia kell a társakat, de a jövőben nagy klasszis lehet. Kicsit erősödhetne, mert az ilyen Jankulovski, Chiellini, Cribari féle védők testtel simán elnyomják majd. Materazzi nagyot alakított ismét, de nem hibáztatom. A bíró hibája, h pirosat adott. Obinna és még pár fiatal játéka pozitívum volt. Legalább lesz majd kérője a nigériainak. Mancini viszont a nyakunkon fog maradni. :(
Biraghinak nagy élmény lehetett a meccs, hát még, h a gólja után Marco a szárnyai alá vette.

Amugy nem értem mit akar a ManCity 3 védekező kp-val a Premier Leauge-ben. Semmi esélyük nem lesz 3ba kerülni. Az Arsenal fiataljai simán átmennek majd rajtuk, csakúgy mint a MU és a Chelsea támadósora is.
gyuszi
Kapcsolat:

interlaci írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele,de úgy érzem ez a csapat sokkal szerethetőbb lesz mint a tavalyi Mou féle volt..Na nem mintha azt nem imádtam volna,de most kegyetlenül jól,és szépen is játszottunk,és ha belegondolok hogy a legnagyobb játékosaink még perceket se kaptak,ráadásul a felkészülés elején vagyunk..Nagyon várom az új szezont!!

FORZA INTER!!!

Annál nincs szerethetőbb csapat. A hangos kritikák (anti foci, védekező foci) ellenére, én úgy gondolom 2-3 meccsen a cél szentesítette az eszközt. A Barca elleni "antifocit" folyton emlegetik, az olyan meccseinket meg elfelejtik mint a két Milan elleni derby, a genoai meccs, vagy a palermo elleni hazai stb stb... Úgy gondolom, hogy játszott látványos élvezhető focit a tavalyi csapat is. Az eredményesség ugye meg megkérdőjelezhetetlen.

A tegnapi meccsről még pár szót. Örömteli volt nézve, hogy a fiatalok jól szálltak be. Biraghi meg Natalino különösen tetszett. Aki továbbra is parádés az Cambiasso. Nagyon jól mozgatta a csapatot, védekezése szokásos tanári, s olyan labdái voltak mint Sneijdernek. Mariga még nagyon jó volt, tavasszal nem láttam benne a magabiztosságot, most viszont határozott volt. Kell egy ilyen magas határozott vkp a csapatba. Obinna ügyes volt. Kérdés hogy ha Balo elmegy akkor marad -e valaki a Milito, Eto'o, Pandev mellé. Biabiany biztos, Mancini? Obinna? Suazo?
R9.

Hozzászólás Szerző: R9. »

köv meccsünk mikor lesz és ki ellen?
R9.

ja honlapon kint van sry
RenciDavid

Hozzászólás Szerző: RenciDavid »

Azért ne nézzük le ezt a meccset. A city a felkészülés vége felé tart, 2 hét múlva bajnoki start. Nyugodtan mondhatjuk, hogy igenis jelent valamit, ha ilyen simán vertük őket az ifikkel. Az ifik jók :)
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

gyuszi írta:Annál nincs szerethetőbb csapat. A hangos kritikák (anti foci, védekező foci) ellenére, én úgy gondolom 2-3 meccsen a cél szentesítette az eszközt. A Barca elleni "antifocit" folyton emlegetik, az olyan meccseinket meg elfelejtik mint a két Milan elleni derby, a genoai meccs, vagy a palermo elleni hazai stb stb...

Jaja, a barca elleni emberhátrányos meccs hősies volt.
Annál szinte lehetetlen nagyobbat alkotni, nagyobb katarzis volt mintha 3-mal nyertünk volna.
Bombastico

RenciDavid írta:Azért ne nézzük le ezt a meccset. A city a felkészülés vége felé tart, 2 hét múlva bajnoki start. Nyugodtan mondhatjuk, hogy igenis jelent valamit, ha ilyen simán vertük őket az ifikkel. Az ifik jók :)

Most még szívből küzdenek a fiatalok. A játék szeretete miatt fociznak alázattal. Csak nehogy úgy járjanak mint Balo. Neki fontosabb már most a pénz mint az, h valamit letegyen az asztalra.

Lehet, h a felkészülés végén tart, de szerintem nincsenek felkészülve a PremierLeague-re. A Tottenham csúnyán el fogja picsázni őket 2 hét múlva, ha nem változik valami. Addig még 13-14 embertől meg is kell szabadulniuk.
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Én is fenmaradtam a fiúk kedvééért.Talán mert már hiányzott egy Inter meccs.
Kellemes csalódás ért.A felkészülés meccsén viszonylag tempós edzőmeccset láthattunk.
Obinna 2 gólja mellett és nagyon jól mozgott.Pandev is jól mozgott ékben.
A Córdoba -Materazzi pároson nem látszott ,hogy közvetlenül a nyugdij elött vannak.
Mariga megbizható volt.Tényleg tehetséges.Én sem ragaszkodnék Masheranohoz.
Egyetlen elönye,hogy Beniteznek lenne egy régi "embere" a pályán.
Szóval elsőre nem is volt rossz. :lol:
Inkább egy klaszis szélső kellene.
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Obinna két gólja talán tényleg jó lesz arra, hogy felfigyeljen rá valaki, habár a második találata elég szerencsés volt és közvetlenül előtte nem sok hiányzott ahhoz, hogy át ne essen a labdán :D . Biraghi viszont nem szívbajos, ilyen fiatalon, a debüt mérkőzésén mekkora gólt akasztott...

FORZA INTER!!!
Bombastico

Szerdán a Digisport ismét közvetíti a felkészülési meccsünket!
Inter-Panathinaikos ugyanúgy 2:00-tól.

6-án a Dallas-Intert is mutatják 3:00-tól.
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Na végre ismét net közelben vagyok!

Pár szót én is ejtenék a City elleni meccsről!

ÉLőben néztem a digin, de sajnos a második félidő elején elaludtam (nam bírtam tovább és borzasztóan nagy lelkiismeret furdalásom volt másnap, hogy miről is maradhattam le)!

Mikor elkezdődött a meccs, az angolok hamarabb elkapták a fonalat és az első 5 percben nekik voltak lehetőségeik, de aztán magunkra találtunk! Nagyon meredeknek tűnt az Obinna Obi szélső páros, de mindkét játékosban kellemesen csalódtam! Obinna olyan rettentő sokat nem csinált, lőtt két gólt, amiből az első nagyon szép volt! Obi viszont amit lekavart a szélen, az valami baromi volt! Nagyon nagyon tetszett a játéka, bár időnként el-eltűnt! ŐT MEG KELL TARTANI AZ ELSŐ CSAPATNÁL!!!!!!

Aki még szintén nagy pozitívum a meccsen, az MARIGA!!! Nagyon agilisan játszott, hajtott, robotolt... pontosan játszott! Azon a poszton, ahol rombolni kell, úgy hozta a meccset, hogy alíg szabálytalankodott! Én azt mondom, (amit a cikkemben is írtam Moratti álláspontjáról) ŐT KELL JÁTSZATNI CAMBI MELLETT! Nem kell ide Mascherano, mikor ilyen a kis kenyai. Bár nyugtával dicsérjük a napot..... mert lehet, hogy ez csak egy fellángolás! Majd ha 5 meccset egy huzamban lehoz így, akkor mondhatjuk, hogy nagy szezon előtt áll!!!!!

Pandev ügyesen mozgott, COUTINHO is nagyon tetszett! Rá tényleg igaz amit mondtatok. +5 kg izom és rendbe is lesz! Ne feledjétek, Snidling se egy izom kolosszus és mégis jól megtartja a labdát! Kell neki még egy pár meccs, de nagyon biztató amit láttam tőle!

Castellazzi is jól tette a dolgát, míg Cambi iszonyat volt.

Észrevettétek, hogy úgy járattuk a labdát, 1 érintős gyors passzok voltak (le se kezelték), hogy szinte doog volt követni! EZ MÁR BENITEZ KEZÉNEK GYÜMÖLCSE???? Szerintem igen!

Ment a kipasszolás és ha Cambihoz került a labda, futott a két szél be a védők mögé, ő meg a lábukra tette a kezdőkör környékéről!

Erre van itt süzükség. Esteban mellé egy jó védekező középpályás aki egy ezen a meccsen robotló Mariga szintet tud biztosítani mellette (akár a kenyai, vagy más játékos... csak legalább ennyit csináljon mint most Mariga) és akor mélységi irányítónak nagyon penge az argentín! Snidling+Ő és retteghet mindenki!

Összegezve, mikor bekapcsoltam a tévét, azt hittem nem is az intert látom! Úgy meglepődtem ezen a gyors passzos labdatartós játékon, hogy csak lestem! Iszonyat tetszett amit láttam! Nagyon szépen játszottunk és ami még fontosabb, eredményesen is egy erős PL csapattal szemben!

Én elégedett vagyok és remélem, hogy ez még csak a kezdet a srácoktól!

Forza Inter!
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

Ha minden igaz akkor az LA Galaxy elleni meccs viszont elmarad, mert itt a Real Madridot írják mint helyettesítőt 7-re.

http://www.lagalaxy.com/realmadridtickets
R9.

köcsög real már a meccsünket is elveszi :@
DSanton39

nem hiszem hogy az valóban be volt tervezve, a július 30-ai mezszámos cikkben is csak 3 meccset írnak, mint amerikai túra.
http://www.inter.it/aas/news/reader?L=en&N=34223
Youme
Adminisztrátor

Hozzászólás Szerző: Youme »

benito92

Hozzászólás Szerző: benito92 »

Várható kezdők a pana ellen:

Inter: Orlandoni; Zanetti; Córdoba; Materazzi; Chivu; Nwankwo; Cambiasso; Obinna; Stankovic; Pandev; Eto'o

4-2-3-1

Panathinaikos: Tzorvas; Vyntra; Sarieghi; Kante; Spyropoulos; Simao; Katsouranis; Govou; Ninis; Leto; Cissé

4-2-3-1
brecsinho

Sikerult vegig virrasztanom,megvan az idei elso zacsi,de inkabb most,mint a szuper kupa meccseken :) Kihagytunk par meccsre valo helyzetet,Pana lassan mumus lesz...Az elso felidoben kicsit bealudt a vedelem,talan magas volt az atlageletkor, nem emlekszem mikor kaptunk 3at egy felidoben utoljara :roll:...ezen felbuzdulva Rafa a 2.felido elso feleben a primaverasokat jatszatta,tamadasunk nem sok volt,de lehoztak nullara...a meccs veget megnyomtuk,bealltak a BL gyoztesek es latszott,hogy melyik a jobb csapat ;) Coutinho baratunk meglotte elso goljat,Maicon 20perc alatt megmutatta Pereznek,hogy megeri zsebbe nyulni..Milito a vegen meg mellefejelte a meccs akciojat,igy kikaptunk...meg szerencse,h a BL dontoben nem remegett meg a laba :lol: Nem lesz rossz a csapat,nagyon sok variacios lehetosege van Beniteznek, bar Maicon nagy urt fog maga utan hagyni...ha menni akar menjen,de fizessek meg az arat.
Remelem a Blben a Panat kapjuk es leoktajuk oket vegre :D
Forza Inter Per Sempre!!!
sorger=giallo

Hozzászólás Szerző: sorger=giallo »

Valóban izgalmas és érdekes mérkőzés volt. A védelem bizonytalankodásai és a kevés jól kidolgozott akciónk megbosszulta magát, de öröm az ürömben, hogy Eto'o mellett Coutinho is betalált. Azonban felkészülés ide, fiatalok oda, jó lett volna egy újabb győztes mérkőzést látni!

FORZA INTER!!!
Cupi

Hozzászólás Szerző: Cupi »

Megnéztem Én is élőben, jó meccs volt, pörgős, volt sok helyzet, csak azt sajnálom, hogy kikaptunk....de inkább most mint a fontosabb meccseken ;)
Első félidőben a védelem nagyon gyenge volt, Cordoba - Materazzi páros nem működött sajna, lassúak is voltak, körülményesek. igaz azt eddig is tudtuk, hogy éles meccseken aligha fognak együtt játszani.
Azért tényleg gáz, hogy Maicon lelép, nehéz lesz pótolni, beállt és egyből teljesen más lett a játék, sokkal veszélyesebbek voltunk a szélen támadásokban, de a védekezés is stabilabb lett.... :cry: de ha menni akar akkor meg menjen.
Coutinho góljának örültem, de egy kis izom tényleg elférne rajta, nagyon ügyes, de néha elég könnyen lepattant a görög védőkről...
Bombastico

Azért remélem a fontos meccseken nem ezzel a védelemmel állunk majd ki. A 2. gól miatt nem lehet hibáztatni senkit, Cisse jól eltalálta.
Zanetti sérüléséről van info?
internaZIOnaLe

Hozzászólás Szerző: internaZIOnaLe »

Csak egy kisebb húzódás! Azért jött le, hogy nehogy rásérüljön meccs közbe és elússzon a felkészülése! (biztonsági lépés volt ez Rafa és Javier részéről)
Bombastico

internaZIOnaLe írta:Csak egy kisebb húzódás! Azért jött le, hogy nehogy rásérüljön meccs közbe és elússzon a felkészülése! (biztonsági lépés volt ez Rafa és Javier részéről)

Minnél elöbb rendbe kell jönnie. A döntőkön nagy szükség lenne rá.
DSanton39

két dolog fontos a mai meccsel kapcsolatban: Coutinho szép gólt lőtt és Santon visszatért 8-)
DSanton39

Kép
hol a kakukktojás ? :D
mike

Hozzászólás Szerző: mike »

Nem volt nehéz meglelni :lol:
Festa

Hozzászólás Szerző: Festa »

Én nem tudtam fent maradni ,hiszen ma meló volt.
Mivel kikaptunk ezt annyira nem is sajnálom.
Bár ahogy halom sok helyzetet kihagytunk.
Coutinho gólja viszont nagyon tetszett.Lehet nagyon nagy sztár lesz.
Elképzelem ahogy 2014-ben Vb címhez segíti a brazilokat. :x
Na ez azér meszze van mindenesetre tényleg tethetséges.
Válasz küldése