Komax írta:internaZIOnaLe írta:Nem leszek valami népszerű azzal amit írni fogok,...
Ebben igazad van.
off
Ha innen nézzük, vajon annak mi értelme van, hogy a mercatos topicban sokan elvesznek a fantázia világukban és olyan játékosokat vizionálnak az Interbe akik totál elérhetetlenek. pl: Fabregas. ráadásuk még írnak csapatfelállást is a hőn áhított játékossal beépítve...vagy éppen a 20. senki játékost szeretnék az Inter kezdőjébe.
Senki sem kifogásolja ezeket a dolgokat, mert ez a fórum lényege, hogy mindenki leírja a gondolatait. Valakit felköszönteni a születésnapján az meg egy kedves gesztus - a szeretet jele - ha nem is jut el hozzá az üzenet.
on

Jó, igazad van. Fórumon bármit le lehet és kell is írni, de ennek én akkor sem látom értelmét! 100 x inkább vizionáljunk a csapatba egy elérhetetlen, vagy csak épp pletyka szinten felmerülő játékost és beszéljük meg az adott hozzászóló értelmes, vagy éppen értelmetlen kommentjét, mint felköszöntsünk valakit (akit én is nagyon sokra tartok és számomra is fontos a születésnapja), aki még csak azt se tudja, hogy létezik az oldalunk! (számomra ez olyan gyerekes dolog, de lehet, hogy csak én látom túl éretten a világot a magam 26 évével???) Ha az inter.it-en vagy más olasz neves oldalon tennénk mindezt, ahol van rá esély, hogy az adott játékos még rá(nk) is akadhat, az szintén más kategória!
De zárjuk le a témát, mert ez itt már bőven off!!!!!!! (a pontok helyett......

)