Minden szavaddal egyetertek, tokeletes iras.Baggio85 írta: ↑2019.01.20. 13:13 Van egy Inter szintű keret a kezedben. Van 3 tiszta heted (meg egyébként 1,5 éved), hogy felkészülj egy olyan ellenfélből, aki évek óta borsot tör a csapat orra alá (tehát elvileg motivációból sem kéne hiánynak lennie a visszavágás lehetősége miatt), de egyébként azon túl, hogy egy lelkes, jót futballistákat is foglalkoztató kerete van, az olasz bajnokság 12. (!!!) helyezetje. Ha te ezek után egy ilyen meccset tudsz produkálni a csapatoddal, ahol semmi váratlant nem tudsz felmutatni egy ezer éve ismert ellenfél ellen, akkor tedd össze a kezed, hogy itt lehettél és mondjál le!!!
Spalletti nyilatkozgatja itt a mézes-mázas dolgait, hogy meg kell hálániuk a szurkolók meg vezetők bizalmát, hogy őket választották, hogy visszavezessék a klubot Európa élére, de igazából FOGALMA NINCS mit jelent az INTER edzőjének lenni! Azt hiszi, még mindig a Roma vagy a Zenit kispadján ül (anélkül, hogy lebecsülném ezt a két klubot).
Az Icardi témához meg csak annyit fűznék hozzá, hogy ő ilyen típusú futballista, ilyennek NEVELTÉK. Nem véletlen rúgott 100+ gólt, de mint mindenkinek, neki is vannak erősségei meg vannak gyengeségei. Soha nem lesz belőle Messi, Salah, Mbappé vagy Neymar típusú futballista. Viszont akárki egy olasz bajnokság (mondjuk ki) évek óta középmezőny éléhez tartozó csapatban nem rúg ennyi gólt. Én nem vagyok olyan biztos benne, ha betennének mellé még egy csatárt, akkor a hátrányára válna, sőt! Persze ehhez kell egy edző, meg kell egy Stankovic, Cambiasso féle középpálya, aki megoldja a feltolt +1 ember feladatát is. Na nálunk itt is óriási nagy problémák vannak.
Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming
- interfan
Re: Beszélgetés a meccsekről (Élőben az Inter)
-
matyinter
Én már végtelenül unom a 4-2-3-1-et.
Esküszöm már a 3-5-2 (3-4-1-2) is jobban tetszene a változás miatt, pedig alapvetően hányok a három védős felállástól. (Handa, Skrini-Mir-De Vrij, Asa-Brozo-Ninja-Poli, Mario, Icardi-Lautaro)
De ez az Inter ilyen szélsőkkel és középpályásokkal ebben a 4-2-3-1-ben SOHA nem fog átlag 1-nél több gólt rúgni.
Unom a gyömöszölést, unom a szélre kijátszás, majd visszapassz, beadás, védő kifejeli sablonos szart.
Nincs egy befutás, háromszögelés, távoli lövés ÉVEK ÓTA!
Amíg nincs váratlan támadójáték, addig teljesen felesleges bármivel is foglalkozni.
Esküszöm már a 3-5-2 (3-4-1-2) is jobban tetszene a változás miatt, pedig alapvetően hányok a három védős felállástól. (Handa, Skrini-Mir-De Vrij, Asa-Brozo-Ninja-Poli, Mario, Icardi-Lautaro)
De ez az Inter ilyen szélsőkkel és középpályásokkal ebben a 4-2-3-1-ben SOHA nem fog átlag 1-nél több gólt rúgni.
Unom a gyömöszölést, unom a szélre kijátszás, majd visszapassz, beadás, védő kifejeli sablonos szart.
Amíg nincs váratlan támadójáték, addig teljesen felesleges bármivel is foglalkozni.
- mike
Én is ezt gondolom, végtelenül egysikú a játékunk, könnyen levédekezhető, és nincs másik tervünk a szélről való beadogatáson kívül.matyinter írta: ↑2019.01.20. 17:45 Én már végtelenül unom a 4-2-3-1-et.
A 3 védős rendszert is lehet jól játszani, ha beválik amit sokan jósolnak és nyártól Conte érkezhet, akkor hamar megtudjuk
Csak ehhez nincs megfelelő jobb oldali wingbackünk, és minimum 2 középső védő is kellene még.
És jó lenne egy pengés játékos középre, a sok vízhordó helyett.
Én is unom ezt a vég nélküli brusztolást, gyömöszölést, és a teljes ötlethiányt.
- matrix23
Csak szerintem azért megy ez, mert Icardi más játékra alkalmatlan. Vele elég nehéz a kombinatív játék. Ő tipikusan az a csatár aki egy érintésből szerzi a góljai nagy százalékát.mike írta: ↑2019.01.20. 18:19Én is ezt gondolom, végtelenül egysikú a játékunk, könnyen levédekezhető, és nincs másik tervünk a szélről való beadogatáson kívül.matyinter írta: ↑2019.01.20. 17:45 Én már végtelenül unom a 4-2-3-1-et.
A 3 védős rendszert is lehet jól játszani, ha beválik amit sokan jósolnak és nyártól Conte érkezhet, akkor hamar megtudjuk![]()
Csak ehhez nincs megfelelő jobb oldali wingbackünk, és minimum 2 középső védő is kellene még.
És jó lenne egy pengés játékos középre, a sok vízhordó helyett.
Én is unom ezt a vég nélküli brusztolást, gyömöszölést, és a teljes ötlethiányt.
- alwin91
- mike
Dehogy alkalmatlan, tavaly és tavalyelőtt is sok gólpasszt adott.
Ilyen alapon minden center alkalmatlan (Lukaku, Dzeko, Higuain stb).
Ezt az Icardi bírálók találták ki, a gólmennyiségbe nem tudtak belekötni, így kitalálták hogy buta a csapatjátékhoz:)
Nem egyetlen játékos tehet a teljes tanácstalanságról, az ötlet nélküliségről, ez egyértelműen edzőkérdés.
- Atosz
Hát gyerekek, ez a meccs elképesztően okádék volt. Szerencsétlen gyerekek, akik mehettek nézni a meccset... Nem sok Inter drukker lesz/marad közülük.
Nekem is - néhány előttem szólóhoz hasonlóan - eddig volt valamennyi bizodalmam Spalletti felé. Most kezdek rájönni, azért lehetett, mert van játékos, akit nála sokkal jobban utálok, és talán nagyobb jelentőséget tulajdonítottam az ő nevetségesen gyenge játékának, az eredmények tekintetében. Ez az ember Perisic. Sokszor leírtam már kurvahosszan is a véleményemet róla, most nem mennék bele, sokadjára is. Azt azért muszály hozzátenni, hogy most is csak egyetlen lapnál előzte hátulról Icardi... Talán nem túlzó azt mondani, hogy Dzsudzsák kicsit jobb lenne.
Az a szabadrúgás-variáció is a végén, hogy a faszba nem tudta azt (sem) átvenni. Látom magam előtt a hosszan, alapvonalon kitolt labdáit.
Visszatérve Spallettihez, eddig úgy voltam vele, hogy brusztolós focit játszat, de legalább kevés gólt kapunk, és az ilyen Barszák elleni meccsek kivételével bármelyiket megnyerhettük volna, ha Icardi, Perisic, esetleg Politano kicsit élesebb. Az tényleg kurvagáz, hogy nálunk nincs egy védelem mögé belöbbölt labda, vagy egy gyors kényszerítő, senki nem ér fel a támadásokhoz, stb. Ezt valamennyire még mindig tartom (mostani meccsre nem igaz, persze), de Spalletti felelőssége ebben a pisában ázásban jelentős, együtt élvezi a tapicskolást, és a testnyílásokon behatoló ammóniás vizeletgőz világát a játékosokkal.
A szabadrúgásokhoz annyit, hogy Édernek ha jól emlékszem legurították, állított labdából talán Hernanes. Pedig nem is volt olyan rég (de), hogy Adriano, Mihajlovic és Recoba kő-papír-ollóznak, hogy ki rúgja a soron következőt...
Nekem is - néhány előttem szólóhoz hasonlóan - eddig volt valamennyi bizodalmam Spalletti felé. Most kezdek rájönni, azért lehetett, mert van játékos, akit nála sokkal jobban utálok, és talán nagyobb jelentőséget tulajdonítottam az ő nevetségesen gyenge játékának, az eredmények tekintetében. Ez az ember Perisic. Sokszor leírtam már kurvahosszan is a véleményemet róla, most nem mennék bele, sokadjára is. Azt azért muszály hozzátenni, hogy most is csak egyetlen lapnál előzte hátulról Icardi... Talán nem túlzó azt mondani, hogy Dzsudzsák kicsit jobb lenne.
Az a szabadrúgás-variáció is a végén, hogy a faszba nem tudta azt (sem) átvenni. Látom magam előtt a hosszan, alapvonalon kitolt labdáit.
Visszatérve Spallettihez, eddig úgy voltam vele, hogy brusztolós focit játszat, de legalább kevés gólt kapunk, és az ilyen Barszák elleni meccsek kivételével bármelyiket megnyerhettük volna, ha Icardi, Perisic, esetleg Politano kicsit élesebb. Az tényleg kurvagáz, hogy nálunk nincs egy védelem mögé belöbbölt labda, vagy egy gyors kényszerítő, senki nem ér fel a támadásokhoz, stb. Ezt valamennyire még mindig tartom (mostani meccsre nem igaz, persze), de Spalletti felelőssége ebben a pisában ázásban jelentős, együtt élvezi a tapicskolást, és a testnyílásokon behatoló ammóniás vizeletgőz világát a játékosokkal.
A szabadrúgásokhoz annyit, hogy Édernek ha jól emlékszem legurították, állított labdából talán Hernanes. Pedig nem is volt olyan rég (de), hogy Adriano, Mihajlovic és Recoba kő-papír-ollóznak, hogy ki rúgja a soron következőt...
- matrix23
Ahogy Egri Viktor is mondta, Brozovic szerezte tavalyi szezonban a Benevento ellen.
- mike
Recoba és Adriano, jesszus milyen focisták, nagyon nagy kedvenceim voltak, sajnos más-más okokból de nem tudtak igazi világklasszissá válni.
Az Inter mindig híres volt a rettegett csatárpárosairól:
Klinsmann-Serena
Ronaldo-Zamorano
Vieri-Recoba
Vieri-Adriano
Ibra-Adriano
Ibra-Crespo
Eto'o-Milito (mégha Eto'o nem is igazi csatárt játszott)
Mindig volt legalább két gólerős játékos a csapatban, ami már jóideje hiányzik.
Szerintem amíg egyedül Icarditól várjuk a gólokat, semmerre nem haladunk.
Én dobnám az egész szélsős játékot, úgy sincsenek megfelelő minőségű játékosaink a szélekre, és inkább gólerős csatárt vennék Lautaro és Icardi mellé.
A szélről elkövetett beadásokat a bekkek is el tudják rontani:)
- interfan
Ahogy irod Mike.mike írta: ↑2019.01.21. 09:42Recoba és Adriano, jesszus milyen focisták, nagyon nagy kedvenceim voltak, sajnos más-más okokból de nem tudtak igazi világklasszissá válni.
Az Inter mindig híres volt a rettegett csatárpárosairól:
Klinsmann-Serena
Ronaldo-Zamorano
Vieri-Recoba
Vieri-Adriano
Ibra-Adriano
Ibra-Crespo
Eto'o-Milito (mégha Eto'o nem is igazi csatárt játszott)
Mindig volt legalább két gólerős játékos a csapatban, ami már jóideje hiányzik.
Szerintem amíg egyedül Icarditól várjuk a gólokat, semmerre nem haladunk.
Én dobnám az egész szélsős játékot, úgy sincsenek megfelelő minőségű játékosaink a szélekre, és inkább gólerős csatárt vennék Lautaro és Icardi mellé.
A szélről elkövetett beadásokat a bekkek is el tudják rontani:)
Evek ota szenvedunk a szelen.
Nincsenek minosegi szelsoink, teljes homaly ami ott van.
Elore kellene vegre minoseget venni, mert az sajnos nagyon nincs.
Amig ilyen szelsoink, es tamadojatekunk van, jaa es ilyen edzonk, addig ne varjuk a 3-4.helynel tobbre.
Nyaron minoseg kell, a leheto legnagyobb minoseg.
KP, szelek, egyszeruen muszaj.
Valamint a padra.
Lesz dolga Marottanak.
- Abel15
Ílyen otvaros,szemét játékkal hogy lehetűnk még harmadikak????
Ha nem lesz meg a BL.hely,akkor az igazolásoknál a szezon végén nem leszűnk vonzóak a nevesebb játékosoknak!!!
Ha nem lesz meg a BL.hely,akkor az igazolásoknál a szezon végén nem leszűnk vonzóak a nevesebb játékosoknak!!!
- alwin91
Tényleg nem tudok arra példát mondani, hogy ennél gusztustalanabb focit mikor játszottunk látványra. Az előző évekhez képest annyira vagyunk előrébb, hogy nem lő gólt nekünk boldog-boldogtalan. Egész pontosan így vagyunk 3. helyen, jelentős különbséggel az 5. helytől.
- bodimiki7
- interfan
Politano megserult, ezert kepben van hogy kihagyja a Toro elleni meccset.
Perisic pedig a mercatos huza-vona miatt, valamint nem megfelelo hozzaallas es edzemunka miatt kerulhet a padra.
Tobbi helyen az alap lesz.
Ezt a kezdot valoszinustik:
Handanovic
D'Ambrosio-DeVrij-Skriniar-Asamoah
Vecino-Brozovic
Mario-Nainggolan-Candreva
Icardi
Perisic pedig a mercatos huza-vona miatt, valamint nem megfelelo hozzaallas es edzemunka miatt kerulhet a padra.
Handanovic
Vecino-Brozovic
Icardi
- Cupi
Keita es Politano is serult,Perisic meg gyenge.na most igy se kezdhetne Martinez??? Ne mar...Ez a szerencsetlen akkoris ragaszkodik a szelsos taktikahoz ha nincs oda ember? 
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cupi 2019.01.26. 12:02-kor.
- Abel15
Remélem egy döntettlennel kihuzúk!Tudom kishitű vagyok,de azt hiszem nem ok nélkűl!(A mutatott játék alapján)!!!!A Sassuolo ellen is hozták a fiúk a tippmixemet...sajnos 4.15 szorzóval!!!!Döntetlen otthon!!!!!!!!!! 
- interfan
Irhatnak itt barmit a lapok, en kizartnak tartom, hogy Perisicet barmiert is a padra tenni Spalletti.
Szamara o maga CR7 meg Mbappe egyben.
Nainggolant is egy meccsre kitette mert muszaj volt, de utanna egybol tert is vissza.
Szoval majd meglepodok, ha Perisic megis kezd.
Taktikat meg valtani keptelen.
Amiota itt van szendedunk, ezzel a total
szar szelsos taktikaval, ezekkel a semmi szelsokkel.
Martinez...
Mire gondolunk mi.
En erre szamitok:
( Azaz a Spalletti alapra)
Handanovic
Vecino-Brozovic
Politano-Nainggolan-Perisic
Icardi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára interfan 2019.01.26. 15:18-kor.
- vaskalap
Mario a szélen,kiváncsi leszek.
-
cuchu11
Kihullottak a szélsök, minden adott a 4-4-2-höz.
- matrix23
Most nagyon adná magát egy 3 védős felállás, főleg hogy a Torino is ezt játsza:interfan írta: ↑2019.01.26. 09:05 Politano megserult, ezert kepben van hogy kihagyja a Toro elleni meccset.
Handanovic
Vecino-Brozovic
Icardi
Handa
Skriniar - De Vrij - Miranda
Candreva/D'ambrosio - Nainggolan - Brozovic - Mario - Asamoah
Icardi - Martinez
- lucky0
Ezen gondolkodtam én is! Ha van egy kis esze még a kopasznak akkor ebben az összeállításban és formázióban küldi fel a csapatot holnap! Forza Inter!matrix23 írta: ↑2019.01.26. 15:24Most nagyon adná magát egy 3 védős felállás, főleg hogy a Torino is ezt játsza:interfan írta: ↑2019.01.26. 09:05 Politano megserult, ezert kepben van hogy kihagyja a Toro elleni meccset.
Handanovic
Vecino-Brozovic
Icardi
Handa
Skriniar - De Vrij - Miranda
Candreva/D'ambrosio - Nainggolan - Brozovic - Mario - Asamoah
Icardi - Martinez
- interfan
Legfrisebb hirek szerint Politano kezdobe lesz, meg ha 90 percet nem is bir.
Spalletti visszateszi Nainggolant.
Valamint a Perisic korul kialakult balhe, es mercatos huza-vona miatt, a hirek szerint o nem lesz.
Helyere vagy Candreva, vagy Mario kerulhet.
Most ezt irjak a lapok:
Handanovic
Vecino-Brozovic
Politano-Nainggolan-Mario/Candreva
Icardi
Spalletti visszateszi Nainggolant.
Valamint a Perisic korul kialakult balhe, es mercatos huza-vona miatt, a hirek szerint o nem lesz.
Helyere vagy Candreva, vagy Mario kerulhet.
Most ezt irjak a lapok:
Handanovic
Vecino-Brozovic
Politano-Nainggolan-Mario/Candreva
Icardi
- Festa
Sajnos én biztos vagyok benne,hogy nem nyerünk.
Már az iksz is jó eredmény lehet.
Az más kérdés,hogy sem a Milán sem a Lazio nem fog tudni faragni a hátrányából ebben a fordulóban.
- vaskalap
Szerintem meg annyira szar a helyzet,hogy ilyenkor valami csoda folytán,de nyerünk.
- Cupi
Nagyon kene ma nyerni pedig.Milanon biztos de lehet a 2 romai csapaton is hozhatnank pontokat 
- interfan
- Abel15
Max. egy szöglet vagy egy tizi,talált gól, mert támadó játékunk 0000000000000!!! 
- interfan
Ugy latszik Spallettinek kicsit megjott az esze.
Perisic a mercato miatt kimaradt, es 3 vedo.
Handa
DeVrij-Miranda-Skriniar
D'Ambrosio-Vecino-Brozo-Mario-Dalbert
Martinez-Icardi
Hihetelten hogy vegre megeltuk, hogy nem a tripla 0 szelsoinkre epitunk.
Talan van esely vegre egy normalis meccset latni?
Handa
DeVrij-Miranda-Skriniar
Martinez-Icardi
- alwin91
El sem hiszem, hogy ez a töketlen faszfej végre feláll 2 csatárral. Mondjuk a 3 védős rendszer miatt lesz fejvesztve rohangálás össze-vissza, de ne legyen igazam.
-
RenciDavid
Reméljük edzésen már sokat gyakorolták előtte, mert ha nincs leoktatva és senki sem tudja mit csináljon, merre mozogjon, akkor Spalletti hiába vált felállást. Sajnos nála ezek a problémák elő szoktak jönni.interfan írta: ↑2019.01.27. 17:03 Ugy latszik Spallettinek kicsit megjott az esze.
Handa
DeVrij-Miranda-Skriniar
Martinez-Icardi
- Festa
Ezt majd meglátjuk.RenciDavid írta: ↑2019.01.27. 17:06Reméljük edzésen már sokat gyakorolták előtte, mert ha nincs leoktatva és senki sem tudja mit csináljon, merre mozogjon, akkor Spalletti hiába vált felállást. Sajnos nála ezek a problémák elő szoktak jönni.interfan írta: ↑2019.01.27. 17:03 Ugy latszik Spallettinek kicsit megjott az esze.
Handa
DeVrij-Miranda-Skriniar
Martinez-Icardi
Ez így elsőre tökösnek tűnik.
Dalbert a szélen megint csak érdekes.Naingolann és Perisic kispad..
Remélem 31-ig valemelyik kínai csapat elviszi őket.
Lehetnek bármilyen "neves játékosok akik nem tisztelik az Inter mezt azok mehetnek.
-
matyinter
Na, ez egy jó kis kezdő lehet.
Nyerni kell, hiszen minden rivális botlott.
Nyerni kell, hiszen minden rivális botlott.
- alwin91
Basszus Lautaro, ha kihagyod a 100-as ziccert nem cáfolsz rá a kopaszra...
-
R9.
mennyivel jobb nezni ezt a taktikat mint azt a szar beivelgetoset
remelem maradunk ennel, itt meg nainggolan is jobb lehet
remelem maradunk ennel, itt meg nainggolan is jobb lehet
-
Dirtylt
Fura látni azt, hogy kiket boltoltunk el aprópénzért, akik saját nevelések és jól játszó fiatalok voltak itt. Rincon szerintem jobb játékos, mint Vecino vagy Gag. Benassi is. Mellettük DiMarco ellenünk gólt szerzett, Coutinho a Barcában, Zanolio félelmetesen jó eddig. Kérdem én, mi a faszért nem a kerethez igazolnak edzőt? 1 vs. 25. Tuchel vagy Klopp, ilyen típusú edzőben látnám a lehetőséget, hogy fejlődjünk, mert az utánpótlásunk és a megfigyelőink láthatóan jók. Ok, nem Cr-eket meg Messiket fedeztek fel, de nem rossz játékosok kerülnek ki tőlünk. Nagyon szorítok most Lautaronak és Marionak, mert nagyon kellene nekik ma a jó játék!!! Forza Inter
- alwin91
- Inter101
Handa hogy végig mozizta!
- sly89
Handa nagyon fel tud húzni ezekkel a kapott gólokkal, amikor végig mozizza ahogy a hálóba kerul a labda....
Támadásunk szokásos, ötlettelen. 1-1-hez is szerencsére lesz szukségunk.
Támadásunk szokásos, ötlettelen. 1-1-hez is szerencsére lesz szukségunk.
- lucky0
Nem tudom csak nekem szúrt szemet hogy Brozo teljesítménye mostanában a régi epic Brozot idézi! És azt is láthatjuk hogy mennyi selejt játékosunk van a keretben! Bárki is lesz az edző ide nagytakarítás kell!
- Audipower
Na D'Ambrosio csak megoldotta, 0-1
, de sztem egy ilyen lehulló labdánál Handa is bőven benne volt a rossz helyezkedésével.
Ne legyen igazam, de nem hinném, hogy lenne bennünk 2 rúgott gól.
Ne legyen igazam, de nem hinném, hogy lenne bennünk 2 rúgott gól.
- alwin91
Ez a Bellotti gyerek mekkora egy színész kis pöcs 
- Inter101
Végre Belotti kapott egy sárgát!!! Minden meccsen ezt csinálja, dobálja magát folyamatosan, most éppen ki akarta szórni DeVrijt.
- Audipower
Micsoda kis patkány ez a Belotti! Remélem valaki felkeni rendesen.
- Inter101
Szerintem ez a felállás nem ízlik neki! Emiatt frusztrált is, de ő legalább oda teszi magát!
- Süti
Nekem az a legnagyobb gondom a vállalhatatlan játékunkkal, hogy teljesen kiismerték a csapatot taktikailag, és a Torinonak semmilyen fejtörést nem okoz a játékunk.
Mennyi felkészülést igényel ma Spalletti és az Inter ellen pályára lépni? Semennyit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Süti 2019.01.27. 18:52-kor.
- Audipower
Teljesen mindegy itt, hogy 3-5-2 vagy 4-3-3, sajnos teljesen ötlettelenek vagyunk. Nincs üresbe mozgás, kényszerítő, kiugratások leshatáron, semmi és ez Spaletti sara, senki másé.
- alwin91
Ahogy mondod, most nem szélről próbáljuk meg berúgni a labdát, hanem középre rugdaljuk előre értelmetlenül. Közben a srácoknak fogalmuk nincs, hogyan helyezkedjenek.
Vezetői szinten nincs edzőkérdés? Én minden gond nélkül leülteném Cambiassot a padra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alwin91 2019.01.27. 18:53-kor.
- Cupi
Fos Torino ilyen Ansaldival meg Mazzarrival a padon vezet ellenünk....de fájdalmas
- Cupi
Nekem néha tényleg az az érzésem, hogy ezt csak mi látjuk így, hogy ezek vastagon az edző felelősségei....klubnál nem igen
-
Dirtylt
Az Inter mai helyzetéről a MU jut eszembe. Mourinhot elküldték, jött Solskjaer. Minden megváltozott. Én Spalettit elküldeném a picsába, és jöhetne Cambi. Rohadtul sajnálom már, hogy nem igazoltuk anno Bielsat. Mert nekünk mindig azonnal eredmény kell.