Nem kell elkeseredni egy év a B-ben nem a világ vége.
Legalább ne egy régi goal.com-os cikkel gyere.
Teljesen mindegy az ügy szempontjából,hogy mikori a cikk.Az a kérdés eddig miért nem kerültek elö ezek a telefon beszélgetések.Amúgy a harmadik csillagot az Inter szereplése mellett szeretném megszerezni,nem úgy hogy a B-be van.
Teljesen mindegy az ügy szempontjából,hogy mikori a cikk.
Nem is az a baj vele, hanem hogy a valóságtól teljesen el van rugaszkodva a cikk! Úgy állítja be az Intert mintha valami hú de csúnya dolgot műveltek volna, miközben az egész dolog (eddig) csak Moggiék lejárató kampányának tűnik erősen.
Van egy cikk arról, hogy Moggiék manipulálták ezeket az új hangfelvételeket, megvágták őket vagy mi. Én sem értem pontosan, de valami ilyesmi a lényege. Majd próbálom fordítani és beírni ide.
kiscivis írta:Nem szép dolog a múltból élni. Bár az olasz fociban nem sok csapat tud a jelenből.
Miért is?
Mert úgy gondolom, h minden csapatot a jelenlegi teljesítménye alapján kell megítélni. Nem az x évvel olyan címekről amit a jelenben esélye sincs megnyerni a csapatnak. Szép dolog a múlt, de az alapján a Torinoról is zenghetnénk ódákat, mégsem tesszük.
Na akkor erről a Moratti beszélgetésről volt szó amit megvágtak Moggiék.
Ezt most találtam a szörfözésem közben. A DK-ban írta Joka:
"A mai hirek szerint a Moggi ugyvedei altal prezentalt 75 hangfelvetelt nem talalta a birono dontonek. Nem olvastam vissza, nem tudom, hogy volt e szo rola, de Moggiek es a Tuttosport altal is nagy dobasnak titulalt felvetel szinten megbukott. Probaltak bizonyitani, hogy Facchetti az egyik felvetelen Collinat kerte szo szerint, aztan a targyalason kiderult, hogy a felvetelen egyszer se ejti ki ezt, sot beszelgetopartnere mondta, nem o. Erre valami olyasmivel reagaltak a vedok, hogy nem tudtak meghallgatni rendesen a felvetelt. Azt szinten nem tudom, hogy volt e mar szo rola, de a Milan ugyvedje nyilatkozott napokkal ezelott, ahol azt mondta, hogy a Moggiek altal felhozott csapatokat mar nem itelhetik el, mivel az ugy elevult. Tovabba a birono is nyilatkozta mar, hogy a 2006-ban elitelt csapatokat mar nem fogjak felmenteni. Sajnos nagyon sok kavaras van az egesz targyalassal kapcsolatban, a napokban arrol is irtak, hogy Moggi ugyvedjei altal megszelloztetett felvetelek erosen vagottak, a targyalasokon teljesen masok voltak. Ilyen trukkozesuk volt, amikor Moratti beszelgeteseinek szamat probaltak felpumpalni, majd kiderult hamarosan, hogy egy felvetelt vagtak 3 reszre, csak hogy tobbnek tunjon. Ha minderrol mar volt szo,akkor elnezest."
Nem a klubokat kéne kizárni legyen az Inter vagy Juve. A klubokat a szurkolók és a játékosok alkotják akik ebben az ügyben teljesen ártatlanok.Hanem a sok Moggi féle "általános igazgatókat",klub vezetöket. Én se értem azokat akik azt az embert védik akik miatt ott tart szeretett csapatom ahol tart.Ha véletlenül felmentik és az eltiltás után visszakerül a csapathoz,nem tudom mit fogok csinálni.
Youme írta:Na akkor erről a Moratti beszélgetésről volt szó amit megvágtak Moggiék.
Ezt most találtam a szörfözésem közben. A DK-ban írta Joka:
"A mai hirek szerint a Moggi ugyvedei altal prezentalt 75 hangfelvetelt nem talalta a birono dontonek. Nem olvastam vissza, nem tudom, hogy volt e szo rola, de Moggiek es a Tuttosport altal is nagy dobasnak titulalt felvetel szinten megbukott. Probaltak bizonyitani, hogy Facchetti az egyik felvetelen Collinat kerte szo szerint, aztan a targyalason kiderult, hogy a felvetelen egyszer se ejti ki ezt, sot beszelgetopartnere mondta, nem o. Erre valami olyasmivel reagaltak a vedok, hogy nem tudtak meghallgatni rendesen a felvetelt. Azt szinten nem tudom, hogy volt e mar szo rola, de a Milan ugyvedje nyilatkozott napokkal ezelott, ahol azt mondta, hogy a Moggiek altal felhozott csapatokat mar nem itelhetik el, mivel az ugy elevult. Tovabba a birono is nyilatkozta mar, hogy a 2006-ban elitelt csapatokat mar nem fogjak felmenteni. Sajnos nagyon sok kavaras van az egesz targyalassal kapcsolatban, a napokban arrol is irtak, hogy Moggi ugyvedjei altal megszelloztetett felvetelek erosen vagottak, a targyalasokon teljesen masok voltak. Ilyen trukkozesuk volt, amikor Moratti beszelgeteseinek szamat probaltak felpumpalni, majd kiderult hamarosan, hogy egy felvetelt vagtak 3 reszre, csak hogy tobbnek tunjon. Ha minderrol mar volt szo,akkor elnezest."
Nem még nem volt erről szó és ennek fényében sokkal szebb a jövő.
alex.delpiero írta:Nem a klubokat kéne kizárni legyen az Inter vagy Juve. A klubokat a szurkolók és a játékosok alkotják akik ebben az ügyben teljesen ártatlanok.Hanem a sok Moggi féle "általános igazgatókat",klub vezetöket.
Ebben egyetértünk. Őket terheli a felelősség, ők csináltak az egészet. Viszont a többi csapattal szemben igazságtalanság az, hogy ha a bírók által erősen segített csapat megtarthatja a címeit. Legyen bármelyik csapatról, és bármelyik sorozatról szó. Abban sztem egyetértünk, h Moggi-nak a büdös életbe a sport, pénz és hatalom közelébe nem lenne szabad kerülnie, de elég szomorú, h ezt a bűnözőt megváltóként várják vissza sokan.
kiscivis írta:Nem szép dolog a múltból élni. Bár az olasz fociban nem sok csapat tud a jelenből.
Miért is?
Mert úgy gondolom, h minden csapatot a jelenlegi teljesítménye alapján kell megítélni. Nem az x évvel olyan címekről amit a jelenben esélye sincs megnyerni a csapatnak. Szép dolog a múlt, de az alapján a Torinoról is zenghetnénk ódákat, mégsem tesszük.
Persze részben igazad van,de a csillag a mezen az eddig megnyert bajnoki címeket hivatott számolni MÚLT.A mezen lévö scudetto az elözö évben levö bajnokot mutatja ez is MÚLT.A San Siroba levö hatalmas nemzeti szinü zászló közepén a 17 es szám (ami eredetileg 16) az eddig megnyert bajnoki cimeket számolja ez is MÚLT. Akkor miröl is beszélünk.
alex.delpiero írta:Nem a klubokat kéne kizárni legyen az Inter vagy Juve. A klubokat a szurkolók és a játékosok alkotják akik ebben az ügyben teljesen ártatlanok.Hanem a sok Moggi féle "általános igazgatókat",klub vezetöket.
Ebben egyetértünk. Őket terheli a felelősség, ők csináltak az egészet. Viszont a többi csapattal szemben igazságtalanság az, hogy ha a bírók által erősen segített csapat megtarthatja a címeit. Legyen bármelyik csapatról, és bármelyik sorozatról szó. Abban sztem egyetértünk, h Moggi-nak a büdös életbe a sport, pénz és hatalom közelébe nem lenne szabad kerülnie, de elég szomorú, h ezt a bűnözőt megváltóként várják vissza sokan.
Jajj de szigorú értelemben vetted a múltat. Azért nekem az előző évben megnyert Scudetto nem számít annyira távolniak mint az általad felhozott legutóbbi Juve Scudetto, vagy mint a 96os Bl győzelem. Remélem érzik a különbség.
A csillagozásról pedig csak annyit, h ha a Juve a következő (remélhetőleg minél távolabbi ) Scudettoja után felvarrja a 3. csillagot, akkor onnan az egész érvényét veszti, bárki varrathat magának akár 10et, hiszen nem a valóságot tükrözi. Tudom erre az aduász, h "de a pályán nyerték", de lezsírozott bírókkal. Nem vonom kétségbe, h akkor talán a Juventus volt a legerősebb csapat, de mégsem érzem bajnoknak őket a körülmények ismeretében.
kiscivis írta:Jajj de szigorú értelemben vetted a múltat. Azért nekem az előző évben megnyert Scudetto nem számít annyira távolniak mint az általad felhozott legutóbbi Juve Scudetto, vagy mint a 96os Bl győzelem. Remélem érzik a különbség.
A csillagozásról pedig csak annyit, h ha a Juve a következő (remélhetőleg minél távolabbi ) Scudettoja után felvarrja a 3. csillagot, akkor onnan az egész érvényét veszti, bárki varrathat magának akár 10et, hiszen nem a valóságot tükrözi. Tudom erre az aduász, h "de a pályán nyerték", de lezsírozott bírókkal. Nem vonom kétségbe, h akkor talán a Juventus volt a legerősebb csapat, de mégsem érzem bajnoknak őket a körülmények ismeretében.
Persze értem,de valószinüleg a következö bajnoki cím után fel lesz varrva.Ha párhuzamot vonunk akkor az Inter miért 17 bajnoki címet számlál?
Ez jogos. Az a bizonyos kapott Scudetto úgy hiányzott itt az emberek nagy részének mint púp a hátunkra. Csak még 1 támadási felület. De mivel még csak 1 csillagunk van így nem sokat változtat. Majd pár év múlva vegyük elő a témát, ha nem adtuk vissza a bajnoki címet és varrni készülünk a 2. csillagot.
alex.delpiero írta:Nem a klubokat kéne kizárni legyen az Inter vagy Juve. A klubokat a szurkolók és a játékosok alkotják akik ebben az ügyben teljesen ártatlanok.Hanem a sok Moggi féle "általános igazgatókat",klub vezetöket. Én se értem azokat akik azt az embert védik akik miatt ott tart szeretett csapatom ahol tart.Ha véletlenül felmentik és az eltiltás után visszakerül a csapathoz,nem tudom mit fogok csinálni.
Ezt én is írtam ma.Szóval teljesen egyetértek
Youme valahogy ezt akartam írni reggel.Egy felvétel döntő bizonyíték szerintem a MAI világban nem lehet.Arra nem lehet adni.Nem feltétlen lehet kiszűrni az igazságot azokból.Egyébként ilyet én is olvastam,elévülés meg minden.Azért az elévülés sztori nem teljesen van így.Fel lehet hozni bármit,de felmenteni nem feltétlen,főleg nem egy bűnőst.És Moggi remélem megkapja amit érdemel és ami bebizonyosodik róla....Kíváncsi vagyok a végére,ha egyszer vége lesz.
kiscivis írta:Ez jogos. Az a bizonyos kapott Scudetto úgy hiányzott itt az emberek nagy részének mint púp a hátunkra. Csak még 1 támadási felület.
Így van...senki sem érdemli meg.Jó a játékosok küzdöttek érte a Juvénál,de a tények jelenlegi állása szerint ők sem.Egy kicsit ezért sz.r az egész ők nem tehetnek róla,szerintem. Ahogy írtam akármi lesz a sorsa annak a vándor Scudettonak igazán senkinek sem fog jelenteni már semmit...
kiscivis írta:Ez jogos. Az a bizonyos kapott Scudetto úgy hiányzott itt az emberek nagy részének mint púp a hátunkra. Csak még 1 támadási felület.
Így van...senki sem érdemli meg.Jó a játékosok küzdöttek érte a Juvénál,de a tények jelenlegi állása szerint ők sem.Egy kicsit ezért sz.r az egész ők nem tehetnek róla,szerintem. Ahogy írtam akármi lesz a sorsa annak a vándor Scudettonak igazán senkinek sem fog jelenteni már semmit...
Szerintem a bizonyított bundás évekre bekéne vonni a scudettokat és minden mennjen tovább.....és csörög az óra és felébredek.
Azért azt tegyük hozzá, hogy nem az Inter kérte, hanem adták a Scudettot. Megmondom őszintén nekem már akkor is csak egy statisztikai adatnak számított. Egy más által megnyert, megünnepelt díjjal már akkor sem foglalkozott a vezetőség, ha jól emlékszem. Jó lenne ezt az ügyet minél előbb lezárni és nem a rombolással hanem az építkezéssel foglalkozni. - ami az olasz klub footballt illeti.
Ezek miért 4 évenként jönnek elő? Véleményem szerint max a 2006-ost mint vándordíjat továbbadják a Romának, nehogy már megelőzzük a városi riválist, de Sensiék ugyanolyan sárosak voltak. Teszem fel a kérdést. 1989-től 2007-ig nem nyertünk scudettot, még a Juve, Milan, Lazio, Roma nyeregette, ha "ennyire sárosak" lettünk volna, akkor nem az lenne, hogy 3-4 scudettot nyertünk volna azokban az években, melyekben áll. mi irányítottuk a biróküldéseket.
De Totti egy zseni, még ilyen idősen is, csak már nagyon sérülékeny, ettől függetlenül ő erősítést jelentene a vbre mindenképp, amugy ő már nem futkus mivel vb után lemondta a válogatottságot... De szó van róla hogy visszatér.
Azért egy ilyen csapat nem lenne rossz:
Buffon Santon,Bonucci,Chiellini,Criscito De Rossi,Montolivo (Palombo,Aqualani) Balotelli,Totti,Cassano Gilardino (Pazzini)
Bár Lippi úgy is a nyugdíjas kiégett szarokat viszi ki, meg a juvés haverjait, ilyen legrottaglie meg grosso féle nullákat, sok fiatal tehetség meg várhat 30 éves koráig, vicc, egy zseni Lippi de ugy látszik vén korára megbolondult.
Undorító a válogatási elve, ennek a juve mini válogatottnak meg nem tudok drukkolni, még ha olyan juve játékosok lennének akiknek tényleg a válogatottban lenne helyük megérteném, de Buffonon és Chiellinin kívül a többi nem válogatott szint.
Argentinoknak fogok drukkolni, bár ott is olyan Maradona mint Lippi, haverokat viszi ki, nem a teljesítményt nézi..
De Totti egy zseni, még ilyen idősen is, csak már nagyon sérülékeny, ettől függetlenül ő erősítést jelentene a vbre mindenképp, amugy ő már nem futkus mivel vb után lemondta a válogatottságot... De szó van róla hogy visszatér.
Azért egy ilyen csapat nem lenne rossz:
Buffon Santon,Bonucci,Chiellini,Criscito De Rossi,Montolivo (Palombo,Aqualani) Balotelli,Totti,Cassano Gilardino (Pazzini)
Bár Lippi úgy is a nyugdíjas kiégett szarokat viszi ki, meg a juvés haverjait, ilyen legrottaglie meg grosso féle nullákat, sok fiatal tehetség meg várhat 30 éves koráig, vicc, egy zseni Lippi de ugy látszik vén korára megbolondult.
Undorító a válogatási elve, ennek a juve mini válogatottnak meg nem tudok drukkolni, még ha olyan juve játékosok lennének akiknek tényleg a válogatottban lenne helyük megérteném, de Buffonon és Chiellinin kívül a többi nem válogatott szint.
Argentinoknak fogok drukkolni, bár ott is olyan Maradona mint Lippi, haverokat viszi ki, nem a teljesítményt nézi..
Teljesen egyetértek, összelehetne rakni egy nagyon erős olasz csapatot de Lippi hülye. Ennek a válogatotnak én se tudok szurkolni. Semmi esélye az olaszoknak egy olyan csapatnak aminek Cannavaro a kezdő hátvédje nincs reális esélye h sokáig meneteljen. Lásd juve...
Amugy ha Lippi válogatásai elvét nézzük, akkor ebbe a válogatottba az isteni Marco is beférne bőven.. Kannásnál nem rosszabb, Legronál meg fényévekkel jobb.
Nem játszik sokat, de tavaly is és idén is mindig nagyon jó volt mikor lehetőséget kapott. Nem hiába nálam Mátrix a legnagyobb király, igaz interista.
jaa, nem akar olyan embereket kivinni a vébére, akik a szezonban csúcsra járatták és kihajtották volna magukat. Így az olasz csapat friss lesz és üde szemben mondjuk egy brazil argentin angol stb válogatottal szemben
Tommy írta:Amugy ha Lippi válogatásai elvét nézzük, akkor ebbe a válogatottba az isteni Marco is beférne bőven.. Kannásnál nem rosszabb, Legronál meg fényévekkel jobb.
Nem játszik sokat, de tavaly is és idén is mindig nagyon jó volt mikor lehetőséget kapott. Nem hiába nálam Mátrix a legnagyobb király, igaz interista.
Nem csak nálad ő a legnagyobb. Ha kivinné tuti olaszoknak szurkolnék már csak miatta is.
Marco apánk oroszlánrészt vállalt a 2006-os világbajnokság kimenetelében. Drága szenilis lippimesternek kívánom hogy a csoportból se jusson tovább. Vigye csak ki a juvés hulladékokat és égjen. Remélem Prandelli kerül a válogatott élére a VB után és nagy tisztogatásokat végez.
benito92 írta:Marco apánk oroszlánrészt vállalt a 2006-os világbajnokság kimenetelében. Drága szenilis lippimesternek kívánom hogy a csoportból se jusson tovább. Vigye csak ki a juvés hulladékokat és égjen. Remélem Prandelli kerül a válogatott élére a VB után és nagy tisztogatásokat végez.
És a Vb után is csak negatívumokról beszéltek vele kapcsolatban és Cannavarot istenitették pedig Marco a kíváló védő munka mellett döntő fontoségú gólokat is szerzett.
Hát igen, döntőben 2 gólt szerzett (egyenlítő buzizou 11-es után + 11-es párbajban). De persze mindenki az algír fejesére emlékszik (tisztelet a kivételnek).
benito92 írta:Hát igen, döntőben 2 gólt szerzett (egyenlítő buzizou 11-es után + 11-es párbajban). De persze mindenki az algír fejesére emlékszik (tisztelet a kivételnek).
És persze mki úgy emlékszik h zidane milyen jól tette ő nem is hibás... De sebaj akkor is Marco-t tartom a királynak. És a könyvének a bevezetőjében lévő sorokkal teljesen egyetértek amiben leírja a véleményét egy kis iróniával az esetről. Lehet olvastad te is.
Mondtam én pár hete,hogy kemény lesz az Atalanta ellen.Ragaszkodik az első osztályhoz:)...
Atalanta-Fio 2-1 (Adriano,Tiribocchi) Bari-Napoli 1-2 (Lavezzi 2X) Cagliari Palermo 2-2 (88. percben 2-0 volt még.Miccoli 1 percen belül szépített,) Catania-Siena 2-2 ( Egyik Maxi Lopez(ki más:)) Parma-Genoa 2-3 (Genoa Palacio 2X) Samp-Milan 2-1 (Cassano,Pazzini a végén -- Boriello.Bonera kiállítva az 53. percben).Azt hiszem ha volt még Milanos aki reménykedett,most visszahúzódik... Udinese-Bologna 1-1 (Di Natale a gólkirály szerintem:() Chievo-Livorno 2-0(ez mondjuk papírforma)
Atalanta,Lazio,Chievo,Siena...Foggal körömmel harcolnak.Nincs mese.Nyerni kell ellenük.Azért nem lesz sétagalopp,de reményeim szerint nehéz sem.
A Sampdoria egy héten belül nem kis szívességet tehet nekünk.Azért ez nagyon jó:)Az egyiket már megtette.És még nincsenek egy időben a meccsek:)Utálom ha nem a mi kezünkben van a sorsunk:)
Először de nem biztos,hogy utoljára...Hajrá Lazio:)Adjátok vissza amit nem is olyan rég elvettetek:)
jaja, az Atalanta, kemény lesz, bár otthon verni kell, a Lazio idegenben szintén. az utolsó két fordulónk viszont könnyebb lehet a Chievo addigra mire játszunk velük szerintem matematikai bennmaradó lesz, a Siena is kiesik mire játszunk velük.
Milan tuti kiszállt a versenyfutásból most már csak nyerni kellene a hátralévő meccseket és figyelni a romára! De jó lenne ma este egy Lazio győzelem vagy X! Mondjuk azért nem lesz könnyű az Atalanta ellen sem ahogy írtátok