aug. 4-én volt a meccs, a dallasi pedig 6-án lesz magyar idő szerint
Moderátorok: internaZIOnaLe, Interiscoming

gyuszi írta:Szerintem is,
Egy kis észrevétel:
"Inter játékosok szereplése a nemzeti csapatokban" cikknél, az U21-es olasz válogatottnál az szerepel hogy Eb selejtezőt játszottak Dániával. Az "csak" egy barátságos meccs volt.
bazsi írta:jó lett a meccs center !!!
Youme írta:OK! Felvettem 5-ről 10-re.
Ipa írta:Nem találom sem a tippjátékot sem a szavazást.
1.Nem vagyok bejelentkezve?
2.Hol látnám, ha belennék?
realevil írta:20 perce várom...
Mármint a mailt.
Marco írta:realevil írta:20 perce várom...
Mármint a mailt.
Nézd meg véletlen nincs-e a spamok között.
realevil írta:Marco írta:realevil írta:20 perce várom...
Mármint a mailt.
Nézd meg véletlen nincs-e a spamok között.
Ahh, spam volt, kösz a segítséget!!
Youme írta:Köszi, várom a többi ilyet még!
bodimiki7 írta:Youme írta:Köszi, várom a többi ilyet még!
Youme
Az Inter világa/trófeák/Olasz kupa/2010-ben van egy hibát. Az edző nem Mancini volt.
kiscivis írta:Benitez mit kér Coutinhotól?
gaRRy írta:kiscivis írta:Benitez mit kér Coutinhotól?
fent van már, csak folyamatosan írtam és néha mentettem közben, ezek szerint akkor pont annál a résznél
kiscivis írta:A meccs beszámolóhoz csak annyit, h Maicon nem tért még vissza.
kiscivis írta:A meccs beszámolóhoz csak annyit, h Maicon nem tért még vissza.
Tommy írta:Tényleg fasza lett.
Erről jut eszembe ha gondoljátok írok egy cikket a kanyarról, gondolom lenne akit érdekelne.. Szurkolók/Ultrák menüpontot amugy is hiányoltam eddig, kilehetne majd rakni és akit érdekel elolvashatná.
Youme?
Komax írta:azt hittem közbe az is jelezve lesz, hogy tegnap amikor a meccs alatt chateltünk többen kiakadtak hogy egy hszt többször küld el (ami másnál nem látszott) vagy az elküldött hsz(k) vagy félperc-perc késéssel jelentek meg. Van-e erre gyógymód?
Háát most én is vártam 3-4 percet mire be tudtam lépni a fórumra, de a honlap is lassan jött be.Marco írta:Csak nekem van belassúlva az oldal meg a fórum? Nem tom h nálam van a hiba vagy mkinél ilyen, mert más oldalnál nincs gondom.
Komax írta:Háát most én is vártam 3-4 percet mire be tudtam lépni a fórumra, de a honlap is lassan jött be.Marco írta:Csak nekem van belassúlva az oldal meg a fórum? Nem tom h nálam van a hiba vagy mkinél ilyen, mert más oldalnál nincs gondom.
Youme írta:Komax írta:Háát most én is vártam 3-4 percet mire be tudtam lépni a fórumra, de a honlap is lassan jött be.Marco írta:Csak nekem van belassúlva az oldal meg a fórum? Nem tom h nálam van a hiba vagy mkinél ilyen, mert más oldalnál nincs gondom.
Igen belassult nálam is rendesen, de ez a szolgáltató hibája. Szerencsére náluk ritka az ilyen. Mindenesetre jelzem nekik!
kiscivis írta:Nagyon jó lett Milánó bemutatása, bár még csak átfutottam. Köszi intertomega!